Migráció 3.


Kívülről szemlélve

Schengen - Görögország is tagja! Az EU-ban egyenlő elbánás alá esik minden ország, "kivéve a gyevi bírót"!
Horvátország a görögökre mutat, ahol a migránsok először érték el az EU területét.
„Mi tulajdonképpen csak azt tesszük, amit Olaszország és Görögország, tehát egy transzfert végzünk” – mondta a horvát nagykövet a TV2 Mokkájában arra a felvetésre, hogy szervezetten szállítják a migránsokat a határra.
Görögország nem hajlandó menekülttáborban tartani a szír és egyéb bevándorlókat. Regisztrálni sem hajlandó őket. A határát sem hajlandó megvédeni. (Naná, kapna is Samu bácsitól!) Ezért Görögország ellen kötelezettség szegési eljárás folyik évek óta, amitől annyira nem ijedtek meg Athénban


Hat pont az nem 12.
Ausztria liberális újságírói ma is fasizmust vizionálnak ide, a szomszédba. Mind belpolitikai, mind európai szinten úgy döntöttek, hogy a nekik dobott mentőövet undorodva visszautasítják.”
Azért elvárható lenne, hogy a náci Ausztria utód politikusai tisztába legyenek azzal, hogy fasizmus Olaszországban volt. Horthy Magyarországában se fasizmus, se nácizmus. Sőt, a hungarista Szálasi is Horthy börtönében a végnapokig. S míg Bécsben üldözték a zsidókat, Horthy befogadta őket. S míg Bécs ünnepelve fogadta az Anschluss-t, nálunk barátságtalan fogadtatása volt a német megszállásnak.
Miniszterelnökünk javaslatai közül a legfontosabbat utasították el Amerika ügynökei, az EU határainak megvédését. S míg én útlevéllel közlekedhetek a világban, addig a beözönlő horda arra megy minden engedély nélkül, amerre csak akar. S számuk nincs behatárolva. Addig jöhetnek, amíg Németország él és mozog.
Schiffer András, a haza bölcse fél, hogy egyszer a németek a nyakunkra küldik az itt regisztrált bevándorlókat. Ez azonban csak akkor következhet be, ha visszaállítják az unio belső határait. Ugyanis az esetleg Mátészalkára visszadobott százezrek nem azért keltek útra, hogy a mi nyomor szintünkre süllyedjenek. Ilyenből menekültek.. Ha nincs belső határ, akkor újra visszamennek. Ha van belső határ, akkor meg mi nem fogadjuk vissza őket. Mellesleg minden szerződés - akár egyoldalúan is - felmondható.

Bevándoroltak
Egy 2200 oldalas jelentés "Banlieue de la République" ("A köztársaság külvárosai") címmel, ami kimutatja, hogy Seine-Saint-Denis és más Párizs környéki muszlim többségű külvárosok elszakadtak az államhatalomtól és a Sharia vette át a francia polgárjog helyét. Seine-Saint-Denis 40 kerületéből egyébként 36-ot tart számon a rendőrség érzékeny területként. (2011, október)
Getto: Franciaország érzékeny városi zónáiban többségében észak-, és fekete-afrikai bevándorlók élik mindennapjaikat. A szakember az idézett beszélgetésben a városi peremkerületeket nevezi meg gettóként, ahol 2009-ben már körülbelül 6-8 millió embert tartottak nyilván, többnyire bevándorlókat és azok leszármazottait.
A francia államban ma két-három havonta vannak kisebb-nagyobb zavargások valamelyik külvárosi lakótelepen. A forgatókönyv ugyanaz szinte mindig: valamiféle rendőri túlkapás, balhé, néhány napos autó és szemeteskonténer gyújtogatás, kődobálások, végül erőteljes rendőri beavatkozás. „A komolyabb esetek után az állam ígérget ezt-azt, és szétoszt egy kis pénzt.” Európai körkép: Akik nem az adott országban születtek. Nálunk csak 4,7%, istennek hála, azok zöme is magyar.. Az MSZP riogat, hogy az unios jogrend értelmében hozzánk küldenék vissza a migránsok tetemes hányadát, mivel nálunk regisztrálták őket először a görögök elutasító magatartása miatt. Kérem, itt nem "normális" migrációról volt szó! Az ENSZ és az EU vezetése kötelezte országunkat, hogy át kell engedni minden vándort. Aki kötelez és meghív, annak kell vállalni a befogadást is!

