Böngésző 2.



Sex

Pánszexuálisnak vallja magát az énekes. Felhívnám a figyelmét, hogy óvatosan a kecskével! Állatkínzásért csúnyán megütheti a bokáját! Kiskorúakkal is csak Nyugat-Európában! Ott ez nem igazán bűncseleknény. Primitív népség.. Saját neméhez már a neoliberális Magyarországon is nyúlhat. Állapotfelmérés A homokosság "Állapot? Betegség? Torzulás? Vagy csak a sokat emlegetett másság?" Van, ki születetten ilyen. Van, kit a környzete tett buzivá. S van, aki anyagiakért vállalta be.. Mindenesetre egy népnek nem lehet célja a "melegség" terjesztése. Legfeljebb egy nép ellenségeinek. Akik hazánkra is ráerőltették a kultúraváltás eszméjét.

Vérfertőzés
Elvették az állatait attól az idős férfitól, aki malacával fajtalankodhatott az ólban, Dunaharasztiban – számolt be az RTL Klub Híradója.

Harmadik nem
Mexikóban is elfogadták a 3. nem létjogosultságát. Vigyázat, itt nem a született hermafroditákról van szó, hanem a mentálisan sérültekről, akik férfinak születtek, de nőnek érzik magukat, avagy nőnek születtek, de fickósak lettek. Természetesen senkit sem kell támadni, bántani agybaja miatt, de TISZTELNI a másságát ?!?.. Valakit tisztelni azért, mert AIDS-es?

Albérlet
Ingyen albérlet szexért cserébe. Magyarán prostitució.

Másság
Amikor felelősségre vonták, azt mondta, apja régóta bántalmazta szexuálisan. „Isten azt mondta nekem, hogy te legyél a feleségem!” – állította saját fiának a 42 éves férfi, amikor éppen birkát szállítottak egy elhagyatott kanyonban. Ezután megerőszakolta. Családon belül. Egyik agyrokkant a fiával, a másik a lányával. Ezeknél csak az ivartalanítás segíthet.

Az agybetegek összefognak?
Jaitt 2008.tavaszán alaposan felkavarta az állóvizet, amikor élő tévéadásban vádolt meg jó pár közszereplőt - politikusokat, újságírókat, jól ismert műsorvezetőket, sztársportolókat és nagy nevű klubokat - azzal, hogy gyermekprostitúcióban érintettek. Eltemették.

A pestiek zöme nemi beteg volt.
Az első világháború a polgári társadalom összeomlását eredményezte számos országban. Nemcsak a frontok embertelen szenvedései, hanem a hátország gyakorlatilag szétporladó társadalmi struktúrái is súlyos civilizációs válság jeleit mutatták. Hey gonorrhea youtube.

Kilövési engedély
A ronda nőket meg lehet erőszakolni egy olasz bírósági ítélet szerint:
Meglehetősen érdekes tárgyalás zajlott le nemrég az olasz Ancona városában. A bíróság ugyanis arra hivatkozva mentett fel két férfit a nemi erőszak vádja alól, hogy a feltételezett áldozat története nem hihető, mert túl maszkulin ahhoz, hogy vágy tárgya legyen.

Mix

Simicska már megvált a szorgalmával összekapart gazdasági birodalmától, s a jövőben a kecskéinek szenteli életét.

Kidnapping
Amíg az adóhivatal és a rendőrség közös akcióban nem számoltatja el a munkanélkülieket, hogy miből van az audi, addig nem lesz lényeges változás. Ha egy csapat lebukik, kettő lép helyébe. Mert nagy üzlet..

Drága a marihónalja
Visszajön a lumpenéknél a pálinkáskenyér?
"Életét vesztette egy féléves gyermek, miután édesanyjának unokatestvére tömény alkoholt tett a cumisüvegébe. A szörnyű tragédia még január közepén történt a szlovákiai Stropkovban. Vanessa, a gyermek édesanyja "

Legyen zöld! Használja a tömegközlekedést!
"Budapest — Vérhast és hepatitiszt is összeszedhetünk a napi több százezer utast szállító 4-es, 6-os villamoson, amit rendszeresen összepiszkítanak önkívületben fetrengő potyautasok."
Le kellene "sajnálni" a fogyatékos ballibeseket, s a rendőrséggel begyűjtetni a társadalom szemetét.

Hont András néger fiúkra vágyik?
Ha mindenáron külföldi menekülteket kell befogadnunk, akkor inkább jöjjenek a négerek üldözöttjei, a búrok! De a legjobb, ha a magyarok reprodukálják soraikat.

Tananyag az antiszemitizmus - Cserében Izraelben a magyargyűlölet lesz kötelező ismeretanyag. Lásd "mélymagyarozó, bőgatyázó" stb kijelentések.
"Ha a 2014-ben, a Szabadság téren felállított német megszállási emlékmű nem hárította volna el a 600 ezer zsidó honpolgárt halálba küldő magyar állam felelősségét azzal, hogy az országot a fasiszta megszállás vétlen áldozataként mutatja be."
Ami különben igaz. Valóban, a csonka Magyarország területén élő izraelitákat a kevésbé izraeliták nem bántották a német megszállásig. Biztonságban élt mind a 432 ezer izraelita (ill. kikeresztelkedett), sőt a megszállás után is fegyveres erőkkel védte meg a nagybányai bányabérlő leszármazottja Budapest zsidóságát. Csak a vidéki kis-zsidók kerültek munkatáborokba. Megjegyzem, a miniszterelnök úr származása folytán nem szorul magyarázkodásra. Magyarázkodjon az a tudatlan, aki a magyar népet teszi felelőssé a holokauszt kapcsán!

Armstrong nem érzékelte sem az űrállomás személyzete
A Solar and Heliosheric Observatory (SOHO) megfigyelései alapján úgy látják az űrkutatók, hogy a bolygónkat körülvevő gázréteg 630 ezer kilométerre nyúlik ki, amely ötvenszerese a Föld átmérőjének. A Hold tehát átrepül a Föld atmoszféráján. Aliens

Akadémikus vita

Hány ohm?
Alakul az akadémiai ellenállás. Zömükben finnugorász kóklerek tiltakoznak, de CEU alkalmazottól a mindenhez értő filozófusig akadnak soraikban. A kormánynak igazodnia kellene az Európában bevett szokáshoz, s eltörölni a semmiért nálunk egyedülien adott havi milliós tiszteletdíjakat.

