Ablak a világra



Tolerancia
Fehér ébredés! Ez a felhívás szerepelhetne akár egy szélsőjobboldali plakáton is, vagy a Dél-Afrikában elnyomott, megfélemlített és szinte büntetés nélkül gyilkolható fehér kisebbség jajszava is lehetne, a valóság azonban egészen más. A White Awake (fehér ébredés) nevű csoportot az amerikai Marylandi Egyetemen hozták létre, ahol pont arra akarták ráébreszteni a bugyuta fehér diákokat, hogy még mindig nem elég elfogadóak más színű emberekkel szemben.

A HVG szebbik arca
Volt olyan járókelő is, aki még az Egyesült Államokat sem találta meg a térképen, valahol Oroszország környékén kereste. De nem voltak közelebbi ismereteik Európáról sem: volt, aki Ausztráliában, más Afrikában kereste. A riporter az egyik teljesen fogalmatlan nőtől megkérdezte, hogy járt-e gimnáziumba, illetve egyetemre, mire ő egy vállrándítással csak annyit mondott: „Igen, ez benne a szomorú”.
A rossz magyarországi oktatási rendszer ellenére, nálunk a riporter az olyan alanytól, aki nem képes az országok többségét a helyére tenni a térképen, meg sem kérdeznék, hogy járt-e középiskolába. Mert ez elemis tananyag.

Németország az otthon - Törökország a haza.
Erdogan a hétvégén Németországba látogat. Az ott élő törökök többsége úgy érzi, ők a török kormány alá tartoznak, az ő elnökük Erdogan. A Focus által idézett szakértők szerint a "német törökök" többsége egyre inkább eltávolodik Németországtól, Erdogan pedig ezt használja ki. A török elnök tulajdonképpen egy belső, kulturális harcot vív Németországban.

Hamisítók az Új Udvarban.
"A szervezet elnöke, Ronald S. Lauder szerint a holokauszt múzeum úgy tálalja a második világháború eseményeit, hogy nem vesz tudomást arról a szerepről, amelyet a magyar társadalom tagjai és a magyar hatóságok játszottak a magyarországi zsidóság elpusztításában."
Az elvtárs kissé járatlan a történelemben. Mint már többször leírtam: A magyar népnek annyi köze volt a holokauszthoz, mint a zsidóságnak Trianonhoz. Vagy még annyi sem. Amíg nem volt német megszállás, addig hazánk volt az európai zsidóság paradicsoma. De még a megszállás után is külön védelmet élvezett a budapesti zsidóság. Hogy is van az omerta szó óarámi nyelven?! Tudtommal ez engem nem köt..
Persze, egy tanulatlan amerikainak Horthy múltjának tisztázása történelemhamisításnak tűnik. De még él egy-két háborút túlélő ember. Vagy akik hazajöttek Auschwitzból. Azok összehasonlíthatják tapasztalataikat a malenkij robotból hazatérőkkel. Mint a tanácsállamot megjárt nagybátyám mesélte, nekik nem hogy uszoda nem volt a tábor közepén, de az oroszok még a szappant sem ismerték. Törölköző meg minek? Kinek volt ereje mosakodni? Szabadulásuk alkalmával kaptak először egy körömnyi szappant. 3 év után..

Mégsem sajtból van a Hold. Megjegyzem, a tömegvonzás nem csak a vízre hat, hanem minden anyagra. Az olvasó törölje le a felesleges ezoterikus mázt!

Embargo alatt
Újdelhi zárt ajtók mögött egy hete már jóváhagyta azt a 5,43 milliárd dolláros tervet, amelynek keretében India 5 darab Sz-400 Triumf típusú orosz légvédelmi rakétarendszert vásárol.
Mindezt a horribilis összeget egy olyan, középkori társadalmi struktúrával rendelkező ország költi el, ahol a lakosság mintegy 70 százaléka – azaz 950 millió ember - napi 500 forintból tengődik.

Nyomtalanul eltűnt az interpol igazgatója. Az interpol már nyomoz az ügyben.

Feritől tanulta - Táncoló királynő
Juncker feltehetően nem Theresa May-t gúnyolta ki, csak egyszerűen többet ivott a kelleténél.
"Theresa May brit miniszterelnök táncos performanszai az elmúlt időszakban szinte menetrendszerűen fellazították a komoly politikai helyzeteket. Nemrég a brit konzervatív párt birminghami kongresszusán vonult fel táncolva a színpadra (az ABBA Dancing Queen című számára!)."

Demokratikus royalisták
Akasszátok fel a királyokat! „Nem lehetsz az EU tagja, ha elpusztítod a saját demokráciádat!”
„Egy másodpercnyi Sargentini több igazságot tartalmaz, mint két hónapnyi Hír Tv!” - 2 évvel ezelőtt.
Ordító egér. 5 m-rel a béka hátsója (ill. az óceán szintje) alatt kiabálnak, miközben ég a házuk.

Sargentini:
mivel Magyarország 2017-ben 50,8 ponttal európai összehasonlításban az utolsó előtti helyen állt a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézetének egyenlőségi indexén, miután 2010 óta 1,6 pontot veszített;
Nem ismerem ezt a felmérést. Ellenben hamarosan - a migrációnak köszönhetően - a nők elvesztik egyenjogúságukat a férfiakkal nyugaton. Ma még csak a Karácsonyt nem tartják meg Brüsszelben, hamarosan a muzulmán többség behozza a többnejűséget is, ami rejtetten már most is jelen van Nyugat-Európában. S van pofájuk a magyarokat piszkálni !?

Amerika hangja
Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort a New York Times “kutatója”. Pedig hát a miniszterelnök úr anyai ágon, Hitler apai ágon tartozott a familiához. Természetesen Mussolini is Moszul leszármazottja volt.
"Szerinte a diktátorok egy misztikus múltat emlegetnek, amelyet a liberálisok és a bevándorlók pusztítottak el, ez az olaszoknak a római birodalom, Erdogannak az Oszmán birodalom."
Van valami a hasonlatában, de összetéveszti Magyarországot egy világbirodalommal. Mert a birodalmak jöttek, mentek.. Lásd a Hanok, a pártusok, a rómaiak, a mayák... A kínaiak, a szovjetek és az USA...

Szavazzuk meg! A demokráciát nem ismerő királyságban addig szavaznának, amíg nem nyer a gondolkodásuk. Vajh a briteknél hány évente lehet kiírni népszavazást ugyanabban a témában ?!

Mi a fasom a fasoszféra?
A HVG szerint elítélendő a fasizmus és a nácizmus. Akkor a Soros főnökeit is elítélik egyben, hiszen ők szabadították a világra Hitlert. Még tán Yugasvili elvtársat is... Ráadásul ezek a neofasiszta honlapok nyiltan buzizzák homokos honfitársaikat.. Na és "a magyar kormány és sajtója listát vezet az ellenségekről" miként a kommunista származású Jobbikos is listáztatni akarta a parlamentben ülő rokonságát.

Inni kell, ha belehalsz is..
"Juncker az EP előtt elmondott beszédében kijelentette, hogy szerinte Erdély és Románia „egyesülésének" centenáriuma nemcsak román, hanem európai ünnep is, amit az EU-s tagállamoknak közösen kellene megünnepelniük."
Erre a pofára mondják, hogy Luxemburg grófja? Bohócnak is gyenge.. Nekünk az lesz az ünnep, ha Luxemburgot Belgiumhoz csatolják. Ajándék lónak ne nézd a fogát, de bennem mocorog a kisördög, hogy milyen hamis történelmet küldhetett a hazánkat a szavazás jogától megfosztani kívánó szocialista?

Svéd kétlábúak - nálunk a 4 lábúak kaptak microchipet a bőrük alá. Nem mondhatják a svédek, hogy kutyába sem veszik őket.

Náci gondolatok és változata a 25 pontos program megalkotása (1920 február).
7. Követeljük, hogy az állam elsőrendű célja polgárai megélhetésének a biztosítása legyen. Ha a teljes lakosság ellátása nem lehetséges, az "idegeneket" el kell távolítani a birodalomból.
9. Minden állampolgának azonos jogai és kötelességei vannak.
11. A munka nélkül szerzett jövedelmek megszüntetését. Az érdekrabszolgaság megszüntetését.
12. A háborús áldozatok figyelembe vételével a háborúból való személyes meggazdagodás bűn a nemzet ellen. Követeljük a háborús haszon elvételét.
13. A trösztök államosítását követeljük.
14. A nagy üzemek hasznának felosztását követeljük.
15. Az időskori biztosítás kiterjesztését követeljük.
21. Az államnak védenie kell a polgárok egészségét, megtiltani a gyerekmunkát, támogatni a sportot és tornát, a fiatalság sportklubjait erőteljesen támogatnia kell.
22. A zsoldos hadsereg megszüntetését követeljük, helyette a nép hadseregének felállítását.
A náci értelmezés szerint a németséget a zsidó faj lassú pusztítással fenyegeti. (A pártot népszerűsítő plakátokon először 1921-ben jelent meg a következő szöveg: „Adolf Hitler az NSDAP Führere”) Megfelelően az olasz VEZETŐ a duce /ducere/ lett. Horthy csak kormányos lett.

Alapjövedelem munka nélkül
De ki dolgozik meg a pénz fedezetéért ? S miből telik alapjövedelemre, ha elfogadható nyugdíjra sem futja még kevésbé eladósódott országban sem ? S mekkora alapjövedelmet adnának ott, ahol 70 ezer nyugdíjas havi 50 ezer alatti jövedelemből él?

Szargentini 2 ?
Korlátoznák az internet szabadságát az EU területén. Persze, ha a beteg oldalakat tiltanák le (pedofilia, szadizmus stb) az helyeselhető. Mi lehet a vitatott 13. cikkelyben?
Idézni tilos?: Azonban a szabályozás kimondja, hogy a cikkekhez tartozó linkeket továbbra is szabadon meg lehet osztani, amennyiben az oldalon a felhasználó annak tartalmát a saját szavaival mutatja be. Viszont a cikkek kimásolására vagy a részletek automatizált megjelenítésére nem lesz lehetőség a Google News-hoz hasonló formában, csak ha a szolgáltató fizet a tartalomért.

Kölcsön kinyír visszajár Az oroszok ismét Kubába mennek.

Hasonló a hasonlónak örül - Nem szeretem Junckert
Az utóbbi évek fejlődése révén az EU-ban sincs sok ok panaszkodásra, hiszen továbbra is Európa a legjobban élhető, "legszebb hely" az egész világon, és "ezt Európán kívül mindenki tudja" - véli Juncker.
Pedig mit dolgozott érte juncker, hogy ez ne így legyen!

A Gruevszki ügy
Csúsztatók
Magyarországon keres politikai menedéket Nikola Gruevszki, Macedónia egykori miniszterelnöke, akinek a napokban kellett volna bevonulnia a börtönbe, hogy letöltse a korrupciós vádak miatt rá kiszabott kétéves büntetést.
Ugye, az összes politikai menedékkérőre hazájában börtön vagy halál várna. Ezek a neoliberálisok mindenkit felakasztanának, miként a múltban tették. Mert honnét tudhatjuk, hogy közbüntényes a politikai menekült, s nem pedig kirakatper áldozata?! (Rajk, Nagy Imre..)

Tisztakezű bankárok háborodnak fel, amiért a Gruevszki politikai menedéket kérhetett hazánkban. Tulajdonképpen igazuk van: Nem lenne szabad politikai menedékjogot adni egyetlen biztonságos országon keresztül érkezőnek sem. Így a tranzit zónákat meg sem lett volna szabad nyitni. Egyszerűen le kellett volna másolni a demokratikus országok (USA, Izrael stb) ilyen jellegű intézkedéseit.

