Európai Unio 2


Kvóta

Schulz: az Európai Parlament (EP) elnöke a Népszabadság pénteki lapszámában úgy nyilatkozott, az Európai Unió áthelyezésekről szóló döntése szerint Magyarországnak 1294 menedékkérőt kellene letelepítenie.
Nyilatkozzon Schulz! Visszavenné a hozzánk dublinozott 1406 embert? S átvenné a határainkon elfogott cca 3000 főt? S a magyarok által eddig önként befogadott ezreket? Vagy csak beszél a levegőbe, mint a 300 fős kvótánál..

A kvóta alapja
Az Európai Bizottság a tavaly szeptemberi kvótadöntést a szerződés 78. cikkelyének 3. bekezdéséből vezette le, amely így hangzik: „Ha egy vagy több tagállam olyan szükséghelyzettel szembesül, amelyet harmadik országok állampolgárainak hirtelen beáramlása jellemez, a Tanács a Bizottság javaslata alapján az érintett tagállam vagy tagállamok érdekében átmeneti intézkedéseket fogadhat el. A Tanács az Európai Parlamenttel folytatott konzultációt követően határoz.”
(A paragrafus nem ad felhatalmazást az unio egyéb törvényeinek áthágására. Csak intézkedési jogkört biztosít. Pl kitoloncolást, határvédelem megerősítését stb. Még a vastagbőrű BMW-s brüsszeli küldöttünk is csak annyit állított, hogy ÖNKÉNTESSÉGI alapon lehet a migránsokat befogadtatni. Akik nem menekültek, hanem mindannyian beutazási engedéllyel nem rendelkező GAZDASÁGI BEVÁNDORLÓK.)
Ugye, a rengeteg debil, leendő munkanélküli betelepítése nem ideiglenes, hanem végleges állapot. Ráadásul ezek a szerencsétlenek nem is a liberálisak által lerabolt Magyarországra kívánkoznak, hanem a svéd szociális segélyre vágynak. Ha bevándorlónak tekintjük őket, akkor telepítse le az, aki meghívta őket országába. Akik politikai menekültek, azok a biztonságos (NATO!) Törökországban, Görögországban jogosultak menedékkérelemre. Polgárháború sujtotta területekre a genfi egyezmény olvasatom szerint nem vonatkozik. A NATO üldözött líbiaiakra, afgánokra sem. Marokkóra pláne.. Ordas hazugság volt, hogy a 77 milliós török nép nem képes megbirkózni ENSZ segítség mellett sem a 260 ezres menekülttábori létszám eltartásával. Ugye, a többi menekült török nyelvű, s nem kért a tábori életből. Önellátóak. A szír elnök nem üldöztetést, hanem visszafogadást ígért a külföldre távozottaknak.
Természetesen az észak- és nyugat-európai országok másként olvassák a törvényt, hiszen ma már szabadulnának Merkel és Juncker meghívottjaitól. S jó lenne ezeket a kezdetektől tiltakozó Magyarországra ebrudalni, ha már Afrika és DK-Ázsia országai nem hajlandóak visszafogadni polgáraikat.
Tulajdonképpen nem is a 300 fős kvóta itt a kérdés, amit mi már régen túlteljesítettünk! A dublinozás lenne a nagy falat, ahol tízezrével lehetne ránk lőcsölni négereket, bangladesieket.
Ki hatalmazta fel Angela Merkelt, hogy megnyissa az EU kapuit a gazdasági bevándorlók előtt? S ki a felelős azért, hogy máig sincs határvédelme az unionak?. Számonkérés? S hogyan vették rá a szerbeket és makedonokat, hogy átengedjék területükön a vándoroltatott népet? Miért nem az unio területén mentek végig a görög-bulgár-román-magyar-osztrák útvonalon? Dublin miatt? Mert akkor hazánk szóba sem kerülhetett volna visszafogadóként? A magyarok vesztére tör az unio?!
Tiltott határátlépés
A Szegedi Járásbíróság tavaly szeptember 15-étől csütörtökig 1666 migráns ügyét bírálta el határzárral kapcsolatos bűncselekmény miatt gyorsított eljárásban: 1662 határzár tiltott átlépésének, négy vádlott határzár megrongálásának bűntette miatt. A bíróság 1603 vádlottal szemben többségében egy és két év kiutasítást szabott ki, egy terheltet végrehajtandó, 32-t felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, másokkal szemben intézkedést, így megrovást és próbára bocsátást alkalmazott.

Egyesek szerint az EU-ra rátörő csorda menekült. Addig már fejlődött szellemi képességük, hogy nem politikai menekültekről beszélnek, csak háborús övezetek menekültjeiről és bevándorlókról. Persze, ez sem igazán ül.. Mert biztonságos (NATO) országból érkeznek. De nem kértek az ottani nagykövetségeken menekült státuszt, csak egyszerűen betörtek az unioba. S visszaélve azzal, hogy senki sem merte kiadni a tűzparancsot, mindenféle okmányok nélkül keresztülvágtattak a kontinensen. Kiválasztották maguknak a leggazdagabb államokat, s ott letáboroztak segélyért. Jobb esetben.. Ugyanis a Németországba betört 1 millió főből 400 000 fő eltűnt. Segély sem kellett nekik. Róluk a hatóság semmit sem tud. Vajon hol és miből élnek? S miféle tervekkel érkeztek?..

Akadnak teljesen emberformájúak, akik a szolidarítást hiányolják a magyaroknál a kvóta ügy kapcsán. Kérem, az angolok esetében is szolidárisak voltunk. Megértettük, hogy a britek nehéz helyzetükben nem képesek a 136 magyar gyereknek teljes családi pótlékot biztosítani, csak a magyar nívóhoz mértet. Megértettük, amikor uniós csatlakozásunk után még jó ideig nem terhelhettük a nyugati munkaerő piacot, amely mára minden jött-ment embert felvesz.

..azért érdekes lesz a németországi családegyesítés is, amikor a muszlimok behozatják mind a 4 feleségüket, s mindegyiktől vagy 4 gyereküket! (Akiket eddig otthon hagytak életveszélyben! Lakás nélkül.) Lesz belőle szép nagy családi pótlék! Bigámia. Tényleg, az EU hány feleséget engedélyez a családegyesítésnél? Poligámia és egyéb nőbarát jogok. Bécsi muszlim. Valamint poliamoria: „Tíz nőből nyolcat viszonylag könnyen ágyba lehet vinni, de arra rádumálni valakit, hogy menjen bele a többpartnerűségbe, az nagyon nehéz” – osztja meg tapasztalatait Ferenc. Vajon mit szólna hozzá Ferenc, ha neje pedig 4 férfit akarna tartani otthonában az egyenlőség elve alapján?! A neoliberális út: A melegházasságért küzdők közelmúltbeli európai és amerikai győzelmei után sem liberális jogvédők, sem a házasság klasszikus definíciójának tiszteletben tartásáért küzdő keresztények nem tartják kizártnak, hogy az érintett országokban napirendre kerül a poligámia törvényesítése, ami egyúttal a muzulmán családmodell legalizálását is jelenti arra való hivatkozással, hogy ha a házasságban részt vevők körét nem lehet nemi összetétel alapján korlátozni, akkor nem tartható a létszám szerinti korlátozás sem. A bizarr, de egyáltalán nem fantasztikus forgatókönyv szerint tehát a muszlim közösségek lehetnek a házasság fogalmát újraértelmező gender-forradalom közvetett haszonélvezői. Lassan kiderül, hogy az őserdőből Kölnbe érkező afrikaiak a modern irányzat. Amit megkívánsz, az a tiéd!

Boldizsár, az etnikumunk nemzetközi tagja tavaly még azt mondta erre az unióba betörő népségre, hogy eladta házát, mezejét, s annak árából taxizik Németországba pizzát zabálva. Mert menekül az életveszélyből. Otthagyva családját a veszélyben. Stricheljen a 4 feleség az utcán, legfeljebb lefejezi az ISIS valamelyiket, hát lesz helyette német lány. Ez épp olyan undorító, mint amikor Árpád ősapátok a gaz besenyők elől bemenekült a Kárpát-medencébe, otthagyva asszonyait, lányait , vagyonát a besenyőknek, hogy mentse a bőrét. Bezzeg a medencéből már Árpád is végig tudta rabolni egész Európát! Vajh kik erőltették ezt a hazug történelmet rátok?! Akik Trianont is okozták..

Betörők
A Nézőpont Intézet legfrissebb, reprezentatív közvélemény-kutatása szerint a magyarok négyötöde nem ért egyet azzal, hogy egységes kvótarendszer alapján osszák szét az Európába érkező menedékkérőket az országok között.

Ugye, ha valaki BETÖR A HÁZADBA, az már helyből nem tekinthető MENEDÉK KÉRŐnek. Képzeld el, hogy van egy szép házad. Megy a hajléktalan az utcán, megtetszik neki, hát becsönget, hogy szállást kérne nálad. Aztán te eldöntheted, beengeded-e, vagy orrára csapod az ajtót. Rosszabbik variáns, hogy a hajléktalan arra sétál a házad felé, megtetszik neki, hát betöri a kerítést, végigcsörtet a házadon, majd a legszebb szobában letelepszik, mert hajléktalan, hát jár neki is a lakhatás. Humánusan érthetőbb, hogy üldözi egy csoport degenerált a hajléktalant az utcán, s az az üldözői elől beugrik a kerítésen. Természetesen akkor nem zavarod el az üldözöttet, hanem menedéket adsz neki, amig az üldözés meg nem szűnik.

Vagyis az üldöztetés elől a szomszéd országba menekülönek az ottani nagykövetségeken keresztül kellene menedékjogot kérni távolabbi országba. Most a Szíriában harcolt türkmének és afgánok nem igazán számítanak egy országban sem menekültnek. A marokkói, líbiai stb nép pedig helyből az EU-ba betörő gazdasági migráns. Akiket a gazemberek utasítására tilos volt megállítani a határnál.

A tisztességtelen emberek továbbra is kvótát emlegetnek, meg "közös európai megoldást" a migrációra. Viszont már legalább egy éve nem jut eszükbe semmiféle közös megoldás azon felül, hogy jöjjön az egész világ Európába, s kvóta szerint osszuk szét ezt a vándor népet. No limit. Miközben a lengyeleknél már ma is 1 millió ukrán menekült él, akiket fehér bőrük miatt nem tekintenek menekültnek a libsi unios vezetők, de nálunk is akad belőlük. A kettős állampolgárainkat pedig végképp nem számítanák ide, hiszen valaha a Kárpát-medencéből vándoroltak Izraelbe ezen emberek, ergo csak "hazajönnek". Nincs szó a dublinnal ránklőcsöltekről és a határainkon elfogottakról sem.
Azért remélem, hazánk nem diszkriminatív és megadja a dublinozottaknak ugyanazt, amit a liberális bankárok által képzett MAGYAR HAJLÉKTALAN megkap. A napi két babkonzervet és a hajléktalanszállót.

Sötétzöldek - emelnék a tétet.
Ugye, az unio 300 fős kvótát akart ránkerőszakolni. Ezt elutasítottuk. Akkor emelték 1294 főre, amit szintén nem fogadtunk el. Most, az éretlenek már 11206 főt küldenének hozzánk. Erővel. De a betörők száma alapján, valamint a folyamatosan érkezők számát tekintve, ez még messze nem a végső adat. Nem lehetne ezeket a népellenes pártokat, mint a zöldek és a neoliberálisok, törvényen kívül helyezni?!

A kormány népszavazást akar tartani a következő témában: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Itt ugye elég egyértelmű minden. Az unio ilyent nem írhat elő, ilyen felhatalmazása nincs. A magyarok pedig az országgyűlés hozzájárulásával sem akarnak semmirekellőket betelepíteni hazánkba. Vagyis a népszavazás egyetlen célja, hogy közérthetően megfogalmazza a nép: VÁLTSÁK LE AZ EU VEZETŐSÉGÉT ALKALMATLANSÁG JOGCÍMEN !

MSZP-s ismerőseim célozgattak rá, hogy bojkottálni fogják a kvótás népszavazást. Ugyan migránst ők sem akarnak, de Orbán felsülésének örülnének. Mert milyen égés lenne a fidesznek, ha nem jönne össze a 4 millió ember? Nem lenne hatásosabb aláírásgyűjtésbe kezdeni az EU vezetőségének soron kívüli lecseréléséért?

Legális betelepítés

A bóvli árukat Európa nagyon magas költséggel állítja elő, s így nem versenyképes Ázsiával. Mert a kínai munkás sokkal olcsóbban állít elő számos cikket. Erre találták ki a multinacionális cégek, hogy olcsóbb munkaerőt kell az európai üzemeknek biztosítani. Első körben a kelet-európai értelmiség lett nyugatra invitálva. De már nálunk is fogytán az orvos, mérnök, informatikus. Az alacsonyabb képzettségűek esetében a munkabéreket sikeresen leverték. Ma már alig keresnek valamivel többet óránként a vendégmunkások, mint a hazájukban maradottak.
De még mindig sokallja a multi a munkabért. Pedig a munkabér a munkaerő ára, cincog zsebünkben.. Ugye, nálunk fedeznie kell a lakhatás költségeit, az utazásét, oktatásét, egészségügyet és nyugellátást. Lehet ezekből faragni, csak lassan élhetetlenné válik akkor a kontinens. Mert nem arra születtem, hogy gürcöljek egy multiért mindhalálig, aztán, ha megbetegszem, akkor csak a Jóisten segítségére számíthatok. S bádogvárosból indulva nem lehet jó munkát végezni a mi éghajlati viszonyaink között. Jó példa erre a franciák színesbőrűek lakta városkerületei, ahol igen magas a munkanélküliség, PEDIG többnyire már NINCS NYELVI AKADÁLY. A 2-3. generációs bevándorlók ismerik a francia nyelvet, de inkább segélyért lázadnak, mégsem mennek bagóért robotolni. Visszaküldeni meg már nem lehet őket Afrikába.

