Migráció 4.


Kiegyezés

Angela Merkel szerint (mert ezt írták elő számára!) a migráns helyzet megoldásának kulcsa Törökország. Mert, ha beígérik a törököknek az unios tagságot, akkor a török géppisztolyok pontosabban célozzák a betolakodókat. (Bérgyilkost fogadunk? Vagy ha az Ördögám mondja a migránsnak, ne menj tovább, akkor rá hallgatnak?) Szerintem viszont a kulcs Görögország. Ha elvenné valaki a migráns szállító hajókat a ciprusitól, akkor máris leállna a népvándoroltatás. Mert azért gumicsónakkal átszelni az Égei-tengert nem gyerekjáték. Pláne télen! Vagyis a görögök megrendszabályozása a migráció leállításának kulcsa, s csak másodsorban kell a törököket és az USA-t felpofozni.

Ismétlés: Az EU irányítói olyan törvényeket hoztak, hogy: Tilos megvédeni az EU határait. Görögország bármennyi migránst befogadhat és továbbíthat, de hozzájuk visszaküldeni egyet is tilos (bírósági határozat!). Tilos a genfi egyezményt a nyugat-ázsiai és a balkáni országokon számonkérni! Tilos az iratok nélkül érkező vándorokat az országhatároknál megállítani. Ez a nem unios országokra is vonatkozik. Mindenki köteles ellátni az úton levőket, akiket megillet az ingyenes orvosi ellátás is ellentétben az unios munkanélküliekkel. Tilos zárt területen tartani a vándoroltatott tömeget, mert nekik jogaik vannak. Tilos egészségügyi karanténba zárni ezeket az ismeretlen helyről származókat. Nem lehet hagyni, hogy bármelyik EU-s tagország kivonja magát a fellazításból. Amennyiben olyan szegény az ország, hogy még a bangladesi vándorok sem akarnak ottmaradni, oda kvóták kényszerével kell eljuttatni a higítást. Az sem gond, ha néhol kisebb létszámban börtönbe kerül a migráns, mert az már biztosan ottmarad, mint a magyaroknál ez a cca 2000 fő.
Ezekből is látható, hogy nem csak az USA, Törökország és Görögország a felelős az EU szétveréséért, hanem az unio törvényhozói is. Lehet, hogy tisztességesebb módszerekkel képtelenség Európai Egyesült Államokat kialakítani, viszont így már minden lesz az új államalakulat, csak épp európai nem.

Le vagytok nézve! Mármint a Junckerék által.. Ugye, kezdték a kvóta szerinti elosztást, luxemburgi példával. De nem ám a szomszédos Németország sok százezres tömegéből vittek embereket Luxemburgba, hanem a távoli Görögországból importáltak repülőgéppel 30 kiválasztottat, akik bizonyára nem analfabéták, esetleg fő szervezői voltak a vándoroltatásnak. S a jótett helyébe..
Megy a huzavona, miként lehetne a jó élet reményébe útrakelt migránst olyan megnyomorított országokba telepíteni, mint Magyarország. Egyszerű: csak újra kell építeni az union belüli határokat! A nemzetállamok szétverése megéri a schengeni határok pár éves felfüggesztését. Esetleg a Magyarországra telepített migránsnak hosszú távú svéd szociális ellátást ígérni brüsszeli forrásból.. Ugye, a magyar közmunkás, félműszakos ember (aki még mindig nem munkanélküli) annyit se keres havonta, mint a svédeknél a migráns zsebpénze.


Önkinzánsként megnéztem a Hír TV "Szabadfogás" c. produkcióját. Meglepetésemre, a futottak még kategórián felül 2 értelmiségi is szerepel benne: egy színész és egy cigány ember. A többségük el sem tudja képzelni, mit jelent a nonstop migráns áradat Európa életére. A szobafestőnek meg a finnugorásznak abban igaza lehet, hogy akadnak muzulmán emberek is a vándorok között, bár nem jellemző.
Persze, az iszlám sem értelmiségiek gyülekezete: "nem csak a pénteki imák a mecsetben (és az utána következő zavargások) és a napi imák, hanem a napi 5x-i(!) ima, amihez az iskolákban imatermeket követelnek és a munkahelyeken, ill. az imaszőnyegeiket hurcibálják, ill. az utcákon "imádkoznak" közösen, direkt blokkolva a forgalmat és erőt demonstrálva."
Olvasom a hírekben, hogy sztrájkolt a görög komphajók személyzete, így kevesebb migránst tudtunk importálni. Pedig milyen tüzes szeretettel várják már őket a német polgárok! A migránsokat üdvözlő, utcára vonult németek tömege egy furcsa alakú fát is vitt Merkel asszonynak. Jaj, csak nehogy egyszer fordítsanak a sorrenden!
A kompsztrájk után friss erővel indult meg a migráns szállítás a görögöknél. Ha így megy tovább, akkor előbb-utóbb megint benéznek hozzánk is a vándorok. Vajon van elég téliesíthető üdülőnk, üres lakásunk, amiket lefoglalhat a kormány elhelyezésükre? S mely rétegnek kellene csökkenteni a bérét, amiből fedeznénk a migránsok ellátását? Afrika több pontja is forrong, plusz túlszaporodott népek, időjárási anomáliák okozhatják hamarosan, hogy bővíteni kell a görög komphajók számát!

