Migráció 6.


Kerítés-szaggató

Merre tovább?
2016. ápr.3. Hétfőtől vasárnapig 940 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök, az azt megelőző héten - március 21-től 27-ig - ez a szám 822 volt.
Déli határunkon megerősítik a kerítést. Géppisztolyt még nem osztanak. Azért legalább botokat oszthatnának a határőröknek, amivel rávernek a migráns kezére, ha az a kerítéshez nyúl. Megértem én, hogy a titkosszolgálatunk egy nulla, s nem kapunk híreket a felénk tartó migránsokról. De nappal távcső, éjjel hőkamera segítségével elég messziről érzékelni lehet őket, aztán a pálcával a kézben várni.. Vajon mi lesz a sorsa a bejutott ezreknek?! Ha kitoloncolni nem lehet őket, akkor tán el sem kéne fogni. Úgyis továbbmennek a németekhez, ahol örülnek nekik.

Kálmán Olga műsorában egy kopasz sirdogált, amiért a szegény migránsnak várnia kell a határon, s még egy vacak éttermet sem nyitottak nekik a zsilip zónában. Ezt én sem értem! Hiszen bizonyára érvényes vízummal értek a magyar határhoz, miután már legalább egy unios országon s 2 másikon keresztüljöttek. Gondolom, iratok nélkül ez egy civilizált társadalomban elképzelhetetlen, mert NEM AZ ŐSERDŐBEN élünk! Érvényes vízummal, útlevéllel rendelkezőket valóban disznóság napokig várakoztatni. De még akkor sem szép dolog mindez, ha vízum hiányában valamelyik unios ország befogadó irataival rendekeznek. Persze, ha semmi okmányuk sincs, akkor meg érthetetlen, miként jöttek át annyi határon?! S miért is kellene nekem étellel-itallal fogadni ezeket a jött-menteket, akik Ceylontól Marokkóig a világ számos országából érkeznek? 15 évvel ezelőtt az osztrák határon a magyarokat is traktával fogadták, s már keresték is számukra a munkahelyet? Vagy még az EU csatlakozás utáni évben is csak iratokkal mehettünk át, aztán se vendéglátás, se munka, csak elkölthettük szerény valutakeretünket, aztán kotródhattunk haza, mint EU-s állampolgárok. Be sem engedném ezeket a vándorokat a határon! Ha a szerbek beengedték, akkor adjanak nekik "menedéket", vagy reptessék őket Merkelnek. Jog szerint ők Izraelben és Törökországban kérhetnek menekült státust, illetve az ottani valamelyik EU-s nagykövetséghez folyamodhatnak befogadó iratokért. S lehet mondani, hogy Törökország (NATO fegyvertársunk) nem egy biztonságos állam Erdogán alatt, de Izraelre minden besoroló a "biztonságos" jelzőt aggatja. Szíria hadban áll Izraellel, ezért szírek nem menekülnek oda az izraeliek elől. De a ceyloni, marokkói, szomáliai menekültek miért nem tolonganak?!

Tízparancsolat - Puhának tűnik.
Ha most nem képes az EU megfékezni - akár a legvégsőkig elmenve - a bevándorlást, akkor később, mikor már milliószámra jön az éhes had, már képtelenség lesz az önvédelem. Majd "el lehet menni ebből a k...a országból", de lesznek még szigetek?

Hogy tejel az EU-s marha?
A törökök és a görögök után az olaszok is fejni szeretnék az EU-s tehenet. Ugye beengedték a négerek hadát, de mivel azok semmire sem jók, hát kitoloncolnák őket unios pénzekkel. Ha nem megy, akkor feltehetően fenyegetni kezdenek, hogy olasz papirokkal mind mehet Kölnbe!

A menekülő ember
Hétfőtől vasárnapig 829 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök, az azt megelőző héten - április 4-étől 10-éig - ez a szám 859 volt. Az ügyészség és a bíróság migrációval kapcsolatos bűncselekményekről megjelent tájékoztatói szerint az érkező határsértők állampolgárság szerinti összetétele nagyon sokszínű, jelentős számban vannak magukat afgánnak, iráninak, pakisztáninak vagy valamely észak-afrikai országból származónak vallók, de jönnek olyan távoli helyekről is mint Haiti vagy Srí Lanka. Azért kíváncsi lennék, hogy ezek az illegális határátlépők átusszák a Dunát valahol, vagy iratok nélkül átsétálnak egy hídon?

Jó reggelt szomszéd!
Például a válaszadók 78 százaléka nem szeretné, ha migráns költözne a szomszédságába, míg bőrfejűt 74, arabot 71, romát 68, „négert" 61, meleget 57, románt 49, kínait 48 százalék nem látott volna szívesen a lakóhelyén. A zsidók esetében 31 százalék volt ez az arány - mondta Hann Endre.

Ferenc papa "A menekültek nem terhet, hanem ajándékot jelentenek - mondta Ferenc pápa"
Óvakodj a görögöktől, ha ajándékot adnak! Timeo Danaos et dona ferentes. Isten az elkergetett migránsban rejlik Keresd!

Közmunkások szintjén?
Kb a minimálbérnek megfelelő összegben kapnak a migránsok juttatást. Bár sokféle adat kering a hálón, s nem mutatják, mennyi ebből a megélhetésre fordítandó rész. Itt például "csak" 130 000 a költség egy főre vetítve.
A tisztességtelen emberek tovább erőltetik az illegális bevándorlást és a bevándorlók kötelező kvóta szerinti szétosztását. Noha minden épelméjű ember látja, hogy NINCS SZÜKSÉGÜNK BEVÁNDORLÓKRA. Képzetlen munkaerőre egyáltalán, a képzettre pedig a hazájában lenne szükség. Ráadásul óriási anyagi terhet és sok szenvedést jelent a bevándorlók érkezése. Csak Németországban napi 500 bűncselekmény a rovásukon.. S gondoljunk a bevándorló AIDS-esek ezreire, akik aztán erőszakoskodnak. De más betegségeket is hoztak ajándékba. Karantéba pedig nem lehetett zárni őket, mert a ballib üvöltött a szabadságukért.
Vajon a magyar hajléktalanra hány forintot szánnak az unios vezetők ?! avagy mit ér az ember, ha magyar.. Az egymilliárd dolláros ember. De népünk 2/3-a vesztett.

Magyar nívón a kizsákmányolt afrikai menekült: Nálunk feléért dolgozik a magyar..
Olaszországban népirtás és etnikai csere történik, vagyis a bevándorlók létszámban meghaladják és átveszik az olaszok helyét. Az Olaszországba érkezőknek kevesebb mint tíz százaléka igazi menekült, a többiek importált rabszolgák, akik azért kellenek, hogy a dél-olaszországi földeken három eurós órabérért dolgoztassák őket. A munkára nem hajlandókat tán szét kellene osztani az unioban kvóta szerint.. “The work is good,” said Khamis, a 33-year-old from Sudan who was harvesting potato fields near Syracuse this week. He said he earned 50 euros a day. Piszkos kapitalisták kizsákmányolják a néger menekülteket, kiszúrva szemüket potom napi 16000 forint keresettel..


Egyre több ország tagadja meg a migránsok visszafogadását. Lehet, hogy Gundel Takács Gábornak új stúdió kell, mert az ővére a migránsok aspirálnak?

Magyar menekültpolitika: Nem akarunk törvényen kívüli területeket hazánkban! Szabad-e Dévénynél betörni, új időknek új dalaival? Sokat költsön, vegyem tőlem kölcsön!
Hová ez a kapkodás? - Ej, ráérünk arra még..
Közös, regionális együttműködésben megvalósuló európai határvédelemre van szükség, míg nem születik hatékony és együttes európai védelmi politika - jelentette ki Hans Peter Doskozil, osztrák védelmi miniszter a Die Presse című osztrák napilap vasárnapi számában megjelent interjújában. Persze, mindennek nagy ára van: Vissza kellene fogadnunk a nálunk regisztrált pár százezer liberális menekültet.
Mellesleg a visszafogadás megoldható! Magyarországon található több százezer üres lakás, csak le kell foglalni a nem lakottakat. A nyugdíjakat (havi 28500 Ft!-tól) lecsökkenteni 10%-kal, s az ellátás is megoldott. A nyugdíjak további 20 %-os csökkentésével megerősíteni az egészségügyet és a rendőrséget valamint börtönöket. A nyugdíjasok zöme úgyis halálra ítélt, legalább hamarabb vége lesz..

A miniszter félrelép
Német védelmi miniszter: a bevándorlás nyereség és esély Németországnak. Vannak olyan gazemberek, akik megfosztanák a németeket a kvóta segítségével ettől a nyereségtől. Ne irigykedjünk, mondjunk le a kvótáról! Munkahely a cca másfél millió németországi bevándorlónak. Állítólag az első 50 bevándorló már munkába is állt. A többi 1.499.950. szerényen beéri a segéllyel.