Napjainkban is egyesek szerint azért hozatja Angela Merkel unios császárnő a világ minden tájáról a "menekülteket", hogy azok majd a kelet-európainál olcsóbban dolgoznak a német gyárakban. Illetve a bevándoroltatottak munkára alkalmas 10 %-a. A többi 90 %-ot pedig kvótákkal rákényszerítené a többi euros országra, ahol a nagyszámú munkanélküli mellett igazán elférne még pár millió.
Első csapás ránk a nyugatra üldözött honfitársaink bércsökkenése lenne.
Második csapás a ránk lőcsölt, semmire sem jó migráns kvóta eltartása. Szállás, fűtés, ruha, élelmiszer, szórakozás, egészségügy, kriminalisztika stb. Miközben a magyar munkanélküli itt fordulhat fel mellettünk segítség nélkül, mert azért nem fáj a neoliberális szíve.
Viszont én a császárnőt nem nézném ennyire hülyének. Szerintem ő gyűlöli valamiért Európát (leginkább a németeket) s a nép vesztére tör. Felhigítja az országok társadalmát (bár híg az már rendesen!), s ezzel felbomlasztja a nemzeti egységet, miáltal egy USA-hoz hasonló soknemzetiségű katyvasz jönne létre. Amelyik már Mammon hívő lenne, s az aranybikát imádná. Egy hedonista néptömeg, amely csak a fogyasztásnak él, amelyen keresztül vezérelhető.

A legális betelepítés is visszatetsző dolog! Ugyanis a harmadik világ országaiból a kevés értelmes szakembert is elszipkázni, meggátolva ezzel a 3. világ felemelkedési esélyét is, pont az ellenkezője, amit kötelességünk lenne tenni. A fejlődő országokat nem csak anyagi, de szellemi segítségben is részesíteni kell. Ergo a használható embereket elszipkázni erkölcstelen, a hasznavehetetleneket meg minek hoznánk Európába?!

Hogy is van ez?
A britek mellett a németek is félnek attól, hogy 2014-ben a megnyíló kapukon román és bolgár munkavállalók százezres tömege jelenik meg a munkaerőpiacukon. Most akkor kell az olcsó munkás, vagy nem?!

Természetesen nem kell az olcsó munkás Európának! Nem csak azért nem, mert leverné a béreket s ez által az életszinvonalat is. Cameron már az európaiaktól is védené a brit munkaerő piacot, nemhogy az afrikaiaktól! Ez az "olcsó munkás" épp olyan bla-bla, mint az, hogy a magyarországi munkás azért kapja csak az 1/4 részét a német cégnél, mint a németországi gyáregységnél dolgozó magyar, mert a magyarországiak nem elég hatékonyak, csak kint táltosodnak meg. Annyi hasznunk van azért a rabszolgasorsból, hogy a világ szemete nem nálunk akar lerakódni. Ezért is szeretnének Merkelék erőszakos kvótát. Amivel a nekik nem kellőeket ránklőcsölnék.

Csempészek, kikötők

Embercsempészek Lesz bosz?
A pénzt mindenesetre már kifizették a csempésznek: fejenként 1200 dollár az út. (14 km. 30-40 személyes gumicsónak olcsó motorral, kísérő nélkül.)
Csak a rövid "kompátkelés" 1 milliárd dollárt hozott Törökországnak tavaly.
A csempészbiznisz azonban nem csak a felhajtóból és a csónakkölcsönzőből áll, derült ki. A folyamat egyik kulcsszereplője a bankár. A kuncsaft nem a csempésznek, hanem az alvilági bankárnak adja a pénzt, cserébe pedig egy kódot kap. Ha sikerült átjutniuk, akkor a kódot elküldi sms-ben a bankárnak, aki kifizeti a díjat a csempésznek. A bankár pedig 50 dollárt gombol le 1000 dolláronként. (Végső soron ez is a török állam haszna.)
Amióta gumicsónakokat használnak, nem jönnek vissza a hajók. Az egyik utasnak megmutatják az indulás előtt, hogyan kell kezelni a motort, majd rábízzák a csoportot. Cserébe kevesebbet kell fizetnie.
Ezek szerint a görögök régebben nem foglalták le a csempészhajókat, azok szabadon visszamehettek újabb fuvarért.
Görögök
Nem közlekednek a komphajók szerda reggel óta Görögországban, mivel sztrájkba léptek a tengerészek a kormány tervezett nyugdíjreformja és az újabb adók elleni tiltakozásul.
A sztrájk idején az embercsempészet szünetel. Látva a magyar bírósági ítéleteket az embercsempészek ellen, elképzelhetően Erdogán és Ciprasz nem jön a közeljövőben hazánkba. Mert ha a néhány ember csempészéséért ekkora büntetések vannak, akkor 1 millió embernél már életfogytiglan lesz.. S mindezt Erdogán és Ciprasz bűnszövetségben követte el, ami súlyosbító tényező, a feltételes szabadonbocsátásnak lőttek..

A balkáni úton
Harminchárom magyar állampolgár ellen emeltek vádat, akik részt vettek egy olyan nemzetközi bűnszervezet tevékenységében, amely magyar állampolgároktól vásárolt, majd hamisított útleveleket, majd Törökországból Nyugat-Európába tartó embercsempészetre használta fel.
Ez azért minősített eset, hiszen okirathamisítás, bűnszövetségben elkövetett embercsempészet.
Szerb csempész
Ugye, ha határon át próbálok valamit vinni engedély nélkül (akár 3 liter pálinkát) már elkövetem a csempészet vétségét.
Zöldhatártól Összehangoltan dolgozó embercsempészek ellen emelt vádat a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség, a három férfi több mint negyven migránst szállított a zöldhatár közeléből Ausztriába.
Übereltek: Itt ugye, csak engedély nélküli személyszállítás történt az union belül. Mivel az unio határát nem lépték át, a csempészés kissé indokolatlannak tűnik vádként.

Elfogott migránsok száma 2016 február 1-25 között cca 2000 fő. Ítéletre várnak? Aztán merre?

Sehol sem dicsekszik kormányunk, hová sikerült a határkerítésnél elfogott cca 3000 betörőt visszaküldeni. Vagy ők már a miénkek?! Kvóta nélkül, mint a többi pár ezer a 300 fős kvóta felett?

Vegyes

Kötelezettségszegés
Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság (EB) a nem nyereséges szupermarketek szankcionálásáról elfogadott törvény miatt, mert úgy véli, hogy az korlátozhatja a vállalkozások letelepedési szabadságát.
Mint ismert, több cég igyekezett az adózást elkerülni úgy, hogy veszteségesnek tüntette fel magát. Pl nyugati vállalkozása révén szivattyuzta ki a pénzt az itteniből. Teszem azt méregdrága autólizinggel. Az adócsalók ellen találta ki a kormány, hogy a tartósan veszteséges vállalatokat bezáratja. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a kormány megmentette a külföldi tulajdonost a tartóssá váló eladósodástól humanitárius okokból.

A pénzmosodásék már egy adózás alól kibújó céget tavaly megmentettek. Amikor egy alig nézett TV csatorna horribilis reklámbevételeket produkált, amely összegek így adózást megkerülve jutottak ki az országból. De, hát "jaj a legyőzötteknek!".

Merkel lazít
A menekültválság megoldása az EU és Törökország közös érdeke, és nem lehet eléggé nagyra értékelni mindazt, amit Törökország tesz a területén tartózkodó 2,7 millió menekült ellátásáért, és érthető, hogy Ankara nagyobb pénzügyi támogatást kér az EU-tól.
Pofánkba hazudva: Ugye, a török menekülttáborokban 260 ezer fő tartózkodik, akik a különböző forrásokból érkező támogatásokból vajmi keveset láttak. Elmehettek paprikát csumázni magyar közmunkás bérért.. a cca 2,5 millió szíriai turk menekült nem táborokban élt, hanem önellátóan elvegyülve a többi törökkel. A menekültellátásra kapott pénzeket a török államapparátus egyéb célokra fordította. Most pedig népességcserét hajtanak végre a görög szigeteknél. A Törökországból ezután átjutott "menekültek" vissza lesznek váéve, de helyettük szíriai turk menekülteket kell befogadnunk. Vajon hányat kellene lelőni a határsértőkből, hogy a többiek ne próbálkozzanak? Valószínüleg a vízbefullasztottaknál kevesebbet..

Nem kötelező
Mohi Csaba arról is beszélt, hogy a betelepítési kvótát csak akkor tehetné kötelezővé az unió, ha azt az összes tagállam megszavazná. Véleménye szerint azonban Magyarország és több más közép- és kelet-európai ország sem voksol majd a javaslat mellett.
Természetesen JOG szerint nem jöhet hozzánk kötelező kvótával idetoloncolt migráns. De egyéb nyomásgyakorlás hatására önként elfogadhatjuk a betelepítést.
Ugye, a jövő ipara a robotokra épül, akik nem sztrájkolnak és nem mennek betegszabadságra, GYES-re. Nem kérnek vasárnapi pótlékot és műszakpótlékot. Pedig a migráns tömeg munkára is alkalmas 10 %-a ilyen segédmunkás munkakörre jött. Amiből a jövőben sok kell, az a komoly szakismeretekkel rendelkező munkás. Na, abból van a legkevesebb és azokból migrál ide a legkevesebb. S ne feledjük, ha nem dolgozik a nép, akkor nem is keres, ergo vásárolni sem fog. Csak az "állampolgári jog" alapján kapott pénzmennyiséggel költekezik.


Döntött a kuria
A Kúria szerint lehet népszavazást tartani a kormány kezdeményezésére a kötelező betelepítési kvóta ügyében: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
A magyar nép az országgyűlés hozzájárulásával SEM akar betelepülőket!
Magyarországra az utóbbi években kb 10000 kormány által betelepített fizetős bevándorló érkezett. Ehhez jönnek a nálunk ragadott illegális bevándorlók, miközben 500 év alatt sem tudtuk a cigányságot integrálni, mert a cigány gojjal nem házasodik. Demográfiai csőd közeleg, mivel a szülőképes korú fiataljaink külföldre lettek zavarva az eladott gyáraink után. Ez csókkal nem pótolható, csak európai munkahelyekkel és fizetésekkel. Ellenben ez esetben jobban meg kellene védeni határainkat, mert célországgá válnánk..

Ismert továbbá, hogy az unios miniszterelnökök konszenzusa kell a kötelező betelepítéshez. Amennyiben Orbán úr nemet mond egy személyben, már nem lesz kötelező betelepítés. Pedig az osztrákok már készültek kerítéssel a magyar határra, amennyiben a kvótánk Körmendre kerülne pár röpke pillanatra.. Elgondolkodtató, hogy ha nekünk pénzt fizetnek a bevándorlók, akkor mit kaszálhatna Németország, ha Merkelt elzavarnák a fenébe, s csak a pénzesek előtt nyitnák meg a határt?!

Ökörbőgés
250 000 euro bírságot kapna minden elutasított bevándorló után a kvótát megtagadó állam. Ifjúkorom Romániájából ismert, hogy egy zsidó 5000 dollárt, egy német 10000 márkát ér. Ennyivel értékesebb lenne egy marokkói bevándorló náluk?!
Persze, ez is csak akkor léphetne életbe, ha miniszterelnökünk emigrálása előtt aláírná az egyezményt.

Mint egy liberális szobafestő mondta a kvóta és a 250 000 euro kapcsán: Az unioban nem azt csinál mindenki, amit szeretne, mert TÖRVÉNYEK VANNAK. Nem hivatkozhat senki sem arra, hogy az én házam az én váram, ahol csak az történhet, amit én szeretnék. Ugyanis pl építési törvények vannak, helyhatósági törvények stb, amelyek megszabják annak határait, hogy meddig vagyok én a saját házamban a magam ura.
Szép, amikor a liberális ennyire okos. Csak elfelejt visszamenni az okozatokig. Meg, hogy a TÖRVÉNY minden polgárra érvényes, kivéve a gyevi császárnőt. Akit én hatalmaztam fel, hogy az EU nevében tárgyaljon a török bérgyilkosokkal.
1. Mesterségesen kirobbantott háborúk vezettek a menekültválsághoz.
2. A gazdag muzulmán államok nem fogadtak be egy menekültet sem. A genfi egyezményt sem kérték senkin sem számon.
3. A háborús menekült csak a szomszéd országig menekült, de max az első biztonságos országig. Utána már illegális bevándorló.
4. Miért nem váltották még le az EU vezérkarát kötelesség elmulasztása miatt?! (Határvédelem hiánya)
5. Milyen TÖRVÉNYEK tették lehetővé vízum és utlevél nélkül becsavarogni Európát?
6. Milyen törvények hatalmazták fel fel a császárnőt, hogy megnyissa az EU kapuit?
7. Ki hatalmazta fel az ENSZ bürokratáit, hogy csökkentsék a menekültek ellátmányát harmadára?
8. Ki hatalmazta fel az ENSZ bürokratáit, hogy nyitott határokat követeljenek a vándoroknak?!
9. Az iszlám államok nem segítették bajba jutott hittársaikat. Ellenben volt pénzük új mecseteket építeni Európaszerte.