Gyurcsány és a hasonszőrűek üvöltöttek, hogy ellenőrzés nélkül be kell engedni minden, papírok nélkül, tömegesen a zöldhatáron át érkező gazdasági menekültet. Akadt köztük háborús-gazdasági menekült is, mint szírek, irakiak, jemeniek, szudániak stb. Most a németek is elértek a fejlődés ama csúcsára, hogy sok a migráns, vissza kell küldeni őket. Igen, de a visszafogadó ország ugye tartja a markát. Fizettünk a honfoglalók bejövetelénél, most pedig a távozásuknál. Mert van a Ferinek miből, ott az üdülő, meg a többi, hasán megspórolt vagyontárgy. Neki még panelra sem kellett spórolni, hiszen már az Apró család összehozta a kunyhót dolgos két kezével..
A szocialista Hiller nem ért egyet a kerítésépítéssel, de nem tud jobbat! Pedig van jobb is.. Bár a Közel-Kelet pacifikálása tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, azért ez csak rövid ideig tartó nyugalmat adna. Mert valahol mindig van háború, s a menekültek a világ leggazdagabb országai felé igyekeznek. Valahol mindig van éhezés, ahonnét bárhová menekül a nép. Az unio szempontjából a legstabilabb megoldást a HATÁRAINAK VÉDELME adja. Persze, rövid távon az is könnyebbséget okoz, ha NEM IMPORTÁLUNK több migránst Dél-Európába. Lefizetjük az észak-afrikai államokat, Törökországot, hogy védjék helyettünk a határokat. A görögök adósságát átvállaljuk, s azok nem támadják többet az uniot..

Röszke 2
Unortodox politika az angol-francia határon: Az alagutat körülzáró 2 kilométer hosszú és 4 méter magas kerítést augusztusban erősítette meg az alagút működéséért felelős Eurotunnel.
Európa zárul
Szlovénia "műszaki akadályt" épít Horvátországgal közös határán – jelentette be Miro Cerar szlovén miniszterelnök kedden rendkívüli sajtótájékoztatóján.
Hogy is kezdjem el?
Szlovénia nem kényszerülne rendkívüli intézkedésekre, ha "meg lehetne oldani a problémákat a görög-török külső határon" - mondta a német kancellár kedden Berlinben.
Javaslatom megismétlem Merkel asszonynak: Fogadjuk fel a környező államokat, hogy az impotens EU helyett védjék meg az unio határait! A törököknek már beígérték a 3 milliárdot. A görögök államadósságának felét is elengednénk. Libia elitje vízummentességet kapna az EU-ba, plusz némi pénzmagot.. Bármit, csak önvédelemre ne kényszerüljünk! Talán még Putyint is felkérnénk, hogy védjen meg bennünket, NATO tagokat (A görögöktől, törököktől és az USA-tól)... Et tu, mi fili, Brute?

Valóban impotens az EU vezérkara?! Ugye, nem akarják érteni, miből is áll az EU határainak védelme. Az ostoba liberálisok nézetét szajkózzák, mi szerint nem lehet minden szigetet szögesdróttal bekeríteni. Kérem, az "5. földrész" sincs bedrótozva! Mégsem fogad migránsokat. Egyszerűen gyors járőrhajókat állítottak "hadrendbe", amelyek visszavontatják a migránsok hajóit a kiindulási állomásra. S a világürből egy aktatáska is látható, nem egy migránsokkal megpakolt hajócska, ha már a hírszerzés nem tud azok elindulásáról. Meg a radar is sok évtizede ismert, még a halászok körében is.. S nem kellene megvesztegetni idegen országokat, hogy védjék meg Európát. Mert azért 100 ilyen gyorsnaszád csodákra lenne képes a kritikus övezetekben. A migránsok kudarcélménye pedig csökkentené a próbálkozók számát. Természetesen értjük, hogy Görögország nem hajlandó megvédeni a határait és az unionak sem engedi ezt megtenni. Ez esetben viszont magát Görögországot kell elszigetelni a többi unios államtól.

