Pandemia


"Háború dúl most a nagyvilágban.."
Bünösök közt cinkos, aki néma!
Nem vagyok orvos. Csak próbálom logikusan értékelni e helyzetet.

Koronás idők

Benu
Ma körülbelül 40 felé koronavírust ismerünk, ezek között 7 olyan van, ami emberre is veszélyes. Ebbol 4 pusztán náthaszeru tüneteket okoz, a maradék 3 jelent csak valódi veszélyt ránk nézve. Ezek a 2002-2003-ban fellépo SARS vírus (halálozási rátája 10%), a 2012-ben a Közel-Keleten megjeleno MERS vírus (halálozási rátája 30-40%-os) és ez a jelenlegi SARS-CoV-2 vírus, melynek az eddig rendelkezésre álló adatok alapján 2-3%-ra teheto a halálozási rátája. Koronás vírus ért el Európába.
Viszont a fehér embernek már erősebb törzs járt, így a halálozási ráta is magasabb. Kínában 1 milliárd emberből 3000 halott lett 3 hónap alatt. A cca 60 milliós Olaszország 1 hónap alatt produkált 3 ezer halottat. A (be)SARS-CoV-2 vírus az Európában gyakori "A"-s vércsoportúakat preferálja. A "0"-s vércsoportúak ellenállóbbak, de belőlük kevesebb van földrészünkön.
Kockázatos csoport: Öreg, férfi, A-s vércsop., magas vérnyomású emberek.
Mivel Kínában majdnem ugyanolyan arányban van a lakosságban A-s és 0-s vércsoportú ember (32 és 34 százalék), így számukra beszédes adat volt az eredmény. Eszerint a halottak 25 százaléka volt 0-s, míg 61 százaléka A-s vércsoportú és hasonló volt az eredmény a betegek esetében is.
Japán gyógyszer - Favipiravir. Eredményes lehet a koronavírus ellen.

Mi folyik itt?
Nílusi láz, afrikai sertéspestis, madárinfluenza, koronavírus. Hozzá földrengés, tavaszi hóvihar... A baj nem jár egyedül, de ekkora csoportra nem számoltunk.

Piacra járva
Gwyneth Paltrow az Instagramon számolt be arról, hogy a férjével, Brad Falchukkal mennyire megörültek annak, hogy kinyitott a közelükben lévő termelői piac – le is mentek egyből, persze a megfelelő védőöltözetben, maszkban és kesztyűben, ahogy az a mellékelt fotón is látszik.
Próbálná meg nálunk a hóesésben ilyen lengén öltözve elmenni a koronavírusra és a sertéshús nagykereskedelmi árának növekedésére tekintettel bezáratott őstermelői piacra.

Dél-Amerika
Pedig még Salvinit sem ismeri a Yanomami törzs, nemhogy a politikáját. Viszont ebben a törzsben napjainkban is előfordul a hun koponyatorzítás. Most koronás vírust kaptak.

Átalakuló egészségügy
Ha van pénzed, meggyógyulhatsz. Ha nincs, irány a krematórium. A magyar keresetekbe a lakáshoz jutás és a fizetős egészségügyi ellátás nincs beépítve. Csányi, a pénzes befektetett egy magánkórházba. Veszteséges lett az üzlet.

Aki keres, az talál
Egy nap alatt 916 új fertőzöttet diagnosztizáltak. A tünetekkel jelentkezők közül minden 10. betegnek minősült. A többi megfázott a fagylalttól.

Dolgozzanak a szegények!
Az ápolók jó része nem akar dolgozni, mert a fizetésük messze elmarad az orvosok 2 milliós keresetétől. Mondjuk, elmehetnek a szociális ágazatba, minimálbérért öregeket pelenkázni. A boltok automatizálnak, ott már nem lesz helyük. De az EU nagy. Akinek van nyelvtudása, az mehet. Máris lehet kezdeni az orvos és az ápolónő képzők létszámát emelni.

Telefondoktor

Élünk és meghalunk
Terjed a vírus. Vajon Pataki Attiláért eljönnek az ufók ? [Egy nappal a súlyos diagnózis után gyógyultan távozott a kórházból.] Szlávik János: a járványkórházak a kapacitásik végén járnak.
" „Ez a járvány most elszabadult” hazánkban a járványügyi szakértő szerint. Meglehetősen borús képet festett a helyzetről Ócsai Lajos, korábbi ÁNTSZ-vezető.
Most ugyan 0-10 a halottak száma naponta, de ez akár triplájára is nőhet.
Már kezdtem furcsának látni a dolgokat, hogy járvány idején csökkent az elhalálozások száma. Negyedévenként 2-3 000 emberrel kevesebb hunyt el a járvány idején, mint tavaly. Sok volt a járványkórház. Vajh ezek a botcsinálta "járványügyi szagértők" miért nem előre szólnak, hogy mennyire lesz szükség? Utólag már Miska, a portás is látja a helyzetet.

Itt pedig arról írnak, hogy mégis létezhet nyájimmunitás. Nekem meg az a meglátásom, hogy a covid-19 egyenesen gyógyító vírus, hiszen csökkent a halálozások száma a megjelenése óta.

A menekülő orvos
Az ellátó rendszer számos orvosa csak telefonon elérhető, már amennyiben azt is felveszi valaki. De ne adja fel! A türelem orvost terem! Hallom a rádióból, hogy a pedagógusbérek sokszorosát fogják megkapni orvosaink. Kezdő orvos közel 1 milliót, gyakorlott elérheti a 3 milliót. Azért ezek már focista keresetek. De a focistáink megérdemlik, hiszen évtizedek óta nem kaptak gólt VB döntőben! A nyugdíjast meg vigye a SARS ! De te is leszel még az, ha megéred! Ha a mai mikronyugdíjak kifizetése is gondot okoz, akkor miből lesz kifizetve a 3 milliót keresők nyugdíja ? Örökké a Rócsild sem hitelez! Be fogja nyújtani a számlát. Egyszerűbb lenne most kilépni az EU-ból, amíg kis veszteséggel ezt megtehetjük.

Orvosaink szerint a járványos időben a túlmunka és a másodállás tartja életben az egészségügyet. Ugye majd ezer beteg jut az ágycsökkentés által megüresedett néhány helyre. Az új betegek vélhetően nem reumatológusok, ortopéd sebészek és ideggyógyászok közreműködését igénylik. Akikhez szintén lehetetlenség eljutni a mai időkben. A várni már nem tudó járóbetegeket felsorakoztatták az utcán, s kis csoportokban járulhatnak isten színe elé. Mondjuk, a forró napokra kaphattak árnyékoló ernyőt az utcán sorakozó betegek. De ha hideg lesz a tél?

Az orvosi segédszemélyzet? Ők pedagógus béren maradnának? Ez bérfeszültséget generál! Mert ők is ismerik a belső titkokat. Elfogadhatatlan a tervezet az orvosi kamara szerint. Nincs benne, hogy 8 órai munkavégzésért jár a bér. S a vállalkozási díj emelését sem tartalmazza a maszek orvosvállalkozók számára. Ráadásul csak 8000 Ft hálapénzt lehetne büntetlenül elfogadni. Mert hála az van, különben varrat kiszedésnél életlen az olló s a sebben is bentmaradnak egyéb tárgyak. Tejelj, vagy megdöglesz!

Az ördög a részletekben..
Az orvosok osztottak, szoroztak. Rájöttek, hogy a borravalóból, a munkaidőben végzett másodállásból eddig is összejött a villa. Most a megemelt fizetéssel az összes "mellékes" bukna. Akkor meg minek a béremelés ?! Mondjuk, az altatóorvos, szemész stb nem borravalós állásnál biztosan jól jönne az emelés.

Neoliberális szemmel
Összeomlik az egészségügyi szolgálat, ha milliós vállalkozási díjakkal nem szerződhet egy orvos több kórházba is le ? Mert a kurrens orvosi szakmák esetében ma sem bérből él az orvos, hanem személyre szabott szerződése van, nem kis pénzért. Az átvezénylést felesleges volt törvénybe iktatni. Erre csak vészhelyzetben kerülne sor. Akkor pedig megkapja az orvos a katonai behívót, s ingyen megy... Mondjuk, az helytelen, hogy egy orvos nem lehet őstermelő. Ha már egyszer úgy is paraszt...

Egyes orvosok félnek a magánpraxis és az állami ellátás szigorú szétválasztásától. Mert ugye, az állami ellátásból irányítják a betegeket saját vagy a kolléga magánpraxisába, mert magától kevés ember jelentkezik maszek ellátásra. Nincs annyi pénze. Ugye, ma sem tiltja semmi, hogy magánklinikát nyisson egy orvoskör. Csak a kevés milliárdosból nehéz megélni. Lásd Csányi magánkórházát a 20 pandémiás beteggel.
Ha egy orvos ragaszkodik a másodállásaihoz, az mondjon le a főállásáról! Mint magánorvos, vállalkozhatna több "másodállásra" is egy időben. De ne a kórház dolgozójaként, a kóház épületében, annak műszereit és gyógyszereit használva építse magánpraxisát.

Hallgatom a rádiót. A riporternő sajnálkozik az orvosokon, hogy a 8 óra munkaidő után még 8 óra másodállást is kellett vállalniuk. Mikor marad idejük a családra, a rekreációra? De a tisztességes, vagy naív orvos megválaszolta: A TB annyi műtéti díjat fizet a kórháznak, amennyit az orvosok 4 órában elvégeznek. Aztán a következő 4 órában a lábukat lóbázzák, vagy elmennek másodállásba a főállású munkaidőben. Egy munkaidő, dupla haszon. Mondjuk, a háziorvos is csak napi 2 órában rendelt.

Dolgozzanak a szegények!
Az ápolók jó része nem akar dolgozni, mert a fizetésük messze elmarad az orvosok 2 milliós keresetétől. Mondjuk, elmehetnek a szociális ágazatba, minimálbérért öregeket pelenkázni. A boltok automatizálnak, ott már nem lesz helyük. De az EU nagy. Akinek van nyelvtudása, az mehet. Máris lehet kezdeni az orvos és az ápolónő képzők létszámát emelni.

Walking dead
"A tudósok még mindig nagyon keveset tudnak a vírus hosszú távú hatásairól, de mostanra már biztosra vélik, hogy a koronavírus egyik hosszú távú tünete az enyhe demencia."
Sok honfitársamat látva, ez eléggé hihető prognózis. Agybaj nagy baj.

Védettek
Egy friss kutatás, amit az Imperial College London kutatói végeztek, kimutatta, hogy 6 százalékról (júniusi adat) 4,4 százalékra (szeptemberi adat) csökkent azoknak a briteknek az aránya, akiknek a vérében kimutathatók a koronavírus antitestjei. A legnagyobb mértékben az immunitás azoknál csökkent, akik tünetmentesen estek át a betegségen.
Tudomásom szerint antitest ott van, ahol fertőzés történt. S addig van szükség az antitestekre, mig a szervezet le nem győzi a virust. Utána fokozatosan csökken az antitestek száma.

