Migráció 5.


Trendidők. Vigyázz, Merkel, jön a kanyar!

Orbán Viktor
Értelmes ember még sosem vonta kétségbe miniszterelnökünk szavait. Mert azt mondja, amit hallani akarunk. Csak az ördög mindig belebújik a részletekbe!
Orbán Viktor szerint nem elég lassítani, megállítani kell a bevándorlást: a miniszterelnök ezért új védelmi vonalat építene ki Görögország északi határánál. Orbán arról is beszélt, hogy meg kell állítani a „brüsszelizmust”, azaz lopakodó hatáskörelvonást a nemzetállamoktól – ehhez pedig alapszerződés-módosításra van szükség.
Médiaszabadság neoliberális értelmezésben: "A kölni eseményekről szólva Orbán Viktor azt mondta, a liberalizmus szembefordult a szabadsággal, és ez az eset is erről szól, amikor azt látjuk: a zaklatásról szóló híreket egyszerűen el akarták hallgatni." (A német média mindent közölhet, ami nem tilos.) "A külső, európai határokat kell ezért erősíteni, egy európai védelmi vonalat kiépíteni – mondta Orbán Viktor, aki azt mondta, a török intézkedésekben nem igazán bízik." (Érthetetlen, miért nem bízik az ISIS támogató Erdogánban miniszterelnökünk..

Ugye, milyen pofon egyszerű a megoldás? Ha a görögök nem akarják megvédeni a határukat, s az unionak sem engedik, akkor az unionak kell megvédeni magát - a görögök szárazföldi határánál. Makedonia feltehetően örömmel fogadja az EU segítségét ebben!

A neoliberálisok szerint a magyarok nem elég befogadóak. Mert nem kell nekik az Európára rátörő embercsorda. Kérem, a magyarok befogadtak (importáltak) németeket, turk embereket, szlávokat, bulgárokat, görögöket, lengyeleket, kínaiakat, cigányokat a 14. századtól, 1 millió zsidót a 19. században.. Ez nem elég befogadás?!
Más oldalon ez nem tűnik ennyire hasonlónak, de említhetném az elzárkózó kínaiakat, Izraelt is.

Angela Merkel még egész jó pozícióban van (bár már vittek neki a tüntetők akasztófát!) azért megkezdődött vele kapcsolatban a médiában a szerecsenmosdatás. Ugye, a legfrissebb trend szerint a politikájának buknia kell. Viszont a háttérhatalom szemében elévülhetetlen érdemeket szerzett a népvándoroltatás és az ukrán tavasz kapcsán. Vagyis kell még ő a politikában.

Változó világ

Költöző madarak
A nyugat-balkáni országokból származó menedékkérőknél bevezetett eljárást alkalmazva elkülönítve helyezik el, gyorsított eljárás alá vonják és a lehető leghamarabb kitoloncolják Németországból az észak-afrikai térségéből érkező menedékkérőket.

Hol van már az a sok virág?
Ausztria ideiglenesen hatályon kívül helyezi a schengeni megállapodást, minden menekültet ellenőriz a határon, és a gazdasági menekülteket elutasítja – közölte Werner Faymann osztrák kancellár az Österreich című osztrák lapnak adott interjúban.

Hibáztunk - fizessetek
Európai adót javasol a menekültválság kezelésére a német pénzügyminiszter.
Virrad - lassan ébrednek a németek is!
Az, hogy Németországban a média a csizma sarka alatt van, csak egy dolog. De, mint látjuk, a megfélemlített nép sem mert panaszkodni a tömeges erőszak és rablás kapcsán. Most, hogy kidőlt az éjjeli edény, napról napra nőtt a rendőrségen panaszt tevők száma a szilveszteri buli után. Mint ismert, a császárnő széttette a lábait, majd egy szelfin üzent: Ide jöjjetek! Nagyon attraktív a mutti, hát jöttek a jelentkezők szép számmal. De a jóból is megárt a sokk!

Jézus - Az vesse rá az első követ..
2016 január 10-én történt. A megkövezést Németországban, Dortmundban hajtották végre „észak-afrikai származású fiatalok”, az áldozatok transzneműek voltak, rávilágítva arra, hogy itt valami nagyon nem stimmel a wilkommenskulturral.

Jószándékkal - kikövezve
A törökök 3 milliárd euróért átvállalják az EU-tól a török-görög határ védelmét. (Ezért a pénzért a törökök imádkoznak Allah-hoz, hogy legyen viharos a tenger Leszbosz és Törökország között.) Sajnos, az EU még nincs olyan szinten, hogy fegyvertelen tömegektől megvédje önmagát. Fegyveresekről meg ne is beszéljünk! Amíg ellenségeink irányítják az uniót, addig komoly javulásra senki se számítson. De hát ti választottátok Junckert! Vagy nem?..

Porokat szednek..
Az Európai Bizottság összesen 1 milliárd euró értékben fogadott el olyan határokon átnyúló együttműködési programokat, amelyek az unió külső határainak két oldalán fekvő régiók társadalmi és gazdasági fejlesztését célozzák.
Határvédelem helyett kirakatpolitika. Nézd, milyen jó itt az élet! Gyertek közelebb!