Aztán tessék elgondolkodni azon, hogy hány potenciális menekült lehet bolygónkon, s mekkora Európa befogadóképessége? Mit kezdünk a már befogadott, de semmire sem alkalmas tömegekkel? S mi lesz, ha a globális felmelegedés is felturbózza a népvándorlást? Te hová menekülsz innét, ha már nem bírod a gyűrődést, mert vége lesz a mai "aranykor"-nak?! Már amennyiben neked még arany..

Emberek! Nem a 300 fős kvóta a borzasztó! Nem az 1900 fős kvóta a borzasztó! Nem a sötétzöldek 11000 fős kvótája a borzasztó! Hanem, hogy ez egy arkhimédészi csavar. Never ending story..

Ki adott a brüsszeli bürokráciának ekkora hatalmat ?! Ki választotta őket, s az most miért nem váltja le az EU polgárainak nem megfelelő vezetést? Miért nem gyűjtünk aláírásokat a leváltásukra ?! Elvégre, az EU állítólag demokratikus elveken alapszik. A hatalom a dolgozó népé! Miénk a gyár! (Hazavitted már a részedet?)

Szavazz a kötelező betelepítés ellen!
Majd mi megmondjuk, ki jöhet be, s ki nem, te csak szavazz, hogy "..az országgyűlés hozzájárulása nélkül.." senki se jöhessen! Mi csak a fiainkat kérjük vissza.. Meg stadionok helyett gyárakat!
Vissza a realitásokhoz
A migráció ügyében különösképpen a "humanitárius felelősségvállalás", az afrikai országokkal kialakítandó "migrációs partnerség" és a Törökországgal kezdett együttműködés, valamint az "illegalitás elleni küzdelem" kérdéséről szükséges tárgyalni.
Németország ezzel elvesztette a keleti szomszédjait támogató, érdekeikért az EU-ban közbenjáró országként szerzett tekintélyét, amelyet Helmut Kohl szerzett meg és Angela Merkel sokáig megőrzött - vélekedett Berthold Kohler, aki szerint Németország befolyásának csökkenése az EU keleti felén "része annak a nagy árnak, amelyet Merkelnek meg kellett fizetnie befogadási politikájáért".
Kvótán felül, az idén
Mivel nagyon gyors ütemben fogy hazánkban a segélyből élők száma, ezért igyekszünk importból pótolni a hiányt.. Egyszerűen nem tudnánk mire fordítani a megmaradt segélykeretet...

Nyugaton a helyzet változatlan
Elfogadhatatlan, hogy néhány EU-tagállam megtagadja a muszlim menekültek befogadását, jelentette ki Angela Merkel kancellár. Németország szükségesnek tartja, hogy a beáramló migránsokat kvóták alkalmazásával osszák meg az unió országai között.
Mi meg a vénasszony álláspontját tartjuk elfogadhatatlannak. Sőt, azzal sem értünk egyet, hogy ezek a muszlimok menekültek. Ellenben, ha kell a fogatlannak a Dugó Dani, akkor tartsa is el!

Kacsa?
Már hónapok óta dolgoznak a munkások a Gutenberg téren, hogy elkészüljön az egyik legnagyobb muszlim központ Budapesten. A Józsefvárosi Önkormányzat úgy tudja, kulturális központot kívánnak ott létesíteni, a helyiek és a munkások azt mondják: muszlim imaház lesz a saroképületben.

Molnár se akar kvótát. Miért, van olyan épelméjű, aki akar ? A magyar nép még az országgyűlés hozzájárulásával sem kíván a kvótából részesülni.
Vadabb szocialisták támadták az elnököt. Nem mintha ők kvótát akarnának, csak éppen Orbánnak szeretnének betartani.
Ismert, hogy a népszavazásnak jogi következménye nincs. De egy EU-s lavinát megindíthat siker esetén a migráció ellen. Különben a miniszterelnökünk egyedül is megvétózhatja a kvótát, de akkor tényleg kifelé indulunk az unióból. Vagyis a szavazás sikere segítheti unios tagságunk fenntartását. Régi baloldali Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke és Szilvásy György, a Honfoglalás 2000 Egyesület elnöke közösen mondták el a Kossuth téren, hogy szerintük miért kell támogatni kötelező betelepítési kvóta ellen irányuló népszavazást, amit a kormány kezdeményezett.

Van az a pénz, amiért korpás
Szigetvári Viktor kvótát szeretne. Ugye, normál magyar nem tartja menekültnek az unioba beengedett illegális tömeget. Akik török vízum, meghívólevél, egyáltalán érvényes útlevél nélkül mehettek bármerre a világban. Ehhez természetesen az USA-nak hivatalosan semmi köze sem volt. Ezt Ban Ki Mun ENSZ adminisztrátor és Angela Merkel császárnő intézte így Erdogan szultán és a görög hunta közreműködésével.
Gyűlöletbeszéd
Megnéztem az Együtt-PM honlapját, hátha valami érvet találok, ami felmentené Szigetvári urat a zsoldos vád alól. De csak sárdobálást látok a fideszre, ami még önmagában nem bűn, csak hol vannak az érvek ?. Nem csodálkozom, hogy Bokros Lajos 1 személyes (mamával 2) pártja csatlakozott a PM-hez. De Karácsony úrtól azért többet vártam volna.. Mint tudjuk, egy nulla embernek nagyot kell üvölteni, hogy bárki ráfigyeljen. Igen vad dolgokat kell mondania, hogy bekerüljön a médiába. Szigetvári úrnak még fokoznia kell a tempót..

Amnesty Int.
Szigetvári úr rokonlelke
Jeney Orsolya szerint fontos lenne megértetni az emberekkel, hogy nem illegális menedékkérőkről van szó, maximum szabálytalan. Az AI igazgatója elmondta: sokan a halál és a kínzás elől menekülnek, és arról sincs szó, hogy egy városnyi menekültet kényszer betelepíteni.
A hölgynek abban igaza van, hogy menedéket kérni nem illegális dolog. S ezzel ki is fújt az igazsága. Mert egy ember csak az első biztonságos országig menekült, utána már illegális bevándorló. Na most, szomorú lenne, ha a bolygónkon csak az EU lenne az egyetlen biztonságos ország, amelynek a világ összes menekültjét be kell fogadni.
Másrészt a határokat áttörő ember nem menekült, hanem "betörő". Pláne, ha a biztonságos EU schengeni határán belül levő Görögországból menekül. Ahol az életszinvonal még mindig sokkal magasabb a miénknél. Ezért is nem állt meg nálunk, hanem ment a leggazdagabb országok felé. Ezt az áradatot csak kényszerrel, kvóta segítségével (s a belső határok lezárásával) lehet hozzánk toloncolni. Ajánlanám továbbá a hölgy figyelmébe a Genfi egyezmény szövegét is, mielőtt menekült kérdésben kinyitja a száját!
Maradj otthon a putriban! Maradj Európában! A migránsnak lakást, nagy pénzt, a magyarnak szemkilövést, álarcosokkal veretést. Demokratikusan. Koalicióban.

Ütköző. 2016.09.06. Ma végre találtak egy embert (Horn Gábor) aki hajlandó volt eljátszani a hülyegyereket. Természetesen tudjuk, hogy Horn úr nem ostoba, csak megmutatta, hogy képes azt is imitálni, ha a helyzet úgy kívánja. Tetszett, hogy Horn úr szerint nem lehet a rengeteg görög szigetet körbekeríteni. Pedig micsoda kerítésbiznisz lenne!... Erre azonban nincs is szükség. Ausztráliát sem kerítették körbe, mégsem megy oda egy bevándorló sem illegálisan. Megint kihegyezték a vitapartnerek a terrorizmusra a kérdést, noha mindenki tudja: 1. Ezek a bevándorlók helyből bűnözők, hiszen betörtek hozzánk. 2. Dolgozni nem tudnak, s feltehetően nem is akarnak. Ellenben érdekes, nagy életet szeretnének és mecseteket. 3. Ez a vándoroltatott tömeg Európa szétverésére lett idetelepítve. 4. A németek már szűkölnek, pedig Merkel hívta a vándorokat. 5. Kitoloncolni képtelenség a cca 2 millió embert, mert nem fogadja vissza őket szülőföldjük. 5. Európában már 2500 mecset van. Ez még templomból is sok.. Ami nem sikerült a török hódítóknak, azt az unio vezetése véghezviszi. 6. Az unatkozó, műveletlen, félrenevelt milliók a NO GO negyedekben puskaporos hordót jelentenek az ország számára. Amit ráadásul végeláthatatlanul etetni kell. NO GO negyedeket létrehozni olyan, mint viperát melengetni a keblünkön. Elnyújtott öngyilkosság.

Szocialista polgármesterek
Felmerült a gondolat, hogy egy sikertelen népszavazás esetén a ránkerőltetett kvótát a betelepítéspártiak településeire kell vinni.
Salgótarján polgármestere tiltakozik, hogy hozzájuk telepítsenek migránsokat. Zugló polgármestere szerint pedig "A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem."

Rémhírek
Roma polgártársainkat azzal fenyegették meg, hogy a bevándorlók elveszik a segélykeretet. Pedig az még bevándorlók nélkül is eltűnhet a BREXIT után. Már ma szó van egy 25% EU-s csökkentésről, pedig a gazdasági és politikai helyzet tovább romlik. Mondjuk, a romák között is vannak, akik munkával szeretnének boldogulni. De a fehér ember még a kukásautó hátuljáról is letolta őket! Mert munkaerő hiány van Magyarországon!
FIDESZES rémhír, hogy a migráns erőszakolja a nőket! Pedig fogalmazhatnának úgy is, hogy a migráns boldoggá teszi szexuálisan lányainkat. Sok ilyet a hazának!
Emlegetik, hogy a migránsok bűnözők. Kérem szépen, ha egyszer munkát nem kap Németországban, csak a magyar minimálbérnek megfelelő ellátást, hát persze, hogy lop, csal, hazudik. Magyar minimálbérből képtelenség megélni tisztességesen. Most a közmunkát ne is említsük! Így nem csoda, hogy NAPONTA 500 bűnt követnek el a migránsok Germániában. Ide kell hozni mindet, nálunk munkaerő hiány van a vállalkozói rétegünk szerint. Majd ezek megmutatnák a magyarnak, hogyan kell napi 16000 Ft-ért mezőgazdasági segédmunkát végezni. Az orvos meg irigykedjen nyugodtan. Miért nem tanult meg kapálni?..
A "NO GO" zónák ellen sem tiltakozunk. Amelyik városunknak kell ilyen, az szavazzon IGEN-nel a kvótára. Vagy szavazni se menjen el! Bár azt nem tudjuk, hogy ki mire szavazott a fülke magányában, de, a szavazólistáról név szerint ismert, ki nem ment el szavazni. Az bizonyára ilyen szomszédokra vágyik. Ez nem nagy kérés, én a kormány helyében azonnal segítenék vágyaik teljesülésében. Legyenek boldogok egymással!
Az pedig valóban üres riogatás, hogy Brüsszel győzelme esetén 120 000 migráns jöhet hozzánk! Ugyanis a migránsok folyamatosan érkeznek, s egyenlőre még tervbe sincs a határok lezárása. Ezért aztán senki sem tudja, hol lesz a bevándoroltatás felső határa. 1 millió? 10 millió? 100 millió? Még több?

A volt MSZMP-s tábor attól fél, hogy a FIDESZ elcsalja a választásokat. Ugyanis 11000 szavazókörzet lesz. Ennyi ember az egész baloldalon nincs, tehát ellenőrizni sem tudják a választás tisztaságát. Javaslom, Gyurcsányhoz hasonlóan fogjanak össze a Vonával. A két szélsőség tán ki tud adni 11000 ellenőrt.
Csipkerózsika
Magyarországon már most is van éppen elég idegen és idegen szívű, nincs többre szükség. Sőt! Már most is van hazánkban jó néhány "no go" zóna, ahová már a rendőrök se mernek bemenni - ebből sem kell több. Bűnözőkből is el vagyunk látva, zsúfoltak a börtöneink. Nincs hiányunk azokból sem, akik munka nélkül akarnak megélni - mások munkájából. Nem kérünk tehát sem a potenciális bűnözőkből, sem a munkakerülőkből. Terroristákra pedig végképp nincs szükségünk.

Európa vesztésre áll

Szemkilövők pártja: Gyurcsány: "Győztünk! Nem kicsit, nagyon!" (Lesz itt még magyarverés! Horn Gyula mongyon le!)
Jobbik?: szerint Orbán Viktor miniszterelnök felelőtlenül belevitte Magyarországot egy hazárdjátékba, amit úgy tűnik, hogy elveszített.
Mint látjuk, az EU ellenségei nyerést emlegetnek, pedig csak a polgárháború előszobaajtaja nyílt résnyire.
Ahol a migránsokat várják: A bojkottra leginkább fogékonyak a budapestiek, a fővárosban mindössze 34,9 százalék szavazott fél hatig. Baranyában 37,17, Borsodban pedig 37,85 százalékos a részvétel. Vagyis a nemzetiségiek lakta területek a legbefogadóbbak. Mondjuk, legalább nem lesz akkora kulturális szakadék Ózd népe és a néger bevándorlók között. Az ÉK-i országrészben is Edelény és Szerencs 50%-os részvételt produkált. Ellenben Cigándon csak 28% szavazott.

