Pandemia 2


Motto: Nem a járvány miatt kell a vakcina, hanem a vakcina miatt kell a járvány.

Az influenza
Bizonyos esetekben az influenzára adott autoimmun válasz hozzájárul a Guillain–Barré-szindróma kialakulásához.[128] Bár más betegségek is hozzájárulnak a szindróma kialakulásához, járványok alatt az influenza szerepe megno.
KSH
Az elozetes adatok szerint 2015-ben 4,2%-kal többen (131 600-an) haltak meg, mint egy évvel korábban. Míg a január–februári jelentos (22%-os) halálozási többletben az influenzajárvány és az elozo évi alacsony bázis, addig a nyári (július–augusztus) 7,2%-os emelkedésben a hohullámok halandóságra gyakorolt kedvezotlen hatása játszhatott elsodleges szerepet.
Hazánkban naponta 3-400 ember hal meg normál állapotok között. Ez éves szinten 100 000 - 140 000 halottat jelent. Ez feletti a rendkivüli helyzet vesztesége.

HVG
Ehhez képest az elmúlt évek jelentosebb influenzajárványaiban 2009–2010 fordulóján 401 ezren betegedtek meg, míg 2015, 2017, illetve 2018 januárja és márciusa között 504 ezer, 466 ezer, illetve 433 ezer volt a fertozöttek száma.

Influenza kontra kovid
A KSH gyorsjelentése szerint 3642-en hunytak el a 46. héten Magyarországon. Az elmúlt 5 évben egyetlen héten sem hunytak el ennél többen. Az eddigi rekord 2017 5. hete volt egy influenza járványban, 3616 halottal.

Mandinerböl Téli adatok
Messze a mostani járvány idején haltak meg a legtöbben, annak ellenére is, hogy a vizsgált influenzajárványok kivétel nélkül a téli idoszakra estek. A KSH adatai szerint a tavalyi 42. és az idei 3. hét között összesen több mint 52 ezer ember veszítette életét Magyarországon. A korábbi komolyabb influenzajárványok idején ez hasonló idotávon jellemzoen 44 és 48 ezer között mozgott, de még a rendkívül kemény 1983-as járványban sem érte el a 49 ezret.

Megelözés
"Igazolták, hogy a mediterrán bodorrózsa (cistus creticus) kivonat gátolja az új koronavírus szaporodását szövettenyészeteken, valamint pozitív irányban befolyásolja a vírusfertozés által okozott kóros immunológiai reakciókat is."

Dobrev Klára párt
Ne smucigoskodjunk! Szavazzunk meg minden DK tagnak 5 Pfizer oltást! Megérdemlik. Fizetjük.

Embervadászok
Európában egyre durvábban tombol a koronavírus járvány negyedik hulláma, melyre válaszul a kormányok egyre drasztikusabb eszközökkel igyekeznek rábírni az embereket arra, hogy beoltassák magukat a vírus ellen.
A kormányok így sem tehetnek mást a járvány terjedése ellen, minthogy szorítanak a gyeplon; Németországban a napi új fertozöttek száma csütörtökön meghaladta az 50 ezer fot, Horvátországban, ahol az átoltottság alig 53 százalékos, már a mindenkori csúcs közelében jár a napi halálozások száma.


A koronavirust bárki elkaphatja bármikor. Nincs abszolut védelem. Ellenben aki már átesett egy fertözésen, vagy oltva van, a szervezete ellenállóbb. Bár az oltás csak az elsö generációs (sinofarm) vakcináknál véd hosszú távon is. Az mRNS és vektor alapú vakcinák úgy lettek tervezve, hogy rendszeresen vásároljuk öket rövid távú hatásuk miatt. A fertözésen átesettek védelme örök idökre szól, ha csak a virus génállományába nem piszkáltak bele. De még az esetben is ad egy minimális védelmet.
Kár, hogy a pécsiek eladták az orrspray-t, mert az egyedülien elözetes védelmet igért a koronavirus ellen. De hát elhervadt a bodorrózsa levele.
A koronavirus ellen semmi sem véd 100%-os biztonsággal. Némelyik külföldi kórházban annyi az oltott, mint az oltatlan beteg. S ez fura következtetésre vezethet.
Az ösi magyar védekezés a hagyma, erös paprika és a méz.


Biztosra mennének?
Nyugati hirforrások szerint az US ARMY tagjait influenza ellen oltották. Közülük került ki a legtöbb koronás. "Interferált" a 2 vakcina egymással, mondják.