Kiveszik az elméleti szakemberek kezéből a kutatóintézetek menedzselését. Feltehetően az MTA tagok továbbra is dolgozhatnának ott, amennyiben munkakedvük támad az 1 milliós alapjövedelem mellett. De a kormány a gazdasági gondokat levenné a tudósok válláról. Mindenki azzal foglalkozna, amihez ért.

Ellenzéki értékelőAz MTA helyzete
A legnagyobb magyar alapította és a legkisebb magyar akarja sírba tenni- mondja az MTA-ról Szél Bernadett.Szél kisasszomy elfelejtkezik ama apróságról, hogy az akadémiát magyar tudósoknak alapították, s nem idegen kóklereknek. A HVG linkjén gyönyörködhetünk a tiltakozók névsorában.
Szél kisasszony szerint elüldözték az ország legjobb egyetemét. Hová ment az ELTE ?


365 akadémikus tüntetett 1100 csatlakozóval
A liberális tüntetők FÜGGETLENSÉGET követelnek az MTA-nak is, mint általában minden intézménynek. Attól félnek, hogy Orbán Viktor akarja majd megmondani, hányan foglalkozhatnak az antigravitáció felfedezésén állami kutatóintézetben állami pénzen.
Mint ismert, a miniszterelnök úr csupán annyit vár el, hogy az alapkutatások helyett valami gazdasági hasznot is hozó dologgal foglalkozzon a többség. S ne Lovász úrnak kelljen a portások szabadságolási ütemtervével foglalkozni. Arra egy gyengébb ember is alkalmas lehet.

Ha a 365 akadémikus havi munkanélküli segélye 365 millió forint, akkor hány forintba kerül az 5000 fős intézményi hálózat működtetése. S ez mennyi hasznot hoz hazánknak? Természetesen a hasznot nem a tüntető "társadalom tudósok" tömegétől várnánk (finnugorász, filozófus), hanem a természettudományok művelőitől. [Lovász úr fél a téli nap erejétől, azért vehetett fel napszemüveget, mint a filmrendező temetésén a gyászoló sokaság.]

Tüntetően kivonultak a szuper jólétüket veszélyben érző "tudósok" az MTA átalakítása kapcsán.
A tiltakozók névsorát nézve, őket nem érinti az átszervezés. Eddig sem tettek semmit a havi millióért, s ezután sem vár tőlük semmit hazánk. Csupa történelmet nem ismerő történész, nyelvet nem ismerő nyelvész, népesség genetikával foglalkozó régész.. s közülük mintegy 15 a 365 MTA tag közé tartozik. Beszédet mondott Pléh Csaba Széchenyi-díjas magyar pszichológus, nyelvész. ..a tudosok és a tudomány mindig is a versengés világában élt, a tudósok egymást tartják kontroll alatt. (Lásd: finnugorász - turkológus. Egyik sem akarta bebizonyítani, hogy a másik tévtanokat hirdet. Vagy mindegyiknek csak ennyire futotta..)

In vino veritas
„Sok (akadémiai) kutató úgy nyilatkozott a Nature-nek, hogy aggódnak amiatt (…), hogy a történészeknek dicsőíteniük kellene az ország múltját.”
Borzasztó lenne ennek a bőgatyás népnek a múltját dicsőíteni. A jövőben a Veritas, a MÖT és a Magyarságkutató versenyezhet, kinek vastagabb..
Bottoni állítja: Orbán Viktor 2016-ban közölte már, hogy tíz év alatt új, neki kedves történésznemzedéket kell kinevelni.” Vajon milyen a miniszterelnök úr ízlése? Reméljük, a tények is fontosak lesznek, különösen a kvalifikált réteg képzésénél! S a politikai okok miatt elkerülhetetlen hazugságokat nagyon érintőlegesen oktatják majd tényként.

Palkovics úr csak havi 800 ezret kapott akadémikusként?! [Palkovics, Romsics, Sajnovics, Lelovics, Szokics, Mitics..]

Magyar származású tudósok levele
Vajon mennyire ismerik a hazai viszonyokat? Tudják, hogy nálunk szuper pénzt kapnak az akadémikusok a semmiért? Tudják, hogy a kormányunk is tisztában van az alapkutatás fontosságával? Persze, kis ország vagyunk. Csak anyagi erőnk figyelembevételével vehetünk részt a nemzetközi alapkutatásban. Valakiknek az innovációban is részt kellene venni. Mint írják az idegenbe szakadtak: Ők is számos pályázaton nyertek forrásokat a fejlesztői munkához. Na de a hazaiaknak épp ez nem tetszik: a pályázat. Itt biztos pénzt akarnak, bármit is csinálnak. Mert bizonyára sok impotens ember került protekcióval a kutatói állományba, akik csak pénzfelvételre alkalmasak. S ragaszkodnának az "ingyen" pénzhez továbbra is. [Németország, ahol az összes állami tudományos támogatás évi 10,2 milliárd eurója vajh hány euro adóbevétel arányosan hazánkban?]

Lapot főszerkesztőjéről
A lap nehezményezi, hogy a kormány nem támogatja a magánkézben levő liberális továbbképző központot, amit egyetemnek csúfolnak. Az ÉS nem tarja az egészség rovatba tartozó kiadásnak az élelmiszerbiztonságot. Pedig a rákos megbetegedések nagy részét a rossz minőségű élelmiszerek okozzák.
„Kultúra és család” csomagra a teljes 27 milliárdnyi keretből valamivel több mint 3 Mrd Ft jut. Miközben tavaly csak az MTA KH négy ide beosztható intézménye 4,1 Mrd-nyi alapellátást kapott. Vagyis a nagyjából egyharmaddal megnövelt keretből a teljes humántudományi szféra akadémiástul, egyetemestül stb. idén több mint 1 milliárd forinttal, azaz negyedével kevesebb pénzben részesül, mint 2018-ban csak a négy itt érintett MTA-intézet. Most legalább tudjuk, miből finanszírozzák a Magyarságkutató Intézet évi 880 millióját!
Vajh az ÉS szerint a magyarságkutatás nem tartozik a "kultúra" cím alá? (Tágan értelmezve minden ide tartozik!) Érdekes, fiatal koromban az ÉS az értelmiségi fiatalok egyik kedvenc lapja volt. Mivé lett ez is...
A riválisoknak viszont megvan a teljes (bár az állami egyetemeken, tudjuk, szűkös) alapellátásuk, ők tehát pluszpénzekért folyamodhatnak.
Mondjuk, a riválisoknak az alapellátásért külön meg kell dolgozni, pl tanítani. Ismétlés: mindenki tudja, hogy alapkutatásokra szükség van. De ez csak egy kis hányadát teheti ki az alkalmazott kutatásoknak.