Egymásra mutogatva: A NATO országok szerint a görögök nem hajlandók megvédeni határaikat, s az unionak sem engedik megcselekedni azt. Mondják, a frontex emberei csak sétálgatnak Leszbosz partvidékén, s nézegetik, hogy kiköt-e egy gumicsónak, melynek utasairól gondoskodni kell. Nem az ausztrál módszert alkalmazzák. Szilveszterkor viszont mind hazamentek bulizni, "vigyázza" a partot a jóisten!
Ezzel szemben viszont nyilvánvalóan a görög komphajók sokasága szállította a gazdasági menekültek százezreit Európába. Mert, ha Leszboszon hagyta volna őket ciberelevesen, akkor ment volna a mobil üzenet vissza, hogy ne gyertek, mert rossz a szakács és kevés a nő. Leállt volna az automata népözön. Pláne, ha a leszboszi orvosok is nyugatra mennek közben magasabb bérért..
A törökök rendszeresen elsírják magukat, hogy 70 milliós népüknek ugyanúgy el kell tartani 2 millió menekültet, mint a 4 milliós Libanonnak. Na, persze, azért még a harmadára csökkentett ENSZ támogatás mindkét országba megérkezik. De jó lenne több! Vajon az ENSZ mekkora összeggel támogatja Aszid elnököt a 8 milliós belső migráció kapcsán?
Vízum nélkül határokon át..
Szinte bizonyos, hogy a népvándoroltatásért az egész NATO felelős. Mármint a NATO-t vezető idegenek. ..meg a brüsszeliek.

Virág helyett vadászpuska a migránsnak. Változó idők.. A média is szabadabb..
2016 január: A Törökországból Görögországba tartó migránsok száma is nő: január 23-ig összesen 43921-an érkeztek a dél-európai országba. A görög kormány hajókkal hozza át őket az Égei-tengeren, de arra nincs pénzük, hogy Leszboszról a gazdasági menekülteket visszaszállítsák Törökországba a cca 10 km-es szoroson át. Éves mérleg indexre téve.

A begyepesedett nyomtatott sajtó képviselői után ma az online média képviselői vitatkoztak politikai eseményekről a "Főszerkesztők klubjá"-ban. Itt is vannak gyenge emberek, akik számára elképzelhetetlen az EU határainak megvédése, hanem Merkel ostobaságát szajkózzák, miszerint csak a török mészárosok tudják megölni jól az unio felé igyekvő gazdasági menekülteket. Egyedül Ablonczy úrnál láttam, hogy tisztán, világosan látja a helyzetet, s nem lefizetett zsoldosként beszél. Mert az EU határainak megvédése a legelső teendőnk lenne (már legalább 1 éve!), s aztán lehetne más kérdésekkel foglalkozni. S ez nem technikai vagy hadászati probléma, csak a politikai akarat kérdése.
Vajon a török törvények tiltják a tengeren való csónakázást? Ha nem, akkor mi alapján fogná el a parti őrség a vízen levőket? Viszont, ha nem kapnának Leszboszon ellátást, ingyen komphajót, csak egy másik gumicsónakot evezővel, hogy menjenek vissza..
Persze, a makedon határ lezárásánál is fennmaradna az olasz érv: Ha elzárkóztok, akkor olasz állampolgárként, iratokkal mennek át a migránsok. Vagyis a végső megoldás, hogy erővel kell lezárni az unio határait.
Mondjuk, Makedonia nem unios állam, de Bulgária nem zárkózhatna el a görög papírokkal érkezők elől. Annyi lenne csak, hogy nem kell menekültellátást biztosítani a vándoroltatottaknak, hanem, mikor elfogy a pénzük, munkájuk sincs, s bűnözésbe fognak, akkor ki lehet zsuppolni őket jogszerűen is a kibocsátó államba. Ma sem egészen értem, hogy miért is kell a vízum nélkül érkező idegeneket befogadni, ellátni szállással, élelemmel, zsebpénzzel, s a magyar munkásnak miért nem jár, ami a marokkóinak? Kivétel az EU által kibombázott szíriaiak, akiknek lakás helyett lakást adunk.

Nőhiányban még a fehér ember is agresszív lesz.
Egy szomáliai 15 éves fiú leszúrta a 22 éves svéd szociális munkás lányt. Növekvő esetszám: In 2014, there were 148 incidents but in 2015 that number jumped to 322. S tavaly sok százezer fiatal, életerős, egyedülálló férfi érkezett északra, akik ráadásul munka és tanulás nélkül igen pihentek. De miből telik nekik éjszakai bárokra és strandfürdőkre? S biztos, hogy a fiú nem "önként" vállalta a bűncselekményt?
Önvédelem: A német lakosság félelmének erősödését jelzi, hogy a szilveszter óta eltelt két hét alatt csak Kölnben 300 engedélyt nyújtottak be riasztó-, illetve gázfegyver tartására, míg tavaly egész évben 408 ilyen engedélyt adtak ki.
Ultimátum a görögöknek
Görögország "súlyosan elhanyagolta" a schengeni külső határok védelmére vonatkozó kötelezettségeit a migrációs válság közepette. Ha így megy tovább, akkor akár kötelezettségszegési eljárás is indulhat ellenük. Most bizonyára megijedtek.. Vajon hány ilyen eljárás van folyamatban ellenük?! (2014-ben: 89)
Mindenki lépik egyet: Görögország és Makedónia között szerda kora délutántól lezárták a határt. A háttérben az áll – írta a német lap –, hogy Szerbia nem enged be több segítségkérőt Makedóniából.
Ebből is látszik, hogy ha egyszer Merkel asszony lezárja a német határt, akkor automatikusan lezárul a többi is. Vagyis a kvótát üvöltő német kormány importálja a gazdasági menekült áradatot Európába. Na, de, ha kell nekik egy Köln2, akkor miért nem küldenek hajókat a migránsokért? Mire a hajó kikötne Hamburgban, már a legalapvetőbb szókincs meglenne a migránsnál.

