Giovanni Domenico Cerrini: Európa elrablása. (Forrás: http://magyar-irodalom.elte.hu/biop/info/patak2004/image001.jpg)

Migráció


Futottak még..

Miként egy új alapítású "történelmi" egyház TV-jében mondták: "Aki nem fogadja be a gazdasági menekülteket, annak nincs szíve!" Szerintem pedig, aki befogadja, annak nincs esze! S itt nem a szomszéd ország üldözöttjeiről beszélünk! A próféta származása közismert. Így furcsa, hogy TV-jében ilyen mondat elhangozhat, mikor szintén tudott, hogy a szomszédos Izrael egy szír menekültet sem fogad be! Se gazdaságit, se politikait! Igaz, a zsidókat sem fogadták be anno sehol, Magyarországot kivéve. A zsidóság azóta is hálás népünknek. Mit is írt legnagyobb írónk a hálával kapcsolatosan?

A luxemburgi pénzmosodás szerint az EU területére engedély nélkül érkező gazdasági menekülteket arányosan szét kell osztani a tagállamok között. Na, nekünk már csak ez hiányzik! A 2 milliós munkanélküli seregünkhöz még egy csomó képzetlen, analfabéta eltartása, mikor már ma is "az országnak harmada éhen gebed". Ellenben nagyon szimpatikus volt a miniszterelnök úr álláspontja, mi szerint: "a problémákat ott kell kezelni, ahol keletkeztek". Vagyis az afrikai munkanélküli, éhező nép gondjait elsősorban Afrikában kell megoldani. Eddig az egyetértés.
De akkor jöjjünk egy kicsit közelebb! A magyar munkanélküliség problémáját tán szintén nem Londonban kellene megoldani, hanem Budapesten. Tudom én, hogy ez nem kormánypárti akarat kérdése, hiszen a "gazda" parancsára építették le liberálisaink a magyar gazdaságot. Adták el gyárainkat nyugatra, ami önmagában nem lett volna baj. Nagyon olcsón adták el, de az még mindig nem gond. A gondot az okozta, hogy a vásárolt gyárakat a vevő lerombolta, s helyét sóval hintette be. Ezek után a magyar munkás mehetett a gyára után nyugatra. Ha dolgozni akart (meg enni). Aztán oda adózott, oda fizette TB járulékát. Itthon meg a közmunkások adójából egyre nehezebb a nyugdíjat kifizetni... Apróság,de a migráns tömeg felnevelésének, kiképzésének költségeit sem az angolok állták.. Mennyiben is van egy orvosi diploma az államunknak?
Természetesen a fiatal, szülőképes korú, legaktívabb néprétegünk kényszerült migrációra. Mondjuk, ez nem baj, mert Ferenc testvérünk szerint itt 6 millió magyar is elég, nyugodtan fogyókúrázhat nemzetünk. Csak az előbbiek szerint a népünk IQ-ja is fogyásnak indult. Mert már Ferenc regnálása idején a munkanélküli, önmagáról gondoskodni nem képes rétegben teremtett a családi pótlék rendszer bővített újratermelést. (Lassan a "náci" helyett a "liberális" lesz az új szitokszó..)
Lehet még ebből feltámadás ?!

A schengeni határon - Van még ilyen?! Ahol a migránsok simán átmennek, ott a csempészett áru is átfér.. Egy kis kábítószer, netán atombomba alkatrész.. Ajándék ebola..S mitől váltak a nem unios országhatárok hirtelen ennyire átjárhatóvá?! (A németek leszerelték atomerőműveiket, mert veszélyes..)