Náci bácsi A bárányok hallgatnak?
Február 1-jétol kötelezo lesz a koronavírus elleni védöoltás az országban - "Nem akarunk ötödik, hatodik és hetedik hullámot" - szögezte le az osztrák kancellár.
Tavaly kezdték a vakcinázást. (Egy éve az elsöt.) Az már régen volt? Bár az oltás nem állitja meg a virust (oltott is fertőződhez és fertőzhet), de a Rócsildok addig zaklatják az embereket, amig be nem oltatják magukat. Az osztrákok kapitulálnak. Vajon a hóhérlegények házhoz viszik a méreginjekciót?

Buta vagy csak hazudik?
A politikus szerint több állami vezeto kaphatott már negyedik oltást is, de ezt bizonyítani egyelőre nem tudja.
Adják már ennek az emberformájúnak az oltásrészemet! (Astra ze Neca-t neki!)

Csatlakozva a miniszterelnök úr felszólításához mondom, hogy aki még nem volt koronás sosem, az jobb, ha beoltatja magát. Véleményem szerint a laborokból egyre erősebb mutánsok kerülnek ki, s az első találkozás végzetes lehet egy ilyennel. Mondjuk, aki fiatalon már találkozott a virussal "náthavirus" formájában, s a mai hullámokból is legalább egyet sikeresen leküzdött, annak még van veszteni valója, jobb, ha nem próbálkozik. Az oltás nem közérdek. Mindenki a saját érdekében..

Szagértö
"A szakértő felhívta a figyelmet, hogy az antitestek körülbelül 4-6 hónapig napig nyújtanak védelmet egy, a betegségen átesett vagy egy beoltott embernél, ezért szükség van a harmadik oltásra is."
Antitestek a fertőzés után keletkeznek. S a gyógyulás után fokozatosan eltünnek. (Ezért volt őrület az antitestekhez kötött igazolvány frissítés.)
T sejtek
A B-sejtek felismerik az "idegen" sejteket és anyagokat (például a szervezetbe behatoló baktériumokat). Amikor ezek a sejtek találkoznak egy idegen fehérjével (pl. a baktérium felszínén), antitesteket termelnek, amelyek az idegen sejt felszínére "tapadnak" és elpusztítják azt. Vérátömlesztés. Még limfociták

Mi Hazánk videoja. Mielött valaki elájulna: Az ország elsö embereként Toroczkai is másképpen beszélne. Mert mindnyájan a (kis)isten kezében vagyunk.

Egy éve oltanak, s máris kell a 3. oltás. Vajon hány napig véd a Pfizer ? (S milyen hatásfokkal?) Most még OK, mert én fizetem az oltottak passzióját, de a következö években, mikor már mindenki saját zsebre oltat? Ugyan a kinai nem a nyugati virus ellen lett kifejlesztve, de elvileg egy életre szól a védelme.

Dr Lenkei Miért kényszerítik az oltást? Video. Összedöl a kártyavár.

Egy Bogár naplója.
Valahol már felvetették: El kell venni az oltatlan öregek nyugdiját. Aztán az öreg eldöntheti, hogy a virus vakcinától akar meghalni, vagy inkább éhenhal. Szabad világ, szabad választás. Az oltottak már döntöttek.

Internet bölcsessége: Mindíg feltételeznünk kell, hogy bármilyen információ, amelyhez hozzájutunk, szándékosan lett elénk téve.

PCR tesztek helyretétele
A tesztek és eszközök selejtezésével, illetve megsemmisítésével kapcsolatban a lap megkereste az Okfot, amely azonban arra hivatkozva, hogy az adatok megismerése az "Állami Egészségügyi Tartalékot kezelo szerv feladat- és hatáskörének illetéktelen külso befolyástól mentes ellátását veszélyeztetnék", nem adott választ .
Mint emlékezünk, a neoliberálisaink véres szájjal üvöltöttek egy éve még a tesztgyártók profitjáért. Pedig akkor már rég be volt ez a marhaság speizolva. Mondjuk, a szlovének hamar szemétre dobták a saját készletüket. Nem az a baj, hogy a magyarok kidobják, hanem, hogy megvették.

