Böngésző 3.



Kitántorgottak

Britain minden századik magyar
The number of people living in Britain who have official Hungarian nationalities was 98 thousand last year (43-55 thousand men-women).
Poland (922 thousand), India (829 thousand), Pakistan (522 thousand), Ireland (390 thousand) and Romania (390 thousand). Other countries high on the list include Germany, China, Nigeria, Italy, Kenya and Australia. Hungary is the 27th on the list.

A várból nézve még megvolna az ország..
Germany: 7.636 million people are from European countries, and 6.735 million out of them are from other EU member states or soon-to-be EU member states.
The number of Hungarian citizens living in Germany increased as well: 212,360.

Austria
Hungarians are the second biggest group of migrants in the Austrian labour market, reports g7.hu, based on the Austrian Statistical Office’s information. In 2018, there were already 92 thousand Hungarians working there.

North
There are only approximately 2 000 Hungarians or people with Hungarian roots in Finland.
There are around 25,000–35,000 Hungarians or people with Hungarian roots in Sweden.

Magyar adat
2010-ben még csak 215 ezer magyar élt a többi európai országban, 2017-re már 505 ezer. A 290 ezer nagyon jelentős növekedés, például az 1956-os, 176 ezres kivándorlási hullámnál is jelentősebb. Azt is érdemes kiemelni, hogy ebben a számban a kettős állampolgárok nincsenek benne.
Mint látjuk, évente egy kisváros vándorol ki a jobb élet reményében. Mert hozzánk még a délről jövő migránsok sem akartak jönni, mert jobb helyről menekültek.
Másik magyar
A második ország, ahol arányaiban nagyot ugrott a magyarok száma, közel hatszorosára, Norvégia. Ehhez nincs sok mindent hozzátenni, hiszen a világ egyik leggazdagabb jóléti államáról van szó. Igaz, hideg, messze van és drága is. Így ezen ugrás után is csak 3700 főről beszélünk. Mindössze két helyen találtunk csökkenést a magyar állampolgárok számában: Blgária és Franciaország.


Strangers

Amilyen nálunk rengeteg található Kiszsombor, Fenékpuszta, Icsei dűlő..
Archeológusok egy csoportja három ősi koponyát fedezett fel Horvátországban, ezek közül kettő annyira deformált volt, mintha földönkívüliek maradványai lettek volna. Görög fő

A ló, a kerék és a nyelv How Bronze-Age Riders from the Eurasian Steppes ..(David W. Anthony)
Szokatlan sírmellékekre, két apró agyagkerékre bukkantak egy rézkori, 4-5 ezer éves gyermeksírban a bajorországi Wallerstein közelében – írja az MTI.

Titkos rajongók
Ágoston Andrea (a Pecsma cikke szerint) többször is posztolt már Orbán Viktor halálával kapcsolatosan. A közösségi oldalán megosztott például olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték.
A CEU egyik primitív alkalmazottja is hasonlóképpen titkos rajongója Orbán Viktornak. Mert ha gyűlölné, akkor 150 éves életkort kívánna neki. Legyen ideje megbánni a Rócsild népe elleni cselekedeteit.

Oktatás

Kizavarták az osztályból a skót gyereket, mert azt találta mondani, hogy csak 2 nem létezik: férfi és nő. Pedig tudjuk, hogy élnek hermafroditák is és mentálisan zakkant perverzek. Bár ez utóbbiak nem külön nemi kategória, csak orvosi eset.

Göndör elmélet
Az UNESCO programja szerint a gyerekeknek 5-8 éves korra átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük a genderelméletről, tudniuk kell mi a különbség a biológiai és a társadalmi nem között.
A saját hülye gyerekére erőszakolja rá a genderszemléletet! Aztán, ha a fia lányt kezd el játszani, akkor hozasson be nigériai férfiakat, akik majd a lányának unokát csinálnak, hacsak a lánya meg nem fiú akar lenni.. Ez a gender szak épp olyan butaság, mint a tudományos szocializmus vagy a finnugorászat.

A nemzet snapszámosai
Hiába a 2 hónap nyári szabadság, a tanári pálya sosem volt vonzó. A netto 134 EFt kezdő fizetés sem dobogtatja a szíveket, valamint a kilátás, hogy a túlkoros gyerekek rajtuk vezetik le indulataikat. Persze, messze vagyunk még a liberális USA-tól, ahol évente sok ezer pedagógusnőt erőszakolnak meg az iskolában, s néhány pedagógust lelőnek. De jó úton járunk, hogy beérjük Amerikát!
A szegregációs anyukájukat a liberálisoknak! Egy leendő utcaseprőt nem kellene úgy és ott nevelni, ahol a leendő kutatómérnököt oktatják.

Butulunk? vagy csak a hülyék szaporábbak.
A kutatók az 1970 és 2009 között a norvég sorkatonai szolgálatba lépő férfiak IQ-teszjeit tanulmányozva kimutatták, hogy nemzedékenként hét ponttal romlott a tesztet kitöltők teljesítménye.

Magyar oktatás
Zuglóban díjazni akarták a sok 5-ös osztályzatot begyűjtő diákokat. Le kellett fújni a programot, mert olyan sok volt a jól tanuló. Persze, nem egy elit kerületben kellett volna ilyen vizsgálatot végezni. Próbálhatták volna Józsefvárosban, Erzsébeten..

Magyar oktatás ilyen jó, avagy a magyar géniusz? Matematika versenyen is taroltak a magyarok. Kreativítás a diákoknál. ..és megint sikeresek a gyermekeink. Egyetemeink a világ első 5%-ában. Felnőtt képzés: (Valaki egyszer "megfolytja" ezt a nőt! Már a számolás is nehéz neki! ) "Háromszáz alatt vannak a pedagógus szakok ponthatárai, tehát tovább csökken a tanárok száma"
Az alacsony ponthatár nem azt jelenti, hogy kevesebb lesz a segédmunkás béren élő diplomás, hanem kisebb IQ is elég lesz a szakmához. Persze, ilyen oktatókkal nem lehet a józsefvárosi gyerekből budapesti MSZP titkárt képezni!

Nehéz az út
Ráadásul kaptam a sorstól már sok nehézséget, amiket mind megoldottam, de most még egy különösen furcsa és ritka ellenséges, számomra is meglepően kezelhetetlen szülőt, aki mindenben, ami számomra eddig szent volt, egész tanévben számon kért rajtam – olyan dolgokat is, amiket el sem követtem. Nagyon megviselt. Az igazgatóm, aki többé-kevésbé kiállt értem, feszültségektől nem mentes pályája folyományaként azt a kijelentést tette nekem négyszemközt, hogy „A közoktatás már csak ilyen. Vannak ilyen szülők, meg olyanok. Az való a közoktatásba, aki ezt bírja.” Hozzáteszem, bírtam, sokáig bírtam… de egy empatikus vállveregetés talán jobban esett volna. Ez az eset feltette az i-re a pontot.
A régi szép idők, amikor a szülő biztatta a pedagógust, hogy tessék már odacsapni, ha rossz a gyerek!