Menedékkérelem: A menekült abban az EU-s országban nyújthat be menedékkérelmet, ahol először az EU területére lépett. Vagyis Magyarországon nem, mivel Görögországon át érkeztek a migránsok. A menedékkérelem elbírálásáig nem hagyhatja el a helyszínt. Menedéket az első biztonságos országban lehet kapni. Egyenlőre ez a fogalom nem meghatározott. Pl az Amnesty Int. szerint az EU (Görögország) sem biztonságos, továbbá Szerbia sem, ahol szerintük bántalmazzák a menekülteket. Szerencsére hazánk ezek szerint biztonságos, mert itt nem verik a migránst, mint a görögök. Persze, ha csak az kell...

Még történelem.. Olyan emberek hoznak történelmi hasonlatokat, akik nem is ismerik a múltat. Divat a népvándorlást szükségszerűségnek feltüntetni és kivédhetetlennek. Róma.. Ugye, ott valóban a megjelenő közel-keleti és afrikai bevándorlók higították fel és tették sebezhetővé a birodalmat. Ugye, a multikulturális társadalom akkori csődje.. Akkor is megjelent az ISIS, meg Mithrász, majd a manicheusok az amúgy sem istenekben szűkölködő Rómában. Higította az italiaiakat a világ minden tájáról bevitt rabszolgahad, melyet ugyan később felszabadítottak, azért azok nem szülőföldként tekintettek a birodalomra. S a birodalmaknál is igaz, hogy amikor megszűnik növekedni, akkor kezdődik a vég.
Napjaink Római Birodalma nem az EU, hanem az USA. Amely megismétli elődje összes hibáját. Csak neki nem lesz 500 éve..
Azért várható utódjára igyekszik minden kölöncöt rákötni. Rákényszeríti az EU-ra a sehová sem használható déli népek millióit, akiknek eltartása tetemes erőforrásokat köt le. S ezek az unatkozó milliók már csak a hecc kedvéért is sok borsot fognak törni az őslakosok orra alá. Akik látták Párizst, tudják mire gondolok. De a végletekig nyugodt svédeknél is kezd elszakadni a cérna. A török beilleszkedést pedig félremagyarázzák a németeknél. Ugyanis a török nem egy beözönlő horda volt, hanem tervszerűen befogadott, s munkával ellátott 2 millió. Azért, ott is voltak surlódások még évtizedekkel később is!

Az USA magyarországi ügynökei továbbra is szörnyűlködnek a röszkei eset miatt! Mert vizesek lettek azok a kedves emberek, amikor kövekkel támadtak a benneteket védő rendőrökre. Igaz, a Biblia szerint kenyérrel kellett volna válaszolni rendünk őreinek, de elpogányosodott a magyar! Valahogy egy fizetett ügynök sem beszél arról, hogy az USA miként tartóztatta fel a mexikói népvándorlást. Kerítéssel és tűzparanccsal! S vajon a genfi egyezmény miért nem vonatkozik Izraelre?! Állítólag a térség egyetlen biztonságosnak kikiáltott országa ott Ázsiában! S a szomszéd országból érkezhetnének a politikai menekültek, míg Svédország pár határral arrébb van. (Mint látjuk, az összes balkáni és közel-keleti ország aláírta a genfi egyezményt.)
Személy szerint megvan a véleményem a "menekültekről" is! Hazájukban "polgárháború" dúl, de őket ez hidegen hagyja. Nem áll egyik oldal mellé sem, hanem várja, hogy mások vívják ki az ő szabadságát is. Addig is: Hol a legmagasabb az életszinvonal? Elmegyek oda migránsnak a török menekülttáborban összespórolt euróim felhasználásával. Csak a megafonomat ne felejtsem otthon, mert arra Röszkénél szükségem lesz! (A kapu ostrom valamivel jobban volt előkészítve, mint a székház ostrom. Ezért Ferenc gyanún felül járt arra!)

Déli áramlat
Emberek milliói ezer és ezer kilométereket gyalogolnak, lélekvesztőkön hánykolódnak a tengeren, megismerik az emberi aljasság kiapadhatatlan formáit. Izrael 2012 óta minden menekültet visszafordít, a Sínai-félszigeten lövik őket; a Palermóban partra szállított egyik csoportról kiderült, katolikus útitársaikat, Allah nevében, a tengerbe hajították.

