Multikulturális

Multi

Csődeljárás
Megoszlik Európa álláspontja bevándorlási problémák kezeléséről: míg Sarkozy a romák kitelepítéséről, Merkel pedig a multikulturalizmus csődjéről beszélt, addig a szocialisták és demokraták inkább mindenkire nyitott társadalmat képzelnek el. A német kancellár még októberben beszélt arról, hogy az az álom, amely szerint a "multikultiban" az emberek "boldogan élnek egymás mellett" egyszerűen nem működik Németországban, és a bevándorlóknak többet kell tenniük a beilleszkedésért, például meg kell tanulniuk németül. Miként Magyarországon is megtanult az etnikum nyelvünkön. Azóta semmi gond..
Franciaország, Slovákia, Nagy-Britannia, Görögország és általában az egész világon az eszme megbukott.

Multikulti - Egy bajai bevándorló leszármazott írása. Mérsékelten gyűlölködő..
Magyarország sajnos régóta a multikulturális társadalmak közé tartozik, s lényegében tetszhalott. Mert amíg a magyar királyok éltek, addig itt egy volt a nyelv, egy volt a vallás, egy volt az erkölcs. Nándorfehérváron túl, le a Vaskapuig.. De amióta idegenek ülnek a nyakunkon (utóbbi 700 év), csak vegetál népünk. De ennek belátásához nem kell jogi gyorstalpaló: Axióma szerű, hogy a homogén nép sokkal erősebb, mint a heterogén, széthúzó társadalmak.
Különben nekem tetszik, hogy a cikkíró így kiáll nemzetisége kultúrája mellett. Az már kevésbé, hogy a neki kenyeret adó népét közben fitymálja. Nem várunk mi hálát, amiért befogadtuk törökök elől menekülő őseit! De azért nem illik a vendéglátó nép asztalára piszkítani.
(Ha az idézett cikk nem éppen egy bértollnok fércműve. Mert valami bűzlik, s nem Dániában!) S felhívnám a figyelmet, hogy a kun nem egy idegen etnikum hazánkban. Kun László sem vitt magával tolmácsot, amikor eljárt mulatni szeretett kunjai körébe.. S a jászok sem akkor érkeztek, ahogyan a történészek tanították. Ellenben a besenyők sokat kínlódhattak a Rigó utcai nyelviskolában, mire elsajátították nyelvünket. Talán a romungróknak nem voltak beilleszkedési gondjaik, mert állítólag Gujarat egyes részein még beszélik az ősi magyar nyelvet.


Megjegyezném: A multikulturális társadalomban is vannak fokozatok. Mert a betelepült sváb magyarul beszél, azt az Istent imádja (vagy tagadja), amelyiket a hazát adó nép is imád. Ünnepei is hasonlóak. Vágyai, erkölcse szintén. Az, hogy valaki knédlit eszik, macesz gombócot avagy borjúpörköltet, nem igazán számottevő kérdés. Tudnak egymás mellett élni. De ha beköltöznek olyan népek, melyeknek a 10. generációja is még gyűlölködik, az nem kívánatos dolog.
Ha nincs nagy kulturális különbség, akkor 2 nép szépen megfér egymás mellett. Olyan településen nőttem fel, ahol sok szláv élt. A világháborút követő magyar népírtást leszámítva, a két nép békésen megfért egymással. Mondjuk, nekem az arabokkal sem lenne semmi bajom! Ugye, 4 feleség jobb, mint egy. Csak az a 4 anyós, csak azt tudnám feledni! Vagy a zsidó népet említve, amelynek 1 millió tagja a XIX. században lett beköltöztetve a medencébe: Nem hallani különösebb atrocitás velük kapcsolatban pro és kontra. Míg Malmöben menekültek a zsidók, addig hozzánk számos új betelepülő érkezett. Nem csak Izraelből, de még az USA-ból is. Vagyis jól érzik magukat a zsidók vendégeinkként. Vannak Nyugat-Európában antiszemita népek, ahol zsinagógákat gyújtanak fel, zsidó embereket ölnek, de azok demokratikus országok. Bár az iménti dolgok tán nem a demokrácia fokmérői..

Szemét emberek megvádolták a magyarságot idegengyűlölettel. Azt a magyarságot, amelyik hol a német, hol az orosz, hol az amerikai talpat nyalta. Amelyiknek minden nép áruja jobb volt, mint a sajátja! Amelyiknek művészei Párizsban látták a világ fővárosát.. Gyűlölködik az, aki pusztán azért támad meg valakit, hogy megelőzzön egy esetleges támadást.

Naív egyetemi tanár követeli a nemzeti minimum megalkotását a történelem terén. Ha már az Isten katedrát adott neki, adhatott volna mást is! Nagyon elszomorodok, amikor azt kell tapasztalnom, hogy bölcsész egyetemi tanár alapfogalmakkal sincs tisztában! Nem tudja, hogy a NÉP az nyelvi kategória. Az azonos anyanyelvűek tartoznak egy néphez. A NEMZET az genetikai kategória, s születés utján lehet oda tartozni. Az ÁLLAMPOLGÁR pedig jogi kategória, s az tartozik oda, akit a politikai hatalom odavesz.
Ma Magyarországon nemzetiségek sokasága feszül egymásnak eltérő érdekviszonyaik miatt, ezért lehetetlenség a minimális konszenzus kialakítása is. Ugye, ha a Habsburgok nem hozták volna a nyakunkra ezt a sok "migránst", s itt mindenki magyar lenne! S persze, a politika mondja meg, hogy mi a helyes történelem szemlélet. Aki ezzel nem ért egyet, azt a Virágok terére viteti. Így csak tűrni lehet az uralkodó nemzetiség irányvonalát, de elfogadni soha!
Miként juthatnék én közös nevezőre azzal, aki szobrot emeltet hazánkat Trianonban feldaraboltató Károlyinak és bandájának?! Vagy akik meghamisították teljes történelmünket?! Vagy akik az elmúlt 25 évben is csak raboltak és fosztogattak hazánkban?! Akik szó szerint a padlóra vitték országunkat...

Az USA népe már hosszú ideje "multikulturális társadalom"-ban él, a fekete-fehér ellentétek nem csitulnak. Pl mert nehéz lenyelni egy 4 elemis embernek, hogy számára nem elérhető a TV-ben látott emberek életszínvonala, legfeljebb bűnözéssel. Talán ezért is van a legdemokratikusabb USA börtöneiben a világ elítéltjeinek negyede, zömükben néger. Pedig a Földön cca 7 milliárd ember él, amelyből csak 300 millió az USA lakossága. Nem azért, mert a színesbőrű bűnöző fajta, mint egy angol katonatiszt mondta a cigányokra. Csak az ő átlagos képességük mellett, csak bűnözéssel lehet autó és ház. (Kevés kivételtől eltekintve. Nem tudom, ellenőrizte-e már valaki, milyen adózott jövedelmekből származnak egyesek gépkocsijai?)


Zárványok
Eléggé egyértelmű, hogy ahol nagy számban, egységesen telepednek le a nem-európai bevándorlók, ott (egy kis understatement-tel) külön, elkülönített társadalmak alakulnak ki, szakszóval gyakran liminális állapotban: valójában nem tartoznak a többségi kultúrvilághoz, de már felmenőik eredeti világa sem mond nekik sokat. Ezek a zárványok nem tűnnek el, hanem távlatilag is újratermelődnek.
Malmö a közelmúltban egy másik logikus lépést tett az iszlamizáció irányába: 2005 őszétől kezdődően a Hyllie negyedben beindítják a csak arab nyelvű oktatást a bevándorlók óvodás korú gyerekeinek a részére.

Vizionálunk..
„Soha nem látott migrációs hullám indult meg Magyarország felé, miután Németországban a Muzulmán Testvériség és az SPD koalíciója nyerte az alsóházi választásokat. Családok milliói keltek útra, egy jobb élet reményében. (...)
A magyarországi roma többségű parlament megszavazza a kerítésépítést a nyugati határra. A tűzparancs bevezetéséről még vita van, de a roma orvosok és közalkalmazottak féltik életszinvonalukat a szőke bevándorlóktól, valamint elhelyezésükre sem óhajtják odaadni balatoni üdülőjüket, üresen álló - befektetésnek szánt - lakásaikat.

Orbán miniszterelnök úr szembe megy a Rothschild-Heller féle bagázzsal, akik még mindig a multikultit erőltetnék. Heller asszony szerint az a baj, hogy asszimilálni akarjuk a betolakodókat az integrálásuk helyett. Ugye, a Rothschildok - világuralmi törekvésük fényében - cselekedetei érthetőek. De mit akar Heller Ágnes? Mikor ezernyi példa van előttünk, hogy nem integrálhatóak ezek az elesett népek. Mert akkora a kulturális, intellektuális stb szakadék, ami már nem áthidalható a betolakodók többségénél. Hogy egy nő csak úgy, szabadon, csador nélkül sétáljon az utcán, sőt, szavazzon, művelődjön, szép ruhákban járjon... hogy egy férfi ne boruljon az imaszőnyegre Mekka felé fordulva a müezzin szavára, s segély helyett keményen dolgozzon a közösségért (egyben magáért), s tolerálja a másik hasonló, de mégis eltérő hitvilágát, nota bene hitetlenségét. Hallgattassék meg:
Nem akarom most itt felsorolni tételesen, hogy a szíriai konfliktus kirobbantásának kezdetén, évekkel ezelőtt, hogyan rabolták el módszeresen a “békés” és “mérsékelt” szíriai ellenzék “katonái” (a mostani és akkori terroristák) a ortodox keresztény pátriárkákat, hogyan gyújtották fel és fosztották ki az ősi kolostorokat, hogyan mészárolták le és erőszakolták meg az apácákat és fejezték le a keresztény papokat Szíriában.