Szíria
Az orvos úgy gondolja, hogy az a menekült, aki a borzalmak elől menekül el, menti családja és saját életét. Keres egy legközelebbi biztonságos menedéket. Bekopog az ajtón, majd elmondja, hogy mi a probléma: miért menekül, ki elől. Ha befogadják, akkor azokkal szemben tisztelettel viseltetik. Minden jó érzésű ember egy ilyen szerencsétlen előtt megnyitná az ajtót.
Vagyis milyen ember az a fiatal férfi, aki menti bőrét, emigrál, s otthagyja családját az életveszélyben? Tisztára Árpád vezér népe, amelyik a besenyőknek engedte át családját, vagyonát, s bőrét mentve bemenekült a Kárpót-medencébe. Legalább is a finnugorászok egy része ezt állította..

Megöl az unalom: vannak szerencsés migránsok, akik családostól elérték a béke szigetét. Dolgozniuk nem kell, mégis jobban élnek, mint az unios állampolgár magyarok. Egy a gondjuk: unják magukat.. Vissza kellene költözniük Szíriába, s végre kis izgalom lenne életükben..

A menekülő ember
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) adatai szerint 2015 végén 65,3 millió ember keresett menedéket a Földön üldöztetés, kínzás, fegyveres konfliktus, erőszakos összecsapások vagy az emberi jogok megsértése miatt - derül ki a KSH Menekültek a világban című kiadványából.
Vajon mennyi Európa befogadó képessége évente? S a 3. világ demokráciáiban ez a 65 milliós szám újratermelődik. De a demokráciát nem lehet exportálni, mert arra éretlenek. Az USA megpróbálta Szaddam és Kadhafi esetében, s csak a káosz lett nagyobb és a szenvedés lett több.

Hallgatom a déli ütközőt a migrációról. Vajon új ukáz jött, vagy csak gyenge embereket találtak? Megmagyarázzák, hogy a tengeren érkezőket muszáj Sziciliába vinni, mert veszélyben az életük, s a tengerjog alapján az olasz tengerészetnek kötelessége kimenteni és Olaszországba vinni a "menekültek" bárkáit. Szegény kutya, ha ezt megenné...
Kérem szépen a tengerjog alapján ezek az ócska bárkák el sem indulhatnának. De elindulásukat az olasz titkosszolgálat már az indulás pillanatában jelezhetné. De ha csórók az olaszok, s nem képesek pár embert Líbiába küldeni, hát kukkantsanak bele a műholdak képeibe. Ugye, még egy ember is látszik a műholdról, nem egy tenger sivatagában hánykolódó bárka. A nemzetközi vizeken oda mehet az olasz hajó, s a biztonságos, közeli Afrika felé fordíthatja a veszélyben levőket. (Maffia módszerekkel pedig fizethet többet az embercsempésznek, hogy az ne engedje még a nemzetközi vizekig sem a hajóroncsot.) Persze, ha kell az olaszoknak az olcsó munkaerő, akkor más a helyzet... Hazaviszi őket, kiválogatja a munkára még alkalmas félig debileket, aztán üvölteni kezd, hogy kvótát akarunk!
A migráció magától sosem fog leállni. Például klimaváltozás, nigériai népességrobbanás kapcsán harcok törnek ki a szűkülő erőforrásokért, s az életben maradó vesztes menekül. Bár Afrika eddig sem szűkölködött belső harcokban...
Törökország felől napjainkban a szárazföldi út erősödött fel. A viharos tengeren ugyanis csak a 4-20 km-re levő görög szigetekig ment a gumicsónak, aztán a görög kormány hordta Európába hatalmas bérelt hajókkal a "menekülteket". Most, hogy a görög hajójáratok leálltak, a migráció is lecsökkent. Mert a görögöknek nincs pénzük a migráns ellátására, az ENSZ meg gyűlöli a migránst, azért csökkentette már jó évvel ezelőtt harmadára a fejadagjukat, s hirdette ki, hogy minden országnak szabad utat kell adni a népvándoroltatás számára. S aki fél a döglődő USA-tól, az sietve kinyitotta határait.
A bulgárok meg kisebb elánnal védik a déli határukat, mert náluk még kevésbé akar maradni a migráns, mint nálunk. Mert az EU-ban Románia és Bulgária még nálunk is szegényebb. De mit akar még az USA ? Nyugat-Európában már annyi a 70-es IQ-ju ember, s az olyan szapora, hogy belátható időn belül a német, francia, angol nép megszűnik létezni. S lassan a bolygónkon lekapcsolják a villanyt...

Maszek bankos
Magyar géniusz: nálunk pedig még abban sem sokan hisznek, hogy a menekültek tényleg menekülnek. Így kellett volna eddig is! Tenyészbikák repülővel. De ez sem rossz!
Természetesen a magyarok nem a munkahelyüket féltik a vándoroltatottaktól. Hozzájuk képest a magyar kisebbség túlképzett és munkaszerető. Ezek a vándorok megelégszenek a svéd és német szoc segéllyel, s nem vágynak a magyar hajléktalanok sorsára. (Éjjeli menedékhely napi két babkonzervvel.) Már pedig egy világcsavargónak nem adhatunk többet, mint a bankárok devizahiteles magyar áldozatainak.
Népünk a közbiztonságot félti, meg az ország IQ-jának leromlását. Továbbá a közegészségügyet is, ami nálunk szuper működésű, de a hirtelen beáramló betegek a várakozási időt jelentősen megnövelhetik. Nekünk a nyugdíjra is alig van pénzünk, nemhogy segélyezzük a bejövők sokaságát. S továbbá nem akarunk NO GO negyedeket sem Magyarországon. Törvényeink olyanok, amilyenek, de azért a shariára még nincs igényünk.
Honfoglalás.

Kerülik, mint a bűnt
Ha én most hirtelen magaménak szeretném tudni valamelyik európai ország életszínvonalát és ezt így pikk-pakk megtehetném, kapásból egyetlen ország jut eszembe, ahol nyugalomban, kiszámíthatóan, stabil munkalehetőséggel és fizetéssel csodás természeti környezetben élhetnék..... Nem tudom, vajon ki van még így ezzel, de nekem mindig azonnal Svájc jut eszembe !

Menekültek
Lecsökkentették a magyarok a segélykeretet. Csak annyi juttatást kap a hozzánk bekéredzkedő "menekült", amennyit a magyar munkanélküli, hajléktalan. Az pedig nagyon kevés, de a magyarért nem kár. Ott dögöljön meg, ahol van! Mondjuk, elmehetnének málnát szedni közmunkásbérért.. Vagy nem éhen halni jöttek ide? Hát akkor eltévesztették a házszámot! Maradtak volna a döglődő görögöknél, ahol még ma is sokkal magasabb az életszinvonal, mint nálunk. De ők svéd segélyre aspiráltak, csak migráns tervez, a politika végez. Örüljenek, hogy nem a bulgárok fogadták be őket! (Mint ismert, a menekült az első biztonságos országig menekült. Utána már gazdasági bevándorló vízum nélkül. S ezek a menekültek az EU-ból menekültek hozzánk. S melyik ország nevezhető biztonságosnak, ha már az EU sem az ?!)
Azt írja a túlképzett újságíró, hogy a szerencsétlen bevándorló nem tud munkát keresni, mert nem tudja elmondani magyarul, hogy ő volt Ázsia legjobb asztalosa. Kérem, az asztalos nem újságíró! Neki nem beszélnie kell, hanem megmutatni, hogyan bánik a szerszámokkal. S amilyen munkaerő hiány van szakemberből, még fel is veszik román bérrel, bár a nyelvi nehézségek azért okozhatnak gondot később is! Azért nagy bátorság kell nyelvismeret nélkül nekivágni más kontinenseket felfedezni! Nem tudok németül, pedig anno kimentem volna, amikor jött a hír, hogy a bécsi utcaseprő háromszor annyit keres, mint a magyar mérnök. Mert ezek a nyugatiak már a szoc idők végén elkezdték Magyarország lerablását. De, mint a régi mondásunk szól: Ebül szerzett vagyon ebül vész el!

Maginot vonal - Megkerülhetetlen?
A kormányfő azt mondta, a már meglévő mellé egy "masszívabb védelmi rendszert" kell felépíteni, ezért az újabb kerítéssor egy "komoly létesítmény" lesz - a műszaki tervek már készülnek -, amely több százezer embert is fel tud tartóztatni egyszerre. Erre is fel kell ugyanis készülni a törökök politikájának megváltozása esetén - jelezte.
Úgy fogalmazott: Magyarországra ma a madár se tud ellenőrzés nélkül berepülni. "A határt nem lehet virágokkal és plüssállatkákkal megvédeni. A határt kerítéssel, rendőrökkel, katonákkal meg fegyverrel" lehet megvédeni - jelentette ki Orbán Viktor.
Jó reggelt! Ezt az USA és Izrael már rég megmutatta... Tessék megnézni a migráns gyűlölő USA mexikói határát. Vasbeton csoda, határőrök tűzparanccsal. Persze, az USA csak a hozzá betörő migránst gyűlöli, az EU-ba betörő az jó ember..