Boros Péter
Volt miniszterelnökünk leegyszerűsíti a problémát, amikor a migráns kérdést pusztán etnikai konfliktuskéánt érzékeli. Természetesen az is jelen van, de a kulturális különbségek is sokat nyomnak a latba. De a legfőbb ellenérvünk, hogy nincs szükségünk gazdasági bevándorlókra, ha egyszer mi is gazdasági menekültekké lettünk degradálva. Mondjuk, a liberálisok által okozott európai munkanélküliség okán egész Európára ki lehetne írni a megtelt táblát, de a világ csendőre (az USA) ragaszkodik a nemzetállamok szétveréséhez. S a jelek alapján ez igen sürgős dolog számára, mert az Európába eddig betelepült ázsiaiak és afrikaiak (akik számára nem volt hely a saját kontinensen!) gyors ütemű szaporodása folytán a nyugati nemzetállamok záros időn belül maguktól szétesnének.
S bármilyen hangosan üvöltik az USA ügynökei, akkor is gazdasági menekült minden migráns az első hátrahagyott biztonságos ország után. S az USA gyilkolta meg a hozzánk érkező árva szír kisgyerekek családját, amely haderőt nem a törvényes szír kormány hívta be bombázni. Megjegyzem, az USA csicskás ISIS állítólag az elüldözött szírek helyébe belső-ázsiai családokat telepít. Több tízezer szír gyermek született menekülttáborokban.

A szír valuta - amelyet egyes menekültek eurora váltottak az ISIS nemzeti bankjában, mielőtt útrakeltek. Mert az nehezen képzelhető el, hogy a török, libanoni stb menekülttáborban spórolták össze az eurójukat a kapott "zsebpénz"-ből. (Ami a német menekülttáborban 143 euro.) Vajon mitől ilyen erős Aszad elnök pénze, hogy még mindig konvertibilis tud maradni?!
Berlin has estimated it would cost local authorities between 12,000 and 13,000 euros to care for each refugee, which would include accommodation while an asylum claim is being processed, meals, medical care and 143 euros spending money per month. (Vajon hány unios család lehet, ahol álmodni sem mernek fejenként havi 43000 Ft zsebpénzről?)

Önvédelem
Robert Kaliňák belügyminiszter az EU-s menekültkvóták elfogadása után azonnal egy mobil akadályrendszer felépítését tűzte ki célul a szlovák-magyar határra. Pedig a kvótát a németek irányából kapná, hiszen nálunk fizikailag alig van migráns. Arról nem is beszélve, hogy annyi ember menekült el Szlovákiából, hogy lassan munkaerő hiányuk lesz, amit alacsony IQ-ju ázsiai bevándorlókkal nem fognak tudni pótolni. (Magasabb IQ-ju ázsiai meg nem megy éhbérért Szlovákiába.) Ébredő németek: Németország készen áll a katonai szerepvállalásra Szíriában, ha előbb sikerül politikai megállapodásra jutni arról, hogy miként kell stabilizálni az országot, és az ENSZ felhatalmazást ad a küldetésre. Refugee Welcome

2015.09.28. A "Főszerkesztők fóruma" valamivel sikeresebb, mint a kezdet volt. Ellenben az ÉS? főszerkesztője még mindig szajkózza azt az ostobaságot, hogy a szír menekült eladta mindenét, s abból utazik az ígéret földjére.
Először is tessék megnézni a szíriai videokat. Aszad ellenőrzésén kívüli területek romokban. Mit ad ott el valaki az ISIS vezérének?! Mikor menekül, mert az élete veszélyben van. .. Na, holnapután veszélyben lesz az életem, hát meghirdetem eladásra a házamat.. (Mamát meg beteszem a szoc. otthonba, húgom egy iszlám harcos babája, viszont euro csordogál a bankkártyámról). Különösen feltűnő ez a török és görög menekülttáborokból elmenekülők esetében, akik tán a sátrat adták el. S görögöknél legalább eurot kap a lopott sátorért, de törökéknél még nem euro a valuta.
S miért is Európa kötelessége az USA és Izrael szíriai szemetét eltakarítani?! Tessék elgondolni: Szíria ázsiai ország. Ázsiában még pár helyen háborús helyzet van, politikai menekült pedig majd minden országban. Afrikában meg pláne. Akkor mindenkit Európának kötelessége befogadni? Olyan ez, mintha az LMP tagjainak kellene minden román hajléktalant a házába fogadni (bizonyára sokan ezt önként meg is teszik), noha feltehetően nem az LMP tehet arról, hogy ennyien hajléktalanok Romániában.
Csak Magyarországon keresztül cca 300 000 ázsiai ment az idén megsegíteni a német szaporulatot. Gondoljuk el, hány gumicsónak kellett ehhez, ami a görög szigetekre vitte ezt az áradatot? Lehet, hogy nem mindenki csónakon érkezett? S 30 év múlva a németek Raskó Istvánja megállapítja, hogy a német nép genetikailag ázsiai eredetű..