A rasszista Jobbik
A Jobbik látványosan visszaél a magyarság fogalmával, a nemzetet saját magával azonosítja – miközben vezetőjük eredeti neve nem magyar. (Viszont Vona Gábor üzlettársát kizárták a pártból, mert szégyellte zsidóságát! S Vona sem történészként tengette életét, hanem inkább bizniszelni kezdett.)
Azt mondom, azért, mert a zsidó Isten kiválasztott népe. /Csak emlékeznék, miért választottam őket! :-)/

Zsidóság
Láthatóan az egyik legjobban sikeredett asszimiláció a zsidóság beolvadása a magyarságba. Vagyis a zsidók (de írhatnám a svábot, szlávot stb) vonatkozásában nem beszélhetünk multikulturális társadalomról, hiszen ismeretlen embernél nem tudnánk megállapítani származását. De még a genetikus is bajban lenne, hiszen a népek általában több nemzetből állnak. Így a magyarok és a "zsidók" is. Természetesen "igazi" asszimilációról ott beszélhetünk, ahol magas a vegyes házasságok aránya, mert vallási stb törvények azt nem tiltják. S ha többszörösen vegyes házasságok jönnek létre, akkor az utódok elvesztik identitásukat, "világpolgárrá" válnak. A magyar multikulturális állapotnak van azért érdekes hátulütője is: A történelem oktatás nem írhatja le az igazságot, mert valamely réteget nagyon bántaná. S a romákat sem kihagyva: Bár 500 év alatt nem sikerült integrálni őket a magyar társadalomba, de mintha az utóbbi években történt volna némi elmozdulás az ország gazdagabb vidékein.

Berlin - Az újonnan érkező bevándorlók gyors integrálását sürgette Angela Merkel német kancellár szokásos szombati rádióüzenetében, hangsúlyozva, hogy minél előbb munkát, oktatást kell kapniuk és meg kell tanulniuk németül. (Meg elsajátítani az ABC-t és megtanulni késsel-villával enni..)
Merkel asszony nem érti a multikultit! Ugye, asszimilálni akar ahelyett, hogy a németek tanulnának meg amhara vagy pl szír nyelven. Mert a befogadó népnek kell alkalmazkodni a betolakodókhoz, s nem fordítva! Mondjuk, ez az integráció nekem sem elég világos! Most akkor etnikai zárványokat kéne létrehozni a németeknél? Arab gettót minarettel? Arab iskolákat? Arab autonom területeket? (Ne kicsinyeskedjenek! Adják oda fél Németországot!) Vagy a német zsenigyereket debilek között kéne tanítani, hogy "példát adjon" a retardált társainak? Aminek következménye, hogy a zseni is elkezdene hülyén viselkedni, nehogy fekete bárány legyen. Megjegyzem, a német nép eléggé világosan kifejezte, mennyire hiányzott nekik a rájuk kényszerített tömeg! S ma már az osztrákok sem virágcsokorral várják a siserehadat!

2016: Lázár szerint az Európai Unió mindent el fog követni, hogy a visegrádi négyekre és Magyarországra nyomást gyakoroljon, és arra kényszerítse a tagállamokat, hogy betelepítsék az illegális határátlépőket. (Itt az Európai Unió alatt az adminisztrációt kell érteni, meg az USA nyomást.) Nagyszerű helyük lenne a kihasználatlan Raleigh Studio 38000 m2-es épületegyüttesében. Illetve, ha a kormány bízik az integrációban, akkor egy Ózdon létesített táborban, ahol nem lenne olyan ordító a kulturális szakadék.

Libidó - šarika egy kicsikét butácska.

Kezdetek
Múlt hét csütörtökön este tíz óra környékén jöttem ki az Erkel Színházból. Akkor lett vége a West Side Story próbájának. Indultam volna a Blaha Lujza tér felé, amikor egyszerre ott termett négy migráns fiatalember. Követni kezdtek, aztán az egyik megfogta a táskámat, a másik a karomat fogta le, ketten meg elém álltak... Épp nem jött járőr.

Az európai nők kurvák.
Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg a német gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása. A Huffingtonpost.de olyan dokumentumot is közöl, amelynek dátumából kiviláglik: a hírportál szerint tömeges probléma Hessen tartományban már augusztusban tudott volt.
Svédasztal
Egy 2009-es tanulmány szerint a 6 százalékuk bevallotta, hogy az előző évben megerőszakolták, minden harmadikat pedig zaklatták vagy fenyegették (Aftenposten, 2009. szeptember 20.). Ezek után nem csoda, hogy az Aftonbladet napilap online felmérése alapján 82 százalékuk retteg az utcára menni sötétedés után. Nem mintha világos nappal nem fenyegetné őket a szexuális támadás veszélye, éppen ellenkezőleg. Nemrég például az egyik közfürdőben legalább harmincan nézték végig egy 17 éves lány megerőszakolását anélkül, hogy a kisujját is mozdította volna érte bárki. A stockholmi Husbybadet élményfürdőben 20 muszlim menekült követett el csoportos erőszakot egy 11 éves kislányon (friatider.se 2011. február 25.).

A jótett és jutalma. A segélyszervezet aktivistája sem volt tabu. De az arcán látszik, hogy nem adta magát olcsón.

A nő a hibás?
Európában a csoportos nemi erőszak leginkább a háborús időkkel fonódik össze a fejekben, amikor az emberek elállatiasulnak, és a legszörnyűbb ösztöneiknek engednek utat. De legalább azzal kapcsolatban társadalmi kontextus van, hogy az erőszak rossz, az elkövetők bűnösek, nem pedig az áldozatok.

Korhatár - 7-től 77-ig.
Mindössze 20 hónapra ítélték azt az afgán menedékkérőt, aki megerőszakolt egy 72 éves nyugdíjas nőt Ausztriában.

Utánpótlás háremekbe, kuplerájokba. Mert a képzetlen munkanélküli is szeretne autót, villát, nagy életet. Akár másokon átgázolva is..
Agresszív lesz a férfi, ha szűk helyen, sokadmagával, nő nélkül kell élnie. Fokozza mindezt a neveltetése: Afrikában nem bűn az utcai erőszak. Az őserdőben sem. Az araboknál pedig minden miniszoknyás nő kurva, vagyis legázolható. A nőnek különben sincs joga, akár halálra is lehet kövezni. Most ez mind együtt van azzal még, hogy tudatosul bennük lassan helyzetük kilátástalansága, s eluralkodik a minden mindegy, nincs mit veszteni állapot. Az a nagy csoda, hogy sokan közülük még így sem erőszakoskodnak. Bár egyes vidékeken arra nincs is szükség, mert himhiány volt. Hát most megkapták.. Néhány eset. Eddig úgy tudtam, hogy egy nő hátsójára csapás, megölelése a molesztálás. Felénk a nő szoknyája alatti fogásokat "szemérem elleni erőszak" kategóriájába sorolják. A 16 éven aluli lánnyal való közösülés pedig beleegyezése esetén is erőszaknak, kiskorú megrontásának minősül. Sőt, a csoportos szex is bűn, még ha a nő beleegyezik akkor is! A németeknél más a szokás?..

Putyin népe
“Murmanszk (számi nyelven Muurman) körzetben (Oroszország legészaknyugatibb területén, a norvég és a finn határ közelében) a közel-keleti migránsok molesztálni kezdték az orosz nőket/lányokat. Először az intoleráns helyiek kezdték nevelni őket, aztán a kiérkező ugyancsak nem toleráns rendőrök. Eredmény: 18 migráns kórházban, 33 magánzárkában és nagyon haza kívánkoznak…

Integrációra készülve
Egy 2013-as ENSZ-felmérésben már az egyiptomi nők 99,3 százaléka számolt be utcai zaklatásról.
Ezért tartom álságosnak, ahogy most Németország, de az egész nyugati világ megdöbbent a Kölnben, Hamburgban, Stuttgartban és más városokban szilveszterkor történtek kapcsán. (Ha valaki nem tudná, csordába verődött arab fiatalok inzultáltak eddig lényegében büntetlenül német nőket. Megerőszakoltak, kiraboltak, fogdostak védtelen leányokat-asszonyokat, még egy rendőrnő nadrágjába is benyúltak.

Afrikai bevándorlók tartózkodási helye: Észak-Rajna-Vesztfália.
Felkészült a rendőrség a farsangra.
Kölnben huszonkét szexuális bűncselekmény miatt tettek feljelentést a karneváli szezon első napján a németországi nagyváros rendőrségének pénteken közölt adatai szerint.
Tiszta forrásból: A kölni karneválon megismétlődött a szilveszteri erőszak. Csütörtökön nyitották meg a február 9-ig tartó ünnepi sorozatot, péntek reggel 6 órakor a kölni rendőrség mérlege 224 feljelentés.
Ezek között 143 testi sértés, 23 zsebtolvajlás, 6 rablás és 18 szexuális bűncselekmény is szerepel. Ez utóbbiak a zaklatástól a nemi erőszakig terjedő skálán mindent tartalmaznak.

Afrikában meg a fehérek erőszakoskodnak.
De lent a forró égöv alján: .. itt mindenki tudja, hogy sokkal kevesebb az esélye annak, hogy egy ma született gyerek megtanul írni-olvasni, mint annak, hogy 16 éves kora előtt megerőszakolják, vagy hogy már gyerekkorában megkapja az AIDS-t vagy a HIV vírust.
NATO katonák a 71 éve megszállás alatt levő Japánban: "473 Japanese victims of US military/military contractors, some of them children, like a 12 year old girl gang raped by 3 US military personnel ... The Japanese should demand an end to the US occupation, as the US military seem to think they have a right to murder and rape". Fehér ember?, vagy USA zsoldos?
Liberálisnak nevelve A királyi testőrség beavatási szertartásán buzi szexre kényszerítettek újoncokat. Az egyik szervezőt keményen felfüggesztették állásából.