A miniszterelnök úr Juncker bábu migrációs politikájára mondana nemet. Tessék mondani, s mi lesz az ENSZ-szel ?! Amelynek hivatalnokai lecsökkentették a szegény menekültek ellátását harmadára, majd kihírdették, hogy minden országnak meg kell nyitni határait a vándoroltatottak előtt ?
A legdrágább megoldás, ha minden ország falat épít határaira, s körkörös védelemre rendezkedik be. Sokkal rövidebb lenne a frontszakasz a bulgár-makedon határnál. Ha a közép-európai országok oda összpontosítanák erejüket, akkor tizedébe kerülne a saját falazásnak. A legolcsóbb mégis az lenne, ha néhány gyors naszáddal blokkolnák a tengeri átjárást.
Csak minden a közös akaraton bukik el. Mert minden EU-s nép mást akar. A görögök adósságelengedést, a bulgárok magyar életszinvonalat, a magyarok "magyar" országot, a németek tenyészbikákat, a franciák több minaretet, az olaszok meg olcsó afrikai munkaerőt.

Vajh ezek a migránsok Isten fiai, és sétálnak a vízen, vagy a Duna néhány hídján kelnek át, ahol egy 100 fős határőrség is hatékony lehetne? Ha mások is úgy akarnák.. Ha a szerbek nem migráns-tranzitot csinálnának s a románok nem épp most fogadnák az USA atomarzenálját.

Behunyom szemem - Nem számít a várfal ereje, ha azt nyulak védik.
Ugye, a hőkamerát már feltalálták. Nappalra a távcsövet. S terepjáróval a betörők elé lehet vágni, mire azok gyalog odaérnek. De kinek az érdeke? S minden kerítés annyit ér, amennyit annak védője. 100 km-es kerítésnél 1 km-enként egy őr (4-es váltásban) az 400 ember. 10 km-enként egy készenléti mobil 10 fős őrség az még 100 fő. De mintha 500-nál többen őriznék álmunkat..
A link természetesen uborkaszezoni friss. Egyrészt nem kell kiemelni oszlopot, csak fel kell vágni a drótot. Ha annyira felvágják, hogy azt fel is lehet tekerni, akkor már nem kell kúszni a határsértőknek, csak sétálni. Mellesleg, ha nincs pénz megfigyelő drónokra, akkor ott a 100 éves technika a botlózsinórhoz erősített jelzőrakétával. Csak rálép a fűben a drótra valaki, s felszáll a jelzőrakéta.. További olcsó ötlet a kerítésbe húzott szigetelt drót, amit ha felvágnak, megszólal a sziréna. A vad távoltartására a mezőgazdaságban ma is alkalmazott nagyfeszültségű vadkerítés is kellhet a téves riasztások elkerülésére. Minden jómódú paraszt portáját már mozgásérzékelő védi. Azt is be lehet emelni a fegyvertárba. S hol van még a magyarok ellen használt rendőrségi vipera, könnygáz valamint DK-s gumilövedék szemészeti célokból. Nem szokásom a szocialista rendszert védeni, de tény, hogy Kádárék idején gyakorlatilag átjárhatatlan volt a magyar határ. Mondjuk, a madarak ellenőrzés nélkül is átrepülhettek, ellenben sem napi 10 000, sem napi 1 000 sem napi 100, de még 1 határsértő sem volt.

Külügyérünk maga alatt
Ugye, meg kellett volna kérdezni a CNN munkatársától, merre jártak kollégái, amikor a WTC-t terroristák (délelőtt 9 óra 3 perckor) lerobbantották? Mivel üres volt a CNN által lakott 2 legfelső emelet a támadás idején. (Meg az 55000 ott dolgozó 90%-a sem ment még be)
Aztán illett volna rákérdezni, elég erős lesz-e a fal a mexikói határon a klimaváltozás után? S mikor törlik el a tűzparancsot ott lent délen? Ilyen az, mikor ideüzen a bagoly, hogy nagyfejű magyar.. Pedig még nem is hallotta, hogy Magyarország halszagú.. illetve helyesbítve Hald-szagú. Savanyú a szőlő ?

2016.09.01. A ma esti ütközőt hallgatva csak maximálisan egyet lehetett érteni a "vitatkozókkal". Valóban nem a migránsokkal bejövő néhány terrorista okoz gondot, hanem maga a vándor tömeg. Amely munkába nem áll, s egy idő után kezdi frusztrálni, hogy segélyből élő kilátástalan élete van. S immár nem erőszakolgat unalmában, hanem radikalizálódik. Így tavaly kaptak a németek 1 millió leendő "forradalmárt". Kis ISIS palántákat.. Az már csak hab lesz a tortán, hogy egymás mellett él a németeknél kurd, török, szír, afgán, néger, akik egymásnak sem barátai.


Amerikában a lakosságot védő kormányzat van. Ha valaki nehezen bejut a határon zöld kártyával, akkor 5 évig nagyon meg kell viselnie magát, mert az első bűncselekménynél nem börtönt kap, hanem kitoloncolást. Teccenek gondolni, hogy a magyar lányt Németországban partiba vágó néger menekültek ki lesznek toloncolva ?! Igaz, a németországi migráns bűnözőnek még zöldkártya sincs a birtokában.

Még egyszer az olasz melóról: Líbiában beülnek a rozzant bárkába azt szinültig megtömve a négerek. Aztán alig hagyják el a partot, már telefonálnak az olasz tengerészetnek, hogy bajban vannak, mentést kérnek. (Még véletlenül sem afrikai országnak!). Az afrikai partoktól nem messze már várakoznak az olasz haditengerészet hajói, hogy időben menthessék a "bajba jutott menekülteket". Akiket felpakolnak az erre rendszeresített hadihajóra, aztán irány Itália. Ott a munkára alkalmasakat kiválogatják, a többi mehet menekült táborokba, vagy valamerre az unióba. S közben lehet üvölteni kvótáért, mint a marokkóiakat behívó Merkel, miután rájött, hogy a "menekült" illegális bevándorlók egy része még tenyészbikának sem jó, nemhogy munkára. Majd elpasszoljuk a kelet-európaiaknak! Mi lenne, ha az olasz flottát elvinnék gyakorlatozni a tenger északi részébe? Megállna a menekülthullám?!
Most, hogy az USA betette a lábát a románokhoz, hirtelen Románia is átjárhatóbb lett a migránsok számára. Lassan kezdhetjük a kerítésépítést a trianoni határra. Vagy veszekedhetünk a német-magyar határon, hogy kié a politika menekültje? Merkel asszony már többször jelezte, hogy a tavalyi menekültek Magyarországról értek Németországba. Ezek szerint közös határunk van. (Anschluss?). Hazánk földjére pedig - mint a cigánygyerekek - az égből hullottak le a migránsok, s nem az EU-ból (Görögország, Bulgária) menekültek hozzánk. Magasabb beosztású honfitársaink másként látják a migráns helyzetet. Szerintük a törökökkel és az arabokkal kell megvédetni az EU határait. Mert akinek az Isten hivatalt adott...

Új hang - A márkás muszlim bőrbe kötve.Csadort akartok vagy divatbemutatót asszonyaitoknak? Törvényt vagy shariát? Mondjuk, 4. feleségként egy leszbika lehet, hogy jól járna, de a buzikat megkövezik..

Határvédelem: Október óta izraeli katonák 210 palesztint öltek meg, 144-ről a hadsereg azt mondja, merénylők voltak. A többiek összecsapások vagy tiltakozások során vesztették életüket. A frontex szerint a magyar határon is borzasztó a helyzet, mert némelyik határőr csúnyán néz a migránsra, s nem vendégeli meg a frontex-nél megszokott szívélyességgel.

Műveletlen firkászok
Aroman újságíró nagyon jól látja, hogy a migráció a NATO ténykedése nyomán indult meg. De minden nagy hazugság igazsággal kezdődik, hogy hitelesebb legyen. Ugyanis a magyar 56-ot idemosni több, mint tájékozatlanság. Akkor a népünkből 200 000 keresett menedéket a SZOMSZÉDOS országban. Nem bóklászhattak szerte Európában, hanem a világ különböző országai jelezték, hogy milyen végzettséggel, hány embert fogadnának be, s oda lehetett politikai és gazdasági menekültjeinknek jelentkezni. Az osztrák menekülttábor ellátmányát az ENSZ nem harmadolta le, s nem szólította fel az országokat a határok szabaddá tételére. S azért volt ott egy kis propaganda is a nyugat részéről a szovjet rendszer ellen.

USA migráció: Az EU-nál nem sokkal kisebb lélekszámú USA évi 85 000-ről 110 000-re növeli a 2017-es bevándorlók számát az általa lebombázott térségekből. Ez csöppet elmarad a németeknél 1 év alatt felhalmozott "ajándék"-tól. Viszont tény, hogy a németek kihúzták magukat az arab világ bombázása alól. A természetben nincsen ingyen vacsora..