Közös nevező: A kultúrát nem lehet „tanfolyamokon” elsajátítani. Zsigeri válaszokat adunk a környezetünkre, amelyek gyermekkorunktól kezdve belénk rögzülnek.
A menekültektől a genfi egyezmény értelmében a szomszéd országok nem tagadhatják meg az aziliumot. De távolabbi országokba átengedni őket nagy tömegben többet árt, mint használ. Soha sem fognak beilleszkedni! Még a következő generációk sem a kulturális szakadék miatt. De a hülyeség fokozható! Nem csak beengedek nagyon eltérő módon szocializálódott embereket százezerszám, hanem még a fajtából az egymással antagonisztikus ellentétben levőket is egyaránt. Németország évtizedekre (örökre?) elintézte magát Merkel politikájával.

Miniszterelnökünk Bulgáriából is schengeni országot csinálna. (Románia két szék között?) Ennek ugye akkor lenne értelme, ha Görögország ilyen jogosítványát megszüntetnék. A bulgároknak különben minden mindegy, hiszen még a liberálisok által kifosztott Magyarországnál is rosszabb helyzetben vannak. Náluk migráns nem marad, mert még a háború sujtotta területeken is magasabb az életszinvonal, mint Bulgáriában. Tulajdonképpen nálunk sem akart maradni senki a "menekültek" közül. Éhenhalni otthon is lehet.. Azért értékeljük miniszterelnökünk igyekezetét a kerítéssel kapcsolatban. Ne tetézze bajunkat az itt átvágtató csorda!
Megjegyzem, az EU vezetőinek jó vastag bőre lehet, hogy még ma is kvótákat emlegetnek, meg az azt elutasítóknak pénzbirságot, miközben immár évek óta semmit sem tesznek az unio határainak megvédéséért. Vajon milyen származású Juncker, Merkel, meg társaik, hogy ennyire gyűlölik Európát?! Irán zokszó nélkül befogadott 3 millió - a NATO elől menekülő - afgán embert az elmúlt években.

Mire ment a devizahitel?
A néppárti-szabadságpárti tartományi vezetés terve szerint a többgyermekes családok legfeljebb 1500 eurót kaphatnának havonta. Az intézkedés a segélyeket igénybe vevő osztrák családokra is vonatkozna.
Atya világ! Most mennyi a segély, ha csökkenteni akarják 500 000 forintra ?!! Ausztriában a munkanélküli segély a bejelentett bér 55-80%-a és 20-52 hétig adják. Ehhez jön a családi pótlék, gyermekenként 100-150 euro.
Dánia megsarcolja az éjszakai mulatókban éhező migránsokat!
Elkobozzák a 400 000 Ft feletti vagyont az ingyen táborért cserébe.
Az őrült ollandi
Az EU-s elnökséget ebben a félévben vivő Hollandia kormánya most azzal az ötlettel próbálkozik, hogy Törökország fogadja vissza a Görögországba érkező menekülteket. A tengeren át érkező menekülteket visszatoloncolnák, ám ehhez az kell, hogy a törökök fogadják is őket.
Hasonló nívón: NATO csapatokat kellene küldeni a törökökre!

Fogadásom van rá, hogy ha a bulgár-makedon vonalat lezárja az EU, akkor a görögök egy héten belül képesek lesznek megvédeni határaikat a gazdasági menekültektől. S többé még az oroszok által Szíriából elüldözött turk szakadárok sem jutnak át Európába!

Időhúzásként örültebbnél őrültebb ötletek látnak napvilágot az EU vezető köreiből. Egyik ilyen a mini Schengen kialakítása. Vajon az mit oldana meg? Hiszen pont a németeken (Merkel) múlik első sorban, hogy meddig jönnek a déliek hozzájuk. Ha Merkel holnap lezárná a határait (mikro Schengen), másnap Görögországig minden határ lezárulna. Mert egy ország sem olyan hülye, hogy magára engedje ezt a vándoroltatott népességet.
Valójában Európa szétverésén kívül erős érv a migráció fenntartására a politika tematizálása. Immár két éve megtölti a médiát a népvándoroltatás kérdése. Ha ezt megoldanák (könnyedén), akkor mivel vonnák el a népek figyelmét a gazdasági helyzetről? Amit sokkal nehezebb lenne helyrehozni..
Bár az alapkérdés továbbra is az USA hatalmi igénye Európára, a törökök unios vágyálma és a görögök adósságelengedési törekvése. Mindhárom tényező szeretett NATO szövetségesünk, akikkel együtt védjük meg civilizációnkat. Ha csak bennünket is nem lőnek hátba..