Rasszista feketék: grúzok és franciák immár magas hőfokon pedofilok. Liberalizmus, oh! ENSZ: A gyanú szerint grúz békefenntartók tizenéves lányokat erőszakoltak meg, franciák pedig egy hétéves kislányt és egy kilenc éves fiút. A lap szerint a békefenntartóként az ENSZ-szel együttműködő francia katonák fiúkat erőszakoltak meg és kényszerítettek szodómiára 2013 decembere és 2014 júniusa között. Több emberben felmerült, hogy Franciaország is egy terrorista állam Hollande főterroristával az élén. Mondjuk, már elődje is lerohanta Líbiát, de Sarkozy idejében még a nőket szerette a francia férfi. Mára liberálisabbak lettek.
Más dolog, ha a saját népe nevelte ki az állatot. De jó lenne egy országban élni ezekkel az emberszabásúakkal! Szexáldozatok a világban.

Miért nem jönnek Magyarországra?
Nézzük tehát egy Bécsben lakó, bigámiában élő menedékkérő (és családja) juttatásait: az első, legális felesége kap 620 eurót, a második, eltitkolt, az iszlám jog által elismert felesége pedig 827 eurót. Ehhez jönnek hozzá még a gyerekek után járó juttatások (gyerekekként 223 euró), és az esetleges többedik feleség támogatásai. Négy gyerek és két feleség esetén ez közel 3000 euró (~935 000 Ft.) szociális segélyt jelent.”

Himhiányos nők! A jótett elnyeri jutalmát! Őrizetbe vettek egy tizenéves afgán menedékkérőt, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt a helyi vöröskereszt meneni befogadó központjának pincéjében.

Igazságszolgáltatás
Nyilvánosan, hatalmas őrjöngő tömeg előtt végzett ki 4 férfit az Iszlám Állam Irakban. A férfiakat azzal vádolták meg, hogy megcsalták a feleségeiket, ezért megkövezték őket.
Terebess: A testi fenyítések legsúlyosabbika a halálra kövezés: ezt a büntetési módot nyilvános hittagadással vagy paráználkodással érdemelhetjük ki. Bár ez a gyakorlat már az ókori zsidóságnál is megvolt, emlékét pedig Jézus és a parázna asszony történetére utalva magyar szólásban is őrizzük - "az vesse rá az első követ" -, az iszlámban különös hangsúlyt ad neki, hogy a kövezés szertartásával a közösség magát a Sátánt űzi el a köreiből.
A szemita népeknél nincs jog és törvény. A vallás szabályozza az emberek életét. Vagyis egyházi törvények szerint él az ország.

Kesztyű nélkül
Iránban halálra ítéltek két afgán illegális bevándorlót, akik tavaly szeptemberben megerőszakoltak egy fiatal francia nőt.
A nő azt is elmondta, hogy egy afgán sietett a védelmére, aki megverte másik négy honfitársát, majd a szálláshelyére kísérte őt.

Nyugaton a helyzet változatlan
Egyre több a szexuális indíttatású támadás a németországi strandokon, írja az Index a Bild cikkére hivatkozva.
Mégis, mit várt az ostoba liberális ?! 1 millió fiatal bevándorló férfi elfoglaltság nélkül. Valamivel agyon kell ütni az időt. I tak dalse..

Muttikulti
Három eritreai erőszakolta meg a magyar nőt a pályaudvar közelében. Bizonyára erre vágyó németnek nézték hazánk lányát. Sötétben minden tehén..

Integrálódó németek - Nem törvénytelen állatokkal közösülni?

Nem mondhatja - kutyába se vették. Avagy női emancipáció migráns szemmel.

Bíróságok

Buzi bíró?: az osztrák legfelsőbb bíróság tegnapi döntése alapján felmentette az egyik vádpont alól azt a migránst, aki tavaly egy uszodában kegyetlenül megerőszakolt egy tízéves kisfiút.
Bíró pedofil?: Bár a vádlott bevallotta, hogy többször is megerőszakolta lányát és az ügyész 25 év letöltendőt kért rá, John McKeon bíró úgy döntött, minimális időre küldi rács mögé a férfit, 30 évnyi börtönbüntetést pedig felfüggeszt. Utóbbi három évtizedet csak akkor kell letöltenie az apának, ha elbukik a próbaidőn - írja az Independent.
Ellenpólus: 186 rendbeli nemi erőszakban találta bűnösnek a bíróság azt a kaliforniai férfit, aki négy éven keresztül hetente kétszer-háromszor megerőszakolta saját lányát. A bíró összesen 1503 év börtönt szabott ki rá.

Multikatyvasz

Iszlám Állam
Az Iszlám Állam (IÁ) fegyveresei szombaton 12 embert fejeztek le és feszítettek keresztre, akik a líbiai Szirt városáért folytatott harcokban vettek részt – jelentette a LANA líbiai hírügynökség. Bosszú, s akik korán kezdik..
Indiában, Afrikában, Mekkában.

Magyaráznák "jobbról":
"Évezredes történelme során sem Európa, sem Magyarország nem volt multikulti." Bár így lett volna! De, sajnos, mindig elérte Európát valamely idegen népcsoport. Gondoljunk itt a népek vándorlására, a rabszolgakereskedelemre, a Római Birodalomba betelepülőkre. Gondoljunk a sok nemzetiségű "avar" vándorokra, vagy magyar vonatkozásban a besenyőkre, kumánokra, cigányokra. Mondjuk, a legtöbb nép nálunk asszimilálódott, csak a fekete magyarok (romungrók) beilleszkedése okozott gondot az elmúlt fél ezer évben, mert a svábok integrálása sikeresnek mondható, noha több száz év után is megkülönböztetik magukat bizonyos helyzetekben. A magyar királyok idejében beérkezettnek mondott népek asszimilálódtak. Mohács után lett országunk igazán multikulti, s azóta sem tudunk talpraállni. Pláne, hogy azóta elnyomatásban él nemzetünk..
Viszont sose feledjük: Csak a homogén nép az erős! A széthúzó, érdekellentétben álló, egymásnak "alátevő" népség gyenge. A gyengeség hatványozódik, ha valamely kisebbség idegen néppel azonosítja magát, mintegy 5. hadoszlopot képezve. Gondoljuk el, hogy egy kettős állampolgár konfliktus esetén melyik hazájához lesz hű?! S vajon beleszámolják a "kvótába" ?

Mandinerből:
Németországhoz hasonlóan egész Európa az iszlamizációval küzd: politikailag, kulturálisan, demográfiailag, köz- és nemzetbiztonságilag. Egyre több az iszlamista politikai-vallási sejt, egyre nagyobb a bevándorlók izolációja, nő a »fiatalok« bűnözési, nemi erőszakossági rátája. Londonban, Malmőben már egész körzetek vannak, ahová a nem muszlimok belépése nem kívánatos. Hollandiában, Ausztriában bíróság elé állítják az iszlámkritikus közszereplőket. Dániában most számolják fel a huszonkilenc bevándorló-gettót, amelynek lakói csak segélyekből élnek. Svájc leszavazta a minareteket. Franciaország és Belgium burka- és nikábtilalommal védekezik, ami teljesen legitim, hiszen Amerikában is elképzelhetetlen lenne feketék ketrecben történő körbehurcolása.

Megjegyzem, a különböző kultúrájú csoportok együttélését a kultúrák közelsége, a szellemi képességek hasonlósága megkönnyíti. Ha Csehország és Németország között eltörölnék a határokat, elképzelhetően egyik nép soraiban sem okozna kultursokkot. Ellenben, ha Berlinbe telepítenének az Amazonas őserdeiből 1 millió embert, annak borzalmas következményei lennének mindkét népre.

Orbán: Nem akarunk multikulturális társadalmat
Sajnos, mindent nem kaphatunk meg a sorstól, amit szeretnénk..

Egy régi írás. Amerika egyre homogénebb.

Asszimiláció vagy integráció?

Csúnya Európa! - asszimilálni akar!
Mert ugye disznóság elvárni a házunkba bekéretődzőtől, hogy a mi nyelvünket tanulja meg. Meg a mi kultúránkat vegye át legalább olyan fokon, hogy az NE SÉRTSEN BENNÜNKET, befogadókat. Mert én sem kezdek el pálinkázni Rijad főterén (mert élni szeretnék), nem mondanék ott csúnyát Mohamedre, tudomásul venném, hogy európai nő nem grasszálhat ott miniszoknyában, s nem kérnék sertéssültet az étteremben. Nem dudálnák idegesen, amikor az utcát ellepik a szent város felé fordulva imádkozók a müezzin szavára, s nem tudnék továbbhajtani. S nem reklamálnék, hogy miért nem ünnepnap Húsvét másnapja? S tudomásul venném, hogy paráznaságért nem bírói dorgálásban, hanem halálra kövezésben lenne részem, lopásért pedig nem három hónap börtönt, hanem karlevágás büntetést kapnák.
"Aki nyitott szemmel és füllel jár a világban, ma is érzékelheti, micsoda traumát jelent még a régebben asszimilálódottak jelentos részének is az idegen hangzású név. "
Ez vicc, méghozzá zazrevicc (Zazrivec), mondaná Olstein Schiffernek. Lakatos és Orsós urak sem valószínű, hogy a nevüket éreznék dehonesztálónak. Mert ugye, azt le is lehet cserélni..
Integrálódjunk?
Asszimiláció alatt a kisebbségben lévőknek a társadalmi többségbe való beolvasztását értjük.
Ilyen sikeres asszimiláció volt a székelyek, kunok, besenyok, jászok beolvasztása a "magyarokba". Kevesebb sikerrel járt a svábok, szlávok, zsidók beolvasztása, a cigányságé pedig még lassabban megy az utóbbi 500 évben.
Integráció: Az integráció egyenrangú partneri viszonyt feltételez. Kétirányú folyamat, amely során az uralkodó és az alárendelt szektorok egymásra hatásából olyan új kulturális egység születik, amely magán viseli minden kultúra nyomát. Az integráció célja, hogy a sokféleséget a főáramba beépítve, új, sajátos kulturális szintet hozzon létre.
Teszem azt Európában is engedélyezik a 4 feleséget, cserében azok burkában mennek a divatbemutatókra. Elvetjük az ushury 20%-os kamatot, s cserébe 3 %-os iszlám kamatot alkalmazunk. Naponta 5-ször leállnak a futószalagok a gyárakban, aztán aki akar, az az imaszobába vonul, mások az intim szobába, vagy a büfébe.
Integráció csak közel azonos erejű populációk esetében jöhet létre. Ha egyik populáció lényegesen gyengébb, akkor ott asszimiláció fog bekövetkezni. A két populáció között a kulturális szakadék sem lehet áthidalhatatlanul nagy, mert akkor a két populáció nem egyesíti erejét, hanem felörli egymást.


