No limit!



A neoliberális tábor üvöltözése miatt eleinte még a határon sem volt nagyon szabad megállítani az ázsiai és afrikai vándorokat. Mert azok politikai üldözöttek. Kivéve a fiatalkorúak, akik meg mind háborús menekültek. Ha ezt sem lehet ráhúzni, akkor marokkói buzik, vagy valamelyik iszlám állam vallásilag üldözött muzulmánjai.
Emlékezzünk vissza, hogy még az ENSZ diplomatái is felhívták a figyelmet, hogy ki kell nyitni a határokat a vándor tömegek előtt. Ha nincsenek személyazonosító irataik, akkor sem szabad megállítani senkit, hanem engedni kell menni oda, ahová vágyik. (Ahol a legmagasabb a segély.) Sőt, egészségügyi karantén sem létesíthető. Ment is át Európán AIDS-en kívül számtalan betegségben szenvedő. Akik erőszakkal létesítettek testi kapcsolatot Európa lakosságával. Csoda, hogy nem tört ki egy világméretű járvány. De ez nem az ENSZ-en és az EU vezetésén múlott, csak a vakszerencsén.
Mára eljutottunk oda, hogy a bevándorlók célországában teljes a káosz. Az őslakosság menekül, NOGO zónák jöttek létre, ahová már a törvény keze nem ér el. Mivel a beérkezett tömegek NEM "orvosok, informatikusok és minősített hegesztők" voltak, hanem zömükben ANALFABÉTÁK, nagyon gyorsan durvult el a helyzet. Rövid ideig még a magyar minimálbérnek megfelelő segély megnyugtatta a vándort, de aztán ők is svéd nívón akartak élni. Képességeikkel ez pedig nem ment, csak bűnös eszközökkel. (Kábítószer, fegyver, prostitúció, rablás, fosztogatás).


A wiki menekültje
Az ENSZ 1951-es menekültügyi egyezménye értelmében a menekült sokkal szűkebben értelmezett (1A cikk), úgymint: egy személy, aki „faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása vagy politikai meggyőződése miatti üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik, és nem tudja, vagy az üldözéstől való félelmében nem kívánja származási országának védelmét igénybe venni.” Ezt terjeszti ki az Egyezmény 1967-es Protokollja és Afrika és Latin-Amerika helyi konvenciói azokra is, akik a háború vagy más erőszak elől menekülnek saját hazájukban.

A gazemberek szándékosan "félreértik" a menekült fogalmát! Ugyanis a menekült csak az első biztonságos országig számít menekültnek. Ha az nem tetszik neki, s továbbmegy, akkor már nem menekült, hanem illegális bevándorló. Pl nem tekinthető menekültnek, aki az EU határán átkelve eléri Görögországot, de mégsem kér menedékjogot, hanem tovább folytatja útját NEM EU-s országokon át oda, ahol magasabb segélyre számíthat.

Buta, vagy aljas emberek a magyarok 56-os menekülését szokták felemlegetni. Kérem szépen, akkor a magyarok az első biztonságos ország, Ausztria segítségét kérték. S nem bóklásztak össze-vissza nyugaton, hanem osztrák menekülttáborba vitték őket, ahonnét lehetett KÉRVÉNYEZNI harmadik országba való letelepedést. Aztán az USA, Kanada, Ausztrália stb eldöntötte, hogy kiket hajlandó átvenni. 2015 előtt olyan nem létezett, hogy ki kell nyitni minden állam határát, aztán özönölhet át rajta boldog-boldogtalan. Kivéve a tisztességes embereket, akiknek továbbra is iratok, vízum kellett a határátkeléshez. S 2015-ben derült ki, hogy a neoliberálissá tett magyar törvények szerint a határsértés már nem is bűncselekmény, csak szabálysértés. Mintha én átmennék a piros lámpánál. Azzal a különbséggel, hogy a piros lámpánál büntetnek, a határsértésnél pedig élelmiszert és palackos vizet osztanak.

A spanyolok, bulgárok, angolok után a magyarok is kerítést építettek a költöző madarak útjában. Ez kétség kívül csökkentette a próbálkozók számát jelentősen, de még mindig sokkal többen jönnek felénk, mint a horvátok olcsó aknazárján át. Mert nem akar a muszlim ideje korán eljutni a hetedik paradicsomba, ahol hiába várná a rengeteg huri, ha az akna letépte a büszkeségét.
Előttem az is rejtély, miért Szeged felé próbálkozik a legtöbb migráns, ha a román határokat alig őrzi valaki, s kerítés sincs. Ha lóháton átkel ott Szerbiából, akkor már Berlinig senki sem állítja meg.
A legnagyobb migráns csökkenést mégis az EU szomszédos országainak lefizetése eredményezte, akik jó pénzért elvégzik helyettünk a határőrség szerepét. Vagy legalább is nem tolják ránk a migránsokat.

Jogi határzár
Pintér Sándor belügyminiszter előterjesztését 138 kormánypárti és jobbikos igen szavazattal, 6 - LMP-s és független képviselők által leadott - nem ellenében, 22 - zömmel szocialista - tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

Minden rendbe ment: A szerző Amerika vadnyugati időszakát hozza fel példának, ahol a bevándorlóként érkezett férfi többség a bűnözés és az erőszak útját, s a bordélyházakat választotta. Hasonló a véleménye a Financial Times által idézett G. D. Bakshinak, az újdelhi Vivekanada International Foundation munkatársának, szerinte „hoszszabb távon a társadalom bűnözővé válását hozza magával a házasodásra alkalmas lányok hiánya.
A nőhiányos társadalomban a férfiak egyre agresszívabbak. Először csak egymást irtják, aztán jöhet a szomszéd ország..



Minapi félelmek - mai valóság
Egyes félelmekkel ellentétben nem volt tömeges bevándorlás, a vártnál jóval kevesebb, alig 80 ezer munkavállaló érkezett Németországba és 27000 Ausztriába az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott kelet-közép-európai országokból, amióta pontosan egy éve, 2011. május 1-jén feloldották a térségi országok állampolgárait sújtó munkavállalási korlátozásokat.
Az EU-hoz 2007-ben csatlakozott Románia és Bulgária számára csak 2014-től lesz "szabad az út" az osztrák munkavállaláshoz. 2015-től bárki, bárhonnan..
Van életem, mert henyélek: Világméretekben nő a munkanélküliség. A fejlett ipari országok gazdasági fellendülése tavaly nem tudta ellensúlyozni a feltörekvő térség konjunktúrájának lehűlését, ezért globális méretekben nőtt a munkanélküliség.
2015-ben világszerte 197,1 millió ember volt állástalan. Nem osztom nézetüket! Inkább szoroznám..

Eddig csak azért szidtuk Merkelt, mert egy sereg semmirekellőt idecitált púpnak a hátunkra. De ha a jó szakembereket csábította volna ide a 3. világból, az még rosszabb lett volna. Így is kevés van abból a fajtából arra. Ha az a kevés is eljön, akkor Afrikából fekete ház helyett sárga ház lenne?! Inkább innét kellene értelmesebb embereket küldeni a 3. világba. A németek pedig oldják meg a demográfiai gondjukat a saját népük segítségével. A munkás nélkül maradt gyárakat pedig vigyék a munkanélküliséggel sujtott területekre.

Dolgozzon a világ legjobb országában!
Minden nő szabad préda! Ha leszúrsz egy orvost, azért már fejmosás jár! Paradicsom pedofiloknak! Szép 7 éves lánykák, de fiú is akad..

Zsarolók a fórumon
Ha továbbra sem képes az unio megvédeni a határait, a tagállamok egy része pedig elutasítja a munkanélkülieinek a szaporítását (kvóta), akkor visszaállnak az union belüli határok. Jaj, de megijedtünk!..

Addig már eljutott az unio korrupt vezérkara, hogy meg kell védeni Európa határait. Most néhány évig a módszeren gondolkodnak. De hát ilyen aggyal ne is kapkodják el! Vajon még egyedül táplálkoznak, vagy már etetni kell őket?!

Védelmi pénz
Több pénzt vár Törökország az Európai Uniótól a menekültáradat megfékezéséért. A pénteken Berlinbe látogató Ahmet Davutoglu miniszterelnök a davosi Világgazdasági Fórumon beszélt arról, hogy az eddig felajánlott hárommilliárd euró vélhetően nem lesz elég.
Szerintem meg a makedonok a feléért is megvédenék a határunkat! Ha már mi képtelenek vagyunk az önvédelemre, csak bérgyilkosban tudunk gondolkodni.
Demokrácia Törökországban: Ilyen találati bizonytalanság mellett rájuk bízni a bérgyilkos szerepét?!
Vasárnap tilos a templomokban welsziekre íjjal lövöldözni. Mondta ki egy nem túl régen eltörölt brit törvény. Mert elvégre demokrácia van.

Legyen a sírjára virág
Amikor Schengen széthullásáról kérdezték, csak annyit felelt: "Nem a schengeni övezet hal meg, hanem Európa. Ha európa nem képes megvédeni a határait."

Líbia

Líbia NATO támadás után
Állítólag a demokráciát akartuk exportálni, azért támadtuk meg Líbiát. Meg a piszkos Kadhafy elnök aranyért akarta már adni az olajat, s dicsekedett vele, hogy ő finanszírozta Szarkozy választási hadjáratát. De a NATO szétbombázta az országot, Kadhafyt kivégezték, a NATO területen levő libiai pénzeket lefoglalták. Azóta az országban anarchia van. S senki sem állja útját Afrika túlszaporodott területeiről a kivándorlásnak.

Polgárháború: Mintegy négyszázezren menekültek el a polgárháborús válság sújtotta Líbiából, és tavaly 130 ezren indultak útnak az észak-afrikai országból hajón Olaszország felé - derül ki az ENSZ emberi jogi főbiztosságának kedden közzétett jelentéséből. A dokumentum szerint a hajón menekülők közül háromezren vesztek oda a Földközi-tengeren.

Afrika politikai üldözöttei

Tábori élet - Kinek a fenntartásában vannak a táborok, s ki fizeti?
A Földközi-tengeren tavaly legalább 4579-en haltak meg, köztük mintegy 700 gyermek. Azok közül, akik átjutnak Európába, sokan kénytelenek prostitúcióból megélni.
Vajon melyik országból menekült a 700 gyermek? S szegény közép-afrikai négereknek ugynúgy prostituálni kell magukat a megélhetésért, mint számtalan magyar uniós polgárnak.