Vírushordozók
Von der Leyen azt szeretné, ha az uniós országok átvennék egymás koronavírusos betegeit.
Nem lenne biztonságosabb mobil kórház, kiküldött személyzet ?!

Tanítani veszélyes
Mivel az egyetemi oktatás online történik, kell a diákoknak az a kis testmozgás, amivel kiszolgáljék a pandémiásakat. Bár ekkora erővel előadásokra is járhatnának - nem beteg emberek közé. A katasztrófavédelem meg csak áll és néz..

Müller Cecília levelét megírta... Regisztráltassam magam SARS-cov-2 vírus elleni vakcina beadására. Nem vagyok virológus. De hosszú életem során megtapasztaltam, hogy a 3 komponensű influenza elleni oltás nem azonos a 4 komponensűvel. A korona vírus sem lehet sokkal másabb. Ugye, amíg Wuhanból Bergamóig ért a repülőgéppel érkező vírus, már megszázszorozta erejét. Tessék összehasonlítani a tavaszi covid-19 járvány következményeit az őszi SARS víruséval. S már pedzegetik, hogy tavaszra itt lesz a kelet-londoni még erősebb vírus. Ami ellen még el sem kezdték a kutatást a gyógyszergyárak.
A vakcina azzal véd, hogy gyengített v. kevés vírust tartalmazó oltóanyagot kapunk. Kicsit megbetegszünk, s a szervezetünk gyártani kezdi az ellenanyagot. Hazánkban idén hivatalosan 300 000 ember betegedett meg. Kb ennek 10-szerese lehet, akik alig észrevehetően átestek a természet vakcináján, s ezáltal védettek lettek az eddig ismert koronavírusok ellen. Vajon a népesség hány százaléka kell a nyájimmunitáshoz?
Ha a vírus támadását már kivédtem, akkor felesleges az oltóanyag. Ha meg nem, akkor is védtelen maradok az új mutációkkal szemben, ha beadatom. Mert jönnek még új s még újabb mutációk. Sokan vagyunk nyugdíjasok a világban. Régen a Rócsildok ezt a problémát háborúval oldották meg. De ők is fejlődnek. Mert a háborúban nem csak a fegyver pusztított. Hiányos táplálkozás, fűtetlen lakások, gyógyszerhiány.. Lakossági bombázások.. Mindig van új s még újabb.. Az oroszok már a spájzban vannak!

Az angoloknak már nem kell félni! Megkezdték a védőoltások beadását, ami minden bizonnyal az új vírus ellen is véd. Mindössze annyi a dolguk, hogy az új vírus gócpontjai körül felgyorsítják a védőoltások beadását. S ezzel elszigetelik az ország többi részétől a betegeket.

Falusi doktor
Falus András immunológus mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát koronavírus elleni vakcinával. Az oltást ugyanis mindannyiunk ügyének tekinti a szakember, nem pedig magánügynek.
Nem számít, hogy már átestél több mutáción és védett vagy! A vakcinagyártónak is élni kell!
Vidéki virológus
Falus András immunológus szerint nincs veszélye, ha a beoltottak nagyobb szabadsággal rendelkezhetnek. Why?

Hidden World War
A kutatók eddigi adatai szerint ugyanis az Angliában az elmúlt hetekben elterjedt új, mutáns koronavírus már a gyerekeket sem kíméli. Nem kéne lezárni a nyugati határainkat is?

Müller Cecília: szerint nagyfokú a bizalom a védőoltás iránt Magyarországon.

Ismétlés a tudás anyja, mondta a bukott gyerek is.
Az adaptív immunválasz életed során alakul ki. Amikor különféle betegségeknek vagy akár oltásnak vagy kitéve, elkezdi a szervezeted felépíteni a kórokozók elleni antitestek állományát. Ezáltal emlékszik arra, hogy egy vírussal vagy baktériummal találkozott korábban, gyorsabban legyőzi, majd segít, hogy később ne kapd el újra. Ez viszont időbe telik. A koronavírus esetében kutatások szerint 10 nap, mire az antitestek elkezdenek kialakulni, hogy felvegyék vele a küzdelmet.
Mára nem csak világszerte, de Magyarországon is rengeteg ember mondhatja el magáról, hogy átesett a koronavíruson. Sokan ilyenkor egy kicsit hátradőlnek, azt gondolván, hogy még egyszer úgysem kaphatják el a fertőzést, de biztos, hogy így van ez? Vagy csak annyi, mintha oltást kaptam volna?

Gondolkodj, s leszel!
Karácsony Gergely: „Valószínűleg sokkal többen veszítették életüket a járvány miatt, mint az a koronavírus-statisztikában szerepel” A főpolgármester szerint a vakcina megérkezése új szakaszt nyithat a járvány elleni védekezésben, de ehhez az kell, hogy az emberek bízzanak a hatóságokban.
Egy polgármester hozzáférhet az elhunytak számához településén. Csak össze kell hasonlítani a régi adatokkal az ideieket! A vakcina pedig feltehetően nem univerzális lesz, csak egy mutáció ellen véd. S miként a betegségen átesettek újra tudnak fertőződni (bár megkapták a "természet vakcináját"), feltehetően oltás után is elkaphatják egy új mutáció vírusát. Vagyis nem lesz nyájimmunitás! S az újra fertőződött ember ismét fertőzhet!

Karácsony után
A Gergely grafikonjával az a gond, hogy 5 év átlagához mér. Vagyis az elmúlt 5 évben magasabb értékek is előfordultak. Covid nélkül. Biztosabb eredményt adott volna a csúcshoz hasonlítani az idei évet. Vagy a min és a max-hoz is viszonyítani, s a két határ között van valahol a covid áldozatok száma.
A mérést torzítja, hogy a covid halottak nagy része feltehetően covid nélkül is elhunyt volna, csak pár hónappal később. Más betegségben.

Errare humanum est
Az előírt mennyiség ötszörösét kapta véletlenül nyolc német ápoló a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni védőoltásából, négyen közülük kórházba kerültek. Az oltásért felelős területi vezető sajnálatát fejezte ki a történetek miatt. Múlt héten a Frankfurthoz közeli Hanau kórházában olyan sokan hunytak el, hogy az intézmény hullaházában elfogytak a szabad helyek, ezért mobil fagyasztókban kezdték el tárolni a holttesteket. Mekkora krematóriumra lenne igény?

Walking dead
"A tudósok még mindig nagyon keveset tudnak a vírus hosszú távú hatásairól, de mostanra már biztosra vélik, hogy a koronavírus egyik hosszú távú tünete az enyhe demencia."
Sok honfitársamat látva, ez eléggé hihető prognózis. Agybaj nagy baj.

Diplomások?
"az orvosok szakszervezete szerint, aki nem oltatja be magát, az fizesse ki a milliós kórházi költségeit, ha mégis koronavírusos lesz"
Sok betegség az ember gondatlanságának, felelőtlenségének a következménye. Fizessenek mind? S ki garantálja a védőoltás hatékonyságát? Mint olvastuk, lett, aki az oltástól került intenzívre. S az új mutációkra is hatásos az oltás? Küldjenek pár beoltottat DK-Londonba megnézni, elkapják-e a fertőzést? Bár az új mutáció már a szomszédban van. (A fertőzéseket a beoltottak is elkapják, csak 95 %-ban enyhébb a betegség lefolyása.) Ma a betegek 3 %-a meghal. Az oltás 5 %-os kálója nem azt jelenti, hogy 5 % fog később meghalni, hanem ennyiük állapota fog kórházi ellátást igényelni véleményem szerint.

Napi egy milliós ellátási költség ?! Emlékezzünk a nyíregyházi kórházban ápolt TV operatőrre, akitől elfelejtették elvenni a mobiltelefont! "Fázom, egyedül vagyok, rosszul vagyok. De hiába kiabálok, nem jön senki!" - Reggelre meghalt. A Feri lapja.
Jogászkám, ha fájna, ordítanál!
Ha valaki megkapta a védőoltást, az nem jelenti azt, hogy többet nem lehet beteg a vírustól. Csak annyit, hogy súlyos beteg nem lehet. De fertőzni minden további nélkül képes lesz az oltás dacára. Valahogy ez a kommunikációból lemarad..

8 hónapig védett a vírus elen, aki egyszer átesett a betegségen. Ez is egy álláspont. Bár nem volt még 8 hónap a betegségen átesettek megfigyelésére. Laikus véleményem szerint kis mértékben örökké védett marad az illető az azonos vírus ellen. A mutációkat is könnyebben legyőzi.
Mint írják, a 600 Ft-os kínai gyorstesztek hamis eredményeket adhatnak, ezért Szlovénia leállt a teszteléssel.
A drága pénzen vásárolt vakcinák csak egy mutáció ellen védenek - 8 hónapig? Mikorra várható a 3 vagy 4 komponensű oltóanyag (Lásd: influenza).

A mentőorvos
Mint fogalmazott, elképesztő a sötétség az oltással kapcsolatban. „De mit is várhatunk, ha a kormány nem közöl megfelelő információt” – tette hozzá.
Felháborító, hogy a miniszterelnök nem tanítja a mentőorvosokat virológiára! Ugye, valóban kevés szó esik a vakcina hatékonyságáról, hátrányairól és univerzális - minden mutációt legyőző - hatásáról. Abszolut laikusként részletezzem ezt Zacher doktornak ? Mert ő is kussol a körülményekről, pedig neki azért lehet némi információja. A kormányt bármelyik paraszt szidhatja, ahhoz nem kell orvosi diploma.

Büntetőteszt
Nem akad egy orvos, aki elmagyarázza, hogy az oltott emberek is elkaphatják a betegséget újra és fertőzhetnek is ?! ..hogy a szérum nem egy páncél, amelyik nem engedi át a vírust, csak egy katona, amely felveszi a harcot a testbe bejutott vírussal szemben. Közben még fertőz is a beoltott ember..

A WHO tudása
Csütörtökön érkeznek Kínába az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) a koronavírus eredetének felkutatásával megbízott nemzetközi szakértői a vizsgálatok megkezdésére - jelentette be a kínai nemzeti egészségügyi bizottság hétfőn.

Az első fecske
„A vírus elleni oltás nem véd meg a fertőződéstől, tehát attól, hogy én beoltatom magam, és immunis vagyok, ettől a vírus – ha én belélegzem –, akkor a felső légutakban még megtelepszik, és a felső légutak sejtjeiben még szaporodik is. Engem a vakcinázás a betegségtől véd meg, vagy attól, hogy adott esetben meghaljak.
Mondjuk, a 95 %-os hatékonyság ezt is felülírja. S másokat nem véd meg tőlem az én vakcinázott testem.

Virológus?
Jakab Ferenc virológus szerint még a kórházban fekvő súlyos COVID-19-betegeket is be lehet oltani, ha így dönt a kezelőorvosuk.
Ha valakiben már ott van a vírus keményen, annak mi szüksége a legyengített törzsre ?!!! Analfabétaként mi lehetnék én a virológusok között ?