A lét a tét.
- Az USA utasítására orosz-Eu korlátozás gazdasági kapcsolatokban. USA a nevető harmadik.
- Észak-Afrika lerohanásával és a Szíria elleni agresszióval emberek milliói előtt nyílt meg az EU kapuja.
- Az USA ügynökei kiabálnak, hogy tilos az EU határait lezárni, pedig az USA a saját határait lezárta.
- A Volkswagen ügyet még több is követheti.. S lehallgatták Angela Merkelt az amik barátságból.


A törökök szívesen bemennének hadsereggel Szíriába és annak északi részéből lekanyarítanának egy általuk biztonságossá tett zónát, ahol EU-s pénzekből minden igényt kielégítő menekülttábort építenének a török munkások. Nem egy elveszett ember ez a török.. Honfoglalás ENSZ áldással.. Ahhoz képest, hogy fegyverrel támogatták a törvényes szír államra támadókat, vagyis felelősek a státus qvoért.
Barack Obama önkritika helyett Basár el-Aszid eltávolítására voksolt. Mert ő a felelős, hogy idegen hatalmak beöltöztetett és pénzelt emberei felfordulást csináltak Szíriában.


Szíriához hasonlóan a szomszéd Ukrajnában is polgárháborús a helyzet, csak ott még kevesen menekülnek a süllyedő hajóról. Pedig török mintára mi is bemehetnénk hadsereggel Ukrajnába OTT FELÉPÍTENI egy menekülttábort. Ja, hogy nekünk nincs is hadseregünk! Ugye, kellett a katonakorú fiatalok munkája a dübörgő gazdaságunk fenntartásához.. (Mint olvassuk, a török menekülttábor lakója csak napi 3000 Ft-nak megfelelő éhbért kap a török vállalkozótól. Ennél még a magyar minimálbéres is többet keres valamivel, ez már közmunkás szint.. Persze, a magyarnak rezsiköltsége is van meg élelmiszerköltsége, ruházkodás, iskola, orvos, temetés..)

Felháborító, hogy ezeket a szegény menekülteket a törökök a magyar munkás életszinvonalára kényszerítik! ENSZ és EU-s pénzekből, amelyek csökkentek az elmúlt évben. A végén még kiderül, Magyarország olyan lerabolt, hogy a menekült még egy napot is nehezen visel el benne. Már azt sem tudja az ember, kire haragudjon? A bennünket kirabló EU-ra, vagy a mindezt levezénylő USA-ra? Rendszerváltás csöbörből vödörbe?

Etnikai alapon
A kérdésre, hogy miért ne állhatna jogában minden országnak eldönteni, kiket enged élni a területén, a belga lap elemzője azt a választ adta, hogy azért, mert a faji, vallási vagy nemi alapú megkülönböztetés ellentétben áll az emberi jogokkal, és az Európai Unió által vallott jogállamisággal.
Kérem szépen, én szabadelvű ember vagyok. Nemre, fajra, felekezetre való tekintet nélkül bárkit befogadnék, akire az országnak szüksége van. Apró kikötésem, hogy hiányszakmában legyen képzettsége és 100-as feletti IQ-val rendelkezzen. Az ettől eltérőek menjenek segélyre nyugaton!
Megjegyzem, a belga újságírót az ördög sem hatalmazta fel, hogy az európai népek nevében beszéljen és tematizáljon! Mi itt épp úgy unios nép vagyunk, mint a balgák, ergo a mi véleményünk is ér annyit az unio jogszabályainak megállapításánál, mint az övék, akik féltek karácsonyfát állítani Brüsszelben, vagy már joguk sem volt hozzá?! S az union belül megkülönböztetni franciát, angolt, németet (etnikai alap!) már nem méltó egy unios polgárhoz?! S miképp akarnak pozitív diszkriminációt a liberálisok, ha nem szabad faji megkülönböztetést tenni?