Pedagógus brutto átlagkereset
Gazdasági ág...2010.......2011........2012........2013........2014........2015........2016........2017........2018
Oktatás..........195 930...192 984...197 344...216 939...245 933...258 200...274 211...297 404...320 233

Mint olvassuk, a kezdő kereset nagyon alacsony a pedagógus szakmában. Pedig a kezdőtől is elvárjuk a profi munkát, miként a kiégett? idős pedagógustól is. Mint mindenki, a pedagógus ismerőseim is több pénzt szeretnének. De legalább ilyen fontos lenne számukra a jobb munkakörülmény. Kevesebb adminisztráció, s több fegyelmező eszköz biztosítása. S ne feledjük, ebben az átlagban benne van a kezdők 150 000 Ft bruttoja is! Vagyis az átlagon felül kereső pedagógus (egyetemi tanár) ennél többet kap.

Kész őrület lenne, ha a 25 éves vízvezeték szerelő is 5000 Ft-os órabérért jönne hozzám, mint a 40 éves. Aki fiatal, az érje be kevesebbel! (Anno én sem örültem, amikor épp elértem volna a magasabb életkori besorolást a mérnöki pályán, s közölték: A fiatalabb embertől ugyanazt a munkát várják el ugyanazért a pénzért. Mert a pénzt munkáért adják, nem életkorért.)

Munkáért vagy korért kapja a bért a pedagógus?
Mert normál helyen munkáért fizetnek, amely értéket a kereslet-kínálat kissé eltérítheti. Továbbá miért kap valaki több pénzt azért, mert szükségtelenül több diplomája van? A buta újdondász a focisták keresetével von párhuzamot. Mondjuk, az valóban indokolatlanul sok, de nem a költségvetésből megy. Sajna, nem is a szurkolói bevételekből.. S a 320 000 Ft-os tanári átlag nem tűnik rossznak. Csak az elosztása.. (2017) Románia is az uniós átlag alatt fordít a közoktatásra. Egy kezdő tanító nettó 1367 lejes (91 589 forintos) fizetést kap. Gyermek koromban a szocialisták sem tudták megfizetni az oktatást. Engem is számos esetben érettségizett "pótpedagógusok" tanítottak. 2018. máj. 9. - Durván megugrottak a román bérek. Márciusban 15,5 százalékkal. Zsurpubi tudományos portál adatai. Az orosz atomrakéták becsapódása előtti sikersztori.
Igaz, régen könnyebb volt a pedagógusok helyzete, mert nem volt ennyi neoliberális. Ha rossz voltam, tenyerest kaptam. Napjainkban pedig odáig jutunk, hogy a pedagógusnő összemelegedhet az osztály túlkorosával, aki helyette megrendszabályozza a renitenseket.

Hiány gazdálkodás
A közigazgatási álláskereső portálon még egy héttel a tanévkezdés előtt, augusztus 26-án is 1055 álláshirdetést lehetett találni a „tanár” szóra rákeresve, és további 696 hirdetés jelent meg a „pedagógus” címszó alatt.

Ballagás lesz?
Egy másik cikk szerint pedig 70 pedagógus látja el 100-nak a munkáját, akkora a probléma. Mindeközben a következő 15 évben 60-70 ezer tanár fog nyugdíjba menni a becslések szerint.
Majd olyan kevés nyugdíjat kapnak, hogy muszáj lesz nekik mellette dolgozni. Mert annyi pénz nincs az államkasszában, hogy elfogadható mértékű béremelés legyen a kiskeresetű pedagógusoknál. Miként nyugdíjra sincs pénz.. Az orvos más, mert sokuk tartja a zsebét béren felüli juttatásért.

Kutatóhálózat - Új rendszer
Az MTA hatásköre alól kivont kutatóhálózat új vezetője Maróth Miklós munka alapu bérezést adna a kutatóknak a rokoni alapu helyett.

Mix

Újságíró ős
Találtak egy 3,8 millió éves koponyát, amely megmutatja, milyenek voltak az elődeink elődei.
Nem kell ide genetikai vizsgálat! Még antropológiai sem! Azonnal látszik, hogy a koponya egy ősi újságíróé volt. :-)

What a shame!
Rosszak a magyar börtönviszonyok! Nem üdülők! De az ujdondász elmehetne egy arab vagy dél-amerikai börtöbe pár napra!

"A statisztikák szerint csaknem 20 százalékkal tartanak fogva több rabot, mint ahány férőhely van a hazai börtönökben."
Új börtönöket kell építeni! Mindjárt magasabb lesz a GDP. Élelmezés összehasonlítása? Szabad mozgás és munka biztosítása? S mely nemzet fiai a lakók? Migránsok? Borzalmas állapotok egy magyar börtönben. Külföld

Mi a különbség?!
Ez a révész sem magyar ember! Neki csak a mennyiség a lényeg. Miért kellene debil emberekkel pótolni a magyar kitántorgottak helyét?! Vissza a gyermekeinket! Ha másképp nem megy, akkor lépjünk ki az EU-ból!
Most, az automatizáció előtti pillanatokban főképp nincs szüksége hazánknak eltartásra érkező retardáltakra. Legyünk bár kevesen, de minőségi emberek. Aki a vállalkozását csak éhbérért dolgozókkal képes működtetni, az menjen innét Afrikába!

Klimakonferenciát akarnak az analfabéták a parlamentben.
Ugye, halvány fogalmuk sincs a klimaváltozás okáról, de azt nagyon átpolitizálnák.

Visszavágó

Mi a különbség?!
A kormány a rendezvényre korábban a költségvetésben több mint 30 milliárd forintot különített el, most ezt toldotta meg további, közel 3 milliárddal, pedig az eredeti tervekkel ellentétben mégsem építenek külön sportparkot a játékokra.
Drága a HVG-nek a katolikus olimpia.

Liberális oktatás
Akkorát rúgott tanárnőjébe egy 14 éves szabolcsi diák, hogy a pedagógusnak eltört a sípcsontja. (Haladunk az USA felé..)

Utazni jó

Ez a csőd éve volt: Készpénzt követelnek a csődbe ment utazási iroda magyar utasaitól.
Szállj velem!: Így játsszák ki a gyengülő forintot az élelmes magyarok: százezreket spórolnak. Az irodákat is meglepte az idén tapasztalható utazási roham: sokan már tavaly ősszel lefoglalták a nyaralásukat, hogy így biztosítsák a helyüket, no és persze hogy megspóroljanak akár 30-40 százalékot is. Fizessenek a gazdagok, akiknek van pénze külföldi nyaralásra. A brit házaspár dubai születésű gyermeke orvosi gondozást igényelt. Megkapta. 38 millió forintért.

Klíma konteo

Trump a Magyar Köztársaság elnökével fotózkodott a klímaszeánsz szünetében.