Mix

Miért nem melléje?
A teljes ellenzék beállt a Jobbik polgármesterjelöltje, Mirkóczki Ádám mögé Egerben, ezzel az egri választókerületekben is létrejött az összefogás őszre.
Nehéz lesz neki leülni, pedig a Gusztosék szívesen leültetnék a nemzetünk szocialistáit!

Arabok leszünk vagy szabadok?
33 év börtönre és 148 korbácsütésre ítéltek egy ügyvédnőt Iránban Naszrin Szotudeh ügyvéd a nők jogaiért harcolt, azok érdekében lépett fel, akiket amiatt üldözött az állam, hogy felléptek a nőkre kényszerített fejkendő, a hidzsáb kötelező viselete ellen.

Összeesküvés elmélet
Bizonyos összeesküvés-elméletek szerint, az emberiség elpusztítása már folyamatban van, különböző módszerek segítségével. Silver iodide causes respiratory and skin disorders too. It also causes renal and pulmonary lesions and also Argyria. Ez is ide tartozhat: Szemetet etetnek velünk.

Égő dolog
A felvételen az látszik, hogy egy égő nádast fegyveres vadászok állnak körül. A politikus szerint a vadászok azért voltak ott, hogy a nádasból kimenekülő állatokat, főleg vaddisznókat kilőjék. A helyi társaság vezetője ezzel szemben azt közölte, hogy ők csak ki akarták terelni a mocsaras lápos területről a tűz elől a vadakat.
Anyag- és gyűjtőneveinket nem tesszük többes számba! Lisztek, mákok, vadak.. Lisztek is lehet többes számban, ha különböző liszt fajtákról beszélünk.

Riogatók
2044-re hazánk magyar lakossága 8.730.642 főre apad, a 2 milliós cigányságunk pedig 640.000 főre csökken. 2070-re a magyarság 4.614.444 főre csökken, ellenben a cigányság a csok hatására tán újra eléri a mai szintet: 1.680.000 főt. 2100-ra a magyarok 2.607.161 főre apadnak, a romák létszáma eléri a 3.360.000 főt. De ki tartja el őket?!
"A film szerint a cigányoknak azért van annyi gyerekük, mert van PÉNZÜK?? Na ne. Ez nonszensz. Gyerek azért nincsen mert a CSALÁD már nem érték a fiatalkorúak gondolataiban. A mai fiatal lányok és fiúk számára is a PÉNZ az első gondolat! Ráadásul számosan melegségre vágynak.."

Eredetünk, őshazánk The modern human genome contains DNA from THREE other human species - Neanderthals, Denisovans, and a third, unknown species.
Eredetünk: A csendes-óceáni szigetlakók egy ismeretlen emberi faj DNS-ét hordozhatják. Most pedig Arun Durvasula és Sriram Sankararaman, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemen úgy vélik, hogy felfedezték egy még ismeretlen emberszabású faj DNS maradványait a Joruba nép tagjaiban, Nyugat-Afrikában.
HSS subspecies neanderthalensis... NOK kultúra (CYP2D6). stb.


Dundika villantott
A fotós felvételén kilátszik az alany alsóneműje a miniszoknya alól. Etikátlannak tartom, ha egy nő szoknyája alá tolják a kamerát, s lefényképezik alulnézetből. Persze, ha a nő önként mutatja magát, mint Sharon Stone, akkor semmi kifogásom még a szülőcsatorna látványával szemben sincs.
Tetszik ismerni a viccet..
- Biztos úr, a szemközti ház ablakában meztelenül láttam egy férfit.
- De hölgyem, ott nem is lehet látni az embert derékon alul!
- Most nem, de ha ide teszek egy sámlit, arra meg egy könyvet, akkor arról távcsővel mindent jól látok!
- Asszonyom, akkor nem a szemközti úr mutogatott, hanem maga kukkolt! Apró elvtárs unokája új törvény írna a villantások ellen. Fontosabb nem jut eszébe..
„Mi lenne, ha a te lányod alá fotóztak volna be?” Nos, ha az én lányom is mosdás helyett szellőztetne, akkor egy szavam sem lenne rá, mert a magánügye. Csak tudnám, miért zavarja Dobrev Klárát a miniszoknya alól kivillanó bugyicsík? Aláfotózva. Másnak is aláfotóztak. Kínos lesz később az orvosnál a tetoválás! Meg sem kell szólalnia, az orvos már látja IQ-ját és a feltételezhető foglalkozását. A fotós nem hamisított. Csak azt mutatta, amit mindenki láthatott a jelenlevők közül. Amit az alany magától megmutat.


Büntetlen bűn Szabadon engedték azt az olasz tinédzsert, akit azzal vádoltak meg, hogy megerőszakolt egy 17 éves brit lányt egy óceánjárón. Azért született ez a döntés, mert a támadás a nemzetközi vizeken történt, írja az Independent.
Mondjuk, a vizek nemzetköziek voltak, de a hajó is?

Miasszonyunk temploma leégett.
Bizonyára egy pap dobott el égő cigarettacsikket, vagy elektromos hiba okozta. Rosszmájú emberek a migránsok húsvéti üdvözletének is vélhetik Párizs lángjait.
Van egy rés.. Néztem a képeket. Az állványzat fém rudjain vastag, kemény padló. Szerintem száz csikk sem gyújtaná fel. S mi füstölt annyira? Csak nem a matuzsálem korú fatető? Amely igen száraz lehetett már. Mindenesetre a migránsokról és a migráns ellenesekről is elképzelhető ilyen gyujtogatás. Pedzegetik az építkezésen dolgozó arab munkások szándékosságát. Mikor van a munkaidő vége Párizsban? (Kora esti órákban ütött ki a tűz.) S minő véletlen, a keresztény Gusztos épp akkor és ott imádkozott. Le is videozta az eseményt, mint a CNN-esek a WTC lángjait.