Ismert, hogy a gumicsónakokkal és egyéb lélekvesztőkkel elindulók igen kis eséllyel érnék el az olasz partokat. A csónakok túlzsúfolva, se ivóvíz, se élelmiszer, se mentőmellény. Pedig a Törökországból Leszboszra csónakázók még a 4 km-es útra is mentőmellényt vittek! Ezt látva a FRONTEX, az "Orvosok Határok Nélkül" egyesület és még néhány civil szerveződés hajókkal siet Afrika partjaihoz, hogy kimentse a hullámok halálos öleléséből ezeket a politikai menekülteket. S természetesen nem a pár kilométerre levő Afrikába viszik vissza őket, hanem a sok száz kilométerre levő Olaszországba. Mert ezek az elesett négerek napi 15000 Ft-ért is hajlandók krumplit szedni. Egyszer a németek sem akartak piszkos munkát végezni, s török vendégmunkásokat vittek e célra országukba. Mára már a német lakosság jelentős százaléka török lett, s az eltelt 50 év számos etnikai konfliktust eredményezett. De a németekre telepedett kullancs vezető rétegnek ez sem elég, tovább higítják őket a világ minden részéről beengedett illegális bevándorlókkal.

Sodor az ár: A líbiai Závja térségében hetvennégy vízbe fúlt menekült holttestét mosta partra a víz – közölte a Líbiai Vörös Félhold. A bevándorlók "hajója" Európába tartó tengeri útjuk közben borult fel.

Pénz beszél..
A líbiai hatóságok ahogy kialkudtak egy csomó pénzt az uniótól, elkezdtek dolgozni. A megállapodás után egyből kimentettek a Földközi-tengerből 120 migránst, majd visszavitték őket Líbiába.

Neoliberális gyilkosok
Több migráns hal meg a Szaharában, mint ahányan a Földközi-tengerbe vesznek, állítják egybehangzóan az afrikai migrációval foglalkozó civil szervezetek. A fekete kontinens szubszaharai régiójából tömegek indulnak el minden héten északra, hogy valamely tengerparti országban csónakra szállva átjussanak Európába.
Tavaly közel 5000 afrikai lelte halálát a tengerben. De a sivatagon való átkelés hasonlóképpen szedi áldozatait. Ezekért a halottakért a neoliberális politika a felelős. Ugyanis nem a munkanélküli tömegeket kellene Európába csábítani, hanem munkahelyeket kellene vinni Afrikába és Ázsiába.

Itthon történt

Sorosék szerint a magyar határőrök keményen elbánnak az Afganisztánból érkező politikai menekültekkel. Ugye, a határőrnek udvariasan kellene urdu és egyéb nyelveken közölni a behatolóval, hogy belépni csak az arra felhatalmazott személyeknek van joga, azoknak is csak a kijelölt kapukon át. S ha továbbra sem takarodik vissza a betörő, akkor hívni kellene a határőrnek a rendőrséget. Lehetőleg a Görgény azonosítót nem használó emberei közül. Akik a magyart is rugdosták mikor az már a földön feküdt, kamerák előtt.
A képeken látszik a kutyaharapás nyoma. Talán szájkosarat kellene tenni az őrkutyákra, vagy kiírni a kerítésre "Vigyázat! Harapós kutya!". A kerítést pedig lebontani, mert az is felsértheti a betörő bőrét. Remélhetőleg senki sem kergeti ki erőszakkal a háza kerítésén átmászó hívatlan vendéget ?!
Feltehetően az aknazár lenne a legjobb. Nem lenne rendőri túlkapás, s 3-4 robbanás után a próbálkozások megszünnének. S nem lenne 5000 halott, mint a líbiai partoknál.

Miniszterelnökünk megismételte: Brüsszelt meg kell állítani!
Mondjuk, első körben az illegális bevándorlást kellene megállítani. Ennek egyik eszköze lenne az Orbán (dublini) fal. Ami épp úgy véd bennünket, mint a franciákat a Maginot vonal.
Brüsszelnek (Junckernek) pedig akkora hatalma van felettünk, mint az ENSZ-nek a világ felett. A vezető titkárnak joga (és kötelessége) a tagállamok által meghatározott feladatokat végrehajtani, de a tagállamoknak nem parancsol.


Vitatkoznak a migráció kérdésében az ECHO TV meghívottjai. Mint kiderült, közöttük az ELTE két tanára. Egyik be is ismerte, hogy az ELTE gyenge, gyengébb a Soros egyeteménél. Ha ő állítja, akkor el kell hinnünk. Már csak a megnyilvánulásából is. Pl 2 bangladesit visszaküldtünk Görögországba, ahol embertelen bánásmód vár rájuk. Ezért az emberjogi bíróság (valamelyik horgászegyesület feljelentése alapján) 6 millió forintra büntette országunkat. Nos, a görögök előbb aláírták az emberjogi kartát, mint a magyarok. Mégis bennünket büntetnek azért, mert a görögök embertelenül bánnak a gazdasági bevándorlókkal. Az egyetemi tanárnak más nem jutott eszébe, csak, hogy a bangladesiek nagyon szegények. Ez felhatalmazza őket a bevándorlásra. Meg a többi 3 milliárd nagyon szegényt. Vajon a magyar hajléktalan is jogosan költözik be valamelyik magyar milliomos villácskájába ilyen alapon? Hiszen ő szegény, ázik, fázik, a másik meg 20 szobás putriban tengeti életét. S ha bemászik a házad kerítésén egy hajléktalan, akkor:
1. bottal kikergeted
2. szépen megkéred, hogy a kapun át távozzon, vagy hívod az Amnesty Int. céget
3. Mutatod, hogy a szomszéd házban épp nincs senki, s az asszonykának szép ékszerei vannak
4. Meghívod, hogy a testvéri szeretet nevében ezután lakjon nálad
Az ostoba "széplelkek" nem látják át, hogy amikor az elesettet segítik, akkor bővített újratermelést csinálnak az elesett rétegben? Mert ha ez kell, akkor back in the USSR.
Non plus ultra: Mint a Helsinki-Amnesty önsegélyező egylet embere odamegyek hozzád, míg viaskodsz a hajléktalannal az udvaron, s közlöm: Ha kiküldöd otthonodból a szegény hajléktalant az utcára, ahol embertelen körülmények között kell élnie szerencsétlennek, akkor feljelentlek a soros bíróságnál!
Mert valóban messze nem harcol senki a magyar hajléktalanért úgy, mint egy szuahéli gazdasági migráns jogaiért. A gazdasági migránsnak jár az egész napos otthon, a hajléktalan magyarnak csak éjszakai szállás. A gazdasági migránsnak teljes ellátás jár, addig a hajléktalannak 2 babkonzerv. A gazdasági migránsnak zsebpénz is jár, a hajléktalannak csak a szája. De ezért a magyarért nem ordít a soros népe, csak a szuahéliért. Amiből azonnal látszik, hogy nem is "széplélek, humanista", hanem Soros fizetett, magyarellenes ügynöke. Persze, ha túl jól bánunk a hajléktalannal, akkor a környező országok összes kóbora idejön hozzánk, mint migráns a német segélyre. S ne feledjük, kik miatt lett annyi hazánkfia hajléktalan!

Falak
. Az amerikai nagy fal. Israel fala.

Ebveszély
A határainkon betörő illegális bevándorlók kutyaharapás nyomokat mutatnak a sajtónak. Mintha az országhatár is csak annyi lenne, mint a Laci szomszéd kerítése, ahol átmászik a betörő, s megcsípi a pitbull. Azért egy országhatárt jobban kellene védeni! Tessék példát venni a horvátoktól, s aknazárat telepíteni a határra! 3 Ali elszáll, s utána béke és nyugalom lesz errefelé is.
A cikk szerint a CEU egy utolsó, kozmopolita egyetem! Ez azért kicsit durva! Egy olyan intézmény, amely a szexuális identitás (aberráltság) több tucat fajtáját ismeri.. Vajon a ló is szerepel benne, amivel egy főpolgármestert is gyanuba hoztak? (Szodomia.)
Persze, a lap kommentészeit nézve, ez a szint még magas is! Hozzájuk képest még a segédmunkás Shulz is zseni... A CEU csak nevében egyetem! Nem egyetemi feladatokat lát el, hanem az elvtársak továbbképzésével foglalkozik. Egy nyilvánvalóan hamis írás a 24.hu-tól: Az író már 90-ben aktívistája a FIDESZ-nek, de egyben keresztény értékrendet valló nő. Na, térdre..

CEU: 1991. április 20-án Prága Žižkov nevű kerületében ünnepélyesen megnyitották a Soros György által alapított Közép-európai Egyetemet. Az 1993/94-es tanév lesz az utolsó a Közép-Európai Egyetem (CEU) prágai kollégiumának történetében – közölte Soros György 1993. január 8-án Prágában tartott sajtóértekezletén. A prágai oktatás 1996-ban szűnt meg véglegesen, majd mindent, beleértve az egyetem gazdag könyvtárát is, Budapestre költöztettek. 2016. szept. 15. - Megnyílt a CEU Nádor utcai két új épülete.
Az Egyetem a 2005. évi CXXXIX. törvény, valamint az állam által elismert, nem állami fenntartású felsőoktatási intézményekre vonatkozó magyar jogszabályi rendelkezések felhatalmazása alapján működő, budapesti székhelyű egyetem, amelynek neve: Közép-európai Egyetem. Az Egyetem képzési és az adminisztráció nyelve az angol. Az Egyetem a nem állami egyetemek működésére irányadó jogszabályoknak megfelelően működik.
Soros Györgyről tudni kell, hogy sok magyarhoz hasonlóan ő is Londonban gazdagodott meg 2 keze munkájával. De a fa-batkát sem utasította vissza.. Ő a megtestesítője a nem létező világhatalomnak, aminek még a felemlegetése is "konteo". Évek hosszú sorában élt békésen egymás mellett a Fidesz és a Soros-familia. S most elzavarják a simacskát. Bizonyára a tudomány üldözésének esete forog fenn, mert a miniszterelnök úr azt szeretné, ha a magyarok is olyan ostobákká válnának, mint az EU vezérkar. Csak miért ennyi év után jutott eszébe a tudományt (gender szakma) üldözni? Buzik eddig is voltak.. "a száj Clintoné, de a hang Soros Györgyé". Azért a Monica L. szája sem lehetett egy utolsó.. Ezek a jogász lányok tudják, mitől döglik a politikus!

"A szabadság, a demokrácia, a jogbiztonság és az emberi jogok nem vita tárgya Európában" – fogalmazott Merkel szóvivője. Nem is mer a német nép mukkanni sem ezekben a kérdésekben.

