Itthon történt 3.


Kis ország vagyunk, egy a söpredékünk!
A gugli szerint a honlapom nem biztonságos. Mit tettek vele gugliék?


Marakodás a pénzen. Jöhetnek a régi hercegek is kárpótlásért? Kérem a kastélyom árát!


Nyugiban
A 13. havi nyugdíjat - mint ismert - évente egy heti nyugdíjjal növeli a kormány, ez jövore 160 milliárd forintos terhet ró a költségvetésre, egy fél havi plusz lesz már tehát a tavalyi nyugdíjhoz képest. A portál számításai szerint a 0,6 százalékos idei év közbeni korrekciót is figyelembe véve 74 ezer forint körüli pluszra számíthat egy átlagnyugdíjas jövo februárban.
Ha 148 000 Ft átlagnyugdijat megemelik 3,6 %-kal az 74 000 Ft pluszt jelent? Vagy az egész évi emelést irja februärhoz? Vagy hozzáadjuk a 13. havi felét is?

Ki tudja, mit hoz a holnap
Megrohanták a magyarok a bankokat: fejvesztve adósodnak el, mintha nem lenne holnap
Nagy az infläciós värakozäs. De biztos, hogy lesz älläsod?

Karäcsonyék eladósitanák az orszägot. Majd kapnak az Apro unokätól, mint a Viktor!
Klärika egy kicsikét..
Teljesen szembe megy a Rocsildok tervével, akik az EU országait adósságcsapdäba zavarnák. A cikkben retusält länykori fényképe látható. Klärikät zavarja, hogy nem nött a családi pótlék. Miközben a nagyfönökei häborúval, járvänyokkal ritkitanäk a bolygó túlszaporodott népességét.

Karácsony eladósodna
A Rocsildék szivesen nyomtatnänak nekünk némi dollárnak nevezett szines papirdarabot. Ami egyenértékü a viläg pénzének inflációjával. Bezzeg Dobrev Klára elitélte Orbánt, amiért az hitelt vesz fel. S ha szuverén orszägok maradhatunk, akkor Klárikának igaza van. De ha bedarálnak bennünket az euros csapatba, akkor téved.

Európai szügyészség
Mindig akad egy Rocsild talpnyaló, aki európai ügyészséget akar. Nem akarja látni a nyomorult, hogy ha a nemzeti ügyészségre nem tud hatässal lenni, akkor a brüsszelire még annyira sem. Mint az emberjogi biróság, amely a börtöntöltelékeinknek kárpótlást fizettetett a magyar állammal (velünk), vagy egy kiutasitott világcsavargót kárpótoltatott velünk, amiért kiutasitottuk hazánkból. S ha ez nekünk nem tetszik, mehetünk a sóhivatalba.
S nem az a baj, amit helyiek ellopnak, s azt bármikor elrekvirálhatjuk. A baj a külföldre vitt vagyonnal van, mert az örökre elveszik. Most lépjünk ki az EU-ból?
Hála istennek, nem csatlakoztunk ehhez a szemfényveszto játékhoz. Persze, a hamis hitelböl sem kérünk (750 milliárd euro), igy azt ellenörizni sem kell nálunk.
" „Az Alaptörvény azt is kimondta, hogy a legfobb bírósági szerv a Legfelsobb Bíróság, ugyanakkor ehhez képest senkit sem zavart, hogy ’94 óta benne voltunk a Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának rendszerében."
De zavart! Tisztességtelen dolog volt belelépni az emberjoginak nevezett gittegyletbe! Sokba volt az nekünk!

Turos a háta
elutasította az Európai Bíróság a magyar kormány keresetét a Sargentini-jelentés kapcsán. A döntés értelmében az Európai Parlament jogosan hagyta figyelmen kívül a tartózkodásokat a szavazatszámlálásnál.

Pedofil harcosok Hány évet kapnak?
GYERMEKNAPRA JELENT MEG A GYERMEKEINK MEGRONTÁSÁT TERVEZö MESEKöNYV.

Pedofil ellenes törvény
A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2017-ben már kimondta, hogy jogsérto az orosz propagandatörvény: megsérti az Emberi Jogok Európai Egyezményének a véleménynyilvánítás szabadságáról, illetve a megkülönböztetés tilalmáról szóló cikkelyét.
dr Pócs Alfréd ? Vagy csak az aberráltnak vannak jogai?
elhatárolódnak Bagdy Emoke nyilatkozatától, aki szerint többek között „óvodáskor között kapja meg a gyermek azokat a kulcsingereket, amelyek hozzásegítik, hogy a biológiai nemével azonos társadalmi nemben vállalja, hogy hová, azaz melyik nemhez tartozik”. Szerintük ezek „szakmaiatlanok és a tudomány mai álláspontjával ellentétes tartalmú állításokat tartalmaznak Nem vagyok beszélő viszonyban a "tudománnyal". De tessék megnevezni azt a barom pszichologust, aki szerint Emoke állitása hamis. Bár Emöke azon állításával, hogy az aberráció nem betegség, én sem értek egyet.

Dugódíj a Bp-i férfiaknak
De mi lesz, ha minden magyar település bevezeti? Szegedtöl Bp-ig hány településen kell áthajtani, ha nem autopályán megy valaki? Miközben az autopályákat most akarja idegen kézre játszani a kormány, mint Feriék a kommunális szolgáltatásokat. Mint emlékszünk, a dijak fel, a szolgáltatás minösége le...

Támadnak a buzik
"A kezdeményezés szövegezoi emlékeztetnek rá, hogy a magyar Országgyulés június 15-én olyan törvényt fogadott el, amit eredetileg pedofilellenesnek szántak, de amiben megakadályozzák, hogy a 18 éven aluliak számára bemutassák a homoszexualitást, ami szerintük sérti az emberi jogokat és az információszabadságot."
Gyógyítani kellene ezeket a szerencsétleneket!Akik oda teszik a szaporitó szervüket, ahová az való: a szarba. Vajon nem sérti a fiatalok jogait, hogy a bombakészítést, a gyilkosságok elkövetésének módjait nem mutatják be az ifjúságnak? Sok a buzi a rendszerváltás következtében. Ugye, az eröszakos térítések.. ha kell az állásod, imádkozz érte.

A német buzik
szintén ki vannak akadva, hogy nálunk nem lehet a kiskorúakat megrontani. Legaläbb is hivatalosan nem. Tisztázzuk: senki sem üldözi a homokosokat nálunk. Bezárt lakásukban seggbe, szájba... Csak nem terjeszthetik beállítottságukat a gyermekek körében. Ez fáj nekik. (Régi szép idök, amikor a munkanélküli letérdelt az állásért a buzi elé..)

Sok a buzi a tanárok között?
Lehet, hogy a "gyermekszeretet" vitt sokakat a pälyära? Mindenesetre megkülönböztetett figyelemmel kell kisérni a pedofil gyanús pedagógusok tevékenységét.

Von der Leyen: „Ez a magyar törvény egy szégyen”
S mennyire szégyellhette magát a nagysága, amikor a magyar buzit elzavarták Brüsszelbol! Mi több, a villámháritón kellett menekülnie. De majd eltartja az asszony!
„Ez a törvény megkülönbözteti az embereket szexuális irányultságuk alapján, és sérti az Európai Unió alapveto értékeit. Ez a magyar törvény szégyen" - mondta.
Mert mindig ezeket a kedves gyermekszereto embereket bántják! Nekik is joguk van a szexhez! A te gyerekeddel... vagy a kecskével. Ällatvédok?

A buzik térdre szeretnék kényszeríteni a magyarokat. Kik fognak elöször imádkozni nekik? S mióta europai érték a homokosság? Még ha a covidra mondanák...

Uton
a magyar kormány koncesszióba adná a magyar gyorsforgalmi utak jelentos részét annak fejében, hogy a nyertes 273 kilométer utat kibovít, 272 kilométert épít és 538 kilométert felújít.
Mint amikor a szocik eladták a kommunális szolgáltatókat! A dijak meredeken fel, a szolgáltatás minosége meredeken le. Mert a magántulajdonos haszonra törekszik. A leheto legtöbbre. A magyar autósok zöme pedig kiszorul az autopályákról az elhanyagolt alsórendü utakra. Mert a pénzt autoutakra költöttük. Momentän épp az évtizedekkel ezelott épült M6-os felújítása folyik gozerovel. ( A Dunaújváros és Bóly közötti szakasz átadása 2010-ben történt meg.) Titkos, hogy ki nevet végén.

Buzik
" az EU nemcsak egy belso piac, hanem rendelkezik egy értékekbol összeálló alappal is, és ezen értékeket nem lehet megkérdojelezni – mondta." (Merkel)
Bizony! Ilyen a gyermekek védelme a buzik és egyéb aberráltak ellen. Ha nem férnek a borükbe, akkor ki az EU-ból az aberráltakkal!

Enyhe törvény
A gyermekeink megrontóira a legsúlyosabb büntetést szabnám. A buzit én sem üldözném. Gyógyíttatni kellene öket! De senki sem nézi, hogy mit csinál a kecskével a bezárt lakásában. (Hol vannak leirva a nyugat homo politikusainak értékalapjai, melyhez mi is csatlakoztunk? A csatlakozási tárgyalásoknál csak a mákostésztát emlegették.)
Nagyon enyhe törvény: Bezzeg a buzik habozás nélkül éltek az erőfölényükkel, ha módjukban állt.