Ideiglenesen felmondtuk Dublint. 2015. jún. 23.
Technikai okokból, határozatlan ideig felfüggeszti a Dublin III rendeletet, azaz a menekültek visszafogadását más uniós országokból a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal - közölte a Belügyminisztérium kedden az MTI-vel. Erről tájékoztatta Ausztria, Belgium, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Norvégia, Olaszország, Svédország és Szlovákia hatóságait.
Mi aztán nem, soha sem! 2015. okt. 29.
Magyarország egyetlen visszatoloncolásra váró illegális bevándorlót sem vesz vissza – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Lázár János ezt azzal indokolta: ők nem Magyarországnál, hanem Görögországnál léptek be az Európai Unióba, így oda kell visszaküldeni az érintetteket. Hozzátette: mintegy 40 ezer ember visszatoloncolását jelezték nyugat-európai országok.
2015-ben Magyarországon menedéket kérők száma cca 177000 fő. Ebből menekült státuszt kapott 117 fő, 260 fő oltalmazott státuszt és 6 fő befogadott státuszt nyert.
Strasburg felülírta Genfet?: Csakhogy ez nincs így, mivel a strasbourgi bíróság a menedékkérők számára nem biztonságosnak nyilvánította Görögországot, így – hiába a dublini rendelet – 2011 óta egyetlen uniós tagállam sem küld oda vissza senkit. ..egyelőre azonban minden fogadkozás ellenére országunk visszafogadja a „visszadublinozott” külföldieket. ..tavaly mindösszesen 1402 főt vettünk vissza. (kvóta nélkül!!)
Viszont, ha Strasburg szerint Görögország nem egy biztonságos ország, akkor tán a schengeni határa sem lehet az unionak, mert ezzel az egész unio NEM BIZTONSÁGOS országok együttesévé vált.
Ha megnyerte, hadd vigye!
Magyarország egyébként a dublini egyezményre hivatkozva eddig 488 migránst próbált visszaküldeni oda, ahol az ügyét az uniós jog szerint intézni kellene – több mint kétharmadukat Bulgáriába. December végéig azonban mindössze 42 migránst sikerült így más uniós tagállamnak átadnunk.
Most akkor imádkozzunk, hogy szeptember végéig ne küldjenek nyugatról senkit se vissza hozzánk? Mint látjuk, az a gond, hogy Afganisztántól Szomáliáig egyetlen ország sem akarja visszafogadni a gazdasági menekültjét. S hazánknak nincs hatalma erővel visszavinni a migránst a kibocsátó országba. Mondjuk, néhány ezer migráns elférne az újpalotai filmstúdióban is..

Vajon mikor kerül a nürnbergi bíróság elé Merkel, Juncker és az ENSZ vezetősége? Akiknek utasítására nem volt szabad megállítani a határnál ezt a sisere hadat?!
Agymosás Magyarországon büntetlenül.
2015-ben azt láttuk, hogy az Európába érkezők 85 százaléka olyan országokból jött, ahol a nemzetközi közösség szerint üldöztetésnek van kitéve a lakosság jelentős része.
Lásd a NATO által üldözött szírek, irakiak, afgánok, libiaiak.. Az ENSZ által éhhalálra ítélt menekülttáborok lakói.. Az idegen zsoldban álló "terrorista" bandák, akikkel az USA és Oroszország egy tárgyalóasztalhoz ülne, holott kettőjükön áll minden. Az ENSZ szervezetei az USA zsebében vannak, úgy is viselkednek.

Thinker: Hogy az emberek fogadják el, hogy a migránsoknak mindent szabad. Mert úgymond a menekültnek megtiltani nem lehet. Ha elkezd dolgozni benne a tesztoszteron, a lányok, asszonyok jobban teszik, ha az igényekhez idomulnak. Figyeljük meg: máris inkább a molesztálás szót használják a német és más európai nagyvárosokban történt megerőszakolásokkal, kirablásokkal, terrorcselekményekkel kapcsolatban.

Merkel pajtásnő bennünket a boldog jövőbe vezet
Egyelőre teljes homály fedi azt, hogy miképpen gyűjtenék be és raknák föl a gépekre azokat, akik nem óhajtanak visszatérni. Korábbi esetek azt mutatták, hogy a milliós muszlim közösségek rendbontásokkal válaszoltak a rokonok és hittársak kiutasítására. Párizs elővárosai (banlieues) lövöldözésekig menő felfordulást láttak korábbi hasonló eseteknél.
Iraqiak
Elegük lett a holland kosztból! Inkább visszamennek oda, ahol állandó életveszélyben és szegénységben vannak. Pedig milyen fogadtatás volt Európában! Bécsi virágcsokor, "molesztált" (150 rendőr szeme láttára partiba dobott) német lányok rózsaszálas bocsánatkérése a feljelentés miatt. Csak ugye, feltámadt a rasszizmus nyugaton, s már a liberális svédek is verik a migráns gyerekeket. A németek felgyújtják a menekülttáborokat. Most már valami disznóságot a magyaroknak is el kell követni, különben mi leszünk az egyetlen biztonságos ország a menekülteknek, ahová mindet zsuppolni lehet. Kallódó emberek. Akik senkinek sem kellenek..

Videoműsor

Érdemes odafigyelni Nógrádi Györgyre is! Meg a többi video.. "Minden illegális migránst el kell távolítani Európából." Földi László.
Részigazságok: Bakay Kornél: migráció és oktatás. Skizofrén állapot az idegeneknél, avagy a fajok háborúja? Keményebben fogalmazók.: Ne állj a török sereg útjába, amikor az Bécs ellen vonul!

Libido a migránsoknál. Értelemszerűen az afrikaiak tartózkodási helyén a legtöbb a szexuális bűncselekmény.

Hazánk támadás alatt - Mit tesz a kormány?
Ha már a zsoldos seregünk nem azért van, hogy megvédje országunk határát, hanem csak az afgán nép elnyomására tartjuk őket, akkor legalább létesítsenek egy Nemzeti Gárdát, amelynek önkéntesei megvédenék országunkat. Ha az állam erőszakszervezetei képtelenek megvédeni bennünket, akkor önszerveződésre van szükség.
Vajon miről tárgyalt Orbán Viktor Bulgáriában, hogy új migráns nyomvonal keletkezett? Ki kivel van a 3. világháborúban?!
Raleigh Studio Senki se jöjjön azzal, hogy a migráns csak átutazóban van nálunk, hiszen Németország elpusztítása a cél. Mert akkor mit keres nálunk immár több ezer migráns, akit csak filmszinészként tudunk hasznosítani a Raleigh Studioban. S még mindig a bevándorlást erőltetik az amerikabarátok, miközben már ma is látjuk, hogy aki egyszer bejött, az haláláig itt marad. Mert egy kibocsátó ország sem fogadja vissza állampolgárait. Tetszenek gondolni, hogy a török NATO ország visszavesz Leszboszról egy embert is, aki nem "menekült"-nek bizonyul a regisztrációnál? Nem lenne egyszerűbb, ha csak Szíriából érkező terroristák vásárolhatnának gumicsónakot a török partoknál?