Egyre öszintébbek a járványügyi szakemberek. Müller Cecilia: "a védooltás sem véd meg ugyan százszázalékosan a fertozéstol, de elkerülheto vele a betegség súlyos lefolyása, a kórházba kerülés. " Ami ugyan nem igaz még mindig, de régen a kórházba kerülést is tagadták. A 3. oltás utáni halálról ma sem beszélnek. Pedig tapasztalhattuk. " a fertőzöttek közel fele rendelkezett legalább egy oltással, amikor elkapta a vírust."

A holland királyság főszolgája
Mark Rutte miniszterelnök elég sommás véleményt mondott a lázongókról: „Ez tiszta eroszak volt, amit tiltakozásnak akartak álcázni... Sok az elégedetlenség a társadalomban, mert hosszú ideje próbáljuk kezelni a koronavírus okozta mizériát. De soha nem fogom elfogadni, hogy idióták tiszta erőszakot alkalmazzanak, csak azért mert elégedetlenek”

A szegény Lázár: mindenkinek jogában áll hülyének lenni és jogában áll meghalni.”
Persze, ha nem él jogával, akkor kötelezővé is tehetik az oltást. Bár elég, ha elveszik a nyugdijat, s döntse el az öreg: az oltástól hal meg, vagy az éhségtől.

Miért nem hat az elölt covid19 vakcina a sars virus ellen?
Ekkora különbség lenne a 2 virus között? Vagy gyártási gond van? Mint emlékezünk, nem sokkal a járvány kezdete után a Shinofarm vezérkara lemondott.

Mi még csak a 4. hullámmal harcolunk
Az agyonoltott izraelieket már az 5. hullám ostromolja. Ausztria viszont el fogja kerülni, hogy náluk 5.-6. -7. hullám alakuljon ki. Mert okos a liberális kancellár.

Bár szkeptikus vagyok, de szeretném érteni az opponensek álláspontját is. Nagyon szépen le van irva, hogy az üzenet RNA bejut a szervezet egy sejtjébe, s ott a citoplazmában tüskefehérje gyártásra készteti a sejtet. A kikerülö tüskefehérje ellen a szervezet alap immunrendszere felveszi a harcot. (Nem értékeli saját sejtnek?) Ugye, a B sejtek egy része antitesteket termel, más része memorizálja az ellenséget. Aztán ha késöbb egy koronavirussal találkozik a memoria B sejt, akkor felismerve annak tüskefehérjéit, elkezdi az antitestek termelését. Nem a koronavirus lesz az ellenség, hanem annak tüskefehérjéi. Kérdésem: Az elsö - citoplazmába került - mRNS meddig "dolgozik" ? Sosem lesz vége a tüskefehérje gyártásnak? Mi történik egy immunhiányos emberrel oltás után? S más vakcinákkal ellentétben, az mRNS oltás miért veszti el hatását pár hónap alatt ?

Mengele doktor tanítványa
Kunetz Zsombor minden magyar munkavállalóra kötelezové tenné az oltást, mert csak így lehet ezen a járványon túllépni. Szép öcsém, de nagy kár, hogy apád is az volt, s te is az maradtál.

Neki nem szóltak, hogy 3 havonta újra kell oltatni magát a vakcinával? (Kétszer oltott, 2-szer fertözödött.)

Mindig van új s még újabb..
Amig a nyugdijas létszám meg nem felezödik, addig a virus mutálódni fog.

Merkely Béla: Jöhet a 4. oltás
De jó is annak, aki Pfizer részvényes! Meg a pénzes Csányinak, aki jól nösült.

Betiltva
Na és a szuper immunrendszer okozta gond. Még vihar.

Omikron SARS-cov2. Fáj a fejem..
A SARS a Severe Acute Respiratory Syndrome = Súlyos Akut Légzoszervi Szindróma rövidítése.
"„Úgy tunik, hogy általános vírusfertozés-tüneteket produkál: fejfájás, ízületi fájdalom, hihetetlen gyengeség, de nem jár köhögéssel, nem jár légszomjjal, nem jár ízérzés elvesztéssel."
Ugy néz ki, az új virus mutáns mégsem akut légzöszervi szindróma. Hanem akkor mi? S nekik már lélegeztetö gép sem kell?