Schulz nem ismeri a demokrácia fogalmát

Unios népszavazás
Az 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazás a maga 45,62 részvételi százalékával eredményes volt, és az érvényesen szavazó választópolgárok 83,76%-a támogatta a belépést. Szavazások. Mint látjuk, a magyaroknak majdnem a fele csatlakozni akart az unióhoz. Gondoljuk el, hogy hányan akartak volna csatlakozni, ha valamelyik párt ellene kampányol?!

Az Amnesty Int. megoldotta a népvándorlás problémáját!
Rájöttek az elmúlt másfél év során, hogy "közös megoldás kell". Immár csak azt az apró részletet kellene kidolgozni, hogy mi legyen ez a közös megoldás. Tán be kellene hívni Európába 1 milliárd ázsiai és afrikai embert, s akkor egy időre megszünne a népvándorlás.
A gittegylet sehol sem említi, hogy MIÉRT indult útnak az elmúlt év másfél millió embere. Ki az ördög hívta az USA-t Irakba, Líbiába, Szíriába? S ha már a fenti országokat a franciákkal karöltve a földbe bombázták, akkor miért nem gondoskodnak az árvákról, akik felénk menetelnek?



Merkel
A menekültügyet uniós szinten szabályozó dublini rendszer hiányosságaiban Németország is felelős: "évekig elleneztük a külső határok védelmének európaizálását, és nem akartuk az elosztási kvótákat sem, amelyeket ma valamennyi tagállam számára kívánunk" - mondta a német kancellár.
Kvótát akartok?
A kriminalisztikai adatok szerint csak Düsseldorfban 2244 olyan észak-afrikai migráns van, akik valamilyen bűncselekménnyel vádolhatók. Egy demokratikus országban, mint az USA, ezeket már régen kitoloncolták volna. Illetve, eleve be sem engedték volna őket. Ilyen csak a beteg EU-ban lehetséges.
Az osztrák külügyér már Európa túlterheléséről beszél, pedig még eztán jöhet a fekete leves..

Elbukott a magyar alkotmánymódosítás - Brüsszelben a helyzet változatlan. A szefárdok nem szavazták meg az askenázik módosító indítványát. Rotschildék örülhetnek.
Zavartalan a megszálló populáció elosztása és “szétterítése” az Európai országok között. Ezt valószínű, hogy nemsokára törvénybe is fogja iktatni az Európai Unió, hogy minden tagállam egyenletesen legyen megszállva a maga méretéhez, populációjához, gazdasági erőviszonyához képest.

Nem kell az osztrákoknak a migránsok okozta fellendülés!
Órákat töltött a Rábafüzes és Heiligenkreuz közötti senkiföldjén menedékkérők egy kis csoportja vasárnap, miután a magyar hatóságok nem engedték be őket az országba, az osztrákok pedig sorfallal akadályozták meg a visszatérésüket. Végül a magyar hatóságok adták be a derekukat. Trump: katasztrofális hibát követett el Merkel a menekültek befogadásával. (Ezt mára Merkel is belátta, azért akarja ránklőcsölni ezt a sok szír szakembert. De a magyar szakemberek is Németországban dolgoznak, mert itt nincsen számukra hely.) Nagy zsidó ez a Merkel! Még ma is dícséri a migránsbehozatalt: A GDP 1,9 százalékkal nőtt. Ez jóval több, mint a megelőző évtizedben, amikor átlagosan 1,4 százalék volt a gyarapodás évente. Ebből az 1,9 százalékból 0,3 százalékot jelentettek a migránsok, akikre 20 milliárd eurót költöttek Németországban. Ha a magyar nyugdíjasokat is megtámogatná Merkel egy 50 milliárdnyi áruval, akkor a német gazdaságban a GDP a mennybe menne. S ígérjük, hogy nem mennek a magyar nyugdíjasok erőszakoskodni, bűnözni Germániába!

Szír menekültek 2014-ben a török határnál. Szégyenlősen takarják arcukat. Bizonyára csúnyának képzelik magukat. (MTI foto)

Saulusból Paulus
Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint meg lehet gondolni, hogy pár ezer migránst befogadjunk.
Ugye, csak 300 migráns befogadását kérték.. Vagy 1200? Vagy 12000? Vagy vigyük mindet? Elvégre jól élünk a 300 euro körüli nyugdíjból és a hasonló minimálbérből..
Vona előtt a pulpituson a cimke: Hidat építünk. Csak nem a hídverő (Gerő) rokonságába tartozik?
Vona helyettese, a hirhedt 1956-os vérbíró leszármazottja visszavonta migránsellenes paraszttörvényét.


Kertelés nélkül
Zágráb támogatja közös EU-s biztonságpolitikát, és együttműködik a határőrizetben részt vevő uniós szervezetekkel. „Őrizzük a külső határt, s ezt eredményesen tesszük. Ugyanakkor eleget teszünk befogadási kötelezettségeinknek is. 1563 menekültet kell befogadnunk, a gond az, hogy a menekültek nem akarnak Horvátországba jönni. Eddig a megállapodások alapján 19 embert telepítettünk le, s most hozunk el harminc menekültet Németországból, húszat pedig Olaszországból. Örömmel kitöltenénk a kvótát,de azt látjuk, hogy a menekültek tovább akarnak menni. (Mint látjuk, ezek a szegény politikai menekültek nem bíznak a horvát demokráciában.)
Nem építünk kerítést! - mondja a horvát. "Több mint 50 ezer akna lehet még Horvátországban, 505 négyzetkilométeren. Az egyik legveszélyesebb övezet a szerb határ közelében van, éppen ott, ahol a menekülteknek át kellene gázolniuk – írja a hvg.hu. " Igazuk lehet a horvátoknak! Az aknazár tizezred részébe sem kerül egy kerítésnek, nem beszélve a technikáról és az élő erőről!

Mentők
A 444.hu cikkéről a náci orvosok jutnak eszembe! Ugyanis ők is humánusak voltak: Megtagadták a frontra indulóktól a dohány fejadagot, nehogy tüdőrákban pusztuljanak el! Lépjenek aknára inkább...
"..az olasz hatóságok, és az ő nyomukban az olasz kormány is azt terjeszti mostanában, hogy a civil szervezetek együttműködnek az embercsempészekkel Líbia partjainál." Természetesen az olasz és görög kormányt nem szabad embercsempészéssel vádolni! Embercsempész a Kolompár Jóska, aki Kelebiától Hegyeshalomig elszállít 4 gazdasági bevándorlót. A kormányok által hatalmas hajókon Európába szállított sok-sok ezer migráns nem embercsempészet, hanem ÉLETMENTÉS. Analog ehhez, amikor a NATO rátámad Szíriára, városait földig bombázza, aztán kiadja a jelszót, hogy "mentsük meg a szír háborús menekülteket!".
Az olaszok nem részletezik, hogy miért engedték partra szállni a "rájuk kényszerített" bevándorló tömeget, s miért nem küldték vissza Líbiába. A felelőst a NATO által nem kedvelt líbiai erőkben nevezik meg, előrevetítve ezzel egy olasz katonai akció jogosságát. Szó sincs a FRONTEX, az "Orvosok Határok Nélkül" s más embercsempész szervezetek elleni fellépésről. Valamint az olasz parti őrség kalandozásairól Itália felségvizeitől távol.

Természetesen egy fuldoklón segíteni kell. Kimenteni, majd a legközelebbi kikötőbe visszavinni. Csak honnét tudja az olasz parti őrség, hogy a líbiai partoknál fuldoklik valaki? Olvasom: már a migráns csónak indulásakor felhívják az olasz határőrséget, hogy a migránsok elhagyták Líbia partjait, indulhat a mentőakció! Pár száz kilométerre az olasz partoktól. Hány óra alatt is érnének oda normál körülmények között a határőrség hajói?! Pedig a néger analfabéta menekültek bizonyára csónakjuk helyzetét is meghatározva kérték a segítséget, tehát pontos irányt kapnak a mentőhajók. A felelősség a líbiai kikötőrendészeté különben. Nem lenne szabad megengedni nekik, hogy roncs hajók kifussanak a tengerre. Az olaszok pedig, ha már ilyen humanitáriánusok, akkor felbérelhetnének egy líbiai hajót, amelyik rendszeresen kimentené a "fuldoklókat". Olcsóbb lenne, mint elfuvarozni őket Itáliába, aztán elszállásolni, ruházni, etetni, szórakoztatni őket mindaddig, amíg kvóta segítségével rá nem sózzák a hülye magyarra.

Eb ura fakó!
Magyarország most már a bevándorlás semmilyen formáját sem tartja pozitívumnak, ezért megvétózza az EU ezt is megemlítő fejlesztési stratégiáját. Bár a kormány korábban úgy vélte, egyes országoknak joga van a bevándorlásra építeni a gazdaságukat, most minden formában és szinten irtaná a bevándorlást akármilyen szinten jó színben feltüntető EU-s dokumentumokat. Neoliberális gyilkosok Évente sok ezer néger hal meg Európába menet - puskalövés nélkül. Afrika partjainál: At least ten migrants have died after their Europe-bound boats sank off Libya’s coast and some 100 people are missing, coastguard officials and aid groups said Saturday.

Odacsaptak a kocsmaasztalra. - Egy hónap felfüggesztettet kapott Magyarország
Az Európai Bizottság felszólította Magyarországot, hogy kezdje el 1294 menedékkérő átvételét Görög- és Olaszországból. Minderre egy hónapot kapott Magyarország - több más országgal együtt -, különben indul a kötelezettségszegési eljárás.
Most aztán megijedtünk... Szegény olaszok, ha átvennénk tőlük a 300 négert, megint mehetnének Líbiába újabb fuvarért. Bár Mátészalka már bizonyára nagyon várja a fekete vonatot!

Emlékezzünk! A nyugati határunk ma sincs zárva! Bármikor átjöhetnek a migránsok, ha ez nekik érdekük! Itt a vita azon van, hogy ki tartsa el a FRONTEX és a többi migráns csempész által segélyezésre behozott tömegeket. Eddig nem jöttek, mert nyugaton munka nélkül is jobban éltek, mint a magyar munkával. De ha egyszer az Isten megsegítene bennünket...

Ki a Soros?
A migránsimportot erőltető Soros György ellen kormányunk plakátháborút hirdetett. Izrael viszont kiáll a zsidó származású Soros mellett. Tudjuk, hogy nem Soros a fő felelős! Ő csak a kifutófiú, aki oda lett állítva utálatos képnek, amit lehet köpködni. Csak SENKI SEM MERI megnevezni a fő felelősöket. Meglepetésemre a július 7.-i Ütköző műsorban hangzott el először, hogy vannak a Sorosnak felettesei is a pénzvilágban. Akiknek hatalmukban állt az ENSZ-nek kiadni az utasítást a menekülttáborok ellátmányának csökkentésére és az európai határok kinyitására, minek következménye az invázió lett. Rotschildék nem először törnek Európára...
Itt a familiát egyszerűen hypergazdagnak írják le. A valóság ennél durvább: Övék a bolygó pénze. S akié a pénz, azé a hatalom. Csak a világ pénzének tönkretétele szabadíthatná meg a Földet hatalmuktól. Egy rövid időre..

Az olasz kormány is Európára támad, mint a görögök. Természetesen a pénzvilággal a hátuk mögött...
Az olaszok lezárnák a déli kikötőket, hogy a migráns csempészeknek az északi kikötőkig kelljen hordani a bankárvilág import négereit. Normális országban (USA) le sem szállhatna a néger a hajóról beutazó vízum nélkül. Sőt, a papír is kevés, ha a határőr hívatlan munkavállalót sejt a beutazóban. Mehet vissza a hajóval, amivel jött. Ha pedig embercsempészés gyanúja áll fenn, akkor a hajó kapitánya megy a börtönbe! Csak azt nem értem, hogy miért nem jó a török vízum nélkül, ha a néger meg jó a taljánnak?!
Olasz ellenzék
Matteo Salvini az Északi Liga vezetője Facebook-profilján azt írta, "Franciaország, Spanyolország, Belgium és Hollandia lezárja kikötőit a migránsokkal teli hajók előtt. Málta egyetlen egyet se fogad be. Németországnak és Ausztriának elege lett, Magyarország a fegyveres erőket veti be, miközben Olaszország hatalmas menekülttábor lesz (...), mások zárnak és védekeznek". Olaszország haldoklik. Vajon követi a miniszterelnökük Mussolini sorsát? Krisztus koporsója: A Corriere della Sera című napilap emlékeztetett, hogy Olaszország 2014-ben állapodott meg a Frontexszel abban, hogy a nemzetközi vizeken kimentett embereket az olaszországi partokon fogadják be akkor is, ha nem olasz felségjelzésű hajók fedélzetén érkeznek. Málta viszont eközben csak arra kötelezte el magát, hogy kizárólag a saját felségvizein mentett embereket fogadja be. Ezért cserébe Olaszország jelentős gazdasági-pénzügyi kedvezményekben részesült az Európai Uniótól.
Mint látjuk, a frontex megvédte az EU határait! Az EU pedig azért fizet, hogy migránsokat importál a frontex. Az én pénzemből ?!?