Eltünt kisfiú: Vajon mit meg nem adnának érte a sokféle nemi identitással rendelkezők?! (Mint tudjuk, van a férfi és a nő. Létezik egész ember mindkét nemi szervvel. Léteznek genetikai hibával gyakorlatilag nemi szerv nélkül élő emberek. S vannak különböző mentális zavarral küszködők.)

OTP-s pénz visszajár
Te is Soros-pénzből csináltad meg magad, Viktor, mondja az alsógatyás civil . Szegény Soros a bányában keményen dolgozott azért, hogy nektek adhassa keresetét! Ugye, csak Londonban 1,1 milliárd fontot keresett. De a pénz nem a réten terem! Az az 1,1 milliárd sok angol munkásember pénze volt, amit egy banki trükkel (lásd: devizahitel) kilopott a nép zsebéből.
Az anno kábítószer terjesztést javasló Kossuth-díjas antiszemitizmussal vádolja Olsteinéket a CEU kapcsán. Pedig még szó sem volt arról, hogy a csehekhez, szlovákokhoz hasonlóan lemondunk a liberális továbbképző központ működéséről. Kell az nekünk, mint falat kenyér. Inkább az orvosi egyetemeket kellene bezárni, pusztuljon a nép gyorsabban! A kitüntetésekhez pedig születni kell... tudod csiga, az autópálya másik oldala...

Kiáll az MTA a CEU mellett. Újraválasztották Lovász László USA-magyar kettős állampolgárt a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnökének a szervezet 188. közgyűlésén. Az elnök ígérete szerint távol tartja az akadémiát a politikától. Mellesleg az akadémikusok zöme ősmagyar. Emlékezzünk Gábor Takács székfoglalójára! Népszavazást akart a Momentum. Csúnya lett volna a több milliós kontraszt a 80 ezer támogató mellé téve.. Elutasították.

A változás szele

Német-török (v)iszony
"Ártanánk Európa hitelességének, ha nem válaszolunk arra, hogy Törökország a demokrácia és a jogállamiság ellen szavazott, ha kitartunk a fikció mellett, hogy egy ilyen ország ilyen kormánnyal és alkotmánnyal valaha csatlakozhat"
A dolog pikantériája, hogy az évtizedek óta Németországban demokratizálódó törökök jóval nagyobb arányban szavaztak a diktaturára, mint hazai honfitársaik. Mert ők már integrálódtak. (Berlinben a török közösségek több tízezres tömbökben élnek. A második generációs török bevándorlók képzettebbek, de vallásosabbak.)

Mondd, te kit választanál!?
Megkezdődtek az unióra nagy hatást gyakorló francia választások. Biztosak lehetünk benne, hogy a cirkuszoló afrikai bevándorlók nem Le Pen-re szavaznak majd, hanem valamelyik liberális jelöltre. Ezt a réteget nem lehet figyelmen kívül hagyni, mert bár most még csak 5 %-át teszik ki a voksolóknak, de szaporodási ütemük miatt befolyásuk nonstop emelkedik. Nyugat-Európa napfény nélkül is barnul. Bezzeg nálunk... Papírforma Le Pen és Macron jutott tovább a 2. fordulóba, de végül a bolygó pénzével a háta mögött, Macron lett a befutó. Győzelmi beszédében idézte a "Szabadság, egyenlőség, testvériség" jelszavakat, amit a börtönlakók, utcánlakók, NOGO lakók bizonyára elégedetten nyugtáztak.

Embercsempészek
A FRONTEX román nemzetiségű őrhajója sikeresen vitt a görögöknek egy gumicsónaknyi illegális bevándorlót. Mert azok már fuldokoltak Törökországban.
A FRONTEX határvédelem helyett évek óta migránsokat csempész be Európába. Nem kéne feloszlatni ?!

Ahogy elkezdődött
"Ausztrália nem az otthonod"
"Ha Európában keresed a boldogulásodat, Dánia nem a megfelelő hely."
A jogszabály-változtatással egy gyermekkel nem rendelkező migráns a jelenlegi 450 ezer forintnak megfelelő havi segély helyett, "mindössze" 250 ezerre lett jogosult. Magyar menekült nem kell? A NATO és az ISIS üldözöttjei Szíriában. Nem eltartási költség, csak a zsebpénz. Vajon a magyar hajléktalan mennyi zsebpénzt kap a teljes ellátáson (éjszakai menedék, 2 babkonzerv) felül?

Jövőnk?
A kelet-pakisztáni Bahávalpur terrorizmus elleni bírósága nem jogerősen halálra ítélt egy férfit, akit azzal vádolnak, hogy istenkáromlást követett el a Facebook közösségi oldalon - közölte vasárnap Safik Kuresi helyi ügyész.
Szent inkvizíció! Merre tart Európa? Ma még csak holokauszt tagadásért 3 év, de holnap tán istentagadásért máglya lesz?!

A líbiaiak megértették?
Fordulat a migránsimport ügyben. Az olasz hadihajók Itália helyett Líbiába viszik vissza a gazdasági menekültek tömegét? Na, meg mi is kilátásba helyeztünk egy esetleges magyar intervenciót a 6000 fős hadseregünkkel és a 3 tankunkkal..
Immár neki lehetne kezdeni a probléma megoldásának: Megfékezni a túlszaporodást a forró kontinensen. Természetesen csökkent látó vagyok és nem vak. Látom a folyamatot, csak a hatékonyság alacsony.. Kitiltották Soros migránsokat csempésző hajóit a libiai vizekről. Pedig hatásosabb lett volna egyet elsüllyeszteni, a többi meggondolta volna 2-szer is, adja-e életét a Soros pénzéért? De miért nem börtönzik be az olaszok ezeknek az NGO hajóknak a személyzetét? Mi nem vacakolunk sokat az embercsempészekkel. Nem is mer hozzánk látogatni Ciprasz..
Olasz külügyminiszter és az ész. Mi lehetnél TE az olaszoknál?
Ugye, nem kell milliárdokért menekülttábor Líbiába. Mert nincs szüksége Európának több analfabéta bevándorlóra. Tekintettel a klimaválságra is, meg kell hirdetni Afrikában a népességcsökkentő programokat. Az együttműködőket segítenünk kell, az elhatárolódókat pedig el kell határolni. Éljenek meg otthonukban a saját fejük után.

Nem bíznak az osztrákok Brüsszelben
Noha épp most indult valami el a migránsimport leállítására, s immár az olasz kormány fele teljesen felhagyna a bevándoroltatással, az osztrákok szigorítani kezdik a déli és keleti határaik őrizetét. Ha az embercsempészettel foglalkozó sorhajókra feltesznek egy olasz katonát, vajh az mennyiért fogja eljátszani a 3 majom szerepét? Ki lehet azt fizetni a bolygó pénzéből?
"Az olasz parti őrséget irányító Graziano Delrio infrastrukturális miniszter azonban elrendelte, hogy az MSF hajójáról a parti őrség hajói átvegyék a migránsokat, és olasz partokra szállítsák őket."

Botka László szerint nem az Orbán fal állította meg a migrációt, hiszen akkor milliónyi migránsnak kellene lenni a kerítés tulsó oldalán. Miért? Mire várna ott annyi ember?
Azt is mondják, hogy ezek a politikai menekültek nem állnának meg hazánkban, mert itt kevés a segély, s ők nem a munkánkat akarják elvenni, csak a keresetünk egy részét. Akik dolgozni akarnak nálunk, azok még fizettek is érte, hogy beléphessenek hazánkba.
Természetesen ha csak pár tízezer migráns nekimegy a kerítésnek egy időben fegyvertelenül, már csak a golyószóró állíthatja meg őket. Tűzparancsot pedig senki sem mer kiadni.

Soros bérencei
Panaszkodnak, hogy szegény illegális bevándorló család nem a Hiltonból kap étkezést bebocsátásuk előtt, s egy orvosprofesszor sincs kiküldve a zónába patikáriussal együtt. Kérem szépen, a szerb oldal nyitott. Bármikor mehetnek szerb kórházba, s rendelhetnek a helyi kisvendéglőben kebabot. Egyenlőre mi a magyar hajléktalanok számára még ezt a szintet sem tudjuk biztosítani, a nemzetközi liberális világ úgy lerabolt bennünket.
A bértollnoknak javasolnám, hogy menjen át Szerbiába, s a szerb oldalról simán besétálhat a tranzitba..

De miért vannak tranzitok ?! Vízum nélkül az EU területére belépni tilos. A menekült pedig csak a szomszéd országig menekült, utána illegális bevándorló..

Új utakon

Migránsok Szlovákiából
Hans Peter Doskozil a Die Welt című lapban megjelent interjúban kiemelte, hogy a balkáni migrációs útvonal még mindig nincs teljesen lezárva, az osztrák hatóságok becslése szerint az idén Ausztriába érkezett több mint 12 ezer menedékkérő közül 8000 a Balkán térségéből jutott be az országba.

Lám, milyen jó, hogy így leraboltak bennünket! Még a néger sem akar nálunk megmaradni! De mi lesz, ha jelentősen emelkednek hazánkban a bérek? Ha már túlszárnyaljuk Szlovákiát? S mikor adnak ki elfogatóparancsot Soros és Juncker ellen?

Nem értem én az EU-t! Mi az, hogy nem fizeti a határvédelem költségeit TELJES EGÉSZBEN ! Ugye, a vámokat unios bevételnek tekintik, de a határvédelem és vámőrség fenntartása az adott országot terhelik. Nem lenne helyesebb, hogy azé a védekezés költsége, akié a bevétel? S ki fizeti a migránsimporttal foglalkozó frontex-et? (Az EU-t különben sem egyszerű megérteni: Hatalmas pénzek jönnek a semmiből és tünnek a semmibe, s itt nem lopásról beszélek..)

Német jogszakértők szerint Angela Merkel a képviselőház megkérdezése nélkül nem nyittathatta volna ki a határokat.
Bene.. És az ENSZ külügyi biztosának joga volt felszólítani a határok megnyitására az összes európai országot a NATO által kibombázott családok számára ?!