Új migránsmentő szervezet létrehozásáról döntöttek. Ugyanis a FRONTEX nem győzte a gumicsónakon érkezettek ellátását, s az olaszok is belátták, hogy drága hadihajóval szállítani a vendégmunkást. Naponta 100-200 ember menekül az EU-ból Makedonián át Szerbiába. Nem kérnek menedékjogot, mert még vacillálnak, melyik állam segélyezési rendszere lenne a megfelelőbb. Szerintem írjunk nekik, hogy megadnánk számukra, amit a MAGYAR hajléktalan megkap. (Éjszakai menedék és 2 babkonzerv)

Memóriazavar?
Németországot cserbenhagyták a menekültválságban – mondta Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke egy vasárnapi német interjúban.
Mi pedig úgy látjuk, Németország hagyta cserben Európát. Mert kevesellték a migránst, mint Fakanál Roberta a blogján. Aki több impresszióra vágyik.. Vajon Shulz szerint mi lenne az európai megoldás? Mármint a tűzparancson felül az EU határainál? Csak nem amerikai ideggázban gondolkodik, amivel a kurdokat ritkították anno? Mert immár legalább egy éve halljuk ezt az őrültséget a tisztességtelen emberektől, hogy "közös megoldás kell!". Viszont semmiféle közös megoldás nem jutott ennyi idő alatt eszükbe, amivel a migrációt leállíthattuk volna. Nem kéne már ezeket a Shulz féléket elzavarni az USA-ba?

Theresa May brit miniszterelnök szerint a menekültválság kezelésének egyik fő elemévé kell tenni a gazdasági migránsok és a konfliktusövezetekből érkező tényleges háborús menekültek közötti különbségtételt. Vajon eddig miért nem tettek különbséget a két kategória között ? S ki a felelős ?

ENSZ
ENSZ-főbiztos: kudarcot vallottunk a menekültválságban. Nagyon szerény a főbiztos! Igen szép eredményeket ért el az ENSZ a menekülthullám elindításában. Amikor éheztetni kezdték a táborlakókat: Menni, vagy meghalni..
Bértollnokok - Demagógia felsőfokon.
Emlékeznek még 2002-re és a szocialisták 23 millió román munkavállalójára? Orbán Viktor és Adrian Nastase román elnök megállapodását támadta az MSZP ezzel, ennyi román megjelenését vizionálták a magyar munkaerőpiacra.
Ugye, a hasonlat nem egyszerűen sánta, hanem egyenest béna. Ugyanis itt nem a munkahelyünket féltjük a bevándorlóktól. Nálunk itt egy közmunkás réteg, amelyik képzettebb és munkaszeretőbb a bevándorlóknál, mégsem jut számukra munkalehetőség. Mert a gazemberek állításával ellentétben nálunk nincs munkaerő hiány. Csak strukturális munkanélküliség van hazánkban, amin nem a bevándorlással kell segíteni. Valamint a nyugdíjainkat, segélykeretünket sem szándékozzuk bevándorlókra költeni. Lásd a lett kvótásokat!

A FRONTEX szóvivője szerint a magyar rendőrség által elkövetett erőszak jól dokumentált. Ilyen barátságtalan helyre pedig kvótával (erőszakkal) migránst vinni bűn. Csak még az ostoba minisztert és a gyáriparosokat kell megbillenteni hátulról, mivel rájuk, a magyar munkaerőhiányra hivatkozva szeretnének ránksózni egy sereg ingyenélőt.

Értelmes emberek is vannak a bevándorlók között. De a német polgárnak a sok kellemetlenségből lett elege: "Sokan jönnek oda a menekültekhez, és határozottan közlik velük, hogy nem szívesen látott vendégek, menjenek haza."
Nem értik a németek, hogy ezek az emberek a piszkos NATO elől menekülnek Afganisztánból, Irakból, Szíriából, Afrikából és a világ ezernyi pontjából. Vagyis nem gazdasági menekültek, csak Görögországban nem volt hely számukra, meg havi 400 euro segély, amely bizony az EU számos országában egy élet munkájával kivívott nyugdíj. Amely nyugdíj NEM KÖLTŐPÉNZ, hanem a létfenntartás összege.

A kávé még hátra van!
„Eposzi léptékű válsággal nézünk szembe” – jelentette ki Obama. Mint mondta, hogy több mint 65 millió embernek kellett elhagynia otthonát, többen menekülnek, mint a második világháború óta bármikor. A 65 millió menekült közül 21 milliónyinak a hazáját is el kellett hagynia.

Illegális bevándorlók - Merkel ide mehet válogatni!
Ugye, nem kértek menedékjogot Görögországban, Makedoniában és Szerbiában sem. Feltehetően nálunk sem maradnának, pláne, ha a MAGYAR HAJLÉKTALAN ellátását kapnák. Csak nem szabad regisztrálni őket, mert akkor indul a per a tulajdonlásukért. Ugye, ha nem kértek menedékjogot eddig, akkor nem is üldözöttek, csak német életszinvonalat szeretnének. Mi is.. Ahol alacsony a kerítés.

Sors, nyiss nekem tért hadd tehessen az emberiség értem valamit!
A svédeknek biztosítaniuk kellene egy kisebb területet az országból [...], itt menekültek millióit tudnák elhelyezni, akik saját magukat tartanák el a későbbiekben, gyakorlatilag egy Svédországtól független zóna jönne így létre saját törvényekkel, saját szabályokkal.

Herék és heréltek
..az embercsempészek, amikor szolgáltatásaikat ajánlják az Európába vágyóknak, azt is megemlítik, hogy a nyugati férfiak már nem igazi férfiak, s az európai nők az iszlám világból érkező tetterős fiatalemberekre várnak.
Eloszor mentalisan kihereltek a nyugati ferfiakat majd elhitettek, hogy a nok szabad parvalasztasa az egy jo dolog. Amugy meg ez nem iszlamoa dolog. Del-Afrikaban egy fia iszlam sincs, oszt a nok megeroszakolasa megis nepszokas!! Férfierő érkezik. A fehér meg legyen rabszolga.

Jön a "menekült" az EU-ba. Megnézi Görögországot: Csóró, nem kell. Balkán sem kell. Magyarország még a görögöknél is rosszabb. Osztrákok? Még virágcsokor sincs újabban.. Irány Németország. Mert Angela befogad, ellát nővel, pénzzel.
Megy a hajléktalan az utcán. Neki nincs otthona, neked van. Kötelességed a hontalant beengedni otthonodba, mert te szuperhumánus vagy. A hajléktalan aztán végigmegy a házad összes szobáján, majd a legszebbet kiválasztva letelepszik. Eztán itt lakna. Te meg csak bólogatsz, hogy hozza a családot is! Sok jó ember kis helyen is elfér.. Te majd elalszol a pajtában..
Az én álláspontom viszont az, hogy olyan világot kell teremteni, ahol senki sem hajléktalan, s ne a te hozzáállásodon múljék, lesz-e tető valaki feje felett. Video - Bakay és a muszlimok.

Jönnek az MSZP meghívottjai!
Ez persze, csak vicc, hiszen az MSZP tagságának egy része (első körben a pártelnök is) elutasította a gazdasági bevándorlók erőszakos betelepítését. Igazából bevándorlópárti csak az IGEN szavazatot leadó 1 %. Utánpótlás Néger szíriaiak érték el Görögországot Leszbosznál Törökország felől.. Elfogyott a török bérgyilkosok tiszteletdíja, amit a migránsok visszatartásáért kaptak? Hungary under attack.
A horvátok sem akarják beengedni országukba ezeket a szegény politikai, háborús menekülteket, akiknek amúgy is elég bajuk, hogy a bajban kellett otthagyni szüleiket, feleségüket, gyermekeiket, csakhogy mentsék a bőrüket. Most aztán nézhetnek új nő után.. Hátra arc! Volt, aki rövidnadrágban indult útra a reggeli +2 fokra.

Lőnek az olaszok? - Holttestek borítják a Földközi-tengert. Mi lesz itt a felmelegedés után ?!
Újabb 28 ember holttestét emelték ki a vízből Szicília közelében a Földközi-tengeren járőröző nemzetközi erők.
Vajon milyen nemzetközi erők és miért járőröznek Szicilia partjainál? Remélhetőleg ez nem a FRONTEX, mert akkor azt azonnal fel kell oszlatni, ha határőrizet helyett migránsimporttal foglalkozik! Pedig nagyon úgy fest, hogy a frontex nem az EU határait védi, hanem migránshalászattal és ellátással tölti idejét. Ergo, az unio határai annyira vannak védve amennyire a határország védi önmagát. S hiába kapna több pénzt a frontex, csak még több migránst hozna a nyakunkra. Ez a szervezet egy kártékony parazita az EU testén.
Az egyiknek sikerül.. - 7 roncsból 3 eléri Sziciliát.
Egy angol kommentész: "Castrate every male and sterilise every female to control their birthrate. Why have children if you haven't got a penny to rub together. Thousands of couples in the UK don't have kids because they cannot afford it. These African, Asian imbeciles are irresponsible halfwits and should not be allowed to reproduce."
Mindennapi migránsunkat add meg nekünk ma..