Miként szeretett neoliberális honfitársaink mondják: A migráns az szép, jó, aranyos, s ahol megjelenik, ott fellendül a gazdaság. Mi, magyarok nem vagyunk irigyek! Ezt a sok szépet és gazdaságfellendítő vándort meghagynánk a németeknek, s lemondunk a ránk eső kvótáról. Legyenek velük a németek boldogok! Mi különben is évszázadok óta multikulturális társadalomban élünk, azért is tartunk ilyen magas életszinvonalon többek között. Így végképp nem irigyeljük a németek szerencséjét!

Brüsszel:
mindenki úgy védi a határt, ahogy akarja. Ez az európai értékrend. Bizonyára a schengeni határ már nem közös..
ENSZ: Csökkentették a menekülttáboroknak nyújtott segítséget. Ite missa est!
Megrémítenek a magyar hatóságok által hozott kegyetlen és egyes esetekben törvénytelen intézkedések, amelyek az utóbbi napokban születtek" – fogalmazott az ENSZ emberi jogi képviselője, utalva arra, hogy a hatóságok nem engedélyezik a migránsoknak az ország területére való belépést, őrizetbe veszik őket és „aránytalan erőszakot" alkalmaznak velük szemben.
Vajon a főbiztos születetten ilyen, vagy van az a pénz, amiért korpás a haja?
Bort iszik..: Az azonban meglepte, hogy az ENSZ menekültügyi főbiztossága harmadára csökkentette a menekültek fejadagját a menekülttáborokban. Ennek ugyanis az az eredménye, hogy az emberek éheznek, és más lehetőségeket keresnek.
Felibül-harmadábul: Steinmeier a német Bundestagban szerdán felháborítónak nevezte, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) annyira alulfinanszírozott, hogy a Szíriával szomszédos országokban lévő menekülttáborokban az élelmiszer-fejadagokat a felére kellett csökkentenie. Emlékeztető: Minden határt nyitva kell tartani a szíriai menekültek előtt, legyen az Európában, a Perzsa-öbölben vagy bárhol máshol – szögezte le szombaton António Guterres, az ENSZ menekültügyi főbiztosa a jordániai Súnehben megrendezett Világgazdasági Fórumon. (2015.05.23.)
USA szerint Aszid elnök felelős a migrációért. Ha felkötötte volna magát, ma nem lenne migráció.
5 milliárd euro az osztrák támogatási javaslat. Kontrasztként közlöm, hogy a magyar kórházakban napi 2 euro az élelmiszerre költhető pénz. Nem pizzát kap a magyar beteg.

Amerika hangja
Obama szerint már nem térhet vissza a világ a konfliktusok megoldásának korábbi gyakorlatához, hiszen a világ országainak sikere a többiekétől függ. „Egy ország sem zárhatja el magát, nem tudja kikerülni a migránsok áradatát vagy a klímaváltozást” – mondta.
Bizonyára a mexikói határon csak viccből áll a kerítés és él a tűzparancs. A kincsként osztogatott 5 évre szóló "Green card" pedig nem elzárkózás..

Szenilitás felé: A magyar közvélemény túlnyomó többségének álláspontjával szöges ellentétben nekem az a tapasztalatom, hogy az emigránsok óriási mértékben hozzájárulnak egy ország fejlődéséhez. Nyilatkozta Róna Péter.
Ugye, nyugatra anno a kitörési lehetőségeket kereső emberek emigráltak az agyelszívó gépezet hatására. Nem a 80-as IQ-ju emberek tolongtak - nyelvtudás és iskolai végzettség nélkül - Amerika felé. Ellenben felénk szíriai orvosok tömege tart, akik a pihenőállomásokon besegítenek az ottani orvosoknak népük ellátásában. Jönnek a magyarul is beszélő fizikusok, informatikusok, akiknek nem kell a német munkabér, mert az ősök sírja hazánkhoz köti. Persze, ha a 2 elemis, tolókocsis bevándorló öregsszonyt a németek kiutasítják, az tán elfogadná a magyar segélyt is. Az Édentől délre: "határeset (régen: retardált): 70-84 IQ". Emlékeztetőül: Hazánkban az átlag IQ =98. Arab átlag: 84, Szubszahara: 70.