Majd megbuknak, mint Feri a működő tankkal! Mert arra hegyezik ki a történéseket, hogy nagyot durranjanak, a hihetőség már másodlagos kérdés. Pedig hosszú távon az "igazság" a lényegesebb. Igaz, a Bush és a Feri is szabadlábon..

Tarlós: "A templomban sem lobogtatom meg, mit dobok a perselybe." Ugye, vannak jótékony lelkek, akik Karácsonykor meleg ételt adnak az éhezőknek. S, hogy a politikai haszon se maradjon el, hát kihívják a TV kamerát dokumentálni, milyen jó emberek is ők.
Alakul a helyzet: Bár a Notre-Dame szerkezete rengeteg fát tartalmazott, szakértők már a tűz közben azt mondták, ekkora lángokhoz rengeteg felhalmozott éghető anyag kellett. Valószínűleg építési anyagok. De ezeket hogyan tárolhatták ilyen veszélyes helyen, valószínűleg felügyelet nélkül? A székesegyház csúcsa, a huszártorony perceken belül ledőlt, a harangtornyokat csak nagy nehezen sikerült megmenteni.

Elmebaj oktatás
A nemrégiben bejelentett tervek szerint a brit diákok már az első osztálytól kezdve a homoszexualitásról és a transzgenderizmusról tanulhatnak.
Ezzel nem lenne szabad megállni! Oktatni kellene, hogyan kell gyilkolni, s robbanóanyagot gyártani a gazdagok ellen. Pénzt hamisítani és elektronikus pénzt lopni.. Mindenkinek tudnia kell: Vannak nők, férfiak és hermafroditák. Valamint mentális zavarokkal küszködők.

Ostobák ezek a neoliberálisok! Menedzselik a muzulmán terjeszkedést és a nemi eltévelyedéseket. A kettő ellenfele egymásnak. Muzulmán országokban ritkítják a buzikat. Arab, s pláne néger nehezen lesz homokos. Nálunk sem tudták a cigányokat betörni, csak a munkanélkülivé tett fehér embert. Mert csak azt lehet megpisztolyozni, akinek van mit veszíteni. A proletáriátus csak a láncait..

Jézus felakasztásának ünnepén (Részemről Húsvét az ünnep)
"Mi a kultúra? [ÉLETMÓD] Az emberi közösség életének egysége. Az építészet, a konyha, a zene, a művészet, az ünnepek. Ennyiben persze beszélhetünk keresztény kultúráról. A vasárnap a munkaszüneti nap, húsvét is ünnep, az épített környezetünket meghatározzák a templomtornyok [2800 MINARET] Európa-szerte. "
A kultúra nincs benn a génjeinkben. Neveltetésünk, hagyományaink szabják irányát. Meg egyéb ránk ható kényszererő (Média, bevándoroltatottak..)

Üzenet a kommentészeknek: A nagyváradi rabbi unokája érsek (főfelügyelő). Ó a magyar hercegprímások székében ül, a magyar katolikus egyház feje. Mivel az Árpádház kihalása óta nincsenek hercegek, csak prímás.
Gyenge képességű, mindent elhívő rétegek mindig voltak, s ha nem ivartalanítják a debil, retardált réteget, akkor lesznek is biztosan. (85 IQ alatt.)
" Tolerancia és szolidaritás az európai értékekhez tartozik." Kik és hol, mikor szavazták meg, hogy melyek az európai értékek? S bizony, LEHET MAGYARNAK SZÜLETNI. Csak akkor nemzetről beszélünk, s nem népről.

Kajafasz főpap micsoda örömtáncot lejthetett a keresztnél: Meghalt a cselszövő.. Az igazi keresztények örömünnepe a feltámadás. (Harmadnapra halottaiból) Mert nem halhat meg az, aki értünk áldozta életét.

Konteo

Gripen
"Hatalmas robbanás hallatszott Fejér megyében". A cikkíró vagy rosszul informált, vagy finoman szólva túloz a hangrobbanás nagyságával kapcsolatban. Naponta hallhatunk ilyen vándor robbanást. Nem olyan borzasztóan nagy..

Szőke nő irhatta
Bár eleinte a gyarmatosítással magyarázták a világos színű loknikat, egy nagyszabású kutatás igazolta, hogy valójában a gének tehetnek mindenről.
Vajh az öröklődés nem a gének műve? Valahonnét kapniuk kellett a szigetlakóknak a szőkeség génjét. A gyarmatosítóktól, from the space..

TOPLISTA Az RTL klub lerántotta a leplet az összeesküvés elméletektől. A gabonakörökről kiderült, hogy gyerektréfa az egész. Mondjuk, a hitelesség kedvéért a kamerák előtt megismételhették volna művészi munkájukat. A holdraszállás is megvolt. Gyűrött volt a zászló, azért tűnt úgy, hogy a szél mozgatja. A csillagok pedig a '60-as évek primitív fényképezőgépei miatt nem látszanak. Ugyanis a Hold légköre olyan világos, hogy elégne a film. A Hold: FELSZÍNE a felszínt rossz fényvisszaverő anyagok (nagyon sötét kőzetek) borítják átlagos albedó (fényvisszaverési koefficiens): 0,08. S azért látjuk a Hold egy oldalát mindig, mert olyan, mint a "kelj fel Jancsi". Mindig a nehezebb oldala fordul felénk. Érdemes TV-t nézni, mert egyre okosabbak leszünk tőle, akár a kocsmai felestől. Kennedy halála is egy őrült merénylő cselekedete. Senki sem gondolhatja, hogy a világ urai ilyesmire vetemednének pusztán azért, mert meg akarta szüntetni a hatalmuk legfőbb forrását, a FED-et.. A WTC elleni terrortámadás viszont nagyon hihető. Ossza ma bin Laden levitézlett USA ügynök szervezte meg az egészet Afganisztánból vezetékes telefonon keresztül.
A kommentelőkről az "Észbontók" szuperprodukció zsenijei jutottak eszembe, akiket a szőke nő műsorvezető kérdezhetett. S a "lapos Föld" teóriát és a szeptember 11-et egy műsorban emlegetni azt jelenti, hogy a műsorvezető szép lehet..