Pfizer halottja ?
A Pfizer Inc. szakértői és az Egyesült Államok szövetségi tisztviselői is vizsgálatot folytatnak annak az egészségügyi dolgozónak az ügyében, aki 16 nappal azután hunyt el, hogy beoltották a Pfizer-BioNTech vakcinájának első dózisával – írja a Bloomberg.

Venni, vagy nem venni?
Huszonhárman elhunytak Norvégiában nem sokkal azután, hogy megkapták a koronavírus elleni oltóanyag első dózisát. Norvégia ezért figyelmeztet: a védőoltás túl kockázatos lehet a 80 évnél idősebb és gyógyíthatatlan beteg emberek számára.

A másik oldal
Lemondott a kínai Sinopharm gyógyszergyár több csúcsvezetője. Gond lehet a koronavírus vakcinával?

Védett férfiak
Vajh miért is lesz ez az új okmány? Mert attól, hogy valakit beinjekcióztak, még kis mértékben megbetegedhet és fertőzhet is. Csak az injekciózott "dőlhet hátra", hogy immár 95%-ban biztos, hogy nem lesz covid halott.
Új igazolvány készül: "Beoltattam magam!". Ami ugye annyit jelent, hogy a gyógyszergyártó bevételhez jutott, s az oltott ember a komolyabb kimenetelű covid fertőzést megússza. Természetesen a határon átkelve még viheti a fertőzést, mert az ő oltása másokat nem véd meg - tőle. Vagyis az oltási igazolvány hamis reményt ad a környezetnek.
Hasonló a közúti alkoholszondához. Ugye mindenki megnyugszik, hogy a rendőrség kiszűri a társadalomra veszélyes embereket. Pedig az alkohol nem egyformán hat az emberekre. Egyik elveszti tőle az önkontrollt, a másik csak szomjasabb lesz. A rendőrnek nem az alkoholmennyiséget (zero tolerancia) kellene vizsgálni, hanem a vezetésre való alkalmas állapotot. Milyen a reflexe, a látása, a döntési képessége az igazoltatottnak. Annál is inkább, mert az alkoholon felül a kábítószer is gondot okoz, de balesethez vezethet egy betegség vagy az egyszerű fáradtság is.


Beoltották
Egy plasztikkártyát kapnak majd azok, akiket beoltottak már a koronavírus ellen. Ezzel akár este 8 után is lehet majd mozogni, mivel felmentést adhat a kijárási tilalom alól.
Ugye, ez is egy nagy ökörség. Mert a beoltott ember is fertőzhet. Bár már bevette amit beadtak neki.

Mindenütt az oltás fontosságát hangoztatják. Kevés? szó esik arról, hogy a fertőzésen átesetteknek felesleges beadatni az injekciót, hiszen már védettnek számítanak. Persze, aki nem tudja biztosan, hogy már volt betege a járványnak, annál jó lenne egy teszt, ami kimutatja az antitestek jelenlétét. S ha ezek megvannak, akkor felesleges az oltás. Ha nincsenek, akkor kívánatos. De csak a saját érdekében, hiszen továbbra is fertőzhet a beoltott.

Amit a tisztifőorvosnak illene tudni
A járvány soha többé nem lesz megállítható, csak a hatása minimalizálható. Mert ha mindenki beoltatja magát, a vírus akkor sem tűnik el. A beoltott ember is megfertőződhet és fertőzhet, csak éppen nem kerül intenzív osztályra. Egyszerű náthavírussá vedlik vissza, amilyen régen is volt.
Vajon miért erőltetik ennyire az oltást, hogy immár felmerült a kötelezővé tételének a gondolata? Csupán az lenne az oka, hogy a kormány túlrendelte magát, mint a lélegeztető gépeknél ? Avagy mélyebb, nem publikus oka is van az injekciózásnak ?!

Élünk és meghalunk
2020 novemberében:
15 366 fő vesztette életét, 52%-kal, 5279 elhunyttal több az egy évvel korábbinál. 2000. január óta ez a legmagasabb havi halálozási szám, amelyet akkor a tetőző szezonális influenzajárvány okozott.

A fekete leves
Merkel: Pusztítóbb covid hullám jöhet!

Visszaesők Fake news?
Az új típusú? koronavírussal fertőzött és kórházi ápolásra szoruló páciensek mintegy 30 százaléka hazaengedése után néhány hónapon belül visszakerült az intézménybe Nagy-Britanniában .
A vizsgált 47 780 koronavírusos páciens 29,4 százaléka került vissza a kórházba az első hazaengedését követő 140 napon belül, 12,3 százalékuk meghalt. A kórházból hazaengedettek csaknem egyharmada öt hónapon belül ismét kórházi kezelésre szorult, és csaknem minden 8. beteg elhunyt. A magyar orvos jobb munkát végzett. Nálunk nem kerülnek vissza a betegek a kórházba a szövődmények miatt.

Meghala
Ugye, a gyenge, beteg embereknek a 3. generációs vakcinából kellene adni, a fiataloknak a kínaiból. Ilyen egyszerű..

6 párti ellenség
Meg kellene fertőzni a 6 párt vezetőit coviddal. Aztán meglátjuk, hogy akkor sem lesz sürgős nekik a vakcina? Hadd döntse már el minden ember szabadon, hogy kéri-e ezeket a löttyöket, vagy inkább vállalja a fulladásos halál kockázatát!

Van másik!
„Úgy gondoltuk, hogy a következő nagy pandémiát egy vírus okozza, amiről még semmit sem tudunk. Őszinte leszek: tényleg úgy gondoltuk, hogy ez a legvalószínűbb eseménysor, ami bekövetkezhet„– tudatta Mark Woolhouse. Asztrológusok a WHO-nál? Avagy bennfentes információ?

Mental house
"Zacher Gábor toxikológus maszkban érkezett az ATV stúdiójába, pedig már túl van 2 koronavírus elleni oltáson, tehát védett. Az ugyanakkor nem egészen biztos, hogy nem is tudja továbbadni a fertőzést, mondta."
Picinyem! A maszkot nem maga miatt vette fel, hanem miattad. Hogy el ne kapd tőle a vírust. Mert az oltott is fertőzhet. Megjegyzem, a kínai első generációs vakcina, nem igényel olyan részletes ismertetést, mint egy 2-3. generációs. S a kínai vakcinától kevesebben haltak meg, mint az új típusúaktól..

A magyar ember szuper egészséges! Más betegsége nincs is, csak a SARS. Mert a SARS oltóanyag reklámozandó, de a más betegséggel nem lehet orvoshoz jutni, vagy csak körülményesen illetve drágán. De ha az orvosok megkapták a védőoltást, akkor ugye kinyitnak az SZTK-k?

Az emberben felmerül, hogy a virológusok ilyen ostobák, vagy ilyen korpásak ? Hasonszőrű politikusok. Felcsuti Péter virológus: nem volt hibátlan a kormány járványkezelése. Honnét ismerős nekem ez a Felcsut?

Az ORVOS válaszol
Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik...
Töltse le minden részét!

dr Lenkei honlapjáról:
1. Ha tényleg világjárvány van, akkor miért nem halljuk a mentő szirénázását folyamatosan egész nap és egész éjjel?
2. Ha tényleg világjárvány van, akkor miért mondják a temetkezési vállalkozók, hogy a forgalmuk ugyanakkora, vagy alacsonyabb, mint az átlag?
3. Ha tényleg világjárvány van, miért nem látunk folyamatosan embereket a temetőkben és a krematóriumokban, akik megállás nélkül temetik a halottaikat?
4. Ha tényleg világjárvány van, akkor miért mondják a statisztikák, hogy a halálozási arány a normál értéken belül volt tavaly?
5. Ha tényleg járvány van, akkor miért tűnt el majdnem teljesen a normális influenza?
6. Ha az első lezárás működött, akkor miért csináljuk megint?
7. Ha a lezárások NEM működtek, akkor miért csináljuk ugyanazt megint? Ugyanattól a módszertől más eredményt várni az őrültség egyértelmű jele.

8. Miért hallgat a kormány a saját nagyon kis számú szakembereire és tagadja meg, hogy hallgasson az orvosok, nővérek és egészségügyi szakértők legtöbbjére?
9. Miért látunk járvány-jeleneteket a kórházban a tévében, amikor valójában az összes üres?
10. Ha tényleg világjárvány van, akkor miért vannak nővérek ezrei szabadságon? (Koronavírus: Miért van olyan sok amerikai nővér szabadságon?)
11. Ha a járvány 2019-ben kezdődött, akkor hogyhogy a világ összes kormánya rendelt és kapott Covid-19 PCR teszteket egy évvel azelőtt, 2018-ban?
12. Ha az elhasznált maszkok nagyon fertőzők lehetnek, akkor miért látunk ezreket heverni belőlük a földön?
13. Ha tényleg világjárvány van, akkor miért térnek el a rendelkezések annyira városonként és országonként?
15. Ha a maszkok működnek, akkor miért nem használjuk őket minden évben az influenzához?
16. Miért nem látunk soha térdelő embereket az utcán meghalni?
17. Ha el kell kerülnünk a tömegeket, akkor miért vannak a szupermarketek nyitva, amik több száz ember befogadására képesek és a kis vegyesboltod a sarkon, ahol csak 3 ember fér el, zárva?
18. Miért hívja a kormány a pozitív PCR teszteket “eseteknek” és nem csak úgy, hogy “pozitív eredmény”?
19. Miért nem mondja el a BBC és az összes többi média, hogy az Egészségügyi Világszervezet kiadott egy frissítést, hogy a PCR teszt megbízhatatlan és nem kellene használni?
20. Ha a köhögés vagy tüsszentés el tudja repíteni a részecskéket akár 10 méterre is, akkor miért csak 2 méteres távolságot tartunk?
21. Miért fogadod el, hogy mérgeket juttass a bőrödre napi 10 alkalommal?
22. Miért van szükségünk egy kísérleti, DNS módosító oltásra egy vírus ellen, aminek 99.97% a felépülése aránya?
25. Hány embert ismersz SZEMÉLYESEN, akik meghaltak a koronavírustól? (És nem csak azt írták a kórlapjukra?) És hasonlítsd össze ezt a számot azokkal az emberekkel, akiket ismersz és akik károsodtak a védőoltástól.

Az orvosok megkapták a védőoltást. Akkor miért nem indul be az orvosi ellátás? Szakorvos, labor, röntgen stb..

Mivel még egyes orvosok fejében is nagy a sötétség: A vakcina csak a beoltott embert védi meg 95% valószínűséggel. De a beoltott azért továbbra is elkaphatja a vírust és meg is fertőzhet másokat. (Ennyit az oltási igazolványról!) A vakcina nem páncélt képez a testünk köré, hanem csak egy "vírusölő katonagyárat" hoz létre, ami fertőzés esetén cca 5 nap alatt aktivizálódik, s megindul a harc a vírus ellen. (Közben azért már fertőzhet a beoltott is!) Baj akkor van, ha nagyon nagy adag vírussal fertőződik meg a beoltott, s nem marad 5 napja, hogy a "katonáit" felébressze. Mert a vírus végez vele a 2. napon.