Demográfia: Míg a német férfiak büszkén vonulnak Berlinben, a szír csődörök elvégzik az otthonokban a német "nemzet" felszaporítását.

A fideszes Kósa jól mondja, hogy minden szuveren ország elemi joga, hogy kiket fogad be, egyáltalán, hogy befogad-e valakit? Akiknek aztán munkát, megélhetést, beilleszkedést biztosít. Viszont Kósa úr mossa az amerikai szennyest, amikor nem lát unio elleni szervezett támadást a dolgok mögött, hanem csak pusztán buta uniós vezetők ostoba döntései okozzák a jelen állapotokat.
Schiffer András továbbra is kvótát szeretne a ráosztott kis szerep szerint. Mert irigyli a németektől ezt a sok gazdaságfellendítő 80-as IQ-ju embert! Adhatnának már ennek a szerencsétlennek néha valami pozitív szerepet is!

Magyar migránsok görög kompon
Magyarország harmadik helyezett?: A Times brit napilap a birtokába jutott dokumentumokra hivatkozva azt írja, hogy az EU belügyminiszterei az év első felében az unió területére belépett menekültek közül várhatóan 400 ezernek fogják elutasítani a menedékkérelmét. Őket a következő hetekben utasítják ki és viszik el egy harmadik országba.
Lehet, hogy a bejelentés után Németországból "Porshe" lesz? Mindenesetre mozgalmas Karácsony elé nézünk! Magyarországból érkeztek ?!? Egyik ostoba német párt a sok közül feljelentette Angela Merkelt embercsempészet vádjával. S az EU-s, schengeni határos Görögország továbbra is szállítja a szigetvilágból komphajókon a migránsok ezreit. Azért a migráns az "magyar" idiótáéknál.

Migrációs kérdésben a szefárdok hozzáállása kellemesebbnek tűnik, mint az askenáziké. Ugyanis következetesen elutasítják, hogy debil emberekkel töltsék fel a Kárpát-medencét mindenféle kvóták alapján. Tudják, hogy maga a migráció is következmény, tehát nem azt kell orvosolni, hanem a vándorlás okát. Először is abba kell hagyni a "demokrácia" exportját az agresszoroknak. Békét kell teremteni a világban. A demográfiai robbanást vissza kell fordítani a túlszaporodott népeknél. Tudósainknak feladatként meghatározni a felmelegedés kezelését. Be kell indítani minden ország önellátó gazdálkodását. Mellesleg a szírek a gaz diktátor alatt jobban éltek, mint a magyarok a végtelen demokráciájukban. Persze, a görögök ellen is számos kötelezettség szegési eljárás folyik, mégis jobban élnek, mint a magyarok. A görögök 3 bérelt óriási komphajón szállítják Európának a migráns utánpótlást a török partok mellől. Erre van pénzük. Tán valaki elvehetné tőlük ezt a 3 kompot. Játszon a Sziriza mással.. Vajh merre él Búvár Kund leszármazottja?..:-)

A fától az erdőt..: A migráció globális jelenségét a gyökerénél kell kezelni – mondta az MTI-nek adott pénteki nyilatkozatában Schiffer András, az LMP társelnök-frakcióvezetője, aki részt vett Brüsszelben az Európai Zöld Párt pártvezetői találkozóján.
Az LMP társelnöke szerint mindenkinek az az érdeke, hogy Törökország, Libanon és Jordánia segítséget kapjon, és hogy lehetőleg mindenki a saját szülőföldjén tudjon boldogulni.
Csak tudnám, mikor volt az eritreai, szudáni menekülteknek Törökország a szülőföldje?! S ott a gyökerek között illene felismerni, hol a gyökér? Ugye, nem Törökországban, amelyik Szíria légterét számos esetben megsértette, s fegyverrel segítette a felfordulást. (A török kormánynak nem érdeke a béke!) Bush-ulni fognak?
Természetesen az USA által tönkretett Szíriában, Irakban kell először rendet teremteni, aztán jöhet Afrika is!


Hegylakó: Ha leülünk egy tetszőleges pályaudvaron Európában és azt kiáltjuk freedom, ettől még nem leszünk se menekültek, se bevándorlók de mégcsak illegális bevándorlók sem, és semmiféle jogot nem nyerünk ezzel arra, hogy végigvonuljunk Európán, közlekedési akadályokat képezve és elvárva, hogy ott ahol épp kedvünk van letáborozni, ott etessenek és itassanak bennünket, méghozzá olyan étellel amit a mi vallásunk előír. Aki ezt elfogadja és kiszolgálja az nem humanista, hanem - jó esetben - idealista, és a fennálló rendet anarchiába zuhanni segítő, idiótizmusig naiv károkozó.