Beteg világ

Eltűnt gyerekek: sorra tünnek el gyermekkorúak Sopron környékén. Feltehetően a szállítási költségeket csökkentik. Meg mire a nemzetközi körözést kiadják... Kellenének a kamerák! Mely autók tüntek fel az emberrablások idején? S némi országúti közbiztonsági ellenőrzés sem ártana.

Fontos információ az Ázsiában megrendezett Eurovizios Dalfesztivál nyerteséről
Az elfogadásért küzd a 2019-es Eurovízió biszexuális győztese. Egyszer majd próbálja meg kecskével is! Ott még kapaszkodni is tudna..

Fél-elem

Áramhiány - Még végül újra üzembe kell helyezni a leállított szenes erőműveket!
Pedig a "klimaváltozás" miatt nyaranta egyre több helyen kell hűteni. Vagy nagyon jó hőszigetelésű otthonokat építeni. Egyre több háztartási gép megy villamos energiával, egyre szélesebb körben. Lehetnek itt még áramkimaradások! Előrelátó (és módos) ember saját áramellátásról gondoskodik. Szélerőmű, naperőmű, aggregátor...

Félelem a szó erejétől. Letakartatták a pápa miseruháján a magyar szavakat a román hivatalnokok. Bizonyára az volt odaírva: "Cselekszem, mint szent Pál!" Eltűnt a hírekből a román szemrehányás az ügyben, hogy a magyarok nem akarják lelkesen ünnepelni Erdély elcsatolását. Pedig április 4-ét majd 50 évig ünnepelték, ami az utolsó magyar falu elesésének dátuma.

Paks erőműve
Nem verték nagydobra a hibát. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 3. blokkján gőzfejlesztő szintszabályozó szelep meghibásodása miatt karbantartást végeztek a szakemberek március 24-én 8 és 12 óra között.
Két hónappal később: Kedden a Paksi Atomerőmű 3. blokkjában az SZBVR (szabályozó és biztonságvédelmi rendszer) működésének hibájáról érkezett jelzés – írja az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. közleményében. Ismétlés a tudás anyja. Meleg helyzet Pakson. A villamos hálózat külső hatásra történt meghibásodása miatt (védelmi működés következtében) kiesett a Paksi Atomerőmű Zrt. 2. blokkja.

Mix

Kígyó vagy kacsa?: Pánik Budaörsön! 5 hatalmas kígyó fogadta az autójához visszatérő nőt! Most a környéken „kószálnak”. Ha egy üzlet beindul... 4 kígyó a taxiban. Kolléga vagy egy utas tette? Kígyók kígyóznak: -) Mennek szavazni a DK-ra! Szaporodnak. Fekete királysikló a 13. kerületben.

Óriás farkas
Mielőtt kimosták a Földet (még nem ment össze az állatvilág a mosástól) óriás szarvas, mamut, kardfogú tigris stb élt a bolygón. Vajon óriás emberek is voltak?

Bezár a bazár?
"Az elképzelések szerint a mostaninál két, de akár négy vagy hat órával hamarabb bezárhatnak a boltok vasárnaponként, ha a lakosság körében kedvező fogadtatásra talál a racionalizáló lépés".
Borítékolható a nép véleménye: A k. anyátokat zárjátok be!
A boltzár a multinak nem igazán jó, mint ezt a lengyeleknél láthattuk. A népnek kimondottan rossz. Egyedül a töredékére fogyó bolti alkalmazottak fogadják szeretettel, akik most az orvosokhoz, rendőrökhöz stb hasonlóan VÁSÁRNAP is munkába kényszerülnek. Bár az automata pénztárosok köre bővül. S nem kötelező egy boltnak sem nyitva lenni. S nem kötelező ott dolgozni.


Mint írják, a kis maszek boltokat akarták a boltzárral helyzetbe hozni, de csak a multik nyereségét csökkentették. A kis boltokat tán úgy kéne helyzetbe hozni, hogy nagykereskedelmi hálózat kialakításával kedvezőbb beszerzésekhez juttatnák őket, s a nagykereskedő árrése még mindig kisebb, mint a hypermarketben a kiskereskedő által megvásárolt dolgok ára, amelyet aztán a zugboltjában - magasabb áron - eladásra kínál. S amit nemegyszer leárazáson vesz meg, de ő már nem leárazott termékként árulja. A kis boltok áruválasztékáról pedig beszélni sem érdemes.

Otthon, édes otthon

Back to USSR A Momentum államosítaná fidesz lakásokat, mint Gyurcsány apósáék a budai villát.
Eddig azt hittük, a Soros klán emberei, most pedig kiderülhet, hogy a Putin szekerét tolják.

Nemzeti összetartozás
A román külügyminisztérium tudomásul vette, de megalapozatlannak tartja, hogy a magyar Országgyűlés kedden a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at, a trianoni békediktátum – a román fél terminológiája szerint Trianoni Békeszerződés – századik évfordulóját.
Mint közismert, a magyar vezetői réteg (Károlyi, Linder) ajándékozta hazánk 2/3-át el az I. világháború után. S vajon miért egy hajóskapitány jött a kormányzói székért nyugati áldással? Fehér lovon belovagolva, ahogy egy lovastengerészhez illik..

Családi tragédia
Anya a fiával a sátorban aludt, apuka a lányával a lakókocsiban. Aztán a lakókocsi váratlanul beindult s elmerült a tóban..

Szúrópróba
Családi tragédia: az apa megkéselte a fiát, mire a 13 éves lánya leszúrta.

Szoba van kiadó
egy átlagos ötéves kislány, aki bármikor megszólalhat. De nem fog, soha életében. Emmylou úgy született, hogy agya 40 százaléka nem fejlődött ki a méhben, majd olyan súlyos epilepsziás rohamok kezdték gyötörni, hogy – amikor már napi 100 rohama volt – további beavatkozásokra került sor: agyának további 10 százalékát távolították el.Boldogok azok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa.

Pride

Pride végső soron a buzi is ember. Vannak emberi jogai. De a heteroszexuális is ember. Neki is joga van, hogy undorító dolgokat ne láttassanak vele. Gondoskodjanak róla, hogy normális ember - pláne gyerek! - ne kényszerüljön a látásukra. Zárt részen vonulgasson a gusztustalan banda. Nem kell kordon a vonulásukhoz! Csak valami elhagyatott helyen büszkélkedjenek a szrba való szerszámukkal!