Ez a harc lesz a végső?
Indiából szeretettel
A vírus két mutációja külün-külön nem új, de Indiában eloször azonosították oket együtt egy vírustörzsben. Patel szerint a dupla mutáns akár a betegségen már átesettek újrafertozodését is hozhatja, mivel a szervezet nem képes azonosítani, így védekezni sem tud ellene.

Negyedik Miközben már a koronavírus járvány negyedik hulláma sújtja az Egyesült Államokat, a szakértok arra kérik a pandémia miatt kimerült lakosságot, hogy maradjanak éberek - hivatkozik az MTI a The Hill címu amerikai hírportálra

Toto Szakemberek (vakcinagyartok) szerint a koronavírus jelenlegi változatai mellett a járvány megfékezéséhez nem 2,5 millió, hanem hétmillió ember beoltására van szükség. Miért is?

Hiába volt minden erőmegfeszítés: Az indiai, del-afrikai, kaliforniai es brazil mutansok utan ujabb (JAPÄN) erkezik. Az oltasi igazolvänyokat ki lehet tenni a falra szobadisznek.

Nyáj szellem
Nem fäj ?

Kegyelem
Március végén naponta ötszáz ember halhat meg Magyarországon koronavírus miatt – jósolták szűk egy hónapja a Bill Gates alapítványa által támogatott Institute for Health Metrics and Evaluation járványmodellező szakemberei. A becslést több hazai szakértő is túlzónak vélte, és késobb az alapítvány is módosította, napi négyszáz körüli halálozást vetített elore, a legfrissebb, április elején módosított elorejelzés pedig úgy számol, hogy a halottak száma nem lépi át a napi háromszázat.

KSH
Erről beszél Mellár Tamás parlamenti képviselő, a KSH korábbi elnöke is. “Nem a KSH az adatgazda, ő kullog az események után. Attól függ, neki mikor adják át az adatokat. Történhet késleltetett adatátadás.”

Ha az orvosnäl a telefonon jelentkezo panaszai kozott covid tunet is elofordul, akkor a päciens eloszor tesztre van utalva. Ha megjön a negativ lelet, akkor fogad az orvos a panaszokkal. Nejemnel bejött az orosz rulett. 2 hete kapta a szputnyikot s meg nem szállt el.(Csak lepni nem tud a hideg labaival.) Orosz rulett: 5 vaktöltény mellé egy éleslőszer jár a 6 lövetübe. Aztän a fejedhez tarthatod a revolvert. (Hasznalt gepemen meg a nemet szoftver fut.)

Az elet megy tovabb
Lazitani?
Vajh mi a lazitas abban, hogy az ejszakai kijäräsi tilalmat megkurtitottak?
Kevesebb ejjeli lepke terjeszti a virust?
S a hypermarket picivel tovabb tart nyitva (szethuzva a vasarloi mezonyt), viszont kevesebb embert engednek be egyszerre?
Nekem mindez szigoritasnak tunik.

Torokgyik
A Cambridge-i Egyetem tudósai által vezetett kutatócsoport rámutat: a COVID-19-járvány miatt bekövetkezett késések a diftériaoltás beadásában, illetve a fertozések számának növekedése együttesen azt a kockázatot hordozza magában, hogy a torokgyík újból világszintü fenyegetéssé növi ki magát.

Európa szämos orszägäban betiltottäk az Astra-Zeneca hasznälatät. Nälunk hirtelen vakcinabőség lett.

Beke poraira
Mint ismert, 100 % hatasfoku vakcina nincs. A beoltatlan 700 ezer magyar betegbol is 22 ezer meghalt. 97 % felepult. A beoltottak csak 3 %-a kerül rossz helyzetbe.

Vedett ferfiak
" Védettséget az oltás mellett úgy lehet szerezni, hogy valaki átesik a fertozésen. Az oltással védettséget szerzettek száma sem tudható biztosan, mert bár a beoltottak számát pontosan tudjuk, de az oltások hatásossága nem 100%, idovel gyengülhet is, de azért ez még mindig a kisebbik bizonytalanság. A nagyobbik az átesettek száma. Nagyon fontos, hogy ez nem egyenlo a fertozésbol regisztráltan meggyógyultak számával, hiszen nagyon sokan enyhe tünetekkel vagy tünetmentesen esnek át, így nem is lesz pozitív tesztjük, nem kerülnek be a statisztikába."
Miért is volt enyhe a betegség lefolyása ?
Ugye, vagy nagyon kis virusmennyiséget gyüjtöttek be, vagy eleve volt egy kis védettségük gyermekkori koronavirus fertözés okán. Persze, ha kaptak volna egy egész fecskendőnyi virust, akkor már nem szagolnák alulrol az Ibolyát. Mindenesetre, a betegséget, az oltást tünetek nélkül ätvészelők is védettséget szereznek. Ostobaság, hogy csak a sulyos betegségen átesettek lesznek védettek.
S nem az antitestek számától függ a védettség, hanem a fertőzésre adott reakciótól. Mert az antitestek csak a fertőzött emberben jelennek meg. Különben mi értelme lenne a jelenlétüknek ?


Meddig tart a gondtalanság
A Pfizer/BioNTech Covid-19 vakcina legalább 6 hónapos védelmet nyújt a második oltás után és véd a dél-afrikai variánssal szemben is – írta Jakab Ferenc virológus professzor.
Az oltás utáni úgynevezett valós adatok azt mutatták, hogy a vakcina •91,3 százalékban hatékony volt a Covid-19 fertozéssel szemben és •100 százalékban megakadályozta a súlyos lefolyású fertozéseket.
Meglátásom szerint 6 hónapig még nem kell beindulni az antitest gyártásnak, mert van még elég a szervezetben. Ezért azonnali védelmet nyújt a beoltottnak. Természetesen a védelem 6 hónap után is megmarad, csak nem azonnali lesz, mert előbb be kell indulni az antitest gyártásnak. Ugyanez vonatkozik a hivatalosan ismert 700 ezer fertőzesen átesettre (valamint a nem hivatalos pár millió volt könnyü betegre is.)

Tapasztalat
Zádori János polgármester azt mondta, azok is megfertozodtek, akik túl vannak már az oltáson, mind a ketton is. Olyan is elkapta a vírust, aki decemberben már megbetegedett, meggyógyult, most mégis újra fertozött lett. A polgármester hozzátette, hogy senkinek sem voltak tünetei, csak a teszt mutatta ki, hogy hordozzák a vírust.

Járványstop Dániában.
Nem engedik a covid-os öregeket látogatni, nehogy a rokonság széthordja a virust az öregotthonból. Az öregeket nem kell félteni, be vannak oltva rendesen. De az oltási igazolvány nem tudja megállitani a virust.

Gyurcsányék rossz pontot kapnak a szülőktől. Mert azok várják az iskolanyitást, mint a messiást. S ha több virust már nem importálunk, akkor sinen vagyunk. Mert a népességünk döntő hányada már védett az átélt fertőzesek és oltasok hatására. (Nagy dózisu, szándékos fertőzést nem számitva.)
Hát várd a csodát Már készitik a negyedik hullámot
Mint látjuk, a virus nonstop mutálodik. A fertőzésen átesett vagy oltott emberek kisebb mértékben a mutáciok ellen is védettek, de ha valamiért épp legyengült az immunrendszer, akkor jöhet a hullazsák.

Kemenesi doktor
szerint a covid fertőzés kapcsán nagyobb valószinüséggel lép fel a vérrőg képződes, mint az Astra-Zeneca oltás után.
Hiszek neki. Kár, hogy az orvosok ezt nem tudták! Egy hétig csak napi 3 cataflam segitett elviselni a szúró fejfájást. Az orvosnak göze sem volt a bajomról. Nejem feltehetően A-Z vakcinát kapott (nem látta az ampullát). 2 héttel később ledölt a lábáról. Már 10 napja vizsgálják, hogy mitől hideg és gyenge a fájos lába. Sziv, ideg, gyomortükrözes stb. csak a véralvadás gátló nem érkezik. Pedig a tüdőembóliára simán rá lehet fogni a covid halált. Kicsi a létszám?

Lesz még fü..
Egy koronavírus elleni vakcinán és egy vírusölő orrspray-n dolgozik együttesen a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium és az osztrák Cebina nevü cég. Az utóbbi gyakorlatilag egy allergiaellenes spray, amely már a klinikai vizsgálati fázisban tart.

Ismétlők
"A betegségen átesetteknek akár 84 százalékkal kisebb lehet az esélye a fél éven belüli újrafertozodésre egy friss kutatás szerint."
Szerintem ez elirás. Az oltottak, betegségen átesettek is minden további nélkül újra fertőződhetnek, csak a betegség kimenetele nem lesz súlyos. Nem a fertőzés ellen lettek védettek, csak a komoly megbetegedés ellen. (Már, ha nem a vakcinäba hal bele valaki! 100 ezerből 20.)

Vektorvakcina
A vektorvakcinák nem magát a tüskefehérjét, hanem csak az azt kódoló gént juttatják be a szervezetbe, méghozzá egy vektorba építve. A vektor itt egy másik fajta vírus: egy adenovírus, amit szaporodásra képtelenné tettek, így teljesen ártalmatlan.
Nejem ilyen vakcinät kapott. Puszta véletlen, de a vakcina utän rohamosan romlott a végtagjai ällapota, s 2 héttel az oltäs utän kórhäzba került. A fél kórhäz megvizsgälta, de nem taläljäk okät a hideg végtagoknak, a fäjós läbnak és a kväzi mozgäsképtelenségnek. Egyben biztos minden orvos, hogy a vakcinänak köze sincs az ällapotähoz. Adenovirus
Kutyaharapäst szőrével. Vajh a vektorvakcinät kapottak az adeno virusok ellen is védettséget szereznek?

Ez úton is köszönetet mondok dr Szi Vince belgyógyásznak a feleségem lelkiismeretes kezeléséért. Persze, ez a minimum, amiért a többi orvoshoz hasonlóan ö is elhallgatta, hogy a covid vakcina veszélyes. 100 000 embeböl 500 megbetegszik és 20 meg is hal a vakcinától. De azt tudták mondani az orvosok, hogy a páciens jelezze, ha a vakcina valamelyik összetevöjére allergiás. Vajh hányan ismerik az összetevöket, s hányan tudják, hogy allergiásak-e rá ?

2 oltás után
"A második oltás után kapta el a koronavírust Dévényi Tibor "
Rossz reklám lett volna, ha belehal.

Nem értek egyet a Rócsildékkal! Belätom, hogy sok a 8 milliárd ember a bolygón. De nem háborúval, járványokkal kellene ritkitani soraikat, hanem születés szabályozással. Ha nem születik meg, nem kell megölni. S még a családi pótlék is megmarad.