2015. november 11.. Svédország átmeneti időre helyreállítja határainak ellenőrzését a migránsok folyamatos beáramlása miatt. Első körben 1,5 kilométeres szakaszon húzott fel Szlovénia pengésdrótot a horvát határra Murafürednél és Rignocénél. Magyarország 189 millió forinttal járul hozzá az Európai Uniónak az Afrikából kiinduló migráció kiváltó tényezőinek kezelésére létrehozott Szükséghelyzeti Vagyonkezelő Alapjához. Melléktermék: Németországban a menedékkérők nagyjából tíz százaléka követ el bűncselekményeket – mondta a bűnügyi rendőrség (Kriminalpolizei) szakszervezetének (Bund Deutscher Kriminalbeamter – BDK) elnöke a Die Weltnek. (Lesz ez még rosszabb is!) Góg és Magóg után: Demagóg. "Elkeserítő látni, hogy falakat emelnek, csapdát a szabadságnak".


A migráció nem okoz terrorveszélyt
Nincs terrorveszély - Magyarországon.
A mintegy 100 halálos áldozatot és cca 200 sebesültet eredményező november 13.-i párizsi támadásokért az orosz gépet is lelövő Iszlám Állam vállalta magára a felelősséget. Mindenesetre a támadók most is arab nyelven hangoskodtak, mint az antiszemita újság (Hebdo) elleni támadáskor. Egyenlőre nem tudni, hogy hagytak-e a helyszínen Koránt az elkövetők, viszont orosz mintájú kalasnyikov géppisztolyt használtak. Többen szeptember 11-gyel vetik össze a terrorcselekményt. Hazánk és az arab államok elítélik a terror minden formáját.
“A terrorizmus nem ismer se határokat, se vallásokat; áruló kezét kinyújtja, hogy ártatlan emberek életét kioltsa, és a világ országai közti különbségtétel nélkül pusztítson”. (Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi államfő). A francia hadsereg a terrorista támadásra válaszul ismét bombázta Szíriát. Elképzelhető, hogy a történtek után nem veszünk olajat az ISIS-től.
Analogia: Bush elnök percekkel a WTC támadása után már tudta, hogy Oszama bin Laden áll a merényletek mögött. Most Párizsban már reggel érdeklődtek a kórházban, hány üres ágyuk van. Mert mindkét országnak príma titkosszolgálata van. Korán helyett itt terrorista telefont találtak a szemeteskukában. Ez a fel nem robbant terroristáé lehetett. Ferinek meg leesik az álla..

ENSZ és migráció:
- Az ENSZ csökkentette a menekülttáborok ellátására szánt összeget harmadára.
- Minden határt nyitva kell tartani a szíriai menekültek előtt, legyen az Európában, a Perzsa-öbölben vagy bárhol máshol – szögezte le szombaton António Guterres, az ENSZ menekültügyi főbiztosa
- Az Európai Bizottság azt kifogásolja, hogy Magyarország kerítést épít a Szerbiával közös határon, hogy a további menekültáradatot leállítsa.
- A migránst (USA+) törökök küldik, de a görög hajók szállítják Európának. Mindannyian NATO szövetségesünk. Kell nekünk ellenség ilyen barátok között?!

A 6. pont:
Az európai uniós tagországok megállapodtak az unió külső határvédelmének megerősítéséről, a légi utasok személyi adatainak kezeléséről, valamint a fegyvercsempészek elleni fokozott fellépésről – közölte pénteken Brüsszelben Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter, a tagországok bel- és igazságügyi tárcavezetőinek rendkívüli tanácskozásán.

Tabuk nélkül
Nagy Britannia. Valamennyi USA által generált gyarmatosító háborúban tevékenyen asszisztált. Civileket bombáztak Irakban, Afganisztánban, Líbiában. Az USA és angol légierő által lebombázott civilek száma a fél milliót meghaladja.
Törökország. 1930 óta tudatosan nyomja el a kurdokat. Amikor a kurdok megelégelték az elnyomást, és 1978-ban kurd pártot hoztak létre, a kormány karhatalommal lépett fel a politikai szereplőik ellen. Ennek következtében fegyveres konfliktus alakult ki a törökök és a kurdok között, aminek hatására a törökök több tízezer civilt mészároltak le, és 3000 falut leromboltak, százezereket tettek hajléktalanná. A török bombázók évtizedeken keresztül bombázták a civileket. Ezek után indult meg a kurdok Németországba áramlása. A török-örmény konfliktusban Törökország örmények százezreit mészárolta le brutális módokon. Gyerekeket, nőket, öregeket is. Törökország tehát mélységesen hallgasson bármiféle civil áldozatokat még csak megemlíteni is.