S választottak maguknak csillagot
A vádakkal szemben Khan azzal igyekezett bizonyítani nyitott és modern elveit, hogy rendszeresen kiállt a homoszexuálisok és transzneműek jogai mellett illetve felszólalt a saját pártjában is jelenlévő antiszemitizmus ellen, amelyet nagyon „szomorú és zavarba ejtő jelenségnek tart.”

Van számos utca: London: A lakosság 21,8%-a született az EU-n kívül.
A 2001-es népszámlálás adatai alapján a lakosság 71,15%-a fehérnek (brit 59,79%, ír 3,07%, egyéb fehér 8,29%), 12,09%-uk indiainak, pakisztáninak, bangladesieknek vagy egyéb ázsiainak (többségében srí lankaiaknak araboknak vagy más dél-ázsiai népcsoporthoz tartozónak, 10,91% feketének, 3,15%-uk kevert nemzetiségűnek, 1,12%-uk kínainak, 1,58%-uk egyéb kisebbséghez tartozónak vallotta magát.
Jövőkép: Bizonyos városrészekben a fehér brit őslakosság már kisebbségbe került: Newhamban már csak a lakosság 16%-a, Brentben 18%-a, Ealing, Harrow és Tower Hamlets kerületekben pedig csupán az ott élők 30%-a tartozik az egykor a fél világot uraló büszke fajhoz.

Brüsszel
Ma a muszlim közösség továbbra is nő, a magas születési arány és a házassági migráció következtében. A marokkói és török fiatalok több mint 60%-a saját hazájából hoz magának feleséget. Molenbeekben 22 mecset működik.
Egy az Isten: Gombamód szaporodnak a mecsetek Nyugat-Európában. A dán fővárosban nemrég adták át a legújabbat, de máris a következőt tervezik. Franciaországban pedig az ottani muszlim közösség vezetője a jelenlegi 2500 mecsetet tartja nagyon kevésnek.
Villanyoltás: Európa legnagyobb mecsetét Bukarestben építik meg. A 11 ezer négyzetméter terület nemcsak egy mecsetnek ad helyet, hanem egy könyvtárnak is, ahol az imámok tanulmányozni fogják a Koránt és ahol a jövő vezetőit készítik fel. Az egész építmény, Románia fővárosában fog felépülni, közvetlenül a Romexpo Kiállítás Központja mellett.
Bukarest külső: Több mint valószínű, hogy korábban nemzetbiztonsági okok miatt nem épült iszlám központ Budapesten. Lehet, hogy most fog.

Kiszülve
A legújabb számítások szerint már 2042-ben kisebbségbe szorul a fehér bőrű lakosság Amerikában. A bevándorlók azonban fontos bázist jelenhetnek a politikusok számára, s akár az elnökválasztást is eldönthetik.
Roma szemmel a világ..
Minden szinben szinte minden.. A multikulturális London 6 évvel ezelőtt. Első generációs bevándoró London lakosságának közel fele. Kész olvasztótégely lett Londonból. A grafikonokon az ideiglenesen ott dolgozó lengyelek, magyarok stb nincsenek feltüntetve.

Burokban
A franciák után a németek is betiltanák a burka viselését. A tájékozatlanabbak kedvéért a link illusztrációja nem burka, hiszen a nő szeme kilátszik. A burka zsákszerűen elfedi az egész testet, s a szem előtti kis részen háló van. Vajh nő, vagy férfi lapul a burokban? S van-e fegyver a zsákban elrejtve? S hogy történik a rendőri igazoltatás?
Cannes: A polgármester betiltotta a burkini viselését a fürdőző muszlim nőknek. Ezzel nem lehet egyetérteni, mert olyan rondák a nők, hogy jobb, ha eltakarja őket a ruha...
Ausztria is csatlakozna. Az írásokból nem derül ki, hogy csak a burkot, vagy a nikábot is betiltanák-e? Mert akkor vallási felhangokat tartalmazó burka helyett "Az arcot eltakaró ruhaviselet" lehetne a tiltás tárgya.
Burkina: Korzikán is kíváncsiak, mit takargatnak a rézbőrű lányok?
ISIS
Az ISIS az utóbbi hónapok sorozatos támadásai során szembesült azzal, hogy lehetetlen azonosítani a burkát és nikábot viseló nőket, ezért döntöttek annak katonai épületekben való betiltása mellett.

Akadnak bűnöző migránsok. Szerencsére hazánkban csak szórványosan. Virágcsokor helyett...Kamionosverők Migránsok vertek meg egy Calais közeli parkolóban egy kamionost, mert az árura fájt a foguk. Ja kérem, Belgium környéke már nem biztonságos! Ott már évekkel ezelőtt sem javasolták az éjszakai parkolást! Muttikulti..

Leányvásár - Európa szélén
Eladó az egész világ: "500 ezer forinttól egymillió forintig terjedően majdhogynem bárki vásárolhat magának feleséget Bulgáriában, Stara Zagorában. "

Multikulturális USA: Feketéket aránytalanul nagyobb számban lőnek le jellemzően fehér rendőrök: a feketéknél 7,2 áldozat jut egymillió főre, a fehéreknél 2,9. Az USA-ban lakik a Föld lakosságának 5%-a. Viszont a bolygón bebörtönözöttek 25% él az USA-ban.
Rasszista kulti
Amerikában a Black Lives Matter civil mozgalmat a feketék elleni rendőri erőszak hívta életre. Végső céljuk egy saját, független, fekete állam létrehozása a mai USA területén.
Vajon a törökök mikor kiáltják ki Németországban az Észak-Törökországot? A svédeknél meg a Kis-Nigériát?
Detroit 2 Együttélés lehetetlen!
A 2008-as pénzügyi csőd félrekezelése társadalmi válságot eredményezett az Egyesült Államokban. Az ország harmadik legnagyobb városa, Chicago, gyorsan halad azon az úton, amelyen a pokolra jutott Detroit már végigment. Az eladósodottság, a drog és a faji ellentétek mára a várost egy igazi bűntanyává tették – a tehetősek pedig fejvesztve menekülnek.
Mi, hogy te nem vagy tehetős?! Akkor ott döglesz meg a mocsokban, ahová a liberálisok vitték a népet! Csak a homogén társadalom erős!

Ide menekült és a Józsefvárosban integrálódott
Garázdasággal gyanúsít a rendőrség egy 29 éves iraki férfit, aki még augusztus 28-án inzultált és bántalmazott egy nőt egy józsefvárosi szórakozóhelyen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden. Eddig elhallgatták. Természetesen nálunk is számos nemi erőszakot követtek el migránsok, de mit keresett egy nő az utcán burka nélkül ?!

No go!
A Nol.hu írta a britekre hivatkozva, hogy nincsenek No go zónák. Mivel nekem (csórónak) ilyen tapasztalatom nem lehet, hát másokat idézek: "For instance, a former CIA official said this two days after the attack: “The Europeans and the French in particular have problems that are the result of also 751 ‘no-go zones’ in France where you have Islamic communities that have formed councils that are managing these areas. And the police don’t go in. If you look at Sweden there are 55 ‘no-go zones’ there. "
Nem a Népszabadság írta: Marseilles is 30 to 40% Muslim now - the most dangerous city in Europe. ..ő pedig a Népszabadságból informálódhatott.
Svédtorna: Polisen använder inte begreppet ”no go”-zoner. Det är ursprungligen militär slang för rebellkontrollerade omraden. Men fragan är om det finns nagon tydligare beskrivning av platser där ”allmänheten i flera fall uppfattar det som att det är de kriminella som styr i omradena” och där ”polisen inte kunnat fullgöra sin uppgift”.
Lehetséges, hogy Londonban, mióta már az egész város felett egy muszlim polgármester áll, már nincsenek zónák. Lassan egy lesz az egész..
Go together: Virágozzék 100 virág, mondja a francia baloldal. A jobboldali Sarkozy szerint pedig integráció helyett asszimiláció kell!Hoppá! Mintha ezt már itthon írta volna egy nénike.. (Egy kormány sem ismeri be szívesen, hogy NO GO zónák vannak országukban. A magyar kormány sem. Borbélynál dicsekedett egy hazai bevándorló előttem: Nagybátyám szabadulását ünnepeltük vagy 50-en jó hangulatban. Valaki kihívta a rendőrséget, mert zajosak voltunk. A bácsikám aztán megmondta a rendőröknek, hogy 5 percet kapnak eltakarodni..)

Alföldi: Nem terroristák, nem erőszakolók, hanem emberek, mint mi! (Mi is ettől félünk, Roberta!..) Alföldit el kellene küldeni egy marokkói tanulmányútra. Ismerje meg jobban a világot, mielőtt beszélni kezd. Mellékesen Alföldi úr keveselli az összeesküvéseket, s szabad idejében maga is gyárt elméleteket. S tetszenek neki a Jobbikos férfiak.
Tótágas: Svédország legújabb társadalmi kampányában azt harsogják, hogy az ott élőknek kell integrálódni a migránsok közé. (Még arabul nem kell tanulniuk egyenlőre..) Demencia ? - Soros migránsokat szeretne integrálni Európába. Mi meg Sorost deportálnánk valami távoli tájra! Integráljon az USA-ba bevándorlókat milliószám!