Ki a Soros?
Négy(!) bíróság is kimondta bűnösségét, s hogy börtönbe kell vonulnia. A fellebbezés összes lehetőségét kimerítette, az ítélet jogerős. 2 év azonnal végrehajtható börtönbüntetésre ítélték tőzsdei csalássorozat miatt. Le kellene ülnie a büntetést, de ő évek óta menekül az igazságszolgáltatás elől. Miért hallgat erről a média?
Soros György tegnap az osztrák kancellárral tárgyalt, ma pedig az oktatási miniszterrel fog egyeztetni. Osztrák lapok szerint a CEU Magyarországon nagy nyomás alatt áll, ezért költözhet át Ausztriába. (Az osztrákok nem adják ki az igazságszolgáltatásnak Sorost. Az osztrákok nem tehetnék meg, hogy a francia ítéletet semmibe veszik.) Nyomják Krahácsot! A magyar neoliberálisok tüntetést szerveznek a neoliberális továbbképző központ (CEU) fennmaradása érdekében. A cseheknél nem lehet ennyi neoliberális, mert Prágából simán elzavarták a CEU-t.

Szél Bernadett, a független országgyűlési képviselő azt mondta: a kormány fél a tudástól, és az a baja a CEU-val, hogy "kész válaszok visszaböfögése" helyett autonóm gondolkodásra nevel. Szél Bernadett úgy fogalmazott: ez "az elnyomó hatalom" a "Soros-hálózatot" nevezte meg ellenségéül, pedig az nem létezik. S ha nem létezik, akkor a kormánynak ellensége sincs. Vajon Szél kisasszony és a fegyőr már visszajött az amerikai kondicionálásról? Amiben igazuk van: El kellene törölni a tandíjat! Ingyenes oktatást a népnek, le a Bokros félékkel! Viszont keményen megadóztatni a pénzes iskolákat!

LMP: Politikai menekült státusz biztosítása = Illegális migráció elősegítése. Igazuk van! Nem kellenek politikai menekültek se hazánkba!

Jogi kérdés Gruevszki-ügy: „egy apró jogi probléma az egész helyzetet megbonyolítja” . A nemzetközi jogász szerint a menekültstátuszt nem lehet olyan helyzetekre alkalmazni, amikor a kérelmezővel szemben másik államban nem politikai bűncselekmény miatt elítélő ítélet született."
Újra kéne járni a jogi kart a "nemzetközi jogásznak". Ugye, egy állam bárkinek adhat menedékjogot. A genfi egyezmény kimondja, hogy nem kötelező megadni a menedékjogot a kérelmező közbűntényesnek. Más kérdés, ha kiadatási egyezmény van az adott országgal, s az adott ország kikéri a közbűntényest. Jogsegély.

Menedékjog:
Másik oldalról, a fentiekhez illeszkedve, a menedékjogról szóló 2007. évi LXXX. törvény (a továbbiakban: Met.) 2. § c) pontja értelmében a menedékjog: jogcím Magyarország területén való tartózkodásra, egyidejű védelem a visszaküldés, a kiutasítás és a kiadatás ellen, és a Met. 3. § (2) bekezdése alapján a Magyarország által menekültként, oltalmazottként, valamint menedékesként elismert személy menedékjogot élvez.

HVG - Hűen önmagához
Nem engedték az ENSZ szakértőit a tranzitzónákba a határon, felfüggesztették a látogatást.
Nem akadt, aki angolul elmagyarázza, hogy a szerb oldalról bárki, bármikor, bármely irányba... Mellesleg az USA tranzit zónái biztosan szinvonaltalanabbak. Az ENSZ meg az USA tenyeréből eszik.

Keresztény ellenesség
A royalista belgák Jézus feltámadása helyett a nyulsza.t ünnepelnék:
"Az elmúlt években már az is felmerült több országban, hogy a húsvéti vásárokat nevezzék át tavaszi fesztiválra vagy nyúl ünnepségre."
Mondjuk, "Karácsonyi vásár" helyett most is kiírhatnák, hogy "Nyulak vására".

Leányvásár
Dél-Szudánban rekord áron kelt el egy leány a facebook-on. Haladnak a korral a négerek is. Az EU-ban a rabszolgavásár a nyugati kupikban történik: Dik má, alig használt fehér gádzsi! 10 rongy euroban. Egy hónap alatt behozza az árát!

Szenilis?
"Most ugye, hogy van ez, hogy M1 meg Echo TV meg HírTV, három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van, és van úgy, hogy egy este mind a három helyen elcsípem Kovács kormányszóvivőt, például. És akkor kattintgatsz, hogy kicsit menekülnél, és akkor itt is Kovács, ott is Kovács vagy a rosszabbik változat, Bakondi."
Vajon mitől fasiszták a fenti TV-k ? Összefogást emlegetnek, meg "egységben az erő"? (fasces) S miért érzi úgy a showman, hogy fasiszta TV-ket kell néznie? Ott az RTL, ATV.. S miért érzik úgy a zsidók, hogy nekik állandóan szidni kell a zsidóságot?!

„A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt – tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. … 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt.” (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) „Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert.” Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

A HIT hálójában
Hány tagja van a Hit Gyülekezetének?
volt Hit Gyülekezete tag: – Hatvanezer. A fő bázis Budapesten van, de természetesen vannak vidéki gyülekezetek is. A Hit Gyülekezetének van óvodája, bölcsődéje, általános iskolája, gimnáziuma, és hittudományi akadémiát is működtet.
riporter: – Értem. Szóval a nyolcvanas évektől 2000-ig, a Hit Gyülekezete ezerről hatvanezerre nőtt lélekszámban, anyagi befolyása pedig óriási lett. Ez mivel magyarázható?
volt Hit Gyülekezete tag: – A fizetés 10 százalékát le kell adni. Mivel egyrészt a “nagykenetű testvér” mondta, a másik ok pedig, hogy az Ószövetségben meg van említve a tized. Ennek a mintájára.

A számok nem hazudnak, csak az emberek
Orbán Viktor a populizmust és az illiberális államot képviseli, de még ha ezt az irányt is preferálja Európa, jövőre Magyarországnak akkor sincs meg a gazdasági ereje bármilyen nagyobb csoport vezetéséhez. Még a V4 vezetéséhez sem feltétlenül. Macron ezzel szemben olyan országot képvisel, amely a kontinens egyik legfontosabb gazdasági motorja. (Ami már füstöl rendesen. Hamarosan ki lehet venni a forgalomból, csak még pár migráns kell oda. Akiket Macron meleg szeretettel vár..)
A gyilkost megdorgálják, mert a CEU érzékenyítette bírák megértik, hogy migráns területeken egy nő megölése nem számít bűncselekménynek. Asszonyállat. Nem lenne szabad ezeket az erdei embereket szabadon engedni addig, amíg nem beszélik a befogadó ország nyelvét és nem ismerik törvényeit. Nem árt, ha írni, olvasni is megtanítják őket valamint egyéb alapismeretre. Igaz, ez legalább 8 év (színeseknél kicsit több), de valahol el kell kezdeni.. Vajh ha Rijadban elővennék az utcán egy üveg pálinkát, s iszogatnám, az arab törvények nem ismerete felmentést adna számomra?!

Öngyilkos lett Scott Stearney, az USA 5. flotta admirálisa. Felénk meg a rendszerváltás idején lett egy csomó rendőrtiszt öngyilkos. Ilyen az, ha az ember nem tudja önmagát elviselni. Vagy nem megy olajozottan a munka.

Megbokrosodott
Ha valakinek halvány fogalma sincs a történelemről, legalább kussolna! : "Száz évvel ezelőtt az akkori bornírt magyar uralkodó osztály eljátszotta a nemzet jövőjét és az ország területének kétharmadát. Kurucos fellángolás közepette feltették kártyára. Elvesztették."
Vajh tényleg nem tudja a Lajos, hogy kik a felelősök Trianonért, vagy csak burkoltan zsidózik?

Demokráciában Tanulhatnak rendőreink.
Párizs egyik elővárosában a diákok a Saint-Exupery iskolán kívül demonstráltak a vizsgarendszer reformja ellen, mely szerintük csökkentené a lehetőségeiket és egyenlőtlenséget szülne. A rendőrök viszont elkapták őket és a arccal a fal elé le kellett térdelniük.
Manapság nem kell a diákoknak vizsgaidőszakban tanulni? Anno nekem annyi időm sem volt, hogy minden tételt egyszer elolvassak, pedig csak ételért keltem fel az ágyból.
Itália hangja: Matteo Salvini kijelentette: miközben Rómában békésen tüntetnek, Párizst tűzzel-vassal pusztítják, mivel a francia elnök, Emmanuel Macron szegénységet teremtett, és ezért erőszakkal találja szemben magát. Az erőszakot soha nem szabad igazolni, de aki szegénységet vet, erőszakot arat - jelentette ki a Liga vezetője.

Azért ne feledjük: egyedül a franciáknál van valós indok (gazdasági hanyatlás) miatt tüntetés. A többieknél felfújt semmiségért tüntetnek. Pl hazánkban teljesen mindegy mi van a munka törvénykönyvében. Ha sok a munkanélküli, akkor a dolgozó "önként" csinál meg igen durva dolgokat. Ha meg kevés a munkaerő, akkor a dolgozó egyszerűen odébb áll, ha neki nem tetsző kívánalmak jönnek elő. Persze, azokon a munkahelyeken, ahonnét (könnyű munka, nagy pénz) a dolgozó nem szeretne elmenni, ott lehet szerepe a törvénykönyvnek. A tüntetés jól jön a kormánypártnak. Inkább ezért az ökörségért tüntessenek az emberek, mint a magas áremelkedések miatt.

Nyugdíjasok a rabszolgatörvény ellen Avagy kivénhedt pártaktivisták ? Mindeközben az EU páncélautókat ad Macronnak meleg szeretettel. Nekik DEMOKRATIK, a népnek KUS.

Tüntetés Brüsszelben. (Azért érdekes lett volna, ha a rendőrlovak lába elé petárdát dobnak..)

Egy régi tüntetés: A rendőrök egy aznap reggel elrabolt pénzszállítót kerestek, és fél órával a blokád kezdete előtt távoztak. A rendőrök nem a tüntetés miatt mentek a helyszínre, arról ugyanis nem tudtak - mondta el Garamvölgyi László. Az intézkedésre egy pénzszállító autó elrablása miatt volt szükség - írja a Magyar Nemzet. A lap hétfői számában közölte a Hungária Televízió felvételeit, melyek szerint július 4-én a hidat negyed kilencig a rendőrökön kívül más nem állta el az utat az Erzsébet hídon. A rendőrség pont erre az egy hídra gyanakodott a pénzszállító elrablásával kapcsolatban. Csak nem győzték kivárni a későn kelő tüntetőket. Érdekes, a fél ország hallott a készülődő tüntetésről, csak a rendőrség nem. 2002. július 4-én 57 embert állított elő a rendőrség az Erzsébet hídi összecsapást követően.

Kellemes Mithras napot! Brüsszel.
Előbb-utóbb Nyugat-Európa megtanul félni.

Magyarország aláássa az USA jogrendszerét. Még a végén el kell törölniük a halálos ítéletet!
Persze, az új bírósági rendszer böki a Soros csapat szemét. Mennyivel jobb volt a szocialista időkben a kormánytól független '56-os vérbíróság.. Ugye, a bíróságnak függetlennek kell lennie. Kitől is? Tólem ma is, csak a fizetésük függ az adónktól. Legyen a bíró Isten? Aki senkinek sem felel cselekedeteiért?

Egyetemes migráció
Ami a menekültek esetében is őrület: "Elkötelezzük magunkat továbbá az őrizetbe vételtől eltérő megoldások mellett, amelyek összhangban állnak a nemzetközi joggal, és emberi jogi megközelítést alkalmazunk a migránsok bármilyen elzárása esetén, miközben utóbbira kizárólag utolsó lehetőségként tekintünk. "
Egyetlen - legális - migránst sem lenne szabad kiengedni a táborból, amíg alapfokon nem beszéli a befogadó ország nyelvét, nem ismeri minimálisan a törvényeket (10 parancsolat) s nem ellenőrizték egészségi állapotát.