Allah meghallgatja híveit
Amióta Erdogán imádkozik, valóban viharosabb a tenger Leszbosz és Törökország között. A régebben napi 7000 menekültből ma már csak 1500 éri el a szigetet és sokan megfulladnak. Pilátus pedig mossa kezeit.
Roham tempóban létesülnek a migráns ellenőrző spotok Leszboszon. Mert nem az a baj, hogy Európába jönnek erőszakoskodni, rabolni, fosztogatni a migránsok! Az a baj, hogy nincsenek regisztrálva!
A görögök időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve, továbbra is szállítják a migránsokat Európába bérelt komphajókon. Vajon a görög vagy az USA kormány fizeti a bérleti díjat?
Biztosra mennek. A makedonok kerítenek, mint a magyarok, de jobb minőségben.
Emlegetik az aleppoi menekülteket. Ugye, Aleppo és térsége a turkmen szakadárok földje volt az elmúlt pár száz évben. Ezek török pénzzel, török bíztatásra, török fegyverekkel harcot indítottak a törvényes szír kormány ellen, hogy Törökországhoz csatlakozhassanak. Putyin a nyakuk közé csördített, most így nem Törökországhoz mennek, hanem mindjárt az EU-ba, otthagyva testvérszervezetüket, az ISIS-t a slamasztikában. Itt meg úgyis kevés a terrorista, hát importálunk..

Hazudtak éjjel.. - Hadihajókkal gumicsónakok ellen. (Kína lesz a mérleg nyelve?)
Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára hangsúlyozta: a küldetés célja nem a menekülthajók visszafordítása, hanem az embercsempészek elleni fellépés. A NATO hajói (török vagy görög?) elsősorban a járőrözésben és a felderítésben vennének részt. Adataikat átadnák az Európai Unió menekültügyi hatóságainak, valamint a török és a görög parti őrségnek. (Török hadihajók néznék, hogy nem indul-e el egy Törökországban vásárolt nagyméretű gumicsónak négerbarna europid migránsokkal tele.. Különben jól van, Stoltenberg úr?)
Olyan széles a csatorna, hogy távcsővel nem is látni Leszboszról a török partokon feltartott újság betűit. Műhold meg nincs a NATO tulajdonában. Gyorsnaszádra nem futja. 1 hajó üzemanyagának árából fel lehet bérelni embereket Törökországban, akik jelentik, hogy hol vásároltak gumicsónakot motorral. (Mert a török titkosszolgálat ezt nem tudja). Tán még az indulási helyet és időt is megmondanák. De az EU vezérkara migránsokat, Szíriából menekülő terroristákat szeretne Európába hozni, s kvóta szerint szétosztani. Mi meg a vezérkart szeretnénk szétosztani, de nagyon!.
Bizalomvesztés: Ezek után senki sem csodálkozhat azon, hogy a schengeni övezet a megszűnés szélére sodródott, az Európai Unió vezetésében pedig senki sem bízik már. A következő választásokon én sem szavazok Junckerra!

Csődör elvtárs anno azt mondta: "A magyar-kérdés vagon kérdés." Most szellemi utódai a kvóta kapcsán utána mondhatják: "A migráns kérdés vagon kérdés." Amatőr tudású történészek ugyan ezt a mondást tagadják, de Sztálin tettekkel igazolta elvét. Kozákok, tatárok, "khabarok"..
Még mindig akad, aki munkaerőt lát a német segélyre érkezett analfabéta tömegben. Ha valóban munkaerőre lett volna szüksége Németországnak, akkor kaphattak volna európaiakat is. Például ukránokat, albánokat, akik mégis integrálhatóbbak, mint a nigériaiak. Persze, a munkahelyeket is vihették volna a németek külföldre..

Kétsebességes Európa? - Csak egy sebesség mellet lehet egység.
Nem ismerjük a belső határozatokat, egyezményeket, de úgy tűnik, hogy szándékosan költötték a rabszolgaövezetben a felzárkóztatási alapokat ostobaságokra. Ezzel viszont bebetonozódott a lemaradásuk. Mert díszburkolatból, stadionokból sosem lesz felzárkózás. Ahhoz gyárak kellenek, lehetőleg a húzó ágazatokban.
De, ha nem megy így, akkor lehet másképp is! Ha nem lehet a rabszolgaövezetet nagyobb sebességre sarkallni, akkor a magot kell lelassítani hozzájuk, hogy azonos sebességgel haladjanak, s ne essen szét az unios tákolmány. Erre jó, hogy a sikeres országokra rászabadítanak debil milliókat, akiknek eltartása lefékezi azok sebességét.
Viszont jogos lesz, hogy cserébe fokozatosan eltörlik a felzárkóztatási összegeket. Amelyik ország nem kap időben a fejéhez, az a források elapadtával lehetetlen helyzetbe kerül. Még van egy-két évünk, hogy némi iparfejlesztésbe fogjunk. Ha a britek ki nem lépnek az unióból, mert akkor lerövidül minden. Első körben visszazavarják hozzánk a képzetlen munkaerőt, amit a német gazdaság sem tud már felszívni. Több közmunkásunk lesz, de miből fizetjük?
Talán a helyzetbe hozott Mészáros féléknek sem focicsapatra kellene költeni a rábízott népvagyont, hanem valami termelő egységbe inkább.
Sokat lendítene a sebességfokozatos Európán, ha egységes szociális háló lenne, s a különbségek nem generálnának népmozgást. Ráadásul a németek is ráébrednének, hogy kell az a saját gyermek, amelyik öreg korában foglalkozik vele. Ugyanis a megtakarítás NEM AD BIZTONSÁGOT az idős korra, mert azt egy gazdasági baj elviheti. A család biztosítéka a gyermek, az államé pedig a földek, gyárak, haderő.