A szkeptikusok nem akarják elhinni, hogy az un. NGO mentőhajók a világ összes tengerpartján ott állnak készenlétben, hogy azonnal menthessék a bajba jutott tengerjárókat. Mentőszolgálatukat közadakozásból fedezik. Merő véletlen, hogy a média csak a libiai partoknál történő mentéseket érzékeli. Az afrikaiak olasz papírokkal jöhetnének akár hozzánk is. De miből élnek meg segély nélkül?! S embertelen dolog lenne a magyar hajléktalanokkal sorsközösségbe tenni őket.

Adnánk mi migránsokat, de nálunk nincsenek!
Mint látjuk, csak Franciaország 10 814 migránst igényelne tőlünk. A németek 14149 magyar migránsra tartanának igényt. Csak azt nem értem, miért nem a görögöktől kérik ezeket, ahol fotók sokasága bizonyítja, hogy Ciprasz hajóiról százezrek szálltak ki a kontinensre?! Akik most a görög menekülttáborok lakói.. Vagy eltüntek, mint a Németországba beérkezett 400 ezer migráns?
Menekültek - úton. Menekültek száma Görögországban. Menekültek - görög szigetek. Menekültek - eltűntek, mint az oborok.

Ide nekem még 40 ezret!
Merkel szerint az EU (köztük hazánk) még simán elviselne 40000 bevándorlót! Persze, csak nem a bűnöző fajtából, hanem a munkás fajtából! S a mámi elfelejti, hogy a magyar EU tagok nem élnek úgy, mint náluk a segélyen levők. Nekünk már nincs mit tovább osztani, azért jó lenne, ha a sajátjával verné a csalánt, nem a magyarokéval. Első körben le kellene csökkenteni a szociális alapokat a magyar szintre..

Mária volt
Egy ENSZ-tanulmány szerint 2050-ig közel másfél milliárd migránst kellene befogadjon az Unió ahhoz, hogy fenntartható maradjon a munkaképes lakosság és a nyugdíjasok aránya. Ám ha ez megtörténne, az európai őslakosság kisebbséggé válna saját kontinensén.
Optimista tragédia: Franciaország lakossága 64 millió fő. Ennek állítólag 80 %-a fehér bőrű, azonban a szaporodási ráta a fehéreknél alacsony. Így további betelepülés nélkül is idő kérdése a fehérek kisebbségbe szorítása. Nézzük a magyar példát! Száz évvel ezelőtt a cigányság száma nem érte el a 100 ezer főt. Ma már 2 millió körül járnak. Ha ez a tendencia folytatódna, akkor 2100-ra 40 millió cigány élne hazánkban. Persze, az életminőség javulásával a cigányság szaporodása is mérséklődik, ahogy ezt a magyaroknál megfigyelhettük. Természetesen a pontos végeredményt senki sem látja. De azt igen, hogy ma már tiszta cigány munkanélküli falvak vannak, s a 8. ker. általános iskolásainak 40 %-a roma származású. Úgy becsüld meg őket, hogy Kolompár Kálmán gyermekei teremtik elő a te nyugdíjadat, vagy a megtakarításodon vásárolható áruk alapját. Vagy kivándorolsz Párizsba az arab-néger negyedbe..

Közeleg az ítéletnap!
Mi lesz, ha szeptemberben nem nekünk ad igazat az unio bírósága, hanem a pénzmosodásnak? Ha át kell venni a sokszázezer Olaszországban élő néger bevándorlóból 300-at? Ami az olaszok helyzetén nem változtat, de ránk is fröccsen egy kis sár..
De miből élnek meg szegény négerek nálunk, amikor 70 000 magyarnak is 20- 160 € a havi ellátmánya? Az pedig világbotrány lenne, ha a néger többet kapna, mint egy állampolgár! Mondja a hülyegyerek, hogy csak elbírálásra kapnánk néger testvéreiket, s ha nem bizonyul menedékre jogosultnak, akkor ki is toloncolhatjuk. Hová ? Itáliába?

Zöld nácik telepítenének erővel migráns falvakat Kelet-Európába. Migránskérdés - vagonkérdés.

Tutsek Gusztáv rokonsága meghozta ítéletét
VÉRBÍRÓK Polgári bírók: Borbély János - 65 fő. Tutsek Gusztáv - 46 fő. Vida Ferenc - 20 fő halálos ítélet. Mert mindig volt és lesz olyan bíró, aki pénzért mindent..
..elvárja, hogy az érintett országok teljes mértékben eleget tegyenek kötelezettségeiknek, elfogadják az ítéletet, befogadják a megfelelő számú, védelemre szoruló menekültet és gondoskodjanak arról, hogy ott is maradjanak.
Szeretettel várja az 1296 főt a Raleigh stúdió. Mi is bízunk benne, hogy itt is maradnak! De szívesen látnánk az EU vezetőit is közöttük! Akik eladták a kontinenst Soros főnökeinek.
Fico beintett. Jogosan! S aki válaszra vár... És akkor mi lesz most? Semmi. A kutya ugat.. Szent-Iványi István. A Liberálisok külügyi szakpolitikusa hangsúlyozta: Magyarország nem kerülheti meg a kötelességét, mert azzal akár uniós tagságát is veszélybe sodorja. Szent elvtárs! Ne engedd, hogy az 1001. cikkely alapján kizárjanak bennünket! :-)

Új utakon- Sorost az olaszok kidobták, bement az atom után Romániába.
Régebben olasz hadihajók "mentették" Soros politikai menekültjeit, ma a román haditengerészet vette át a stafétabotot. Mert szegény iraki politikai menekültek hajói sorban tévednek el az arab öbölben, s süllyedő hajójukról áttelefonálnak a román haditengerészet nyilvános számára és segítséget kérnek. Természetesen a románok is Európába hozzák őket humanitárius okokból. Vajon Soros mennyit fizet darabjáért? ezek A ROMÁNOK NAGY EMBERKERESKEDŐK! régebben svábot és zsidót árultak pénzért, most a 6 milliós színesbőrű polgáraik számát gyarapítják - szintén pénzért. A magyarok meg munkából akarnak megélni... Remélhetőleg a határkerítést folytatjuk Erdély felé, mert ezek a bevándorlók biztosan nem maradnak meg román segélyen..

Merkel hazudik
"csak néhány ország utasítja el továbbra is kerek perec a menekültek befogadását"
Magyarország nem utasította el a genfi egyezmény alapján vállalt kötelezettségét! Lásd ukrán menekültek. Ellenben nem hajlandó afgán, ceyloni, nigériai stb gazdasági menekülteket befogadni. Továbbá Merkel meghívottjaiból a nem kívánatos - semmire sem alkalmas - illegális bevándorlók átvételét is visszautasítjuk. Merkel nincs tisztában a menekült fogalmával..

Nem látom sehol részletezve, hogy kinek a kötelessége igazolni a bevándorló menekült státuszát? A menekülőnek kell igazolni, hogy őt hazájában létében fenyegette a hatalom, vagy a befogadó országnak kell ezt megtenni? Ami 1 millió ember esetében elég macerásnak tűnik. Pláne, ha iratai sincsenek a bevándorlónak. S a menekült nem szabhatja meg, melyik országban akar élni a továbbiakban. Az első biztonságos országban kell menedékért folyamodnia, aztán az az ország már kérheti más országok szolidarítását. De olyan csak a gazembereknél létezik, hogy a menekült végigvágtat a bolygón, s ahol a legmagasabb a segély, ott lehorgonyoz. Ugye fejlett, demokratikus országokban (pl USA) még az útlevéllel, vízummal érkezőt is elzavarhatja a beléptetést végző határőr. Az iratok nélkül kísérletezőt akár le is lőhetik.
Mi lesz a sorsa azoknak a százezreknek, akik máris elérték a "kiutasított" státuszt a másfél millió bevándoroltatottakból, de nem kellenek senkinek? A németek továbbra is fizetik évente a 25 milliárd € ellátmányt a napi 500 bűncselekményért cserébe? Nem is sok.. Szólni kellene Junckernak, hogy hozasson még be pár százezret.. S hol vannak azok a százezrek, akik még segélyre sem jelentkeztek? Vajon német lányok, vagy bomlasztó politikai szervezetek tartják el őket? Netán szimplán profi bűnözők?

Aliszka nem koronáz
Őcsény lakossága nem óhajtott migráns nyaralókat településükre. Pedig micsoda kikapcsolódás lett volna ezeknek a sorostalan embereknek két kukoricatábla között nyaralni! Ugye, a "Migration Aids" szerette volna ártalmatlanabbnak tűnő gazdasági bevándorlókkal megbarátkoztatni a magyar vidék lakosságát. De a magyar nem könnyen barátkozik! Persze, vihették volna nyaralni a migránst a sokkal festőibb Pásztó területére, ahol a neoliberális polgármester kitárt karokkal várta volna Afrika és Ázsia minden üldözöttjét!
A jóérzésű emberek örömmel fogadják Cserdi polgármesterének felajánlását! Valahogy mi is így képzeltük a migránsok letelepítését! Ugye, kerülendő a kultursokk.. Azért az általam is relative nagyra értékelt Bogdán úrnak üzenném, hogy 600 az a 800, de még 100 éve is csak 100 ezer cigány élt a medencében, ma meg több millió.

András a jámbor.
Miért is ne üdülhetnének a kukoricaföld közepén a migránsok? Ha van rá pénzük..Mert a magyar nyugdíjasnak nem telik üdülésre. Mondjuk sok aktív korúnak sem jut ki ez a kiváltságos helyzet. Mert magyarra nincs pénze a világkormánynak. Mi nem migrálhattunk az EU csatlakozás előtt nyugatra. Sőt, még a csatlakozás után sem egy ideig. Pedig hagytuk magunkat kirabolni rendesen a rendszerváltáskor!
Vajh miért a magyar vidékre küldenék nyaralni Sorosék a migránsokat? Szokják a magyarok a gondolatot? S mindig előkerül a "szegény háborús menekültek" szlogen. Senki sem teszi fel a kérdést, hogy Soros főnökei miért csinálták a háborút? Miért bombázták rommá Szíria legtöbb városát? Meghallva, hogy a polgármesterük neoliberális, a szentek is sírva fakadtak.

Néha az jut eszembe, amit Sékszpír elvtárs modotta volt: Szinház az egész világ! A FIDESZ legfőbb aduja a migránsügy. Elég lett volna, ha a ballib oldal ugyanúgy migránsozik, a Jobbik meg még rá is tesz egy golyószóróval. Akkor most sokkal bizonytalanabb választásnak néznénk elébe, s nem az lenne a kérdés, hogy lesz-e Orbánnak 2/3-a ?

Falra festették
Nem véletlen, hogy a Soros-tervnek fontos célja a határvédelmi kerítések lebontása, így a határ nyitása a bevándorlók előtt.
Ismételten emlékeztetnék, hogy csak a jugoszláv határ mentén van kerítésünk. Horvátország, Románia, Ukrajna felé nincs kerítés. Migránsok arra is jöhetnek. Csak nem lehet azt mondani, hogy mi vagyunk az első unios ország, ahol a gazdasági menekült elérte annak határát. A világ 63 országának határán épült kerítés. Pl USA, Izrael, Anglia, Spanyolország, Bulgária, balti államok..
Vajon elévült már hazánkban Soros bankrablási kísérlete az OTP ellen?

A liberális hitgyülisek még mindig azon háborognak,hogy Őcsény nem óhajtott migránsokat üdültetni. Valamelyik túlképzett hittárs már egyenest fasizmust emlegetett.
Mint kiderült közben, ezek az üdülésre várók már az állam által befogadott afgán migránsok lettek volna, akik Őcsényben pihenték volna ki a sokezer km-es út fáradalmait.
Miért is kellett eljönniük Afganisztánból? Ugye, ott már 35 éve idegen erők védik a demokráciát. Előbb a demokrata szovjeteket verték ki onnét, de bement helyettük a NATO. Lehet, hogy ők is a NATO elől menekültek, mint a szírek, irakiak, líbiaiak? Megéri az a kevéske ritka földfém, ami az afgánoknál van, hogy évtizedekre pokollá tesszük életüket?!
Aztán, ha már befogadtunk migránsokat minden miniszteri fogadkozás dacára, akkor tán nem üdültetni kellene őket, hanem nyelviskola, aztán mehetnek dolgozni. Bizonyára nem kvalifikált munkaerő, de közmunkásnak elmennek..
Németh próféta TV-jénél a demokráciát sem értik! Arról szavaztatták a hit gyülekezetét, hogy a külföldivé tett magyarjaink szavazhatnának -e a választásoknál? Ezek a ballibesek félnek az erdélyiektől, mint a 23 millió romántól. Nem értik, hogy a szavazás pusztán csak arról szól, hogy megadja a beleszólás illuzióját a polgárnak. De valójában csak arról szavaznak, hogy kinek nőhet a jövedelme a következő 4 évben.

Lassan az egész szabadkőműves páholy kiáll a Migration Aids üdültetése mellett. Az első hírek még simán migránsokról szóltak. Aztán afgán menekült családok, majd iraki üldözöttek lettek. Ime, legújabban gyermeküdültetési alapítvánnyá változott a Soros hálózat.
Soros főnökei már Amerikát kivégezték. (Detroit,Chichago..) Most Európára fáj a foguk. Pénzük van, s pénzért sokan mindent..
Börtönbe a háborúk kirobbantóival, akik miatt menekülni kell az embereknek! Börtönbe a migránscsempészekkel! (Juncker, Soros, Cipras..) Kizárni az ENSZ-ből a "Genfi egyezmény"-t negligálókat, számonkérni az ENSZ menekültügyi politikusait, akik lecsökkentették a táborok ellátmányát, s a határok kinyitására szólították fel Európa országait! Ezt a 4000-es listát pedig hadd olvassa a nép, tessék már megmutatni!