Szoros
Azoknak a migránsoknak, akik feladják az átjutási tervüket, és menedékkérelmet nyújtanak be Franciaországban, a kormányzat átmeneti szállást biztosít a kérelem elbírálásának idejére, mintegy 3-4 hónapra, a többieket kiutasítja.
Vajh most milyen jogcímen tartózkodnak a migránsok Calais-ban ? Ha nincs vízumuk, nem adtak be menedékkérelmet, akkor az EU határőrsége hogyan engedhette át őket a határon? Börtönben van már a határőrség parancsnoka?

Földi László a liberálisok szerint uszít. Pedig az igazán minimális elvárás, hogy egy befogadó iratok nélkül itt tartózkodó ne mehessen szabadon bárhová. A jobbközép szerint: Az Európai Unió a helyzet megoldása helyett pedig igyekszik elmismásolni a dolgot, humanitárius válságként aposztrofálja a krízist.
Földi László inváziót emleget a népvándoroltatás kapcsán, amely nézetét nagyon visszafogottan ugyan, de bájos neje is osztja. S mint említi, ahol határőrség van, ott tűzparancs is van. A kerítés önmagában nem véd, csak segíti a védelmet. A fegyveres ember védi a határt. Persze, ha tudja a határsértő, hogy csak viccből van a rendőrnél fegyver, akkor kiröhögi.
Ami Földi úr jó meglátása, hogy nem a pár száz európait legyilkoló háborús terrorista a nagy veszély számunkra, hanem a totális megszállás. Az olajpénzek már itt vannak. Most a képzett arab harcosok jönnek, s csatlakoznak a 2-3. generációs bevándorlókhoz. Aztán megjön a pénz tulajdonosa, s hatalmat akar magának és eszméinek. Ehhez pedig honfitársai millióiból lesz emberalap. Pártok, parlament, pénzen vett választás. S aki szerint ez rémlátomás, az vegye észre, hogy a londoni lordmayor már muszlim, s a németországi törökök is Erdogán mellé áltak a minap.

A jó példa
A brit kilépéspárti Janice Atkinson nagyon szereti Orbán Viktort, és hamar megegyezne vele a brit-magyar együttműködésről az unión kívül. Mi szeretnénk eldönteni, kit engedünk Angliába, ahogy Orbán teszi.

Vissza a jövőbe
A beszámoló szerint a férfi – akit az eddigi adatok szerint Németországban vettek menekültként nyilvántartásba – a magyar–szerb határon felállított kerítésen keresztül akart Szerbiába jutni Röszke külterületén csütörtök este, úti célja Törökország volt. Addig kell menni, míg nem kész a kerítés az EU körül!

Damaszkusz felé
Angela Merkel német kancellár pénteken befejezte egy hetes afrikai diplomáciai útját. Az út célja az volt, hogy lelassítsa az ellenségeskedéstől és szegénységtől sújtott kontinens migránsainak Európába áramlását.
Mali-ban Angela Merkel kijelentette: alapvetően fontos, hogy az afrikai országok ne veszítsék el legjobb felkészültségű szakembereiket, akikre országuk fejlődése érdekében szükség van.

Itália

Az olasz parti őrség, miközben Líbya partjait őrizte, migránsokat mentett ki a vízből és elvitte a távoli Itáliába. Lemásolják a görög migráns szállításokat, csak kisebb mértékben, de kisebb joggal is.
About 4,400 migrants were rescued from boats off the coast of Libya on Saturday, in one of the biggest single-day operations mounted to date, Italy's coastguard has said. A Római Birodalom határánál menti a migránsokat a frontex. A múltban élnek?
Afrika partjainál Csak azt nehéz megérteni, hogy miért teszik ki ezeket a szegény politikai üldözött négereket a tenger veszélyeinek? Nem lenne tisztább közvetlenül az afrikai kikötőből Itáliába szállítani ezt a sok orvost és minősített hegesztőt? Renzinek vastag bőr van a képén, ha ilyen előzményekkel kvótát üvölt. Vagy csak parancsot teljesít.. Német migránsmentők Líbya partjainál. Mi elhozzuk Európába és szétosztjuk, ha kell, ha nem... De ki fizeti a révészt?!
Érdekes logika
Kiborult az olasz pénzügyminiszter: a költségvetési hiánnyal cseszegetik őket, miközben a menekülők áradata mellett még egy földrengés hatásait is kezelniük kell. Mi lenne, ha ők is úgy lezárnák a határokat, mint a magyarok?
Bizony, ha az olaszok is lezárnák a határaikat, akkor teljesítenék uniós kötelezettségüket. Mert nem elég, hogy nem költenek határvédelemre, de még Líbya partjaihoz is elmennek migránsokért. Akiket aztán kvótával nekünk ajándékoznák. Ezek a latin népek hadilábon állnak a tisztességgel..

Az import folytatódik.
Immár a görög, olasz állami migránsimportba a frontexen kívül az orvosok határok nélkül nevű kórházhajó is bekapcsolódott. Ugye, nem Itália partjainál éri szerencsétlenség a négerekkel megpakolt lélekvesztőket, hanem röviddel indulásuk után. De erre már számítanak a "megmentők", s a leendő katasztrófa helyére sietnek. Magyarország pedig továbbra is elutasítja ezeknek a szegény politikai üldözötteknek a kvóta alapján történő befogadását..

Ausztria

Csak szex..: A 18 éves férfi hétfőn kora reggel tört be egy innsbrucki kórház pszichiátriai osztályára, ahol rávetette magát egy 29 éves beteg nőre. (Azért ez legalább válogatott, s nem esett neki egy 80 éves matrónának!)
Szeretjük az egész családodat!
A beszámolók szerint részeg 15 és 17 éves menedékkérők rárontottak a családra, az apát és a 15 éves gyereket ütötték, a nő haját pedig úgy megtépték, hogy megsérült a nyaki gerince. Ekkor már a férfi is megütötte őket, és a vége az lett, hogy a nőt és a két migránst kórházba kellett szállítani.

Valódi migráció

Török menekültek érkeztek az egyik NATO országból. Stoltenberg elmondta, hogy a NATO 28 demokratikus ország szövetsége, amelynek alapértékei a demokrácia, a szabadság és a nyitott társadalom. Tisztek is érkeznek. Többjük épp a zártság elől menekül.

Okos: Van, kinek a telefonja, másnak a kerítése. Mert azért legyen egy okos is a közelünkben...

Német fordulat?
Immár a németek is egy tunéziai gyűjtőtáborban tárolnák az unióba bevándorolni szándékozó négereket. Nem kell a szex ?!
Már csak azt kellene tisztázni, mi történik az elutasított kérelmezőkkel és miért Afrika partjainál mentik az unios hajók a fuldoklókat?
Mint írják, az elmúlt évben cca 5000 néger fulladt a vízbe Európába menetelve. Ha kihírdetnék a tűzparancsot, akkor ennek a népességnek töredéke halt volna meg.
Isten hozott titeket de hol késik az ördög ?! A szír orvosok, iraki mérnökök és szudáni informatikusok 8 havi magyar átlagnyugdíjat kapnak, ha önként visszamennek, ahonnét politikai, háborús és gazdasági menekültként eljöttek. Remélem, ezek után többen is jönnek az elnyomott területekről, mert ez az összeg csak növekedhet a jövőben. Tényleg a Shulz szintjén vannak a nyugati politikusok ? Mind elemi iskolát végzett? Azért Hitler legalább szakmunkás volt...

Az amerikai szennylap idegengyűlölőnek nevezte miniszterelnökünket, mert az illegális bevándorlás ellen küzd. Vajon minek tartja saját kormányzatát, amely évtizedek óta lövi az illegális bevándorlót ?! A Nemzetközi Migrációs Szervezet adatai szerint az idén 4715 menekült vesztette életét a Földközi-tengeren. Puskalövés nélkül. Mert van esély az átkelésre, hát elindulnak. Italy received almost 160000 arrivals this year and the nation says it can't manage the flow. Szaporodnak az olaszok. Évente cca százötvenezer négert importálnak Afrikából. Élők és holtak Only 41 people survived: 23 Somalis, 11 Ethiopians, six Egyptians and one Sudanese.


Unios vezetők - Ostobák vagy gazemberek?
A munkanélküliséggel küzködő EU-nak nincs szüksége képzetlen munkaerőre. A képzetteket pedig bűn lenne elcsábítani a fejletlen országokból. Ergo, minden a határok lezárása mellett szólna. Mondhatnánk, hogy az afrikai partoktól távoli Spanyolország miként képes lezárni határait, a az Afrika közeli Olaszország miért nem, de mindenki tudja, hogy ez nem technikai kérdés, hanem politikai.
Ha a német-olasz-görög kormányzat mindenáron bevándorlást akar, az az ő szuverén döntésük. De behozni a semmirekellő népet, aztán erőszakkal másokra testálni tisztességtelen dolog. Nekünk pl így is elég eltartani való emberünk van, s az elvi szándék ellenére sosem fogunk felzárkózni gazdaságilag a mag országokhoz, ha még több bajt kapunk a nyakunk közé.
Nemes cselekedet, hogy nem adunk ki a határvédelemnek tűzparancsot, hanem e helyett bérgyilkosokat fogadunk fel eme feladatra. Öljön a török pénzért, meg az észak-afrikai országok népe. Pilátus meg mossa kezeit!
Még mindig nem hatolt el az EU vezetőinek nehéz fejébe, hogy fizikailag lehetetlen lesz több millió embert kitoloncolni Európából. Aki egyszer bejött, az már örökre a mienk..