Olyan nagy ember vagyok, hogy Karácsony Gergely szólalt meg a telefonomon (választ nem várva), hogy szavazzak rá. Mert ö majd igazsägos lesz. Meg szegény barät. A bevándorlást, aberráltakat nem emlegette. Az igazságosságot sem részletezte. Utalást sem tett rá, hol ismerhetné meg a hívö ember részletesebben szándékait. Csak szavazzuk meg! Láthatóan a hülyéknek szánta szövegét.

Jakab Péter holokauszt túlélő család sarjaként (a la Horthy) tämadja Olstein csapatát.

Pride buzi büszkeség napja
Náci karlendítéssel üdvözölték a fotóst a Pride-on
Végül is az SA homokosai is a hosszú kések éjszakáján épp egymásnak örültek.

Buzik 2 OV levelét megírta
Még a "szolgáltatás akadályoztatása" is szerepel a brüsszeli vádakban. Mert milyen dolog az, hogy az iskolákban nem lehet a prostiknak dolgozni !?
Esetleg füvet árulni... (Olvasom: OV széttette a lábát! Lehet jelentkezni civil szervezeteknek, amelyek szexuális oktatást akarnak tartani az iskolákban. ...unokákra maradt ez a szerszám...)

Ertjük, hogy a Rócsild csoport az aberrációk terjesztését is be akarja vetni a népességcsökkentés érdekében. Csak pont az értékesebb réteg megy a levesbe.

Magyarázom a bizonyítványt Bajtársak! Äldásom rátok.
Meleg helyzet: Ha 30 000 büszke vonult fel, ami bizonyára a jéghegy csúcsa, akkor hazánkban akár 300 000 buzi, leszbika is lehet. Ideje lenne megkezdeni a gyógyittatásukat!

Magyarország túlfogyaszt
Szólni kellene Kolompár Kálmán családjának, hogy fogják vissza magukat. Csak az uralkodó osztály privilégiuma a munka nélküli magas jövedelem! (Mondja még valaki, hogy Európa szegényei vagyunk!)

élünk és meghalunk..
Egy kisvárosnyi szlávval (sváb, kinai..) kevesebb maradt hazánkban.

Sosem volt normális
Ez a emberformájú európai szügyészséget akar! Nincs még elég idegen a magyarok nyakán ?

Matematika 800 ezren nem nyaralnak
Ha hazánkban 2 millióan élnek a létminimum alatt, akkor hogyan lehetséges ez? Nem 8 milliót akart írni Klárika ? Akik nyaralnak.

Gyermeknevelö aberrált
Mostohafiát, saját lányait... A példa

Szefárd-Askenázi belháború
Az, hogy OV gengszter-e, innét lentröl nem látszik. Viszont, ha Magyarországon totalitárius rendszer lenne, akkor Jakabot már félreállították volna.

Pályadij
Ugye, ha odaadják valakinek a kész autopályát, az olyan, mint a szocialista csókosoknak a MANYUP volt: Nem kell tenni semmit, csak besöpörni a milliókat. Se befektetés, se kockázat, csak süttetni a hasunkat a napon, közben a magyar rabszolgák dolgoznak nekünk.

Tóth Andi
"„Ha szültetek, neveljétek oket” – Tóth Andi brutálisan oszinte kommentje az ot támadókról "
Nagy igazság! A szülö kötelessége az utódokról való gondoskodás. Még az állatoknál is. Nevelni, tanítani, táplálni, gyógyítani... Ha erre nem képes, akkor ne szüljön!

Apró Antal unokája hezitál: "választanunk kell, hogy Orbánt vagy Szent Istvánt követjük-e"
Na kis szentem, most melyik szentet ? Mellesleg I. István korában már nem tartozott a nyugat hazánkhoz.
Korona Tanulj tinó!
"Szent István király nem III. Ottó császártól kért és kapott koronát, hanem II. Szilveszter pápától."
Bele is van írva a korona belsejébe: Szilveszter papától Pistikének 1000 Karácsonyán. (De miért bizánci kereszt van a koronán?)

Jakab, a holokauszt túlélö
hozzáfuzve, „aki maffiaállamot épít, az a tolvajok királya lehet ugyan, de a nemzeté soha, mert a nemzet mi vagyunk, tisztességes magyar emberek”.
Az ösmagyar Brenner Koloman: Valós veszély a Huxit. (Kire nézve?)

Lendvai Ildikó elvesztette a szemüvegét? Nem is hasonlít a két madár egymásra! A friss képen (az afgán /usa/ menekültek mögött) vontatott inkább egy ragadozó madárra hajaz, mintsem a magyarok daru madarára.

Valahol igaza van, de nem ott és nem akkor
"A lebutítás évtizede ez, mondanám, csak az évtized emlegetésével szándékom ellenére máris nagyon politikainak is tunik, amit mondok. De hát ez van. Mindenkinek ugyanannyit ér a szavazata, a politikus meg tömegre gyúr."
Ezt nevezzük demokráciának: Ahol a retardált szavazata egyenlö a zseniével. A felvonulás mögötti történelem hamisítás nem zavarja a rendezö urat? Ahol a világot teremtö magyarságból afgán bevándorlót csinálnak?

Novák etnö túllött a célon
"a kormánynak is mindig határozott volt az álláspontja, hogy a szexuális orientáció magánügy, és mindenki a saját orientációjának megfeleloen szabadon élheti az életét."
Persze, a pedofilia már közügy. Nem az a baj, hogy a testnevelö tanár buzi. A baj, hogy - bizonyára nem ok nélkül - ez közismert róla. Remélhetöleg az iskola igazgató figyel rá. Ne kelljen a szülöknek agyonverni, mert buzerálja a gyermeküket! Novák etnö ezzel a PDSZSZ ügyvivöjének szintjére süllyedt. Ott a helye! Lehet, hogy a szexuális orientáció mindenki magánügye, de a gyermeknevelés csak az arra alkalmasaké. Akadnak beteg emberek, akik a saját gyermekük nevelésével is visszaélnek, másokéval meg pláne.

A firkász és a demokrácia
Már az ókorból ismert szó a demos és a deimos. Ahol a nép döntött, de elötte meghallgatták a hordószónokokat az agorán, akik igyekeztek befolyásolni az egyszerü ember véleményét. Napjaink hordószónoka a media. Ahol a mediát fizető politikai hatalmak igyekeznek nézeteiket elfogadtatni. Olyan ez, mint a nagy munkanélküliség idején a buzitoborzó. Ha letérdelsz, lesz állásod. Mert a melegek szeretettel várnak. Földes Péternek írnám: Abszolut demokrácia sosem volt és sosem lesz. Mindig vannak egyenlőek és egyenlőbbek.

Startolt az ellenzék
"Jakab Péter kimondta: az ő számára Polt Péter közönséges bünöző, és a jogállam helyreállításának alapja, hogy börtönben a helye a legfőbb ügyésznek. "
Ez az ávós nem hallott még az ártatlanság vélelme fogalmáról? A csapat mellesleg hozta a formáját..

Baráti tüzben
Dobrev Klára (Apró Antal unokája) érzi magában az eröt. Lehet, hogy sok "Star Wars" filmet nézett ? Aki lopott, azt börtönbe! Miként a Ferit is...
Jakab Péter elszámoltatást akar, mint az elsö Orbán kormány után az MSZP ökle.
Karácsony Gergely újraegyesítené Magyarországot. Az erdélyi magyarok mellette állnak! Gergely új alkotmányt is akar, mert a mai tiltja a nemzetközi szerzödések népszavazásra bocsátását.
Fekete Györ András európai ügyészséget akar és más (fizetös?) egészségügyet.

Csórók
"A közgazdász szerint a magyar társadalom háromnegyede az európai szegénységi küszöb alatt él"
Tessék belegondolni, hogy 17 ooo ember kevesebb nyugdijat kap, mint 28500 Ft. Ha ezt euroba váltanák át, s a német árakhoz felzárkózó piaci árakon kellene ezeknek az embereknek megélni! Még a hid alatt lakva sem lenne elég... Napi 2 euro, miközben 1 kg kenyér 3 euroba kerül.

Lefelé kerekítve
Az összeírásban való részvételt Budapest és néhány nagyobb város – például Pécs, Szabadka – megtagadta, azonban így is 274 940 fot írtak össze, akik közül 104 750 fot tettek ki a magyar, 82 405 fot a cigány, 67 046 fot a román és további 20 739 fot a más (német, szlovák, szerb, ruszin, horvát, egyéb) anyanyelvuek (OMKSH [1895]).
Saját becslésem szerint a cigánynak mondott emberek száma a tízszerese a statisztikai számnak. Legalább 2 millióra teszem a magyar cigányság létszämät. Tudom, hogy Sopron felé az 5%-ot sem éri el az arányuk, de Baranya, Nógrád, Borsod megyékben a 35%-ot is eléri.

Fekete Györ András és társai felvonultak Pécsett. Vitték a Karácsonyt is?

Ennyire Feri sem buta
Csak a butáknak beszélt. Minden értelmes ember tudja, hogy Soros csak a világ urainak szimbóluma. Aki lényegében csak egy kifutófiú. Eredj Gyurka, adj egy puszit Junckernak!
A Jakab, a Hadházy meg a Tordai hazánk legjobban fizetett bohócai. 2 millió havonta..