Me too mozgalom az USA-ból
360 év börtönre ítélték az egyetemista lányok orvosát. "jelenlegi és régi diákok azzal vádolták az egyetem tornászcsapatának orvosát, Larry Nassart, hogy éveken keresztül megerőszakolta, illetve szexuálisan zaklatta őket. "
Gondoljuk el, napi 8000 Ft börtönköltséggel, mibe kerül ez a 360 év az adófizetőknek! Nem lett volna egyszerűbb ivartalanítani?

Tudósaink származása
A maradványokat 2008-ban felfedező Lee Berger a csontmaradványok alapján a Science-ben 2010-ben közzétett cikkében azt állította, hogy átmenetre bukkant az Australopithecus és a Homo erectus között.
Mint ismert, az ostoba majom elvesztett a 48 kromoszómájából egy párat, így keletkezett az ősember. Amely aztán Afrikából északra vándorolt, s a napfényszegény, hűvös éghajlat alatt kifehéredett, haja kiegyenesedett, s az IQ-ja is megnőtt. Ha bejön a klimaváltozás, akkor visszafordul a folyamat?! (Illegális migráció!)

Névtelen tudósok állítják
Megállapították, hogy a Földet nyáron váltakozva hol több, hol kevesebb napfényt éri. Észak-Afrikában a megnövekedett napsugárzás felerősítheti a monszunt, ami nedvesebbé, "zöldebbé" teszi a Szaharát. Amikor viszont a Föld tengelye olyan szöget zár be, ami miatt csökken a beérkező napfény, akkor a ma is tapasztalható, szárazabb klíma alakul ki a térségben.
Miként az elemi iskolában tanultuk, a föld forgástengelyének dőlése miatt az északi félteke télen kevesebb napfényt kap. A 26000 éves ciklus itt felejtős, mert az csak a tavaszpontot tolja el. Az eredeti cikk.

Brexit
Hallom a rádióból, hogy az angolok készletfelhalmozásba kezdtek, félve a rendezetlen brexit-től. Nem vagyok közgazdász, de a planéta minden országa szívesen adná el árufeleslegét az angoloknak a későbbiekben is. Általában a kiviteli vám is elenyésző. A behozatali vámot pedig a brit kormány állapítja meg. Akkor mitől félnek a britek?!

Kultúrák találkozása
Egy angol nő ópium tartalmú fájdalomcsillapítót akart bevinni Egyiptomba a balesetet szenvedett férje számára. Elnöki kegyelemmel úszta meg a halálos ítéletet.

Pang az autópiac?

Sztrájk - Mennyit kaphattak a szakszervezeti vezetők?
A magyar dolgozók kitartása tegnap leállította az ingolstadti Audi-üzemet, és ma már a szlovákiai gyárban is fennakadások jelentkeztek. "500 ezer forint az átlagos bruttó jövedelem. Fizetéseik eddig is verték a magyar átlagot, s a szakszervezet most 18 százalékos alapbéremelést akar, a cafeteriát pedig 167 ezer forinttal évi 787 ezer forintra növelnék."
Probléma?: Már a pozsonyi Volkswagent is elérte az Audi-sztrájk. A győri sztrájk egyelőre a luxus SUV-k pozsonyi gyártására volt hatással, a városi kisautók (NSF szegmens) gyártása viszont korlátozások nélkül folytatódik – közölte Lucia Kovarovic Makayová.
Heti válasz: Döntött a Volkswagen: 500 főt elbocsát és csökkenti a műszakok számát.
Az Audi AG mintegy 1 871 350 járműre növelte globális forgalmát 2016-ban. 2018.12.14. A konszern pénteken publikált jelentése szerint világszerte 941 ezer autót értékesített novemberben, 5,4 százalékkal kevesebbet, mint 2017 novemberében. Kínában, legnagyobb piacán 7,3 százalékkal kevesebb, 399 ezer autót adott el novemberben a Volkswagen. Európában 3,0 százalékkal csökkentek a Volkswagen eladásai novemberben, Németországban pedig 4,9 százalékkal. Mint látjuk, Két és fél heti leállás kell idén, ha a piac nem javul. Elképzelhető, hogy nem az anyavállalatnál takarékoskodik a konszern.

Megállapodtak
Az audi megadja a kért 18 %-os béremelést. Mert a zsebük momentán fontosabb a honfiúi kötelességnél. A magyar munkaerő ára még így sem éri el a 2000 €-t. Ami a németeknél minimálbér.

Trianon

A bértollnok szerint nem érti a világ, mit pörögnek még mindig a magyarok egy százéves történeten, a Trianonon.
Ugye, országunk 2/3-át vették el. Más népek már 5-10 % föld elvesztésérét revansot akarnak. Mert nem uralkodni akartunk a betelepült migránsokon, de a nagyobb nép érdekérvenyesítő képessége is nagyobb.
Általában a Károlyi, Hatvany, Linder triót okoljuk a történtekért, pedig a történetnek hosszú előzménye van. Ugye a török hódoltságot követő betelepítések, a kenézek hozta népség, az ország - Habsburg részről - tudatos felhigítása a migránsokkal. Amiért aztán lehetett mondani, hogy az elcsatolt területeket úgyse magyarok lakták. Tulajdonképpen ezer éves történelmünk a megsemmisítésünkön munkálkodók elleni harcról szólt.
A magyar népnek a Trianon nagyobb csapás, mint az izraelitáknak a holokauszt volt. Mellékesen semmi sem megváltoztathatatlan, hiszen az országhatárok napjainkban is mobilisak. (Csehszlovákia, Jugoszlávia, Ukrajna..) Bár, ha miénk az egész világ.. Kissé antiszemita szemüvegen át: Tény, hogy az Alliance Israelitée Universelle már 1910-ben felhívásban fordult tagjaihoz, hogy fogjanak össze Galícia és „Ausztria-Magyarország" elfoglalásáért. Palatinus József 1938-ban közzétett statisztikája szerint 5000 szabadkőműves testvér dolgozott hazánkban az említett, 1910-ben közzétett célért.

Valós ok? és a fontossági sorrend.
Mint ismert, az I. világháború végén Linder hadügyminiszter kiabálta, hogy nem akarok katonát látni. Le is szerelték a frontokról hazatérő seregeket, s elküldték szántani-vetni az obsitost. A háborút lezáró padovai egyezmény szerint az országhatárok nem változtak volna. Azonban Károlyiék elmentek a szerbekhez különbékéért. Ez után indultak meg a déli kisantant seregek Budapest felé. S már nem volt katona, aki elébük álljon. A román csapatok elérték Budapestet.

Mix

Retardáltak?
Sejtettük, hogy a britek nem sokkal okosabbak a retardált bevándorlóknál, de ezt én sem tételeztem fel róluk! Mert az élelmiszer import miért állna le attól, hogy kilépnek az EU-ból? Legfeljebb némi vám rakódik az árakra. Egyéb országokból bevitt élelmiszerek ára pedig mitől változna?
Vajon valakik a médián keresztül direkt fokozzák a hülyeséget? Költs, ostoba! Amerika nem ad élelmiszert! Mondjuk, a kiviteli vám az EU területén sem magas. Persze, egy háború esetén nem vámkérdés az élelmiszer import. Az EU területén csirke túltermelés van. Örülnénk, ha a britek az exit után is vinnék. Tejet, bort is bőven tud adni az EU. Búzából sincs hiány a piacon, de az ír marha is elérhető lesz. Észak-Afrika szívesen termelne nekik primőr zöldségeket, de ezt a spanyolok is megtennék.

Alapnyugdíj bevezetését javasolják Magyarországnak.
Ugyanis az EU többi országától eltérően nálunk alacsony a szaporodási ráta s több fiatalunk tántorgott ki nyugatra, mint a többi országból. Ergo, nem lesz, aki eltartsa az öregeket. Ráadásul hazánk egészségügyi rendszere is kimagaslóan jó, így egyre tovább élnek az életük során amúgy is nagyon egészségesen élő polgáraink. A Tajgetoszról pedig mégsem lehet lelökni az öreget, mert ki fizetné az utat a Peloponnészoszig? Persze, napjainkban 40 ezer fővel többen halnak meg évente, mint ahányan születnek. Ami a fiatalodás irányába mutat. Ha a jelen helyzetet extrapoláljuk az OECD-hez hasonlóan, akkor 10 év múlva fél millóval csökken az öreg/fiatal arány.
Hazugságnak nevezhető, vagy csak tájékozatlanság?: "Magyarországon jelenleg felosztó-kirovó nyugdíjrendszer működik, vagyis kizárólag az aktív korúak befizetéséből finanszírozzák a nyugdíjakat"

A Demokrata Párt szerint az USA-t a bevándorlók tették naggyá. Feltehetően a négerekre gondolt a nagy demokrata, akik vitték tudásukat, munkakultúrájukat Amerikába. A naggyá tételhez köze sincs a világ urainak és az agyelszívásnak.

Megbukott az alapjövedelem a finneknél
A bukás előre borítékolható volt, mert könnyű belátni, hogy ez csak zárt rendszer esetén működik. Vagyis kemény határvédelem mellett az egész EU területén általánosan bevezetve. S csak akkor, ha a munkajövedelem már olyan magas, hogy a minimális megélhetést adó alapjövedelem nem fogja vissza a munkakedvet. Más kárából tanul az okos.

BBC magyarfigyelője
Harper szerint “ezen túl egy elöregedő társadalom mint a magyar, csak plusz terheket vesz magára a sok gyerekkel, mert húsz évig el kell őket tartani mire munkába tudnak állni”. Hozzáteszi, “az anyáknak el kell tűrniük az anyasággal kapcsolatos stigmát (sic!) a karrierjük során”.
Mennyivel egyszerűbb lenne a népességcsere! Lecserélni a fehér lakosságot négerre. Akik hoznák az afrikai életmintát az elmaradott magyaroknak. Legalábbis a gender szakos? professzorasszony így vélekedik. Persze, az is lehet, hogy a hölgy intelligens, de gyáva, s így próbálja népszerűsíteni a magyar álláspontot.

EP választások előtt
A közbűntényes (elítélt) Soros György nem politikai küldetésben járt Brüsszelben, csak elment, hogy egy puszit adjon régi barátjának. S az EU erősíti a tagállamok határvédelmét a FRONTEX migráns szállító hajóival. Magyarország nem ismer jogszerű migrációt. Persze, a NATO üldözöttjeit befogadjuk.

Szerepzavarban
Mint ismert, az EP hatásköre a tyúkketrec dőlésszögének megvitatására terjed ki. Még annyi joguk sincs, hogy egy tagország esetleges kiválására törvényt, eljárásrendet állítson fel. Rendőr módra pedig nincs jogalapjuk egy szuverén ország ügyészét vegzálni. Az, hogy a miniszterelnök úr önként (példátlan módon) elment hozzájuk immár 2 alkalommal, az csak a miniszterelnök úr politikai ambícióját prezentálta. Nem volt kötelessége.

Nincsen apám, se anyám
A múlt hét folyamán látott napvilágot a hír, miszerint a francia iskolákban a szülőket nem anyának és apának fogják hívni, hanem „szülő 1” és „szülő 2” lesz a hivatalos elnevezésük, ezzel is leszámolva a diszkriminációra igencsak fogékony természettel.
Vajh melyik fél lesz a szülő 2 ?! S a homokos párnál ? Biztos, hogy a buzi volt a szülő? Tippet adnék a Macron-féle agybetegeknek: "Nevelő és nevelőnő" a szülő helyett.

A kommunizmus áldozatainak emléknapja
Milyen gyorsan nő a tudásunk! Én még úgy tanultam anno, hogy kommunista rendszer nem létezik (bár a család ugye..) Egyedül a Szovjetunió építette a kommunizmust, de még ott is messze voltak tőle. Helyesebb lett volna A szocializmus áldozatainak emléknapját megtartani. Mert a szovjet haláltáborokban rengeteg magyar végezte életét. Az én nagybátyám szerencsésen túlélte a 3 év kényszermunkát. Mint mesélte, a tábornok fogolytársával versenyt futottak, amikor az oroszok konyhájáról kiöntötték a krumplihéjat. Mennyei eledel volt a csallánleves után.
Reméljük, a világ urai jobbat is ki fognak találni a népesség szabályozásra a háborúnál. Tippet adok: Legkellemesebb mód, ha meg sem születik a túlszaporulat. Születés szabályozás.