Privát pride - Sok a beteg
Egy fiatal fiú most arról számolt be a Facebookon, hogy egy lenge öltözetű férfi szállt fel a 277-es jelzésű buszra, ami az Örs vezér tere és a Bosnyák tér között közlekedik. A buszon gyerekek és nők is utaz­tak, a férfi azonban nem zavartatta magát, helyet foglalt, a hímtagját kilógatta leszakadt gatyájából. Még rá is gyújtott a buszon – írja a fiú a posztjában.

Soros fia is beteg. De a papa főnökei állnak a mentálisan sérültek mögé. Rócsildék.
A hét végén itt is dicsekedni akarnak nemi szervükkel a buzik. Remélem, gyerekek közelébe nem engedik őket! Bár engem felnőttként sem kényszeríthet ez a beteg társaság, hogy undorító dolgokat nézzek. Menjenek valami lakatlan helyre vonulni! Már régóta sejtem, hogy valami baj lett a Rócsildéknál az emeleten. A világgazdaság irányításában is hibát hibára halmoznak. S ráadásul még kapkodnak is, mintha késésben lennének.
Rocketman. Buziporno a magyar mozivásznon. A Magyar Nemzeti Filmalap azt hihette, hogy házi használatra készült dokumentumfilm. Bizonyára a céges bulikon ilyen események történnek a filmalapnál. Állami támogatást megvonni! Éljenek a bevételekből meg!
"A prájd vonulgatásuk nem más, mint Röhm és az SA vonulgatásának utánzása." De hol marad a hosszú kések éjszakája?

Késő BREXIT - Britannia elesett.
London déli részén a Heavers Farm Általános Iskola igazgatónője, Susan Papas homofóbiával vádolt meg és függesztett fel az iskolából két tízéves diákot, miután egyikük engedélyt kért, hogy ne vegyen részt az intézményben kötelezően bevezetett LMBTQ-oktatáson a Pride-hónap alatt.

Szél kisasszony levelét megírta
Látja, Bernadett, lesz a Kossuth téren épp elég gyógyításra szoruló néptársa! Ne akarjon még importálni is ingyen gyógyításra szorulókat! Az pedig hazugság, hogy szöges drótok közé ZÁRVA tartják a beteg gyerekeket, akik bizonyára az Ön látogatásakor kaptak agytumort. A tranzit zóna dél felé NYITOTT. Ergo, bármikor visszamehetnek, illetve fordulhatnak a szerb kórházakhoz is. Tiszta sor, hogy a Szerbiából menekülő szlávokat a Genfi egyezmény értelmében be kell fogadni. De gyanítom, itt nem szlávokról van szó. S minden menekült az első biztonságos országig menekült. Görögország pedig az EU része, így biztonságos. Ellenkező esetben kizárandó az EU tagok közül.

Elkezdődött a buzivonulás
Máté Dezső: Szerinte a család fogalma sokkal tágabb, mint azt ahogy a kormány kirekesztően megfogalmazza. "Kik ők, hogy megmondják, kit szerethetek?"- kérdezte.
Tőlem kecskét vagy kutyát is szerethetsz! Csak ne mások előtt, hanem egy zárt lakásban tedd boldoggá az állatot. A CSALÁD pedig a GYERMEK. Akit csak heterok tudnak világra hozni. Természetesen Darwin összes népével egyenlő vagy! De a gyógyíttatásoddal megpróbálkozhatnál.

Felvonuló melegek
A felvonulók között feltűntek a Liberálisok politikusai, Bősz Anett és Sermer Ádám, valamint Karácsony Gergely (Párbeszéd), az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje is. Ott vonult Apró Antal unokája, s MSZP-s, DK-s lobogókat lengetett a szél (nem a Bernadett!), valamint a Momentum, a Párbeszéd és a Kétfarkú Kutya is támogatta eme dicső eseményt. Ezért fél a ballib oldal a klimaváltozástól! Már így is elég melegek.. A játszótéri csúszdán nyáron, vagy egy momentumos hátán a tojás is...

Volt egyszer egy Britannia Londonban meleg a helyzet: Minden tizedik londoni büszke volt a micsodájára. Hát, ha az embernek más büszkélkedni valója nem akad.. Bár kis országban élünk, azért nálunk is több ezer lett ebből a fajtából a rendszerváltás után. Karácsony Gergelyék szivárványos zászlókkal, táncolva vonultak a Kossuth tértől a Március 15-e térre. Vajh miért nem a Széchenyi fürdőtől egy melegházig vonult a perverz csapat? Utánpótlás buziknak. Ugye több sport, koedukált iskola csökkentené a hajlandóságot.

Gyógyíthatóak?
a homoszexualitásnak minden bizonnyal van genetikai meghatározottsága, a pontos okokat és kialakulásának körülményeit mindeddig nem tudták megfejteni.
Először is vannak születetten homokosok, vannak homokossá tett heterók s vannak pénzért bármit emberek. Ugye, a prostitúció nem kimondottan betegség, akár pl a kapzsiság. Bár bizonyos pszihológiai kezelés tán segíthetne. A többféle módon homokossá tett embereknél az első aktus szerepe döntő lehet a későbbi irányultság felé. Legnehezebb a születetten homokosok helyzete, de szerencsére ők a törpe minoritás. Tán visszaemlékeznek, hogy Afrodíté gyermekei voltak őseik? Meg Merk úré?
Megelőzésként ajánlott az apa-anya szerep korai tudatosítása, a minta. Később vigyázni az első élményére, hogy az hetero legyen. Ezen túl már csak a pszihológusban reménykedhetünk. Persze, a burkolt reklámoknak is szerepe lehet az irányultságban..

Coca reklám
A két plakát közé betehettek volna egy AIDS plakátot is! HPV a hátsó kijáratnál címmel. Fakanál Roberta „a szerelem az szerelem”. Két kígyó párzási aktusa is "szerelem". De bennem undort kelt..