Obama: Mindannyian franciák vagyunk!
(Így ránézésre nem gondoltam volna! Vajon Feri is francia lesz most? Ha egy amerikai néger az lehet, akkor egy magyar cigány is.. Lásd különben Sárközy-t..)

Angela is a partiban!
A kancellár kifejtette, hogy a német hadsereg (Bundeswehr) tovább erősítheti jelenlétét Irakban és Maliban, és meghosszabbíthatja afganisztáni szerepvállalását, és nyitott minden további javaslatra kis.
Vajh mennyi pénzt és fegyvert adtak a törökök és az USA (NATO!) az ISIS-nek, hogy a világ minden katonája kell annak leállításához?! S miért mindenki Szíriát bombázza, holott az ISIS nagy része Irakban van? Vagy itt már orosz ellenes hadjáratról van szó?

Fejlődés.. azért ez már mégsem 7 éves volt..
Sajnos nem meghívóikat, hanem egy 14 éves finn lányt erőszakoltak meg a "szegény afgán menekültek"
Épelméjű emberek ezt előre látták! Ugye, életerős, délies temperamentumú férfiak sokasága nők nélkül sokáig nem türtőztetheti magát. Az északi lányok meg nem ilyen élethelyzetekhez voltak nevelve.. De kéne az a kvóta nekünk is!

Mert hogy is mondta Schulz? "A menekültek azért Európába jöttek, mert az európai értékeket osztják"... Nem lehetne kisebb számmal osztani?

2015.11.27.A Magyar Önvédelmi Mozgalom nem hivatalos értesülései szerint mindennapossá vált az illegális bevándorlók elfogása a jelenlegi magyar-román határszakasz közelében. Unortodoxok délen - MacEdon népe is kerítést épít.

Bérgyilkost fogadtunk - Mit szólnak az eddigi migránsbarátok, akik a NATO dróttól is elborzadtak?
Törökország erőfeszítéseket tesz az Európába irányuló illegális migráció megfékezése érdekében, az EU pedig 3 milliárd euróval támogatja a Törökországban tartózkodó, mintegy 2 millió szíriai menekült ellátását. Ez a pénzügyi keret - amelyhez Magyarország 18 millió euróval járul hozzá - kétéves periódusra szól.
Mint látjuk, a 75 millió lakosú Törökország évi 3 milliárd eurot kap a "menekülttáborok" fenntartására. (Pesszimista EU vezetők szerint még 2 évig szükség lesz a táborokra.) Valamint felgyorsulnak az unios csatlakozási tárgyalások, hiszen később is jól jöhet egy nép, amelyik a piszkos munkát elvégzi az európaiak helyett. Fura módon a törökökéhez hasonló nagyságrendű libanoni menekültek, amelyeket egy 4,5 milliós nép tart el, nincsenek megemlítve.

Megint jönnek, kopogtatnak..
A pénzhiány miatt ismét "nagyon sok ember" kelhet útra az EU felé - figyelmeztetett a német kancellár. A Németországba érkező menedékkérők száma viszont egyelőre csökken. A határellenőrzésért felelős szövetségi rendőrség hétfőn 3725 illegális határátlépést regisztrált, ez több mint 40 százalékos visszaesés az egy héttel korábbi 6718-hoz képest.
Merkel
Vasárnapra a németek valószínűleg rájöttek, hogy e verzió megvalósulása esetén fennáll a veszélye, hogy a nyakukon marad az összeurópai kontingens, úgyhogy nekiálltak egyezkedni a kellőképpen progresszív és befogadó tagállamokkal (köztük az „ajtócskát oldalelemekkel” építő Ausztriával) arról, hogy önkéntesen elosztanak négyszázezer migránst, egyenesen Törökországból – a törökökkel vasárnap nyélbeütött EU-s megállapodás részeként.

Ránktámad az unio?!
A gyakorlat azt mutatja, hogy csak az egyedülálló férfiakat szállítják vissza – idézte a lap a szóvivőt. Az országot önként elhagyó kiutasítottak számáról nincs adat, ugyanakkor azt tudni lehet, hogy a visszatoloncolt harminc emberből tizennégy afgán állampolgárságú volt.
Ugye, brüsszeli parancsra volt sokáig átjáróház hazánk. Egyedül hazánk próbálta védeni az unio határait. Ennek ellenére ide akarják toloncolni Juncker és Merkel meghívottjait. Nehogy kimaradjunk véletlenül a rosszból, ha már a jóból kihagytak! Vajon nem a Szíriában harcolt afgán terroristákról van szó jelen esetben? Ha semmiképp nem tudjuk visszautasítani az unió szemétkedését, akkor irány velük valami zárt helyre. Vagy vissza a Szíriába, ahol a törvényes kormány majd ítélkezik felettük!