Ugye a nemzeti SZOCIALISTÁK a német megszállta országokban öltek, az internacionalista SZOCIALISTÁK a szovjet érdekszférában. Ezért nyugodtan egy napra tehették volna a 2 emléknapot.

Kilép a horvát parasztpárt az EU Néppártjából Orbán miatt. Sajnos, marad a fajtájukból még! A többi is követhetné a példát, s a mai pártrendszer 2-re egyszerűsödne: Határt lezárókra és néger fiúkat importálókra.

Gondolat csempészek
Az USA-val egyetértésben, a magyar kormány sem irta alá azt az ENSZ megállapodást, amely a migrációt alapvető emberi joggá léptetné elő. Azóta a hamis játékosok számos esetben szerették volna, ha eme elfogadatlan egyezményre utalás történne, csak hogy szokják a népek a gondolatot. S mindenütt a magyar kormányt hibáztatják, amiért a becsempészett szövegű jegyzőkönyveket nem irja alá. Fogadásom lenne rá, hogy most sem az arab államok csinálták a cirkuszt, hanem a soros zsebben levők. A német nagykövet pofátlanul fenyegetőzött, amiért a magyarok nem írnak alá mindent. Majd az unios költségvetésnél emlékeznek rá, hogy ÉRDEM szerint osszák fel.

Sajnos megint elmaradt a FIDESZ kizárása aminek már régen meg kellett volna történnie, hogy a jelenlegi politikai cirkusz némi valós tartalmat kapjon az által, hogy a szocialista-néppárti felállás helyett migráns behordó és bevándorlás ellenes pártok álltak volna fel.

Similar?
A golyóstollal írt napló tulajdonosa, Anna Frank után elnevezett emlékközpont a nácik elől menekülő zsidókhoz hasonlította a hazatérő dzsihadistákat.
Most akkor ilyen ostobák, vagy annyira okosak?

Kizárják a FIDESZ-t?
Egy ideje mást sem hallani, mint a soros média üvöltését, hogy kizárni a néppártból a magyarokat! Noha a kizárás senkinek sem érdeke a sorosékon kívül, azért a pénz beszél.. De nem gond! Nyugat-Európa helyzete egyre tarthatatlanabb! Szép lassan távolodnunk kellene tőlük. Mert az ma már kevés, hogy Bécsben is nyithatok cukrászdát és ehetek mákoskalácsot. S a disznaink nem ehetnek moslékot, csak a polgáraink. Harminc évvel a hazug rendszerváltás után valami más kell, de azt a hamarosan a szakadékba zuhanó nyugattól már nem várhatjuk. Miként a Rócsildék is kelet felé orientálódnak: Nem a semmitől támadt fel Kína.

Szólj igazat..
A Juncker-elleni támadás azért vált mégis vörös vonallá, mert az EPP egy vezetője ellen irányult, ami a szövetség egységének megbontását jelenti. Amit Orbán csak tetézett azzal, hogy a kommunista Lenint idézve "hasznos idiótáknak" titulálta azok a pártokat, amelyek a kizárását kezdeményezték.
Ugye, a soros zsoldosok bátran támadhatták Orbánt a Néppárton belül, az nem volt gond. Ellenben, ha Orbán támadja Soros puszi pajtását, az már a Néppárt egységének a felbontását jelenti. Kettős mérce. Elképzelhető, mit kapna Orbán, ha a Soros főnökeit merte volna kritizálni. Anyai származása sem mentette volna fel az antiszemitizmus vádja alól.

Hittérítő
Nehéz megérteni, hogy Európa szétveréséhez miért kell ilyen erőszakosan iszlámosítani? Nem is jut más racionális ok az eszembe, mint a szűkülő - gépesített - munkaerőpiac kevesebb embert igényel, s az iszlám asszonyai otthon ülnek a csadorban, várva uruk szexuális óhajait. Nem dolgoznak. Máris fele annyi ember munkájáról kell gondoskodni.

NATO
Vannak a NATO és az EU tagok között egyenlők és egyenlőbbek. Lehet az erősebbek javaslatai ellen szavazni, de annak következményei lehetnek.
Viszont Cullinane nem is a katonai fejlesztéseket vitatja el Magyarországtól, hanem abból a szempontból vizsgálja az elköteleződését, hogy az Észak-atlanti Szerződésben, mely megalapozza a szövetséget, a preambulum második pontjában le van szögezve, hogy a szervezet "a demokrácia, az egyéni szabadság és a jogállamiság elvein alapul."
Fel lehet hozni bármely gittegylet hamis vádaskodását, de Ukrajna kapcsán egyértelmű, hogy az USA szeretne az oroszok szomszédságába kerülni a teljes orosz határvonalon. S a terroristákat Szíriára szabadító USA, amely aztán "terrorista ellenes" jelszavakkal földig rombolta az oroszoknak otthont adó szír városokat, vagy kivégeztette Kadhafyt és Szaddam Husszeint, mert pillanatnyi politikai érdeke azt kívánta, az ilyen ország ne beszéljen jogról és demokráciáról.. még Guantanamóban se.

Jogállamiság az EU-ban
Szlovákiában csak a hivatalosan ott tartózkodó delegáció (sportverseny?) országának himnusza énekelhető. Ha egy magyar csak úgy énekelné a magyar himnuszt, akár 7000 € büntetést is kaphat. Boldogasszony anyánk.. Az ismétlés sem hozott változást. Vagyis tessék a "Boldogasszony anyánk"-at énekelni, vagy panaszkodni Brüsszelben a jogállamiság megsértése miatt.

Caputova
Áder véleményt cserélne vele. Még jó, hogy nem mezt! Nem ismerem Caputová véleményét, de minek cserélgetni véleményünket? Vajh Áderné mit szólt a csinos hölgy invitálásához?

Üzent az Úr: Macron: nincs pénz a felújításra. Gyűjtse össze a Quasimodo!

Elítélve
A Soros embere szerint a FIDESZ meg fog halni. Persze, nem olyanok teszik a sírba, akik a "fojt" igét "folyt"-nak írják, vagy akik minden FIDESZ-est börtönbe csuknának családtagjaikkal együtt. Mint anno az MSZP ökre..

A buzi és a kirekesztés
Macron kizárná a schengeni övezetből a migránspolitikát elutasító országokat. Kiabál, mert ég a háza, mint a Notre Dame!

Arccal keletnek
Soros főnökei után Magyarország is Kína felé fordulna. Ez a terület válthatja le az USA-t, amíg nem sikerül létrehozni az Európai Egyesült Államokat.

Nem belügy
Az ENSZ emberi jogi biztosa védelmébe vett egy nálunk elfogott terroristát. Nagyon bátor biztos ott az USA-ban! A terroristák ellen az USA még Afganisztánig is elment, meg Iraqot is lerohanta. Mert a WTC-t ért terrorista támadás után az USA kijelentette, hogy nincs kegyelem a terrort elkövetők számára. Busultak is a terroristák!
Persze, az ENSZ a Soros főnökeinek a zsebében van. Azért is sikerült 1 millió analfabétát rázavarni Nyugat-Európára. Guantanamo.

Neoliberális oktatás
Mint ismert, az USA a minta. Ahol évente sok ezer pedagógusnőt erőszakolnak meg az iskolában és számos pedagógust lelőnek. Most épp a pedagógusok felfegyverzésén gondolkodnak, miközben az ország lefegyverzéséről álmodnak. Vajon nem vált be a fémdetektoros kapu?

Kiosztja Orbánt a CNN Mint ismert, a CNN lakta a WTC két legfelső emeletét. Ennek ellenére megúszták veszteség nélkül a terrortámadást. Mi több, még filmezték is.. Emlékeztetnek, micsoda tragédia érte népünket: Orbán 2001 óta nem láthatta a Fehér Házat. Most is csak azért mehet az USA-ba, mert ott is diktátor van, aki populista módon nem engedi hazájára az eltartásra várók millióit. Pedig a Rócsildok (Soros főnökei) ott is szeretnének valami káoszt teremteni. Ha Egelynek igaza van, akkor bennünket megvezettek a "csepegtetett bozonyítékok"-kal. S egyuttal azt is jelenti, hogy sok évvel a WTC felrobbantása előtt már eltervezték az eseményt. S nem Bush volt az agytröszt.

A neoliberális média kirekesztő módon viselkedett a magyar miniszterelnökkel szemben. Írja a klikk. cserében nálunk meg a neoliberális médiát kellene kirekeszteni.

Klikkesedők
„A népből, a néppel, a népért. Ezen alapul a magyar kormány” – nem először húzta elő a kalapból Abraham Lincoln szavait Orbán Viktor, aki ezúttal igazán autentikus díszletek között vetette be az Amerikában kiváltképpen kiválóan hangzó mondatot.
It is claimed that Abraham Lincoln, who became America's 16th President on this day in 1860, was a Melungeon.
Mint a kirekesztésre váró neoliberális média írja, a magyar miniszterelnök csak a 22. volt az USA adminisztráció meghívottjai között. Na, de az EU-s választások közelgő időpontja?

Eddig nem volt ok a magasabb szintű érdekegyeztetésre az USA és hazánk között. Most viszont a miniszterelnök úr a fegyvervásárlásokért cserébe új gyárat kér, munkahelyeket, amelyek európai módon fizetnek.

Berci, a jós.
Sokba kerül nekünk, hogy Orbán szembefordult Európával, az Európai Néppárttal, és a szélsőjobb felé, valamint Európán kívülre kacsintgat - drága dolog lesz.
Mondotta a Kínából frissen hazaérkezett MSZP-s pártvezér. De ha OV ezt nem teszi, akkor meghalunk. S mint Dolores I. mondotta: Jobb térden állva élni, mint állva meghalni. S az adósságfelhalmozás jó ötlet, ha a szemetek bekényszerítenek bennünket az eurozónába.

Putin madar nem fél bedugni a fejét az oroszlán szájába. Pedig a diktátorok nem így viselkednek.
Vlagyimir Putyin orosz elnök kész találkozni Donald Trump amerikai államfővel, ha hivatalos meghívást kap - tudatta kedd éjjel Jurij Usakov, az orosz elnök külpolitikai tanácsadója azt követően, hogy Putyin Szocsiban tárgyalt Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel.

USA A mi ballibjeink ott demokraták
A demokraták kiállnak a migránsokért, de Trump vitesse őket a saját pártjának szavazókörzeteibe. Mint ismert, az USA-ban 40 millió néger és 30 millió mexikói él. Vannak tapasztalatok a hasznosságukról.

A német? titkosszolgálat lehallgatta és megbuktatta az osztrák alkancellárt. Mielőtt valaki elítélné a német szabadság értelmezést, gondoljon arra, hogy Merkelt is lehallgatták a barátai és szövetségesei! Ezeknél a nyugatiaknál bevett dolog egymás sározása. Messze élnek tőlünk, Európa szívétől! Jogorvoslat? Mint ismert, Strache még nem volt a hatalom részese, amikor ittas állapotban helytelen kijelentéseket tett. A titkos szolgák azonban felvették az ügyet, majd jegelték a kellő pillanatig. Most, hogy az ellenfelet víz alá kellett nyomni, gátlástalanul elővették. Ekkora szemétséget nem mernék Merkelről és a migráncsbarátokról feltételezni..

Új osztrák kormány, amely a liberális szokásoknak megfelelően "szakértői". Eddig afféle laikus kormányuk volt, de most a neoliberálisoknak? hála, hozzáértő kezekbe kerül a kormányrud.