Beérett az angol gyűlöletkampány - Már halálos áldozat is van.
Egy több éve Nagy-Britanniában dolgozó 31 éves cseh állampolgár a múlt héten azután halt bele sérüléseibe, hogy egy gyorséttermi szóváltás után néhány brit fiatal az utcán megtámadta és megverte.
Elveszik a munkahelyet És nem csak muszlimok elleni támadásokról van szó. Az Economist főszerkesztője, Zanny Minton Beddoes például arról posztolt Twitteren, hogy a londoni negyedben, Hammersmithben, ahol él, összegraffitizték támadó feliratokkal a helyi lengyel központot. Ötven éve működik ott, ez volt az első támadás ellene. Képpel.
Magyart nem (kivéve a néhány évvel ezelőtti welszi esetet). Magyarországnak az a mázlija, hogy szinte senki nem ismeri itt. Annyit talán meg tudnak tippelni az angolok, hogy valahol Európa keleti felén van, de nagyjából ennyi a maximum.

Bevándorlók verekedtek
Szomáliai bevándorlók vertek meg egy magyar bevándorlót Londonban. A rendőrség nem avatkozik a bevándorlók belügyeibe.

Színesebb lett a francia főváros. Az integráció elkezdődött. Ugye, mindkét fél kultúrája közelít egymáshoz. Az arabok felemelik a francia népet.
Viszont a svéd migrációs miniszter nem akar arabbá válni. Piszkos nacionalista! Bár Malmőben már arab iskolák nyíltak.. Listhaug konkrétan ezt írta a posztjában: “azoknak, akik Norvégiába jönnek, alkalmazkodniuk kell az ország kultúrájához”. Nem alkalmazkodni mentek azok a szegény politikai üldözöttek oda, hanem a svéd segélyért és az ingyen szőke nőért!

Barroso - Arca után Jasszer Arafat rokona?
Az osztrák politikus ellen az egyetem diákságának egy része tüntetett, szerintük az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) rasszista, homofób, iszlamofób és szexista
Az egyetem - feltehetően meleg - diákjai tüntettek az osztrák párt ellen. Vajon miért nem tüntetnek, hogy több négert vegyen át államuk az olasz politikai menekültekből?

Hamarosan színesebb lehet hazánk demográfiája. Miniszterelnökünk most járja ki, hogy az ukránok kaphassanak vízummentességet az EU-ba. (Remélem, nem ezért írta alá a CETA-t?!) Ugyanis 200 000 ember repatriált Ukrajnába pár éve, mert 1 az nem csinál nyarat. A 200 ezer is csak tavaszt csinált, de mivel látják, hogy a nyárhoz kevesek, hát eljönnének. S a népünk mindig nagyon befogadó volt, emlékezzünk a 19.sz. 1 millió bevándorlójára!

Svédek - meredeken növekvő bűnözés.
Nem azért bűnöznek, mert színesbőrűek, hanem, mert csak ilyen módszerekkel közelíthetik meg a svéd életszinvonalat az alacsony intelligenciahányadosuk miatt. Mondjuk, ebben a magyarok nem dicsekedhetnek, mert szőke népünknél a 3. évezrdben megduplázódott a bűncselekmények száma, míg a svédeknél stagnál, noha 3-szorosa a miénknek.


Érdekességként minden 6. amerikai nő szexuális bűncselekmény áldozatává válik, s legkapósabbak a fehér lányok 18-35 év között.
Angliában 5-ből 1 nő lesz áldozat. Ugye, a fegyverviselés hiánya bátrabbá teszi a bűnözőket.. Top 10: Itt még csak 3. helyezett Svédország, de már dolgoznak az első helyért. Erőszak statisztika: Nemzetiségünk minden igyekezete ellenére az 63. helyre szorultunk vissza.

Dánia: Rendőrök és tüntetők csaptak össze Koppenhágában, egyre komolyabbak az indulatok.
Finnek: Mintegy félezren, menedékkérők és helyi támogatóik tüntettek a finn fővárosban, Helsinkiben az ellen, hogy a finn menekültpolitika értelmében kitoloncolják azokat, akiknek elutasították a menedékkérelmét.
Svéd álom A jelentés szerint volt olyan eset, hogy az intézkedő rendőröknek, akik épp egy megerőszakolt, 10 éves kisfiút igyekeztek kimenekíteni egy migránsok lakta környékről, az életükért kellett menekülniük, miután feldühödött, és felfegyverzett bevándorlók több tíz fős csoportjai fogták közre őket. Popfesztivál Mindössze 5 nőt (12 évtől felfelé) erőszakoltak meg és 40-et durván molesztáltak. Strandokon. ..és a kommentészek véleménye.
Nem orvos, csak orvosölő a migráns.

Ahonnét az erőszakos afgán férfi érkezik
Női sors - Afganisztán
A Thomson Reuters Foundation által közzétett feketelistán már évekkel ezelőtt Afganisztán szerepelt, mint a világ legveszélyesebb helye a nők számára.
Az adatok szerint ugyanis a nők 87,5 százaléka volt már erőszak áldozata.
Asszimilálódnak? Magyarországon élő afgán bevándorlók.
Hírek között: Rendelkeznek felettük, verik, birtokolják és megalázzák őket: a mélyszegénységben élő afgán nők élete kemény.. Egy afgán rendőrnőt és egy terhes tanítónőt akasztottak fel .. A felnőtt afgán nők csupán 12-15%-a írástudó és ezek közül is csak egy elenyészően kis hányada dolgozik ... Az új afgán törvény engedélyezi a férfiak számára, hogy bántalmazzák feleségeiket, gyermekeiket és lánytestvérüket, s nem kell tartaniuk a törvény megtorlásától.
Pakisztáni szomszédaik kultúrája is hasonló: Egy férfi állítólag megerőszakolt egy lányt, ezért a vének tanácsa elrendelte a férfi húgának csoportos megerőszakolását.

Etnikai változás
Franciaországot elözönlötték a szemiták. A zsidók meg menekülnek, mert még Izrael is jobb immár, mint az EU egyik vezető országa, ha mindent összevetnek. Malmö és a multikulti. Párizs lángjai. De a svédeknél is baj van. Már csak az hiányzik, hogy a balliberálisok a 8 ker még fehérek lakta felét arab bevándorlókkal népesítsék be!

Beteg nép - beteg bírák.
Húsz hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a német bíróság azt a 27 éves pakisztáni bevándorlót, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini migránsközpontban. A német nép lelke is beteg. Jó lenne, ha országunk kellő távolságot tartana Nyugat-Európától. Brit elmebaj. Ezért célszerűnek látták kiemelni, hogy az a helyes, ha az áldott állapotban lévő nőket „terhes személyek”-nek nevezik, s ezzel már nem sértik a transzgender (tehát nemüket váltó) és interszexuális lakosság érzéseit. Svédszekrény: Lássuk milyen ügyek kerültek hozzám, hétfőtől péntekig: nemi erőszak, nemi erőszak, tettlegesség, nemi erőszak, zsarolás, fenyegetőzés, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy megfenyegetése, drogkereskedelem, illegális drogbirtoklás, emberölési kísérlet, megint nemi erőszak, zsarolás és verekedések. A gyanúsítottak származási országa: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, ismét Szíria, Szomália, két ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak több mint feléről nem tudni, honnan jött.

Rotterdam polgármestere, Ahmed Aboutaleb (marokkói származású munkapárti politikus). London polgármestere pakisztáni. Bill de Blasio New York-i, Anne Hidalgo párizsi polgármester. Közösen Our Immigrants, Our Strength. - Másik oldal. A fegyveres erők beavatkozását kérte Giuseppe Sala milánoi polgármester a dél-amerikai bandák megfékezésére.

Csökkenhet az erőszak a svédeknél. Kecskéket vásárolnak az afgánoknak.. Cartoon network. Hasonló eredmény születhet.

Hőhullám Budapesten
Fekete-Győr András, az egyik eszdéesz-utód politikai csoportosulás vezére videoüzenetben invitálta a magyar polgárokat a közelgő buzivonulásra, s egyben azt is elmagyarázta, miért érzi úgy mozgalmuk, hogy kötelességük jelen lenni ezen a gyomorforgató eseményen. A videó végén ez olvasható: „A Momentum szerint a család az, amit annak tartasz.”
Ennek folyománya: "Beteg az, akit te annak tartasz!"

Nagy üzlet
A gyógyszeripar, fegyver és kábítószer kereskedelem után a szexipar hozza a legtöbb hasznot. Nem csoda, hogy a képzetlen, pénzszagra gyűlő migránsok itt remélik megtalálni az aranytojást tojó tyúkot. Elrabolni, betörni, aztán áruba bocsátani a "tisztességes" embereknek.

Boldoggá tett lányok
2015-ben 4163 szexuális bűncselekménnyel kapcsolatos bejelentés érkezett a hatóságokhoz, addig tavaly ez a szám 5253-ra nőtt. Az osztrákok csak abban bíznak, hogy az idei év jobb eredményt mutat majd, 2017 első félévében ugyanis 2422 esetben érkezett feljelentés szexuális indíttatású bűnelkövetésekkel kapcsolatban. A statisztikát elemezve megállapítható, hogy minden harmadik elkövető külföldi, egész pontosan 32,5 százalékuk.
A statisztika nem tesz különbséget őslakos és 2. ill. 3. generációs bevándorló között. Így lehet, hogy az 1/3 valamivel nagyobb szám.

Nőcsonkítás
Vajon ezek az afrikai bevándorlók a német nőtől is elvárják, hogy ki legyen vágva a csiklója ? Mert ha nem élvez a nő, akkor hűséges...

Szexen kívül

Multivariáns
Ciprus görög és török lakossága nem békél egymással. Pedig nagy erők mozdultak meg a békéltetés érdekében. Ja kérem, a nemzeti érdek felülírja a közösségi érdeket. Még a jólétet is übereli. Vajh mi lesz Nyugat-Európában, ha a négerek szaporodni kezdenek? Meddig lesz többségi a fehér faj, s mikor kerül félhold a kölni dóm tetejére?