Határtalan szeretettel fogadjuk afrikai testvéreiteket!
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának legújabb jelentése szerint több mint hetvenötezer menedékkérő érkezett Görögországba az év eleje és február 13. között. Vajon regisztrált menekültként élnek Törökországban az afrikai emberek? ..meg a bangladesiek? .. vagy a Szíriában harcolt belső-ázsiaiak? Vagy a harci zónán átsétálva nyaralnak egy kicsit a törököknél, aztán motorcsónakkal a görög kompokig vitetik magukat?
Jut eszembe: A migránsokat szállító hajókat nem lehet visszafordítani legkésőbb a görög partoktól? Jobb helyeken ki sem engedik szállni azidegen országból érkezőket, amíg a vízumot nem mutatták. S Marokkóból tán mégse akarjon menedéket kérni senki, hiszen a valóban háborús övezetekből (Ukrajna) sem fogadunk be senkit. S ha a makedon határ lezárása után az USA bérelt kompjai egyenest az olaszokhoz vinnék Leszboszról a menekülteket, akkor az embercsempész komp lefoglalható!

Angyali kritika - határzár
Egyszerű lenne egy olyan országban, mint Macedónia, ami nem is tagja az EU-nak, egy védőkerítést építeni. Nem gondolva arra, hogy ez milyen vészhelyzetbe sodorná Görögországot. És ez nemcsak, hogy nem európai magatartás, de nem is oldaná meg a problémáinkat” – mondta a német kancellár
A szívünk szakad meg Görögországért! Amelyik az USA és Törökország által Európára szabadított tömeget szorgalmasan szállította a török partoktól Európába. Pedig ott is hagyhatta volna a szigeteken őket. Vajon meddig jöttek volna a harcok dúlta Szírián át ezek a szegény háborús menekültek, ha megkapják a telefonüzenetet, hogy Leszbosz a végállomás sülthús, szőke lányok és svéd szoc segély nélkül?! Lehet, hogy nem is gyalog értek Törökországba? ..s vajh milyen az "európai magatartás" Merkel asszony szerint? Várjuk, míg mások megoldják problémáinkat? Esetleg akasszuk fel magunkat, s nem lesz több problémánk? Mennyivel elegánsabb a határsértőket bérgyilkosokkal távol tartani, mint saját őrökkel?

Vagy-vagy?
A német kancellár szerint a csütörtökön kezdődő EU-csúcson választani kell az uniós-török akcióterv és Görögország északi határának lezárása között, mivel a két megoldás együtt nem megy.
Vajon miért is zárja ki a makedonok határzára az unio külső határainak megvédését? A nyanya elfelejti, hogy a görög-makedon határ is az unio külső határa? S ha Merkelnek kellenek a menekülő terroristák, hát miért nem küld értük hajókat? S miért jár a szája még mindig kvóta ügyben? Ha vendégségbe hívott valakiket, akkor traktálja őket, s ne küldje hozzánk a számára kevésbé szimpatikus vendéget!

Ha már a világ gazdasági menekültjei elérték a görög szigetvilágot, akkor munkába is lehetne fogni őket! Saját táborként felépíthetnék a jövő turisztikai centrumait, amelyben ideiglenesen ők laknának. A munkában részt vevőknek jobb minőségű ellátást adni, mint a segélyre érkező, csak napozni óhajtó népségnek. De elhozni onnét egyet se, amíg hosszas vizsgálat után az unio nem dönt sorsukról!
Ha netán valamelyik "menekült" egyik állapotot sem akceptálja, akkor kap egy gumicsónakot, amilyennel jött, pár evezőt, s menjen vissza a 2-14 km-es távon oda, ahonnét érkezett.

ENSZ támogatás - török sirámok: 2011 óta Törökországba 2,4 millió migráns érkezett: csupán 260 ezren élnek menekülttáborban, havi ellátmányt csupán ők kapnak. Forrás Nem lehet könnyű a 77 milliós török népnek ezek ENSZ források nélüli eltartása. Nem úgy, mint Libanon 4 milliós lakosa a 2 milliós menekült sereg súlya alatt.. S ebből a 2,4 millió eltartatlan menekültből mennyi a turk nemzetiségű? S hogy került a törökökhöz ez a rengeteg afrikai bevándorló?

EU csúcs 2016 február

Merkel és Cameron egymásnak feszül. Orbán is beszáll? A rivális. Valamint keresztelő után.

Mea maxima culpa
Európa képtelen megoldást találni a migrációs válságra. Egyrészt, mert a szövetségesek az ellenség, másrészt az "év embere" ugyanazok befolyása alatt áll, mint a régi "év embere". Kb azt is cselekszi a németekkel..