A Feri szócsöve
"Jelenleg egyszeruen nincs központi szabályozás arra, hogy ki mikor, milyen állapotban és milyen feltételekkel mehet be dolgozni."
Mikor én dolgoztam még, akkor elöírás volt: A munkahelyen munkára alkalmas állapotban kell megjelenni. Azt pedig, hogy ki kovidos, a pcr teszt sem tudja biztosan megmondani. Lehet, hogy már mindkét oltáson túl van, mégis belehal a kovidba. S virus ellen nincs gyógyszer! Megelözésre lett volna az orrspray, de nálunk nem engedélyezték. Mellesleg ezer más betegség is van a kovidon kivül. Mindenre mindenkit minden nap nem lehet ellenörizni.

Félreértve
A közúti fuvarozók nem érzékelték, hogy az angol helyzet más. Ott az alacsony keresetü lengyel soföröket küldték haza, s nem volt, aki fuvarozzon helyettük. Nálunk viszont a MOL vagy az áruházak szállítójármüvei saját kezelésben vannak, saját dolgozókkal.

Ellenzéki összefogás: Márki-Zay: aki Dobrevre szavaz az hazaáruló.

Mért nem varjú kaszál?
A varnyú nem egy okos állat. Ugye, az infláció az egész világot sujtja. Mert mindig van egy csoport, aki anyagi elönyöket szeretne mások rovására. De csak egy nemzeti torta van. Ha valakiknek vastagabb szeletet vágunk belöle, akkor másoknak vékonyabbat kell adni. Lehet mondani, hogy adjunk a pedagógusoknak bért, de akkor tessék megmondani, hogy kitöl vegyük el azt a pénzmennyiséget?
Infláció pedig a fedezet nélküli pénzkibocsátás. Amikor a kormány az egész társadalomtól veszi el az egy csoportnak adandó pénzt. Ami aztán drágulást okoz a piacon, mert több a pénz, mint az áru. S ez nem fideszes találmány, miként az építöiparra alapozott gazdasági felfütés sem az. A Rócsild csoport kezdte. Tetszik ismerni, a Soros fönöke.

Eladva 2006
a British Airports Authority International Holdings Ltd. 464,535 milliárd forintot (1,25 milliárd fontot) kínált - a Hochtief Airport és a Hochtief Capital ve-zette német-kanadai konzorcium ajánlatánál mintegy 58, az ugyancsak német Fraport - Deutsche Bankénál 114 milliárd forinttal többet. Így némi hezitálás után - amirol még lesz szó - az ÁPV Rt. a britekkel kötött szerzodést.
Visszavennénk 2021
A kormány eltökélt, hogy - akár egyedül, akár konzorciumban - megvásárolja a Budapest Airportot (BA) és úgy tunik, az ajánlott 4,44 milliárd eurós ár a külföldi tulajdonosoknak is tetszik.
Nagy üzlet! Eladtuk 1,3 milliárd euroért, s most 4,4 milliárdért visszavennénk. Analogia: kommunális szolgáltatók, autópályák..

Minden bolond újságíró lehet?
Szánalmas kis firkász! (ez a lényeg) A kormány nem tiltja meg a teljesen felesleges maszkviselést. Aki akarja, hordja. Aki azt hiszi, hogy a vakcina megvédi, az oltassa be magát. De senki se várjon a kormány utasítására! Az iskolaigazgató pedig a szülöket kérdezze meg! Akarnak-e otthon maradni a gyermekükkel, vagy kell a pénz a hiteltörlesztésre ?

Adómentes
minimálbért akarna az MSZP. Volt már erre példa. Csak akkor azért lett eltörölve, hogy a minimálbéres is érezze: Teljes jogú tagja a társadalomnak, s adóforintjaival ö is hozzájárul a közjóhoz. A minimálbért úgy kell megállapítani, hogy adólevonás után is fedezze a létminimumot. Söt, a 2/3-a fedezze! Met a nyugdijba vonulónak is jár a létminimum.

Kanászkürt
"Az orvosok bérén emeltek ugyan valamennyit. Ám ennek is csak annyi haszna volt, hogy elmérgesítette az orvosok és az ápolók közti amúgy is feszült hangulatot."
Egy milliós orvosi átlagbérröl szólnak a hírek. Meg munkakerülö ápolónökröl...

a milliárdok eredete
Egyik részvényese Vámosi-Nagy Zsolt, mellette tulajdonos még a most tihanyi birtokot vásároló Orosházi Ivett Éva. Persze, lehet, hogy a havi keresetéböl spórolta össze..

Feri megbocsát
azoknak, akik hagyták kilövetni a szemüket s azoknak a titkos rendöröknek, akik a TV székház ostromát irányították. Ahová kólát lopni ment a focihuligánok hada.

Tutsek Gusztáv
dédunokája, Gyurcsány pártfogoltja (Toroczkai) is megszólalt. Szidják a gazdit lejáratni akaró? filmet. Nem értik, miért maradt ki a székházostrom célja, indoka a filmböl?
Nos, élünk még páran, akik tudják az okokat. Ugyanaz, mint a Baló odavitt roncsautójának a felgyújtása, a müködöképes tank kiállítása. Legyen minél nagyobb a balhé! A tisztességes tüntetök között több TV kamera is volt, amelyek alig várták, hogy végre történjen valami. De a tüntetésröl leszakadt 300 ember (Feri bérencei?) mindenáron a TV székházban akartak peticiót beolvastatni. Amit nem védett meg a székház mögé bujtatott rendörhad. Feltehetöen az események eldurvulására vártak, hogy aztán statáriumot lehessen hirdetni, mint DK nagyapja idején. Ezek a petició benyújtók a Feri emberei, vagy megtévesztett hülyék voltak. Emlékezzünk! A titkos rendörök mutatták meg az "ostromlóknak", hogy a zászlóruddal kell a rendörök lábát ütni.

A szennylap szerint 2006-ban ZAVARGÄSOK voltak.
Pedig csak tüntetett a nép egy hazug, semmirekellö kormány ellen. Amely a tüntetést demokratikusan vérbefojtotta. (szocialistásan: folytotta). S milyen bizonyítékot vár a szerkesztö, ha a Feri rendörminisztere vezényelte a népellenes rohamot, s a titkosrendörei szították a hangulatot a tömegben? Amiért a görényt végül kitüntették.

Zsiday virológus
Hazánkban még 3-400 ezer öreg nem oltatta be magát. Közülük végez 5% a 4. hullám alatt, ami 15-20 ezer öreg. A többit a következö hullámok alatt segítik át.

Szereptévesztésben
Kunetz Zsombor - az ATV egészségügyi szakértöje - szeretné a nyunyóka helyett ellátni a tisztiföorvosi állást. Mert neki minden adat kell az egészségügyi kormányzattól. A titkosszolgálatok jelentései nem érdekelnék ?

Fertö
"A legutóbbi kormányülést is végigfertozhette Gulyás, még sincs kontaktkutatás."
A cikkíró feledi, hogy a miniszterelnök úr 3 oltáson van túl. S az 100%-os védelmet ad a Pfizer szerint. (Már az elsö után 95 %!) Azok ott védett férfiak. A Gulyásnak sem lesz semmi baja! Bár ha még egyszer elszólja magát...

Kilóra megvettek
Tudom én, hogy az állatorvosi gyengébb emberek szakterülete, azért annyi lehetne, hogy a védettségi igazolvány csak arra megfelelö, hogy segítségével ki lehet szürni név, lakcim szerint az oltatlanokat. Akikhez adott esetben a hóhérlegények házhoz viszik a méreginjekciót!
A Boldogköi Zsolt sem okosabb, bár azt én is támogatnám, hogy kocsmába csak oltottakat.. Nekik már ugyis mindegy.

Rusvai állatorvos
megirigyelte Hadházy lódoktor látványos gazdagodását, s beállt a Tordai -Jakab - Hadházy sorba az újságolvasók nagy örömére.

Oltottak-oltatlanok 1:1
Mint látjuk, az injekció megvéd. A gyógyszert még nem engedélyezték, söt a virus ellen védö orrspray is félretéve. Eddig cca 105 ezer halottunk van ez év elsö 9 hónapjában. Összesen.

KSH
2020-ban 139 549 magyar állampolgár hunyt el. 2019-ben ez a szám 129 603 volt. 9946 fövel kevesebb. De az orvosi ellátás 2020-ban szünetelt.

Születések száma
2019-ben 89 193 élve születés volt. 2020-ban 92 233 gyermek született. Ha a hazánkat elérö gazdasági menekülteket nem számoljuk, akkor cca 50 000 fös népességcsökkenést látunk.

Pócs doktor kontra Rusvai
Rusvai: "Nem kell elfogadni, amit én állítok. Meg kell nézni, hogy kinek-kinek a saját ismeretségi körében mi mellett szól több érv, mit támogatnak a tapasztalatok. Azt, amit a tudomány mond, vagy azt, amit az oltástagadók."
Felhívnám az állatorvos úr figyelmét, hogy a tudomány néma. Csak egyesek a nevében firkálnak ostobaságokat. S valóban nem kilóra mérik az igazságot. Hiába károgott a sok finnugorász "tudós", mégis megbuktak. Rusvai Miklós az "állatorvos tudományok kandidátusa" a finnugor MTA tagja. Aki az oltás-vallás népét gyógyítja.
Fórumozó vélemény: Nem a járvány miatt van szükség az oltásra, hanem az oltás miatt van szükség a járványra.