A meggyözö erö
Azt értjük, hogy a Pfizer részvényes prof miért kiabál a 4. oltásért. De ez a Boldogköi miért beszél félre?
"Boldogkoi Zsolt virológus arra is felhívta a figyelmet, hogy járvány idején egy ember fertozo betegsége nem a magánügye, hanem társadalmi ügy. "
Ha az oltott épp ugy fertözödhet és fertözhet, mint az oltatlan. Továbbá ugynúgy kórházba kerülhet és meghalhat mint az oltatlan. Ráadásul maga az oltás is komoly rizikóval jár. Akkor? Olyan ez, mint a rövidített boltnyitvatartás és az éjszakai kijárási tilalom. Csak rontottak a helyzeten.
Aztán szép, hogy a gyógyszergyár vagy az állam felelösséget vállal, de ki bizonyítja be, hogy a vakcinába haltam bele? A lefizetett orvosok !? Tudjuk már, hogy miért haltak meg emberek a vakcinától, még a Pfizertöl is?
Ezekhez a kötelezösökhöz képest Hitler egy ma született kisangyal volt. Jó, a haláltáborokban is volt kötelezö oltás, de a széles népréteget nem akarta megölni Mengele doktor sem. Mondják, nem minden vakcina halálos. Szelektálnak, hogy ki maradhat még életben. Demokratikusan.

Katonai kórház
Így jelenleg 95 helyszínen mintegy 870 katona támogatja az egészségügyi ellátórendszer munkáját a járványkezeléssel összefüggésben.
S milyen jó lesz a katonai jelenlét, ha a tiltakozó embereket kell erőszakkal beinjekciózni! Beviszi a rendőrség a tiltakozót, a katonák lefogják, a hóhérlegény beadja a méreginjekciót. Eddig jutottunk volna?

Nem menekülhetsz
Bekeményítettek a görögök: az idos oltatlanoknak havi 100 eurós büntetést kell fizetniük
Nem lehetne ezt a Rócsild bandát valahogy kiiktatni?! Nálunk sok ezer embernek ennyi nyugdija sincs, amit a gyilkosok fizettetnének az élni akarókkal. (17 000 fö kap 28.500,-Ft-nál kevesebbet)

Az őszinteség fokozódik
Müller a Mokka vendégeként elmondta, az a tapasztalták, hogy az emberek nagyon sokféle betegség miatt kerülnek kórházba, nem kifejezetten koronavírus-megbetegedés okán. „Ezért egyre inkább hasonlít a kórházban kezeltek számának az oltottsági adata az átlag populációhoz képest.”

Máshol a népbutítás folytatódik.
Mint járványtan irásokból ismert, már 30-40 %-os átoltottságnál megáll a fertőzések terjedése. S a védőoltás közel 100 %-os védelmet ad. Itt viszont a 3. oltás után is hullik a nép. Valami nem gömbölyü. Vagy a vakcina nulla, vagy a virus? mindig újabb laborpéldány. S a nácik még erőszakosan is oltanának. Kinek használ? S a védőoltásokkal szembeni bizalmatlanságot a szakemberek hazudozásai okozták főként. Miért hazudtak?

Hazabeszélők Hülyék, vagy bennünket néznek annak?
"Tibold Antal szerint „azok, akik nem veszik fel az oltást, azok súlyos felelotlenséget követnek el, nem csak saját magukkal szemben, tehát nem csak a saját életét teszi kockára, hanem a hanem a családtagjaiét is, a barátaiét."
Ugy a családtagok, barátok a fentiek szerint nem oltottak. Vagyis nem vethetnek egymás szemére semmit. Ha meg oltottak, akkor bizonyára nincs mitöl féljenek.

Pfizer álom
A Pfizer amerikai gyógyszeripari vállalat vezérigazgatója szerint a belátható jövoben valószínuleg évente szükség lesz a koronavírus elleni oltások ismétlo dózisainak beadatására, mert várhatóan így lehet majd nagyon magas szintu immunvédelmet fenntartani.

Äpoltak 90 %-os átoltottságnál.
Teljesen érthetö, hogy 100 %-os átoltottság után csak beoltott emberek lesznek a kovid osztályokon. Ma viszont, 60 %-os átoltottságnál - hatástalan injekció esetén - 40 % az oltatlan bennlakó. A cikk ábrája a nagy számok törvénye mentén igaz. Kisebb közösségeknél durva eltérések is lehetnek. Mert a virus nem válogat oltott és oltatlan között.

Falusi doktor és a számtan
"A volt tisztifoorvos számításai szerint legalább 4,5 millióan vannak, akik teljesen védettek, miközben közel 6 millióan nem védettek sem a deltával, sem a következo járványhullámmal szemben sem védettek. "
Ugye, 4,5 +6 = 10,5 millió. Hazánk lakossága 9,5 millió fö.