Az EU nem hajlandó az önvédelemre. Továbbra sem őrzik a határokat. Helyette bérgyilkosokat fogadunk borsos összegekért, akik hajlandóak kiadni a tűzparancsot. Kezdődött a törökökkel, majd Líbia jött. De már látszik, hogy a potya pénz a többi határos ország fantáziáját is megmozgatta. Jönnek majd az észak-afrikai államok, később Ukrajna és a Közel-Kelet is benyújthatja a számlát.
Ugye, a liberálisok részéről mindez álhumanizmus. Mert igaz, hogy borzasztó dolog néhány embert lelőni a határon, de az egy kiáltás lenne, hogy "maradj otthon". Ma nekivágnak a hosszú útnak, s emberek ezrei pusztulnak el a sivatagban, a tengeren, s még számos baj éri őket a vándorlás során. Aztán ideérnek, s kiderül, hogy csak segélyfelvételre alkalmasak. Vagy nálunk közmunkásként a parkban napozni. Se nyelvismeret, se szakismeret, nem írok, nem olvasok, s tanulni sem akarok. Tarcsá e, buzi magyar!

Holnap választások lesznek Németországban. A rossz és a még rosszabb között választhatnak. De ezzel nem lesz lezárva az ügy. Mert vittek már a tüntetők akasztófát Merkelnek. Mi lesz, ha egyszer nem a hegyet viszik Mohamedhez, hanem Mohamedet a hegyhez ?!

Határtalanul szeretik az EU-t
A Romániában állomásozó USA rakétásoknak a bevándorláshoz, a román életszinvonal emelkedéshez természetesen semmi köze. Csak látják a vándorok, hogy már milyen szép az élet Romániában. S a szlovákokon át Merkel népe is elérhető.

Szeretem kiismerni mások véleményét. Most éppen a liberálisok által lekezelt Bencsik Andrást hallgattam meg. Nagyon precízen visszaadta a migráns helyzetet. A szexuális zaklatás kérdésében már némi bizonytalanságot érzékeltem. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy már hallott a római népességcseréről, amit nagyon kevesen ismernek. Viszont szomorú volt, hogy egy politikai előadáson a jövőről nem sok szó esett. Fejtegette a demográfiai válságot. De kéne a 2,1-es szaporulat! Akár egy klumpagyár minden városba! Ugyanis nem a méret a lényeg! Mit kezdünk több millió analfabétával, ha technológiai forradalom előtt állunk? S ne tessék az oktatást bántani, mert hülyéből csak az Isten tud zsenit csinálni! Egyszerűen csökkenteni kellene a 100-as IQ alattiak számát!
A demográfiához tartozik, hogy a legéletrevalóbb, szülőképes néprétegünk hagyta el hazánkat az elmúlt években. Akik csak jó állásért jönnének haza. De ki fog számukra jó állást kreálni?
A szerkesztő úr határozottan kikelt a "bérunio" ellen, de nem részletezte, mi az, amivel nem ért egyet. Mit is értünk bérunió alatt?! Az ellenzők az eltérő termelékenységet jelölik meg a bérunió gátjaként. Na, de már egy tucat éve arra menne ELVILEG a felzárkóztatási alap, hogy a termelékenységet közel azonos szintre hozzuk. Mire jutottunk?! A bérkülönbségeket nézve semmire...

Népességcsere - így se rossz!
A neandervölgyiek 400.000 éve jelentek meg Európában, és békésen éltek addig, amíg ezelőtt körülbelül 51.000 évvel megjelentek az első, anatómiailag modern emberek, és folyamatosan egyre többen érkeztek Afrikából.
..a fajok természetüknél fogva nem akarták elpusztítani egymást, csak a saját túlélésükért küzdöttek ..

Gazdász?
A második közkeletű tévedés, hogy a migráció majd jót tesz a közpénzügyeknek, hiszen fiatal, tettrekész adófizetőket importálunk saját gazdaságunkba.
Most szóltok? A magyarok adtak volna migráció nélkül is tartósan munkanélküli embereket már akár egy emberöltővel ezelőtt! Gáspár, Menyhért, Boldizsár.. Mentek volna szívesen a német segélyre, nem kellett volna sok ezer km távolságból embereket átzavarni.

A minap Ferenc testvér balkeze állt ki az 1294 befogadandó gazdasági menekültért. Vajh Gábor vő hogy néz tükörbe ez után? Mert mindenki tudja, hogy ez az 1294 épp olyan, mint a 2 éve emlegetett 300 fő. Az első fecske. Amit ugyan még elviselne az ország, de a kibocsátó államokon ez nem segítene. Csak végre mi is sárosak lennénk.
Többen példálóznak a kötvénnyel betelepültek kapcsán. Kérem szépen, hány kötvénnyel betelepülőnek kell adni az egészségügyre félretett pénzből segélyt? Mert ez a siserehad (Sziszera) nem dolgozni jön, hanem eltartatni magát. Miközben nálunk még ma is jól képzett, nem utolsó sorban magyar nyelvet, kultúrát művelő ember van állás nélkül. Milyen munkát tudnának nekik adni, amire nincs hazai ember?
Természetesen itt az illegális bevándorlókat emlegettem. Mert hazánk ma sem tagadja meg a védelmet azoktól, akik számára mi vagyunk az első biztonságos ország, ahol életüket megóvhatják.

Linkgyűjtemény

Szögre akasztva
Az európai uniós (EU-) menekültügyi rendszer reformjának előmozdítása érdekében Németország hajlandó felfüggeszteni a vitát a menekültek tagállamok közötti elosztásáról – mondta a német belügyminiszter.
Vajh kikkel vitázott volna a belügyér? A keletiek kerek perec kijelentették, hogy nem kérnek az import eltartottakból. Küldjék vissza őket a ciprusinak, mellékelve 2 komphajót..
Pofont vagy csókot kapnak Junckertól?
Nem vizsgálható ezután a perverziójukra hivatkozva menedéket kérők igazsága. Ha valaki azt mondja, hogy a szerbeknél üldözik homokosságáért, akkor azt be kell fogadni.

Románia készül az útvonalváltásra.
Románia migránsok tömeges érkezésére készül, ezért a katasztrófavédelem 36 mobil menekülttábor kialakításához szerez be konténereket. A mobil konténertáborok jelentős részét a Bánságban – Temes és Krassó-Szörény megyében – helyezik el, ahol a Szerbia felől érkező bevándorlók lépnek be az országba, a másik kiemelt kockázati térség Dobrudzsa – Konstanca és Tulcea megye -, amely a Fekete-tenger partján található. Mint ismert, kevés vándor akar megtelepedni a románoknál. Vajh merre tovább?

Na,ne!
Az EU-s kohéziós támogatásokat az alapvető jogállami keretek meglétéhez kell kötni, és azoknak az országonak a régiói kapnának több pénzt, amelyek több menekültet fogadnak be - ezt a nagyon kemény következményekkel járó tervet szellőztette meg a napokban Brüsszelben a német kormány a Financial Times mai cikke szerint.
Ugye, az importált ember nem menekült. Másodszor a kohéziós alap (ha működne) a felzárkóztatást szolgálná az egységes EU megteremtéséhez. Ha nincs gazdasági egység, nincs EU. A német kijelentés akkor is őrület lenne, ha valódi menekültekről lenne szó, s nem pedig importált négerekről.
Valaki kimutathatná, hogy hány gyárunk ment a rendszerváltás óta a levesbe, s hány új, modern gyár épült a kohéziós alapok segítségével magyar tulajdonosoknál?
Ha csak az a tét, hogy kevesebb stadion, kisvasút, uszoda, művelődési ház épülhet, akkor kit érdekel?!
Ha a németek bikákat importálnak, az a magánügyük. Ellenben a selejtet ne akarják ránk sózni.


Viszonzásként a miniszterelnök úr felvethetné, hogy amelyik ország gazdasági menekültet fogad be, az fizessen 9 millió Ft büntetést fejenként. Mert munkanélkülieink ma is vannak. Mellesleg a munkanélküli ellátást fizethetné az EU egységesen.

Várj reám..: 2050-re megduplázódik Afrika népessége, pedig már ma is ellátási gondok vannak. Mert ha az egyik feláll, a másik megáll.
Afrika becsült népessége 1900-ban 140 millió volt, mára elérte a milliárdot s 2050-re meghaladja a 2,5 milliárdot. Mindez természetesen a jelen helyzet kivetítése, de ugye, a gondolkodó ember baj esetén cselekszik. Mert ha Európa nem fogad be több éhező szájat, ha Európa nem ad több élelmiszert, ha járványok, háborúk törnek ki vagy csak önmérsékletet tanusítanak az afrikai emberek, akkor más irányt vehet a jövendő. (A színesbőrű népességben szerte a világban robbanás-szerű növekedés látható.)
Túlszaporodott az a terület, amely nem képes eltartani a népességét. Előbb csak élelmiszer segélyt igényel, majd új területeket. Harc az életéért.. Ha az elesettet élelemmel megsegíted, akkor bővített újratermelést okozol azon rétegben. Vagyis legközelebb még több elesettnek vihetsz élelmet. Szép lelkek szerint ne halat adj, hanem hálót!

2 kontinens népe aggódott
Kétszázharminc migránst mentett ki a líbiai parti őrség pénteken az észak-afrikai ország nyugati részén található Zuvára partjainál
Zsúfolt gumicsónakkal vágtak neki a több száz kilométeres útnak Brüsszel felé. Vajh mennyi benzin volt a motor tankjában? Pótevező, étel, ital ?! Vajh hány órás útra számítottak? Igazolvány, vízum rendben?

Értékválságban
Macron: Egyetlen, Orbán Viktor által vallott értéket sem tartok a magaménak.
Érthetetlen Macron hozzáállása. Ha ő ki akarja nyitni a francia kikötőket Soros hajói előtt, mi nem kifogásoljuk. Ha kevés az arab és a néger Franciaországban, hát vitessen be. De ne akarja ránktukmálni a feleslegét!
Macron levelében emlékeztet arra, hogy jövőre ünnepeljük hazánk uniós csatlakozásának 15. évfordulóját, és örömmel dolgozik együtt Orbán Viktorral – a V4-együttműködés országainak bevonásával is – az európai építkezés előrehaladása, az európai értékek fenntartása érdekében.

Horvát népességcsere
A horvát fiatalok is elmennek a felpumpált nyugatra rabszolgának. Helyükbe lehet vinni a szétbombázott arab államokból utánpótlást.
Horvátországból csak tavaly 80 ezer ember költözött el.
Tessék felemelni a béreket, vagy lezárni a határokat! Vagy befogadni a saját gyerek helyett a NATO elől menekülő arabokat.
Bajban
Az ENSZ adatai szerint 1990 és 2015 között a kelet-közép-európai, valamint a délkelet-európai országokból összesen 25 millióan vándoroltak el, míg ez idő alatt 10 millió volt a bevándorlók száma. Lesz hely a Balkánon a közel-keletieknek! De miért nem a gyárak mennek a munkanélküli területekre !?
Jellemzően a jól képzett fiatalok mennek el, így még jobban csökken a születésszám, illetve nő az idősek aránya, végképp fenntarthatatlanná válik a nyugdíj- és egészségügyi rendszer, egyre vészesebb lesz a munkaerőhiány, a régió tőkevonzó képessége és egyben gazdasági súlya tovább csökken.