Sztaniolba csomagolva - ha nem kell menekült, majd kell a munkás.
Scheer Sándor szerint ezért akár 3-5 éven belül reális opció lehet kínai, vietnami, indonéz és pakisztáni vendégmunkások szerződtetése.
Mert az ukrajnai vendégmunkás nem maradt Budapesten. Az is látta, hogy pár km-rel nyugatabbra sokkal jobban fizetnek. Vajon a pakisztánit mi tartja Budapesten? Ha viszont a magyar béreket emelik lényegesen, akkor a mieink is hazajönnek! S menjen a pakisztáni nyugatra, s jöjjön haza a magyar!

Tudatlanság az Amnesty Int. cégnél
Amiben a vezetőnek igaza van: "Migráns kultúra nem létezik!" Viszont a soros csapat által bevándoroltatott afroázsiai emberek kultúrája LÉNYEGESEN eltér az őslakosok kultúrájától. Valamint szinte kivétel nélkül gazdasági menekültek. Illetve akadnak háborús menekültek is, de azokat a háborúkat Soros komái gerjesztették. Lásd Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria..
Mellesleg ez az ember idejön hozzánk, s van képe a magyar miniszterelnököt sovinizmussal megvádolni.

Családegyesítés
Ezek a bevándoroltatott, politikailag stb üldözött emberek mentették irhájukat, családjukat pedig ott hagyták a bajban, kiszolgáltatva a NATO harci gépeinek, a véreskezű vezetők atrocitásainak, az intoleráns muzulmánok kénye-kedvének. Most a derék liberális brüsszeli vezetés utánuk hozatná az otthon felejtett hozzátartozókat is. Immár legálisan. Mint emlékezünk, még tolószékes is volt a menekültek között, csak nőt vittek keveset. Hallották, hogy lesz a németeknél még 3 éves is..

Nem lesz kvóta!
Megdöbbentő hír, a közeljövőben már nem lesz felső határ, de kvóta sem. A miniszterelnök szerint megkezdődött a Soros-terv végrehajtása.
Sajnos, a nyugati határunk védtelen. Ha kicsit javulnak az életfeltételeink így 27 év után, akkor a söpredék megindulhat kelet felé.

70-es IQ-val
Mint ismert, a középkor idején Nyugat-Európában komoly boszorkányüldözés volt. Szerencsére felénk már akkor is értelmesebb emberek irányították az országot, így alig volt nálunk boszorkányper. ("de strigis vero, quae non sunt, ne ulla quaestio fiat").
Hasonlóképpen ma az analfabéta migráns is elenyésző számban fordul elő hazánkban, mert a magyar származású Soros György állítólag nyugatra hordatja mindet a bolygó pénzén. Pedig ismert, hogy NO GO területre kerülnek, de a pénz elhomályosítja az elmét. Mert Európa munkanélküliséggel küszködik napjainkban is, miközben technológiai forradalom előtt állunk, minek során automata gépek veszik át a primitív ember helyét. Vagyis leendő munkanélkülieket, segélyezésre szorulókat hordat ide Gyuri bácsi. Akik várhatóan a bűnözők számát fogják gyarapítani.

Őcsény után
13 ezer lakást tud az EB bérelni, itt is elhelyezhetnek érkező menekülteket az EU-s tagállamok. A bizottság sok millió eurót szán a menekültügyi szállások szükséges téliesítésére.
Az uniós hajléktalanok meg gebedjenek meg!

Az ősi magyar nevet viselő Soros Györgyöt magyarellenességgel, a világfalu felgyorsított megvalósításával vádolják ellenfelei. Sajnos, a bolygó 7 milliárd lakosából sokan vannak a retardált szint alatt. Így Soros "faluja" inkább A "mások" bolygója nevet érdemelné ki.

Német Őcsény
Késsel támadták meg egy német kisváros polgármesterét hétfő este. Andreas Hollstein túlélte a támadást – adta hírül az Euronews. A menekültpárti politikus által vezetett Altena több menekültet fogadott, mint amennyi a település lélekszáma és adottságai alapján kötelező lett volna.

Magyar "migráns" - Ki segít rajta?
Havonta csaknem ezer család veszíti el azért az otthonát, mert nem tudja fizetni a lakáshitelét – adta hírül az RTL Klub Híradó a jegybank legfrissebb jelentése alapján.
Migration Aids! Nekik nem jár a szálloda?

Szergej, Iván, Nyikolaj
Nem menekültmentes társadalomban akarunk élni! Itt vannak cigány és zsidó honfitársaink, akik ide menekültek. Valamint szlávok, svábok, görögök, bulgárok, kínaiak.. De gazdasági bevándorlókra - pláne a segélyre érkezőkre - nincs szükségünk. Van nekünk épp elég semmire sem alkalmas emberünk, hiba lenne szaporítani őket!
Remélem, az Amnesty Int. feljelenti az ENSZ-nél a migráció motorjait, akik miatt oly sok néger fulladt a tengerbe, s oly sok négert ért bántalmazás, erőszak, rabszolgasors afrikai útjuk során.
Továbbá feljelenti azokat az országvezetőket, akik részt vettek más országok lerohanásában a diktatúra elleni harc ürügyén, mi által akkora nyomort generáltak, hogy embermilliók kényszerültek vándorútra.

Migráns - ha ketten ugyanazt csinálják, az akkor sem ugyanaz.
Stumpf úr keveri a migráció elleni harcot a xenofóbiával! Mert mi nem egyszerűen a bevándorlók ellen tiltakozunk! Senki sem akarja visszazavarni Galiciába az onnét érkezetteket, vagy délre a cigányokat, nyugatra a svábokat, Közép-Ázsiába a szlávokat! Csak szeretnénk végre mi is a nyugatit megközelítő szinten élni, ezért segélyre érkezőket nem tudunk fogadni, csak a genfi egyezményben vállaltakat hajtjuk végre. Aki pénzzel jött hozzánk, az nem fogja tartani a markát könyöradományért.
Nem tudom, milyen rosszul áll a gazdaságunk, de kiszámolta már valaki, hogy a levont nyugdíjjárulék az átlagnyugdíj hány százalékára elég?
Mielőtt egy "honfoglaló" bevándorló a magyarok eredetét firtatná, az tán igazolja, hogy a mi eleink is Vereczke híres útján jöttek a medencébe! S közünk sincs a római korban itt élt herkunokhoz, jászokhoz, szarmatákhoz stb. S ugyan mondja már meg, mi határozza meg a magyar nemzetet!

Ha a nyugat szerint nem kell személyi okmány, vízum az EU határait átlépőknek, akkor miért nem törlik el a vízumkényszert ?! Miért kellett a határunkon át EU-t elhagyókat vegzálnunk, ha befelé százezrek jöhettek minden ellenőrzés nélkül?! Ki a felelős ?!

Örömhír a DK-nak
Niedermüller elvtárs követelte az 1294 gazdasági menekült (szomáli tehénpásztor) átvételét az olaszoktól. S ime, Orbánék teljesítették óhaját: 1300 gazdaságunkat fellendítő szudáni agysebészt importáltak. Ózd és Mátészalka vidékén úgyis orvoshiány tapasztalható..
Az EU a migránskérdés megvitatását elhalasztotta a magyar választások utáni időre.
Ma hazánk a déli határon évi 23 milliárdért tranzitzónákat működtet. Pedig a határainkon vízum nélkül nem léphet át senki. Menekült pedig nem jöhet Szerbiából, mert az egy biztonságos ország, ahol nincs veszélyben a vándor élete. Igaz, a szerbekhez az EU területéről menekültek a déli vándorok. Lehet, hogy az EU nem biztonságos?!

A genfi egyezmény menekültjei
Az európai és a közel-keleti országok aláírták a Genfi konvenciót,amely szerint minden állam köteles befogadni az életéért menekülőt az első biztonságos országban. Mivel hazánk biztonságos országokkal van körülvéve Ukrajnát kivéve, ezért feltehetően Ukrajnából érkezett menekültekről van szó. Mint ismert, azért mi segítjük a távoli országok menekültjeit is, s az Egyiptomból menekülő kopt keresztényeknek valahol Iraq területén biztosítunk ellátást.
Részemről egyedül a néger fajüldözők elől menekülő búrok befogadása lenne indokolt távoli területekről. (Vajh merre járhatnak most az Őcsényből eltanácsolt ismeretlen oltalmazottak?! Hány magánpanziót töltöttek fel így holtszezonban szerte az országban.. Nem jutott Őcsényig..)

Genf
Az arányosság elve szerint tilos az olyan támadás indítása, amelyben az esetleges polgári áldozatok, vagy a polgári létesítményekben okozott kár aránytalan lenne az elérni kívánt konkrét és közvetlen katonai előnyhöz képest. Az elővigyázatosság elve alapján a körülményektől függően minden lehetséges módon meg kell győződni arról, hogy a támadási célpont nem polgári személy vagy objektum, a legnagyobb elővigyázatossággal kell megválasztani a támadás eszközét és módját annak érdekében, hogy elkerüljék, és a lehető legkisebbre csökkentsék a polgári személyek körében az esetleges áldozatok és sebesültek számát, a polgári javakban okozott károkat.
Mint ismert, a Szíriát megtámadó NATO egyetlen terrorista megsemmisítését 100 ház és 100 szíriai megsemmisítésével kapcsolta össze. A másik oldalról Aleppo nemzetiségi (turk, kurd) város lebombázása volt hasonló.
Az USA kiszáll a bolhacirkuszból. Neki az ENSZ ne írja elő, hogy kiket és mikor fogadjon be. Majd ő eldönti maga..

Italy
Fordulat
Mint ismert, Olaszországban minden 20 másodpercre esik egy bűncselekmény. Ezt zömében az országban tartózkodó 476 000 illegális gazdasági bevándorlónak köszönhetik, akik Junckner anyagi ösztönzésére nyertek bebocsátást Itália földjére. A konzervatív franciák és spanyolok lezárták tengeri kikötőiket a migránsok elől, egyedül az olaszok engedték kikötni Sorosék szállítmányait. Most már szabadulnának az eltartásra szoruló bűnöző hadtól kvótával is, de a neoliberális Európa árulók minden országba csökkenő befolyással rendelkeznek, így nem lesz könnyű a magyarokra stb rátukmálni a debileket.
A migráció hátterében Európa szétverése állt, amit zavarkeltéssel, polgárháborúkkal kívántak előidézni. Olyan ez, mint hazánkban egy évtizede a cigánygyilkosságok, amikor a romákat és a magyarokat akarták polgárháborúba sodorni egyesek békés, munkás cigány családok lemészárlásával.
Napjainkban az olaszok is kezdenek félni, hogy a végén nyakukon marad a migránshad, ezért folyamatos korlátozó intézkedéseket vezetnek be a beáramlás visszafogására.
Nálunk még ma is vannak, akik mások kontójára szívesen befogadnának 1294 - Itáliában is leellenőrizhető - gazdasági menekültet, akiket Juncker hozatott olasz hadihajókkal és NGO hajókkal a fellazító politikára. Vajon mikor állítják Junckert bíróság elé embercsempészésért ?!

A főszerkesztők klubjának résztvevői megszolgálják a zsoldot, vagy tényleg nem látják az 1294 fő körüli igazságot?! Mi a fészkes fenéért hoznánk mi ide az 1294 főt?! Egyszerübb kiutazni, s ott megvizsgálni a jogosultságot. S ha igazolni tudja a "menekült", hogy nem gazdasági, hanem politikai, akkor befogadandó Itáliában, az első biztonságos országban. De előtte bíróság elé azokat, akik beengedték a Soros NGO hajóit a kikötőbe, amelyek Afrika partjaitól szállították a FRONTEX-szel karöltve az eltartásra várókat. Ugye, az olaszok 476 000 gazdasági menekült papírjait és státuszát vizsgálják át. Valóban nagy segítség lenne, ha az Itáliából ide irányítandó 300 főt (többi görög) szintén ellenőriznék, hogy ne nekünk kelljen kiutazni?

Ha a választások után mégis átverné a neoliberális tábor a gazdasági menekültek befogadásának kérdését, akkor sürgősen ki kell lépni az EU-ból, amíg nem késő! Persze, az unió kérdésében először alkotmánymódosítás kell, hiszen nemzetközi szerződés nem bocsátható népszavazásra most. Hazánk nem Britannia! Valamint azonnal visszavonni a nem európai menekültek befogadásáról szóló döntésünket! Nagyon sok lenne a "jogosult" Afrikából. Gondoljunk csak a Tuszik harcára!

Menekültek ellátására: Amit a magyar beteg kap. Dögöljön meg a magyar! Majd hozatunk helyette négert!

Kényszerbetelepítők
"Egyes tagállamok nagyon vonakodnak, kormányaik csak a hazai publikumra figyelnek, és nem Európára."
Merthogy ezek a tagállamok NEM EURÓPA ! Csak a New York hőse, Soros az Európa! Amerikában...
"A tagállamok önkéntes alapon vehetnek részt az áttelepítésben."
Mint emlékezünk, a TSZ-esítés is "önkéntesen", állami támogatással történt. A vonakodók kedvezményes talpmasszázst kaptak.