No go
Csak a hülye örül a másságnak. Normálisan a hasonló a hasonlónak örül. Ezért aztán a bevándorlók is igyekeznek az európai városokban egy tömbben letelepedni. Mint Berlinben a több tízezres török negyedek.. Ahol nem integráció és pláne nem asszimiláció történik, hanem visszafordulás a múltba. Mivel bőrükön tapasztalják, hogy többségük sosem éri el a befogadó ország átlagát életnívóban, legfeljebb bűnözéssel. Így pl a vallásukban keresnek menedéket, s a bevándorolt török vallásosabb, mint az otthoni. Pedig a török IQ magasabb a legtöbb bevándorlónál. Akik számára még a segédmunka is elérhetetlen álom, miközben a gyárak automatizálnak.
De akkor miért a migránsimport ? Miért ad fejpénzt az EU minden behozott migráns után, ha még szexuális játékszernek sem alkalmas a többségük?

Az a gyűlöletbeszéd, amit Soros népe annak nevez
Korábban egy svéd rendőr, Peter Springare borított, amikor beszámolt arról, hogy az ügyeinek mekkora hányadát követték el migránsok. A rendőrt először megvádolták gyűlöletbeszéddel, majd később ejtették a vádakat és felajánlottak neki egy hasábot a Nyheter Idag nevű svéd újságban. Ezt azzal magyarázták, hogy így nem Springare, hanem az újság lesz felelős az írásaiért.

Szemita-szemita ellentét?
A Sveriges Radió arról számolt be, hogy pénteken Malmö városában mintegy 200 tüntető antiszemita szólamokat skandált. Azt kiabálták egyebek között, hogy "visszaköveteljük szabadságunkat és lelőjük a zsidókat".
Egy demokratikus országban, mint amilyen a magyar is, ilyen gyűlöletbeszédért letartóztatások jönnének..

Szőke gyerekek izraeli zászlókat égettek a berlini amerikai nagykövetség előtt. Követték a Sólyomőr mutatta utat.

Izraeli-zsidó szkander
Megjegyzem, az olvasott hírek alapján Izraelben sem imádják az askenázik a szefárdokat..

Szex

Megzaklatták
Ugye, ha szóban rendszeresen ajánlatot tesznek, hátsójára ütnek valakinek, az ZAKLATÁS. Gyenge újságíróknál a csoportosan elkövetett nemi erőszak csak zaklatás. Pedig a zaklatásnál már az is sokkal több, amikor egy színésznőt (GB) meztelenül köteleznek vizsgázni. (Szemérem elleni erőszak.)
Valami baj lehet a média munkások képzésében, ha alapvető szemantikai fogalmakkal sincsenek tisztában. Az csak hab a tortán, hogy a ma reggeli rádióműsorban a riporter állandóan VADAK-at beszélt. Bizonyára a neje meg MÁKOK-at kért a boltban. Meg LISZTEK-et.

Élt, vagy visszaélt a médiahatóság hatalmával?
"Döbbenet: a médiahatóság megbírságolta a Magyar Hírlap melegellenes gyűlölködő írását"
vajon melyik állítást találta a médiahatóság elítélendőnek a buzikról szóló cikkben? Ugye, itt fel sem merül, hogy bántani kellene a homokosokat, hiszen vannak szakmák,ahol kimondottan előnyös alkalmazásuk. Például a hajózás.. Persze, az unokám nevelését én sem bíznám buzira vagy pedofilra. Miként serdülő gyermekek nevelését sem egy szexuális ragadozóra. Az őslakos munkanélküli is szexelne unalmában.

Svéd IQ
"James Flynn új-zélandi tudós szerint a legfrissebb kutatások kimutatták, hogy a skandinávok IQ-szintje az elmúlt években fokozatosan csökkent. A 90-es évek óta tartó mélyrepülés a statisztikák szerint a következő években sem áll majd meg."
Pedig azt hittük, a beáramló néger vérfrissítés jót tesz a skandináv szaporulatnak. A sok szír orvos, afgán csillagász, nigériai informatikus, szudáni minősített hegesztő majd helyrerántja a skandináv országokat. Ennek bíztató jele volt, hogy a házastársaknak már írásbeli szerződést kell kötni minden házasélet megkezdése előtt.. S nincs már csoportos nemi erőszak, csak zaklatás náluk. (Mint látjuk, a tanár nem vállalja arcát a silány teljesítményhez. Vagy kommandós..)

Európa elbutul
A migrációtól függetlenül is arra jutottak, hogy az elmúlt 100 évben, 14,1 ponttal csökkent az európai lakosok átlagos intelligencia-hányadosa. Ezt az értéket azonban befolyásolni fogja a tanulatlan tömegek keveredése.
A migráns tanulatlan, mert alacsony az IQ-ja. Mint látjuk, Singapore áll az élvonalban 108-as IQ-val, Ausztriáé 100, Magyarország 98, Slovenia 96, Greece 92, Serbia 89, Mexico 88, Eritrea 85, Nigeria 84, Egypt 81, Congo 76, Mali 74, Sudan 71, Ethiopia 69, Somalia 68, Gabon 64, E.Guinea 59. Afrika átlaga 70, az arab világé 84, Európáé 98. Az átlag ugye azt jelenti, hogy vannak okosabbak és butábbak is. Elvégre van néger orvos is, csak az többnyire Európában marad praktizálni. Otthon meg 1 millió négerre jut 1 orvos. Természetesen nem a rassztól függ a teljesítmény. Amerikában, ahol magas az életszinvonal, számos sikeres ember él fekete bőrben. Muhammed Ali, Winters nyelvész, de Nobel-díjas is akad feketében. (Desmond Tutu, Kofi Annan, Nelson Mandela..)

Határértékek: Az IQ nem az emberek tudását, hanem tanulási képességét mutatja meg. 84-es IQ alatt a retardáltak vannak, 70-es IQ alatt a debilek. Akikből tanult nehezen lesz. De segélyt felvenni, egy terület gazdaságát visszavetni tökéletesen megfelelnek.

Állítólag pártunk és kormányunk a közeljövőben a demográfiai hanyatlásra koncentrál. Ugye, az unió pártiaknak köszönhetően kitántorgott Nyugat-Európába majdnem 1 millió emberünk. De még ezt is tetézi, hogy a legéletrevalóbbak mentek ki szerencsét próbálni. Vagyis a hátrányosabb helyzetű itthon maradottakkal akar népszaporulatot a kormány ?! Ez burkoltan azt jelenti, amit a kerítés lebontása. Népességcserét. Akkor minek volt az egész eddigi hajcihő ? A kormány azon ténykedésével lehet egyetérteni, mi szerint az adóból lehet letagadni gyermekek utáni százalékot. Annak a szaporodását kell elősegíteni, aki hozzájárul a gazdaság gyarapodásához. S némi jóindulattal kijelenthetjük, hogy aki hasznosabb, az jobban keres. (Így kéne lenni..)

Persze, az EU-nak beintve, építhetnénk modern, húzó ágazatba sorolt magyar tulajdonú gyárakat, melyek üzemeltetésére hazahívnánk a kitántorgottakat. Ez is demográfiai (pozitív) javulást hozna. Meg gazdasági fellendülést. Melyek következménya a jobb orvosi ellátás.

Migránsok, ha találkoznak: Utcai harcok törtek ki Franciaországban a kurdok és a törökök között Erdogan győzelme miatt . Örömünnep a multikultiban.

Gyakran felmerül a neoliberális médiában, hogy mit kell érteni a magyar kormány "keresztény értékrend" fogalmán? Ez nincs kőbe vésve, de nálunk a nő nem rabszolga, hanem egyenjogú társ. Nem állítom le az utca forgalmát, mert a müezzin imára szólít fel. Azt eszem, ami nekem tetszik. Gyermekeinket taníttatjuk, s nem szabjuk meg vallásukat, világnézetüket. Megüli a régi egyházi ünnepeket a hitetlen is (Karácsony, Húsvét). Demokratikus társadalmakat hoztunk létre. Történelmünk összefonódik a vallással, s ezt a hitetlen is ismeri. S Mani alatt nem a pénzt értjük, ha a hitről van szó. Gyarló az ember. A mi múltunk is tele van hibákkal, de igyekszünk tanulni belőlük. A 10 parancsolat a hitetlen alapértéke is. (Ne ölj, ne lopj..) S nálunk a hit már nem dogma.
Az egész EU a keresztény értékrend alapján él, vagyis a mi értékrendünk az európai értékrend. Hazánk Európa szerves része, s a kontinens centrumában élünk. Nem neoliberális Közép-Kelet Európa, mert az Moszkva.

Muszlimok Hollandiában
“Ha valakinek baja van azzal, ahogy mi megváltoztatjuk Hollandiát, elmehet innen” – jelentette ki a DENK nevű holland muszlim párt vezetője, Tunahan Kuzu az NOS állami televíziós csatornának. A hollandok helyében elhelyeznék néhány robbanószert a gát alatt. Aztán az utolsó holland tegye a dolgát..

Egy őrült naplója
Egy írónak mondott ember a multikultit élteti. Ami már évekkel ezelőtt megbukott még a mutti szemében is. Remélhetőleg ez a Kerékgyártó elmegy tőlünk vissza Hamburgba. Itt nem látjuk szívesen, ő pedig ott érzi jól magát. De lehet, hogy Nigériában még szebb lenne az élet számára. Nosza! Kerékgyártó István, író. Regényei: Vagyonregény, Makk ász az Olajfák hegyén, Trüffel Milán, Rükverc, Hurok, A rendszerváltó. Van az a pénz, amiért korpás..

Migránsok Magyarországon: Amikor ezután a lány menekülni próbált, kést szorított a nyakához. Vajh melyik néprétegünk kedveli a késelést? Dombóváron nem először fordul elő ilyesmi. Remélem, ivartalanítják az elkövetőt.. Rém rendes család. De a szomszédban is "migráncsok" lehettek.