Hiszek egy..: Coca-Cola hétfői közleményében azt írta: A cégnél hisznek abban, hogy mindannyian egyenlőek vagyunk, függetlenül a nemzetiségtől, vallástól, nemtől, életkortól, etnikai származástól, beszélt nyelvtől, hobbiktól és véleményektől. Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb. Azért normális heterok sem esnek egymásnak mások előtt.. Utcán nem élünk szexuális életet és nem folytatunk anyagcserét. Ki foglalkozik azzal, hogy milyen állattal vagy boldog a zárt lakásodban?! Legfeljebb az állatvédők..

Fakanál
Pesti Srácok ominózus cikkét, amelyben azt írta a kormányközeli oldal a Coca-Cola love is love kampányáról, "tolószékes embereket sem szeretnénk mozgólépcsőnyi meg buszmegállónyi hirdetéseken nézegetni (sőt, a francnak se hiányoznának a mozgólépcsőnyi és buszmegállónyi hirdetések), miközben nem gyűlöljük a mozgássérülteket, nem akarjuk bántani és kirekeszteni őket".
Nem egy szerencsés megfogalmazás volt, de én is szívesebben nézegetek egy fürdőruhás, szép, fiatal nőt, mint egy beteget. A betegeket sajnálom, de nem szívesen gyönyörködöm bennük. Arra ott vannak a szadisták. Beteg embert csak egy másképp beteg lát szexuálisan vonzónak.

Heterók

Post coitus omne animal triste
A női orgazmus hasonló a férfi orgazmushoz, csak nehezebb elérni. A viselkedésben sincs lényeges különbség férfi és nő között. Erőszak Legtöbbször brit lányokról olvashatunk. Annyira vonzóak?

Üdvözöljük az ukránokat! A kiskorút megerőszakolót kasztrálják Ukrajnában. Ezt az EU is bevezethetné!

MeToo halála
Ugye, a mozgalom elvileg a megalázott, akaratuk ellenére szexre kényszerített emberek védelmében indult. Csak aztán minden "sikerre vágyó" ember ide hozta a zaklatás, molesztálási ügyét is. Nem állítom, hogy az erkölcsös dolog, de azért egy fenékre paskolást nem szabadna egy napon említeni a nemi erőszakkal, miképpen a nemi erőszakot sem lehet azonosra venni a pedofil cselekedettel.
Már így is sokfelé problémás az ismerkedés. Ha a férfinak állandóan attól kell félni, hogy valami apróságért feljelentik és meghurcolják, akkor előbb-utóbb csökken az ismerkedési hajlandósága. S jöhetnek a szinglik és a homokosok..
Mintha Kölnben nem paskolták volna a RENDŐRNŐ hátsóját, hanem a nadrágjába nyúltak. Ami azért kicsit erősebb, még ha nem is hatósági közegről lenne szó. Mi lett a büntetés?

Holokauszt tgadás

Hol a kaust?
"A Medián felmérése éppen itt mutat drámai változásokat: egyre nő azok száma, akik tagadják a holokausztot."
Innét pedig már csak egy lépés az ISTENTAGADÁSig. Autodafé? Mi, SZABADELVŰEK bármit tagadunk. Mert emberi jogunk van hozzá. A kételkedés a fejlődés egyik motorja. A zsidó Horthy cselekedeteit pedig ítéljék meg a zsidók. Népük belügye.
"Hann Endre azt is kihangsúlyozta: olyan világot élünk, amelyben egyre inkább megkérdőjelezik a tényeket, márpedig ennek oka csakis a politikai diskurzus színvonalában rejlik."
Miért is nem lehet bármit megkérdőjelezni? Dogmatikuséknál..
Csak emlékeztetőül: A New York-i zsidó központ adatai szerint a csonka Magyarországban 432 000 zsidónak mondott ember élt 1941-ben. Ebből a budapesti gettóban 129 000 érte meg a háború végét hazánkban. A sokat emlegetett 600 000 áldozat a Nagymagyarország területéről értendő.

Pártfinanszírozás

A szocialisták ökle: "riasztó, hogy a Fidesz számára egy választási vereség a véget jelentheti, ugyanis, ha Orbán Viktor bukik, és ha jön egy új legfőbb ügyész, akkor a jól dokumentálható gazdasági bűncselekmények százai miatt a komplett Fidesz-elit börtönben köthet ki".
Ha Ungváry elvtársnak jól dokumentálható bűncselekményekről van tudomása, akkor állampolgári KÖTELESSÉGE feljelentést tenni. Ha nincsenek bizonyítékai, akkor pedig ne rágalmazzon. Mert az is bűncselekmény. Mert a bulvár sajtó írásai nem bizonyítékok.
Az 56-os intézet bezárása üdvözlendő! Tele voltak dezinformáló hírekkel.


Ki fizeti a sajtót?
Akinek ez az érdeke. Pl a Klikket vagy a HVG-t nem hiszem, hogy a FIDESZ fizeti. Az MSZP még a saját lapját (Népszabadság) sem tudta fenntartani. Akkor tán a Rócsildék juttatnak a Klikknek a devizahitelből?

UFO kereső

Hadházy vizionál
A lódoktor lelki szemei szerint Orbán a föld alá készül. Nos, ez a szoci világ gondolatmenete volt: Minden pártközpontnak megvolt a maga atombunkere. De aztán megjött az eszük: Hiába bújnak el az atomcsapás elől, egyszer csak fel kell jönni. A sugárzó, szennyezett halott felszínre. Tovább tart a haldoklásuk és a szenvedéseik. Így aztán elárvultak a régi bunkerek. Raktárak lettek, vagy üresen várják az elmúlást.

Pataky művész úr emberléptékű házikójában él, amikor épp nem rabolják el az UFO-k. Szerinte minden kormány kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Vajon nálunk Semjén úr a kapcsolattartó?