Az EU schengeni határa Magyarországnál húzódik, mert a románok, bulgárok nem állnak olyan szinten, hogy hermetikusan lezárják a határaikat a jogosulatlan határátkelők elől. Nálunk ellenben kemény határőrség van, s képesek megszámlálni, hány százezer migráns ment át a szerb-magyar határon. (Bár itt már voltak számtani problémák, azért is érkezett néhány - számolni is tudó - osztrák rendőr segítségként.) Mellesleg nem mi vagyunk az első uniós ország, ahol átkelt ez a folyam. Ugye, Bulgária és Görögország a migránsok kapuja felénk. Csak azok nem adtak okmányokat a szegény menekülteknek, mert tán írni sem tudnak. Nem ismerem az uniós szabályokat, de, ha az első schengeni ország számít csak okmánykiadásnál, akkor a román határon továbbra is vígan jöhet a menekülthad a kontónkra. Viszont, ha az első EU-s államnak kötelező a papírokat osztogatni, akkor meg miért mi tesszük ezt a görögök és bulgárok helyett? Miért nem hagyjuk ezt az osztrákokra? Valakik ködösítenek.. Legkönnyebben a görögök regisztrálhatnának. Ugye ott nem lehet elfutni a kukoricásba a rendőrök elől. Aki be akar szállni a szigetekről a szárazföldre irányuló csónakokba, annak kellene ujjlenyomatot, fényképet, álnevet bediktálnia. Vagy marad a szigeten..
Hazánkat annyira lerabolta az unió és a magyar rablóbanda, hogy nincs pénz határőrizetre. Ezért is védtelen a déli határunk. Még drótkerítésre sincs pénz.. Tán ki kéne parcellázni a határsávot, s az új kiskert tulajdonosok kötelességévé tenni a drótkerítés megépítését kertjük körül..:-) Noha ezt viccnek szántam, de ma hallom a rádióból, hogy kártalanítani kell a földtulajdonosokat a kerítésépítés kapcsán. Ezek kiparcellázták a határsávot is a rendszerváltás után ?!!
Utánaolvastam. A románoknál nem a határőrizet gyengesége miatt nem lehet schengeni határ, hanem, mert a románok korruptabbak, mint a magyarok vagy a luxemburgiak.

Visszatérve a migrációra: Az erdélyi magyar miért nem mehetett a csatlakozás előtt Európa boldogabbik felébe dolgozni? Sőt, a csatlakozásunk után, nekünk miért kellett várni sokáig, amíg zöld utat kaptunk a rabszolgasorshoz? S miért nem lehetett a határainkról visszafordítani az ideérkező albán gazdasági menekülteket? Nem túl liberális a magyar migrációs politika, ha nem a magyarokat kell megsegíteni? Nem várnám én, hogy az olaszhoz hasonló radikális megoldásokat alkalmazzunk, de úgy mérjünk a délről jövőknek, ahogy nekünk is mértek.
Természetesen, az álláspontom nem vonatkozik a politikai menekültekre. A szomszédos területekről. Mert azért Afganisztántól idáig ne kelljen valakinek jönni, hogy kirívóan demokratikus államunkban végre biztonságban érezhesse magát. Mondjuk, az afgán, pakisztáni, szíriai nem igen akar nálunk megtelepedni. Fő céljuk a nyugati rokonság elérése. Ellenben a túlszaporodott szomáliaiaknak Magyarország is megfelel, bár egy földrészen vannak Botswanaval.

Magyarország Botswanával és Ciprussal holtversenyben a 36. helyen, a hiányos demokráciák között szerepel a világranglistán. Akkor tán a politikai menekülteknek is a 28 demokratikus országot kellene választani, nem bennünket. (The Economist cikkéből)
Kanada értékelésében biztonságos országnak tekinthető Európa (orosz, ukrán kivétel), USA, Mexikó, Izland és az ázsiai országok közül Újzéland, Ausztrália és Izrael. Afrikai ország nincs a listájukon. Ergo: Minden afrikai jogosan kérhet menekült státuszt Európában, hiszen nincs a környezetében biztonságos állam. Jöjjenek a százmilliók! Ázsia biztonságos országai pedig nem fogadnak be ázsiaiakat. Jöjjenek onnét is a százmilliók! Ez az egészséges gondolkodás!..:-)