Konteo Pál Mónika lélekbúvár
Donald Trump idén áprilisban arról tweetelt, hogy a szélturbinák zaja rákot okoz. Az USA elnöke köztudottan vonzódik az összeesküvés-elméletekhez, tagadja a klímaváltozást, és próbálja megakadályozni a megújuló energiaforrások terjedését.
Aki ír, tanuljon meg olvasni is! Trump nem azt mondta, hogy nincs klimaváltozás, hanem azt, hogy majd elmúlik. Bizonyára képzett tanácsadókat tud tartani, akik ismerik a háttér eseményeket.
Nemcsak a klímaváltozás létét tagadó, vagy annak okait cáfoló összeesküvés-elméletek léteznek tehát, hanem a megújuló energiával kapcsolatosak is.
Meg tudná a kisasszony fogalmazni - indoklással - mi a klimaváltozás okozója? Mert kijelenteni, hogy aki nem üvölt együtt a farkasokkal, az konteogyáros, hát nem éppen egy lélekbúvár feladata. S aran bogaram! A magyarok nem félnek a megújuló energiáktól, csak egyenlőre nem gazdaságos a használatuk. Házi szélerőmű (lakott területen nem engedélyezett) csak szeles időben termel áramot. A napelemekhez erős napfény szükséges. Az energiafű helyett pedig inkább élelmiszert kell előállítani, ráadásul az is a rettegők szén-dioxidját gyarapítja. Egyedül a zöldek által kiátkozott atomerőmű ad egyenletes energiaellátást. Szén-dioxid mentesen. Vizierőmű pedig a medence fenekén nem igazán nyerő, még Bős-Nagymarosnál sem. Javasold inkább a szuper hőszigetelést, ilyen olcsó lakásárak mellett ez nem lehet pénzkérdés!

Az őrület folytatódik: "Szó szerint megbénította Hollandia harmadik legnagyobb városát az a traktoros felvonulás, amelyet a gazdák azért szerveztek, mert a koalíciós kormány egyik pártja felvetette, hogy a nitrogénkibocsátás csökkentésének érdekében az állattenyésztési ágazatban korlátozásokat kellene bevezetni." Ugye, a debilek szerint a marhafing miatt van ilyen meleg északon.
Kanadai lányok Melegben nem szülnek
Több mint ötezer, nagyrészt kanadai tinédzser írta alá azt az online fogadalmat, amiben esküt tettek, hogy nem szülnek a gyereket, amíg nem látják biztos jelét annak, hogy a világ kormányai jelentős lépéseket tesznek a klímaváltozás megfékezésére.
Afrika népe kénytelen lesz átvállalni helyettük a szaporodást. Aztán majd a születendő afrikaiak fogják eltartani a nyugdíjas kanadai aggszüzeket. Afrikai nívón.

Mix

Mi fáj? Gyere, mesélj!
„Sok dráma van az életünkben, emiatt különösen fájdalmas, hogy felheccelt, ellenséges, gyilkos indulatokkal teli a közeg, amelyben létezni, lélegzethez jutni próbálunk. Menekülni vágynak az emberek, sokszor maguk sem értik, miért és hova” – fakad ki Koncz Zsuzsa.
Nincsenek szigetek.. Az életünk pedig, amilyenné tenni hagyjuk.. Elcseszett rendszerváltás, rossz EU csatlakozás tetézte a multikulturalizmussal küszködő magyarság gondjait.
Pénz kéne: Hiába a telt házas koncertek, mégsem játsszák az énekesnő számait a rádiókban és tévékben.

Liberális oktatás: Állítólag tudomásukra jutott, hogy a pedagógus előző munkahelyén megütött egy diákot, ezért kellett távoznia, ők pedig azért kezdték provokálni, hogy ez ismét megtörténjen és a férfi ezt az iskolát is elhagyja. Kanada liberálisabb: Édesanyja szeme láttára késeltek halálra egy 14 éves fiút az iskolája előtt Kanadában.

Bikákat kaptak az északi és a nyugati lányok
Finnországban a csoportos nemi erőszak elkövetőinek 93%-a muszlim. Az áldozatoknak 98%-a finn lány. Ugye, jogállam.

Hülyeség ellen nincs orvosság
Amerikából egy új mozgalom indult el a fiatalok körében amelynek lényege, hogy a lehető legtöbbet spóroljanak, a félretett pénzzel pedig már 40 éves koruk előtt nyugdíjba tudjanak menni és jó életszínvonalon tudjanak élni. Ezek a fiatalok úgy takarékoskodnak, hogy például nem költenek fűtésre, drága ruhákra, többen bérelnek egy lakást és gyakorlatilag csak azért esznek, hogy ne haljanak éhen.
Holnapután elüti egy autó, aztán úgy éli a hátralevőt, hogy eddig sem élt, eztán pedig nem tud élni (jól).

Gyalog az iskolába! Ne termeljenek szén-dioxidot az autók!
Vajon mikor érjük meg, hogy a rendőrség fokozottan ellenőrzi a mercédeszek, audik tulajdonosait? Kezdve onnét, hogy miből vették?

Ferihegy
Vajon miért nem vásárol a reptér egy drónölő drónt?

Mérce Miért nem mond véleményt a sok egyházfő a magyar politikusok kicsapongó (bűnöző?) életmódja kapcsán ?
"A kispesti önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye." (Hol van már a kakaóbiztos számítógép?)

Új néven
Hollandia a nevét Alföldre (Neder-land) változtatja. S ez találóbb is, úgy 5 m-rel a tengerszint alatt.
A nagytudású wiki szerint a HOLLAND név az Old Dutch nyelv HOLT (holt fa/wood) szavából eredne, csak már a saját szavukat is félrehallották. Még jó, hogy nem HOL(D)-LAND! Hol volt, HOL nem volt.. "God made the Earth, but the Dutch made Holland." Dutch = Tatch? A bolygó hollandi meg tectosages? Frau Holle (Mother Hulda).

Állati

Sofőrök öröme
Különleges állatkísérletet hajtottak végre a Richmond Egyetem kutatói. A szakemberek speciális "autókat" építettek a patkányoknak, majd figyelni kezdték, mi történik, ha az állat megtanul vezetni. Az eredmény meglepő lett: nemcsak "elégedettek" lettek az állatok, de a stressz-szintjük is csökkent.

Sas
Adománygyűjtésre kényszerült egy orosz természetvédő szervezet, mert az általa megfigyelt vándormadarak külföldről "küldözgettek" szöveges üzeneteket, és ezzel kiürítették a projekt büdzséjét.

Innen-onnan

Válás arab módra
Az első hírek szerint egy 34 éves, tunéziai származású német férfi először elgázolta 31 éves feleségét, majd miután az eszméletlenül feküdt a földön, kiszállt autójából, kinyitotta csomagtartóját, kivett belőle egy fejszét, és több brutális csapással szétzúzta eszméletlen felesége koponyáját. Mindezt fényes nappal, nyíl utcán, járókelők szeme láttára a nyugat-németországi Limburg városában.

Temetni veszélyes. De legalább is drága.
Jelen pillanatban egy urna kiadása 80-90 ezer forintra jön ki, egy szórás 170 ezerről indul. Egy fülkébe való urnás temetés 220 ezer forintról indul, míg egy urnasírba temetés 270-280 ezer forintba kerül. Ezalatt egy sima koporsós temetés 370-400 ezer forinttól kezdődik.

Kevesli fizetését a tűzoltó.
Doktorátussal a zsebében kénytelen naphosszat a várakozó szobában ülni és riasztásra várni mindössze 190 000 Ft-ért. Hát ebből valóban nehéz megélni. El kellene menni szerezni egy tanári diplomát, akkor már 150 000-ért dolgozhatna is. De egy jó szakmunkás oklevéllel a fél milliós kereset is összehozható. (Kőműves, gázszerelő..) S mindjárt nem lesz unalmas a napja. Legyen sikere munkásként!