Horvát határnál állunk a vártán.. No pasaran!

Van, ami ellen nincs orvosság. Meg sem kérdezné a szoci, hogy vajh mit szólnak tervéhez az észak-afrikai országok ?! Mi lenne a sorsa annak, aki nem kerül importra? Szélnek eresztenék Afrikában? Vagy a Líbiából, Egyiptomból menekülőknek, akik hol is gyülekezhetnének kopogtatni?
Gazdasági menekültekre nincs szüksége az EU-nak, van itt munkanélküli elég! Igaz, nem mind olyan magasan kvalifikált, mint a szomáliai kalóz vagy az ukrán liberális demokrata, viszont mindenképpen az EU-nak kell eltartani. Munkával vagy az nélkül.
Ismétlés: Kreténekre nincs szükségünk, a jól képzetteket pedig bűn elcsábítani a 3. világból. A nagy politikai menekült áradat megelőzésére pedig az USA-nak folytatni kellene a sikeres demokrácia exportját az elmaradott régiókba. Bár Szíria nálunk fejlettebb volt.. S Szaddam és Gadafi uralma alatt mintha szebb lett volna az élet, mint a mostani demokráciákban.
S máig sem értem, mit keres az olasz partvédelem Líbia partjainál, ahonnét a "migránsokat" mentik.. Ezek a bevándorlók több száz eurót fizetnek ki, amíg az olasz "mentőhajókra" kerülnek. Gondolja valaki, hogy ezek után pár fillérért önként visszamennek ?! Ha egyáltalán van ország, amelyik visszafogad.. Mi, magyarok, be sem engednénk senkit érvényes vízum nélkül. Csak a hatalomban levő ellenség lármázik, hogy szabadon, de legalább zárt táborba gyűjtve bejöhessen hozzánk boldog-boldogtalan. Aztán mit csinálsz, ha elutasítod a kérvényét? Hová tudod visszatoloncolni? Továbbá biztonságos ország tőlünk délre mind. Vagyis ott kellett volna menedékjogot kérni az egyiptomi, líbiai üldözötteknek, illetve a marokkói buziknak. Brit adatok 2016. Mntegy 300 ezer fő érkezett európai és ugyanennyi EU-n kívüli országból. A svédekhez hasonlóan a britek is menekülni kezdtek hazájukból. Így teszi tönkre a neoliberalizmus a világot.

“Trump elnöknek igaza van. Én falat húztam Izrael déli határán. ez minden illegális bevándorlást megállított. nagy siker. nagyszerű ötlet” – írta korábban Netanjahu a twitteren.

Vannak emberek, akik arra hivatkoznak, hogy nem érdekes a migráció, mert egy ilyen szegény országban úgysem marad meg értelmes migráns. Kérem szépen, ez tévedés! Akik a segélyre jöttek, azok valóban tovább utaztak. De ne feledjük el, hogy akadtak olyanok is, akik kemény összeget fizettek érte, hogy polgártársaink lehessenek. Mondjuk cca 6000 kínai. De jöttek albánok is, akik megpróbáltak munkával nálunk megkapaszkodni. Ellenben, miért jönne hozzánk egy ukrán (nem magyar) munkás, ha a lengyeleknél, szlovákoknál magasabb életszinvonalat nyer, mint nálunk, s még a nyelvi gát is alacsonyabb?! Szakmunkásokról beszélünk, hiszen képzetlen munkaerőből még tetemes a feleslegünk.

2016 első félévében mérséklődött az elvándorlás, hiszen 31 ezren hagyták el az országot, de 30 ezren vissza is költöztek Magyarországra.

Afganisztán
Az afgán kormány nehezen birkózik meg a hazatérők visszafogadásával, mivel polgárháború sújtotta országról van szó, ahol rendkívül magas a munkanélküliségi ráta. Politikai menekültek visszatoloncolása: Afganisztánnak a többi között migrációs ügyekben történő együttműködéséért cserébe az EU és az uniós tagállamok 2020-ig évente 1,2 milliárd euró, vagyis 372 milliárd forintot utalnak ki. Mint ismert, Afganisztán 35 év óta szovjet és NATO "védelem" alatt áll, az ipara teljesen leépült. Mindenki menekült onnét, aki tudott.

Érthetetlen
Kedden kezdi tárgyalni a parlament a migrációt szabályozó törvénytervezetet. Az illegális bevándorlók őrizetbe vételéről szóló törvényjavaslatot különbözőképpen értékelték biztonságpolitikai szakértők és szervezetek. A módosítás legfontosabb pontja, hogy nemcsak a határtól nyolc kilométeren belül, hanem bárhol az országban elfogott migránst visszakísérnek a tranzitzónához.
Állítólag több párt ellenzi a hazánkba betörő idegenek zárt táborban tartását. Abból a szempontból igazuk van, hogy be sem lenne szabad jutni engedély nélkül senkinek sem hazánk területére. Pláne, ha valamelyik EU-s országból menekül hozzánk, illetve rajtunk keresztül svéd segélyért. Politikai menekült pedig csak az első biztonságos országig menekült, utána illegális bevándorló lesz. S nekünk nincs arra pénzünk, hogy megvesztegessük a németekhez hasonlóan az afgán stb kormányokat a hozzánk betörők visszafogadásáért. A horvátoknak van igaza, akik aknazárral tartják távol a betörőket. Hatásos és olcsó. Ezért választják inkább a magyar kerítést a muszlim üldözöttek, mert nem akarnak a horvát határnál ideje előtt a hetedik menyországba kerülni.

Hallgatom a migrációs híreket. Szerb szomszédaink panaszkodnak, hogy az EU területéről (Görögország, Bulgária) napi szinten így télvíz idején is 30-60 fő menekül hozzájuk. Mert Szerbia biztonságosabb az EU-nál. Aztán megszólaltatják a migránsokat is: Ők nekivágnak a magyar határnak, mert a kerítésen túl várja őket Kánaán. Biztos, hogy ugyanazt a földrajzot tanították nekik, amit nekünk ?!
Ugye, Görögországban kérhetnének menekült státuszt, aztán görög papírokkal bárhová mehetnének az unioban. Csak akkor már nem lennének jogosultak a segélyre, amiért jöttek.

A történelem kereke
A Habsburgok és tanácsadóik ténykedése folytán a Kárpát-medence lakossága felhígult. Folyamatos idegen betelepítések (svábok, szlávok, románok, zsidók) hatására országunkban a magyar nép aránya 50% alá süllyedt. Ez is egy hivatkozási alap lett Trianonhoz.
Vajon mikor érik el a németek azt a szintet, amikor már országrészek válnak le róluk, mert teszem azt törökök, arabok, négerek lakják? Londonban már muszlim a polgármester, s a világváros cca fele bevándorló. Mikor robban az etnikai bomba, amit a Soros-félék helyeztek el gondos kezekkel Európában? Nekem nem az a bajom Sorossal, hogy tolvaj! A többi politikus sem szegényen akar meghalni! De legalább ne ártana, ha már használni nem tud a népnek!
Egy különvélemény: "Ha egy ország vezető politikusai örökösen mentegetőzni és meghátrálni kényszerülnek, mert mások fölöttébb eredményesen dobálják azt a bizonyos sarat a nemzetünkre, ott nagyon nagy a baj a politikával. Amikor gyakorlatilag kézi vezérléssel irányítják Magyarországot kívülről, leginkább Amerikából egy telefonnal, ahhoz nincs mit hozzátenni."

Közismert, hogy a nyugati határunkon nincs kerítés. Németországból tetszőleges mennyiségű migráns jöhet hozzánk, ha akar. Egyenlőre nem akar, mert a németeknél magasabb szintű a segélyezés. Persze, ha egyszer nálunk is vége lenne a tetszhalott állapotnak, amibe a rendszerváltáskor belevezették népünket, akkor ide is jönnének a vándoroltatottak. Vagyis azért kell szurkolnunk, hogy szegények maradjunk. Bár Hollandia gazdag ország, de a segélyrendszere miatt oda nem tülekedik a vándor nép. Nálunk viszont a neoliberális söpredék rögtön üvöltene, hogy jobb ellátást a vándornak, mint a magyar hajléktalannak! A kvóta vita pedig arról szól, hogy ki tartja el ezt a ránk szabadított debil tömeget? Mert ma is jöhetnek hozzánk nyugat felől, csak pénzre nem jogosultak.
Ismétlés: Nem az Európai Egyesült Államokkal van a baj, hanem azzal a gazember népséggel, amelyik azt irányítaná!
A dublini (Orbán) fal pedig csak a szerb határon áll. Románia felé nyitottak vagyunk. S a román-szerb határ is nyitott. Az embertelenül, sokezer kilométer gyaloglásra kényszerített tömegnek csekély különbség úthosszban.. Akkor miért is a vita, ha útrövidségben meg a horvát határ a nyerő?!