Honfoglalók

Még a kirívóan Orbán ellenes ismerőseim is egyetértettek a miniszterelnök úrral a migráció kérdésében. Ugye, egy (most ne részletezzük miért) elmaradott, távoli országokban munkát kereső nép, mint a miénk, nem alkalmas idegen munkanélküliek befogadására. Akkor inkább jöjjenek haza a neoliberálisaink által munkanélkülivé tett fiaink külföldről. A libiai menekültek pedig menjenek a franciákhoz, első sorban ők felelősek Líbia szétveréséért. Mivel a szír helyzet felelősei az USA és Izrael, nekik kell befogadni a Szíriából menekülőket. De minimum anyagilag fedezni az onnét a szomszédos országokba menekültek ellátását. Az ő erkölcsi felelősségük ott Ázsiában. Európának köze sincs az ügyhöz. Persze, az USA-ba csak 5 évre szóló "zöld kártya" birtokában lehet bejutni.
Tételezzük fel, hogy menekült táborokban fogadnánk a déli áradatot (mely végeláthatatlan folyam). A tábort zárva, vagy nyitva tartjuk. Ha zárva, akkor meddig legyenek itt nálunk "börtönben" ?! Ha nyitott a tábor, akkor nyitott az út nyugatra is. Ahonnét előbb-utóbb visszatoloncolják őket. Itthon munkát még a 4 elemis cigánynak sem tudunk adni, nemhogy egy analfabéta, nyelvünket sem beszélő embernek. Ráadásul zömük férfi, akinek az evésen kívül egyéb vágya is van, amit így, vagy úgy, de megpróbál kielégíteni. Lásd a svéd helyzetet! Aztán jönnek a rablások, fosztogatások. Képzeljük el, mi gond lehet velük, ha a svédek a tőlünk emigrált cigányokra nem is panaszkodnak! Mert az afrikaiakhoz képest európainak számítanak!
S mikor érne véget az afrikai áradat, ha ott a szaporodási ráta annyira magas? Mikor már Európa is fuldoklik? Mondjuk, sokat már nem kellene várnunk...
Érdekes a neoliberálisok érvelése: "Csak 300 főt kellene befogadni! Az unio X millió eurót adna mellé!" Ugye, ha a kaput kinyitottuk, utána már nem mondhatjuk, hogy a többi 300-akat miért utasítjuk vissza. Az unio pedig kinek a pénzéből is osztogatna menekültellátásra? Természetesen a "miénkből".
Szíria mellett olyan demokratikus országok vannak, mint a hazánkkal egy szinten emlegetett Ciprus és Izrael. Nekik kellene a szír menekülteket ideiglenesen befogadni, amíg az USA nem rendezi az általa okozott szír káoszt. Legfeljebb az EU nekik adhatná a hazánknak szánt migráns támogatást! Munkát ott sem és nálunk sem kaphatna a menekült. Ellenben a helyzet normalizálódásával onnét a szomszédos hazájába könnyedén visszatérhetne. S vajon a Belgiumig eljutott szír menekültek most gazdasági menekültek, politikai menekültek, vagy a harcok elől menekültek?

Pénztárcánk határai
Az ENSZ tavaly is többször megpróbálta felhívni a figyelmet a magyar menekültpolitikai egyes, megkérdőjelezhető pontjaira. Véleményük szerint hazánk nem képes megfelelően integrálni a menekülteket, így sokukra tényleg a hajléktalanság, munkanélküliség vár. Ha viszont úgy döntenek, hogy továbbállnak egy másik országba – ami meglehetősen gyakori –, és ott elfogják őket, akkor a visszatoloncolás vár rájuk. Idén nyáron Németországban tiltakoztak jogvédők egy pakisztáni férfi Debrecenbe történő visszaszállítása ellen, mondván: „a kitoloncolás gyilkosság”. Épp ezért nemzetközi szervezetek jelenleg azt próbálják meg elérni, hogy az európai bíróság mondja ki, Magyarországra nem lehet visszaküldeni onnan érkezett menekülteket. Ezt eddig egyedül Görögország esetében sikerült elérni, most azonban hazánk mellett Málta és Olaszország is felkerülhet a listára. Vajon Görögország és Szerbia között milyen egyezmény van? Ha netán mi továbbpasszolnánk a hozzánk visszaküldött migránsokat..

Eltartásuk
A határsértők elfogása után a menedékkérők elhelyezéséről, ellátásáról és a menekültügyi eljárás lefolytatásáról az állampolgársági hivatal gondoskodik. Befogadóállomásaikon körülbelül kétezer embernek tudnak szállást adni, de szükség esetén a férőhelyek száma kétezer-ötszázra bővíthető. Egy ember ellátása négyezer-ötszáz forintba kerül naponta.
Börtönkoszt: Magyarországon 28 börtönre körülbelül 18 ezer fogvatartott van. Mindegyiküknek jár a norma szerint 102 forintos reggeli, a 179 forintos ebéd és a 119 forintos vacsora. Kórházkoszt: 2013. aug. 18. - A most készülő közétkeztetési rendelet viszont azt célozza meg, hogy a napi étkezési költség mindenhol érje el a 700 forintot betegenként. 2014: Hajléktalanjaink száma (akiknek nem futja albérletre) 10459 fő.