2015.10.21. Ma jött le először a médiából, hogy számos ország nem érdekelt a Közel-Kelet stabilizálásában. Egyenlőre csak az unios tagságért (meg pénzért, meg kurd támadási lehetőségért) ácsingózó törökök és az adósságelengedésért küzdő görögök lettek pellengérre állítva. De ha belegondolunk, csak a szírek és a migráns rohamnak kitett Közép- ill. Észak-Európa érdekelt a békében.
Azért fura, hogy míg a magyar nép szinte éhhalálra van ítélve, az unió más területein dől a pénz mindenre. A migránsok zsebpénze németeknél 43 000 Ft/hó/fő, a svédeknél pedig 75000 Ft/hó/fő. Nálunk a munkás ember sem kap többet, s abból még a családját is el kell tartani! Mi lesz, ha egyszer kiderül: Ennyi utcaseprőre nincs szükség Németországban, s a pénzért dolgozni kellene, állás pedig képzettség nélkül nincs?.. Jön a kultúrsokk?

A lettek is kerítenek! Az idén már 400 migráns érkezett hozzájuk, s ezt a folyamatot szeretnék megállítani.

Váratlan menekültinvázió - Ausztria kétségbeesve.
S a görög szállítóhajók ontják a migránsokat a török partok mellől. Mert az USA, a törökök és a görögök tudják, hogy összefogásban az erő. Németország már féltérden.
"Bevándorlók százai bolyonganak Ausztriában, a B67-es úton, és ott a vonatközlekedés is leállt, mert a síneken gyalogolnak. A rendőrség mindeközben elért a teljesítőképessége határára."
"Mint mondta, csak becsült adatok vannak a Görögországban tartózkodók számáról, de állítólag már öt komphajó szállítja a migránsokat a török partokhoz közeli görög szigetekről Európába, egy komphajón pedig 2000 ember fér el." Állóháború.

Nincs pihenő
Csütörtök délután 4500 migránst regisztráltak a szerb-macedón határ melletti Presevóban, és a szerb-horvát határra is legalább ötezren érkezhetnek a nap folyamán, Szerbián az idén mintegy 260 ezren haladtak át.
Vajon a hazánkon áthaladt 400 000 migránsból a fennmaradó 140 000 milyen útvonalon jutott hozzánk?
Demokrácia: A felnőtt lakosság 43 százaléka most is úgy gondolja, hogy Németországban az emberek nem mondhatják el szabadon a véleményüket a menekülthelyzetről. (Mondjuk, a media dolgozói körében ez az arány magasabb! A németeknél csak a sötétzöldek nem aggódnak a kialakult helyzet kapcsán.) Evolúció..

..hol egy nemzet süllyed el..
Szijjártó Péter külminiszter jelentette be napirend előtt a parlamentben, hogy a kormány megvédi az országot a kvótától.
Mondjuk, ezt könnyen ki lehet jelenteni, mert már rég túlteljesítettük a ránk szabott kvótát. A kvóta úgy ostobaság, ahogy írják. Először is egy szuverén országnak nem lehet előírni, hogy kiket fogadjon be és hányat. Másodszor, ha presszióra (szuverenitás?) ez megtörténik, akkor emlékeztetnék, záros időn belül magyar állampolgárokká válnának, akik jogosultak az unio bármely országában dolgozni. Vagyis rövid időn belül ismét a németeknél lennének, legfeljebb nem járna nekik a segély. Mondjuk, a néger innét már nehezen megy külföldre dolgozni szakképzettség és nyelvtudás nélkül. Majd valahogy elkeverednek Mátészalkán.. Nem lenne egyszerübb, ha be sem engednénk az unio területére azokat, akiknek jelenléte nem kívánatos? Vigye őket Obama!
A jéghegy csúcsa: "Magyarország vállalta 2300 menekült befogadását. Két év alatt 306 menekültet Olaszországból, 988 menekültet Görögországból, 1058 embert pedig a jövőben eldöntendő helyről fogadunk be az önkéntes kvótarendszerben". Olaszországból négereket kapnánk, ami szükségszerű, mert a nemzetiségünk egyre szőkébb...
Hazánkban bujkáló "menekültek" - Merre?
A Frankfurter Allgemeiner Sonntagszeitung, az FAZ vasárnapi kiadása szerint a menedékkérők közül 54 ezret vennének át Magyarországról, 50.400-at Görögországból és 15.600-at Olaszországból, de a korábbi javaslat is érvényben marad, amely alapján 40 ezer Olaszországban, illetve Görögországban regisztrált menedékkérőt osztanának szét a tagországok között.
A jó édes brüsszeli... Nálunk nincs bevándorló egy sem! Nem is kell egy sem! Akik beengedték őket, azok lássák is vendégül őket Luxemburgban, Brüsszelben! Mert ha a magyar kormány ezt elfogadja, akkor tüntetünk a német bérekért! Nem csak az orvosok. Mert a magyar is épp úgy dolgozik itthon, mint a németeknél. Olyan bért is kell kapnia! Meg a német munkahelyeket is kérjük, melyek egy része magyar volt, míg a liberálisok el nem ajándékozták.