Szlovák kudarc
Habár a koronavírus-fertozés intenzív terjedését szerették volna megakadályozni a döntéshozók a rendelettel, a teljes zárlatot óriási fiaskóként könyvelhetik el.

Miként a magyar sajtó elhallgatta
Nagy tüntetéshullám söpört végig Ausztrián. A bárányok mégsem hallgattak.
Oltástagadók szerint a Pfizer vakcina utolsó számjegye 1, 2, 3 lehet. Az 1 sós vizet jelöl, a 2 normál vakcinát és a 3 valamilyen fertözö lét. Aztán a hóhér eldönti, kinek mi jár.

Magyarul ez
A rendorség szerint harmincötezren, a szervezo Szabadságpárt szerint százezren vonultak utcára Bécsben a kötelezo koronavírus-oltás elleni demonstráción. Alexander Schallenberg lemond a szövetségi kancellári tisztségérol, az utódja a jelenlegi belügyminiszter lehet. Alexander Schallenberg osztrák kancellár idén október 11-én lépett hivatalba, ám most lemondott posztjáról. A kancellár csütörtökön jelentette be lemondását. Karl Nehammer eddigi belügyminisztert választotta elnökké pénteken az Ausztriában kormányzó Osztrák Néppárt, és o lesz az ország következo kancellárja is – jelentette az AP osztrák hírügynökség. (Nem mertek új választást kiírni, mert akkor a Néppárt és a Zöldek buknak. Majd a volt rendörminiszter megoldja a helyzetet.)

A villamos népe
megérdemelne még pár ingyen oltást. Ugysem hat rájuk az észérv. Kiderül, hogy ki nevet a végén.

Ne szóljon meg senki
"Covid iparág. Covidfasiszták. Dögkeselyuk. Kegyeletsértok. Tehát ezek vagyunk mi, akik elhisszük egy vírus létezését, amely eddig 35 ezer honfitársunk életét követelte. Csak tegnap 224-en haltak bele, tehát Kóbor János szerettein kívül még 223 család gyászol."
Bocsánat! Tegnap ÖSSZESEN hány magyar állampolgár hunyt el ? Kóbor János a magyar könnyüzene egyik legnagyobb alakja volt. Zenéjén nöttünk fel, s nagyon szerettük. Aki ismerte, sosem feledi el. Legyen számára könnyü a föld!
Az egyiknek sikerül, a másiknak nem.

Vakcina temetö Miért nem adták oda az éhezö afrikaiaknak?

Pandémiás írásaimat befejezem. Tapasztalatom szerint már mindegyik oldal hívökkel van tele, akikre az észérvek nem hatnak. Döntsön mindenki, hogy a kovidtól akar meghalni, vagy a kovid vakcinától!

Ne vegye fel a vakcinát !
Nejem a vakcinától megnyomorodott. Nem hogy kárpótlást nem kapott, de még a rokkantsági kérelmét is elutasították. Bottal, járókerettel közlekedik, kezéböl kihullanak a tárgyak, ér- és idegrendszere tönkrement, s a kezeléstöl, amely 10 hónapja tart, még a hallása is károsodott. Az immunológia föorvosa kijelentette, hogy tudása határához érkezett.
Beadott orvosi zárójelentések alapján a rokkantsági igényét vizsgálat nélkül elutasították. Különben is keresö tevékenységet folytat. (Táppénzen van 10 hónapja). Vagy a rendszerrel vannak gondok...

Kicsit elragadott az indulat. Tulajdonképpen az elutasítás oka, hogy "keresettel rendelkezik", pontosabban még táppénzen van. De a rokkantsági nyugdijat nem is mostanra kérte, hanem a táppénz megszünte utánra. Mert hallotta, hogy lassú az eljárás, idöben be kell adni az igényt.

Mint ismert, a vakcinagyártók nem vállaltak felelosséget a termékük után. A kormány pedig mossa kezeit, mert mindenki önként vette fel a vakcinát. Különben is, ki tudná bebizonyítani, hogy a betegséget, halált a vakcina okozta? Ahhoz minimum mindenkit elöször orvosnak kellett volna kivizsgálni. Aki felelosséggel kijelenti, hogy a vakcina beadható, mert az alany egészséges. Aki rosszabbul járt.

Gyurcsány szindróma Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal..