Szakmunka
Az idegenrendészeti hatóság idegenrendészeti kiutasítást és beutazási és tartózkodási tilalmat [ ] rendelhet el azzal a harmadik országbeli állampolgárral szemben, aki jogellenesen lépte át a Magyar Köztársaság államhatárát, vagy azt megkísérelte

Az origo bértollnokai óhajtják a migránsokat! Mentségükre szolgáljon, hogy akkora havifizetésért sokan hazudnának nagyobbat is! "Gyulai Gábor szerint attól sem kell tartani, hogy a dublini egyezményt betartva visszaküldik a menekülteket Magyarországra." A franciák is csak Olaszországba küldték vissza a francia bűnök eredményét! Hozzánk meg az USA bűneinek eredményét fogják visszaküldeni! (Az elmúlt napokban a francia rendőrség összegyűjtötte az Észak-Afrikából érkező bevándorlókat és visszaküldte őket Olaszországba, ahova eredetileg érkeztek.) A liberálisok ebben is hazudoznak, mint mindenben! Dublini egyezmény alapján: Tucatnyi charterjárattal küldik vissza nyáron Magyarországra a német, svájci és francia hatóságok azokat a menekülteket, akiket illegális határátlépés után először nálunk vettek nyilvántartásba - erről Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke beszélt a TV2 Mokka című csütörtöki műsorában. Figyelemreméltó, ahogyan a vezető "elit" elbánik népünkkel! Nem zárhatjuk le a határokat, mert az unió ezt nem engedi. (A spanyoloknál engedte?) De tovább sem küldhetjük a migránsokat, mert az unió ezt sem engedi. Amíg ilyen gazemberek irányíthatják az EU-t, addig valóban megfontolandó a kilépésünk.. "Arra hívta fel a figyelmet, már 160-200 ezren lehetnek olyanok, akiket Magyarországnak vissza kellene fogadnia az uniós szabály értelmében; ez közlése szerint egy valós probléma, mert több országból már vissza is küldik a menekülteket. Kósa Lajos közölte, idén 14 ezer ilyen határozatot hoztak a német hatóságok a menekültek Magyarországra küldéséről, míg tavaly még csak 800 embert küldtek vissza."
Szép, nagy menekülttábor lehet ebből Hegyeshalomnál. Tőlem akár nyitva, vagy zárva.. Ha zárva lesz, majd óbégatnak a neoliberálisok. Ha meg nyitva, akkor úgyis hamarosan kiürül..

Ceuta és Melilla köré vont 3-6 méteres dupla falrendszer: a spanyol kormány 30 millió eurót költött arra, hogy megerősítse a kerítést. Azért már előfordult, hogy ezt is áttörték.. Sajnos, nekünk nem tellik drótkerítésre a déli határunknál, sokba került a Questor kárpótlás! Az olaszoknál a viharos tengeren sorra süllyednek el a migráns hajók. Nálunk pedig lehet, hogy maradt a vasfüggönyből akna a határon..
Másrészt a legtöbb bevándorló megszabadul az irataitól, így nem lehet megállapítani a származási országukat, nincs hova visszaküldeni őket.

Más bértollnokok is előszeretettel hivatkoznak az emberiességre, meg hogy '56-ban mi is.. Kérem, a mi 56-osaink sem Szomáliában kértek menedékjogot, hanem a SZOMSZÉD Ausztriában. Onnét pedig mentek, ahol hajlandóak voltak befogadni őket! Nem kívánságműsor volt, hogy melyik gazdag országban szeretnének élni.
Ha a szomszédos országokban üldöznek valakit, azt valóban emberi kötelességünk befogadni. A többieknek pedig van még hazánknál 28 demokratikusabb ország is, meg cca 50 hozzánk hasonlóan hiányos demokráciájú ország is, amennyiben pl a szintén nálunk demokratikusabb India nem fogadná be a pakisztáni, afgán üldözötteket, s Szíria (AZ USA!) üldözöttjeit pedig Izraelnek, Ciprusnak, Törökországnak kell befogadni az emberiesség nevében.
Egy Paul Lendvay nevű firkász ki is jelentette a TV-ben, hogy az osztrákok készülnek betartani a dublini egyezményt, s visszaküldik hazánkba az itt partot ért menekülteket. Persze, amíg az union belül nincsenek határok, addig üres fenyegetőzés ez a "visszaküldés". Hiszen másnap a migráns megint vándorútra kél.. A gond az unio váratlan felbomlása esetén keletkezne (vagy a belső határok visszaállításával), amikor az érdekérvényesítésben gyenge hazánkba visszaküldenék az itt regisztrált migránsokat, s egyúttal lezárnák a magyar-osztrák határt. S másnaptól egy nagyváros létszámának megfelelő négert kellene eltartani az addigra elképzelhetően többségbe került roma lakosságunknak. Megjegyezném, hogy az afrikai Ghana szívesen lát minden fehér férfit, de állampolgárságot még 40 éve ott élők sem kapnak.