Csökkentett munkaidő
A japán Microsoft bevezette a 4 napos munkahetet. Állítólag nőtt a termelékenység. A keresetek nem csökkentek. Felénk meg még túlóráznak is számosan!

Elsivatagosodás
A modern mezőgazdasági művelés csökkenti a biodiverzifitást. Megjegyzem, már született törvény, amely maximálja a mezőgazdasági táblák méretét. Csak a munkaigényes állattartás marad el a parasztságnál. Mert egyszerűbb évi 2 hónap munkával felszántani, elvetni, aratni, mint a mindennapi feladatot adó marha v. sertéstenyésztéssel bíbelődni. Csak így hiányzik a földből a szerves trágya. Mert a műtrágya önmagában kizsarolja a talajt. Ráadásul 70 000 Ft/t áron van.

Budaőrs tiltakozik, hogy az iskolákat kivették az önkormányzatok kezéből.
Mert addig rendben, hogy az állam fizeti a fenntartást, de, hogy a pénzhez már hozzá sem férhet a polgármester? Pedig ki lenne méltóbb fenntartó, mint a kazánkovácsból polgármesterré avanzsált Jóska, aki bizonyára remekül költené az oktatási intézmény állami támogatását. S ne feledjük, a kisebb településen más ember nincs, mint a polgármester, a jegyző és egy adminisztrátor.

Sex

Sex Kettős mérce?
Vajon akkor is ilyen felhajtás lenne, ha Karácsonyt "szeretné" meg valaki egy pride felvonuláson, ami nem 18-as karikás!?
A másik fél: nem bűnös, csak elcsábított (kupiban!) áldozat. (Wittinghoff Tamás) Vizet prédikáltak

Férfiak támogatnák..
Földes Eszter meztelenül tüntet az állatok jogaiért
A színésznő a Szőrmeellenes Liga „Inkább vagyok meztelen” kampányának kedvéért dobta le a ruháit.

Eltűnt
Újra eltűnt egy szép gyermeklány. Mikor fog már össze a rendőrség az adóhivatallal, s számoltatják el a merci, audi tulajdonosokat, milyen adózott jövedelmükből van a jármű?! Olvasom, mekkora üzlet a nők szexmunkásként foglalkoztatása. Nem lesz számára újdonság a börtön.
Sok a perverz
Ez most majd megismeri, milyen, ha megerőszakolnak valakit.

Karácsony szerint meg kell nevezni a zaklatót. Nincs ártatlanság vélelme a bírósági döntésig. A rendőrség is teljes névvel, fényképpel mutatja be a gyanusítottat.
MeToo
Akiknek legnagyobb a hangja, azok az előrehaladás gátjai. Mert még a vádbeszédben is összemossák a szexuális cselekedeteket. Megzaklatnak valakit.. Vagyis hozzáértek a testéhez, nemi szervéhez. Avagy ezt nem ruhán keresztül tették, hanem mint a kölni rendőrnő esetében: belenyúltak a nadrágjába. Lefektették a szereposztó díványra, imádkozni tanították, avagy erejükkel visszaélve aktust kezdeményeztek? Netán mások előtt, netán többed magukkal..
Széles a skála, de a molesztálás, zaklatás szóval mindezt összemossák. Tessék végre nevén nevezni a gyereket! Hozzáért, megfogta, szexuálisan zsarolta, megerőszakolta, csoportosan.. Non plus ultra. Mert a végén átesünk a ló másik oldalára, s mindenért büntetünk. Ami szintén senkinek sem lesz jó. Színészsors? avagy munkahelyi akadálypálya.
Hol nincs szereposztó dívány?
Bizonyára van olyan is a bolygón valahol. Mindenesetre az nekem is fura, hogy egy színész (hatalom nélkül) zaklatás? vádja alá kerül. Nem igaz, hogy másképp nem talál partnert. A rendező, színházi direktor más tészta. Ők sorsok felett dönthetnek.

Zaklatásból él a diáklány Jó eséllyel már nem fog csóró betegeket gyógyítani. Felemelő öregkora lesz! Zaklatás vagy nemi erőszak kísérlete?

Kiderül, hogy a színházi világ hazánk legerkölcsösebb rétege. G.P.-t is azért rúgták ki, mert mindössze megfogta egy színésznő nemi szervét. Ugye, a szereposztó díványokat már rég eladta a színház, s a vezetőség - csupa grállovag - sosem élt vissza teljhatalmával. Mukkanjon, aki mer..

Media szagértő! A nemi erőszak NEM ZAKLATÁS!
Az első fokon eljáró Gyulai Törvényszék 10 év börtönre ítélte a férfit kétrendbeli szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt.

Potenciális migránsok hozhatják kulturájukat.
Ennek során arra kényszerítik őket, hogy közösüljenek egy idegen, fizetett szexmunkással vagy egy, a férjük családjából származó férfivel, méghozzá a földön, gyakran az egész közösség szeme láttára. Az aktus néha a házban, néha viszont kint a szabadban zajlik, és a legtöbbször mindenki végignézi, majd az összes ruhát és lepedőt, ami „bepiszkolódhatott”, azonnal elégetik.

Meleg helyzet Mert már csak ez volt a gond:
Tegnap az Európai Parlament a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Interszexuális (rövidítve: LMBTI) személyek helyzetével foglalkozó határozatot fogadott el.
Bár tőlem ezek a beteg emberek nyugodtan házasodhatnak, s felvehetik egymás nevét, hiszen az anyagi oldalt már évekkel ezelőtt rendezték számukra. Ez csak egy "szépségtapasz" a buziknak. Mármint, hogy oltár elé vezethetik egymást. Ugye, a háborúk ellen nagy az ellenállás, viszont a népességet valamiképpen csökkenteni akarják a Rócsildék. S a homokos normálisan nem szaporodik. A skandinávoknál már javában dúl a transzgenderizmus, s ha nem lépünk ki időben az EU-ból, akkor a mi sorsunk is megpecsételődik.

A mutogatós bácsi visszavonul.
Az év végével lemond Gréczy Zsolt a parlamenti mandátumáról. A DK politikusa az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be a döntést. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjéről intim, majd kifejezetten pornográf fotók jelentek meg, és zaklatással is megvádolta egy ismeretlen levélíró, aki sok szerkesztőségnek elküldte a levelet a képekkel. Mint Vadai Ágnes írásából kiderült, Gréczy Zsolt DK-s politikus nem nekünk mutogatta magát, hanem a hasonszőrű barátainak. Csak valaki "ellopta" ezeket az "értékes" képeket. DK-s példa Így kell ezt lengetni! Példák mutogatós bácsiknak.

Innen-onnan

Államosítás
Palkovics László egykori jobbkeze, a kutatóintézet-hálózatot átvevő ELKH Titkárságának jelenlegi főtitkára nemrég arra utasította az intézetek főigazgatóit, hogy könyveljék át az eddig az MTA tulajdonába tartozó ingóságokat saját – vagyis végső soron állami – tulajdonba.
Vajon az MTA kinek a tulajdonában van? Csak nem magán intézmény? Eddig azt hittem, hogy a magyar állam intézménye az MTA. A HVG újságírója szerint ki diszponál az MTA és vagyona felett?