Korábbi példa
Huszonegy migránst, afganisztáni és iráni állampolgárokat adott át Szlovénia a magyar hatóságoknak, mivel Magyarországon már regisztrálták őket, így a Dublin III. rendelet értelmében itt kell a menedékkérelmüket elbírálni. (Egy jogász értelmezhetné a DublinIII szerződést!)
Lehet, hogy a végén nem is lesz a miniszterelnökünk a migráció nyertes politikusa?

Igazuk van a szefárd zsidóknak abban, hogy nem elég a kvótát visszautasítani, hanem fel kell mondani a Dublin III egyezményt is! Olvasgatom a politikai cikkek hozzászólásait, ahol polemizál a nagyérdemű, hogy ki fizette a migráció költségeit. Felmerült itt Soros neve vagy a Rothschild családé is. Mindenki tévedett! Ti fizetitek meg a migráció költségeit!


Angela Merkel az év embere lett. Adolf Hitler óta ezt nem sok német kancellár érte el! Vajon ez elismerés vagy burkolt kritika a szerkesztőségtől? Az olvasók Putyin madart választották.. Mint ismert, a német sajtó Hitler idejében is állami felügyelet alatt volt, s Merkel asszony is megszabta, miről tárgyalhat a német média. Hitler idejében is féltek a németek, napjainkban sincs másképp. Különbség csak annyi, hogy Hitler homogén németséget akart, Merkel pedig sokszínű országot adna a népnek.

Szexturizmus!
..mintegy ezer (!) fős fekete afrikainak és arabnak „látszó” férfiakból álló tömeg mulatott újévkor Kölnben. Az italozás és a buli olyan jól sült el, hogy csoportos nemi erőszakba, tömeges szexuális zaklatásba és kisebb rablásokba torkollott.
Muttikulti.. és a következménye illetve még számos erőszakos eset, noha bizonyára nem mind kerül nyilvánosságra. Természetesen a migránsok töredéke csak ilyen brutális, de ahhoz elég, hogy a német nők ne merjenek sötétedés után utcára menni, bár lesz ez még világosban is! Mint ismert, a német média szabadságot élvez. Szabad hallgatnia. Ennek dacára tovább dagad a neoliberális vendégek szexbotránya. Az 1000 fős randalírozást - néhány nap késéssel ugyan - beismerték. A sharia szerint a nő bűne, ha megerőszakolják, s ezekben a liberális országokban hiába is panaszkodna a nő. Pl egy svéd középiskolában a migráns fiú megerőszakolta az osztálytársát. A tanári kar még az iskolából sem zárta ki ezért.
Elkezdődött A Bild beszámolója szerint Hamburgban szintén hasonló események zajlottak újévre virradó éjjel, amikor szintén, feltehetőleg észak-afrikai háttérrel rendelkező férfihordák inzultáltak nőket a Reeperbahn környékén. Körbeállták és szidalmazták, fogdosták a mellüket, a szoknyájuk alá nyúlkáltak és meglopták őket.
Az ember nehezen változtatja szokásait: "Dél-Afrikában nagyjából 2 percenként megerőszakolnak egy nőt, amelyet az esetek több mint 75%-át bandatagok követik el." Afrikában a nők 70 %-a számol be ellene elkövetett nemi erőszakról. A nemi erőszak Afrikában mindennapos, amiért nem jár büntetés, ám ezzel szemben az abortuszt elítélik és tiltják.
Mint az első részben már említettem, hazánkban szűrővizsgálatot végeztek az áthaladó néhány migránsból 10 000-et ellenőrizve. 11 AIDS, 90 hepatitis, 33 szifilisz. Tessék ezt a számot a Németországba beérkezettekkel arányítani! S az erőszakot ennek fényében is nézni!
Welcome! Hamburg lehet az első német tartomány, ahol a tulajdonos akarata ellenére is kisajátíthatják majd az üresen álló ingatlanokat, hogy menekülteket helyezzenek el bennük.
Fellendül a német gazdaság: A német bevándorlási hivatal felméréséből kiderül, hogy az illegális muszlim bevándorlók 90 százaléka nem hajlandó elmenni ingyenes német nyelvoktatásra, mert az országban nem is hajlandó egyáltalán dolgozni.



migráció 1 A kerítésig
migráció 2 Az elzárkózás
migráció 3 A migráció okai

Politika
Nyitólap