Egy német talpnyaló lenácizta Orbán Viktort.
"A német Die Welt napilapban nácizta le Orbán Viktort és családpolitikáját Karl Heinz Hausner mannheimi egyetemi tanár, a nürnbergi Foglalkoztatási Kutatóintézet szakértője. Hausner az EP-választások előtt azzal traktálja a német olvasókat, hogy őt a náci korszakra emlékezteti Orbán Viktor családpolitikája."
Valóban ilyen szociálisan érzékeny volt Hitler állama? S még szidják egyesek ?!
Az NSDAP 25 pontjából bizony sokat nem tagadhatna meg a mai szocialisták pártja.. Ha a zsidós részeket levakarják, akár a mai szocialisták is átvehetik a maradékot.

Demencia a hirklikknél
"Újabb pofon Orbánnak: Hollandiában Frans Timmermans pártja nyerhette az EP-választást".
Álljunk meg egy baráti szóra! Nem a magyar nép követi Orbán Viktor politikáját, hanem Orbán Viktor követi a magyar nép óhaját. Történetesen azt, hogy nem akarunk több eltartásra váró embert beengedni. Balliberális xenofobok lármáznak olyan nyilvánvalóan hamis adattal, hogy Orbán már 86 000 külföldit (pénzest) engedett hazánkba. Nos, a szám szerintem durva túlzás. Másrészt akiket beengedtek, azok nem eltartásra jöttek, mint a retardáltak tömege, hanem dolgozni, munkahelyeket teremteni, más esetben ugródeszkának nyugat felé.
A migránsbarát erők esetleges előretörésével elérhetjük, hogy nem adnak más választást: Befogadunk eltartásra egy sereg debilt vagy kilépünk az EU-ból. Vagyis a Timmermans irány nem Orbánnak rossz, hanem a népünknek.

A hollandok 5 m-rel a tengerszint alatt élnek. Még egy kis vízemelkedés, s jöhetnek kuncsorogni befogadásért. Ám ha hollandot kell befogadni, akkor én inkább a négerek által üldözött, gyilkolt, erőszakolt burokat engedném hazánkba! Álmodik a nyomor.

Most az folyik nagyban, ami pár éve még kicsiben. Amikor a szocik és a fidesz árkot ásatott a majmokkal. Aztán felsorakoztatta őket az árok két oldalára. Verték a mellüket, rázták az öklüket egymás felé, közben a mély árok alján elmenekítették a népvagyont. Az országot eladósították. Gyárainkat bezárták. Háborút követő állapotok jöttek létre.
Mielőtt valaki meggyanusítana, hogy Jobbikos szefárd zsidó vagyok, közlöm: Politikán felülinek tartom magam. Mellesleg a zsidózástól is óvnék minden embert! Egyrészt nem népfüggő a játszma, másrészt emberek cselekedeteiért csak a gazemberek vonnak felelősségre népeket.
Ma hazánkban a nemzetiség is megosztott. Vannak a Heisler-féle migránsbarátok és vannak a Netanjahu-féle bevándorlás ellenesek. Melyik a zsidó?

A mumus
A csak tőlem független osztrák neoliberális sajtó Orbán média birodalmával riogat. Ami ugye nem független - a debilek szintjén. Senki és semmi sem független! Orbán Viktor sem. Csak az ostobák megvezetésére hozzák fel a "független" média, ügyészség, bíróság, akadémia stb szlogeneket. Vajh ezek terjesztői ki(k)től függenek?
Szintén butaság, hogy a tulaj eltávolítja a neki nem tetsző riportereket. Ugyanis a riporterek zöme rendelésre ír. Ma a Vörös Újságba, holnap a Nemzetünk Szocialistái, holnapután az Általános Idők lapba. Pénzért.

Timothy Garton Ash neoliberális angol újkortörténész, Nagy Károly díjazottja megvádolta a magyar miniszterelnököt az EU értékeinek aláásásával.
"Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és de facto legfőbb vezetője az elmúlt évtizedben valójában lerombolta hazájában a liberális demokráciát"
Vajon milyen LIBERÁLIS demokráciáról beszél? Ahol a tüntetők közé lőttek ? Azonosító nélküli fogdmegek verték a népet a nyílt utcán. Egyáltalán: Ki állította, hogy a demokrácia az liberális? Az ostoba liberális (történész?) nem fogja fel, hogy az EU nem egy állam. Szuverén ország vagyunk, amelyik felelősen intézi ügyeit, s nem szorul egy senkiházi angol tanácsaira. Mondjuk, az EU sem.. Inkább tanulná a történelmet, mert fogadni mernék, hogy nem látja tisztán a legszűkebb szakterületét sem! A pojáca nem vette észre, amikor a szomszéd holland demokratikus királyságban semmibe vettek egy népszavazást.

Benes leszármazottja
A Soros-egyetem rektora szerint a magyar egy bűnös nép. Horváth József György
Egy napra két sivalkodás már-már soknak is tűnhet. Először a CEU rektora egy osztrák lapban, majd Alex Soros hisztizett a CEU diplomaosztóján. Egy biztos: nemcsak a magyar kormánnyal van bajuk, hanem a magyar emberekkel is. Logikájuk meg szinte vetekszik a nácikéval.
Hétfő reggel Michael Ignatieff, a Soros-egyetem rektorának bécsi sivalkodására ébredhettünk az osztrák Der Standard napilapnak köszönhetően, azonban a rektor igencsak elvetette a sulykot, mikor a magyar nép kollektív bűnösségére célozgatott a második világháború történései kapcsán
Ez épp olyan undorító, mintha Trianonért a Károlyi banda helyett valaki a zsidó népet okolná!!

Savanyú a szőlő?
Eddig az volt a ballib bánata, hogy kevés a női politikus, vezető Európában. (Merkel, May..) Most női uniós első ember lett, akkor meg az a baj. S állandóan a magyar demokráciát félti a ballib a szemkilövető, utca népét verető demokráciák buktával. Mert a példaképük a holland demokratikus királyság. Nekem meg 8, csak ne kelljen félnem, hogy egy nyelvbotlásért börtönbe visznek! Demokratikusan..

Az eb és a kutya
A britek Gibraltárnál lefoglaltak egy iráni tankert, mert véleményük szerint az EU szabályait megsértve, olajat akart vinni az olajban gazdag Szíriának. Válaszul az irániak lefoglaltak egy brit tankhajót, amely szerintük elgázolt egy halászhajót. Lassan a gazdasági háborúból katonai lesz? ..meg a nagykutya.

Sargentini népe
Hollandia részben felelőssé tehető mintegy háromszáz boszniai muszlim haláláért, akiket szerb katonák az 1995-ös srebrenicai mészárlás során meggyilkoltak, miután elhurcolták őket a holland ENSZ-békefenntartók bázisáról - mondta ki a hágai legfelsőbb bíróság.
Reméljük, a hollandok nem NATO tagok! Nem szeretnék a védelmükre szorulni..

Akiket Hitler életben hagyott
A Jüdische Allgemeine szerint a német csapaté lesz a legnagyobb küldöttség 300 fővel, míg Nagy-Britannia 250, Magyarország pedig 200 sportolóval képviselteti magát.

Migráns pestis
"A szomszéd ország szakemberei, az ottani vadásztársaság vezetője és a tenyésztők is azt feltételezik, éppen fordított irányban érkezett a vírus, és egy határon átkelő vaddisznó vitte át hozzájuk a fertőzést - írja a BOON. Szlovák lapértesülés szerint ugyanakkor "egy fertőzött vaddisznó a láz és a rosszullét miatt nem igazán kóborol. Általában egy helyen lefekszik, és ott elpusztul."
De akkor miként került Borsodba a pestis? Ellenséges ügynökök vitték oda?

Rócsild parancsára? Megint megpróbáltak nemzeti ellentétet szítani a magyarok és a románok között. s könnyű a békát a tónak ugrasztani..

Biztonságos ország
Magyarország nem biztonságos. Vagyis eleve nem fogadhatunk be bevándorlókat, ami Afrika civilizált népét a magyar barbárságnak tenné ki. Sok a gyilkosság. Igaz, ezt általában nem a magyar nemzet tagjai, hanem az itt élő bevándoroltak követik el. 85-ös IQ alatt..

Kína
A liberális Andrew Hastie, aki az állambiztonsági és hírszerzési bizottságnak is tagja nemrég azt mondta: Kína titokban terjeszkedik és egy teljesen újfajta világrendre törekszik – számolt be az Euronews kedden.

Ingajárat
Afrika 54 országának kb. a felében állandósultak a polgárháborúk, mára már szinte az összes létrehozta a maga vérben gázoló 20-21. századi történelmét, mégpedig a fehér ember távollétében.
És legutolsó fejleményként mostanában az Afrikában még megmaradt fehér populációt kezdték kiirtani.
Rhodesia: 1888-ban megérkezett a volt brit külügyminiszter, a világ első konzisztens fajelméletének megalkotója, Salisbury őrgrófja, Robert Talbot Gascoyne-Cecil Rhodes gyarmatpolitikus és megalapította a Brit Dél-afrikai Társaságot.

Új szempontok a WTC felrobbantása körül.
Ha a háttérhatalom ilyen új technológiák birtokában van, akkor mi szükség volt a színjátékra? Miért nem fegyelmezték meg az arabokat direktbe? Lehet, hogy több háttérhatalom is létezik?

Migránsbarát kormány alakul az olaszoknál.
A spanyolokhoz hasonlóan az olaszoknál is a baloldali, bevándorláspárti erőket segítették hatalomra - feltehetően monetáris nyomással. Ha egyszer ezt nálunk is megtennék, akkor követeljük az ország népének felfegyverzését a svájciakhoz, amerikaiakhoz hasonlóan.

Miért is?
Németország bűnének nevezte a második világháborút Frank-Walter Steinmeier német szövetségi elnök vasárnap Varsóban, a második világháború kitörésének nyolcvanadik évfordulóján tartott nemzetközi megemlékezésen.

Új bűnös
Az orosz politikai elitet nagyon felbosszantotta, hogy Varsó nem hívta meg Vlagyimir Putyin elnököt a második világháború kezdetének nyolcvanadik évfordulója alkalmából tartott lengyelországi megemlékezésekre. Most jön a visszavágás, több orosz politikus már „be is bizonyította”, a lengyelek felelősek a háborúért.
A II. vh kitörésének ünnepére a lengyelek nem hívták meg Putyint, mert az támogatja az Ukrajnában élő orosz szabadságharcosokat.

Közismert, hogy a háború kitöréséért azokat terheli a felelősség, akik Hitlert pénzelték.

Szíriai nyitás
Az Orbán-kormány újra felvenné a diplomáciai kapcsolatot a NATO által porig rombolt állammal. Ezt USA barát politikusok rossz szemmel nézik. Pedig Asad azon kevesek közé tartozik, aki minden kivándorolt polgárát visszavárja. Még a törökökhöz menekült 3 millió aleppo turkot is.

Zöldek Sötétek?
A Zöldek átalakítanák a gépkocsi-adó rendszerét úgy, hogy a környezetbarát kocsik után kevesebb, a káros-anyagot kibocsátók után többet kelljen fizetni.
Ugye, a kispénzű robbanómotoros fizessen nagy adót, a nagypénzű elektromos autó tulajdonos legyen adómentes.
A különösen környezetkárosító repülés korlátozására azt javasolják, hogy kettőzzék meg a légi-közlekedési adót és emeljék meg a le- és felszállási díjakat a különösen sok káros-anyagot kibocsátó és hangos gépekre.
Nem lenne jobb lecserélni a környzetszennyező járműveket? S mi lesz a hadsereg járműveivel?

Spanyolviasz
A fülig eladósodott Spanyolországot Rócsild elvtárs magas minimálbérrel ajándékozza meg. A migráció ára - pozitív oldal.

Croatia: A horvát kormány teljes egészében elfogadja a népszavazás kiírását kezdeményező szakszervezetek követelését, és visszaállítja a 67 évre megemelt nyugdíjkorhatárt 65 évre.