Demográfia
Ugye, nem gyerekgyárakat kell létrehozni, hanem az életfeltételeket megteremteni. Hazahívni az elüldözött szülőképes korú fiataljainkat. Ehhez munkahelyek kellenek megfelelő bérezéssel.
Nem népességcserét akarunk! Saját gyermekeit kéri haza a nép, s csináljon Amerikában népességcserét a Soros csapat!
Amennyi pénz elment az utolsó emberöltő alatt ostobaságokra, abból sok szuper gyár épülhetett volna fel.

Rabszolgaövezet
Az ENSZ népesedési kivetítése szerint a világ 10 leggyorsabban fogyó népességéből kilenc ebben a régióban van. Az Európai Unión belüli nyitott határok és a nyugati országokban várható jobb lehetőségek miatt kivándorol a népesség.

Elhatárolódás
Ahogy tudni lehetett, a határvédelem is komolyabb szerepet kap, a külső határokon található országok fokozottabb támogatásával, illetve az európai határőrség, a Frontex erősítésével. Azt is elvárják a tagországoktól - tette hozzá Oettinger -, hogy a belső határőrizeteket építsék le.
A schengeni határokat eddig negligáló országok ellen nem indul kötelezettség szegési eljárás, s a FRONTEX vezetője sem kerül rács mögé. Szegény hollandok kerülhetnek bajba a jogállamiság kapcsán, ahol is a népszavazást nullának nézte a kormány. Nem diktatúra, királyság!

Menekülő ember
Az általános menekült definíció szerint menekültnek az a személy számít „aki 1951. január 1. előtt történt események következtében faji, vallási okok, nemzeti hovatartozása, illetve meghatározott társadalmi csoporthoz való tartozása, avagy politikai meggyőződése miatti üldözéstől való megalapozott félelme miatt az állampolgársága szerinti országon kívül tartózkodik, és nem tudja, vagy az üldözéstől való félelmében nem kívánja annak az országnak a védelmét igénybe venni; vagy aki állampolgársággal nem rendelkezve és korábbi szokásos tartózkodási helyén kívül tartózkodva ilyen események következtében nem tud, vagy az üldözéstől való félelmében nem akar oda visszatérni.”14 A fogalomban szereplő időbeli korlátot, miszerint a Szerződő Államok az 1951. január 1-e előtt történt események15 következtében menekültek számára biztosítanak menedéket, az 1968. évi Jegyzőkönyv kivette.
A 33. cikk kimondja, hogy a Szerződő Állam nem utasíthatja ki, valamint nem küldheti vissza olyan állam területének határára a menekültet, ahol az élete vagy szabadsága veszélyeztetve van. Egy aleppoi turk ember élete Szíriában veszélyben volt, jogosan vette át Törökország a 3 millió turk zömét. Ha egy német nő menedékjogot kér hazánkban, mert az állama nem képes megvédeni a migráns nemi erőszaktól, akkor azt kötelességünk befogadni. A TSZ-esítési programhoz hasonlóan itt is lényeges az 'önkéntesség, fokozatosság és az állami támogatás". Senkit sem lehet akarata ellenére más országba reexportálni, pláne csoportosan nem. Ha valaki német segélyt akar, azt nem lehet magyar segélyre kényszeríteni. Ha egy politikailag üldözött, németekhez menekült ember később a szabadságát régi hazájában szeretné eltölteni, az nem szünteti meg a már megadott menekült státuszát.

Magyarországgal riogatják az olaszokat - bennünket pedig az olasz adósságheggyel, amit fizessen ki az eurozona közössége! Miként mi is kifizetjük a ránk mért frank hitelt.
"Olaszország mindig is a Kelet és Nyugat közötti párbeszéd híve volt, soha nem volt keleti ország a nyugati világ határán" - mondta Marco Minniti. PIGS.

Egy oximoron, a xenofób balliberális. Állandóan piszkálják a kormányt a 20 ezer pénzért befogadott idegenért. Kérem szépen, azok nem segélyre jöttek! Nem kell eltartani a nyugdíjpénzből ezeket is, hanem vagy vállalkoznak, vagy továbbállnak más országba, ahol drágább a letelepedés. Ha netán valakinek ez reexportnak tűnne: A németeknél menedéket kapott több millió migráns bármikor hozzánk költözhet, mint EU-s polgár, ha neki az lesz az érdeke. Csak itt kell folyosítani számára a segélyt, vagy hazánk bérrendszerét kell a német szintre vinni.

Az ujdondász fél - te pedig undorodsz tőle
Mint írja, a magyar média torz képet fest Svédországról. Talán ezt a kényszerképzetet próbálná viszonozni. Gyuri bácsiék majd megveszik a könyvét.. Mondjuk, én személy szerint nem félek, csak a hazug emberektől undorodom.

Ingyen?! - Krisztus koporsóját sem..
Ugye, most pénzt kérnek az "önkéntes" befogadásért, aztán majd kvótával nekünk adnák.. Ügyes..
A spanyol néppárt az elmúlt 10 évben semmit sem tett a migránsimport elősegítése érdekében, most a szocialistákra hárul a gazdasági bevándorlók behozatalának megszervezése.

Soros firkászai
A fogyatékosok még mindig közös európai megoldást emlegetnek migránsügyben. Bár közismert, hogy a nyugatiak szabadulnának a nemkívánatos bevándorlóktól, a keleti országok pedig nem kívánják őket. Erősítsék csak a nyugati gazdaságot! Nekünk inkább modern iparra lenne szükségünk a Soros-félék által ledózerolt magyar ipar helyén.
Vajon mikor sikerül elérni, hogy a Soros migráns-importáló hajói az afrikai partoknál "kihalászott" négereket ne az EU-ba hozzák, hanem vissza a néhány méterre levő Afrikába? Nem kellett volna már régen lefoglalni az összes migránshordozó hajót ?!
A hvg szerint a magyar kormány elzárkózik "minden európai megoldástól". Szeretném a bértollnok figyelmét felhívni, hogy a magyar megoldás európai megoldás. Közös megoldás pedig nincs, nem is volt, s feltehetően nem is lesz az érdekellentétek miatt.

Német importőr előtt zárja le Spanyolország is a kikötőit. Na bumm, majd elviszik a négereket Hamburgba. Merkel kap 230 bikát.. hogy tennék boldoggá!

Ciprusi csúsztatás
Görögország miniszterelnöke, Alekszisz Ciprasz kész arra, hogy megállapodást írjon alá német kollégájával, Angela Merkel kancellárral az országában regisztrált menekültek visszavételéről.
Mint emlékezünk, a görögök általában regisztrálás nélkül zavarták tovább Európára a "menekülteket". Ellenben a hozzánk Görögországból elérkezőket a magyar kormány precízen regisztrálta. Még a végén nekünk kéne átvenni Németország gazdasági fellendítőit.. Tutajra, aztán a Duna hazaviszi őket!
Vajon mekkora humanitárius katasztrófát okozna a görögöknek, ha az 1 millió komphajóst vissza kellene fogadniuk ?

Magyar részről
Merkelnek ma az évek óta kidolgozás alatt álló "európai közös megoldás"-t kellene felmutatni, ami ugye képtelenség. Aztán ha a ciprusi visszafogadná egy töredékét az általa importált tömegnek, nem üvöltene másnap, hogy "kvótát akarunk!". Egyszerűbb lenne az államadósság fejében elkérni a görög szigeteket, s oda telepíteni a bevándorlókat. A keleti szigeteken lakók kisebb csónakokat kaphatnának.

Mindenki tudja, hogy importált migránsokról folyik a vita. Akik zöme el sem akart jönni, csak a NATO harci gépeinek noszogatására indult útnak. Nos, először is a migráns importtal kéne felhagyni. Aztán a beérkezett vándorokat olyan miliőben letelepíteni, ami nem okoz kultúrsokkot nekik. Vagyis nem tér el az életvitel lényegesen a megszokottól. Aztán, ha egy ország továbbra is importálni akar, a lelke rajta! Csak ne akarja a selejtjét másokra erőltetni!
Túl a csúcson Az afrikai politikai menekültek előtt is be kell zárni a kaput. Mert amíg jöhetnek, addig szaporodnak. Ami jó a "menekültnek", a családjának és az anyaországnak. Csak az EU veszít.

Határzár:
- Lezárni az EU-s kikötőket a migráns hajók elől.
- Minden fuldoklót a legközelebbi kikötőbe kell szállítani
- Egyáltalán tilos legyen gumicsónakkal kimenni a nyílt tengerre.
Hot spot:
1.) Ki ellenőrzi, hogy a Líbiába beérkező menedékkérőnek az anyaországával van-e visszafogadási egyezmény? S ha nincs?
2.) Hányszor próbálkozhat az illető, amivel országának esetleg szép pénzt hozna?
3.) Netán az anyaországnak mindig friss embereket kell küldeni Líbiába?
4.) Ha ez akkora üzlet, úgy megéri politikai menekülteket mesterségesen gyártani a majdani hazautalás reményében.

Jól kilépünk!
Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs tárgyalásából
„Eddig arról volt szó, hogy a dokumentum nem kötelező érvényű”, de a tárcavezető szerint már ez sem igaz, a dokumentum veszélyt hoz a világra, ugyanis millióknak jelenthet inspirációt, hogy útnak induljanak.
Az ENSZ nem hatóság! Azért nem kellett volna 2015-ben kinyitni a bűnözők előtt a határokat, mert az ENSZ főbiztosa kérte. Persze, már akkor is tudta minden józan ember, hogy az ENSZ mögött Gyuri bácsi főnökei állnak. Akik harmadára csökkentették a menekült táborok fejadagját, hogy ezzel is indulásra serkentsék a NATO által 5 év alatt kibombázott tömegeket. Ma sem kérheti számon az ENSZ, hogy miért nem fogad be egy ország gazdasági menekültet, de Dollár papának vannak azért eszközei. Pénzromlás, kereskedelmi korlátozások, hívő országok ráuszítása a "vétkesre"..