Töretlen vereségsorozat: A találkozó után érződött a magyar játékosokon, hogy rettentően el vannak keseredve. Lehet, hogy megfelezik a minimálbérüket?

Nem álltak fel néhányan az aréna avatómeccsén a "Nélküled" c. dal hallatán. Mondjuk, én láttam már akkora parasztot, amelyik a himnuszra sem állt fel. De nem is törvényi kötelezettség. Csak a jóérzés megléte. Meg aztán az "Egy vérből vagyunk" miként is hatna egy bevándorló szájából? Mondjuk, a Fekete Pákó éneklésével..

Heje sírás
Elfogyhatott a lopott pénz a ballib oldalon, s már nem futja OFFICE programra, ami ellenőrizné a helyesírásukat. Maguktól meg, ezzel a képességgel..

Robotolnak
Hazánkban is egyre több helyen váltják fel a robotok az emberi munkát. Pl mindenki találkozhat a hypermarketek automata pénztáraival, mely segítségével tizedannyi bolti pénztáros kell. De a termelő szféra is igyekszik nem lemaradni..

Színház az egész utca
"A kultúra nem a politikusoké" - állítja egy túlképzett. Tisztában van a kultúra fogalmával?
Persze, az igazi a régi vándorszínész kor volt, ahol senki sem avatkozott a színészek megélhetésébe. Amit a nézők adtak nekik, az volt az övék. Miként a focisták is a bevételből éltek. Sokkal szegényebben, de elismertebben.
Szerintem félreértik a kormány szándékát! Nem gondolnám, hogy bárki a művészi szabadságba akar beleszólni, s megmondani a színésznek, miként énekelje a "Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád" mély mondanivalójú slágert. Ellenben, ha valakinek pénzt adok, akkor jogosan várom el, hogy beszámoljon róla, mire költötte. Mert az az adófizetők forintja volt, amiért a panellakó munkás keményen megdolgozott. Jusson ez néha a villában élő sztárok eszébe!

Nácik és a kapukereszt
Mint ismeretes, Elin Krantz azok közé tartozott, akik minden erővel motiválták a bevándorlást Svédországba, az ezzel járó nemierőszak-járvánnyal nem foglalkozott.
Mégis a bevándorlás lett a veszte: egy etiópiai bevándorló megerőszakolta és megölte. Az eset sokkolta Svédországot, de érdemleges változás nem történt.

Romasoron

Gyöngyöspata
Mint a médiából tudjuk, a falu iskolájában a cigány gyerekeket elkülönítve tanították a fehér gyerekektől deviáns viselkedésük miatt. Ez kimeríti a szegregáció bűncselekményt, s ezért a debreceni bíróság 80 millió forint kártérítésre kötelezte a falut. Mint kiderült, a falunak épp úgy nincs pénze, mint a Szögi tanár gyilkosának, viszont a szomjas romák már nagyon várnák a segélyt.
Javasolnám, hogy a falu minden polgára a Benesi elveknek megfelelően fizessen be a falu költségvetésébe rendkívüli adót. Természetesen a falu cigányai is. Aztán, ha a pénz teljes mértékben összejött, akkor meg lehet kezdeni a kifizetéseket. Csecsemőtől az aggastyánig, szlávok, magyarok, cigányok összlakossága 2476 fő. Osszák fel a 80 milliós büntetést közöttük!

Debrecenben milyen jogi végzettség kell a bírói tisztség elnyeréséhez? Nehéz elhinni, hogy a debreceni bírók ennyire buták. Valószínűbb, hogy szóltak nekik: Meglesz a pénz, csak ürügyet csináljanak a kifizetéshez.

A cigány parlament elnöke feljelenti a magyar miniszterelnököt. Emlékeztető Horváth László a bírósági döntést igazságtalannak, egyoldalúnak, túlzónak, rombolónak és felelőtlennek nevezte, mert nem mérlegeli a következményeket.
Persze, akármilyen szemét is a bírói ítélet, ha nem fellebbezett a polgármester, akkor fizetniük kell. Az nem lehet indok, hogy nincs pénz rá. Tessék rendkívüli helyi adót kivetni minden falusi nagykorúra: Nemre, fajra, felekezetre stb tekintet nélkül. Így a cigányokra is. S ha már mindenki befizette, utána lehet végrehajtani a bírói döntést.

Rócsild akarat? Mi érdeke lenne a Rócsildoknak abban, hogy Fletohoz hasonlóan egymásnak ugrassza a fehéreket és a színesbőrűeket? Vona Gábor úgyis Gyurcsány Viktorról és Orbán Ferencről beszél.

Narancsvidék
Az idei tanévre már csak 17 elsős korú gyereket írattak az iskolába, így az osztályok közti elkülönítés - ami a gyakorlatban a szegregáció leggyakoribb formája - természetes módon megszűnt.
Debrecenbe kidobolták
Évek óta tartó pereskedés után a Debreceni Ítélőtábla másodfokon is kimondta, hogy az állam köteles kártérítést fizetni azoknak a gyerekeknek, akiket szegregáltan oktatott a gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskola. (Az intézmény egyik vezetője ellen egyébként kedden indult vizsgálat testi bántalmazás miatt.) A jogerős ítélet értelmében hatvan gyerek összesen 99 millió forintot kap, ez az összeg tíz millió forinttal több, mint amit első fokon ítéltek oda nekik.
2003 óta nem engedték az elesett roma gyerekeket, hogy tanuljanak jómodort a fehér gyerekektől.
(A Soros-banda szervezetei hazudoznak, amikor most azt állítják, nem is kell kifizetni a pénzt azonnal és nem is az önkormányzatnak. Az ítélet egyértelmű, legfeljebb a Soros-banda rájött, nagyon kínos lesz tönkretenni egy egész falut.) Na ja! Nem foglalja a patai nép imáiba a Rócsildok nevét!

Kenyérkeresők
Rablás miatt indított eljárást a BRFK egy tízéves fiú ellen, aki vasárnap a 28-as villamoson késsel fenyegetett meg egy 13 éves lányt, és pénzt követelt tőle (pedig nem is friss migráns).

Mentők
A jelzett esetben a mentőhíváskor egy élettelenül fekvő férfiről tettek bejelentést, ezért két mentőegységet is riasztottunk, valamint a protokollnak megfelelően telefonon keresztül segítettük az ott tartózkodókat az újraélesztés megkezdésében. A mentőket már telefonon keresztül szidalmazás, fenyegetés érte (az elhangzottakat hangfelvétel dokumentálja), ezért a helyszínre küldött bajtársainknak a biztonságos betegellátás érdekében rendőri segítséget, védelmet kértünk.
Minek nevezhetjük azt, aki szidalmazza, fenyegeti a segítségére sietőket? Nívó: Családi házhoz érkeztek – mesélte a történetet Kusper Zsolt –, és belépve látták, hogy a beteg a földön fekszik. Ekkor rájuk zárták az ajtót, és azt mondták, addig nem mehetnek el, ameddig „a papa fel nem ébred”, miközben már merev hulla volt. Az újraélesztést azonban megkezdték, részben a protokoll, de részben a félelem miatt.