Felnőtt feladatához a külügyminiszter
Kifejtette: az ENSZ-ben számos kísérlet zajlik most arra, hogy a globális migrációs csomagot részenként a nemzetközi jog részévé tegyék, az egyes fejezeteket próbálják elrejteni olyan ENSZ-döntésekben, amelyekre később hivatkozni lehet.

Klimaváltozók és szellemi társuk - egy 16 éves gyermek.
Greta Thunberg az elmúlt egy évben került a figyelem középpontjába azzal, hogy 2008 augusztusa óta minden pénteken a stockholmi parlament lépcsőjén tüntet annak érdekében, hogy a politikusok vegyék komolyabban a klímaváltozás kérdését.
A kislány puszi pajtása a világ vezető politikusainak, ezért tisztában van azzal, hogy azok nem veszik komolyan a hőmérséklet növekedését.

Új irodalmi Nobel díjas
Az 2018-as irodalmi Nobel-díj odaítélése Olga Tokarczuk lengyel írónak a lengyel irodalom nagy napját jelenti - reagált Andrzej Duda lengyel elnök a Svéd Akadémia csütörtöki döntésére.
Vitán felül, hogy a hölgy épp úgy megérdemelte a Nobel díjat, mint Imre Kertész.

Kisázsia Európához csatlakozna.
Ellenben megfenyegette Erdogan Brüsszelt, hogy amennyiben a török hadsereg szíriai offenzíváját megszállásnak minősítik, akkor kinyitja a kaput a Németországba vágyó turkok előtt. A török agresszió nem igazán jó a kurdokat támogató USA-nak, de az orosz barát, területét féltő Szír állam sem lehet felhőtlenül boldog. Mert nem biztos, hogy a bevonuló törökök maguktól kivonulnak. Mindenesetre az oroszok nem támadhatták direktbe az USA védelme alatt álló kurdokat. Gondolom, volt egyeztetés a támadás előtt min. az oroszokkal.

Afrika analfabétái mennyiért kaphatnának szélessávú internetet.
Persze, itt is számítana az önkéntesség, a fokozatosság és az állami támogatás. Ésszerűen először a nagyvárosokban kellene elérhetővé tenni a szélessávú internetet. Ahol már sokan tudnak olvasni, írni. Mert több afrikai országban a lakosság nagyobbik hányada analfabéta. Mondjuk, azért szexképeket tudna nézni a neten. De ez mennyit érne meg a segítőkész világnak?

Gáspár Miklós Tamás mimóza lelke
"Európában egyesegyedül Orbán Viktor magyar miniszterelnök helyesli Erdogan török államának szíriai véres agresszióját."
Mondjuk a NATO véres, országpusztító 5 éves bombázásával még a Tamás egyetértett. Amikor egy ország népe vált üldözötté saját hazájában s rombolták porig házait, gyárait s késztették millióit menekülésre. Az USA barát szaudiak terroristái sem zavarták szép lelkét. Csak a török terjeszkedés okoz számára fájdalmat, akik egy 30 km-es biztonsági sávot hoznak létre Szíriában, amely elválasztja a török kurdokat a többi kurdtól. Nehogy a népek önrendelkezése érvényesüljön, s létrejöjjön egy kurd állam. Vagy egy katalán, székely stb autonom terület. S miért lehet turk menekültekkel riogatni azt az EU-t, amelyik arab-néger bevándorlók hadát hordja "határőreivel" a kontinensünkre? Mellékesen sem utódja, sem boldog őse... De Tamás ősei Árpáddal (Göncz?) érkezhettek a Kárpát-medencébe.

Kurd harcosok üzentek
Sajnáljuk a függetlenségükért küzdő 40 milliós kurd népet! De megértjük, hogy a törökök úgy vannak velük, mint a románok a magyarokkal: Ha nem élne oly sok magyar Erdélyben, akkor jól kijönnének a románok velünk. De Erdély az 5. hadoszlop Nagyrománia testében. Vígasztalódjanak a kurdok, hogy ha nagyon akarják, akkor előbb-utóbb létrejön a kurd állam. De a szabadságért minden nép vérrel fizetett.

Putin szólt
"Orbán nem hétköznapi vezető, s kiemelkedik európai kollégái közül" - idézte a hvg.hu szerint Putyint Peszkov, aki szerint az is figyelemre méltó, ahogyan Orbán az orosz-magyar energiaügyi kapcsolatokat kezeli.

Mentsétek meg a fáinkat!
A németek ki akarják vonni a légkörből a széndioxidot, hogy üzemanyagot gyártsanak belőle. Már pedig széndioxid nélkül a növényeink meghalnak!

Merkel már tavasszal örökre távozhat Nyugodjék békében!

Rabszolgasors
Mondogatjuk, hogy rabszolgának kellettünk az EU-ba. Azért vannak fokozatok! Az USA barát szaudiaknál élő bangladesi szolgálólányok sorsa: "Szaúd-Arábiába szerveznek bangladesi nőket a munkaerő-ügynökök. Visszatérésük után több nő is visszaélésekről, szexuális bántalmazásról és kizsákmányolásról számolt be. Egy kormányjelentés szerint 111 nő közül 38-at fizikailag vagy szexuálisan bántalmaztak, míg 48 nőt a fizetésüktől és a juttatásaiktól fosztottak meg."

Orbán Viktor Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője", és "készen is állunk erre a küldetésre" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen.

Ház 1 euroért
A CNN megkérdezett néhány friss olaszház-tulajdonost (avagy egyeurós-lakost, ahogy a helyiek hívják őket) a tapasztalataikról.
Úgy néz ki, hogy nem bánták meg a "vásárlást" a vevők. Csak sok munkába, pénzbe kerül a rettenetesen lerobbant lakások lakhatóvá tétele. Persze, ha néhány szakmunkás összefogna, s egymást támogatva kipofoznának pár lakást, akkor akár nyaralásra is kiadhatnák. Bár nagy tolongás nem lenne egy világvégi település alváson kívül semmire sem jó lakásáért.

Adventra várva
Az olaszoknak már tele a micsodájuk a Rócsild csoporttal. Egy erős kezű vezetőre vágynak, aki kiviszi őket a migráció és az adósság csapdájából. Ennél a migráció kérdésnél, meg az USA ingatlanválságának Európára tolásával nagyon mellényúltak Rócsildék.

Mint a föld..
"Nektek a csalás, nekünk a család."
Ugye, a család=gyermekek és szüleik
"Nektek Horthy, nekünk cipők a Dunaparton."
Nekem meg kosarak a Duna parton. Horthynak mi köze?
"Nektek elüldözött egyetem, nekünk oktatás, tudás: a gyerekeink jelene, Magyarország jövője."
Gyermekeiteket taníttassátok a CEU-n az ELTE helyett!
"Nektek nagy, költséges, gondoskodó állam, nekünk szabad emberek gondolkodó gyülekezete."
Anarchista vagy?
"Nektek európai szintű egészségügy, nekünk hosszú várólisták, kórházi fertőźések, túlhajszolt orvosok és ápolók."
Minap írta a "pénzcentrum": A jó egészségügyi ellátásnak köszönhetően a magyarok egyre hosszabb időt töltenek nyugdíjban. Mellesleg meg kellene tiltani a pénzünkön kiképzett orvosoknak az ország elhagyását! Tanuljon inkább a CEU-n, s menjen isten hírével..

Keleti nyitás
Belgrád már megunta Brüsszel évek óta tartó cicázását és folyamatosan szélesíti biztonsági együttműködését Pekinggel és Moszkvával. Szerbia nemcsak, hogy megbízta Huawei-t az 5G-s országos hálózat kiépítésével, hanem a kínai gyártó felszerelt Belgrád 800 pontján 1000 arc-felismerő kamerát a kínai „Biztonságos Város” projekt mintájára – amely a szerb ellenzék megfigyelésére is kiválóan alkalmas.

Fogyatékosan
„Fischer Ádám borúlátó Magyarország jövőjét illetően: úgy véli, hogy nálunk soha sem lesz demokrácia”.
Tudja ez a hadonászó emberke, hogy mi a demokrácia?
a karmesteri pszichéanamnézise szerint a miniszterelnök intelligens, de gonosz. „Pontosan tudja, mit miért csinál. Tisztában van azzal, hogy mérgezi a társadalmat az idegenek kirekesztésével.”
Reméljük, ez a zenebohóc belátja, hogy hazánk nem neki való, s elmegy mondjuk Párizsba. De úgy végleg..
Fischer szerint az EU-hoz sem kellett volna csatlakoznunk
A vak tyúk is talál szemet..

Reng a föld..
Enyhe, 4,5-ös földrengést észleltek szakemberek Iránnak azon a részén, ahol egy atomerőmű is található. Ugyanott pár hete is rengett a föld.
Vajh létezik olyan hatalom, amelyik mesterségesen tud generálni földrengést, cunamit ?

Gáz lesz?: A múlt szerdán Isztambulban a török, az orosz és a szerb államfő, illetve a bolgár kormányfő szimbolikusan megnyitotta a Török Áramlat gázvezeték második leágazásának csapját. Az Egyesült Államok ellenzi a Török Áramlat második vezetékének megépítését, amely Bulgárián keresztül a délkelet-európai térségbe történő gázszállításokat szolgálja, mert úgy tekint rá, mint Oroszország egy geostratégiai projektjére.
A németeknek van északon saját gázvezeték, az USA meg a saját palagázát sózná ránk.

Szexizmus
Ez a neoliberálisok által buzivá tett világ egyre őrültebb ötletekkel áll elő! Ha egy nő mellét a fiatal fiúk megnézik, az már náluk elítélendő! Pedig a világ legnormálisabb dolga! Mi lesz velünk, ha már a fiatal férfiakat sem érdekli a női test ?!
Ez rosszabb, mint amikor egy nőt enyhén molesztálnak! Pedig a nőknek sincs ellenére a molesztálás. Sokkal jobban zavarja őket, ha senki sem akar molesztálni. Persze, azért nem mindegy, hogy ki, hol és hogyan molesztál..

Betépett bevándorló
A Konrád-félék meg nálunk is legalizálták volna a kábítószert! Mint látjuk, nem az a baj vele, hogy otthon betép valaki, aztán kialussza, hanem minden további nélkül beül a volán mögé, mert elvesztette az önkontrollt. Lásd a Bucit. De még ennél is súlyosabb, hogy a kábszer pénzbe kerül. S ha nincs pénz, akkor szerezni kell. Bármi áron.

Lelőttek egy drogdílert
Rócsild népe az utcára vonult a fekete bűnöző halála miatt. A tüntetőknek a ruhája fekete.

Trump és Gogol találkozása a holt lelkekkel.
Trump nehezen nyugszik bele, hogy nem őt nevezik ki az adminisztráció élére a Rócsildok.

A demokrácia és a szabadság hona
Egérút a bűnözőnek?
Mint ismert, Soros Györgyöt köztörvényes bűnözőként 2 év börtönre ítélték. Ha kitiltjuk az EU-ból, akkor hogyan juttathatjuk börtönbe ?

A csepűrágó megint beszólt.
"A színésznek most mutatták be az új filmjét, az Éjféli eget, amelyben egy tudóst alakít."
Persze, ha valaki kormányfőt játszik, attól még nem lesz kormányfő. S ha tudóst játszik, attól még nem lesz okos.
"Ha nincs Trump, akkor nehéz lesz eladni a hasonló törekvéseket máshol is a színész szerint. "
Szerintem meg a suszter maradjon a kaptafájánál. Utánozni elvégre jól tud. Vajon miért nem ugatott, amikor a Feri lövette a magyar népet ?! Ez a pojáca ennyire buta, vagy ennyire korpás?

Magyar kérdés egy magyarellenes gazember szájából. Ki nevezte ki USA nagykövetnek ?! Ilyen képességgel...
Magyarország a németek "Kína-problémája" és Joe Biden megválasztott elnök új kormányának komolyan kell foglalkoznia ezzel a kérdéssel - írja a The Hill amerikai internetes portálon megjelent cikkében Simonyi András, Magyarország volt washingtoni nagykövete. Már a neve is rosszul cseng a magyar fülnek.