Népességcsere Rómában a bukás előtt: 500 000 magyar fiatalt üldöztek a liberálisok külföldre. Cserébe négereket hoznak. Kinek a négerei lesznek ?!

Evolúció 2 - hol van már az a sok virág?
Sebastian Kurz, az Osztrák Néppárt politikusa szerint a kerítések biztosíthatják a határok védelmét. Álszent dolognak tartja, hogy Európa nyitottságot mutat a menedékkérők felé, miközben Törökországnak fizet azért, hogy ne engedje tovább őket. (Anno Kadhafinak is fizettek! Vajon a szomáliai kalózok mennyiért süllyesztenék el a görög kompokat?) Az osztrák kapu. Túl a csúcson: Mindenki másra mutogatott. De, ha a görögök nem szállítanák a migránsokat, azok bajosan úsznák át az Égei-tengert.. Vagyis Az USA-n kívül a görögök keze is alaposan bekavar.. Támogatás Ázsiának: Míg Merkel asszony a szír helyzetért vastagon felelős törököket támogatná, addig a magyar külügyminiszter Libanont segélyezné. Azt a Libanont, amelyik még a menekültek sátorhelyét is megfizettette az ENSZ-szel. Persze, a libanoni migránsok úgyis hamarosan fellendítik a befogadó ország gazdaságát, miként a neoliberálisok állítják.. A mi miniszterelnökünk látja legtisztábban a helyzetet. Azért kezet csókolt Merkel asszonynak, amiért kerítést engedtek neki építeni.. Elméletek.

A parasztvakítás folytatódik - TTIP első fázis
Eddig teljesen az USA számlájára írtam Európa megszállását, de be kell látnom, ez Európa vezetőinek a közreműködésével történhet csak meg. Minden elképzelhető és elképzelhetetlen módon folyik az időhúzás. Pedig a probléma megoldásához nem kellene rögtön az USA-t kukoricára térdepeltetni! Elég lenne, ha az EU-s, schengeni határos Görögország beszüntetné a migránsimportot. Senki ne akarja bemesélni nekünk, hogy erre nem kényszeríthetjük a görögöket! De még csak az sem hangzik el Brüsszelből, hogy helytelenítjük a görög Európaellenességet! Itt minden nagyon szép... Tudom, Brüsszelbe minden ország a szellemileg gyengébb embereket küldte, de ennyire még Józsi, a kanász sem lenne gyenge. Itt Európa szisztematikus szétverése folyik vezetőink hathatós közreműködésével. Ha Ciprasz nem szállítaná folyamatosan a szír menekülteket Európának, akkor az USA sokkal hatékonyabb népirtást végezhetne Szíriában. Nem szeretnék Obama bőrében lenni, amikor Nürnbergben bíróság elé áll.. Temetni jöttek Orbánt.. Ugye, a miniszterelnökünk ellenáll Európa szétverésének.

Hazánk népe 1990-ben rendszert váltott, mert jobb életet remélt. Megkapta..
Népünk az Európai Unió tagságára szavazott, mert jobb életet remélt. Megkapta..
Most szavazzunk a TTIP-re, mert jobb életet remélünk! majd megkapjuk..


migráció 1 A kerítésig
migráció 2 Az elzárkózás
migráció 3 A migráció okai

Politika
Nyitólap