Maszkabál
A kormány arról döntött, hogy szombattól zárt térben ismét kötelező lesz a maszkhasználat, védettségi igazolvánnyal lehet látogatni az 500 fo feletti rendezvényeket. Az egészségügyben kötelező lesz a 3. oltás is.
Ugye, az egészségügyben nem kell félni az elvándorlástól. Ha kevesebben maradnak, jobban fogy a nép. Cél teljesítve. Már várom, mikor vezetik be az éjszakai kijárási tilalmat és a boltok nyitvatartási idejének csökkentését. Ha zsúfoltabban van a nép, könnyebben adják egymásnak az átadandót.

Beavatkozás belügyekbe.
Egy idegen bíróság elítélte a magyar parlament elnökét cenzurázás miatt. Ez az idegen bíróság kinek tartozik felelősséggel?

Magyarság - félreértelmezve
Ugye, a nemzet részének lenni születés kérdése. A magyar nép tagja, akinek anyanyelve magyar. S nem az tesz valakit magyarrá, hogy tarsolyt tesz az oldalára és matyó himzéses blúzban jár. Igaz magyar pedig, aki sorsközösséget vállal a nép többi tagjával, s a közös érdekért harcol. S nincs "2 oldal". Csak magyar érdekekért és idegen érdekekért küzdő emberek. Akik "szabadkőmüves" és más nyugati bünszervezetek irányítása alatt tevékenykednek.

Utinform
Mi lehet a levegoben, hogy ennyire sok most a baleset? Sorra bénulnak meg a magyar utak.
Lehet, hogy a ránk küldött járvány is beleszól a történetbe (előkép a walking dead-hoz), meg az évvégi hajrá az ünnepi előkészületekkel, de az útviszonyokra még nem kenném az ügyet.

Beoltottak Hatvan
a kovid intenziv osztályain csak 25 %-os arányban vannak. Ezek szerint a semminél többet ér a vakcina. S a totál biztos 3. oltás után csak 1 % kerül az intenzivre. (Mint emlékezünk, az oltatlanok 3 %-a is az intenzivre került.) A szerencsédet az egyiken leméred?
Figyelembe veendö tény, hogy az óvatosabbak oltattak. Akik feltehetöen az életvitelük során is kerülik a veszélyes helyzeteket.

MSZP
"Tóth Bertalan azt ígérte, hogy a szocialista párt kormányra kerülve felszámolja az alacsony nyugdíjakat, béreket, segíti a fiatalok életkezdését. A rezsicsökkentést pedig nem csak megtartja, de kibovíti, és az alacsony keresetu, kisfogyasztóknak nagyobb kedvezményt biztosít."
Részletezné, miként számolná fel az alacsony nyugdijakat`? (Cián?) A rezsicsökkentéshez meg a Zay márkinak is lenne hozzáfüzni valója.

Veszélyes a koronavirus
Még valamivel az influenzánál is többen belehaltak csúcsidöben. Mondjuk, az influenzánál nem volt ekkora médiakampány. Csak szimplán lezárták a kórházakat.

Dóra beolvas
. Az önmagát lejárató Merkely Béla helyét Boldogköi Zsolt vette át. Annyiban különbözik Rusvai állatorvostól, hogy képes a kamerák elött hazugnak nevezni vitapartnerét. Pataki Attila
Kinek használ ? A chemtrail csótányirtás ? Dr Lenkei: Kötelezö oltás. Továbbképzés orvosoknak.

Fogyóeszköz lett a munkaerö ?
Talán el kéne gondolkodni az automatizáláson. Vagy ha az nagyon drága, akkor egyes termelöi egységeket külföldre helyezni. De migráns nem kell!

Ne aggódjon a kötelezö vakcina miatt! A választásokig biztosan nem lesz ilyen. Mert akkor a "Mi Hazánk" a mennybe menne. 5 hónap meg nagy idö. Bármi megtörténhet.

Inkább munkanélküli, de nem oltat! Oltasson a Rócsild!

Zay márki
fizetős egészségügyet szeretne. Mi pedig a márki fizetését, amiböl mindezt fedezni tudnánk. Ma is vannak magánklinikák, ahol jó pénzért királyi ellátást kaphat az újgazdag. Ahol akár füszoknyás lányok viszik ki alóla az ágytálat. De az országnak nagy része számára mindez elérhetetlen. Meg kell elégednünk a közkórházak adta ellátással. S még meg is huzzuk magunkat, mert már borravalót sem tudunk adni az orvosnak. Természetesen a lakáshoz jutás sincs a magyar keresetekbe beépítve. Hitelből építünk, s reméljük, nem leszünk kilakoltatva, mint a devizások. Megnyugtató viszont, hogy a márki nagyra értékeli a fideszes zsidókat. Ezek szerint a ballib zsidóival elégedetlen?

Bevándoroltak
Mintegy 200 000 nem magyar állampolgár él hazánkban.

Vészben a hon!
Veszélyhelyzetben a választásokat elnapolhatják. De hol van itt vészhelyzet? Az csak akkor lenne, ha a Rócsildok parancsára bevezetnék a kötelező méreginjekciót. Mert akkor önvédelemből fegyvert fogunk.

Az alma és a fája
Nem esik le a szerencsétlennek, hogy mindenki saját akaratából oltatta be magát? Saját felelösségére. Nálunk nem kötelezö a méreginjekció, ezer más módon is meg lehet halni..

Pedagógus hiány
5 kötelezö oltást nekik, mindjárt többen lesznek! Csábítás: Jöjjön pedagógusnak! Ingyen kap 5 Pfizert az oltástagadók kontójára!

Ildikó "megfolytja" a cikkírót
Ennyire drága lett az ecserin a diploma ? Mellesleg a közgazdák sokaságával van gond.

A nép szava
1. A kérdések alapjogsérto válaszlehetoségeket tartalmaznak, mert sértik a gyermekek szabad tájékozódáshoz és szexuális neveléshez fuzodo jogát, valamint a szüloi nevelési jogot.
Gyermekek szabad tájékoztatásához való jog !? Akkor miért létezhet még cenzura, hogy csak a facebook-ot említsem... Betiltani a facebook-ot! Mellesleg a törvény egyszerübb lett volna úgy, hogy: "Mindennemü propagandamunka tilos a gyermekek körében." Csak pedagógusok végezhetnek gyermeknevelést, azok is csak a szülők akaratával összhangban. Kiskamasz koromban én sem bántam volna, ha egy párocska eljön az iskolába és szemléltetö oktatást tart, de ma már másként gondolkodom. A biológia óra keretében némi tanári felvilágosítás elmegy, de ez inkább a szülö feladata lehetne. Bár a gyerekek egymástól mindent megtudnak. You tube tiltás az eszmék és az információ szabad áramlása jegyében.
Említik a gyermek felelösségteljes választási jogát. Civilizált országban a gyermek nem felelös döntéseiért. Az a szülö kompetenciája. Nálunk nem végeznek ki gyerekeket a szocializmus óta. Akik választottak.

Pedagogosz
A tanítók többsége elégedett, s nem sztrájkol. Mondjuk, már sok éve a legrosszabbul kereső diplomás réteg, így az utánpótlás is a futottak még kategóriából került ki. Mondjuk, nem a pedagógus béreket, hanem a kezdő kereseteket kellene náluk feltornázni, hogy vonzóbb legyen a jövő nemzedéke számára. Aztán munka után fizetni, nem pedig kor és papirmennyiség alapján.

Ez a kérdés, válasszatok!
Vajon miért hozták előre a választásokat? Csak nem az infláció elszabadulásától fél a kormány? Netán idegen parancsra kötelezövé tennék az oltást? Vagy az ukrán válság exkalációjától tartanak?

Beoltva
A kormány gesztust tesz a nyugat felé, s 50000 adag virus elleni gyógyszert rendel, miközben sok ország már beszüntette a kovid játékot. Mert már unja a nép a mübalhét. Mert akkora felhajtás volt a nátha virus miatt, mintha az ebola szabadult volna Európára.

Te kit választanál?
Szerintem pedig mi vagyunk Európa. S nem kell választanunk. De sem orosz, sem amerikai katona nem kell hazánkba! S ne feledd, nem Isztambul Törökország fövárosa! S Moszkva Európában van.

A lódoktor háborog
Hadházy Ákos (mennyiért vette a nevét?) közösségi oldalán számolt be arról, hogy "Erdélyben három helyen március 19-tol reggel héttol este tízig szavazhatnak a kettos állampolgár honfitársaink".
Természetesen a külhoni magyarok csak listára szavazhatnak, személyre nem. Arra a pártra voksolnak, amelyik legtöbbet tette a magyar megmaradásért. (Mit meg nem tesz az emberszabású a pénzért..)

Voks 2022
Toroczkai nem lépne koalicióba parlamentbe kerülése esetén sem a fidesszel, sem az egyesült ellenzékkel. Ez hihetö, hiszen az a halálukhoz vezetne. Lásd Jobbik, akit már csak a szefárd törzstagság támogat.