Szegénység a négyzeten
A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája letartóztatta azt a 19 éves fiatalembert, aki múlt szombaton kirabolt egy 13 éves kislányt Tiszavasváriban.
A fiatalember délután egykor szúrta ki az utcán sétáló kislányt, akinek 1000 forint volt a kezében. A gyanúsítottnak drog és italvásárláshoz szüksége volt pénzre, ezért hátulról rátámadt a 13 éves kislányra, a csuklóját rángatta.

Ukk, a kőbaltás ember. 110 ezer éves ékszerlelet. Idejük volt, tejük volt...

Szokatlan

Megvalósult Hitchcock rémálma: emberekre támadtak a varjak Budapesten 2020.05.27.
Meglehetősen furcsa jelenségre lettek figyelmesek Budapest bizonyos kerületeinek a lakói. Ugyanis az eddig normálisan viselkedő dolmányos varjak több embert is megtámadtak. Mintha Alfred Hitchocock legendás filmje, a Madarak kelt volna életre a valóságban is. A Ripost beszámolója szerint fagyizó gyerektől kezdve a kutyasétáltató nőig estek áldozatul a varjaknak, melyek nem ritkán fejre támadtak. A szakember szerint ez a fajta viselkedése a madaraknak természetes.

Future
Felkavaró videó terjed az interneten arról, ahogy egy fekete banda járókelőket szégyenít meg, arra kényszerítve őket, hogy végigcsókolgassák a bakancsaikat, miközben kihangosítón üvöltik, hogy „Ez lesz a jövőtök, a rabszolgáink lesztek! Rabságba taszítunk titeket őseitek bűnei miatt! Ez Isten akarata, meg van írva”.
De kellenének ide is bevándoroltatottak! Egyem a Rócsild szívét!

Uri Geller
A kanálhajlító Uri Geller és a konspiráció. COVID-19. Szerinte Kínából szállították Iránba a vírust, amikor bekövetkezett a baleset, s a vírus kiszabadult.
Na, de a SARS-cov-2 hogyan szabadult el ?

Szél viszi messze a fellegeket..
A perui nahua törzsből legalább hatan megfertőződtek, pedig a törzs a világtól elzártan él azóta is, hogy az 1980-as években először felvette velük a kapcsolatot a külvilág. A törzs alig ezer fős közössége a Kugapakori-Nahua-Nanti természetvédelmi területen él, amely 4556 négyzetkilométeren terül el a Amazonas perui térségében.

Gugli cenzura
A gugli moderátorai eldöntik, mi a hamis hír és mi az igaz hír. Az általuk hamisnak ítéltet törlik.

Okozhatta? bármilyen atomfegyver bevetése a bejrúti robbanásnál nagyságrendekkel több áldozattal járna. A város kikötőjének egyik raktárában tárolt nagy mennyiségű, nagyjából 2750 tonna ammónium-nitrát begyulladása okozta. A mezőgazdaságban műtrágyaként alkalmazott vegyület normális esetben veszélytelen, azonban bizonyos hőmérsékleten és nyomáson robbanásveszélyessé válhat.
Video
Mint máshol írják, az ammóniumnitrát magától nem robban. Át kell itatni gázolajjal s még akkor is kell hozzá detonátor.

Babaváró buzi:
Nagy volt a felháborodás, mert a buzinak vélhető Karácsony a polgármesteri hivatalra tűzte ki az LMBTQ zászlót. Ugye, a saját otthonát nagyjából úgy dekorálja, ahogyan akarja. De a közösség hivatalos helyiségére nem tehet ki másokat (nem perverzeket) sértő rongyot.
Most kitalálta a nagy csapat, hogy valami frissen kreált babaváró zászlót tesznek ki. S ha ez átmegy, akkor már nincs jogalap a homokosok zászlajának eltávolításához. Lukasenka zászlaja a budapesti városházán Érzékenyítés a nemileg zakkantak irányába. " Karácsony Gergely kiemelte, Fehéroroszország jövőjéről a népnek kell döntenie." Miként Trianonnál is betartották a nemzetek önrendelkezési jogát a Rócsildék. Újraszámlálást! Mint a Feri idejében... Kardlapot a követelődző fehérorosznak!

Egy normális Ungváry
A liberálisok persze mindig előhozzák a dolog keresztény vetületeit. (Elfogadás, szeretet, milyen keresztény az, aki megbélyegzi felebarátját stb.) A válasz nagyon egyszerű. A homoszexuális gyakorlat az egyház tanítása szerint bűn. Mi akkor a megoldás? A tisztaság, a bűntől való tartózkodás. Ha valaki észreveszi magában a hajlamot, megpróbálja elfojtani. Ahogyan a feleség megcsalásának vagy a lopásnak a hajlamát is elfojtjuk. Persze, az emberi törvények szerint sok minden megengedett (még a gyerek megölése is).

Tüntettek

Négerekért?
Mint ismert, egy néger bűnöző elfogása közben - állítólag rendőri brutalitás miatt - életét vesztette. Az ügy következményeként a Rócsild fizette (mi fizettük!) gondolat lángba borította az USA-t, de kis mértékben még Európára is átterjedt. Nem értek ugyan egyet a rendőri brutalitással, de a "széplelkűek" beállhatnának rendőrnek, hogy megmutassák, lehet kultúráltan, udvariasan is elfogni egy bekábítószerezett bűnözőt. Mert a rendőr élete sincs biztonságban az ilyen akciók során. Akik ÉRTED kockáztatják életüket. Azért nagy lehet a córesz, ha kiírják: "Mi is a magyarok vagyunk!"

Antiszemiták a galiciai Vidnyánszky ellen
Upor László, Németh Gábor és Bagossy László találkozik majd a kuratóriumi elnökkel, de csak akkor, ha a beszélgetésüket rögzítik.
Mint ismert, a színészvilág "egyeteme" fellázadt, mert zsidó embert neveztek ki kuratóriumi elnöknek föléjük. Hagynám őket főni a levükben! Így is túlképzés van színészekből hazánkban, akiket aztán közpénzekből kell eltartanai - magas díjazással. Ha nem akarnak tanulni, hát ne tanuljanak a szininövendékek. Menjenek pandémiásakat ápolni minimálbérért!
Nagy Ervin is beszállt. Mucsi Zoltán is támadta Vidnyánszkyt, de nem ismeri a kultúra szó jelentését. Fakanál Roberta érti a dörgést..

S a rendőrség csak áll és néz..
"A baloldali második kerületi önkormányzat szervez az Alföldi Róbert erős befolyása alatt álló Átrium Színházba érzékenyítő felolvasást gyerekeknek, abból az LMBTQ-könyvből, amely az elmúlt napokban komoly indulatokat váltott ki. A "Meseország mindenkié" című könyvet egy leszbikus szervezet adta ki, azzal a céllal, hogy ismert meséket írjanak át - többek között - homoszexuális főszereplőkkel. "
A perverzek megrontják gyermekeinket, s az állam nem véd. Nem kellene a civileknek összefogni, s a Fakanál féléket elhajtani Hollandiába?

Képzeljük el, ha egy háború lenne, s az ilyen beteg elmék fegyvert, élet-halál hatalmat kapnának a kezükbe! Milyen fokozott borzalmak jöhetnének.

Színház az egész világ
Az új kurátort a neoliberálisok által felbíztatott gyerekek nem engedik be az épületbe. De a pénze az nagyon kellene, mert az autonomia addig érdekes, amíg a kurátor utalja a pénzt. Pedig tandíjból is fenn lehetne tartani az intézményt.