Pócs doktor
Dr. Pócs Alfréd szerint a házkutatás oka az volt, hogy az elmúlt idoszakban egyre nagyobb hangot adott annak, hogy véleménye szerint milyen súlyos betegségeket eredményezhetnek a koronavírus elleni védooltások.
Ällitólag sokkal-sokkal többen betegszenek meg a vakcinától, mint amit a hivatalos közleményekben elismernek. Bil Gates ellenfele

A kinai virus gyilkosa
A labor eredményeibol az látszik, hogy míg a tavaly év végén a pozitív minták alig 2%-a volt a brit variánshoz kötheto, januárban ez az arányszám 70%, február végén pedig 90% volt. Márciusban felfüggesztették a variánsvizsgálatot, mert már csak brit variánst találtak. Why?

Megerőszakolta a covidos nőt
Vajon maszk volt az erőszakolón? Most akkor a virustól kell félnie, vagy a biróságtól ?

Nem biznak a magyar orvosok a vakcinákban. Beoltott (s attól beteg) feleségemet csak úgy fogadják kemoterápiára, ha negativ PCR tesztet is fel tud mutatni az oltási igazolványa mellé. Mondjuk, az oltáson ätesett háziorvosunk is csak negativ teszttel megközelithetö. (Csak tudnám, hogy a mozgáskorlátozottak hogy mennek az orvoshoz fel a 10 lépcsön? Bezzeg a bankok megközelitése akadálymentes.)

Az ősiség tőrvénye
Alacsony a kerités
Kötelező oltást emlegetnek. Kérem, az oltás nem közérdek. Magánügy. Ha félted életed, beoltatod magad. De továbbra is elkaphatod a virust, s fertőzhetsz is. Csak nem fogsz meghalni. Legaläbb is koronavirustól nem. Nagyon komoly mellékhatäsai vannak egyes esetekben az oltásnak. Ezért nem szabad kötelezővé tenni. A nyájimmunitás blődli egy folyamatosan mutálódó virus esetén. S ne feledjük: A betegségen átesettek épp olyan védettek, mint a beoltottak.

Fertőzhet a beoltott?
Miért is ne fertőzhetne? Legfeljebb a frissen oltott embernél erre kicsi a valószínüség, mert még tele van antitestekkel. Nem kell neki 5 nap, hogy aktiválja az antitestgyárát. Amint megfertőződött, már indul is a harc a testében. Mire aktiválná az antitest gyárát, már győzött is.
Ugyanez igaz a fertőzésen átesett enberre is. Ha frissen volt beteg, akkor kicsi az esélye a fertőzésnek, ha régen (sok hónapja) volt beteg, akkor nagyobb eséllyel fertőzőképes. Ezért szeretné a Pfizer elérni, hogy évente újitsa meg oltását mindenki. Persze, már saját zsebre..

A balliberális elképzelésnek megfelelöen Müller Cecilia csapata új rendeletet alkotott: Csak negativ pcr teszttel rendelkezöt vesznek fel a kórházak. De nem a bejáratnál veszik le, mint a normálisabb idökben, hanem azzal jelenjen meg a beteg a felvételnél. A teszt nem lehet 3 napnäl régebbi. De igy csak a fizetös helyek adnak teszteredményt. Pusztuljanak a szegények! Bravo, balliberális nyunyoka! (Älmomban 2 macska voltam..) Mig jobb helyeken a pcr tesztet el sem fogadják hitelesnek, addig a magyar egészségügyben übereli az oltási igazolványt. Mert az kevés a kórházi felvételhez. (Tisztességes helyen pedig megnéznék a beteg vérképéböl az IgM és az IgG értéket. S annak megfelelöen mehetne a beteg tovább.)

Fizess, beteg!
A betegek felvételének feltétele, hogy érvényes védettségi igazolvánnyal, a tervezett beavatkozást megelozo 48 órán belüli negatív PCR-teszt-eredménnyel és a mutét napján végzett negatív antigéngyorsteszttel rendelkezzenek – írta a miniszter.
A Telex azzal kapcsolatban fordult kérdéssel az Emmihez, hogy oltással nem rendelkezo személyek esetében állja-e a PCR-tesztet, illetve az antigéngyorstesztet a kórház vagy a beavatkozó intézmény.

Mint látjuk, a beoltottnak ingyenes a kórházi ellátás előtti teszt, csak senki sem tudja, mindezt hol végzik ingyenesen. (48 órán belül) A háziorvos sem tudja... A szakrendelő sem tudja... Feleségem 2 napi telefonálással elintézte, hogy a kötelezövé tett kórházba vonulási ingyenes pcr tesztet hogyan lehet megkapni: A háziorvos kérheti emailban az ANTSZ-töl a tesztet a betegnek, s az ANTSZ intézkedik, hogy a bejuthasson kórházi gondozásra a beteg.

Fejetlenség az egészségügyben
"A védettségi igazolvánnyal rendelkezoktol nem kérnek tesztet. "
De kérnek! (Pécsi kórház immunológia)

Sok hühó EMMIért
a védettségi igazolványok eloállítása, megszemélyesítése és postázásra elokészítése 6,22 milliárd forintba került.
Ezzel minden igazolvány tulajdonos bizonyítani tudja, hogy egy fertőzés esetén nem fog meghalni, csak te! Ö csak fertőz!
Eszbonto
lejárt vagy lejárt közeli igazolvänyt meghosszabbítják, ha valaki igazolja, hogy sok antitest van a szervezetében (frissen fertőződött)
Antitest nem a semmiért keletkezik, hanem a szervezet felveszi a harcot a behatoló virus ellen. A T-sejtek elinditottäk a folyamatot. Ha sok az antitest, akkor nemrég oltották vagy ami ugyanaz, nemrég fertőződött.

Orvos mondta: "A covid virus Kínából érkezett." Kinek volt merse elinditani a járványt?Mint írják, egyeseknél a fertözés enyhe demenciát okoz. Lehet, hogy nem véletlenül készültek a primitív embereknek a "sétáló halott" (walking dead) filmek?

Wuhan
" az Egyesült Államok kommunikációjában a világjárvány eredetére vonatkozóan, és azóta is egyre erősödnek azok a hangok, hogy a Covid-19 emberi mulasztás miatt terjedt el."
Mint ismert, pár éve már kaptunk egy kisebb járványt a közel-keleti SARS virusból. "03.01.2013 — Die Risikoanalyse „Pandemie durch Virus Modi-SARS“ wurde unter fachlicher Federführung des Robert Koch-In- stituts und Mitwirkung weiterer ..." 2016 As of Sunday, there had been well over 100,000 confirmed coronavirus cases globally and at least 3,700 deaths. Middle East Respiratory Syndrome (MERS) that first emerged in Saudi Arabia in 2012, took eight years to infect almost 2,500 people. Coronavirinae within the family Coronaviridae of the order Nidovirales. They comprise four genera: alpha-, beta-, gamma-, and delta-coronavirus (Adams & Carstens, 2012). Severe acute respiratory syndrome coronavirus (SARS-CoV) and Middle-East respiratory syndrome coronavirus (MERS-CoV), from the genus betacoronavirus, cause severe pneumonia in humans. https://www.embopress.org/doi/full/10.15252/embj.2019102277 Azok a magyarok, akik a 2010-es évek első felében ätestek a SARS fertőzésen állitják, hogy sokkal rosszabb vot az influenzánál.

Uj védettség igazoväny jön.
A pápa megkezdte az aggódást. Nem véd a védőoltás.

Oltják a görényeket

OV aggódik
Mert 3 millió (ismert lakcímü) magyar nem oltakozott. Potenciális halálraítéltek egy készülődő új hullám során. Csak ezek a rossz orvosok nem közölték OV-vel, hogy az oltás nélkül a betegségen átesettek védettebbek, mint a beoltottak.

Kell-e 3. oltás? Laikus szemmel második sem kell. Már az első oltás felér egy kisebb fertőződéssel. A fertőzés utän pedig a T-sejtek emlékeznek. Az esetleges 3. oltással pedig a szegény országoktól vesszük el a lehetőséget, akik eddig oltószer nélkül maradtak. S kedves Merkely Béla! Mitől is függ az antitest képződés?

Kötelező orvosoltás
Ne féljetek, doktorok! Ti csupa vaktöltényt kaptok a pisztolyba. Rátok még szükség lesz.. Vagy nem?

Schmidt nem oltakozik
Ezzel senkit sem veszélyeztet, max önmagát. Mert a beoltott is viheti a virust, s el is kaphatja az úton. Fertőződhet és fertőzhet. Csak a buták ragaszkodnak mások beoltásához.

Nürnberg újra töltve
A pert ügyvédek, orvosok és aggódó állampolgárok csoportja indította, akik élni akarnak azzal a demokratikus jogukkal, hogy "nem akarnak részt venni kísérleti orvosi kezelésben (COVID-vakcina), és emiatt nagy és súlyos nyomást érkezik az izraeli kormánytól". Kötelezö bukta.

Mengele gyermekei
Bírságot kell kiszabni a koronavírus elleni oltás második adagját kihagyókra - sürgeti Németországban több politikus és szakember hétvégi sajtóbeszámolók szerint.

Beoltották s virusos lett
Délelott már elárulta a Life TV vezérigazgatója, hogy ő és a menyasszonya, Eszter is megfertőződtek koronavírussal, pedig mindketten túl vannak több hónapja a második oltáson is.

Lekommunistázták Rócsild embereit
A 8 000 millió emberből:
A világon 198 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 235 449 (a betegek 2%-a) a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai ido szerint kedd reggeli adatai szerint. (Az orvos nem látta esetek száma ismeretlen.)

Kulcsár Péter A Belgrád melletti Batajnica covid-betegek ápolására épített kórház igazgatójával beszélt. Annak állítása, hogy a beoltatlan nyaralók (hol jártak oltási igazolvány nélkül?) vitték haza a vírust. Mint ismert, a sikeres orosz és kinai vakcinákkal oltottak ott lenn délen nem fertőződtek meg. (Azt meg sejtettük, hogy az uralkodó osztály nyaralása után megjön a 4. hullám hazánkba is.)

Vajon miért lett betiltva a koronavirus elleni orrspray !? Indexre tették, mivel a magyar kormány nem akar kötelező országos méretü orvoskisérletet, mint a pfizer esetében. Mégsem Mengele gyermekei !?

Tanuljunk a virusokról!
Humanisták
A Dél-Afrikában teljes nemzedékeket veszélyezteto AIDS-járvány miatt a Mandela-kormány 1997-ben úgy döntött, hogy engedélyezi a tízezer dolláros HIV elleni gyógyszerkoktélok olcsó generikus változatainak gyártását és behozatalát. A következő évben 39 gyógyszergyár perelte be Dél-Afrikát a WTO szellemi tulajdonra vonatkozó egyezménye, a TRIPS megsértéséért.