Évértékelö
Mindegy, hogy kire szavazol, a dolgok nem változnak. A közszereplök narrativája más, de a cselekvés ugyanaz.
Ugye értjük, hogy a brüsszeli pénzek pántlikázva voltak. Ezért is épült a sok sportlétesítmény, diszburkolat, mert azt megengedték. Azért lehetett volna kiskapukat találni, hogy a valós magyar termelöszférának is jusson. Akik nem villát akarnak, meg szép kocsit, hanem ügyesen fejlesztik csendben a vállalkozásaikat. S mire nyugaton feltünik a dolog, már ott a magyar multi.

Múlt, jelen, jövö
A ballib átadta az állami kommunális szolgáltatókat vagy a Ferihegyet idegeneknek. A jobblib az autópályákat passzolná át másnak. S szolgálta ki a kovid komédiát igénylöket.
Jövönk záloga a Mi Hazánk, ahol Toroczkai Orbán szinrelépését ismétli meg. Kb ugyanazt az utat is járja majd be. Szép szavak, s minden marad a régiben.
Mint Bogár úr is célzott rá, a világhatalomnak olyan szellemi kapacitás áll rendelkezésre, hogy esély sincs a legyözésére.


Magyarország elöre megy
Magyarország elore megy az mit is jelent, és mit jelentene a „hátra”. Ha a Feri gazdagodik, az a hátra. Ha Lörinc, az pedig az elöre. Te meg maradsz a mélyszegénységben.

Ma egy kis faluban volt dolgom. Az SZDSZ-es paraszt polgármester kitette a falu hirdetötáblájára politikai állásfoglalását. Kifigurázta, hogy nem kértük az 1000 fös néger segélycsapatot az USA-ból. Ahol is a magyar katona lóról harcolt nyillal, az ellenség meg a hasát fogta a röhögéstöl. Valahogy elmaradtak abban az eldugott faluban, s nem tudják, hogy a magyar gripenek örizték a balti államok légterét is eddig. Bár lehet, hogy a polgármester néger férfit szeretne a lányának?

Jobbra tolódás
A Rócsild népe által eröltetett kötelezö oltás a Mi Hazánk felé tereli az embereket. Mert a pénz fontos dolog, de az életünk még fontosabb. S a fidesz is kötelezte az állami szféra embereit az oltásra, ahonnét egy lépés csak az általános oltáskötelezettség. S mindezt látható ok nélkül.
Pandemia Továbbra sincs szó arról, hogy a vakcinába belehalt emberek családját ki kárpótolja? A munkáltató vagy az állam? Az ésszerüség azt diktálná, hogy üzemi balesetnek nyilvánítsák a vakcina sérültjeit. S oltás elött orvosi visgálat, hogy ne lehessen a halált, komoly betegséget régóta fennálló betegségként kezelni.

Menekültek érkeznek
Ugye, Ukrajnában nehéz élelmiszerhez jutni, pláne ha még egy rivnyája sincs a "családnak". Nálunk ingyen élhetnek, mint rokonaik. Reméljük, csak a háború végég.

Menekül már ki merre lát
Ukránok ezrei élnek a megnyíló nyugati határok adta lehetöséggel. Németország felkészülhet az új hullámra! A szerbeknél dekkoló (nem fekete) emberek helyében tennék egy kört Ukrajna felé.

Szankció
Orbán szerint Paks 2 ügyét ki kell hagyni a szankciós kérdésekbol, mert különben Magyarország fogja megfizetni az árát.
Miért, a többi szankció árát nem mi fizetjük meg? Az USA máris nyer a cseppfolyós gáz méregdrága szállításával.Az EU gazdaságára ható EU-orosz kereskedelem befagyasztása kiket terhel ?

Egy bolond 100-at csinál
Nagyon helyes döntés volt a Paks 2. csak kicsit lassan halad. Pedig energiahiány lesz Európában hamarosan. S nem szeretnénk német árakon gázt, köolajat, áramot vásárolni. Benedek könnyen pofázik a havi 2 millióból. Élne meg havi 80 000 Ft-ból!

Megvan a 100!
A Paks II. beruházás leállítását követelik az áprilisi választáson szövetségben induló ellenzéki pártok. Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetoje, Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd frakcióvezeto-helyettese, valamint Buzinkay György (Momentum) közös országgyulési képviselojelölt kedden közös online sajtótájékoztatón követelték az atomeromu bovítésérol szóló magyar-orosz szerzodés azonnal felmondását a háborús helyzetre hivatkozva.
Ilyen az, amikor pénzen vett diplomával lesz valaki politikus. Minél hülyébb, annál nagyobb a pofája. De lehet, hogy a hazánkat Trianonba vezetö gazemberek leszármazottai. Most jön még az infláció java! Akkor be kell vezetni a gazdagok eröteljes megadóztatását, hogy nagyobb támogatással a kisemberek is tudjanak élelmiszert és energiát venni.

Compare 1956
"Szolidaritásra van szükség, 56-ban mi is voltunk ilyen helyzetben"
Amikor 1000 ukrán tank zúdult hazánkra. Mert nem valószínü, hogy a távoli Moszkvából küldtek csapatokat a magyar forradalom leverésére. Bizonyára a "közeli" ukrán haderötöl jöttek a látogatók. S kedves ukrán barátaink azóta is vegzálják a kárpátaljai magyarokat. S a vereckei turul szobor legalább annyira böki a szemüket, mint hazánk belsö ellenségeinek.

A kormányinfon volt, aki követelte az orosz-ukrán háborúba való beszállásunkat. Kérem! Ha lehet, a sajátjával a csalánt! Van nemzetközi brigád Ukrajnában. Aki úgy érzi, nyugodtan kimehet magánemberként háborúzni. Zay márki, vezesd öket! Olyanok ezek a szemét emberek, mint akik a méreginjekciót is kötelezöen beadatták volna polgártársaiknak.

Gyurcsányék egy egész menekültcsoportot fogadtak be: Há gyüttek á tesók! Hallották, hogy a Feri is cigány. (mi is elhittük neki!)

Iványi Gábor apostol
a saját maga kreálta hitgyülekezet föpapja véleményt mond. "Iványi elmondta, több ezer ember munkahelyét és ellátását kockáztatják, az alapprobléma pedig szerinte az, hogy nem kapják meg azt a kiegészíto támogatást, ami egyházi státuszuk jogellenes elvétele miatt járna nekik, de a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága által megítélt kártérítés összegét sem fizette meg nekik a magyar állam. "
Miért is kötelezö az adófizetök pénzéböl támogatni ezt a szélhámost !? Az EJEB-böl pedig régen ki kellett volna lépni! S vajh az EU gazemberei miért utalgatnak ennek a szélhámosnak rendszeres apanázst ? Tagja az 5. hadoszlopnak ?

Inkei Péter: „Egy nagyon gonosz rezsimbol próbálunk visszaindulni a nyitott társadalom irányába” Nem pofázni, cselekedni! Indulj már! Majd küldj egy képeslapot!

Krausz Tamás Az ukránok fasiszták.
Ukrajna nagy ország. Miért pont ott ne lennének (nemzeti) szocialisták ? De azért egy történésztöl elvárható lenne, hogy ismerje a fasces (vesszönyaláb) eredetét. Megjegyzés: OV nem csókolózni ment Putyinhoz, mint a Soros Junckerhoz. Az érdek vitte oda. Mert a magas politikában nincsenek érzelmek, csak érdekek.

Elkapkodta
Róna Péter: Göncz Árpád Magyarországa miatt költöztem haza a rendszerváltás után. Nem kellett volna! Ráadásul ez nem Göncz Ärpád Magyarországa.

Ha Petöfi élne „Sajtószabadságot, csak ezt ide,/ ez oly nagy, mindenható ige!” – írta Petofi Sándor 1848 februárjában Az Országgyuléshez címu versében.
Valószínüleg követelné a cenzura eltörlését, a facebook és a youtube megbüntetését amiért cenzurázzák politikai opponenseiket. Mert nem hisznek az eszmék szabad áramlásában.

Rákay visszafogottan
"„Nem szégyelled magad, Zelenszkij?” – teszi fel a kérdést, majd rögtön azzal folytatja, hogy elsorolja, Magyarország mi mindent tett a menekültekért, legyenek azok ukránok vagy kárpátaljai magyarok."
Ugye, ez a Zelenszkij nem az ukránok elsö embere, hanem amerikai ügynök. Nem számít, hány ukrán hal meg, csak hozzák nehéz helyzetbe az önmagát védö Oroszországot. Akinek már akkor le kellett volna rohannia Ukrajnát, amikor a 200 000 repatriált megcsinálta Maidant.

Zay márki általában sületlenségeket beszél, de egyben igaza van: "Mindennek az árát az emberek fizetik meg." A háborúét is. Legfeljebb a kár felosztása változik a különbözö csoportok között.
Ostoba vénasszonyok kárálják, hogy ki kell küldeni a hivatásos katonákat az oroszok ellen. Mind a 6000 föt. Nem tudja a hülye tyúk, hogy Oroszországot nem 6000 zsoldos támadná meg, hanem Magyarország. S Putyin sem a 6000 zsoldos hadüzenetét fogadná, hanem hazánk hadüzenetét. S onnét fogva minden magyarnak harcolni kellene a háború végéig.
Kunhalmi Ägnesnek fogalma sincs a nyugdijak svájci indexálásáról. Szerinte azzal nem csökkennének folyamatosan a nyugdijak reálértékben. Osztán mér ?