Mindenféle

Highway to Hell
Az Alföld süllyedése pedig baljós előjel. Amíg ugyanis az intenzív földgázkitermelés előtt, vagyis a múlt század első felében 0,2-0,3 mm-t süllyedt évente a talajszint, addig a változás üteme az utóbbi években a tízszeresére emelkedett, vagyis a 2-3, de Debrecen környékén az 5 millimétert is elérte. Szolnoknál évi 3-4 millimétert mérnek.

Eladta, vagy csak aláiratták?
"Miután az özvegy eladta Koós Jánossal egykor közös házát, ismeretlen helyre költözött, a pletykák szerint lánya, Réka otthonának közelébe. A telefonszámait megváltoztatta, így a barátai sem tudják elérni. "
Remélhetőleg még él, s nem lett a lakásmaffia áldozata. Lánya nem hiányolja?

..míg a halál el nem választ
Lékai-Kiss Ramóna nem utazott haza koronavírusos férjéhez. Biztonságosnak vélt helyen megvárja annak sorsának fordulásást.

Hermafrodita? Emily Ratajkowski: Nem fogjuk tudni a gyermekünk nemét 18 éves koráig. (Orvosnál már voltak ?)

Ingyen energia
Az ingyenes energiagenerátor nagyobb változata, amely energiáját rádiófrekvenciákból nyeri, képes lenne a Saithgroup telephelyének szükséges áramot előállítani, és 300 házat tud ellátni 0,5 megawattos termelésével

Visszafordított öregedés - kisbaba korig?
a magasnyomású oxigénterápia ugyanis mind a telomerek megrövidülésének visszafordításában, mind pedig az immunrendszer öregedésének (immunoszeneszcencia) megállításában hatékonynak bizonyult.

Sex és kultúra

Fésüs Nelly B..tak már meg klozeton!
Bevallotta, pénzért ment hozzá a 98 éves férfihoz. Pedig mindenki szerelemre gondolt vele kapcsolatban!

Liliomtiprás?
Ezek a galád hímek sárba taposták két ártatlan liliomszál jóhírét. Az egész világ szeme és füle hallatára ment a "me too". ..hogy ne hervadozzál Brush your teeth after every blowjob.

Me too - 50 évvel ezelőtt. A megvádolt erőszakoló már nem él.

Mix

Gigászok földje
Ősi barlangrajzok árulkodnak arról, hogy ezek a lények az ősi időkben valóban az emberek között éltek. ezeken az ábrákon érdekes módon mindig van egy vagy több, óriásinak ható központi alak.
Hogy mi történhetett végül az óriások titokzatos populációjával? Senki sem tudja. Talán – ha valóban idegen lények voltak – továbbálltak egy másik csillagrendszer másik bolygójára. Az órások ugyanis a csillagközi térben utazva járják a különböző világokat, és tanítják meg a még esetleg, fejletlen civilizációkat az ősi tudás birtoklásához szükséges ismeretekre.

A "tudós"
Nem tudjuk, hogy van-e intelligens élet a tejútrendszerben, de bizonyára halottak már.

Napi
Az elmaradottabb vidéken levő vállalkozások kevesebb állami ajándékpénzt kapnak, mint a prosperáló területek.
Bizony, helyesebb lett volna projekteket támogatni kamatmentes hitelekkel.

A bicskás nemzetiség
Szörnyű dolog történt kedd hajnalban a gödöllői HÉV-en. Egy 47 éves nő egyedül utazott a kocsiban, amikor a Szilasliget megállónál felszállt egy férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.
Bevándoroltak
Tragédia: szíven szúrták a 19 éves, pesti fiút, édesanyja az úton fekve siratta.
Feltehetően nem egy leendő Nobel-díjas gyilkolt. Tán nem kéne elősegíteni a 100-as IQ alattiak szaporodását!
Telepy utca "luxusnegyed"
Halálos késeléshez vezetett egy korábbi vitás ügy miatti leszámolás Ferencvárosban. A 19 éves áldozat megölésével egy 20 és egy 21 éves fiatalt gyanúsítanak a rendőrök, egyiküket nem sokkal a támadás után, a szomszéd utcában fogták el.

Asztrológusok
100 másodpercre a végítélethez. De jó, hogy nem egy időzónában vagyunk!
"A koronavírus-járvány, a klímaváltozás, illetve a nukleáris fegyverek fejlesztése miatt az emberiség közelebb került az apokalipszishez a „Végítélet Órája” szerint".

Lókötők
A legtöbb autólopás Bács-Kiskun megyében történt. Márkák szerint a Megane a legkeresettebb autó.

Megkezdte működését az elhunytból trágyát csináló üzem. Hitler hogy örült volna egy ilyen felfedezésnek! Régen az mondták: "porból lettél és porrá leszel." Most majd az jöhet, hogy "szr ember voltál, az is lesz belőled!"

Eltünt egy lány. Vajon az Európai Unio rabszolgapiacain mennyit fizetnek egy ilyenért?! Ha egy üzlet beindul..

A hiányzó láncszem. Darwin hogy örülne! Kínában egy majom-ember kreaturát hoztak létre. Vajon hány kromoszómával?

Árdrágulás
Európában és Észak-Amerikában 2025-ben csúcsra jut majd a húsfogyasztás, utána azonban folyamatosan csökkeni fog.
Sáskát esznek vagy műhúst. Művirág, műfog, műnő... Úgy kell a nyugatnak! Mi csak maradnánk a hagyományos étrendnél.. Megjegyzem, amiből kevés van, az egészségtelen lesz, amiből sok, az pedig gyógyszerré lép elő.

Mert ó az emberből..
Akinek a műkaja, művirág is jó, annak a guminő a szinvonala.

Ezeréves tojást találtak Izraelben. Ezt az´´ert én már nem enném meg.

Fogyasztoí társadalom?
"Ha a világon mindenki úgy élne, mint a magyarok, akkor a Föld éves tartalékai már ma kimerültek volna"
Felzabálják a magyarok a négerek kenyerét!

Csendháborítás
Hasonló esetet meséltek a romák. Csak ott a rendőrök megfutamodtak, ami tovább rontotta renoméjukat. Pedig egy összetüzésben sosem szabadna a rendőrnek alul maradni.

Meztelenül szexizett Enikö
Pedig aki tud, az nagykabátban is tud...

Gondolatrendörség
Kutatók olyan speciális, mikroszkopikus méretu nanoszenzorokat állítottak elo, melyek segítségével az agyi aktivitást valós idoben nyomon lehet követni, és le lehet olvasni akár az egyén gondolatait is.

Magyarországon sérül a prostituáltak szolgáltatáshoz való joga azzal, hogy nem engedik őket be az iskolákba !

276 év múlva egyenlöség a nemek között. Hónap? Nap?
Mellesleg én már ma szeretnék annyit keresni, mint Kálmán Olga. Persze, a bolti pénztárosnő ma is többet dolgozik, mint az útépítésen lapátra támaszkodó férfi.

Agyafurtak
Himnemü szépségkirálynő

Hívök
Már több amerikai hisz az evolucioban, mint ahányan tagadják. Ök vannak a képen hátul.
"Az emberek, ahogy ma ismerjük oket, korábbi állatfajokból fejlodtek ki."
A folyamat sokaknál még nem zárult le. (nyulak, birkák, majmok..)