Határtalanul
Az Olaszországban ideiglenes tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi állampolgároknak bizonyítaniuk kell, hogy rendelkeznek elegendő pénzzel - a schengeni szabályok értelmében napi 62 euróval, amennyiben elhelyezkedésükről gondoskodnak, akkor napi 31 euró is elegendő - a másik országban való tartózkodáshoz és a hazautazáshoz. Az összeg hiányában a francia hatóságoknak jogukban áll visszaküldeni őket Olaszországba, ahol először kerültek be a schengeni övezetbe. Tele zsebbel érkezők: Tavaly 1800 lakóingatlant vettek külföldiek. Oroszok, ukránok, amerikaiak, kínaiak...

Juncker invitál - nem Luxemburgba
„A legális bevándorláson kell dolgoznunk. Ha bezárjuk az ajtót, a migránsok betörnek az ablakon” – hangsúlyozta Juncker a vitában, amelyen a migrációs problémának szentelt múlt csütörtöki EU-csúcstalálkozó eredményeit értékelték.
Értsd: nem változik semmi..

2015.05.27. Ma szintén elhangzott a hírekben, hogy Rothschildék nem adják fel Európa szétverésének tervét, s hazánkra erőltetnének első körben cca 300 migránst. Első kört írok, mert intézkedés nem történt Európa határainak lezárására. Vagyis jönnek még! Pláne, ha valakik bíztatják őket!
Magyar viszonylatban egy szó sincs arról, hogy mit is kezdhetnénk ezekkel a megélhetési bevándorlókkal? Munkát nem tudunk adni nekik, hiszen a magyarok is megélhetési bevándorlók Nyugat-Európában. Börtönben nem tarthatjuk őket. Utcai csavargóknak hozzák ide a migránsokat? Olyanunk már ma is szép számmal akad! Szép, hogy 6000 euro fejpénzt is adnánk magunknak velük. (Mert, hogy MI VAGYUNK AZ UNIO.) Na, de mi lesz az utcára került magyarokkal? Azoknak nem jár menekültszállás és napi kenyér?! Ha a menekültek ellátására szánt napi 4500 Ft-ot megkapná a magyar.. Ki a fene gyötörné magát minimálbérért?! Láthatóan már saját hazánkban is másodosztályú állampolgárok vagyunk. Mit várhatnak akkor a határainkon kívül rekedt magyarok?!

Vannak hazánkban, akik a munkahelyüket féltenék a migránsoktól. Tessék megnyugodni, az Afrikából érkező, nyelvünket nem ismerő, képzetlen, mi több, analfabéta tömeg nem lehet konkurrense a magyar szakmunkásnak. Még az etnikumunknak sem. Persze, a Közel-Keletről már jöhetnek képzettek is, sőt, egyes területekről magyarul beszélők, akik már aspirálhatnak magyar munkahelyekre, de azok egyenlőre nem óhajtanak éhbérért dolgozni az EU-s rabszolga övezetben. Az afrikai menekültek a hontalanjaink számára vetélytársak, hiszen az utcák csavargói lesznek nálunk, ha már nem jár számukra a "menekült" ellátás. Amire többet költünk, mint saját, kórházi ápolásra szoruló honfitársainkra. S itt nem csak a kisebbségbe szorult magyar nemzetről beszélek, hanem a többségi szláv, sváb, zsidó, cigány magyarokról is.