Az olasz miniszterelnök a fejlesztési pénzek csökkentésével fenyegette meg a V4-eket, ha továbbra sem akarnak terroristákat befogadni. Az olasz nem érti az UNIO lényegét! Nem alamizsna osztás folyik, hanem FELZÁRKÓZTATÁS. Ami nélkül nincs EU.. Erkölcsi prédikációt pedig végképp ne tartson nekünk az, akinél olyan viharos a tenger, hogy csak tavaly min. 3000 behatoló megfulladt. Nem lenne tisztességesebb megmondani, hogy NE GYERTEK, MERT LŐNÜNK KELL ! Mint sunyi módón a törökkel viharért imádkoztatni nagy pénzért. S ne gondolja senki, hogy a debil négernek nincs annyi esze, hogy mi történhet vele. De olyan rossz helyzetben van, hogy kénytelen orosz rulettet játszani.

Cameron emelte a tétet. Már nem 4, hanem 13 évről beszél a rabszolgaövezet munkásainak szociális támogatása kapcsán. Bennünket ez annyira nem érintett, mert csak 100 000 emberünk dolgozik adó és TB alá bejelentve Angliában. A többi magyar feketén van kint. A fenyegetés a támogatások megvonásával blöff, mert a fejlesztési alapok mindenképpen csökkennek, majd megszünnek. Akár befogadunk terroristákat, akár nem. S nekünk is az a célunk, hogy "saját lábunkra" álljunk. Magyar gyárak legyenek focicsapatok helyett, amelyek profitja hazánkban marad. Mert ma csak a nyomott munkabérek maradnak itt..

Ciprasz örömmel jelentette a csúcson, hogy immár minden unioba betörő embert regisztrálnak. Ami ugye abból áll, hogy a papírok nélkül érkező bemond egy nevet és egy unioban elfogadott származási helyet, leveszik az ujjlenyomatát, esetleg lefényképezik, s máris mehet Kölnbe. Igaz, nála képzettebb és németül beszélő sem kap munkát, de hát ő nem is dolgozni akar, csak segélyt. Visszatoloncolni különben senkit sem lehet, mert a kibocsátó ország NEM FOGADJA VISSZA. Talán csökkenne a népfolyam, ha bemutatnák filmen a kibocsátó országokban, hogy az EU-ban kőbányában kell dolgozni éhbérért. S nincsenek lányok és ingyen pénz.. Ugye, ha nem dolgoznak, akkor nem egyszerübb az ételt a görög szigetekre vinni, mint a "migránst" az ételhez?
Ha én New Yorkban leszállnék egy repülőről papírok nélkül, s bemondanám, hogy Ali Akhbar vagyok Aleppoból és politikai menedékjogot kérek, engem is regisztrálnának, s szabad utat kapnák bárhová? Költői kérdés volt! Nem hogy le, de még fel sem szállhatnék egy New Yorkba tartó gépre papírok nélkül!
Te vajon mit tennél, ha betörne hozzád valaki? Regisztrálnád, aztán mondanád neki, hogy az asszonyt a konyhában találja, épp kóser bárányhúst süt, a lányod meg az első szobában várakozik? Vagy hívnád a rendőröket, akik épp foglaltak fontosabb ügyekből kifolyólag? S ha jobb esetben nem rabló tör be hozzád, csak egy szegény hajléktalan. Aki nem óhajt mást, mint egy zugot, ahol meghuzhatja magát nálad, meg némi ételt. Te meg humánus vagy, s befogadod lakásodba az elesettet. Hány ilyent fogadnál be? Vagy nincs felső limit? El tudom képzelni, mi lehet már Szigetvári úr otthonában! Hajléktalan hajléktalan hátán! Heteroszexuális ez a Szigetvári?!
S vajh a bejövő hajléktalan migráns is azt kapja a MAGYAR közösségtől, amit a MAGYAR hajléktalan?! Akit a devizahitelt osztogató unios bankárok tettek földönfutóvá?

A hegyek vajudtak.. Az EU csúcson döntés született, hogy a bevándorlás kérdését legközelebb márciusban napolják el.

Közel a vég: A Szövetségi Statisztikai Hivatal (Statistisches Bundesamt) 2009-es adata alapján az országban tartózkodók 20%-a, azaz 16 milliónál több ember tekinthető együttesen bevándorlónak, olyan személynek, aki bevándorlóktól is származik, illetve külföldi állampolgárnak. 2010-ben a 18 évnél fiatalabb gyerekkel élő családok 29%-ban volt legalább az egyik szülő migráns hátterű vagy származású. (6 évvel ezelőtti adatok!)

Makedonia zárta határait az Európai Unióból (Görögország) menekülők elől. Csak az union átutazó szír és iraki hamis papírokkal rendelkezők léphetnek be Makedonia területére. Ezt a gesztust Brüsszel és az ENSZ kérésére nyújtja a balkáni ország. (A szíriai szakadárok kezébe került az állam dokumentum kiállító része is, olyan szír papírt gyárthattak, amilyent csak akartak.)