Kis pénz, kis foci.
Az albán focistákat bizonyára jobban fizetik. Vagy az andorraiakat... Sokan keresnek jól hazánkban a semmiért.

Galla Miklós arra gyanakszik, hogy a származása miatt nem kapta meg a Karinthy gyürüt. Milyen származású Galla? Neve alapján négernek gondolnám..

Az élet ára
"Ma sem ritka, hogy embereket adnak el rabszolgáknak, de az emberiség civilizációs folyamatában évezredek teltek el úgy, hogy társadalmak, birodalmak épültek a kiszolgáltatottak birtoklására, adás-vételére; aranyban, ezüstben, terményben, szolgálati idoben határozták meg egy ember, egy család értékét."
Az EU-ban olcsó az élet. Minap olvastam, hogy egy rabszolga 150 000 Ft-ért kelt el Magyarországon. Az amsterdami kupik jobban fizetnek. De régebben a románok 5 000 dollárt kértek egy zsidóért é 1oooo márkát egy németért. A magyart ingyen adták volna, csak tünjön el.

Kinai önkéntesek
Az ujgurokat önkéntes orvosi kísérletben való részvételre kérte fel Kina. Mint amikor nem engedem egyetemre az oltatlanokat vagy külföldre...

Arab találkozó. Mert Orbán meg a pápa olyan naiv, mint az ujdondász.

Rabszolgaság EU 3. évezred
A munkásokat a nyári konyhában, vagy az udvaron álló muködésképtelen gépkocsiban szállásolta el, élelmet alig kaptak, illetve a házban található fürdoszobát és illemhelyet sem használhatták. A birtokot csakis az oket kizsákmányoló férfi engedélyével hagyhatták el, mikor ezt egyikük megszegte, a kegyetlen fogva tartó hátrakötözött kezekkel, lánccal kötötte ki szabályszegot.

Az ázsiai szeretö
Az áldozat egy huszonéves fiatal, akit a Buckinghamshire-ben található Szuz Mária templom mellett ért támadás 5 óra 30 perc után.
Jól jártak az angol nök a bevándorlókkal! Ismét sok szexben lehet részük.

alec-baldwin megölt egy embert
Mondják, a fegyvermester tette a kocsiba a kellékpisztolyokat. Mondják, az asszisztense adta át Baldwinnak a "vaktölténnyel" töltött fegyvert. Bene!
De miért lott Baldwin az operatorre? S olyan pontosan, hogy halált okozott? Valahogy a rendszerváltás jut az eszembe, amikor a rendörtiszt az irodájában tisztitotta a gépfegyverét, aztán az véletlenül elsült. Epp akkor, amikor egy kollégája ment el a nyitott ajtó elott. S véletlenül épp fejbe...

Eszter, ha neked ez kell
"A Holdnak nincs saját fénye, a Nap fényét veri vissza. Kering saját tengelye körül, valamint a Földet is naponta egyszer megkerüli."
De ha nem is naponta, de 29,5 nap alatt bizonyára megkerüli. S a Föld forgásából adódóan kb fél napig látjuk, aztán elfordulunk tole. Házi feladatod: Miért csak a Hold ugyanazon fele látható a Földrol?

Pedofilia
Mint emlékezünk, Kaleta nagykövet képnézegetésért pénzbirságot és felfüggesztettet kapott. A konkrétan pedofil (ráadásul eröszakos!) ember pedig 4 évet. Pedig visszaeso bünözö, aki csak a tanári státuszával való visszaélésen sajnálkozik. A pedofilián és az eroszakon nem... Ivartalanítják ?

Egy szakma halála?
A ház két hét alatt teljesen felépült. A falubéliek tátott szájjal nézték a robotkomüves munkáját. “Megnyomták a kezelopanelen a gombot, aztán nem sokkal késobb már állt is a ház. Elképeszto.” Nem a parasztház volt a csapat elso nagyszabású 3D-s projectje, hiszen nyomtatási technológiát több más építményen, sot egy 26,3 méter hosszú sanghaji gyalogos hídon is sikerrel kipróbálták már. Utólagos panasz eddig egyetlen esetben sem történt, a robot ugyanis tizedmiliméter pontosan dolgozik.

öröm az ürömben
Dr. Kristóf Margit orvosként egy egészen más szemlélettel állt az érkezo koronavírus-járványhoz. A konzervatív terápiák mellett olyan gyógynövényeket kezdett keresni, amelyek vírusellenes hatásuknál fogva segíthetnek a betegség megelozésében, kezelésében. Így jutott el egy olyan szerhez, aminek izolálásáért 2015-ben a kínai kutatók orvosi Nobel-díjat kaptak.
Az artemisinin által okozott interferon-hatásfokozás nem vírusspecifikus, tehát joggal feltételezheto, hogy nemcsak flavivírus-fertozés esetén, hanem más vírusok, például influenza vagy koronavírus-fertozés esetében is hasznos lehet.
A kutyák után te jössz
Elsö körben: Jövore kezdodhet az emberi agyba ültetheto implantátum éles tesztelése, jelentette be Elon Musk multimilliárdos vállalkozó, mérnök. A kísérlet elso olvasatra ijesztonek tunhet, de fontos orvostudományi célt szolgál: mozgásképtelen, gerincvelo-sérült emberek kaphatnának esélyt egy jobb életre. (S mint a vakcinázásnál: eloször önként, aztán parancsra.)

Gumibottal verték a diákokat Nyiregyházán. Sokan most arra gondolnak, hogy ezek debil nemzetiségiek voltak. Pedig bizonyára leendö tudósokat fegyelmeztek igy, miután a pedagógus feladta a reménytelennek tünö harcot. Csak létre kellene végre hozni a hasonló tudás és neveltetés szintü gyerekekböl álló osztályokat (iskolákat)! Szegregálni! A hülye neoliberális szerint talán le kellett volna térdelni az iskolaörnek, s hamut szórni a fejére, amiért a nebuló ilyen neveletlen, mint a szülei.

Müintézet
"Egyre gazdaságosabb a mucsirkehús ipari mértéku eloállítása, ezért Izrael után az USA-ban is muhúsüzem nyílhat a közeljövoben. Emellett jelentos eredményeket mutattak fel kutatók a közelmúltban „marhahús” eloállításába is."
Müvirág, mühús, gumino... Szép jövo elott állunk!

Piramisépítök
Meddig ép egy papir:
De már korábban is voltak az építés körülményeire vonatkozó leletek, amelyekrol arról meséltek, hogyan építették a gigantikus piramisokat az egyiptomiak. Ezek közül a legismertebbek azok a papíruszok, amelyeket a Vörös tenger partján találtak, méghozzá egy osi kikötobol, Wadi al-Jarf mellol.
It megtudhattuk azt is, hogy a Köfö üreges. Lehet, hogy oda is fáraókat temettek ?!
Víz alatt is építettek piramisokat.
Csónakkal szállíthatták a köveket.
Frédi és Béni kökorszaki városa. Kinában.
Japan: "What Professor Kimura says is not exaggerated at all. It's easy to tell that those relics were not caused by earthquakes."
Alaszkát se felejtsük el.



Politika
Nyitólap