A vátesz
Köztársaságunk elnöke is sötéten látja népünk jövőjét: "Világszerte egyre szélsőségesebb lesz az időjárás, gondok lesznek az élelmiszer-ellátással, növekszik a migráció, és háborúk indulnak a vízért."
Az élelmiszer ellátás már így sem rózsás.. Az ivóvíz literje 30-240 Ft. Veszik, mert ráirták: "Babáknak forralás nélkül adható!". Vajon a közönséges (30-100 Ft/l) ásványvíz baktériumokat, élő szervezeteket is tartalmazhat? Akkor mi van a csapvízben?! Pl Escherichia coli (E. coli) 0/250 ml.
"A legkiszolgáltatottabb ország vagyunk a térségben, folyóink vízhozamának 90 százaléka más országból származik." Mi lesz, ha az osztrákok elzárják a Dunát, a románok meg a Tiszát?! Kútjaink elapadnak, borunk elfogy.. Brr..
„Két dolgot tehetünk: Pató Pálokként megvárjuk, amíg a problémák a körmünkre égnek, vagy teszünk valamit a gyerekeink és az unokáink jövőjéért” – mondta Áder. Khm.. Talán növelni kellene a migráns behozatalt.. Mindenesetre felhívnám a tisztelt elnök úr figyelmét a gravitáció jelenségére, valamint arra, hogy földünkön vízhiány nem lesz, legfeljebb a vízminőséggel lesznek gondok.

Mint a köztársasági elnök úr is jelezte, 100 milliós nagyságrendű menekültáradat várható. Ugye, a Mekong-delta lakossága, Banglades lakossága a globális felmelegedés okozta tengerszint emelkedés következtében új haza keresésére indul majd. Mivel Ázsia már most sem fogadja be saját menekültjeit, kézenfekvő az Európába történő bevándorlás. Ausztrália t.képpen Európa nyomdokain kullog. Már sok évvel ezelőtt az unió lefizette az észak-afrikai országokat, csak tartsák vissza a menekültáradatot. Ezt a gátat rombolta le az USA és Franciaország.
A hozzánk is elérő emberár nagy kihívás lesz roma lakosságunknak, mert nem kis dolog ennyi embert eltartani! S ehhez jön még a déli országok exponenciálisan gyarapodó lakossága által indukált migráció. Az emelkedő hőmérséklet miatt a déli területeken kiesett élelmiszertermelés növelte éhezés.. Vajon mikor jelentjük ki, hogy önvédelemből fegyvert fogunk?! (Cigányok, akiknek még a számát sem tudták pontosan. Az 1893-as összeírásba 275 000-en kerültek be, az 1910-es népszámlálás viszont csak 121 000 főről tudott. Trianoni határok előtt! Mára számuk bő 2 millióra növekedett. Trianoni határok után. Ha a fehér ember is így szaporodna, akkor ma országunk 200 milliós lenne.)

Mit is mondott a miniszterelnökünk 10-20 évvel ezelőtt? "Mindenki nem fér bele a mentőcsónakba!" Ugye, lehet, hogy kissé összeszorulva, még egy ember felvehető a csónakba. De 20 kapaszkodik bele. Ha fejbe vered őket, akkor gyilkos vagy. Ha nem, akkor öngyilkos..

Ferenc pápa is a szolidarításra intette Európa lakosságát. Persze, a szolidarítás nem azonos az öngyilkossággal. Ugye, felénk számos érettségizett, diplomás ember sem jut munkához. Vajh mit kezdhetnénk az analfabéták végtelen hadával? Max táborba zárjuk őket a bűnözés megugrásának elkerülése végett, s ott etetnénk, ápolnánk a migráns hadat. Akkor már egyszerűbb lenne magát az élelmiszert Afrikába szállítani. Aztán felkérni fekete bőrű embertársainkat, hogy Kínához hasonlóan tartsanak önmérsékletet a szaporodásban. Mert tán nem kellene egy éhező országban családonként 9 gyerek. Aztán, ha nem sikerül ember módjára szót érteni, akkor durvább eszközök is jöhetnek. Mint az USA-Mexikó határán érvényes tűzparanccsal. Vagy az Izrael területére betérni kívánó arabok esetére gondoljunk! Ezen államok demokráciáját nem ítélem el, hiszen az önvédelemhez minden népnek joga van. Az európaiaknak is.. Persze, ha valaki európai "green card"-ot nyer a lottón, az bejöhet! A többi menjen a testvérei után az USA-ba! Ahol a zöld kártyás is hamar kívül találhatja magát, ha a svédeknél lakó migráns bűnözők nyomdokába lép.