Egészségügy
Az egészségügyben dolgozók rendkívül sokat szenvedtek a járvány alatt. Szükségtelenül ki voltak téve a vírusnak, szembesültek a lakosság támadásaival, rendkívüli munkaterheléstol szenvedtek, és továbbra is alulfizetik és alulértékelik oket. Ha a kormányok továbbra is halogatják az egészségügyi munkaerobe való befektetést, az mindenhol az egészségügyi rendszerek rovására megy" - írják.
Mindez a kovid osztályokra igaz. A többiek végignyaralhatták az elmúlt két évet. Mert bejutni hozzájuk lehetetlen volt. A háziorvos is telefonon rendelt (ha éppen elérhetö volt), s csak negatív teszttel volt látogatható. A kovidon kívül csak sürgösségi ellátás volt.

Elhal a pandémia? Lehet, hogy megijedt. Mert annyi katona lett a környéken, akikkel nem kéne találkoznia! Mert ha a katona nem Jucikával esik ágynak, hanem a virussal, akkor ki harcol?

Izrael
Koronavírus: sosem volt még annyi súlyos beteg Izraelben, mint most Vasárnap reggel 1263 súlyos esetet tartottak nyilván az izraeli kórházakban ápolt 2888 koronavírusos beteg közül.
Be kéne oltani a maradék 3 embert is!

Jakab Ferenc
Vagy tud valamit, vagy konteo hívö. Mert világos, hogy sokan vagyunk, s ritkítani kell a népet, de a háborúkon, járványokon kívül még számtalan módon lehet népességet szabályozni. Egy biztos: ilyen háborúra hajló helyzetben senkinek sem érdeke egy járvány terjesztése. A katonának egészségesen kell meghalni.

Megvilágosodás
A globális védekezés kapcsán elmondta, minden ország másként védekezik a járvány ellen, egyes országokban már bevezették a kötelezo oltást, amellyel nem ért egyet. Elmondta, hogy o viszont inkább a teljes könnyítés felé venné az irányt, mint ahogy Dániában és Franciaországban is lazítanak már a korlátozásokon.

Kanada ellenáll
Több ezren tüntetnek az utcákon a kötelezo koronavírus-oltás ellen, amely kezdetben békés demonstrációnak tunt, mostanra viszont a szélsoségesek megjelenése és a tüntetok elszántsága nyugtalanítja a rendorséget.

KitartáS
Immáron tíz napja tart a kamionosok tüntetése Ottawában, amely teljes megosztja a közvéleményt: a kanadai kormány és a fovárosi önkormányzat ostromlónak, míg a velük szimpatizálók szabadságharcosként festik fel a kamionosokat.

Trudeau
A demokrácia megbénításával vádolta meg hétfon Justin Trudeau kanadai miniszterelnök a koronavírus megfékezését célzó intézkedések és a védooltással kapcsolatos szabályozás ellen több mint egy hete tüntetoket, és a demonstrációk beszüntetését követelte – számolt be az MTI.
A kamionosok lemondásra szólították fel a pojáca miniszterelnököt. Pictures canadian truck drivers strike.

Trudeau mamelukjai: "Az oltás életet ment!". Ha hívö vagy, oltasd magad naponta! De mást ne kötelezz rá! Elvégre, téged megvéd a vakcina. Hadd döntse el mindenki maga, hogy kinek hisz. Arra sem lehet kötelezni senkit, hogy csak az LMP az egyedüli üdvözítö, mindenki kötelezöen szavazzon rá.

Ismétlés a tudás anyja
A legfrissebb hírek szerint lélegeztetogépre került Vlagyimir Zsirinovszkij orosz pártvezeto, aki 2020 szeptembere óta hétszer kapott vakcinát.

Egy Bogár naplója A ballib és a jobblib teljesen kiszolgálta a Rocsild tervet. Kevés halott lett, de ez még csak egy próba volt. Majd ha már naponta halnak meg annyian, mint most évente, akkor már élesben megy a népesség szabályozása. Még kovid.

Ällapot felmérés
Nagy arányban romlott a magyar nyugdíjasok egészségi állapota a koronavírus magyarországi megjelenése óta, 46,4 százaléknak romlott az egészsége.

Félrekezelve
"COVID – Mitsem érnek a vitaminok a vírussal szemben…"
Itt is látszik, mennyivel többet ért az orvosláshoz az egyszerü laikus polgár. Mikor 2020 tavaszán orvoshoz fordultam léguti panaszokkal (telefonon), azt a választ kaptam, hogy egyek sok vitamint, s felgyógyulok. Már akkor sejtettem, hogy ez blödli. S lám, eltelik 2 év, s az orvosok is rájöttek.