Magyar fizess!
6000 € fejpénz minden befogadott import néger után. A pénzt Joe bácsi adja humanitárius okokból, de tudhatnád: a végén mindenért te fizetsz! Mellékesen az olaszok eddig is pénzt kaptak az importért, majd kajabálni kezdtek a kvóta után. Mert a pénz jó dolog, de a migránsból is megárt a sok. Pedig már rég le kellett volna foglalni a soros hajókat, legénységüket pedig zárt helyre! Nekünk pedig vissza kellene állítani a kerítést (aknazárral) az osztrák határra.

Konteo ízűnek tűnhet, de amikor a spanyolok kiléptek a demokrácia terjesztéséből arab területen, akkor a spanyol pályaudvart terrortámadás érte. Bizonyára az arabok tették, amiért a spanyolok nem harcolnak tovább ellenük. Most pedig a görögök akarnak kiszállni a migráns importálásból, s lám, hirtelen borzalmas tűzvész tört ki náluk.

Vándorlás a hosszú úton.
Európa szétveréséhez sok afroázsiai betelepítése szükséges. S ha a túlszaporodás, a klimaválság nem elég mozgósító erő, akkor addig bombázzuk a városaikat, míg el nem indulnak felénk az analfabéta gazdasági fellendítők. Németországból ki kellene hasítani egy darabot, ahová összezárnánk a liberálisokat és a bevándorlókat: Szeressék egymást!

Talicska segélyreváró
Kurz kancellár úrral egyet lehet érteni: "Kurz tudatta, hogy szerinte meg kell tiltani ezeknek a hajóknak az európai partjainál való kikötést, a rajtuk lévő migránsokat pedig vagy a származási országba, vagy egy biztonságosnak számító afrikai országba kell azonnal visszaküldeni."
Halkan megkérdezném: Mit keresett a parti őrség hajója nemzetközi vizeken ?! S miért kérdés az, hogy a szülőföldjükre kell visszajuttatni a vízből kimentett "fuldoklót" ? Import, nem export! A Juncker banda hozatja őket fejpénzért, amit feltehetően Soros főnökei adnak hitelben. S az olaszok is kétszínűek, mert hadihajóik hozzák is, meg nem is a segélyre bevándorlókat. "Málta megtagadta, hogy a szigetországba vigyék őket, hangsúlyozva, hogy az olasz parti őrség nem mentette, csupán fedélzetre vette a migránsokat." Gondolom, a hajóskapitány most börtönbe kerül..

Jótékonykodás a külföldiekkel, a magyar meg a balliberális sajtó szerint éhezik. Na, az ilyen alakoktól kellene megszabadítani hazánkat! Meg akik lakást akarnak adni a "politikai" menedékkérőknek, miközben az uzsorások áldozatai az utcára kerülnek.

Borzalmas: 750 ezer gyerek él a létminimum alatt Magyarországon, s vannak olyanok, akik idegen gazdasági bevándorlókat segítenének. Mert a magyarért szerintük nem kár..

Egy hazafiatlan lengyel.
"És egy népet nevel arra, hogy azt válaszolják a könyörgőknek: magatok tehettek arról, hogy táborokban éheztek, hogy te és gyereked vízbe fulladtok!" (Afrika partjainál..)
Abban igaza van a széltoló Lengyel Lászlónak, hogy nem csak a gazdasági bevándorló tehet sorsáról. Elvégre Szíriában jobban éltek az emberek, mint a magyarok, amíg a soros főnökség katonái kezdték lerombolni a szír városokat, menekülésre késztetve a békés arab dolgozókat. De a túlszaporodásról már a bevándorló tehet. Fizikailag én is tudtam volna 100 rajkót "legyártani" csak ki neveli fel őket?! Majd az utca, vagy a szomszéd ország dolgozója? Az ilyen szemét cikkre válaszul OV helyében megvetetném Lengyel elvtárs melletti otthont, s beköltöztetnék oda egy vándor családot. Szeressék egymást!

Miniszteri képességek - Mi lehetnél TE a németeknél?!
"A menekültek befogadása helyett vállaljanak más feladatokat a migrációval kapcsolatban azok az európai uniós (EU-) tagállamok, amelyek elzárkóznak a befogadástól - javasolja a német külügyminiszter."
Jóember! Mi nem csak a magyar befogadástól zárkózunk el, hanem az EU általi befogadástól is. Téged is szívesen elzavarnánk Afrikába.. Ha a német férfiak "üzemképtelenek", akkor hozassatok be SAJÁT kontóra bikákat, bennünket pedig felejtsetek el betelepítés ügyben. Nekünk elég lesz, ha a magyar férfiak hazajönnek. A konszenzusos döntéshozatal eltörlése pedig egyenlő az EU halálával. Mert a világ pénzén mindig meg lehet vásárolni a többséget, de azért mindenki nem eladó.

Másik bevándorló Bizonyára Putin...
A nyugat-nílusi láz az egész Balkánon terjed, többen haltak bele kórba Szerbiában, Görögországban, Romániában, Bosznia-Hercegovinában és Koszovóban is. Anno is rengeteg beteg - köztük számos AIDS-es vágtatott hazánkon keresztül a német segélyre a német lányokhoz. Szerencsére, hazánkban kevés erőszakot követtek el, mert siettek a paradicsomba.

Ahonnét importálni kellene a nyugatnak bikákat.

Mentálisan sérültek
Augusztus 25-én Agrigento város egyik ügyésze indított eljárást Matteo Salvini és a kormánya ellen emberrablás, hivatali hatalommal való visszaélés és jogcím nélküli fogva tartás címén.
Ugye, egy egészséges ember azt várta volna, hogy a "mentőhajó" kapitányát embercsempészésért lesittelik. ..a kimentett (fedélzetre vett) "fuldoklókat" pedig szülőföldjükre szállítják. S az EU megdícséri az olasz kormányt, amiért az EU határán megállította a vízum nélkül érkező hívatlan vendégeket. Valamint számon kérik rajta, hogy mit keresett az olasz parti őrség hajója a SAR zónán túl? Ezzel szemben azt látjuk, hogy a törvényesen eljárót veszi vád alá a soros főnökei által kilóra megvett - jogállamiságot biztosító - ügyészség. Persze, az olasz kormány is lehet kétkulacsos, s engedélyével ment a határőr hajó Afrikába import migránsért. Migrants. Ezt a 80 tengeri mérföldet teszik meg az import négerek gumicsónakon, tartalék motor, üzemanyag, evező, ivóvíz, étel és mentőmellény nélkül, hogy elérjék a "Soros" hajókat. Politikai menekültek Libya partjainál.

Gépfegyveres arabok Németországban
Ők már nem segélyből élnek, hanem dolgos két kezükkel eltartják családjukat.

Mondják, hogy a FRONTEX átvenné az EU határainak őrizetét. No problem, csak előbb zárják börtönbe a Junckert meg a FRONTEX vezetőjét embercsempészésért és kötelesség mulasztás miatt. Mint emlékezünk, a FRONTEX hajói hordták az import migránsokat Ázsia és Afrika partjaitól. Mellékesen, ha a német férfiak impotensek, s néger bikákra vágynak a német nők, akkor menjenek el Afrikába nagy óceánjárókkal, s vigyék a niger felesleget haza. Mire Hamburgba érnek, a néger már kívülről fújja: Noch ein mal.

Elosztást sürgetnek
A déli államokba importált afroázsiai emberek után már felvették a fejpénzt. Most átpasszolnák őket hozzánk. De ők vannak elmaradva gazdaságilag jobban. Nekik kell a sok gazdaság fellendítő analfabéta.. Nekünk itt a "rejtett tartalék"! Majd csak megszokja a román a szántást..

Nem zöld kártya!: Mint ismert, az USA-ba zöld kártyával bejutó, ha 5 éven belül bűncselekményt követ el, akkor kitoloncolják. Mi pedig napi 8000 Ft börtönköltséggel évekig pátyolgatjuk, mielőtt újra ráengednénk a magyar társadalomra. Na, az ilyenek helye a Raleigh stúdióban lenne!

Magyarországtól egyszerűen el lehet venni a határvédelem jogát. Csak fel kell venni az unioba a balkáni államokat, s Bulgáriát kinevezni schengeni határnak a görögök mellé. Belső határokat pedig az EU-ban nem védjük.
Minden állam képes megvédeni az országhatárát, de a direkt importált afroázsiaiak ellen tehetetlen. Mert ha nem engedi be őket, akkor Brüsszel és Amerika morcos lesz. Ami gazdasági ellehetetlenítéshez vezet.
A határvédelmet megelőzően azt kellene elfogadni az unios vezetőségnek, hogy a migránsokat Európába hozó hajókat elkobozzák, a legénységet pedig bebörtönzik. Néhány hajó legénységének lesittelése után elapadna a jelentkezők száma.
A HIT gyüli TV-jében megint a bevándorlás párti kérdésfelvetés történt. "Ön támogatná-e, hogy uniós határőrség védje a magyar határt?" Majd Juncker és a FRONTEX vezetőjének hűvösre tétele után kellene erről tárgyalni. Mert ezek eddig nem védték az EU határát, hanem migránsokat csempésztek az EU-ba. A FRONTEX hordta őket, Juncker pedig fizetett.
Megjegyzem, a magyar határőr olcsóbb, mint a német v. francia. Ha ez a marhaság átmenne, akkor bevándorló afrikaiakat hoznának ide határt őrizni a bevándorló afrikaiak ellen. Küldjön az EU inkább pénzt, a tartozásukat is!

A migránsok jönnek. Mert túlszaporodnak. Mert szegények. Mert klimaváltozás van. Mert háborúkat gerjesztünk a térségükben. Mert mi hozzájuk képest gazdagok vagyunk. Mert több ország bennük látja a népesség fogyásának megállítását.
Felmerül, hogy először a migráns importot kell beszüntetni. Aztán lezárni a határokat. Majd a népesség csökkentési program résztvevőit megsegíteni. Nem hallal, hanem hálóval. Akinek meg kell a néger bika, az ne az úton hajtsa északra, mint az állatokat, hanem menjen értük hajóval. S az impotenst ne akarja kvótával más országra testálni.
Tudjuk, itt felmerül az USA és az oroszok szerepe Európa elszegényítésében. Mert a ránkzavart analfabéta milliók sokba kerülnek. Szükség meg nincs rájuk, Mert buta munkanélküli van az unioban elég.
Már 25 éve nem rajongok egy nyugdíjas politikusért, de a vak tyúk is talál szemet: "Minden menekült politikai. Mert a gazdasági menekült is a rossz politika áldozata."


Drábik migránsai. Kinek használ? Legális menekültek. Egy gyilkosságot, két nemi erőszakot és egy rablást is elkövettek Magyarországon a hazánk által menekültként és oltalmazottként befogadott migránsok 2016 óta.