Izzad, mint Bánó igazságában (kazetta ügy)
Nem az a szomorú, hogy Bánó Andrásnak fogalma sincs a virológiához! Az a szomorú, hogy a szakemberek is ilyen korpásak.
Ugye, antitest a friss betegekben, friss beoltottakban van nagy számban meg. Aztán az idő múlásával az antitestek száma csökken, de a védettség megmarad. Mert a T-sejtek emlékeznek, s beindítják az antitest gyárat. Mondjuk, a 3. oltás elég feleslegesnek tünik (söt, a második is), de támogassuk a Pfizer-t! A betegségen átesettek védettebbek, mint a beoltottak. Mert az egész virusra emlékezik a szervezetünk, nem csak annak egy darabjára.

Pfizer Mengele leszármazottai
Minden 40. földlakó covid fertőzött lett, s a fertőzöttek 2 %-a elhunyt.
Újabb három ritka lehetséges mellékhatás, egy borallergia-fajta, az erythema multiforme, a vesék mirigyállományában lévo hajszálér-gomolyagok gyulladása, az elég riasztó tünetekkel, deréktáji fájdalommal és vérvizeléssel járó glomerulonephritis, illetve nefrózis-szindróma, vagyis veseeredetu tünetegyüttes miatt is vizsgálja az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) a két amerikai gyógyszergyártó, a Pfizer és a Moderna vakcináját. Na, és az Astra-Zeneca. Egy halálraítélt megszökött ?

Az ördög ügyvédje nem én vagyok
De: A kormäny a kötelezö megsemmisítéstől eltekintve, milyen hibát követett el ?
Apró nagypapa unokája! 1986 Csernobil. Minden plitikus elhallgatja a rá hátrányos info közlését. De egy kamerát kaphatott volna minden kovidosztály...
S Varga Mihály biztosan tudhatta, hogy marhaságokra megy el a pénz. Bizonyára cimkézett pénzek voltak.
Bár matematikailag nagyon rossz volt a covid statisztikánk, de aki tud a sorok közt olvasni..
Oltóanyag pedig van elég, csak nem kérik az emberek. Mindenki természetes halállal szeretne meghalni..
Vera Jourovára pedig ráférne már egy hajmosás.
Itt is minden állítás cáfolható, de politikusok irták a cikkeket, s a politikusok mindig igazat írnak.

Náci módszer a kötelezö kísérleti oltás
Ellenezzük a gyerekek oltását, mivel az háromszor halálosabb rájuk, mint maga a koronavírus az USA járványügyi és betegségmegelozési központjának adatai alapján, ezért a Mi Hazánk Mozgalom azt is üzeni Orbán Viktornak: „Hagyják békén a gyerekeinket!”

Magyar variáns
A magyarok már nem akartak megbetegedni a koronavíros által. Mutálódott számukra egy új variáns. Lassan fogy a nyugdijas létszám.

Magyarorzágon hetente 2200-3500 ember hal meg. A járvány csúcspontján ez a szám elérte a 4500 főt is. ksh. A mentős szerint ez a napi 140 többlet 30 buszbalesetnek felel meg naponta. Persze, ha figyelembe vesszük a kórházak ágycsökkentését, a betegellátás szüneteltetését, a bujkáló orvosokat, akkor nem is sok ez a heti 1000 fös halálozás növekedés.

Megtorlás az orvoskisérletet megtagadókkal szemben
Eloször is: egy jogállamban, ahol jogainkat nem az államtól kapjuk, a diszkriminatív jogfosztás soha nem lehet megtorló jellegu. Márpedig a járvány terjedésével, az ellátórendszer teherbíró-képességével semmilyen igazolható kapcsolatban nem álló joggyakorlás korlátozása, pusztán azért, hogy így „ösztönözzék” az átoltottságot, megtorló jellegu. Minden megtorló jellegu jogkorlátozás súlyosan sérti az emberi méltósághoz fuzodo jogot, jóllehet az európai demokráciáknak alapvetése, hogy az emberi méltósághoz fuzodo jog korlátozhatatlan.

1:10-hez az esélyem, hogy megfertözödöm koronavírussal. Ha ez bejönne, akkor még 1:50-hez az esélyem a halálra.
Volt olyan okos Ottó, aki szerint már nem beszélhetünk gyógyszerkísérletről ennyi oltás után.
Akkor tessék nekem megmondani, hogy miért halnak bele emberek a vakcinába illetve miért lesznek örökre nyomorékok tőle? Mert amig ezt nem tudjuk, addig egy kockázatos kisérlet e vakcina beadatása. (Illene erre figyelmeztetni a tájékozatlan embereket!)


Video ...altera pars
Lenkei video. Mert ó az emberből..

Covid gyógyszer betiltva. Csak a génmódosító vakcina elfogadott, meg a gmo-s szója. Guillain-Barré-szindróma (GBS) a vakcina mellékhatása.

Szijjárto viruskutató: "Hogy a háromfrontos támadást ki tudjuk-e védeni, hogy ne kelljen zárnunk és újabb súlyos korlátozó intézkedéseket bevezetnünk, az bizony a jelenleg oltatlan embereken múlik"
Ezt is épp olyan komolyan kell venni, mint a korpás viruskutató állítását, miszerint az kap védettségi igazolványt, aki frissen fertőződött meg, s igy sok az antitest a vérében.

Ujrafertőződés
"Müller Cecília elmondta: mindössze 0,2 százalékos újrafertozodési arányt mutattak ki azoknál, akik a koronavírus ellen Magyarországon használt vakcinák szükséges dózisát megkapták."
Vagyis az 5 millió oltott 2 ezreléke fertőződött újra. (10000 ember) Vajh az 5 millió oltatlanból hányan betegedtek meg napjainkban ?

Hihetetlen
"Értesülések szerint több oltóközpont is idegen anyagot jelentett a védöoltásokat tartalmazó egyes fiolákban. "
A magyaroknak még jó lenne ! (Rossz nyelvek szerint még AIDS virus is akadt egyes fiolákban!)

Eredet
"Az amerikai hírszerzo szervek megállapítása szerint további információkra lenne szükségük annak a vitának az eldöntéséhez, hogy egy kínai laboratóriumi baleset volt-e a Covid-19 járvány kiindulópontja "
Csak ki ne derüljön, hogy a 2000 utáni magyar sars járványból került Kinába a virus!

4. hullám
A fertozöttek száma lassan, de emelkedik, Rusvai Miklós szerint ugyanis nem szabad ezt az adatot fetisizálni, ez ugyanis most, hogy magas az oltottak száma, önmagában kevés információt ad, hiszen az oltottak is megfertozodhetnek, de kevésbé betegedhetnek meg, és sokkal kisebb eséllyel halnak bele a betegségbe. A kísérlet folytatódik. Mengele tanítványa, Falus András immunológus úgy gondolja, csakis a koronavírus elleni oltások kötelezové tételével lehetne elérni, hogy mindenki igényelje a vakcinát. Nürnbergbe vele!

A botcsinálta orvos
Aktuális és sokakat érinto kérdésre hívta fel a figyelmet egy videóban John Whyte, a WebMD foorvosa. Az oldalon közzétett rövid összefoglalóban Whyte elmondta: aki már túl van a koronavírus-fertozésen, annak is érdemes beoltatnia magát, mert ugyan kialakul a természetes immunvédelem a SARS-CoV-2 vírus ellen, ám ennek mértéke változó. Függ attól, hogy valaki tünetmentesen vészelte-e át a fertozést, vagy enyhe, közepesen súlyos, esetleg súlyos tüneteket okozott nála a betegség. Elobbiek esetén ugyanis lényegesen kevesebb antitest termelodik a szervezetben, mint a súlyos lefolyású megbetegedést követoen - tette hozzá Whyte. Az immunvédelem erősségét az is befolyásolja, hogy mennyi ido telt el a fertőzés óta, a természetes immunitás nyújtotta védelem ugyanis viszonylag gyorsan gyengülni kezd.

Nem vagyok orvos. Igy máig sem értem, mi lett a koronavirus régebbi változataival. Csak eltüntek. Miért? Már nem fertőzőképesek? Jut eszembe: Miért nincs még meg az AIDS virus (meg sok másik) ellenszere? Ugye, elöljük a virust, befecskendezzük, aztán a T-sejtek majd teszik a dolgukat. Mindössze pár ezer virus ellen kellene védöoltás.. Bevette már az e napit?

Mikor még az Areg isten legény vót
A koronavírus elterjedtebb, mint a súlyos akut légzoszervi szindróma 2003-ban. Ez utóbbi – angol rövidítéssel a SARS – két tucat országban jelentkezett. A fertozés során durván 8100 esetet regisztráltak világszerte.
Ezzel szemben a koronavírus, amely 2019. december 31-én jelent meg Kínában, eddig csaknem 10 ezer embert fertozött

Jakab nem rokona az ávósnak?
„Tehát ha valaki azért nem kéri az oltást, mert azt gondolja, hogy átesett a fertőzésen, és így védett, az nem igaz. A fertőzés kiváltotta immunválasz gyorsan lecseng, és eltünik a szervezetből.”
Ezt egy virológus mondta állítólag. No comment. Hajmosás? Bár az immunválasz lecseng, de a védekezö képesség negmarad.

Moderna piszkos gyógyszergyártó
Már több alkalommal is vissza kellett hívni Japánban a Moderna koronavírus elleni vakcináit, szennyezettségre hivatkozva. A hírek szerint fekete és rózsaszínu ismeretlen anyagot tartalmaztak egyes ampullák. (Vagyis nem minden ampulla volt "szennyezett". Ugye, az orosz rulett.)Már az ókor embere is tudott szintelen és szagtalan mérget elöállítani. Persze, lehet, hogy csak a japánokra pikkelnek a modernáék...

Tisztességes kormány csak a gyártó felelősségére ad ki vakcinát. Amelyik perelhetö. Persze, ehhez elözetesen meg kellene vizsgálni minden beoltandót! Csak a piszkos náci banda akar kötelező oltást!

Beoltva
Eszerint az első oltás után legalább három héttel a beoltottak közül 0,2 százalék fertőződött meg, 0,05 százalék került kórházba, valamint 0,012 százalék hunyt el koronavírusban.

Bezárt a kórház sebészete
"A lap információi szerint az egyik orvos múlt hét elején fertőződött meg koronavírussal, őt azonnal karanténba küldték. Pénteken kiderült: egy másik dolgozó és egy beteg is belázasodott. Ezt követoen az összes munkatársat és kórházban fekvő beteget letesztelték, a Népszava szerint ekkor újabb három fertőzöttet találtak."
Szerencsére minden orvosnak van oltási igazolványa, így bizonyára nem fertőztek meg senkit. Vagy mégis ? Persze, eddig is a kórházak, öregotthonok voltak a gócpontok. Mindenesetre a mütétre várók túlélési esélyei változnak.