Határzár
Álláspontom szerint - Izraelhez és az USA-hoz hasonlóan - az EU-nak is joga és kötelessége, hogy határait - ha kell fegyverrel - megvédje. Természetesen nem azt mondom én ezzel, hogy egy sor migráns, egy sor tűz. Az olaszoknak az ausztráliai példát tudnám javasolni a viharos tenger helyett. Elfogni a betörők hajóját, szétlőni a motort s visszavontatni Afrika közelébe. Néhány evezőlapátot adni nekik, s menjenek haza hajójukkal. Lefilmezni és az afrikai TV-kben bemutatni.
A török határnál a rövid táv miatt más módszer kell. Először felkérni a törököket, hogy az EU ellensége helyett próbáljanak barátként viselkedni, ha már egyszer NATO fegyvertársak vagyunk. Ne zavarják ránk a marokkói, ceyloni stb migránsok hadát. Ha nem hat rájuk, akkor a szövetségből kizárjuk őket, vagy mi hagyjuk ott azt. S ne beszéljenek szír migránsokról, amikor turk azok 90%-a. Azért nincsenek menekülttáborokban, mint a 260 ezer valódi menekült. A görögöknek is lehet szólni, hogy velünk, vagy ellenünk? Ne hordják bérelt óriáshajókon Európába a bevándorlókat! Hagyja őket a szigetvilágban, s az ENSZ etesse a vándorokat, vagy szállítsa vissza őket hazájukba! Helyettük ideiglenesen a görögöket szállítsák el a szigetről, ha féltik biztonságukat. A migránsok telefonon, interneten tartják a kapcsolatot az otthoniakkal. Hamarosan menne a hír, hogy NE GYERTEK! Ha másképp nem megy, akkor jöhet a tűzparancs.

Eppur si move : Az kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet - jelentette be szerdán Budapesten Pintér Sándor belügyminiszter.

Makedonia zárta határait az illegális bevándorlók előtt
Merkel szerint ez nagyon nehéz helyzetbe hozta Görögországot, az ilyen döntéseket az egész EU-nak kellene szerinte meghoznia.
Bizony! Hát még a beengedést! Amit valaki egyszemélyben döntött el az EU csúcs helyett! Vajh Makedonia is Angela Merkel beosztottja? S Görögország egy röpke év alatt olyan helyzetbe kerülhet, mint Németország vagy Lengyelország. Pár százezer migráns, s humanitárius katasztrófa lesz náluk. Nehezen értelmezhető az egy szírért egy török-szír csere is. Ugyanis a szíreket Asad visszafogadja a törökök nélkül is. Nekünk a balkáni úton bejutott afrikai és egyéb ázsiai emberekkel van gondunk, akiket nem óhajt hazájuk visszafogadni. Na, azokat vegye át a török a szíriai törökökért cserébe!

Illegális bevándorlók. Vagonkérdés?
"Az EU intézményekben lázas munka folyik". Egy beteg intézményben ez nem csoda..
Most, hogy a zsaroló törökök lassan teljesen elszigetelődnek, új helyzet áll elő. Vagy abbahagyják az idegen népek Európára gyömöszölését, vagy blokád alá kerülnek. Oroszok, kurdok, szírek, görögök barátságtalansága után az EU is visszavicsorít.. Vagy leállnak a gumicsónak üzlettel, vagy lövünk!
Mintegy másfél millió bevándorló 160 ezres keretéből eddig mindössze 3412 menekült befogadására jeleztek készséget, de ténylegesen mindössze 885 menekültet fogadtak be az EU tagországai. A többi Merkelé. Ha meghívta, hadd vigye!
Tessék elképzelni: Orbán Viktor kinyitná a keleti határt, s a sziriaihoz hasonló ukrán polgárháborus térség minden "menekültjét" vizsgálódás nélkül befogadná. Mit szólt volna Merkel asszony?

Highway to Hell
Az EU kiegyezett a törökökkel. Minden Törökországból betörő embert a törökök visszafogadnak, ha cserébe simán bejöhet egy török az EU-ba. Vagyis 6 milliárd euroért a migráció nem szűnik meg, csak szelektálódik. Hála szövetségesünknek, barátunknak, fegyvertársunknak. Szükségünk van nekünk ilyen barátok mellett ellenségre?!
Migránsok - from the space: Kétszáztizenkilenc határsértőt fogtak el péntektől vasárnapig az ország területén. 2016.03.21.
A hírek szerint közel 3 millió szíriai török várakozik arra, hogy Szíriában, Németországban, esetleg Törökországban kell leélni további életüket. A kurdok pedig kevesebben jönnek, mert bíznak az USA-ban, hogy végre saját hazájuk lehet Asad és Erdogán nagy örömére. Putyin hazamegy. A benzin ára ismét jelentősen emelkedni kezd.

Hideg, vagy már meleg?
Ki kell mondani, háború van, és ha Európa politikusai nem változtatnak eddigi álláspontjukon, mind bele fogunk pusztulni – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Földi László titkosszolgálati szakértő a kedden történt brüsszeli terrortámadások kapcsán.
Csak valaki mondja már meg, merre lőjünk?! Ha a szövetséges USA pénzelte a migrációt, a NATO fegyvertárs török nyomta az EU-ba a néptömeget és az EU-s Görögország szállította hozzánk Európába őket óriáshajókon. A német Merkel pedig hívta is Sziszera hadát. Na Jóska, hogyan találsz haza?!

2016 március 24.: A görög hatóságok csütörtökön közölték: tudomásuk szerint egyetlen migráns sem érkezett az égei-tengeri görög szigetekre az elmúlt 24 órában. 180 fokos fordulat: Szerda este 10-kor a rendőrök az M1-esen Komáromnál hét fiatalt láttak meg, akik Budapest irányába sétáltak az autópálya szélén, a leállósávban.
Személyesen is láttam már kelet felé gyalogló migránst az elmúlt hetekben. De azt hittem, a zsoldos külsejű egyén nem ismeri az égtájakat.

A törökök elkezdtek dolgozni a 6 milliárd euroért. Mégis csak más, ha a török lő, s nem a fehér ember.. "Tizenhat menekültet, köztük három gyermeket öltek meg a török határőrök a szíriai határon, amikor azok megpróbáltak az országba lépni."

migráció 1 A kerítésig
migráció 2 Az elzárkózás
migráció 3 A migráció okai
migráció 4 A kiegyezés


Politika
Nyitólap