Migránsok Röszkénél, vagy másutt A neoliberálisok politikai menekültjei hazautaznak időnként nyaralni, a bajban hagyott családjukhoz. Német költségen...

Illegális bevándorlók - USA
Egyre több magyar turistát fordítanak vissza az USA határáról. Hiába vannak beutazásra jogosító irataik, mert a határőr dönti el, hogy az, aki turistaként érkezik az országba, beléphet, vagy fennáll annak gyanúja, hogy valójában illegálisan munkát akar vállalni.
Belépésre jogosító iratok nélkül már az USA-ba induló járművekre sem lehet felszállni.
Ausztria is szigorít. Az olaszok és a velük együttműködő FRONTEX nem képesek megvédeni az olasz határt. X összegért felajánlhatnánk a határvédelmük biztosítását! Legyünk szerények, csak a török bérdíj felét kérjük Itália határainak védelméért!

A libiai helyzetet sok módszerrel meg lehet oldani. A legolcsóbb változat: Az NGO-k kikötését az EU déli határain megtiltani. Menjenek Libanonba a "kimentettjeikkel" !
Líbiában felfogadni két halászhajót, akik feladata a "fuldoklók" kimentése és az afrikai partokra visszaszállítása lenne. Így a humanizmus sem sérülne, s a gazdasági menekültek áradata is leapadna.
A frontex meg ne az Antarktisznál védje az EU határát, hanem az EU felségvizein! Juncker meg ne fizessen az olaszoknak a migránsok befogadásáért, vagy csukják börtönbe a pénzmosodást embercsempészésért! (Ugye, milyen kár volt felakasztani Gadhafy-t?!) A miniszterelnök úr már Líbia fegyveres megrendszabályozását is elképzelhetőnek tartja. Viszont én személy szerint megelégednék első körben azzal, ha Brüsszel befejezné a migránsimportot, s lezárnák az EU kikötőit. Ne gondolja senki, hogy gumimatracon kelnek át Líbiából a migránsok Itáliába..


Egyszer véget ér az út..
Ugye, magukat hülyének tettető embertársaink szajkózták, hogy a görög szigeteket, Itáliát nem lehet kerítéssel megvédeni. A kerítés nem is véd meg, csak az őrök munkáját segíti. Miként a várárok sem védte meg a várat. Mondjuk, a tenger azért elég széles árok! Nem egyszerű és olcsó átkelni rajta akkor sem, ha nincsenek őrök! Persze, ha maguk az őrök visznek át, akkor sima ügy. S ha a kikötőkben kiszállhat bárki vízum és útlevél nélkül, az meg a schengeni határőr sara. Video.

Közös megoldás van születőben.
Röpke néhány év alatt az EU vezető körei kezdik megtalálni a migrációs válság megoldását. Jó, hogy ilyen aggyal nem kapkodták el!

Számla
Ugye, a schengeni államoktól elvették a vámbevételeket, de a határőrizeti kötelezettséget meghagyták. Most a magyar kormány kérné, hogy járuljanak hozzá Brüsszelben a határvédelem költségeihez.
Szegény Juncker biztosan rögtön bedob egy felest! Nem elég, hogy a magyarok gátolták a migránsimportot, még ezért fizettetnének is vele, aki pénzt adott az olaszoknak a behozott illegális migránsokért. Felháborító volt a magyar kerítésépítés. A spanyol, bulgár, francia nem, mert az nem jelentett akadályt. Mondjuk, a migráns áradat ellen a magyar kerítés sem volt vaskapu, de borította Dublint. Immár nem lehetett azt hazudni, hogy a migránsok a magyar határt átlépve érték el az EU területét.
Apropó! Az olaszok ellen most akkor kötelezettség szegési eljárás indul, amiért nem védték meg a schengeni határt ?!

A Hit gyüli TV-jében mondta az egyik hívő: Az 1296 főt be sem kellene fogadnunk, csak az olaszok és a görögök helyett megvizsgálni a menekült státuszukat, aztán, ha nem befogadandó, máris küldhetjük repülőgéppel Szomáliába.
Gondolom, a gyülekezetben már megszokta, hogy HINNI KELL ! Mert különben olvashatta volna, hogy nem fogadja vissza a gazdasági menekültet a kibocsátó ország.
De mást mondok! Az 1296 főt ellenőrizhetjük a görögöknél és az olaszoknál is oda kiküldött emberekkel. Meg a szomáliai hirszerzőink segítségével. Gondolom, mint a volt olasz gyarmatosítóknak, nekünk is vannak ügynökeink az afrikai országban, akik ellenőrzik a menedéket kérő igazságát.
Persze, a szír háborús menekültek helyzete más. Azok a NATO csapatok elől menekülnek, mert az USA, francia és más tisztességtelen NATO ország kibombázta őket otthonaikból. Mint ismert, a NATO Assad elnök gondolatát kitalálva ment megsegíteni Assadot Szíriában. Tudták, hogy Putyin segítsége kevés lenne Assadnak az USA barát szaudiak által felfegyverzett ISIS ellen. Mint láttuk, a NATO-nak is 5 évig kellett bombázni a szír városokat, mire a lakosság hajlandó volt elindulni Európa felé, ahová görög komphajók szállították az 1 millió turistát.

A miniszterelnök úrnak fel kellene ajánlani, hogy elvégezzük az olaszok helyett a jogosultság megállapítását - Olaszországban. Mindre. Aztán a nem jogosultakat máris viheti vissza a Soros, ahonnét hozta őket!

A neoliberálisok állandóan nyaggatnak bennünket, hogy tegyünk különbséget menekült és gazdasági bevándoró között. De ennek csak a határállamok vonatkozásában van létjogosultsága. Mert a glóbusz összes üldözöttjét (vallási, etnikai, politikai, háborús) nem képes Európa befogadni. Ugyanis többen vannak, mint a kontinensünk összlakossága. Ugye, kezdhetné Juncker az importot mindjárt a rohingyákkal. 1,5 millió fő. Akikkel tele van a sajtó manapság. Vagy a filippinók népe, akiket a kábítószertermesztésért üldöz saját elnöke. Jöhetnének hozzánk ellátni a liberálisokat fűfélékkel. Vagy uyghur testvéreink, akik Kína csizmasarka alatt lapulnak. Vagy az elnyomott ukrán kisebbség... De a világ minden baját nem veheti magára az EU. Először saját magát kell kihúznia a gödörből, mint Háry bátyó, aztán lehet fokozatosan a többiek helyzetén is javítani.

Visszamenőleges hatállyal hozták a háború után - Háborús bűnösök.
Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható.
Ahogy a szerencsétlen náci sem tudta a harcok során, hogy ő háborús bűnös lesz, úgy a mai migránsimportot segítők sincsenek tisztában azzal, hogy lehet még állni a számonkérő szék előtt.

A Soros tábor máig nem indokolta, hogy miért is kell Európába cipelni az analfabéta afroázsiai tömegeket ?!

Először politikai menekültek voltak, amit iratok nélkül nehéz az első biztonságos országban igazolni. Aztán a NATO háborús menekültjei lettek, akik 5 év NATO bombázás után megindultak Szíriából, mert se ház, se munka, se élelem. Később Európa szakmai utánpótlásává váltak: szír orvos, iraki informatikus, szudáni csillagász.. Némelyik még a nevét is le tudta írni. A németeknél aztán kiderült, hogy még alantas munkára is 20000 migránsból 1 alkalmazható. A többi segélyezett dildo, bűnöző, kitartott lett.
Mindeközben az EU nagy számú munkanélkülie csak állt és nézett. Pedig küszöbön a technológiai forradalom, mely során a primitív munkákat automata gépek fogják ellátni. Akkor mi lesz az analfabéták sorsa?! Meg az EU alacsonyan képzett polgárainak sorsa?
Természetesen mindenki tisztában van vele, hogy az EU nemzetállamainak szétverése folyik. Most ne is feszegessük, hogy ez szükséges-e? Csak hová ez a nagy rohanás? Ég a ház Amerikában?!