Egyezkedett a frontex Albániával. Az EU-ból az albánokhoz menekülő migránsok után adott esetben Albánia területére is átmehet az EU-s határőrség.
Első körben be kellene tiltani a görögöknél az északi határra tett migránsközpontokat. Sokkal kezelhetőbb a migránshelyzet a szigetvilágban. Onnét nehezen pattan meg a bevándorló. Persze, ha a görög állam komphajókkal Európába szállítja őket..

Egyet lehet érteni azokkal, akik szerint nem kell drága kerítés. Még csak egy sor migráns, egy sor tűz sem szükséges. Csak 3 arabot elkapni és ivartalanítva visszaküldeni. Garantáltan messze elkerülik határainkat a 77 hurira vágyó muzulmánok.

A rendőrség csak áll és néz.. Svéd Gárda?
Legutóbb Angelica Wiktor 30 éves svéd nő öngyilkosságáról írt,akit brutálisan megerőszakolt egy szír migráns, de az asszony nem bírta el a lelki terhet, és véget vetett az életének. Ráadásul az erőszakoskodót "bizonyítékok híján" felmentették...
.. csakhogy olyan hívások is érkeztek, hogy "megerőszakoljuk és megöljük a gyermekeidet is". Sőt, bombával, robbantással is megfenyegették.

Menetjegyre várva
Etiópában jelenleg 928 ezer nemzetközi és 2,8 millió belső menekült él, és számuk a környező államok fegyveres konfliktusai, elnyomó rezsimje, illetve az országon belül felerősödő etnikai összecsapások következtében napról napra növekszik.

IQ 84 alatt a retardáltak vannak. Az arab IQ átlag 84.
"..a Németországban élő szír migránsok több mint 30 százaléka pszichés betegségben szenved."
A többi pedig születetten olyan. Majd lecsökkentik a német IQ-t a szaporulatukkal. Most van az aranykor ?

Bevándorlókra vágyik egy bauer. Akik egy bögre tejért kapálnák a földjét.

Orvosi eset
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket.
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.
Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.

A "nyílt társadalom" felé
Az EP kádertemetőjéből: az ideiglenes határellenőrzés akadályozza a személyek szabad áramlását, ezért csak kivételes esetben, és utolsó megoldásként lehessen bevezetni.
Valóban, a megoldás a kemény határvédelem lehet. Egy sor migráns... Ha nincs migráns, nem kell belső határvédelem. 1 napra sem..

Megszavazta a FIDESZ is a neoliberális EU-s képviselő javaslatát. Megkönnyítik a turistavízum kiadását Európán kívülről. Vajon visszafogadja az anyaország a turistát, munkavállalót? Ennek az Ujhelyinek még a szeme sem áll jól. Azért szeretném látni, amint Ujhelyi sárga mellényben összeverekedik a karhatalmi rendőrezred embereivel. Az se baj, ha most is felgyújtják Balo kocsiját.. Vajon bekerült a határozatba, hogy csak az anyaállam visszafogadási nyilatkozata esetén adható ki vízum?

Kommentész: "Ami a határvédelmet illeti, százszor is elmondtam, hogy fegyver nélkül nincsen védelem. Ha nincsen tűzparancs akkor mindegy, hogy van-e ott határőr vagy rendőr."
Amíg pár tíz betörő érkezik, addig elég a gumibot és az emberfölény. De, ha egyszer százával fognak érkezni, akkor már erőteljesebb védelem szükséges. Mert hiába a kerítés, a magas várfal, ha a várat nyulak őrzik..

Napjainkban is sokan félnek a muzulmánok európai térhódításától. Pedig mindenkinek lehetne eltartani való 4 felesége (igaz, 4 anyósa is!). Olcsó lenne az asszonyok ruházása: néhány csador és kuss! Egyedül a buzik lennének nagy bajban, mert az araboknál keményen büntetik a perverziót. Az antiszemiták is fellélegezhetnének, mert az arab verné helyettük a zsidót. Ők páholyból figyelhetnék a zsidóverést. Egy gond van csak: ki dolgozna a bejövő analfabétákra? Talán külön adót kellene kivetni a migránsbarátokra, amiből tartanánk a munkára alkalmatlan réteget.

Az ENSZ és a migráció
Közismert, hogy az ENSZ a Rócsildok kezében van. Vagyis továbbra is támogatni fogja az illegális migrációt. Miként a szír háború idejében, amikor a NATO által kibombázott családok menekülttáborokba kerültek, az ENSZ pedig harmadára csökkentette a fejadagjukat. A világ országait pedig kötelezték a határaik megnyitására: Tudjanak a vándorok akadálytalanul elmenni német és svéd segélyre.

Migráncsok, akik felvirágoztatják Nyugat-Európát. Mint ismert, 85-ös IQ alatt retardált, 70-es IQ alatt debil az ember. Az arab világ átlaga 85, a szubszaharai négereké 70. A magyar szakmunkás szint 90-110. Diplomásaink 125 felett vannak. Mint a térképről láthatjuk, a napbarnította réteg intelligenciája elüt a kaukázusitól. Persze, itt ÁTLAGokról esik szó. Amibe belefér a 160-as IQ-jú barna és a 60-as IQ-jú fehér ember is.

Ha nem lesz ember harcol a gép
Fegyvertelen drónokkal őriztetnék az EU határait. Amik beszólnának az őrsre: Aludjatok tovább nyugodtan, csak veszélytelen kábítószer csempészek lépték át a határt!
"A drónok maguk semmi újdonságot nem jelentenek, az ugyanakkor etikai kérdéseket vethet fel, hogy a gépeket lehet-e katonai célokra használni" - úgy mint repülő, tank, rakéta..

Migránspara
Mi a jó édes anyukájukat akarnak Brüsszelben a migrációval?! Mint írják, Brüsszel a legális migrációt támogatja. Ahhoz pedig mi köze? Minden ország onnét és azt fogadja be, akit akar. Kivétel az üldözöttek (Genfi egyezményben leírt) helyzete. De még az is képlékeny dolog, hiszen 1956 után is volt olyan dőre magyar, amelyik a déli határállamba menekült. Akit aztán visszadobtak, itt pedig annak rendje szerint felakasztottak. Több határon át sosem lehetett menekülni. Csak az első biztonságos országig, ahol már nincs életveszélyben és nem kell tartania visszatoloncolástól.

Bár szemantikailag a migráns "költöző, vándor", azért napjainkban a hívatlanul betelepülő gazdasági bevándorlót nevezzük migránsnak. S a legális munkást "vendégmunkásnak". Ugye, a vendégmunkást visszafogadja szülőföldje, s különben sem segélyre jön, mint a NATO üldözöttei, hanem dolgozni. A NATO által Szíriából elkergetettek Németországot, Dániát és Svédországot célozták meg, ahol a magyar minimálbérnek megfelelő összeg volt a ZSEBPÉNZ. Csak a magyar a munkabérből rezsit is fizet. Naná, hogy amíg ilyen elnyomottak vagyunk, addig nem akarnak hozzánk jönni! De még a gazdagabb hollandokhoz sem nagyon, mert ott meg dolgozni kell a migránsnak.
Egy gyári automatizációs hullám előtt állunk, ahol várhatóan a 85-ös retardáltak munkakörét veszik át először a gépek. A bevándorlók IQ-ja 85 alatti átlagban. S egy TV-ben szereplő diplomás hölgynek ellentmondva: Az IQ nem fejleszthető. Születési adottság. Nem tudást jelent, hanem képességet a tudás elsajátítására. Annyit jelent, hogy magas IQ-val és szorgalommal egyetemi tanár lehet valaki, a lusta, alacsony IQ-jú ember pedig utcaseprő. Estleg pénzszerzési cselekedetei révén börtöntöltelék.
A média alapján a harmadik világ országaiban azt gondolják, hogy itt kolbászból van a kerítés. (Mi is ezt hittük az USA-ról régen.) Aztán mikor ideér, rádöbben, hogy képességei alapján munkát nem kap. De nagyon szeretne jól élni. Jöhet a maffiósodás.
Az EU nem akadályozza az illegális migrációt, hanem segíti. Lásd a migránsokat begyűjtő frontex hajókat, NGO hajókat. A pénzmosásra alkalmas névtelen bankkártyák ajándékozása migránsoknak, miközben a magyar nyugdíjasnak igazolni kell, hogy nem pénzmosásra költi a nyugdíját. S az EU már elárasztotta Nyugat-Európát migránsokkal. Tessék megnézni London, Párizs stb demográfiai változását, ahol már a polgármester sem őslakó.

Professzor - Mi lehetett volna ott a portásunk ?!
"A migráció, amit a kampány fő témájává tettek, kettős hazugság – állítja a Klubrádiónak nyilatkozva Inotai András professzor emeritus közgazdász, az MTA Világgazdasági Kutató Intézetének volt igazgatója. Egyrészt azért, mert nincs, másrészt azért, mert ha lenne, nem tudnánk a határon megállítani."
Pedig nem látszik gyereknek. Emlékeznie kell rá, hogy a szocialista időkben sikeresen zárta a magyar határt véderőnk. De az olaszokhoz, spanyolokhoz sem volt egyszerű bejutni. S lehet, hogy a professzori szintet meghaladó fogalom, de a migráció is az EU jövőjét érintő kérdés. A brexit kevésbé. Mert anyagilag pénz az ablakban. Gazdaságilag pedig nézzék meg magukat a britek, ha a kontinens népe eljön tőlük! S marad a pakisztáni lordmajor népe..
Inotai András nem érti, mit beszél! A kutya sem akar kilépni az EU-ból, ha nem muszáj! Pusztán a migrációt szeretnénk megállítani, valamint demokratikussá tenni a kézivezérléses EU-t.

"A jelenlegi magyar politikáról a professzor úgy vélekedett, hogy folyik az emberek tudatos elbutítása, egyfajta szellemi népirtás zajlik." S íme, a prof nyilatkozata az eredmény! A vagy a prof születetten ilyen?