Érvénytelen az agybetegek elleni népszavazás
Mintha az EU bírósága szerint az érvénytelen szavazatokat nem kellene figyelembe venni, csak az érvényesek alapján ítélkezni... Elvégre a szavazás jog és kötelezettség. S akinek nincs annyi esze, hogy nem szabad bohóckodni egy népszavazáson, az önmagát zárja ki a felelösen döntök táborából.

Ha ismered az ABC-t, már újságíró vagy.
Ugye, a "történelmi" filmek nem dokumentumfilmek. Csupán érdekes környezetbe ágyazott izgalmas mesék, amelynek burkolt célja a hazaszeretetre való nevelés. De a filmnek nézhetönek kell lennie más nációk számára is. Mi is megnéztük a Kleopátrát, pedig nem kimondottan magyar történelem.
Hargitai Miklós mikor látta égni a TV székházat? Mert én csak a Balo erre a célra odavitt tragacsát láttam égni. Meg a Ferit az ügyetlenül megszervezett provokációi miatt. Lásd a müködö tank esetét. Hargitai etársnak meg kellene tanulnia végre, hogy a nagypolitikát nem barátságok vezérlik, hanem az érdekek. S a mi érdekünk jó viszonyt ápolni az oroszokkal. Ami azért nem abból áll, hogy Gyurcsány módra meghívjuk Putyint a lakásunkba, vagy az esküvönkre, mint az osztrákok.

Nyert a FIDESZ
Erre számítani lehetett, legfeljebb nem ekkorára. S nem az a baj az ellenzékkel, hogy rossz vezetöket választ. Sokkal nagyobb probléma, hogy a programjuk magyarellenes. Bevándorlók, kötelezö oltás, ukrán háború, aberráltak. S miként mutathatja H.Cs. a budai pálmafás villájából, hogy lopnak a fideszesek ? Természetesen a gyözelembe belejátszott az életszinvonal emelkedése, föként az építöiparban. A nyugdijas pedig türelmes, mint a birka pedagógus, aki majd a megszorítások idején akar béremelést kicsikarni.

Aberráltak
Tudtuk, hogy baj van az emeleten, de eddig leplezték. Most lehullt az álarc.

Bye-bye Mása
„Költözök el itthonról, ez élhetetlen” – az elso reakciók a Fidesz gyozelmére. Na látod! Egyböl élhetöbb lesz hazánk!

Gázcsap
"Ehhez képest pár nappal a választások után éppen a Fidesz Európai parlamenti frakciója szavazta meg azt az EU-s állásfoglalást, amiben azt követelik, hogy azonnal állítsák le az orosz köolaj, földgáz, szén és nukleáris üzemanyag behozatalt."
Egy: a parlament csak ajánlásokat tehet, meg a tyúkketrec dölésszögét állapíthatja meg. Kettö: a télen kimegyek a kerti vityillómba s fütök fával. A panelok népe mivel fog füteni?

A laposföld hívök társasága dijakat osztott
Dijazták Duro Dóra képviselöt, amiért tiltakozott a kötelezö, ellenörizetlen injekciózás miatt. OV belebukhatott volna a témába, ha jobban feszegeti. Szerencsére mondta: A maszk illuzió!
Bodrogi vejét is dijazták, mert Varga úr szerint „minden gomba jó valamire…”. S ugye, ez már meghaladta a laposföld hívök képzeletvilágát.

Rob Roy utódja: Zsidai Roy szerint: nem lesz újraindulás külföldi munkaero nélkül. Magad uram, ha szolgád nincsen!

Megvédtük gyermekeinket
Kedves államfö asszony! Ezzel nem védtük meg gyermekeinket, hogy az ország szemete beadott pár összefirkált szavazólapot. Amig az aberráltak nagy mellénnyel szabadon járnak közöttünk, addig gyermekeink veszélyben lesznek.

Háború
Tisztességtelen emberek összemossák a magyar 56-ot az ukrán háborúval. Ugye, 56-ot az ukrán tankok verték le. A magyarok a megszállók ellen keltek fel. Putyin viszont önvédelemböl indított támadást Ukrajna ellen. Mert a Zelenszkij nép USA rakétákat vitt volna az orosz határra.

Bolondballagás? vagy beteg pedagógusok keze munkája?
Lánynak öltözött ballagó fiatal fiúk lepték el az iskola környékét. Persze, csak szokják a leendö munkahelyük elvárásait.

USA palagázt!
A TXM eddigi kutatásai szerint a Makói-árokban ezer milliárd köbméter palagáz lehet, ami Magyarország nagyjából 100 évi gázfogyasztásával egyenértéku, ráadásul Magyarországon további öt-hat hasonló terület található még. Összehasonlításul: az elmúlt közel 80 évben hazánkban összesen körülbelül 210 milliárd köbméter földgázt hoztak a felszínre.”

Meg kéne hallani a nép szavát
Jakab Péter volt az ATV Egyenes beszéd egyik vendége hétfon. A politikus többek között arról beszélt, hogy szerinte pártjának nem ígérgetnie kell, azt a Fidesz teszi, hanem politizálni. Ugyanakkor megjegyezte: nehéz úgy politizálni, hogy 2010 óta mindig kétharmados ellenszélben kell valamilyen teljesítményt elérni.

Csak a hülyék maradtak baloldalon?
A Jobbik is az élelmiszerek áfáját törölné el. S akkor azt a kereskedök odaadnák a népnek. Mert nagyon tisztességesek.
Talán elöbb hatósági árassá kellene tenni az élelmiszereket, mint a benzint. S akkor nem lophatná el a termelö és a kereskedö az áfát.

Anyám, én nem ilyen lovat akartam!
"hogyha az ember észreveszi, hogy döglött lovon lovagol, akkor szálljon le róla."
Vajon mi most a döglött ló? Az EU? Az USA? Oroszország? Bármelyik lehetne.. Védőháló nélkül

Igyá' bort!: A Balfi és a Visegrádi rejtélyes módon eltunt a polcokról, és az interneten sem lehet már vásárolni belőlük. (Lehet, hogy elverte a kutat a jég, mint az olajkutakat?)

Ki hazudik?
A Barátság Köolajvezetéken jön a nafta. Nem győzi a munkát Százhalombatta? Kevés a 3.300 t/nap benzinmennyiség meg a 10.000 t/nap gázolaj, amit Százhalombatta előállit? Hazánk benzinszükséglete cca 4 millió liter/nap. 1000 l benzin = 750 kg. Akkor miért nem elég?

Lesz még szöllő

Ugye, az állam az infláció elszabadulásától tart, amennyiben elengedik a benzinárat. Nos, az árak már ugy elszabadultak, hogy ez a kis stop nem állitja meg öket. Csak egy komolyabb munkanélküliség tud gátat szabni. Mert ha nincs pénz, akkor hiába emelne valaki árat. Csak az meg a gazdaságot ülteti le. Meg kell találni az egyensulyt a penge élén. Talán a bérollón kellene csukni.

Benzin
A külföldröl, ottani rendszámos autokkal hazajövö magyarok drágán tankolnak. Meg persze, az EU-ban sem lehet nemzetiség alapján árat mondanui. Vagyis jogos ellenünk a kötelezettségszegési eljárás.
S öszintén, a 480 Ft-os benzinnek is van még adótartalma. Vagyis az állam még azzal is nyer. Legfeljebb Százhalombatta nem gyözi a finomitást. Esetleg bérfinomítás egy szomszédos államban? Pozsonyi finomító (Szlovákia), Rijekai finomító (Horvátország).

Schwechati csata Na, ezert a benzinhiany!
Az osztrák olajtársaság Schwechaton üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb finomítóját, amely a szokásos, tervezett karbantartás miatt 2022. április elején állt le. A karbantartást május 31-én kellett volna befejezni és a tervek szerint június 10-én indult volna újra a termelés, ám iparági információk szerint az újraindítás technikai okok miatt nem járt sikerrel. Becslések szerint több hetes pótmunkákra van szükség a finomító újraindításához. Zöld dolog. Elmarad a magyar import. 40 millio liter havi hiany.

A Dobrev Klára párt (DK) az élelmiszerek áfáját töröltetné el a kormánnyal. Ez csak akkor épeszü javaslat, ha elötte hatósági árassá teszik az élelmiszereket. Persze, akkor meg könnyen élelmiszer hiány jöhet. Talán jobb lenne, ha az állam élne elövásárlási jogával, s betárazna lisztböl, cukorból, olajból.

Bod Péter egyre butább
„A boltostól sem várható el, hogy olcsóbban adja el áruját, mint amennyiért beszerzi" – tette hozzá. Vagy romlik a minoség, vagy hiány lesz az adott termékbol, vagy csodbe menne az eladó.
Momentán az ÖMV a magyar kormánytól veszi a benzint. Ráfizetésre?
"a kormány tehetne valóban hasznos lépéseket: megemelhetné a családi pótlékot a költségvetésbol"
Hadd szaporodjanak a Bod Péter szintjén álló szellemi képességüek!