Amerikai radikalizmus
Az O Globo brazil hírportál beszámolója szerint a városban élő mintegy kétezer venezuelai nagy részét visszaüldözték a hazájába, hátramaradt holmijukat pedig felgyújtották.

Erőszak Svájcban
"Ötször több nemi erőszakot követnek el a bevándorlók mint a svájciak"
Bizonyára 5-ször több bevándorló van, mint svájci. Hogy férnek el abban a kis országban?

A Soros-portál is felhívja a figyelmet: "A nemek közötti erőszaknak jellemző módon a nők az áldozatai. " Óvakodj az idegen kultúráktól! Bár a neoliberális gondolkodásmód a férfit is céltáblává teszi, mert oda teszik a szaporító szervüket, ahová az övék való. Into excrement.

Magyar eset
A rendőrség keresi azt a 18 éves afgán férfit, aki vasárnap hajnalban egy budapesti, V. kerületi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt. Vajon honnét ismerjük az afgán nevét és korát? Integráció, kicsit másként Londonban. Nyugaton a helyzet változatlan.

Hány éves a migráns? Talán a bölcsességfog.... Az íny áttörésének ideje a 18. és 25. életév között következik be. A bölcsességfog: egyszerűen sok ember szájában már nem fér el ... (Ázsia, indiánok, stb. a négereknél ált megvan.). Kormeghatározás DNS-ből. +/- 5 év. Afghan teenagers. Tizenéves ISIS harcosok az afghan határnál. Menekült kultúra.

Kifelé az európai kulturkörből.
Csak az első nemzedéknél fura a fehér anya fekete gyerekekkel. Az unokák már tisztavérű négerek lesznek. Vajh Franciaország neve megmarad?

Korpa közé keveredett megeszik a disznók.
Nem tudhatjuk, mi történt Dubajban, de nyomós oka lehetett, ha önként ugrott ki a lány a hatodikról. Araboknál pedig nőnek nem lehet igaza..

A franciáknál minden 4. börtöntöltelék muzulmán.

NOGO - Hungary
Felmentette a tőlem független magyar bíróság a gyáli nemzetiségi gyereket, aki 15 évesen megerőszakolta 11 éves iskolatársát. Állítólag a fiú nem tudta, hány éves az iskolatársa. Ugye, 6. általánosba öreglányok járnak Gyálon. De a fiú miért nem kisegítő iskolában volt a lányt megfélemlítő barátaival együtt ?! Jó kis iskola lehet ez! Tolongani fognak az államtitkárok, hogy gyerekeiket ide vegyék fel! Vajh az erőszakoló nem rokona a gyáli nemzetiségi polgármesternek? A 15 éves fiú is 6. osztályos volt. Meglepő?! Jó lesz! (nekem) Ne izgulj! Olykor az alapvető kérdések értelmezése is nehezen ment annak a két 16 éves gyáli fiúnak, akik pénteken álltak először bíróság elé. Túlkoros iskolások: A szakértők szerint a fizikai sérülések mellett súlyos lelki megrázkódtatást okoztak neki és egyértelműen megállapítható, hogy nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni a fiúval. Trend.

NOGO2 Nemzetiségi területen veszélyes megállni! Még örülhet a nő, hogy csak megverték. Sokkal rosszabbul is járhatott volna. Szögi tanár úr gyilkosaiban is felrémlett, hogy a tanár kislányait is be kéne avatni.. Etetésük tilos! 70-es IQ alatt. Vajon a szülők börtönbe kerülnek gondatlanságukért? ..és a lincselők? Nem a szoláriumból jöttek Családegyesítés.

Megbabonáztak egy svéd lányt. A néger tettes 3 évet várhat a hűvösön, mire ismét svéd nő közelébe jut.

Beteg nép
Rendkívül fertőző kanyarót hurcolt be egy afrikai migráns Svédországba. Vajh mi lett a hazánkon keresztül nyugatra távozó AIDS-es gazdasági menekültek sorsa? Remélhetőleg ballib lányokat szerettek meg..

Miből lesz a merdzsó és az audi?
Egyéb munkára alkalmatlan emberek esetében a bűnözés a nyomorból kivezető út. Lány-, kábítószer-, és fegyverkereskedelem. Vagy még keményebb cselekedetek. Nem kell szaktudás, fizikai v. szellemi munka. Csak meg kell kerülni a törvényeket. Mint látjuk, az emberrablás, rabszolgatartás, prostítucióra kényszerítés halmazati büntetési tétele annyi, mint Budaházy néhány elpufogtatott benzines palackjának az ára. Ennyiért megéri újra kockáztatni.. Az angol bírák sem jobbak, mint a magyarok. Lehet, hogy ők is a CEU-n lettek továbbképezve?! Mondjuk, a brit rendőröknek is innét kellett üzenni... Valami eltakarhatta a szemüket.. El kéne már törölni a rabszolgaságot az EU-ban!

Halálos bűnben
Istent tagadni ennyivel drágább, mint a szocializmus áldozatait megtagadni. (3 év börtön) Ugye, milyen primitív társadalmak léteznek ?! Egy szabadelvű, szabad nép bármit megtagadhat.

Dolgozz az araboknál!
Kivégeztek egy szobalányt Szaúd-Arábiában, mert az megölte főnökét, azért, mert az meg akarta erőszakolni.
A szobalány kivégzése már a negyedik olyan eset Szaúd-Arábiában, mikor sem nagykövetséget, sem a külföldi munkavállaló családját nem értesítették a halálos ítéletről.

Franciák a megsemmisülés útján
Collomb tehetetlenül nézte a Párizsban és környékén eluralkodó migráns bandaháborúk szaporodását, egyes francia városok, mint Lille, Toulouse, Marseille vagy Grenoble részterületeinek „elvesztését”, köztársaságon kívülivé válását – ahogy saját maga fogalmazott. A francia emberek mindennapos félelme, a no-go zónák kialakulása, amelyekről beszélni sem volt szabad, gyerekek, nők szexuális bántalmazása, terrorizálása, a kábítószer és a prostitúció soha nem látott méretekben történő elterjedése, a zsidók elleni kegyetlen muzulmán támadások sem hatották meg a pökhendi Macront és miniszterelnökét, a technokrata, szürke eminenciás Éduard Philippet.

Ott lenn délen, Baranyában
Szorgalmas munkások 1 hónap alatt lebontották a házat ingyen. Baranya harmada nemzetiségi. Bár a kaukázusi fajtában is egyre több az enyves kezű. Genetikai keveredés? Valaha szégyen és megvetés volt az osztályrésze a tolvajnak. Ma már dicsekednek a szerzeményükkel..

Migránsok asszimiláció után - Öregezés
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak megjelentek a velük egy utcában lakó idős sértett körösladányi házánál. A lakásba bejutva a nő felráncigálta az idős asszonyt és pénzt követelt tőle. Amikor nem kapta meg, kirángatta a nőt a folyosóra, vascsővel többször ráütött a kezére, hátára, fejére, miközben folyamatosan pénzt követelt tőle.

Kultúraváltás előtt
A védelem szerint a bangladesi migráns eltérő kulturális normákkal és szabályokkal rendelkezik, így félreérthette a helyzetet és azt hitte, szabad a lányt szexre kényszeríteni. A szakértők szerint a nárcisztikus és egocentrikus támadó olyan országból származik, ahol a nőkre szexuális tágyként tekintenek - írja a Voice of Europe
Azt még megértenénk, hogy a majom kevesebbet kap az erőszakért, na de felmentést? Így mikor érti meg a többi erdei ember, hogy a nő is ember? Akit nem lehet büntetlenül ütni-verni, erőszakolni. ..hogy tennék boldoggá az Angelát, miként a francia elnök is izmos, fekete fiúk társaságában boldog..

A nemi erőszak a szubkontinensen is tiltott, büntetendő cselekedet.

Arab gonolat - amivel sok európai férfi egyetért: Kuwaiti cleric says 'it's haram for women to wear pants'. Ruha nélkül.

Migráns Budapesten: Egy szoláriumozott himnemű támadt egy 12 éves gyereklányra. Szülők, vigyázat! Eladó az egész világ. A rendőrök a nyomozás során azonosították a 19 éves G. Rolandot, és 2018. december 2-án Budapesten, a VIII. kerületi Víg utcában elfogták.
Ami a címben kiemelt állításokat illeti: nem igaz, hogy a VIII. lenne Budapest bűnözési szempontból legveszélyesebb kerülete – mivel a V. és a VI. is megelőzi –, és természetesen az sem, hogy kizárólag cigányok laknak itt: az ő arányuk nagyjából 20 százalékra tehető. Bár az iskolás korúak 40 %-a cigány.

Fekete földön is erőszak lehet a nemi közösülés? Mert Európában arra hivatkozik a migráns, hogy az őserdőben mindennapos gyakorlat a nők leteperése. Így szocializálódtak.

HVG, a soros újság szerint a magyarok xenofobok.
Bizonyára ezért van itt a rengeteg cigány, zsidó, szláv, sváb, lengyel, bulgár, görög, kínai..
Viszont több eltartásra váró debilre nincs szükség. Épp elég a HVG munkatársait eltartani. Hazai Samu, Linder, Szamuely, Horthy, Rákosi után végre mi is szeretnénk jól élni. De ha állandóan a nyugat-európaiak által lerabolt népeket kell megsegítenünk, akkor tőlünk már több devizahitelt nem látnak a soros bankok!

Régi migráns
A fiatalokat azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt hónapokban legalább hat diáklányt erőszakoltak meg Észak-Rajna-Vesztfáliában. Az elkövetők barátok voltak, és mindannyian a szintók közösségéhez tartóztak. A szintók az európai cigányok egyik legnagyobb, főként Európa nyugati felén élő csoportja.
Ha ebből indulunk ki, akkor a néger migránsok 500 év múlva is gondot okoznak majd.