Hírlik, hogy Soros gyermeke és annak liblingje ellátogat Magyarországra, hogy némi tanáccsal és kp-val ellássa a zsoldosokat. (A liberális párt bizonyára meleg szeretettel fogadja a párost.) Aki azt hiszi, hogy itt tényleg a bevándorlók megsegítése a cél, az sűrűen téved! Hiszen Amerikába is vihetné az Amerikában élő Soros familia a vándorokat. Nagy ívben fütyülnek Shem arab leszármazottjaira! A cél Európa szétverése. Lehet, én is homokba dugnám a fejem, ha nem az én bőrömre menne a játék. Ha Amerikában élnék, akkor engem is jobban érdekelne a mexikói fal felépítése emberbarátilag, mint az Orbán fal. S akkor nem zavarna annyira a NATO serkentette arab tavasz..

Vastag bőrű
Olaszország azt akarja, hogy az Európai Unióba érkező menedékkérőket automatikus és kötelező módon osszák szét a tagállamok között – erősítette meg kedden a szenátusban elmondott beszédében Giuseppe Conte olasz miniszterelnök.
Ugye, a Juncker-Soros tandem már kifizette a digóknak a négerimportot, immár szabadulnának Darwin népétől. Gondoskodjanak a gazdag magyarok a feleslegről.
A magyarok nem igénylik a szétosztást. Legyen az Öt Csillag Mozgalom népéé ez a sok gazdaságfellendítő analfabéta. Zárták volna le a kikötőket, mint a franciák. De kellett a pénz is. Most pedig az olasz népet tanítaná meg szavazni a tőke. Pariroztok, vagy nem esztek..

Továbbra sincs egyezség az eltérő érdekű európai államok között migránsügyben. Az sem segítene, ha Líbiában hoznának létre "hot spot"-okat, ahonnét a menekülők jelentkezhetnének unios védelemért. Először is, ki lőné agyon a bebocsátást nem nyert "menekülteket" ?! Másodszor, ha jó pénzért ezeket az embereket az anyaország visszafogadná, akkor is a szükség miatt másokat küldene helyettük. Mert sok az éhes száj.. S lehet olyan helyzetet teremteni, amelyben sok ember válik "politikai menekültté", akiket aztán muszáj az EU-nak befogadni, s akik aztán küldik haza az euro milliókat a családtagoknak. Gyermekszerető csoport.

Az új szlovák miniszterelnök visszalépett.
A szlovákok ismerik a tánc szabályait. Ezért volt, hogy az első háború után Magyarország testén a győztes Ausztria és Szlovákia is osztozott.

Migráció
"Dunja Mijatovic, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa csütörtöki közleményében azt írta, az európai országoknak az emberi jogokat és a felelősségmegosztás elvét kell bevándorlás- és menekültpolitikájuk középpontjába helyezniük. "
Szerintem ugyan a felelősség nem megosztható, hanem mindenki a magáét.. Így a FRONTEX vezetőjének már rég börtönben kellene lennie migráns csempészés és emberölés vádjával. Mert az afrikai partoknál vízbe fojtott négerek lelke a csempészhajók parancsnokait terheli. S az afrikaiak nem politikai v. háborús menekültek, hanem a magas segély reményében indultak útra. Az NGO hajókat rég el kellett volna kobozni. Ennek is vannak felelősei, miként az EU határvédelmének szabotálásáért is valakinek ülni kellene. Ez a Soros banda kirabol bennünket, aztán a pénzen politikusokat vesz meg kilóra. Soros helye is a rács mögött lenne.

Orbán és Merkel már a migrációról tárgyalt, Pedig még az import négerek kérdése sem tisztázott.

A kötelező betelepítés - Franciaország. Közben a Kadhafy demokratizált területéről újabb bérhajó indult el Afrikából 450 bevándorlóval. Már majdnem félúton járnak Afrika és Málta között, közel Lampedusa szigetéhez. Az embercsempészek a líbiai Zuarából indították útnak, a hajón valószínűleg kormányos is van, aki egyenesen az olaszországi partokra akarja vinni a migránsokat. A hajó pénteken lépett az Olaszországhoz tartozó, úgynevezett SAR zónába, vagyis keresési és segítségnyújtási tengeri térségbe, és Lampedusa szigete felé tart. (Ott csatlakozhat a többi "politikai" menekülthöz. A sziget a legdélibb pötty a hálózaton belül. Mindenesetre a SAR messze esik Líbiától.)

Kormányközi
Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter és Orbán Viktor magyar miniszterelnök többek között a földközi-tengeri határok lezárásáról tárgyal Milánóban.
Vajh miről folyhat a diskurzus? Mert Olaszország képes megvédeni a határait önállóan, ha az érdeke azt kívánja. Más esetben elküldi a parti őrség hajóit Afrika partjaihoz importált migránsokért. Amiért Samu bácsi dícsér, Juncker meg fizet. Aztán lehet kajabálni, hogy a magyarok vegyenek át tőle kvótát, mert neki sok a bevándorló.

Az ellenség
„Halálos veszély” fenyegeti az EU-t külső és belső ellenségei miatt – közölte egy brüsszeli eseményen Günther Oettinger. Az Európai Bizottság költségvetési tervezésért felelős tagja.
meg akarják gyengíteni, vagy el is pusztítani” Európát:
Lengyelország, Magyarország, Románia és az olasz kormány.
Gondolom, ezután azonnali hatállyal leváltják, mert vagy őrült, vagy marhahús áron megvették.

A talján
"Matteo Salvini: Soros György pénzeli az európai elitet"
Téves! Mi pénzeljük, csak a Soros főnökei ellopják tőlünk, aztán visszaosztják a Juncker bandának. Soros és főnökei nem dolgoznak, csak leveszik a tejről a színt, a fehér vizet pedig dupla tejáron adják.

Lecke a jogállamiságból: A vádló hónapokig gyűjtheti az "érveit", a védő 7 percet kap igaza bizonyítására
Mert, hát drága a parlament ideje, ami a tyúkketrec dőlésszögének meghatározásához kell.

Macron (Andorra társhercege) profilból. Nem Jasszer Arafat rokona?! Hányadik generációs?

A svéd választás után
"A párt vezetője, Jimmie Akesson emellett lemondásra szólította fel Stefan Löfven jelenlegi kormányfőt, amit Löfven rögtön elutasított, egyúttal megragadta az alkalmat, hogy lenácizza az SD-t, és hangsúlyozza, hogy egy migrációt elutasító párt nem tesz semmit hozzá a svéd közösséghez, hisz Svédországnak emberekre van szüksége." Miért, eddig állatokat kaptak ?!
Majd hoz Salvini migránst, a Juncker meg pénzt rá.. A lelkiismeret lázadása?: Sargentini távozik az EU parlamentből.

Kiröhögték a magyar miniszterelnököt.
Mi viszont akkor röhögünk, amikor az importált migránsokat nekünk akarják leosztani.
Kilóra megvett marhahús:
"Ön hazudik a közösségben és otthon, az ön honfitársainak. Meg akarja védeni Magyarországot Brüsszeltől? Nem kell, mert ez a mi családunk. Európát sem kell megvédeni olyan veszedelemtől, amit csak ön vázol fel" – mondta Ujhelyi István szocialista EU-s képviselő a meghallgatáson.

A miniszterelnök úrnak abba kellene hagyni a migrációbarátok pátyolgatását! Akinek migráns kell, menjen innen a .. Párizsba, Malmőbe.

Ha elítélnek bennünket..
Van élet az EU-n kívül is! Legfeljebb gyorsabban fejlődünk, ha a szemét réteg eltakarodik a medencéből.

Újhelyi és más "emberfajták" megszavazták a szargentini jelentést.
Vajon a HOLLAND jogállamiság kérdése (a népszavazás negligálása) nem merült fel? Vagy a német médiaszabadság kérdése? Vagy az EU határainak megvédésének kötelezettsége? Soros főnökei kilóra vették a marhahúst..

Hazánk primitív 1%-os pártja remélhetőleg utoljára szerepelt a választásokon. (Momentum) A vele egy szinten levők is úgy gondolják: A Kétfarkú Kutya Párt Facebook oldalán gratulált a magyar miniszterelnöknek az újabb kétharmadhoz.
A buta banyát tapsolja a söpredék. Nálunk a Jobbik leépülése tovább folytatódott. Mindenki lássa: Én vagyok a hülye.. Ferenc, a szemkilövető demokrata
„Most mi jövünk. Európa megtette a magáét, most rajtunk a sor” – kezdi videóját Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke emlékeztet arra, hogy Orbán Viktor akkor hátrált meg, mikor jelentős erővel találta magát szemben: internetadó, vasárnapi boltzár, olimpia – sorolja. Gyurcsány szerint jó, hogy mások is tüntetést szerveznek vasárnapra, ők 15:00-kor fognak tüntetni, Budapesten. Egy Facebook-esemény szerint a Szabadság-hídon várnak mindenkit.

B. Béla véleménye:
Jó hogy a migránsokra hegyeznek ki mindent. A Sargentini jelentés egy pontja volt csak a migráció kezelése. Hol van a többi, tisztelt médium? Mint a bírák korlátozása, az intézményesített korrupció, az oktatás és az gészségügy helyzete, a kisebbségek helyzete, a szólásszabadság, a gyülekezési jog korlátozása, a sajtó korláztozása? Hmmmmmm? Ezek hol vannak? - in Germany, ha nem tudnád.

A jelentésből:
A roma gyermekek szegregációja 6. aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy a roma gyermekek mindennapos és sokféle formát öltő hátrányos megkülönböztetése és az oktatáson belüli szegregációja Magyarországon továbbra is mélyen gyökerező és széles körben elterjedt strukturális jelenség, amely hozzájárul a romák társadalmi kirekesztéséhez, és csökkenti integrációjuk esélyeit az oktatási rendszeren, a munkaerőpiacon és a társadalom egészén belül; emlékeztet arra, hogy a romák szegregációjával kapcsolatban a Bizottság számos ajánlást fogalmazott meg, ezért kéri a magyar kormányt, hogy tegyen eleget ezen ajánlásoknak, és hajtson végre hatékony intézkedéseket;
(A banya szerint a fehér gyerekeket is kisegítő iskolába kellene küldeni, hogy a színesek ne legyenek magányosak! Mindeközben aki anyagilag megteheti, az a népiskolából is kiveszi gyermekét s magániskolába iratja. Mert gyorsan és sokat kell tanulni annak, aki eredményt akar. S a népiskola szürke átlaga lehúzná a gyermekét.)

Szargentini a ballib kormány ellen:
A magyarországi látogatását követően 2014. december 16-én közzétett jelentésében az Európa Tanács emberi jogi biztosa jelezte, hogy aggasztónak tartja a rasszizmussal és az intoleranciával kapcsolatos magyarországi helyzet romlását, amelyen belül a cigányellenesség az intolerancia legkirívóbb formája, amiről a romákkal szembeni különösen durva, akár erőszakos cselekmények, félkatonai szervezetek felvonulásai, valamint a romák lakta falvakban tartott őrjáratai is tanúskodnak. (Szabó Albert /Palesztinában kiképzett/, Bácsffy Diána, a Jobbik gárdája s a Gyurcsány kormány idején történt cigánymészárlás)
Juhász Oszkár rövid sajtótákékoztatóján azt mondta: egy szebb jövő virradt Gyöngyöspatára. Rálőttek a gyöngyöspatai polgármesterre! A Véderő helyi vezetője magunta a harcot. A rendőrség nem lát idegenkezűséget az akasztásban.

A HOLLAND képviselő pedig a saját háza előtt söpörjön! A létező legnagyobb vétséget követték el a demokrácia, a nép, a jogállamiság ellen, amikor a kormány egyszerűen figyelmen kívül hagyta a népszavazás eredményét! A németek meg a saját médiaszabadságukat rendezzék! Nálunk minden megjelenhet a médiában, mert nincs cenzura. S zsidóüldözés sincs, mint a franciáknál.

ENSZ: Szégyenletesnek nevezte az ENSZ Magyarországot
Nagyfejű veréb! - mondta a bagoly. Kik csökkentették a menekülttáborok fejadagját harmadára? Egyáltalán: Kik miatt kellett menekülni a Közel-Kelet arabjainak?!

Jogállamisági minta. Cenzura minta. Ne szeretkezz, fegyverkezz! Az ADS lényege, hogy tüntetések, zavargások esetén, a civil lakossággal szemben olyan eszköz álljon rendelkezésre, amely nem okoz maradandó egészségkárosodást, ugyanakkor mégis képes feloszlatni a zavargó tömeget, vagyis nem halálos hatású, de ellentmondást nem tőrő eszköz álljon rendelkezésre. Kurz egyenlőségjelet tett az NGO-k és az embercsempészek közé. Pedig mint ismert, az embercsempészt a nyomorult bevándorló fizeti, az NGO-kat pedig a Soros főnökei. A végeredmény azért ugyanaz. S mint tudjuk, az Orvosok Határok Nélkül szervezet gyilkolja a tengeren átkelő feketéket. Nem rasszista ez a szervezet?! (Csábítja a négert a veszélyes tengeri útra, aztán minden 20. csónak rakományát hagyja vízbe fulladni, hogy fenntartsa a "mentés" látszatát.)

Kártyáznak a "Soros" emberei
Mi nem kaphatnánk név nélküli bankszámlát kártyával ? Aláírás: egy maffiózó.