Mengeléék irtják az orvosokat?
Mondjuk, a covidba kisebb eséllyel fognak meghalni a beoltottak, más halálnemmel meg manapság nem foglalkozunk. Persze, egy jó kolléga adhat némi sós vizet is a vakcina helyett, s akár videozhatják is a nagy eseményt..

A beoltottakat nem lenne szabad beengedni nagyobb rendezvényekre! Ugyanis maguk sem veszik észre, hogy megfertőződtek és fertőzhetnek. S a gyanutlan oltatlan egészségesek maguk közé engedik, s kész a baj. Mert az oltatlanokon jobban látszik, hogy betegség terjesztők. Mengeléék zsarolnak

Kemenesi Gábornak akár igaza is lehetne..
"Egy újabb népszeru tévhit terjed rohamosan, mely szerint a fertozésen átesni jobb, mert jobb védelmet ad, mint a vakcina. Az állítás önmagában igaz is lehetne, ám Kemenesi Gábor szerint rendkívül fontos tényezőket kihagy a képletből: elfelejti az utat, ami az immunitás megszerzéséig vezet."
Kedves doktor úr! Ön se feledje, hogy a covid nem Wuhanból jött! Itt él velünk ismeretlen ideje. Az eredeti (módosítatlan) változat már a nagyapáinkat is megfertőzhette. 2003 táján járványt is okozott. 2012-ben aztán újabb koronavírus kezdte el fenyegetni az embereket: Szaúd-Arábiában jelent meg a MERS, vagyis a Middle East respiratory syndrome coronavirus, magyarul közel-keleti légúti szindróma. Vagyis rengeteg ember áteshetett a fertőzésen. Akik igy több-kevesebb immunitást is nyertek. A virológus pedig nem hülye, csak ráférne a hajmosás!

Tervszerüen
Egyre több adat mutat arra, hogy nagyjából az egész világon közel egy időben terjedt el a virus, a szegény ember atombombája.
Vajon régen miért nem mutálódott a virus ennyire ? S egyre súlyosabb formát öltve.. Az élőlények mutációja általában betegséget, gyengülést okoz..
Ha leállna az egészségügyi ellátás, akkor mennyivel lenne több halottunk évente?

Jön a 4. ! Mondjuk én csak a 8. hullámtól félek nagyon... Addigra nagyon eldurvulnak a dolgok. Ma is tudja a virus név, lakcim szerint, hogy ki nem oltakozott! Na erre volt jó az oltási igazolvány.

Mielött valaki beskatulyázna: Nem vagyok virustagadó. Elhiszem, hogy van koronavirus. Elhiszem, hogy az orvostudomány képes vakcinát gyártani ellene. Csak a politikusok tisztességében nem hiszek.

Guillain-Barré-szindróma: Az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatósága (EMA) korábban az AstraZeneca vállalat vakcinájával, a Vaxzevriával kapcsolatban hívta fel a figyelmet erre a ritka mellékhatásra. Mondjuk, a nejem szputnyikot kapott állítólag hasonló eredménnyel. Most meg a Johnsont emlegetik. Minden vakcinának ez a mellékhatása? Kötelezni rá minden vakcinabarátot, kedves náci honfitársaink!

A zuhanó repülögépen mindenki imádkozik.

Végül minden kiderül
Az amerikai kutatók úgy vélik, hogy a 12 és 15 év közötti egészséges fiúk nagyobb valószínuséggel kerülnek kórházba a vakcina ritka mellékhatásával, mintha elkapták volna a vírust

Egy óra múlva Sárika az enyém lett

Csúsztatás
"KEMENESI GÁBOR: Számszeru adatok igazolják, hogy ezerszer, tízezerszer nagyobb kockázata van annak, hogy a vírusfertozés valamilyen súlyos szövodményt okoz, mint annak, hogy az oltás teszi ezt. Jelen álláspont szerint nagyjából minden száz fertozöttbol egy meghal a vírusfertozés hatására. A vakcinák esetében az eddig kiderült ritka mellékhatások (szívburokgyulladás, vérrögképzodés) minden százezer beoltottból egy–tíz embernél jelentkeznek."
Az orvosilag igazolt fertözöttek cca 3%-a hal meg az oltatlanok között. Persze, a ténylegesen fertözöttek száma ismeretlen, de akár nagyságrendileg is nagyobb lehet. Az oltottak közül is sokan kerülnek intenziv osztályra. Ráadásul magától az oltóanyagtól is. Egyenlöre nem publikus az oltottak aránya az intenziv osztályon.
De milyen gyógymód az ahol a gyógyszertöl megbetegedettek aránya összemérhetö a betegségben intenzivre kerülökkel !? S a ciklusra tett hatás semmi a GBS-hez képest. Reméljük, egyszer bíróság elé állnak az oltást eröszakoló emberek. Népirtás vádjával.


Mutánsok
Minden egyes infekció során a megfertozött szervezetben vírusok milliói jönnek létre, szaporodásuk során pedig sok megváltozott, az eredetitol eltéro (mutáns) koronavírus is keletkezik.
Mint látjuk, 1 ember szervezetében is virus milliók jönnek létre, ezért keveset számít, hogy 1 vagy 100000 a fertözöttek száma. Figyelemre méltó, hogy a virus fokozatosan erösödik. Egyre agresszivabb lesz. Ha majd mindenki beoltatta magát, akkor megszelidül. Mert a beoltott is fertözödhet és fertözhet, de az oltóanyag nem engedi mutálódni, hanem stabilizálja virus helyzetét. Miért nem mentem virológusnak? (Pedig nyomtam a gázt!)

Tudnak valamit?
Több ezer egészségügyi dolgozót függesztettek fel oltásmegtagadás miatt.

Aránypár
A vizsgált idoszak alatt 4439 fertozött, s köztük 294 súlyos beteg volt azok között, akik nem kaptak emlékezteto oltást, míg a harmadszor is beoltottak körében legalább 12 nappal újraoltásuk után csak 934 fertozés volt, és 29 súlyos eset.
A dolog szépséghibája, hogy feltehetöen az oltottak tizedét sem teszi ki a 3-szor oltottak száma. S ezt a 29 súlyos esetet produkáló oltást nevezik teljes védelemnek.

Alacsony a kerítés
A koronavírus-fertozésben meghalt 66 éves amerikai no családja most drámai üzenetben szólt a beoltatlanokhoz.
„Ot ugyan beoltották, mégis elkapta a fertozést azoktól, akik nem oltatták be magukat. Anyámnak az o döntésük miatt kellett meghalnia” – írta Candace Cay Ayers családja a gyászjelentésükben.
Ugye, a nyomorult félrevezetettnek eszébe sem jut, hogy az oltott anyja beteg lett. Vagyis a betegséget egy másik beoltottól is elkaphatta.

Orvosi kamara
„Sajnáljuk, hogy néhány egészségügyi dolgozó – hivatásából elvárható szakmai tudásával összeegyeztethetetlen módon – tévhiteket terjeszt”. Arra azonban nem tértek ki, hogy pontosan mely egészségügyi dolgozó által terjesztett állítással nem értenek egyet.
A királynöt megölni nem kell félnetek jó lesz.

Zavartalanul
“minket, magyarokat valahogy nem zavar eléggé ez a harmincezer halott.

KSH
2020. Összesen 139 549 magyar halt meg. Ilyen magas szám utoljára 21 éve, az influenza járvány idején volt. Ez 9946 fövel több a 2019-es elhunytaknál. Igaz, az orvosi ellátás szünetelt 2020-ban. Sokszor még telefonon sem volt elérhetö az orvos.

DrGödény
1 év felfüggesztettet kapott rémhírterjesztésért. Mióta van az államnak joga itélkezni tudományos kérdésekben?!

Kunetz Zsombor oxiológus szakorvos elrendelné a maszkabált. Mert a maszk véd a virus ellen, azért nem volt tavaly influenza járvány. Sajnos, a koronavirus kisebb lehet az influenza virusnál, s átmegy a maszk szövetén.Persze, ha kötelezö teszt lenne, akkor karanténba lehetne zárni a fél országot. A népesség másik fele pedig ellátná a betegeket élelemmel, gyógyszerrel. A virus veszélyes. Az elmúlt idöszak 800 ezer orvosilag is igazolt betegéböl 30 ezer elhalálozott. Mondjuk, a tényleges betegszám nagyságranddel nagyobb lehetett, de akkor is 1-2 ezrelékes elhalálozás lehetett a haldoklók körében.

Kötelezö orvosi kísérlet

Fasiszták

Olaszországban szerdán rendelkezett arról a kormány, hogy az oltás a munkavégzés feltétele. (A talpnyalás néha kifizetödö.)

Nácik

AZOKTÓL VESZIK EL A PÉNZT, AKIK NEM OLTATTÁK BE MAGUKAT.

Fény az alagut végén
A vírus lassú, sodródásszeru genetikai változásait észleljük, és mindeközben fokozatosan felépül az immunitás is a lakosságon belül, ugyanúgy, ahogy ez más, szezonális koronavírus-fajtákkal szemben is megszokott"

A "virológus"
Vajon ez az ostoba újságíró minden marhaságot elhisz, vagy csak igyekszik megdolgozni a gázsiért ?

Szerbia
A vizsgált idoszakban az újonnan fertozöttek 33,2 százaléka volt oltott, míg 66,8 százalékuk nem vett fel védooltást.
az oltatlan, és koronavírussal megfertozodött betegek 75,2 százaléka került kórházi kezelésre, addig az oltottaknál ez az arány mindössze 24,8 százalék volt.
Persze, ha ehhez hozzáadjuk az oltás miatt kórházi ellátásra szorulókat...

Kina gépeket vett, az EU országai pedig elörelátóan pcr teszteket vásároltak állítólag még 2019-ben.

Ujrafertözve
"Három hónap vagy ennél is rövidebb ido elteltével újra megfertozodhet a koronavírussal az, aki csak természetes védelmet szerzett, ezért a kutatók szerint azoknak is fel kell venniük a védooltást, akik átestek a fertozésen."
Vajon a firkász ilyen ostoba, vagy a Yale tudósai? Nem 3 hónap, de akár mikor megfertözödhet bárki. A fertözés ellen egyedül a hazánkban betiltott orrspray védett bennünket a kutatóink szerint. Az injekció csak a fertözés következményeire van hatással. Ugyanis kevesebben haltak meg a koronavirustól a beoltottak. Öket más nyavalya pusztította.

Romániában
A friss kovid halottak csak 8 %-a volt beoltott, a betegeknek pedig 25 %-a oltott, 75 %-a oltatlan. Ha azt nézzük, hogy az átoltottság nincs 25%-os, akkor gyakorlatilag a kovid megbetegedés oltásfüggetlen.

"Védettség"
Mint látjuk, a zsurnaliszta szerint az oltatlan (fertözésen átesett) emberek 16 havonta fertözödhetnek meg. Az oltottaknál ilyen szabály nincs. Ök akár havonta megfertözödhetnek.