Rócsild leváltja Trumpot
Trump és politikai támogatói tiltólistára kerültek a liberális médiában. Miként hazánkban a facebook cenzurázta az eltésrő politikai nézeteket. Fékek és ellensúlyok. Maidan Pokolgép mindegyik párt ajtajánál. A tüntetőket munkanélkülivé teszik. Kopaszd meg, s azt teszel a néppel, amit akarsz!

Pénz - érték nélkül.
Joe Biden (Rócsild által) megválasztott amerikai elnök csütörtök este bejelentette, hogy 1,9 billió dolláros gazdaságösztönző csomagot kezdeményez, amelynek keretében finanszíroznák a nemzeti oltási programot, valamint sok amerikai 1400 dolláros értékű csekket kapna.
Emberek! A pénz nem ehető! A Rócsildék nyomtatnak pár dollárt, s "megsegítik" vele a népet. Mivel a piacon levő árumennyiség nem változik, ez azt jelenti, hogy mindennek feljebb megy az ára.
Ha már pénz, nézzük hazánkat! Apró Antal unokája siránkozik, hogy Orbán eladósítja az országot a felvett hitelekkel. Vajon miért nem akkor óbégatott, amikor az EU eldöntötte, hogy 750 nilliárd euro hitelt nyomtattat a Rócsildokkal, amivel megsegítheti az EU a déli államok hiteltörlesztését? (Átütemezés.) Valóban nem látná Klárika, hogy mi van az eladósodás hátterében? Csatlakozott volna a döglődő eurozónához, hogy népünk izzadja ki a kifizethetetlen dél-európai eladósodást? Fizessenek inkább majd helyettünk mások!


Magyaráznám állításomat! A valuta értéke a mögötte levő áru és szolgáltatás mennyiségétől és minőségétől függ. (Nincs aranyfedezet!) Ha több pénzt bocsátok ki, mint amennyire árufedezet van, akkor a pénz elértéktelenedik. Vagyis hiába ad ki a kormány többet a népnek, annak nem lesz vásárlóértéke. Csak az árszint nő meg, miként a fiatalok lakástámogatásával a lakások ára is az egekbe szökött. S valahányszor lanyhult a kereslet a drága lakások iránt, mindig nagyobb csokot kapott az ifjúság.
Az EU déli államai fülig eladósodtak. Ha nem kapnak támogatást, összeomlik a pénzügyi rendszerük. S akkor ki fizeti meg a bankok felé való tartozásukat ?! Ma az eurozona részei, vagyis az EURO országai kényszerűségből támogatják a délieket. Mert fizessenek helyettük az el nem adósodott országok!
Magyarország eddig komolyan vette a pénzpolitikát, s igyekezett kikerülni az adósságcsapdából. De látható, hogy a Rócsildék - a magyar belső ellenségre támaszkodva - záros időn belül beterelnek bennünket az euro karámba. S ha gazdagok leszünk, mi fizetünk meg mások adósságaiért. Ellenben, a eladósodunk, akkor mi is tarthatjuk a markunkat, hogy fizessetek, euros országok helyettünk is!
Nagy átverés a nép megsegítése! Mert a kiáramló pénz növeli az árszintet, amit a gazdagok nevetve kifizetnek, mint a közlekedési bírságot. De a csórónak csak egyszer lesz Budán kutyavásár! Aztán, mint a torkosborz...

Szabadkőművesek
Azzal vádolják a szabadkőműves szövetséget, hogy világhatalomra törnek. Pedig ők Teréz anya nyomdokaiba szeretnének lépni, s a világ bajait orvosolni.

Juncker diktátorozta Orbánt. Orbán meg "nagyherceg" névvel tisztelte meg a nagy demokratát.

Harc a vírus ellen
Bezzeg a magyar hadsereget még a határvédelemre sem volt szabad bevetni!

A jóslat (Nem egy Nostradamus.)
50 év múlva a nyugdíjasok arány a népességen belül eléri az 1/3-ot. Ami jelentős születésszám csökkenést mutatna. Az emberek 83 %-a városlakó lenne, 49 éves átlagéletkorral. A jóslat szerint hazánk lakossága 1 millió fővel csökken, noha a ballib oldal nyerésével 2 millió színesbőrű bevándorlót fogad be hazánk. (Ami a szuper képességű és nagy munkabírású színesbőrűek arányát 50 %-ra emeli.) A munkaképes korú lakosság száma 5-ödével csökken, ami még nagyon sok lesz az automatizált gyárak üzemeltetéséhez. Afrikában és Ázsiában népességrobbanás várható, így a mesterségesen termesztett rovarok táplálékká válnak. (Jó étvágyat!) A szuper életszinvonalnak köszönhetően az európai lakosság átlagéletkora 8 évvel kitolódik. (Mennyi szociális dolgozó kell majd az ellátásukhoz!) Az iszlám vallásúak száma elérheti Európában a 60 milliót, ami további rendőri létszámemelést generál. A szexpartnert nem találók számára élethű robotokat gyártanak majd. (Na, ezért nem lesz szaporulat!)

Február 25. Ma van az internacionalista szocializmus áldozatainak emléknapja. (Kommunizmus nem volt sehol!) Hasonlóképpen emléknapja van a nemzeti szocializmus áldozatainak is. Sok áldozata volt a szocialistáknak, miként a világ urainak is.

Hungry africans
Ehezo, tulszaporodott afrikaiak. Sürgos fogamzasgatlo segelyt kellene adni nekik. Mert a baj csak halmozodik. Az ENSZ fötitkära a keves adomäny miatt: Halälra itelitek öket! (Pedig nektek szülték a Rocsildék parancsära a sokasägot. Tarcsä e buzi magyar!)

Nemzetközi ügyészség
Hazánk kimarad ebből az őrületből. Mert mitől lenne jobb a nemzeti ügyészségnél a brüsszeli? Ha a helyire nem tudsz hatni, akkor a távolira még annyira sem! Csak még pár ingyenélőt tarthatsz el. S végső soron úgy is az lesz, amit a Soros főnökei akarnak.

Valahol már láttam
Egy faji esélyegyenloségi érdekvédelmi szervezet, a Dallas Justice Now (DJN) kampányt folytat annak érdekében, hogy meggyozze az állításuk szerint „gazdag fehér liberális” családokat, hogy ne küldjék a gyermekeiket a színvonalasabb oktatást nyújtó intézményekbe, azért, hogy több hely álljon rendelkezésre fekete és latin hallgatóknak.

Kihalásra ítélve
"Amerika fehér boru lakossága 1790 óta most eloször csökkent. Jennifer Rubin, a legolvasottabb washingtoni napilap újságírója azt írta, ez fantasztikus hír, mivel így változatosabb és befogadóbb lesz a társadalom. "
Mint ezt Dél-Afrikában megtapasztalhattuk. A maradék fehér egyre kiszolgáltatottabb lesz. Kirabolva, megeröszakolva büntetlenül... Aztán a kitartóak is menekülésre fogják, s a szinesek ENSZ segélyekért üvöltenek.
Hasonló a helyzet az ork nélkül maradt országokhoz. Ahol anorchia lett..

Felfegyverezve Ki lesz az USA célpontja?
És azt is: hogyan teszi le a háromszor nagyobb, nyugati kiképzést kapott afgán kormányhadsereg a tálibok elott a fegyvert – és hogyan passzolja át nekik óriási tételekben a hadianyagot, helikopterektol a páncélozott jármuveken át az ágyúkig.

Vesztett az USA ?
Mint emlékezhetünk, a szovjet hadsereg évekig nem ment semmire a tálibokkal. Aztán bementek helyettük az USA csapatok, s hetek alatt pacifikálták a térséget.
Vajh miért döntöttek a kivonulás mellett ? Már nem kell a ritka földfém ? Vagy kell egy új migránsáradat?
Mindenesetre a csóró népnek ingyen hatalmas fegyverarzenált hagytak hátra. Ami lehetövé teszi egy kisebb háborús konfliktus kialakítását.

A tálibok nehezen kezdik el a gyilkolászást
Pedig a nagy menekülési hullámhoz vérfürdö kell. Mellesleg követeljük, hogy a Magyarországon átutazó "menekültek" mindegyike kapja meg az Astra-Zeneca oltást! Elvégre a szomszédos Irán egy virusgóc.

Mi lesz veled Afganisztán?
Beindulnak a máktermesztök.

Menekítve
A kivonuló NATO csapatok elszipkázzák a munkaerö felesleget Afganisztánból. A maradékkal a tálibok országot építhetnek.

Menekültek
A török külügyminiszter kijelentette, nem tudják vállalni a menekültek új hullámának “terhét”.
Pedig az iszlám államoknak kellene befogadni az afgánokat! Mekkora kultursokk lenne Alinak, ha valamelyik felesége csador helyett bikiniben menne strandolni!

Gazdasági menekültek
Mint láthattuk, a tálibok nem elfoglalták az országot, hanem csak átvettüek a hatalmat. Egy kis tartomány kivételével senki sem állt ellen a tálib hadseregnek. Pedig a komány haderö nagyobb volt és jobban felfegyverzett. De harc helyett inkább a nyugati jólétet választották az afgánok. Elegük van a szegénységböl. Az USA pedig megint rázúdít egy sereg kenyérpusztítót az EU-ra. Amivel féket rak az EU gazdaságára s egyben felhigítja a lakosságot. "Nemzetállamok" helyett egy katyvasz.

Gyarmatáru hiány
Üres boltpolcok a briteknél. Nem kapnak élelmiszert, zöldséget, gyümölcsöt más földrészröl? Vagy elzavarták a lengyel soföröket, s nincs aki terítse az árut? Nem hiszem, hogy Britanniának nincs pénze élelmiszer vásárlásra!

Az utolsó vacsora
Romániában azok jogosultak az öt darab, egyenként 1420 forintnak megfelelo, 20 lej értéku étkezési utalványra, akik augusztus 31. után kapták meg a vakcina második vagy az egydózisú Johnson&Johnson oltás egyetlen adagját – tudatta az MTI.

S lettél magzatod miatt..
Egy átlagos hétköznap a becslések szerint 50 000 ember dolgozott az irodaházban, és további 140 000 ember látogatott valamilyen céllal oda.
Itt van az ösz
Afgán helyzet
"Erényügyi Hivatal" lép a nok helyzetével foglalkozó minisztérium helyébe a tálibok uralta Afganisztánban. A tálibok ugyanezen a néven muködtettek erényügyi hivatalt, amikor az 1990-es évek második felében Afganisztánt irányították.
Ha valaki sajnálkozna szegény afgánokon: A tálibokat is afgán nök szülték és nevelték. Az afgán hadsereg puskalövés nélkül átadta a hatalmat a táliboknak. Pedig tudhatták, mi következik.

Félreértve
"Van némi déja vu az emberben: Amerika megint elment házalni a demokráciával, és megint rávágták az ajtót."
Amerika le se sajnálja a demokráciát! Afgán ritka földfémekért ment oda, s afgán menekültekért jött el. Higuljon az EU, s javait költse menekültekre. Akik szabadságukért harcolni sem voltak hajlandóak.

Rendörtöbblet
Nem tragédia, ha lecsökken a rendőrlétszám. Csak helyettük fel kell fegyverezni a polgári lakosságot.

Nemzetiség figyelem!
Képzetlen munkaerőt keresnek Angliába takarítani. Több pénzed lehet, mint itthon egy átlagmunkásnak.

Harcolni kellett volna!
Nem puskalövés nélkül átadni a hatalmat a gyenge fegyverzetü táliboknak! Akikiet afgán nők szültek és neveltek ilyenné.

Sógorék tanultak az olaszoktól
Pénzért bármit! Bár ezt az örömlányok régóta müvelik.