Nincs migráció csak bevándorlás segélyért
Mi az új a nyugat-európaiak tervében? Behordanák a migránst, aztán kötelezően a nyakunkra sóznák. Ha kell nekik, tartsák is meg! Majd ha nekünk kellenek, akkor elmegyünk értük hajóval, s nem állatok módjára hajtjuk be Európába őket.
Rócsild nem mond le Európa szétverésének tervéről. Mindenféle népvándorlás (Legális és törvénytelen. Munkavállalók és segélyre érkezők esetleg életüket mentők)
HVG: "Az unió tagállamaiban élő migránsok közel fele nem kívülről érkezett, hanem másik tagállamból, Magyarországon egyikből sem akad sok." S mi van a neoliberálisok által hangoztatott 86 000 magyarországi bevándorlóval?
Mint olvassuk, majdnem annyi kínai migráns érkezett, mint szír. S Kínába nem kellett elmenni a NATO bombázóinak.. S a legtöbb migráns Luxemburgban van, de ezek nem segélyre érkező arabok, hanem német és francia gazdasági menekültek. Orbán politikájának köszönhetően hozzánk kevesen érkeztek, hasonlóképpen a románokhoz, bulgárokhoz, lengyelekhez..


A nyugatra bevándorlók is veszélyt jelenthetnek számunkra. Mert ha állampolgárságot kapnak valahol, akkor már érvényes rájuk a munkaerő szabad vándorlása cikkely. S máris jöhetnek hozzánk az arab kábítószer- és lánykereskedők. Avagy ide utalják a Rócsildék a segélyüket névtelen bankkártyán.

A HVG nem változik
Mint ismert, a tisztességet nem ismerő neoliberálisok migránsokkal árasztanák el Európát. Ugye, fékezi az EU gazdaságát a sok eltartásra érkező analfabéta, valamint a bűncselekményekkel hergeli a fehér embert. Továbbá a végső cél Darwin fekete népével szétveretni Európát, amit aztán a Rócsildék saját szájízüknek megfelelően összeraknak. A HVG - bizonyára ingyen - ehhez asszisztál.
Ezek a neoliberálisok Európába hordják azokat a négereket, akiket nem tudtak tengerbe fojtani. Gyilkos egy banda. S a nyugat-európai hottentották, akik az EU-t is irányítják, csatlakoztak Rócsild tervéhez.
Nem rasszizmusból ágálok a tervük ellen! Csak már így is több a debil Európában, mint amennyi elviselhető. Meg persze, a szuper életszinvonalamat is féltem a panelpalotámban. S NEM KELL BŰNÖZŐKET IMPORTÁLNI! Terem az magától itt is..

FRONTEX a kecske, az EU a káposzta.
Görögország, Bulgária és Magyarország határőrei különösen brutálisak, derül ki EU határőrizeti szervének kiszivárgott, belső jelentéséből.
Ugyanis ezekben az országokban nem szüzek hordják a pizzát a migránsok elé.
„ütések, rúgások, gumibotozás, kutyaharapás." Több menekült szerint ezt kapja az a magyar rendőröktől, aki átlépi a határkerítést. Pedig egy golyó mindent megoldana..
"sérti a nemzetközi jogot, ha menedékkérőket erőszakkal kísérnek vissza a határon". Milyen menedékkérő az, aki betör hozzád ?! Ott vannak a beléptető pontok, mellettük a menedékkérők zsáktábora. Aki jogosan érkezik, az azonnal, vagy menekültkénti elbírálás után - bántatlanul - beléphet. A FRONTEX pedig régen megérett a börtönre! Hab a tortán, hogy hazánk nem Szerbiába, hanem a kerítésen túli magyar területre (10 m) vezeti vissza az eltévedteket.

Salvini tévedése
Az olaszok pénzbirsággal fenyegetik a világ pénzét birtokló Rócsildok NGO hajóit. Majd elveszik tőlünk a hiányt valamilyen pénzügyi trükkel! Sokkal hatásosabb lenne a hajók elsüllyesztése. Az 5. után nehéz lenne személyzetet toborozni. Mert jó a könnyű pénz, de az élet fontosabb.

Rócsild strómanja
„Ez a rendőrségi elutasító határozat öngól, mert egyértelművé teszi és beismeri, hogy a magyar hatóságok éheztetik a tranzit-zónában lévőket, ezzel EU-s jogot sértenek, ez pedig megkönnyíti a bizonyítási eljárást a jogsértés megállapítása tárgykörében” – mondta megkeresésünkre Magyar György. "
Ugye, a be nem fogadottak eltartása nem a népünk feladata. Tartsa el őket az, aki ideterelte! De milyen az az ország, amelyik területére engedte ezt a siserehadat. Ez a magyar sem lesz okosabb, csak öregebb! Ha elterjedne, hogy határainknál a természetben ingyen vacsora vár minden éhezőt befogadás nélkül is, hát lenne jelentkező. Kezdve a hajléktalanná tett magyarokkal, sosem dolgozott nemzetiségeinkkel..

Újra kezdjük
Olaszország a dublini menekültügyi egyezmény reformjáért fog síkra szállni, és úgynevezett európai humanitá­rius folyosók kiépítését sürgette.
Olaszország ismét kaput nyit a segélyre érkező négereknek, majd továbbítaná a beengedetteket pl hozzánk. Az olasz miniszterelnök a sajátjával verje a csalánt!

Görögország schengeni határ?!
A görögök ismét megkezdték a migráns importot, mert az EU nem engedi el az euróban felhalmozódott adósságukat. Pedig az eurozóna igazán szolidarítást vállalhatna a PIGS országokkal! Előbb-utóbb úgyis fizetniük kell az euros társaknak!
A görögök nem megvédik a határaikat, hanem kinyitják, s taxiztatják a kontinensre a migránsokat.. Az olaszok legalább a Rócsildék hajóival vitetik magukhoz a bevándorlót. Ezért pénzügyi segélyt kapnak.

Afrika zár
Afrikában több ország, köztük Szudán és Kenya is lezárta a határait, egyrészt a migráció, másrészt pedig az illegális áruk áramlása miatt. Mindeközben Európában egyre inkább megnyitják a határokat, az új baloldali olasz kormány sorra engedi be a migránsokat csempésző hajókat, Svédországban pedig a közigazgatási miniszter szerint még több migránst kellene behozni, hogy feltöltsék velük a munkahelyeket.

2019.11.07. Ma adtam el egy darabka földet egy magyar származású osztráknak. Biztonsági tartaléknak vette, mert szerinte Ausztria (főleg Bécs) lassan élhetetlenné válik a migránsok miatt. Bécs 2/3-a migráns.

Dublin-Belfast
"Nehéznek bizonyulhat az Észak-Írország és Nagy-Britannia közötti áruforgalom ellenőrzési feltételeinek megteremtése a jövő év végi határidőre egy kiszivárgott brit kormányzati dokumentum szerint."
Pofon egyszerű a megoldás! Az NGO-kat oda kell irányítani az Afrika partjainál kimentett négerekkel. A britek nagyon gyorsan fel fogják építeni a határzárat. Vámállomásokra meg csak a határon átvezető főutaknál van szükség.
A kereskedelem zöme feltehetőleg az olcsó tengeri szállításokkal bonyolódik le. Kivétel a gyorsan kézbesítendő kamionos áru, amely feltehetően az M1 autópályán fog lezajlani, s nem a falusi földes utakon. Melyeket drónokkal lehet ellenőriztetni.

Migráncsok
A montenegrói Igalo központjában migránsok kegyetlenül meggyilkoltak egy határrendészt, aki előállított három bevándorlót, mivel azok nem tudták igazolni személyazonosságukat.
Nem volt annyi esze a határőrnek, mint az EU-nak! Tudnak a migráncsok gyalogolni is az autó előtt. S a tűzparancs sem egyirányú. A határnál bármelyik fél lőhet.

Bécsi szelet
Bécsben minden második tanulónak nem német az anyanyelve. A 2017/18-as tanévben 1,1 millió tanulót tartottak nyilván, és több mint egynegyedük (26%) nem a németet használja, viszont a közép- és műszaki iskolákban a tanulók háromnegyedének nem német az anyanyelve. Az ország más részeinek közép- és műszaki iskoláiban a tanulók egyharmada nem németül kommunikál.

Oroszok a spájzban
Egy oltalmazott státuszú, Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy egyetemistát Budapesten – írja a police.hu.
Mondjuk, az éjszakában vele tartó egyetemista lányról is meglehet a véleményünk.

Turky
Törökország már nincs abban a helyzetben, hogy fel tudja tartóztatni a menekülőket - jelentette ki Ömer Celik, a kormányzó török Igazság és Fejlődés Pártjának (AKP) szóvivője pénteken a CNN Türk hírtelevízió élő adásában arra a korábbi értesülésre reagálva, hogy az ország megnyitotta határait az Európába vágyó menekültek előtt. Törökország nem tartóztatja fel tovább a menekülteket – ez a válasz az orosz légicsapásra
Mint ismert, a Szíriát megtámadó török hadsereg orosz fegyverekkel találta szembe magát. 33 török katona meghalt. Most rászabadítják Erdogánék a "menekülteket" - Az EU-ra válaszul. Putyin ettől biztosan megijed. Görögök erősítik határvédelmüket. Megjegyzem, Törökország határain szögesdrót és tűzparancs van. Akkor kikről beszélünk? Csak nem a szíriai turk menekültekről?

Nagy baj készül Afrikában
A WFP szerint a térségben már most mintegy 20 millió ember élelmiszerellátása került veszélybe, és három hónapon belül ez a szám 43 millióra emelkedhet.
Migráció
Csonkítás, lefejezés, pornó: ezt rejtik a migránsok elhagyott telefonjai.

Kopasz Weber
Az Európai Néppárt EP-frakciójának a vezetője szerint "hatalmas gazdasági, társadalmi és társadalmi megrázkódtatásokat nem lehet nemzeti-populista politikával vagy kultúrháborúval kezelni, ahogyan azt Magyarország miniszterelnöke kívánja".
A migránsokat is az EU állította meg, nem Magyarország? Ha Orbán nincs, akkor minden szemét törvényt átvernek az EU képviselők, akiket a Rócsild fizet. S Weber egyetlen helyes lépése, hogy a Rócsildok által eladósított déli államokról az északiakra tolná az adósságterhet. Fizessenek a svédek a görög hedonizmusért!

Az egyiknek sikerül..
Miközben a szomszédos országoktól elzárkózik Németország, a debil afrikaiakat repülővel beengedi. Bizonyára a covid mellé afrikai pestist is szeretnének a németek!

Félrelépett
"Aknarobbanásban életét vesztette egy illegális határátlépő, egy társa súlyosan, egy másik pedig könnyebben megsérült a közép-horvátországi Saborsko járáshoz tartozó erdőben"
olcsóbb és hatékonyabb a kerítésnél. Ráadásul a Rócsild bírái sem ítélik el a horvátokat, miként a magyarokkal tették a tranzitzónák miatt.



Politika
Nyitólap