Rádióban hangzott el: 6000 egészségügyi dolgozó nincs beoltva. Nekik teszteltetni kell magukat. Horribile dictu, 20 közülük virushordozónak (tünetmentes!) bizonyult. S ilyen ugye nem mehet a kórházba, mert töle nehezebben kapják el a virust, mint a beoltott virushordozóktól.
Pintér Sándor rendörminiszter kötelezi az orvosokat a szeptember 11-i klimavédelmi injekció beadatására. Tényleg elhiszik az emberek ezt a sok baromságot, vagy csak beszállnak az össznépi játékba?

Nyugaton a helyzet..
"A koronavírus sajtóközpont szerint a beoltottak alig 1 százaléka betegszik meg."
6 millió beoltott van. 1 %-uk 60 000 ember. Birni fogják a kórházak?

Egy körböl kimaradsz!
„Ha valaki régen olyan bölcsre itta magát, hogy már mindenhez is érteni kezdett, és olyan témákban is okoskodott, amikrol egyértelmuen csak félinformációi voltak, akkor a cimborái tapintatosan kihagyták a következo körbol. Ma a digitális világban azonban ez nem olyan egyszeru” – mondja az oltásellenes Facebook-posztok, álhírek kapcsán Radnai Márton, a Magyar Légimentok Nonprofit Kft. ügyvezeto igazgatója, intenzív terápiás szakorvos. De elsösegély nyújtás témában megszólalhatsz! (A "szakemberek" szakmai tudás nélkül is láthatóan "csúsztattak". S ezzel hiteltelenné váltak.)

Konteo hívöknek
Graphene oxide (GO) modulates the functions of antigen-presenting cells including dendritic cells (DCs). Although carbon nanotubes affect expression of the MHC class I-like CD1d molecule, whether GO can influence immune responses of CD1d-dependent invariant natural killer T (iNKT) cells remains unclear. Here, we investigated the impact of GO on inflammatory responses mediated by a-galactosylceramide (a-GalCer), an iNKT cell agonist. We found that in vivo GO treatment substantially inhibited the capacity of a-GalCer to induce the iNKT cell-mediated trans-activation of and cytokine production by innate and innate-like cells, including DCs, macrophages, NK cells, and ?d T cells. Such effects of GO on a-GalCer-induced inflammatory responses closely correlated with iNKT cell polarization towards TGFß production, which also explains the capacity of GO to expand regulatory T cells.

Még konteobb
A grafén-oxid minden oltóanyagban két lábon járó idozített bombává teszi az oltottakat..
A Canderian kifejlesztett egy szinte ördögi eszközt ehhez a globális népirtáshoz, amelyet grafén-oxidként ismerünk, és amely sokkal több, mint a Covid-19 szérum egy újabb mérgezo összetevoje. A grafén-oxid - errol a fo cikkben olvashatsz - úgymond az a molekuláris óra, amellyel az oltottak halálának idopontját évszámra lehet állítani.
"Mindent meg lehet mérni a hematológiai vizsgálatokkal. Minél több injekciót és erosítot kapnak a bunkók, annál rosszabbul néz ki a vérük a mikroszkóp alatt, és annál gyorsabban válnak trágyává." Dr. Mylo Canderian, a grafén-oxid feltalálója

Az olasz és a görög kormányban kretének vagy gazemberek ülnek. Ugye, az olaszoknál csak vakcinázott emberek, vagy negativ pcr teszttel rendelkezők dolgozhatnak.
Nem akarják tudni, hogy az oltottak is lehetnek fertőzöttek és fertőzhetnek. Nagyon meg akarnak felelni a Rócsild bandának. De azoknak miért ennyire fontos az átoltottság ?

Ezért kellene kötelezové tenni?
Hogy megértsük, mivel is akarják „átoltani” a Föld nevu bolygó „emberállományát” a globalista hóhérok.

A jó pap is holtig..
Orbán Viktor: illúzió, hogy a maszk megvéd.

A gyáli háziorvos kevesli a kormánypropagandát.
Mi viszont a teljes körü tájékoztatást hiányoljuk! Hogy hány vakcinázott és hány oltatlan ember van a covid osztályon? Hányan halnak meg a vakcinától és hányan lesznek nyomorékok a vakcinától?

Csak vakcinázott embereket fogad a kórház. Most akkor csupa beoltottal vannak tele a kórházaink ? A vakcinázatlannak nincs joga az egészségügyi ellátáshoz ? Akkor egészségügyi hozzájárulást csak a vakcinázottak fizetnek ezentúl? Azt mondják: buta paraszt. Nos, a falusiak zöme valóban nem ismeri az oltás vallás és az oltásellenesek érveit. Csak azt látják, hogy hullanak a beoltottak. Ezért, aki eddig oltatlan maradt, az már foggal-körömmel ragaszkodik az életéhez.
Szörnyü!
„Sajnos több daganatos beteg a covid miatt késon fordult hozzánk. Ok a covid láthatatlan áldozatai.”
Nem! Ök az orvosok áldozatai. Akik nem fogadták a betegeket.

Kötelező euthanázia
Ugye, egy olyan vakcinát kötelezővé tenni, amely önmagában is gyilkolja a népet (de jobb esetben nyomorékká teszi) nem lehet! Választhat: A kovidtól akar meghalni, vagy a kovid vakcinától ?! S miért nem kap zöld utat a 2-3 új kovid gyógyszer?

Mi a hírértéke ?
Amerikai pénzbol finanszírozták a kutatást, amely végül a koronavírus fertozobbé válásához vezetett .
Pedig már azt gondoltam, hogy gyalog jött a virus Wuhanból Bergamóig.

Megint egy új gyógyszer
Egy olasz tanulmány szerint az L-arginin csökkentheti a súlyos Covid tüneteit és kórházban töltött ido hosszát.
Még egy.

magát!

Mind elmegyünk majd egy szép napon
Ha ehhez hozzáadjuk a normál napi 400 elhunytat, akkor 50% halálozás növekedést látunk. Lehet, hogy idén egy nagyváros létszáma tünik el?

A pápa megkezdheti az aggódást
Az adatokból az látszik, hogy a fertozöttek közel fele rendelkezett legalább egy oltással, amikor elkapta a vírust. Ez azonban nem a leglényegesebb adat, hiszen azt eddig is tudtuk, hogy a rendkívül fertozo delta az oltottakat is elérheti. Az viszont nem ismert, hogy a vírusos oltottak közül mennyien kerültek súlyosabb állapotba és kórházba, vagy esetleg haltak meg - ennek megelozésében jó hatékonyságú ugyanis az oltás.
Kedves tanulatlan barátom! Nem azért kapják el az oltottak a betegséget, mert a delta vírus fertözöbb! Bármely régebbit is elkaphatják, mert a védöoltás nem a fertözödéstöl véd meg. Arra az orrspray volt predesztinálva.

Az újságíró nem tanul
"Mind ez idáig senki sem tudta megindokolni, miért van az, hogy az emberek egy része egyszeruen nem fertozodik meg az új típusú koronavírussal. Egy új kutatás szerint ez azért lehetséges, mert ezeknek az embereknek a T-sejtjei vagy T-limfocitái a fertozés legkorábbi szakaszában elpusztítják a vírust"
Okoska! A "T" sejt nem pusztít! Csak beindítja az antitest gyárat. S a "T" sejt miröl ismeri fel a virust? Onnét, hogy már találkozott vele. Mellesleg minden ember megfertözödhet...

Quod licet Jovi
Ugye, az oroszok saját vakcinát használnak. Vagyis, ha valaki beledöglik, akkor a családja perelheti az államot, a vakcinagyártót. De aki idegen vakcinával dolgozik? Amely gyártó felelösségvállalás nélkül adta a vakcinát? S nem vizsgálják a beoltandókat, igy nem lehet kijelenteni, hogy a vakcinától lett nyomorék a páciens.

Drábik video.

Pócs doktor szerint nincs jobb és baloldal. Mindegyik eröltetné a méreginjekciókat. Kérem! Kis ország vagyunk, egy a söpredékünk. Szavazzuk meg!

Agybaj nagy baj. Bizonyos, covidra fogott fertözés az agyat is megtámadja. Belölük lesz a walking dead?

A hívö vakcinás.
Magyarics Zoltán szerint a jövoben az ilyen járványok gyakoribbak lesznek. (Amig az öreg feleslegtöl meg nem szabadul a világ.) Az immunrendszer: Amikor egy B-sejt eloször találkozik egy kórokozóval, több mint egy hétbe telik,mire antitesteket készít ellene.Ezalatt az ido alatt a B-sejt olyan sejtté alakul, amely nagy mennyiségu antitest gyártására képes. De nem minden B-sejtbol lesz antitestgyártó sejt. A B-sejtek egy részének az a feladata, hogy emlékezzen az új kórokozóra. Ezeket hívjuk memória B-sejteknek. Másodszor memória B-sejt

Arányok
Szeptember 9-15. között további 50 covidos beteget vettek fel, akiknek több mint a fele be volt oltva, legtöbbjük a Sinopharmmal. A 68 vakcinát kapó beteg közül 55 volt a Sinopharmmal oltva, 11 Szputnyik V-t kapott, 1 Pfizert és 1 Astra-ze-neca-t (csillagölés-t).

Az lesz majd a boldog óra Vajon népirtásért milyen büntetés jár? Vagy utólag hozunk rá visszamenöleges hatályú törvényt, mint a WW2 lezártával? Mellesleg akkor is a kvázi kisembereket akasztották, s a Rócsildék szóba se kerültek. Egy vakcinabíróság sem foglalkozna a Rócsildokkal, csak az egészségügyi dolgozókkal.

Az ORVOS tájékoztat.

Olvasom: a román orvos még jól járt, csak az 5. emeletröl "esett ki". Az orosz kutató (hullámgenetika) viszont 16 emeletet repült.

Képzelt riport egy zárt intézetböl
"A kib***tt oltatlanok miatt fogunk mind megdögleni!" - megrázó beszámoló egy magyar Covid-osztályról
Nem fiam! Csak silány a szervezeted, vagy bekaptál valami furcsát. Ha te oltott vagy, akkor nem halhatsz meg az oltatlanok miatt! Ha meg az oltás mit sem ér, akkor meg nincs értelme megosztani a népet. De hívö embernek hiába beszélünk. Az oltás vallás már müködik. (Gyógyítaná öket a Rusvai!) Nem tanultam anatomiát. De mintha a tüdöben nem lennének szúrást érzékelö idegek. A mellhártya gyulladás már más..
Az oltás vallás kialakulásáért felelösség terheli Szlávik, Merkely, Jakab, meg az állatorvos Rusvai lelkét. (A Merkely tényleg a Pfizer részvényese? A Jakabtól megvették az orrsprayt?) Pletykálják, hogy a Pfizer szefárd vezetöjét lefogta az FBI. Fenntartásaim vannak, hogy egy ilyen emberhez csak úgy hozzá mernének nyúlni..


Politika
Nyitólap