Orbán utasítására fogadták be a németek a NATO menekültjeit.
Merkel szerint szükség van a közös határvédelemre is, mert a FRONTEX kezesebb, mint a "szuverén" országok. Sok menekültet vitt a frontex a németeknek a német nők örömére. Meg a német rendőröknek unaloműzőként.. Ahogy elkezdődött. A NATO tönkreverte a szír gazdaságot, lerombolta a szír városokat. A menekültek fejadagját az ENSZ harmadára csökkentette, majd felszólította a világ országait a határok megnyitására. Mukkanjon aki mer, a Rotschild csodafej.

Migránsvízum
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha belga, francia, német vízumokat osztogatnának a gazdasági menekülteknek! Amihez közünk se lehetne.. Igaz, német állampolgárként már hozzánk is betelepülhetnének, na de ilyen alacsony segélyre ?! Javasolnám a segélyezési szintet tovább csökkenteni, helyette munka alapú szociális támogatásokat!

Persze, még így is fennáll az esélye, hogy a Rócsildék ide utalják a migránsoknak a segélyt, mely pénzt a Soros félék sortoltak ki az EU országaitól. Ezért időben fel kell készíteni a Raleigh stúdiót, hogy beteljesítse az építési elvárásokat.

Ez a kérdés, válasszatok!
A kétfarkú kutyapárt programja viccnek is rossz. Mert melyik sört tennék ingyenessé?!
Az LMP egyre zöldebb. Már-már sötétzöld. Dícsérendő, hogy elektromos autót adnának minden polgárnak, de pénzt is adnak hozzá?
A Momentum gyerekek jelszava: "Ne adjuk a jövőnket!" Tudjátok mit? Nem adom én sem az enyémet..
Gyurcsány párt: "Európa, maradunk – európai életet az európai magyaroknak." Már féltem, hogy Afrikát választják ebben a meleghullámban.
Jobbik: „A pártcélja egy igazságos szolidáris, keresztény értékeken alapuló Európai Unió, és egy szabad, szociális és versenyképes Magyarország”. Van párt, amelyik nem így gondolja?
Ha a nyelvtant nem is, a földrajzot ismeri az MSZP. "MSZP-program kiemeli, Magyarország megkérdőjelezhetetlen helye Európában van." Hozzáteszem: Magyarország Európa szíve itt, a kontinens közepén.
A FIDESZ továbbra is azt állítja, hogy mindenkinek joga van megszabni, kivel akar együttélni. Fiatal emberek, már nem ismerték a társbérlet örömeit.. Ugye, ha a Matyákék bögyös kis Icukájának utalnák ki a lakásod kisszobáját.. avagy Kolompár Kálmán családjának..

(Vajon miért nagybetüvel írták a doktort? Csak nem valamely tudományág doktora az illető? Dr. Mert a prókátor, orvos az dr.)

Mint a FÖLD..
"Ismét menekülteket mentettek ki a Földközi-tengerből az olasz partoknál."
Minek megy strandolni, ha nem tud úszni?!
A bértollnok figyelmét felhívnám, hogy Afrika partjainál "mentik ki" a fuldokló négereket a Rócsildék fizetett NGO-i. Persze, néha hagyják megfulladni őket, mert ügyelni kell a látszatra! Aztán nem a közeli kikötőbe viszik, nem is holland zászló alatt Hollandiába, hanem Itália a célpont. Pedig a néger szívesebben menne német segélyre. Vagy svéd segélyre.
Tudomásul kell venni, hogy Nyugat-Európa menthetetlen. Amíg nem káros számunkra az EU, addig azért célszerű velük maradni. Mert államok között nem az érzelmek, hanem az érdekek a vezérelvek.


Valamelyikünk csökkentlátó
"A segíteni készek szövetségének létrehozásával a Földközi-tengeren keresztül érkező menedékkérők önkéntes elosztását és befogadását szorgalmazza Heiko Maas német külügyminiszter". "az önként jelentkező országok között viszont kötelező elosztási mechanizmusra van szükség."
Tudtommal ma is minden ország önkéntesen befogadhat bárkit. Bár ezt az önkéntes elosztást nem értem tisztán. Ott vannak, mert az NGO-k, a frontex oda vitte őket. Mint a svédasztalról, mindenki vihet annyi négert, amennyit csak akar. Félnek a németek, hogy pont nekik nem fog jutni egy sem? Legközelebb a német NGO-k vigyék Németországba az import négereket. Akiket aztán évi 25 milliárd €-ért eltarthatnak.
"A szociáldemokrata külügyminiszter úgy gondolja, elfogadhatatlan az, hogy minden egyes érkező hajónál alkudozás kezdődik emberéletekről." Gyilkosok: "idén 682 ember lelte halálát a Földközi-tengeren Európa felé tartva."
Bizony, nem alkudozni kell, hanem elsüllyeszteni az engedély nélkül behatoló német-holland embercsempész hajókat! De úgy 10 km-re a partoktól..

Szlovén kerítés
Dlényugati szomszédunk is szeretne nyugodtan aludni. A kerítés (megfelelő őrszemélyzettel) a kisebb betörő csapat ellen biztonságot ad. Persze, nagyobb létszámú behatoló esetén már kell a tűzparancs. Egy sor migráns..

Az 5. hadoszlop
"a tagállamoknak közösen kell felelősséget vállalniuk a menedékkérőkért, a külső határokkal rendelkező tagországok – amelyek a legtöbb menekült számára az első érkezési helyet jelentik Európában – vállalják az összes érkező nyilvántartásba vételét és védjék az EU külső határait, a nemzetközi védelemre szorulók a jelenleginél sokkal gyorsabban jussanak védelemhez, míg azokat, akiket nem illet meg a menedékjog, gyorsan és a jogaikat tiszteletben tartva küldjék vissza származási országukba."
Miért is kell közös felelősség?! A felelősség azé, aki beengedi a gazdasági menekültet. Mint emlékezünk, amikor a NATO ránk zavarta a szíreket, az első biztonságos ország Törökország volt. Ahonnét gumicsónakkal beszöktek a görög szigetekre, majd a görögök hatalmas, bérelt komphajókkal a kontinensre importálták őket. Onnét már gyalog vágtak neki a svéd segélyre.
A Rócsild banda migránsaiból számosan fulladtak a tengerbe. Ha csak a felét lelőtték volna a halottaknak, s azt bemutatják a kibocsátó országok TV-jében, megállna a migráció. Mert régen, amikor még nem a gazemberek kezében volt a hatalom, minden ország meg tudta védeni határait. Még fegyveresek ellenében is. Ma meg úgy akarja megvédeni, hogy a migránsok elé szüzek viszik a pizzát és a palackos vizet. S ezek 99%-a nem jogosult menedékre. De vissza már nem lehet küldeni őket, mert senki sem fogadná vissza, meg iratok hiányában még a célország sem nevezhető meg. (Persze, visszaküldési szándék sincs. Nem azért lettek kiküldve az NGO hajók..)
Nemzetközi védelemre a szomszédos ország üldözöttei jogosultak. Nem a szomszéd országba távolról bemenekültek! Hazug gazemberek beszélnek a migránsok visszaküldéséről. Ha már egyszer az EU-ba beléphettek, akkor már örökké nekünk kell eltartani őket! TŰZPARANCS ?
A FRONTEX határőrizetéből NEM kérünk! Annyi négert hoztak az EU-ba, mint a büntetlenül maradt NGO-sok. Értem én, hogy az 24.hu munkatársa is hülyeségnek gondolja saját írását, de ezért kapja a gazditól a csontot..


Ha egyszer az EU, a NATO ránk kényszeríti a migránsimportot, akkor követelnünk kell az ország népének felfegyverzését, a lá Svájc. Mert minden embernek, minden népnek JOGA van az önvédelemre!

New Deal
Új megállapodást javasolt az Európába áramló illegális migráció kezelésére, és az "elosztási rendszer" újragondolását szorgalmazta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) megválasztott elnöke Rómában, ahol Giuseppe Conte olasz miniszterelnök fogadta őt pénteken.
Nem magától "áramlik". Némi rábeszélésre, némi pénzzel, segélyért. S a Rócsild hajói "mentik" ki a migránst a gumicsónakból, s viszik Itáliába ajándékként. Aztán jön a neoliberális kajabálás, hogy el kell osztani az EU-n belül ezt a segélyre váró hadat. Nem lehetne ezt a Rócsildot migráns csempészetért börtönbe csukni?

Ahol a pénz az úr - Itáliával befogadtattak egy talicskára valót Darwin (Rócsild) népéből. Itália fülig eladósodva. Parírozol vagy éhen döglesz. Most pedig szabad kiabálni a teher elosztásáért. Románia nem kiabál, mert a nyomorból úgyis menekül a migráns. Bár a ma reggeli nagy garral beharangozott Romániából menekülő 19 migráns elfogásra került. Mennyit is fogadtak be a románok?
A 356 migránsból a franciák 150-et befogadtak a 6 millió mellé. A többi 206 migránson Németország, Portugália, Írország és Románia osztozik. Csak nem 19 fő került Romániába?

Rócsild népe újra támad. S hamarosan Görögország is kiabál az elosztásért.
Most akkor kilépünk ebből a bagázsból, vagy fegyverkezünk? Ameriaki v. svájci módra fegyvert a 85-ös IQ feletti magyaroknak!

Erőszak Brüsszelből
Brüsszel továbbra is erőltetné a migránskvótákat, az Európai Bíróság főtanácsnoka ugyanis jogsértéssel vádolta meg Csehországot, Lengyelországot és Magyarországot, amiért elutasították a migránsok Európai Unión belüli elosztását szolgáló mechanizmust.
Ha a Rócsildok ilyen erőszakosak, akkor mi is erőszakosan követeljük a nép felfegyverzését (ami a Rócsildok ellenére lenne). Mert, ha az állam nem képes megvédeni polgárait (lásd: Németország), akkor a polgárnak JOGA VAN AZ ÖNVÉDELEMHEZ ! [A németeknél csak a maffiózó migránsoknak van gépfegyvere.]
Mellesleg a gazember főtanácsnok nem hallatta hangját a Junckerék migránsimportja idején. Vagy napjainkban, amikor a Rócsild hajók hordják Afrika partjaitól Európába a "menekülteket".

Németország nyugati tartományaiban a hat éven aluliak 42%-a migráns hátterű. A népességcsere elkezdődött. Józsefváros.

Esze semmi fogd meg jól
Miért érdemelt Kálmán Olga 4 milliós fizetést, amikor a pedegógus diplomäs fiam keresete nem éri el a 300 000 Ft-ot? Diszkrimináció. Egyenlöséget a nemek között! Egyenlö munkäért egyenlö bért! Majd Józsi, a kanäsz eldönti, kinek a munkäja mennyit ér. (Ha mär a tulaj erre képtelen!)

Ott túl a rácson.. A görögök majdnem olyan magas kerítést építenek, mint a spanyol-algériei hatäron levök. Nyulak fogják védeni?

Szaporodás
"Tíz év alatt 8,6 százalékkal csökent a fehérek aránya az amerikai társadalomban, a friss népszámlálási adatok szerint ok alkotják a teljes népesség 57,8 százalékát."
Feltehetöen Nyugat-Europa is hasonló sorsra jut. A beáramló primitiv nép kiszüli az öslakosokat. De ki fogja eltartani fekete Németországot ?!

Margarítisz Szkínász ideje lejárt
Vajon miért hagyták az amik a tálibokat nyerni ? Elfogytak a kivándorlók ?
Lukasenko is átvette az ami módszert. A neki nem tetszo országokra rázavarja az élosködok hadát.
Vajh miért nem jó a biztosnak a "Genfi egyezmény" ? Mi szerint mindenki az elsö biztonságos orszägig menekült, utána gazdasági bevándorló.

Könyvégetök. Menekül már ki merre lát. De harcolni nem akartak a tálibok ellen, pedig a kormányhadsereg 3x akkora volt, mint a táliboké, s jobban fel volt fegyverezve, amik által kiképezve. Gyáva népnek nincs hazája! Felvetették, hogy eztán az afgán nök számára kötelezö lesz a hidzsab. Látva fotoikat, én még a burkát is elöírnám számukra!

A buzi hátulról támad
“Mi úgy védtük meg a németeket a ’15-ös válságban, hogy közben állandóan hátba lottek bennünket. Megtámadtak jogállamisági eljárással, a kerítésépítést, ránk lottek hátulról”- mondta Orbán Viktor a szerb miniszterelnökkel közös sajtótájékoztatón, kijelentve: lehetetlen, hogy menekülttábort csináljanak Magyarországból.
Nándorfehérvárnál is nyugati emberek kezelték a török ágyukat.

Errare humanum est
Nem kell Egyiptom! Az EU országai mindig meg tudták védeni határaikat, ha nem gátolták benne öket. A piszkos EU vezetök akarnak (parancsra) bevändorlókat.

Pénzért afgánt
Vajon mi mennyit fogadtunk be? Akik a 31 fös magyar kontingenst segítették.. Mellesleg az afgán anyák nevelte afgán férfiak viselkedésében csak mi látunk hibát. Mint emlékszünk, puskalövés nélkül.. S a német nöket megint tanítani fogják keleti kultúrára: Asszonynak kuss!

Kerítésre nincs pénz
Mindig mondtam, hogy a horvát példát kell követni. Alá kell aknázni a déli határunkat, s nem kell annyi határör.

Új utakon
Megnyitják a migránsoknak a horvát - szlovén - osztrák útvonalat Németország felé. Béke Németország poraira!

Politika
Nyitólap