Menekültek
A statisztika is bizonyítja, hogy a menekültek 2/3-a szabálytalanul lépi át határainkat és sok esetben rövid időn belül a Befogadó Állomásokat is elhagyják. Az, hogy ők kik és honnan jöttek, valamint hova és kivel mennek tovább, már nemzetbiztonsági kérdés is. Sok esetben hamis névvel mutatkoznak be, és ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, hogy az illető valóban palesztin vagy kurd esetleg török nemzetiségű-e. A Befogadó Állomásokat napközben elhagyhatják, sok esetben pénzt is kapnak.
A külföldiek által elkövetett bűnesetek száma nem éri el a 10 ezret sem évente noha számuk meghaladja a tízezret. Eközben a magyarok és a régi nemzetiségek (10 millió) 130 000 ismertté vált bűncselekményt követnek el. Mondjuk, csak az etnikumunk száma 2 millió feletti..
A hülye neoliberális szerint nem szabad bezárni a migránsokat egy táborba, vizsgálni, hogy van-e napi 62 eurojuk, hanem regisztrálásuk (nevük "bevallása") után teljes ellátás mellett szabadon mozoghatnak, bármilyen betegséggel is megfertőződötten. Mire kivizsgálnák a Szomáliába kiküldött Nagy Balázs féle, amhara nyelven beszélő ellenőreink a menekült "igazságát", addigra az már ismeretlen helyre távozik Párizsba. Legközelebb akkor látjuk, amikor a franciák visszatoloncolják majd hozzánk. De mi lesz, ha nem tudjuk tovább passzolni a szerbek felé? Jut eszembe: Minden nyelvre van tolmács a "határőrségünknél" ?! Miből tudja a határőr, hogy a "Migráns vagyok!" mondatot hallja urdu nyelven, s nem a "Van eladó heroinom!" mondatot?


Kíváncsiságból rámentem a "Nemzeti Konzultáció" kérdéskörére. Teljesen igaza van az ellenzéknek abban, hogy lényegtelen kérdéseket feszegetnek, miközben egy hang sincs a déli magyar határ megerősítésének szándékáról. Amíg az nyitva van, addig értelmetlen a migrációról beszélni. Az jön-megy át rajta, aki csak akar.
Érdeklődtek, hogy féltem-e a magyar munkahelyeket? Kitől? A magyarul sem beszélő analfabéta hadtól? Féltsék a munkahelyüket a homless és streetwalker honfitársaink! Jut eszembe, a terroristáktól félünk, de a messziről, rossz körülmények közül, hányattatott úton érkezőktől a népünk egészségét nem féltjük?! Karantén nélkül szétengedni Európában egy ilyen tömeget egészségügyi hazardírozás. Ezernyi trópusi betegség jöhet velük!
300000-ből 10000-et szürtek. Természetesen nem minden betegségfélére.. Tekintettel a nemi erőszakokra nézték a nemi betegek számát is: 10 ezerből 11 AIDS, 33 szifilisz. Beszorozva 30-cal, megkapjuk a német nők ajándékát. Mi lesz, ha Afrika is megindul?!
A terrorista kártya is előkerült. Már Bush idejében is csak nevetni tudtam, amikor Ossza ma bin Láden terrorista vezér Afganisztánból vezetékes telefonon keresztül levezényelte a WTC lerombolását, amit előtte külföldön bebiztosítottak, mert azért valakinek fizetni kell a mulatságért.. A terrorizmus üldözői a legnagyobb terroristák. (Az USA-ba zöldkártyával lehet bejutni, ami 5 évre szól, s a legkisebb törvénysértés kitoloncolást von maga után.. Európában miért nem?!)
Amivel egyet lehet érteni, hogy fel kellene hagyni a munkanélküliség politikájával, s munkahelyeket kellene teremteni itt és Afrikában is. Ehhez viszont el kellene zavarni a liberális bandát Hollandiáig legalább. Helyettük teret adni a normális szabadelvűeknek. Mondjuk, ezt vártuk volna Magyarországon is a ballib csúfos bukása után. De a jobblib sem mert az USA-val ujjat húzni. Vajon a szefárdok bátrabbak lesznek 2018-ban, mint az askenázik voltak?