Irány Damaszkusz!
Eddig minden hangoskodás ellenére sem akarták nyugaton észrevenni, hogy sokan sokféle betegséggel (pl AIDS) érkeztek Európába. Pedig a magyarok vagy 10 ezer főt átvizsgáltak, így tudható volt a végeredmény. Erőszakos AIDS-es és más fertőzó betegek sokasága volt Németországra zúdítva. Csak most kezd véget érni arra a struccpolitika.
Cápamenü: 31 migráns az étlapon.
More than 22,500 migrants have reportedly died or disappeared globally since 2014 – more than half of them perishing while attempting to cross the Mediterranean, according to a study by the International Organisation for Migration (IOM).
A török határőrök több tucat migránst lőttek le 2016-ban, 2017 évi ilyen ismeretünk nincs. Noha a török-szír határnál az elmúlt 3 évben 310 embert lőttek le a törökök, ez a szám semmiség ahhoz képest, hogy hány szíriai kurd szakadárral végzett a török hadsereg Asad elnököt segítve. Ami már közelíti a tengerbe fulladt migránsok számát.
A franciák megbeszélték az afrikai diktaturákkal, hogy jövőre 10 ezer embert zavarnak Európába politikai indokkal.
"A Líbiával kialakított humanitárius folyosókon keresztül 10 ezer menekült érkezik Európába jövőre – nyilatkozta Marco Minniti olasz belügyminiszter vasárnap a La Repubblica olasz napilapnak adott évzáró interjújában."

Többen támadják a kormányt, amiért 1300 embernek oltalmazott státuszt biztosított. Nagyon egyszerű ezt elkerülni: Népszavazást, hogy szakítsunk a "Genfi konvenció"-val! Ne adjunk menekült státuszt az üldözötteknek! Dögöljön meg otthon!
Persze, ez tőlem is vicc. Ellenben a "Genfi konvenció" kiterjesztésével Európán kívülre én sem értek egyet. Ugyanis akkorára nőhet a menekült tömeg, amely be sem fér Európába! Akkor már inkább a rabló háborúk helyett indítsunk békés demokráciákat teremtő háborúkat, miként Iraqban és Líbiában tettük! (Mint tudjuk, ezek a vándorok nem is akarnak nálunk maradni! Még ingyen sem, nem, hogy fizessenek érte!)

Figyeljünk csak oda! Harcolunk a migráció ellen. Így is 151 000 nem magyar állampolgár él nálunk az ATV szerint. S akkor még nem is néztük, hogy hány magyar állampolgár van, amelyik nem magyar! Vajh hány valóban magyar él hazánkban?
Gyengébb honfitársaink kedvéért: A hazánkon átvágtató 1 millió "menekült" nem az életéért futott, hanem a német segélyért! Ott a Kánaán! Ingyen kaja, pia, nő - dolgozzanak a szegények!

Soros város?
Malmö felett a rendőrség már teljesen elvesztette az ellenőrzést. November óta öt csoportos nemi erőszak történt, de folyamatosak a rendőrök elleni támadások, a bandaháborúk, a lövöldözések és a kézigránátos támadások is.

Gyorsan elpofátlanodtak
Ugye, nálunk - az EU-ban - még az elemi kiadásokra sem futja a közmunkásbérből. De a minimálbérből sincs zsebpénz, pláne, ha hiteltartozás is van! Lehet, hogy a gazdasági bevándorló jobban meg van becsülve Európában, mint az őslakos ?!

Rabszolgatartók
Ráadásul a rendőrség megpróbálta eltussolni a dolgot, több olyan áldozat is volt, akit a nyomozók fenyegettek meg, hogy nehogy merjen szólni újságíróknak a történtekről.
Miközben a nyugati rabszolgatartó társadalmakat szapuljuk, azért ne felejtsük el, hogy hazánkban is hetente tünnek el lányok. Fényes nappal is előfordul, hogy berángatnak a merdzsóba egy magányos lányt. Mert miből is telik szép autóra, nagy bevásárlásokra azoknak, akik még életükben nem dolgoztak semmilyen munkában. Örököltek?..

Csőlakók Nyugaton
Vajon számukra miért nem talál a Migration Aids egy őcsényi panziót, ahol az európaiaknál kulturáltabban élhetnének a néger agysebészek? Borzalmas körülmények között élnek az afrikaiak Svédországban. Ezektől az északiaktól nincsenek biztonságban. Kenyában nyugodtabban élhettek..
"Ken Ring, kenyai születésű svéd rapper azon gondolkodik, hogy hazaköltözik Kenyába, mivel Svédországban a migránsok miatt elviselhetetlen az élet."

A "Válasz" nem a FIDESZ-től kapja a pénzt
Miért is ne hinnénk el a cikkeiket, hogy a muszlim gazdasági bevándorlók többsége nem terrorista, nem bűnöző, hanem megpróbál tisztességes mohamedánként élni a svéd multikultiban? Ennek ellenkezőjét állítani annyi lenne, mint azt mondani, hogy hazánkban a cigányok bűnözőek. Ami ugye képtelenség.. De mi miért hoznánk be gazdasági bevándorlókat? Ha az ifjúságunk színe-java is nyugati rabszolgamunkára kényszerül? Ha nincs engedélyezve hazánkban a strukturális és kohéziós alapok tisztességes felhasználása, amivel modern, húzó ágazatú, magyar tulajdonú gyárakat lehetne létrehozni díszburkolat helyett?! Ha itt maradnának fiataljaink családot alapítani, otthont teremteni, ami a demográfiai hullámvölgyet is elsimítaná. S magyar rabszolgák helyett vigyen nyugat magának afroázsiai bevándorlókat, a magyar fiatal pedig találja meg életpályáját itthon.

A svédeknél, németeknél, franciáknál rengeteg migráns hátterű bűncselekmény történt. De erről ott épp úgy nem illik beszélni, miként nálunk sem illik megnevezni Soros György főnökeit.

Dánok
A dánok megvilágosodtak! Rájöttek, hogy értelmetlen dolog saját hazájukban elbírálni a menekült jogot. Ugyanis, ha megadják a menekült státuszt, akkor azért az övék a migráns, ha nem adják meg a státuszt, akkor pedig nincs hová visszatoloncolni. Vagyis paródia az egész menekültügyi eljárás. Dán kerítés. Nem lenne olcsóbb a tűzparancs?

Magad uram, ha szolgád nincsen!
Szegény migránsokat arra kényszerítik, hogy húzzák le a WC-t maguk után. Ha így folytatódnak a dolgok, akkor még munkára is kényszeríthetik őket, s ők nem osztják "a munka nem szégyen" elvet. Kényszerbetelepítések elutasítása.

Német szocialisták kevesellik a migránst!
Minden helyváltoztató ember migráns. Csak vannak politikai, NATO elől menekülők és gazdasági menekültek. Az Európába érkezők jó része importált néger. Akit Afrika partjaitól hurcolnak el a liberálisok, bizonyos hányadukat vízbe fojtva. A német férfiak nem képesek a német nőket kielégíteni, kellenek a nagy képességűek. Nantesban a helyzet változatlan Tovább integrálódnak a négerek, arabok.

Az unios határvédelem csak tüneti kezelés. Amíg ilyen hatalmas életszinvonal különbség lesz München és Abuja között, addig állandóan lesznek próbálkozók. S az olló tovább nyílik. Afrikai túlszaporodás, klímaváltozás. S ha Líbiában megállítják a vándort, a gazdasági menekültet jó pénzért visszaveszi az anyaországa, s küld helyette másik alanyt. Aztán lehet mesterségesen olyan politikai helyzetet teremteni, ami meghatványozza a politikai menekültek számát. Akiket már be kell fogadni az EU-nak Genf szellemében.

Drábik migrációja. Ki adta el Európát az Iszlámnak és mennyiért? Újkori történelmünk (is) úgy hamis, ahogy leírták. Szervezett migráció Kósa interjú.

Üres lakásokat, üdülőket a beérkező menekülteknek! Mert valahol lakni kell. Nem mehet mindenki a híd alá a devizahiteles mellé.

Never ending story: A görögök a török partok mellől újabb 400 bevándorlót hoztak Európába. A görög kormány a múlt héten mintegy kétezer ember áttelepítésére tett ígéretet Leszboszról Görögország északnyugati részébe, Epiruszba.



Egy lehetséges problémamegoldás a migrációra:
1. Az USA és Izrael mintájára vasfüggönyt húzni az EU köré.
2. A forrásországok TV-jén át figyelmeztetni az embereket rá: Európa megtelt.
3. A háborús gócokat (az USA szándéka ellenére) azonnal felszámolni
4. Megbeszélni a kormányokkal, hogy kövessék Kína népességpolitikáját
5. Amelyik ország együttműködik, annak segélyt, az elutasítók köré határzárat.



Migránshelyzet 2019
A rendőrök a személyleírás alapján, fél órával a támadás után a Dózsa György út és az Andrássy út kereszteződésénél elfogták a 25 éves szír állampolgárságú férfit, aki a nála talált iratok szerint német menekültstátusszal rendelkezik.
Hiába a kerítés, ha megkerülhető. A németek beengedik a segélyre érkezőket, aztán német papírokkal már szabályosan mehet bármely EU-s országba. Remélem, visszatoloncolják Németországba! S 3 napig nem látjuk.

migráció 1 A kerítésig
migráció 2 Az elzárkózás
migráció 3 A migráció okai
migráció 4 A kiegyezés

migráció 5 A fordulat


Politika
Nyitólap