Fáj a fejem, nem tudom hogy mit akarok..
Jakab Péter Orbántól követeli járványügyi korlátozások és a maszkviselés eltörlését. Maszkot !
Ember vagy biorobot?
Az elso forgatókönyvben egy jövobeni termékenységi központot képzelnek el, amelynek segítségével azt vizsgálják, hogy a jövoben miképp befolyásolhatja a szintetikus biológia a gyermeknemzést. Próbálnak modelleket nyújtani arra, hogyan változhat a szüloségrol való gondolkodás vagy a család felépítése.

Kinába menekült a koronavirus a háború elöl. Igy Kina sem ér rá unatkozni.

Vége a pandémia cirkusznak. Eztán a fegyvereké lesz a szó.

Kimaradt lépés?
Az orosz mainstream médiában tényként közlik, hogy az ukránok biológiai fegyverekkel igyekszenek kipusztítani Oroszországot, méghozzá amerikai segítséggel.
A fo biológiai fegyver a kolera és a lépfene, amit Oroszország ellen kívánnak bevetni, de az egész világot sújtja.

Keleti hullám
Gyermekorvos: számolunk a menekültek miatt egy újabb koronavírus hullámmal. Póta György gyermekorvos maga is önkényeskedni fog a menekült gyerekek körében, sok társával együtt
Na ezért kellene egy helyre telepíteni és beoltani a menekülteket!

Pandemia, a háborús menekült
Mig dúl a harc a békéért, addig a kinaiak sem unatkoznak. Kaptak egy kis koronavirust, ami leköti öket.
"Berobbant az omikron-variáns, mindkét helyen rohamosan emelkedik a pozitív esetek száma, ám Új-Zélandon gyakorlatilag senki sem hal meg, míg Hongkongban naponta kétszázan vesztik az életüket a vírus miatt. A drasztikus különbség oka pedig nem más, mint az átoltottság mértéke."
Nem is értem, hogy a gazdag Luxemburg miért nem oltatta be magát 100 %-osan. Ha egyszer az oltottak védettek. S miért járt a pofája sok oltottnak a kötelezö vakcináért, ha ök már nem veszélyeztetettek? Elvégre, csak kis százaléka a beoltottaknak halt meg a vakcinától.. eddig.

Már Szláviknak sincs bör megszólalni. Az állatorvos (Rusvai) után találtak egy testnevelö tanárt, Lacza Zsombort, aki osztja az észt. (nehogy elfogyjon, csak csinján!). Ugye, New-Zealand népe európai. Szervezetük ellenállóbb a koronavirusra, mint az ázsiaiaké. S ki tudja, melyik náció milyen virust kapott. Ugye, ha New-Zealand lezárja kikötöit, akkor izolálja magát.

Az ördög nem alszik.
Bill Gates szerint jóval több mint öt százalék az esélye annak, hogy a világméretu Covid-járványnak egy olyan súlyos verziója alakuljon ki, amit az emberiség még nem tapasztalt meg.
Mert folyamatosan egyre veszélyesebb mutációk jöttek létre a covid járványok során. S a tudomány még nem érte el korlátait. Jöhet még egy világháborút pótló halálosztó járvány.

Merkely a pandemia után: Merkely 1 Merkely 2

Lehull a lepel
Negyvenszer nagyobb valószínuséggel okozhatnak "súlyos mellékhatásokat" a koronavírus elleni védooltások, mint ahogy azt korábban a nagy vakcinagyártók, illetve a nemzeti gyógyszerszabályozó ügynökségek állították. 1000 emberbol 8 tapasztalt súlyos mellékhatásokat. Szívügyek
2021 januárja és 2021 májusa között 25%-kal nott a sürgosségi hívások száma a 2019-es és 2020-as adatokhoz képest. Izrael, amely foként a Pfizer mRNS vakcináját használja, 2020 december végén indította el a koronavírus elleni oltási programot.

Beoltva

Megmondtuk elöre
A számításai szerint – amit szerinte több más statisztika is igazol – a járvány egyes hullámai valamennyi országban az intézkedésektol teljesen függetlenül 40 nap alatt tetoznek.Ez követoen pedig szép lassan, lecseng.

Politika
Nyitólap