Háborús menekültek - Nem Portugáliát célozzák.
A népességéhez viszonyítva a kérvények száma Svédországban a legmagasabb. Egy millió svéd állampolgárra 8432 kérvényező jut. Portugáliában egy millió emberre viszont csak 43 menekültkérvény esik.
A lap illusztrációján néger lányok érkeznek vérfrissítésre.
Vajon miként döntik el a határainknál, hogy valaki politikai menekült-e? Bemondásra, mint az ultiban? Vagy kimegy tőlünk egy ellenőr Bangladesbe és utánajár a kérelmező igazságának? Egyáltalán, ki beszél az illetővel amhara vagy urdu nyelven? Mondjuk, néhány emberig ennek nincs is jelentősége. Csak mikor már csapatostól jönnek..

A médiában szereplők rendszeresen összemossák a politikai és a gazdasági menekültek kérdését. A politikai menekültek kérdésénél pedig fel sem merült, hogy milyen távolságból, milyen célországot talál magának a hontalanná vált ember. A gazdasági menekült kérdése is úgy merül fel náluk, hogy azt aztán muszáj befogadni! Miért?! Mert a globalogazdi fel akarja higítani a nemzetállamokat?! Mi több, szétverni ?! Mondjuk, ehhez már talán több migráns sem kell. Már annyi a bevándorló minden európai államban, hogy időzített bombán ül a fehér ember. Mert a színesbőrű szaporodik, s záros időn belül kiszorítja földjéről a fehéret. Igaz, ezzel aztán saját sorsát is megpecsételi, mint az ember testét megtámadó halálos vírus. Megöli a testet, aztán ő is elpusztul.

A politikai menekültek számára pedig elsősorban a származással szomszédos országokban kellene tábort nyitni, bízván a menekülés okának záros idejű megszüntében. S akkor könnyedén visszatérhetnek szülőföldjükre az üldözöttek.

Jobban átgondolva azért nem annyira tragikus a helyzet. Ugyanis a migráns nem hazánkat célozza. Már csak azért sem, mert itt munkát sosem kapna, táborban, családi élet nélkül meg nem túl vidám az élet. Ráadásul nyitott tábor esetén a ránk kiosztott migráns adag simán visszaszökne Berlinbe. Ha ez a célunk, akkor Hegyeshalomhoz kell a tábort építeni, ne kelljen szerencsétleneknek végigbumlizni egész Magyarországon. Ha pedig haza akarjuk küldeni őket, akkor Mátészalkára kell telepíteni őket, hogy lássák a magyar életszínvonalat.

Az, hogy mi is vagyunk annyira demokratikusak, mint Botswana, csak a politikai menekültek esetében érdekes. A dél-afrikai néger a mi béreinknél már sztrájkolna. Az nem menekül ide. Ellenben az arab tavasz országai (kellett megölni a vén buzi Gaddhafit!) vagy akár a törökök (minden második török) nagyon költöznének északra. S persze, minden túlszaporodott nép.

Vörösköröszt
Az 1951-es Genfi Egyezmény értelmében menekült az a személy, aki faji, illetve vallási okok, nemzeti hovatartozása, meghatározott társadalmi csoporthoz tartozása, politikai meggyőződése miatti üldöztetése vagy az üldözéstől való megalapozott félelme miatt származási országán kívül tartózkodik, és nem tudja, vagy az üldözéstől való félelmében nem kívánja a származási országa védelmét igénybe venni.
Ugye, a szíreket nemzeti hovatartozásuk miatt üldözik a NATO zsoldosok, elvágva őket Aszad elnök békés országától. NATO bombázók tették tönkre otthonaikat, ergo jogosultak a menekült státuszra.
Persze, a menekült sincs feljogosítva arra, hogy minden határon átkelhessen illegálisan. Csak ha hitelt érdemlően igazolni tudja, hogy az előző országokban atrocitások érték.
Megható látvány volt, amint Ramadan idején a menekültek tízezrei imaszőnyegükön Mekka felé fordulva imádkoztak Allah-hoz egy malmői végcélért.. Svédasztal, svéd nők, svéd szoc segély...
Ezek után elhiszem az iszlám vallású magyar Dr Mihálffy Balázs állítását, aki beszélt több esetben szíriai menekültekkel, s megtudta tőlük, mindössze 25%-a a vándoroknak szír. A többi a világ minden pontjáról jövő előőrs.


Migráció 2. - A kerítés után.

Politika
Nyitólap