Ki a haláltól már nem fél
Lukasenko ugyanis elutazott egy úgynevezett „vörös zónát” az Orshai Kórházban, ahol koronavírus-fertőzötteket ápolnak az intenzíveken. Miközben beszélgetett a betegekkel ugyanis, lehúzta a maszkját, hogy mindenki lássa, tényleg az elnök látogatta meg a betegeket.

Szingapuri vezetés Az állam én vagyok?
Az idiota banda különbséget tesz az injekciózott és az attól tartózkodó megbetegedett emberek között. Pedig mindegyik az állam része, s egyformán fizették a kórházakat. (Söt, a vakcinázást is!) Ilyen buták arra a vezetők, vagy ekkora gazemberek? Jó, az erőszakolt euthanázia még mindig jobb, mintha a Rócsildok egy új világégést csinálnának. Nem kell új Hitler!

Vakcinabiznisz
Amíg a többi koronanyertes cégvezér részvényei nagy részét már eladta, addig Ugur Sahin, a német Biontech török származású vezérigazgatója és társalapítója hozzá sem nyúlt a sajátjaihoz. Sahin 17 százalékos részesedése körülbelül 6,1 milliárd dollárt ér.

Tüntetnek a horvátok Nem akarnak vakcinahalált.
Több százan vonultak a zágrábi parlament elé, miután a kormány hétfotol eloírta, hogy a szektorban dolgozók csak oltási igazolvánnyal végezhetik munkájukat, illetve a közintézmények kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók.
A valamivel több mint négymilliós Horvátországban eddig 1 887 251-en kaptak védooltást – a jogosultak 46, a felnott lakosság 55 százaléka -, közülük 1 774 513-an már a második adagot is felvették. Az elmúlt 24 órában 680 új fertőzést azonosítottak, a kétszeresét a múlt hetinek. A vírus okozta Covid-19 betegségben 22-en haltak meg.

Horvátok
"Vili Beros egészségügyi miniszter elmondta: az elmúlt héten 390-en haltak meg az új típusú koronavírus okozta Covid-19 betegség szövődményeiben, közülük 273-an nem voltak beoltva."
Mint látjuk, több oltatlan hal meg a covid virustól, mint beoltott. Mert a 273 több, mint a 117.

Kormányprogram Kábszerlegalizálás
Rendes vágóhídon az állatot is elkábítják leölése előtt. Ettöl függetlenül a ballib pártok tagjainak itthon is engedélyezném a kábszert.

Csak oltottaknak!
A német eutanáziacsoport közölte, hogy feltételt szab ahhoz, hogy kinek segítenek a jövoben és közölték, hogy csak az oltottakon hajlandók elvégezni az eutanáziát.
Nekik meg már elvégezte a vakcina, akkor minek?

Itt van Amerika
Zoomon jelentette be 900 dolgozójának az igazgató, hogy ki vannak rúgva.

Haldokló demokrácia?
Oleg Navalnij : Azt viszont, hogy a demokrácia nálunk a végét járja, afféle általános információnak tartja. "Kicsit kevesebb diktátorra és több szabadságra lenne szükség" - tette hozzá.
Ahol pedig kötelezték a népet az oltásra, ott bizonyára halott a demokrácia. S a szemkilövetésröl szó sem esett... Mert az demokrati volt, a tüntetöknek kus.

Nem buták az angolok
Az “Ideje lenne-e kötelezové tenni a védooltásokat?” kérdésre, melyet kedden tettek közzé a Twitteren, pillanatok alatt 42 ezer szavazat érkezett, azonban gyorsan kiderült, hogy míg a válaszadók 89 százaléka elutasította az ötletet, csupán 11 százalék voksolt a kötelezo oltások mellett.

Oltás ellenes tábor
A nyíltan oltásellenes képviselo azt is megjegyezte, hogy míg az oltatlanok "az új zsidók", azok, akik szemet hunynak a kirekesztés felett "az új nácik". Továbbá egy képet is posztolt egy náci koncentrációs táborról, amihez ezt írta: "Hogy lehet nem látni, hogy a történelem ismétli önmagát?" Már megint az áldott jó Mengele doktort bántják :-)

Nem várt hatás
Az Amerikai Betegségellenorzési és Megelozési Központ (CDC) arról számolt be csütörtökön, hogy nyolc szívizomgyulladásos esetet jelentettek eddig azoknál az 5-11 éves gyermekeknél, akiket korábban a Pfizer/BioNTech vakcinájával kezeltek. (Saját felelösségükre!)
Ugye, világméretü gyógyszerkisérlet zajlik. Ezért még sok meglepetés érhet bennünket. Elöbb kellet volna vizsgálódni, s utána nekiesni a bolygó lakosságának! Bár a DK-sokat kötelezném a vakcina felvételére!

Bájos
Macron: "A végsokig ki akarok szúrni az oltatlanokkal." Mindent a népemért!

Az osztrák kancellár
koronavirusos lett. A tájékoztatás szerint a nemrég beiktatott kancellár - aki mindhárom oltást felvette (nem kötelezöen!) - tünetmentes, és otthoni karanténban tartózkodik, ahonnan folytatja munkáját.

Kötelezö
lenne a védöoltás a németeknél.
Idióták? Elöbb egy kis országot (pl Luxemburg) kellene 100 %-osan átoltani, s várni a fejleményeket! Vajon az oltottak is épp ugy fertöznek? Valóban lenne birkanyáj immunitás a sok injekciótól ?

A 4. oltás után
Napi rekord: hétfon több mint 20 ezer új Covid-fertozöttet azonosítottak Izraelben.

MSZP elképzelés a lengyel kormánynál
"Februártól fél évig nullára csökkentik az élelmiszer, a földgáz és a trágyakészítmények áfáját a varsói kormány második inflációellenes csomagja szerint – közölte Mateusz Morawiecki kormányfo. "
S a kereskedök, termelök öntudatosan csökkentik az eladási árakat. Ahelyett, hogy az ÄFA különbözetet zsebre tennék. Mintha csak hatósági áras lenne a termék. Ha pedig miniszteri rendelettel elöirnák a max árakat, akkor a termék eltünne a polcokról, s helyette új néven, új áron elökerülne.|
Nem akarom bántani a parasztságot, de gyerek koromban a földmüvesek nagy adót fizettek. Ma semmit. A búzát a malom 10 % vámért örölte meg. Ma a búza teljes áráért (100%).


Haszontalan idióták
"„Putyin naponta örülhet a sok hasznos idiótának. Az utóbbi évekbeli üzleti modellje jelenleg tökéletesen muködik. Ijeszto" – kommentálta nyilvánvalóan az orosz-magyar gázüzletet Dennis Radtke néppárti EP-képviselo."
hogyan is mutatta a német TV? Fütsenek gyergyalánggal! De miért adunk Ukrajnának a biztonsági gáztartalékunkból? Nem loptak eleget az orosz gázvezetékböl? S mi a fenének kellett Orbánnak egyeztetni a tárgyalás elött a NATO fötitkárral és az EU vezetöivel?

Antiszemita
Antiszemitának nyilvánította Soros szervezetét Izrael.

Válasz
ként a Donyecki Köztársaság Putyin általi elismerésére, az amerikai elnök megtiltotta az említett köztársaságba amerikai vállalkozók befektetéseit. Pedig ott - egy várható háború miatt - igen alacsony áron lehetne vásárolni.

Jön még kutyára tél
Az USA megtiltotta az EU-nak az oroszokkal való kereskedelmet. Pedig az energiaárak már ma is 3-szorosára nöttek Nyugat-Európában. Mi lesz itt velünk orosz gáz nélkül? Rezsit csökkentünk? "Ha van orosz gáz, van rezsicsökkentés. Ha nincs orosz gáz, nincs rezsicsökkentés."

Gáz lesz?
Az EU tárolói 30 %-on állnak. Ez tavaszig elég. Németország északról és délröl kap annyit, ami a nyári fogyasztás. A gond télen lesz, mert nyáron nem tudja feltölteni a tárolóit. A cseppfolyós gáz jöhetne az USA-ból, de nincs kiépített fogadóhely számára. Meg elég tanker. Hideg napok jöhetnek...
Európa nem tudja helyettesíteni az orosz gázt. Súlyosbítja a helyzetet, hogy számos ország, mint Németország is kényszerpályán van, és ha akarnának sem tudnának rövid távon más energiaforrásokra váltani, miután eltávolodtak az atomenergiától és a széntol.

Koszovo
Elvben bármelyik nép eldöntheti, hogy önálló államban akar-e élni, vagy más népekkel együtt, mondjuk egy föderációban. Már az ENSZ alapokmánya is utalt erre, az emberi jogok két 1966-os egyezségokmánya pedig egyértelmuen kimondta, hogy "minden népnek joga van az önrendelkezésre". (kivéve a katalánt, amelynek joga volt, de ereje nem)

Az USA nem hagyott választást
Putyin tárgyalási javaslatát elutasították. Az oroszoknak nem marad más választásuk, mint önvédelemböl lecserélni az orosz ellenes ukrán vezetöt. Csak kicsit sok vérbe fog kerülni, többe, mint a mesterséges pandémia. Csak nehogy egy örült NATO tag beszálljon a buliba, mert akkor nyakunkon a 3. világháború!

Szeretünk, Putyin!
A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és “nácimentesítésére”. Fontosnak nevezte, hogy a mai Ukrajna területén élo minden nép élhessen az önrendelkezés jogával.

Putyin világosan megmondta: Nem akarja bántani Kis-Oroszország polgárait, csak demilitarizálni akarja, majd utat enged a népek önrendelkezési jogának. Vagyis Kárpátalja népe megmondhatja, hova akar tartozni. De nem türheti, hogy az USA atomrakétái Romániából Ukrajnába költözzenek.

Vigyázó szemetek..
"„A háború totális. Putyin elnök a háborút választotta, a masszív offenzívát, úgy döntött, hogy letörli Ukrajnát a térképrol” – mondta pénteken Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter a France Inter francia közrádióban. "
Putyin átvette Izrael gondolkodásmódját. Nem kell erös állam szomszédnak! Sok kis gyenge állam, amely problémát nem okoz, de ütközözonának megfelel.

Zsenik
Leszedik az útjelzö táblákat Ukrajnában. Mi lesz az oroszokkal GPS nélkül?
Törökország kitiltja az orosz hadihajókat az orosz vizekröl.
A lengyelek félnek, hogy Ukrajna sorsára jutnak.

A nyugat diplomáciai megoldást akar.
de eröfölényböl tárgyalva. Másképp meg sem hallgatja az ellenfelét. Érezhette Putyin, hogy ezekkel csak fegyverrel lehet beszélni.

Bizonyítsátok be, hogy európaiak vagytok!
Mi már bebizonyítottuk a magyar kisebbségnek az elmúlt években.

Kedves csepürágó!
A tárgyalások megtörténtek. Nem vezettek eredményre. Azért van ma háború.

Ne bántsd a civileket!
Putyin! Ne legyél olyan elvetemült, mint a NATO volt, amikor megtámadta Sziriát! Emlékezzünk! Sziria városai porig bombázva, 200 000 polgári áldozat. De mit várhatunk az USA-tól, amikor még a szövetségese repülöjét is lelötte.
Mint emlékezünk, Kis királyát (Irak) kivégezték, miután az ami csapatok annektálták Irakot. De ennek a sokat szidott iraki vezetönek volt köszönhetö, hogy nem zavarta népét az USA tankok alá. Inkább hagyta veszni a háborút (és saját magát).

A Politico neoliberális lap szerint már benne vagyunk a 3. világháborúban. Nos, szerintem Oroszország és Ukrajna nem a világ. S ne is legyünk benne, mert akkor elérkeztek az utolsó idök. S az lesz a szerencsés, aki rögtön meghal.
A Fiona Hill nevü akárki is arra figyelmeztet, amire Putyin: Minden népnek joga van az önrendelkezésre az 1966-as egyezmények (ENSZ) alapján. S az orosz demokrácia szemben áll Európa royalista államaival.



Nyitólap