Pályaelhagyók
Üresek a magyar gyorsforgalmi utak. Most, hogy csökken az autók és a benzin ára, bizonyára megtelnek.

Barátok közt avagy a vak tyúk..
Hát ez a hely itt a parlament, ahová már utálok bejönni, méghozzá azért, mert tele van sz** emberrel. Némelyik 32 éve itt ül, de soha nem lett jobb, mindig csak rosszabb.

Benzin
Az öreg ellátórendszer korszerüsítésre szorul. Most Százhalombatta következik (az évi rendszeres tüz után). Äprilisban Schwechat állt le karbantartásra, amely kissé elhúzódik. Az oroszok meg a csövezetékeket tartják karban. Egy húron pendülnek? Bejáró! Vegyél biciklit! Vagy egy IBC tartályt tele üzemanyaggal. 1 m3 > 480 EFt.

Kivéve a gyevi bírót
"Kata módosítás: Az orvosi kamara mentességet kér az egészségügyi dolgozóknak."
"Rengetegen kiesnek a katából: egyetemi óraadók, sminkesek, fodrászok, takarítók "
Sokaknak fáj a kedvezményes adóztatásuk elvesztése. De miért vagytok ti kiváltságosok?

Adókikerülés
A katánál ugye egyszeru volt a helyzet: amennyiben valaki nem lépte túl az évi 12 millió forintos bevételi határt, nem dolgozott külföldi cégeknek vagy nem számlázott egy belföldi cégnek évi 3 millió forintnál többet, akkor havi 50 ezer, azaz évi 600 ezer forinttal letudhatta összes adó- és járulékkötelezettségét.

Házépítö
Horváth Csabához hasonlóan a II. kerületbe költözött Tordai Bence botrányképviselö. De háza valamivel szerényebb. Szépséghiba, hogy engedély nélküli építkezés volt.

Kata
Normális adózó 12 milliós jövedelem után min. 4 millió Ft adó- és járulékbefizetést produkál. A katásoknál ez 600 EFt. Végül a katások is rosszul jártak, mert nagyon alacsony lett a nyugdijuk. Aztán sirtak a villájuk uszómedencéje partján, hogy a nyugdij a rezsit sem fedezi.

Benzin
“Megy a vonat, és nemsokára falnak ütközik. Jóslásokba nem mennék bele, de azt látjuk, hogy a Mol százhalombattai finomítójában karbantartás lesz, ami visszaveti a termelést, az OMV finomítója pedig – amely a magyar piac 15 százalékát szolgálja ki – (április óta) nem müködik, és kétséges, mikor indul újra. Összeadódtak a negatív hírek.” Véletlen véletlen hátán.

Orbán az utolsó pillanatban rántotta félre a kormányt. Vajh kizártak volna az EU-ból bennünket?

Tarthatatlan árstop
Ki nem sajnálja le !? A kenyér árát kellett volna befagyasztani, meg a húsét.

Ötletelők: Klimabérletet akar a mikropárt. Már csak az a kérdés, hogy ki fizeti az 5000 Ft feletti részt s ki biztosítja a plusz tömegközlekedési eszközöket ? A sofőröket.. Hasonló nívóju ötlet volt a zsúfoltságot csökkentö emeletes utca. Laknál egy ilyen utca mellett? Amihez képest a Hungária krt egy szanatórium?

Szegény Lázár
Mindenki annyit ér, amennyi van neki. Lázárnak ennyi van.

Tusnádfürdö
Orbán Viktor beszéde engem meglepett. Ilyen nyiltan beszélni utoljára Nagy Imre újratemetésekor hallottam. De minden szava ült. Magyar ember nem tud belekötni. S még el mer menni Dallasba!? A Tordai2 véleményt mond.

A magyarok ellensége vádol.
Komoly pénzeket nyerészkedik a kormány a rezsiszámlák áfatartalmán! Persze, az állam én vagyok... Már megint gazdagodom.

..hogy megértsék
A zsidóság, cigányság Európán belülröl érkezett hozzánk már jó régen. Mert különben a magyart sem nevezhetnénk európai népnek. Öseink is a szélrózsa minden irányából érkeztek. De több keveredést nem szeretnénk. Mint ismert, a tóra szerint gojjal házasodni tilos. (Ezt megerösítette Horthy törvénye is, csak fordított elöjellel.) Európán belül érkeztek a szlávok, svábok, lengyelek, bulgárok, görögök... De valaha sok nép érkezett keletröl. Délröl. Ez a mix böven elég az összes nemzetiségünknek. Nem kellenek öserdei négerek, sem fanatikus mohamedánok. Ne nálunk akarják elhelyezni túlszaporodott néptömegüket. Miközben járványokkal, háborúkkal irtanák az európaiakat, mert sokan vagyunk.

Leváltaná Orbánt a 0 %-os párt vezetöje. Már 3-szor nagyon akarta. Ellenben a nép véleménye más volt.

Villanyáram

3 nap múlva itt az új rezsiemelés. Vajon látják az óraállásomat, vagy nekem kell bejelenteni? Szerettem volna megtudni az áramszolgáltató ügyfélszolgálatánál, de az ajtón: "Elözetes telefonegyeztetés után fogadjuk ügyfeleinket." Hazamentem. Próbálkoztam telefonon, de azt meg nem vették fel. Pedig sok percig hagytam zenélni a szolgáltatót. Mellesleg átalánydijas voltam eddig. De miért, ha látják az órámat? S ha látják, akkor mikor olvassák le? S miért engedték szabadságra a dolgozókat egy ilyen átállásnál?

Fletónál is a remény hal meg utoljára.

Leesik az ársapka
Pénzhiány miatt a kormány csökkenti a 480 Ft-os benzinstopot igénylök táborát. Gyenge közgazdáink szerint ez jelentös inflációnövelö intézkedés mert minden árut szállítani kell. Vajon hány ezer kiló lisztet szállítanak egyszerre, s mennyi 1 kg lisztre esö fuvarköltség? S a fuvarköltség nem csak üzemanyag költség, hanem ember, amortizáció és adó rakódik rá. Mellesleg miért is kellett októberröl augusztusra elörehozni a karbantartást, mikor ott a schwechati példa a szabotázzsal?

Autópálya Belepisált a Lörinc
"a nyertes 273 kilométer utat kibovít, 272 kilométert épít és 538 kilométert felújít."
Gyakorlatilag ellenszolgáltatás nélkül kapja Lörinc a pályakoncessziót! Mert 10 évenként kellene felújítani az összeset, miként az M6-nál tapasztaltuk koncesszióba adás elött. Vagyis 30 év alatt az összeset 3-szor. Számolta valaki, hogy mennyi az átlagos bevétel a bérletekböl, s mibe kerül 272 km új autóút? Lörinc emeli a tétet.

A retardáltak maradtak baloldalon
Nem képesek megérteni, hogy csak a hatósági áras termékek ára csökken, ha eltörlik az äfät. A Jobbikban is a rosszabbak maradtak.

Népszavazás nemzetközi szerzödések megváltoztatására sajnos nem kezdeményezhetö. (Magyar alaptörvény)

Tartozni
"Az Erzsébet-táborban az ezeréves nemzethez való tartozást lehet megtanulni"
Melyik nemzet 1000 éves ?

Hülyék balra!
A kormány taktikája nyilvánvaló: Brüsszel ellen akarja uszítani a pedagógusokat – véli Vásárhelyi Mária. A szociológus szerint azt a hazugságot igyekeznek elhitetni, hogy azért nem emelik a béreket, mert az unió nem ad pénzt. Holott ennek forrása a magyar költségvetés lenne.
Ha esetleg a Mariska megmondaná, hogy a hiányos költségvetésböl kiknek a rovására lehet elvenni, hogy a pedagógus jobban éljen? Akiknek az állása elég biztosnak tünik a várható hatalmas munkanélküliség dacára...

Ünnepnapok
„Erzsébet tábor, Rákóczi Szövetség, nemzeti összetartozás, Szent István Napok, az ezeréves nemzethez tartozás – mind azért vannak, hogy gyermekeink tudják honnan jönnek, hol vannak a gyökereik.
Persze, a gyerekeknek nem mondjuk meg! Keressék gyökereiket a kiszáradt Tiszában! S a magyar nem ezer éves nemzet! Herkun öseink már Krisztus elött saját pénzt verettek. Csak nem királynak hivták a vezetöt. S a pártprogramjainak köszönheti a ballib oldal, hogy egyre nagyobb sebességgel halad a szakadék felé. De hát erre kaptak parancsot a szerencsétlenek..

Kiváltságosok
Amíg a havi 1 milliót keresö "átlagpolgár" keresete után 400 000 Ft adót és járulékot fizet, addig a katások ugyanekkora bevételnél 50 000 Ft adót és járulékot fizettek. Miért?

Tölem független bírák.
Kovács Helga Mariannt – aki politikailag érzékeny, sajtó-helyreigazítási, vagy például választási eljárási perekkel is foglalkozhat – úgy nevezték ki a Fovárosi Ítélotábla Polgári Kollégium tanácselnökének, hogy a bírák által tartott szavazáson a voksok kevesebb mint a felét kapta meg. Mindez azért is fontos, mert az Európai Bizottság részben éppen az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatos aggályok miatt tartja vissza Magyarország makrogazdasági kilátásai szempontjából is jelentos mennyiségu uniós pénz kifizetését.
Vajh ezek a bírók egy beltenyészet? Mert nem a nép választja ezek szerint meg öket adott idötartamra, hanem egymás között egyezkednek. Kérem, a bíró nem isten. Valaki(k)nek felelni kell a tetteiért. Ha másnak nem, hát az öt egy idöre megválasztó népnek. Egy demokráciában...