A kereszténydemokrata Annette Widmann-Mauznak nem elég jó a Christmas, vagy a Natalis megnevezés december 25-re. Javasolnám neki az ősmagyar KARÁCSONY szót, amely nem egyházi elnevezés, s a téli napfordulót ( 2018. december 21. 23:22. ) takarja. Hogy tennék boldoggá a migránsai.. Mint írják, a Ramadan és a Hamuka ellen nem volt kifogása a "keresztény" asszonynak. Christmas/Weihnachten: “wihe naht” (consecrated or holy night) > szentséges éj.

Vendégmunkás Közel-Keletről. A lépcsőházig követte a magyar nőt, ahol erőszakoskodnio próbált. De a nő erős volt..

Migráncsok ha találkoznak
Júniusban Sándor kimenőt kapott, hogy meglátogathassa haldokló édesapját a debreceni klinikán. Onnan azonban nem ment vissza Állampusztára, hanem Szandrához, Nagyecsedre utazott. Mintha mi sem történt volna, Jónáséknál vendégeskedtek, aztán becsalta a lányt egy csalitosba, és ott egy bálázózsineggel megfojtotta.

Gázolás - Egy kreolbőrű férfi "kölcsönvett" kocsival nagyon sietett, pedig jogsija sem volt. Halálra gázolt egy gyalogos nőt.

A pozitív migráció árnyoldala
A multik hazánkban is kijárták, hogy lehessen behozni ideiglenes itt tartózkodással vendégmunkásokat. De a vendégmunkás is férfi. Szeretne jót enni, inni, szeretkezni, de a kis keresetéből erre alig futja. Ezért aztán sokszor erőszakkal próbál boldogulni.

Oszlóban a rend
Oslo lakosságának 1/3-a bevándorló, de a bűncselekmények 2/3-át ők követik el. A cikk nem részletezi, de a bevándorlókon belül tovább lehetne szűkíteni az elkövetőket származásuk alapján. Képzetlen, alacsony intelligenciájú emberek, akik számára a bűn a boldogulás útja.

Érdekes, a bevándorlók a legnagyobb városokat célozzák meg minden országban. Ha egyszer hozzánk is bejöhetnek, akkor a neoliberális Budapest is megtanulja emlegetni a magyarok istenét. S a lakásárak meredeken lezuhannak: Menekül már ki merre lát..

Romák asszimilációja Volt rá 500 év... ugye, integrálódni nem szeretnénk mi sem
A Jobbik szerint az Orbán kormány kudarca az asszimiláció elmaradása. 500 éve FIDESZ kormány? S ne feledjük, a cigány sem egy nemzet, nem egy nép. Csak magyar állampolgár.. De a néger migránssal ellentétben, megtanultak magyarul, s dolgozni is akar a többségük..
A négerek is megtanultak Amerikában angolul. Hellyel-közzel dolgozni is. De egy alacsony IQ-jú nép fiaiból nehéz egyenjogú társakat kreálni. Viszont a politikus könnyebben átverheti őket. Ennek ugyan ellent mond Ferenc testvérünk sikertelen összeugrasztási kísérlete a roma gyilkosságok idején.

Késelés
A nő a hibás. Ha hagyta volna, hogy "megzaklassák", akkor pár óra múlva már csak egy undorító emlék. Így meg életveszélyes bántalmazás, amelynek fizikai nyomai egy életre szólnak. Régen az volt a probléma, hogy a szőke férfiak halvérűek. A svéd kormánynak hála, kaptak sok-sok vérmes színesbőrűt. Most aztán van "metoo".

HVG és a migráció - Gergely Márton
A migráció hatásának csökkenése, valamint a klímaváltozás miatti fokozódó aggodalom jól látható a mostani választás európai adataiból is. De látszik ez a Fidesz eredményén is. Nem a téma hajtotta a szavazóit a fülkékbe, hanem a párt aktivistái.
Nálam is járt egy idős asszony, de nem volt nála korbács. Nem ő hajtott a szavazófülkébe, hanem a félelem, hogy a gazemberek bevándorláspárti többséget csinálnak!
Pedig ide nem kellenek retardált analfabéták! A hasznos embereket pedig emberiség ellenes bűntett kiszipkázni a 3. világból. Így is kevés a tanult emberük.
A kereskedelmi harc a gyárainkat automatizálásra készteti. Természetesen a segédmunkát automatizálják először.
Magyarország multikulturális ország, számos nemzetiséggel. De közismert, hogy a hasonló a hasonlónak örül. Sehol sem szeretik a másságot.
Mondjuk a ballib oldalról én is feltételezem, hogy nem a téma hajtotta őket szavazásra, hanem az Orbán ellenesség. Mert nagyon szeretnének újra a népvagyon közelébe férkőzni. Kimerülőben a tartalékok.


Beszélgettem egy balliberális emberrel. Próbált meggyőzni, hogy hozzánk képzett szakemberek jönnek. Lám, a közeli kórház is több réz- és feketebőrű orvost alkalmaz. Mert Afrikában annyi az orvos, hogy csak Magyarországon találnak diplomájukkal munkát a németekhez kivándorolt sekély tudású magyar orvosok helyett. Mert mi megbecsüljük az afrikaiak tudását! Mondjuk, az ismerősöm a műtétjét drága pénzen magyar orvosprofesszorral végeztette.. Pedig a néger orvosnak is van szikéje..

Ahogy elkezdődött.. Európában már 2800 mecset található.
Befejeződtek pénteken Görögországban az első hivatalos mecset építési munkálatai, a templom várhatóan szeptemberben nyithatja meg kapuit. "Athénnak végre van muszlim imaháza" - mondta Kósztasz Gavróglu oktatási és vallásügyi miniszter. Mert a görögöknek már csak ez hiányzott. Meg egy keresztfa az akropoliszra..

Korhatár nélkül
Amíg migráns lesz, addig bűnözés is lesz. Meg előtte egy kis unga-bunga..
Életfogytiglani börtönbüntetés kiszabását kérte kedden az ügyész a wiesbadeni tartományi bíróságon arra az iraki férfira, akit azzal vádolnak, hogy tavaly megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves német lányt.
Emellett Ali B. ellen egy másik büntetőeljárás is folyamatban van, melyben egy 11 éves kislány megerőszakolásáért kell felelnie. Az a per nem nyilvános.

Uszik a német a boldogságban. Mert a strandokat a majmok miatt be kellett zárni.

A jövő "németei" Jogállam születőben
Németországban: a rendőrség 2018-as statisztikái szerint, majdnem ötven olyan szexuális támadásos esetet regisztráltak tavaly, amelynél 14 év alatti kiskorúak voltak az elkövetők. A színesek nemileg hamar érnek.. Nemsokára a németeknek sem kell szolárium? A vér később sem válik vízzé... Vajh a megerőszakolt német lány is barna bőrű volt? Német, rabszíjon. Mondjuk, a lány sem lehetett százas, ha 18 évesen, egyedül elmegy szobára 4 ilyen férfival.

Magyar multikulti
A pincébe zártak és összevertek egy nőt a főnökei egy győri üzletben. Az elkövetők ferde szemmel nézték a női alkalmazottat.

Válás migráns módra Nagyon lassan, de fogynak..
A Bild szerint az évek óta Németországban élő 28 éves szír migráns lakása előtt várta áldozatát, aki a lányával érkezett. Pontosan ismerte a szokásait, mert előtte együtt laktak. A veszekedés eldurvult, a szír férfi kardot rántott, és rátámadt a német-kazah férfira az utcán.
A földön mozdulatlanul fekvő férfira többször is lesújtott, majd végül levágta áldozata bal karját, és elmenekült a helyszínről.

Román sport Sargentini a fejét fogná!
A román szurkolók trianonoztak, szidták és hanggránátokkal dobálták a magyarokat. – Döglött magyar a jó magyar! – skandálták folyamatosan.

Kereszténység
Hogy mennyire fontos átgondolni a lunáris, "békefesztiválos" harcmodor lényegét, azt jelzi például, hogy a 70-es évek elején Hollandiában még a lakosság 80%-a, a végén már csak 20%-a (!) járt templomba.*
Nem volt jó az Isten? Most kapjátok Allahot - de a fanatikus híveivel együtt.

Egy szál cigiért
Életfogytiglani börtönbüntetést kért az ügyészség a 25 éves Jahmel Rileyre, aki halálra késelte a 39 esztendős Dennis Andersont egy délkelet-londoni üzlet előtt. Kellettek nektek a migránsok?! Ezt is életfogytig tarthatjátok.

Muttikulti
Megtámadtak egy török kávézót kurd tüntetők a németországi Hernében, az incidensben öten megsérültek - jelentették kedden német hírportálok.

Igaz szerelem 41 tevét meg egy oázist ajánlottak Schmuck Andornak az asszonyért. Nem adta. Itthon meg már hiába bánkódik..

Svéd álom Több bevándorlót nekik!
két migráns megver, kifoszt, majd levizel egy svéd fiatalt. A megfélemlített srácot közben arra kényszerítették, hogy tartsa nyitva a száját.

Budapest soknemzetiségű népe a FIDESZ ellen szavazott. Ha a bevándorlás folytatódik, ez vár a vidékre is. Aztán viheti Kunta Kinte a lányod, asszonyod. Ali meg téged.

Még élnek a németek
A migráció nem pusztította a németséget elég gyorsan. Rá kell segíteni. Eutanáziával.

Nyuga ton a helyzet változatlan
Passzióból rendőröket hívnak ki a francia nagyvárosok bevándorló negyedéből fiatalok, hogy aztán ha a rendőrök megjelennek, az autójukat felgyújtsák, a rendőröket pedig robbanószerekkel megtámadják.
Hamarosan lehet menni a franciákhoz rendőrnek is.

Ki mint vet..
Az afgán befogadott savval öntötte arcon a svájci modellt, mert az nem akart közösülni vele. Remélhetőleg a börtönben majd kultúrát vált az afgán.

Állatszerető
Betörtek a bécsi állatsimogatóba, s 2 birka bundáját hagyták ott. Valamelyik menekültotthonban már készül a piláf.



Politika
Nyitólap