Halljuk at igazságot!
Politikusként ki kell mondanunk az igazságot. Akkor is, ha népszerutlen, akkor is, ha fáj. Korunk és benne Magyarország legsúlyosabb kihívásaival csak akkor van esélyünk szembenézni, ha nem söpörjük többé szonyeg alá a legfontosabb problémákat és a lehetséges válaszokat akkor sem, ha azok nem olyan szépek és nem olyan népszeruek.
S melyek ezek az igazságok ? ..hogy a NATO a terrorüldözés jelszavával rárontott egy szuverén államra, megölte 200000 polgárát, városait földbe döngölte. Putyin megelözte a véresszájú Zelenszkijt, mielött az atomrakétákat telepíthetett volna Harkovba. Innovativ magyar állampolgárokkal kell a népünket szaporítani, nem öserdei bevándorlókkal. s a természetes szexualitás mellett állunk az aberráció helyett. S nem kellene saját magunk ellen szankciókat hozni, amelyek leültetik a gazdaságot.

Felháborodott antiszemiták
Zokon veszik, hogy az askenázi Horthy szobrot kap az országházban, föként a szefárd D.D. tevékenysége nyomán. Viszont Szálasi nem fog szobrot kapni, mert örmény volt és hungarista, aki sokat idözött Horthy börtöneiben.
Kálmán Olga (nemzeti) szocialistáknak nincs helye a parlamentben. Az a Dobrev Klára pártnak fenntartott hely. Különben is Hitler, Moszuli gyanús származású volt, Szálasit pedig már Horthy is üldözte. De SOHA ne feledjük a SHOA-t!
Horthy
A zsidóknak örökké emlékezni kell rá, mennyit tett értük a nagybányai bányabérlö leszármazottja. Voltak persze népszerütlen cselekedetei, hiszen a szélsöséges politikai vonulatokat minden erejével elnyomta. Pedig ugye az eszmék szabad áramlása.. Börtönei tele voltak internacionalista és nemzeti szocialistákkal. A tórához hasonlóan elítélte a zsidók és a gojok közötti házasságot. A magyar egyetemeken tapasztalható zsidó létszámfölényt a zsidó fiatalok külföldi egyetemekre irányításával próbálta mérsékelni. Magyarországot csatlakoztatta az akkori "NATO"-hoz, vagyis a Berlin-Róma tengelyhez, ezzel a háború aktív részesévé tette hazánkat. Szembe vele a mi vegyes házasságból származó miniszterelnökünk a béke pártján áll. Horthyt a nácik nem világosították fel a SHOA minden részletéröl. Amikor kiderült a teljes igazság, leállította a deportálásokat. Mellesleg októbertöl már a nemzeti szocialisták is visszafogták magukat, leálltak a krematóriumok. Mint közismert, Vitray édesanyját már közös SIRBA temették, amikor több hónapi súlyos betegség után elhunyt.

Menekül a nemzetiség?
60 %-kal nött az eladó lakások száma BAZ megyében.

Befütenek?
Riogatják a parasztságot, hogy durván megemelkedik a távfütés dija. Na és? Csak adják oda hozzá a pénzt, hogy be tudjuk fizetni! Mert az átlag nyugdijas már igy is a fizetöképessége végén van, s most jön még számos élelmiszer árnövekedése. S enni fontosabb, mint rezsit fizetni.

Az oktatás nem költség
hanem a legjobb befektetés az EU számára! Mennek a magyarok, viszik a tudásukat. Itt meg marad a nemzetiség. Még több nyelvtudást az iskolákba!

Vigyük, ami még vihetö!
Ällamosítaná a kormány az önkormányzatok vizvagyonát. A magán kutakat keményen megadóztatni, s döl a pénz a közben magánosított vizmüvekböl. A levegöt hogyan lehetne eladni a népnek?! Az ásványvíz m3-e 100 000 Ft. De emelkedik! Egyszer a drága szocialisták már eladták a kommunális szolgáltatókat. Nem volt olcsó visszaszerezni.

Lator állam
"Egy lator államról beszélünk, és ezért az Ukrajnáért kellene nekünk itt Európában megfagyni, munkanélkülivé válni és feladni az egész régi életünket."
Elöször is U-kraina az U-horsko birtoka. Másodszor nem az ukránok, hanem az USA parancsára.. Megjegyzem, a "lator" nem Jézus mellett keresztre feszített gazember, hanem "imádó" jelentésü szó. Mint a "paraszt".

Nem vagyok pártkatona. De a hülyeség idegesít. Mondja az ostoba ballibes: "Remélem, az EU nem ad pénzt az Orbánnak!" S Orbán majd jól éhen hal. Ne félj, Orbánnak lesz azért, leánya, pénze, bora. Ne félj, a tél meg fog gyötörni, mint máskor, hogyha akar...

Sok hatás
Parragh László a háztartásokat is figyelmeztette az érkezo hatalmas sokkhatásra,
Hol él ez a jóember ?! Bennünket mar régen elért a sokkhatás. Enni kék, rezsit fizetni. 50 %-os infláció és 12 %-os nyugdijemelés mellett. Ki kellene már lépni az EU gittegyletéböl!

Matolcsy hozzászól
Parragh „legújabb kijelentései már egyértelmuen átlépik az észszeruség határait.”
„Az MNB ismételten felszólítja Parragh Lászlót, hogy a tudását meghaladó és a felelosségi körén kívül eso szakmai kérdésekben tartózkodjon a vélemény-nyilvánítástól, illetve, ha mégis megteszi, akkor kello körültekintéssel tájékozódjon elotte, és csak a tények ismeretében fogalmazza meg mondanivalóját”

A Dobrev Klára párt
nem ért egyet a népek szabad önrendelkezési jogával. SZERINTÜK AKI RABSZOLGÁNAK SZÜLETETT, ANNAK RABSZOLGAKÉNT KELL MEGHALNI.

Memoriazavar vagy hamisítási kísérlet?
Nem az öszödi beszéd tüntetöi ostromolták meg a székházat, hanem a Fleto titkosrendörsége vezetésével a tüntetök ezreiröl levált cca 300 fös csoport akart balhét csinálni. Mert, ha a rendörökben kárt tesznek a tüntetök, akkor lehetövé válik a rendkivüli állapot bevezetése. Szerencsére a tüntetök még a meghibásodott vizágyus autó személyzetét sem inzultálták. A bünlajstrom a Baló autójánk felgyújtása (azért vitte oda!), a titkosrendörök útmutatása alapján a székházat védö rendörök lábainak verése zászlóruddal valamint a büféautomata kirámolása. Peticiót pedig a Fleto hülyesége alapján kellett volna beolvastatni, noha a tüntetést tv kamerák közvetítették, akik alig várták, hjogy történjen valami. Boldogan beolvastak volna bármit. Olyan volt, mint késöbb a Varnyú-Lódoktor vezette MSZP-s tüntetés a székház ellen, ahol szintén peticiót akartak beolvastatni, miközben a tüntetésüket követö ATV kamerái már megtették azt.

A LÓDOKTOR HASONLATA Az „Integritás Hatóság” és az Európai Ügyészség között „csak” annyi a különbség, mint a maszturbálás és a szex között: Vajh ez a Hadházy melyiket preferálja?
Ép elméjü ember nem akar európai ügyészséget! Aki felett ki gyakorolna ellenörzést?

Olga öregszik
Miért is a drágulás? Ugye, az USA-orosz háborúnak még híre sem volt, már megindultak az energiaárak felfelé. Mert az oljosok tudják, hogyha Rócsild kér valamit, azt sietve meg kell adni. Persze, az Orbánnak is jól jött az infláció, mert az államadósság eltünik. S mindezt az alacsony jövedelmüek fizetik meg pl a kenyér árában, miközben a világon annyi búza termett, mint tavaly. Persze, az EU ellen hozott USA szankciók erre még rátettek egy lapáttal. Megemelkedett az import energia ára, s a zavarosban erre tovább rásegítettek pl a villamos energia európai egységesítésével. Minek következtében a nép tulajdonában levö paksi erömü árama 12 Ft-ról 70 Ft-ra nött.

Emlékeztetnek a kettöig számolni tudók
Akik viszont már háromig is elszámolnak, azok tudják, hogy a szankciózás az USA parancsára történt. Amivel egy csapásra gyengítette meg az oroszokat és az EU-t. Egyben pdig terelik népet a megújuló energiák felé.

Kérdés Brüsszelhez A lódoktor megmondja a tutit.
Miért kell 18 fokban vacognunk? Kilépünk ebböl a gittegyletböl, s nyalhatjátok a Rócsildok talpát nélkülünk! (Ez a lényeg, hogy a propeller hirklikkje a Rócsildok szócsöve.)

Irredenták
Uhorskoe Kraina (Magyar határörvidék) nem adja az oroszoknak az elcsatolt részeket.

Politika
Nyitólap