50 éve az újságíró és társai leszálltak a Holdra. Mivel a Holdon se eső, se szél, a nyomaik bizonyára ma is láthatóak egy jó távcső segítségével.
Az NGC finnugor tudományos csatorna ma este megemlékezik az első holdraszállásról. Ahol az ürhajósok meséje alapján semmi érdekes sincs. Nem is ment ember a Holdra több évtizede. Mert homok és szikla itt is látható. Nem konteo volt, mert az oroszok távcsővel nézték, amint az amerikaiak épp kis lépést tesznek, ami az emberiségnek nagy ugrás volt. Mint amikor az újságíró ősei lemásztak a fáról (mert elfogyott a banán). Ha 25 milliárd $-ból ennyi jött ki, az ciki. Olyan, mint nálunk a MŐT 7 évi kutatómunkája. Sok hűhó semmiért.
Anti-konteo konteo
Hullámzik a zászló a Hold szelében: Ha kinyitják és kisimítják, akkor utána mitől hullámzik? Mert a video ugye a leszállóegység kamerájával készült, a foton pedig Aldrin áll magányosan a lobogóval. A videon sietnek az urak, mert a Holdon hűvösek a hajnalok. (-160 éjjel, +130 nappal. 1 holdnap 28 földi nap)
A Hold albedoja olyan magas lenne, hogy túlexponál a film nagy blendenyílásnál? Mint látjuk, a holdraszállási képeknél napkelte v. napnyugta van a hosszú árnyékok alapján. Itt nincs derengő légkör, ami elfedi a csillagokat, mint egy stadionban este. Szokás felhozni a lábnyomokat is. Amelyek olyan szépen rajzolódnak ki, mintha vizes lenne a holdpor. Vagy ragadós? De minden kétség elmúlik hamarosan, amikor a kínaiak felkeresik a leszállópálya helyét és megnézik a zászlót a lábnyomokkal együtt.

Mix

Háttérzajként megy a Kossuth rádió. Hallom a nyilvánvaló ostobaságot: A gyermekeket érő korai digitalizációs hatás okozhatja az IQ csökkenést. Lehet, hogy a riportert korán a számítógép elé ültették?! Mert az IQ születési adottság, amely nem nő és nem csökken a korral. Olyan, mint a csenevésznek és a vasgyúrónak született gyermek. Bárhogy neveled, nem lesznek egyformák. A szellemi képességekkel is ez a helyzet. Egy debil szülőtől ritkán jön világra zseni. Azért csökken az IQ, mert a hülyék jobban szaporodnak. S az import migránsok zöme is analfabéta.

Kontra egészségügy
0-3 év gyakorlati idő: min. 153.707 Ft/hó max. 292.958 Ft/hó
49-51 év gyak. idő: min. 183 277 Ft/hó max. 537.324 Ft/hó
Mint látjuk, az egészségügyben is a korért adják a pénzt, nem a munkáért. Valahogy az ellenzéknek sosem jutnak eszébe a nyugdíjak. Mert a havi 60-80 ezer forintból is meg kellene tudni élni tisztes szegénységben. S az árakat a bérekhez emelték.

Jaj, mi lesz? ha a pólusok felcserélődnek. Bizonyára új számlap kell az iránytűkre..

Neoliberális vízió Mindezt józanul?
"Akki, a főállású koldus, mellesleg köztörvényes bűnöző (hajléktalan), hóna alatt a félig telt palack Irsai Olivérrel félálomban dekkolt szokott helyén a II. János Pál tér terebélyes fái alatt a hűsben".
Hála a neoliberális (sumer) hőbörgésnek, ezt a díszpéldányt nézegetik a külföldi turisták. Csak nincs a nyakában tábla, mely liberális köröknek köszönheti hajléktalanságát.
"- Hja kérem, jártam én iskolába, akkoron 18. életévig kötelező volt, tanítottak is ezt-azt. "
Nem volt kötelező! A 8 elemi elvégzése lett volna kötelező, lehetőleg 15 éves korig. Csak a debileknek hosszabbítottak. Feleslegesen.
"De fogyatkozunk, évről évre egy kisvárosnyi emberrel vagyunk kevesebben."
Ebben igaza volt Gyurcsánynak és a liberálisoknak: Nem baj, ha csak 6 millióan maradunk, de az mind szinmagyar legyen!
"Nincs elég orvos".
Ugye, ha az EU nem tiltaná meg az orvosok kivándorlásának a korlátozását.. Ki kéne lépni az EU-ból a libsik szerint? Pl a nyugatiaknál nem képeztek elég orvost (ostobák?), azért szipkázzák el a lopott pénzzel orvosainkat. Azért itt is marad pénz orvosainknak rendesen. Hallani 100 milliókat hazavivő orvosbárókról, de a "nyújtsa ki a nyelvét" orvos is közel 1 milliót keres. Miközben az átlagnyugdíj 128 000 Ft/hó. (liberális havi 1 millió, 3 műszakos munkás nyugdíja 150 000.)
"A butuska fiatalok annak örülnek, hogy a 16. életévük betöltése után otthagyhatják az iskolát. A gyerekek jó része tudatlan marad."
Több diplomást képeznek, mint a liberális-szocialista rendszerben. Sajnos, az elszaporított debil réteggel semmit sem lehet kezdeni. Majd börtöntölteléknek jók lesznek. Bevándorló leszármazottak. Kivéve a zsidók, de azokból bányász lesz..
"A bankok állami támogatással hitelt adnak, a piaci kamat meg akkora, hogy az adós belezöldül."
Ugye, hogy nem lett volna szabad eladni az összes bankunkat a kiszipolyozó nyugatnak?
"Nőnek a bérek, csökken a rezsi"
Bizony a 2,6 % nyugdíjemeléssel szemben 10 % a rendes évi munkabér fejlesztés. Az árak pedig szabadok. A rezsi: 60 m2-es panelpalotám fűtése a szoc időkben 44 000 Ft/hó volt. Most - 10 évvel később - 28 000.
"A kormány mindent és mindenkit megadóztat, majd‘ belekékülünk."
A kopasz: "Emberek, eddig százféle adót fizettetek. Mi ezt eltöröljük, s csak 1 lesz helyette. Úgy fogják hívni: személyi jövedelemadó."
A cár: "Mostanában leginkább a finnekre van kibukva. Az északi rokonnép. (Neked!) A finnek egyre-másra szóvá teszik, hogy Magyarországon nyakra-főre megsértik a jogállami normákat".
A cárnál alkotmánybíróság van, s a népszavazás mindent überel. Nem úgy mint az EU demokratikus királyságaiban. A sajtó mindent megírhat, pedig egy jogállamban megsúgják nekik, mit szabad. S jogunk van a holland kéksisakosok védelmére hagyni az országot.
Amikor Magyarország még jogállam volt. A Táncsics díjas liberális publicista szerint a csőcselék ostromolta (érthetetlen okból) az MTV épületét. Vajon az oda sodródott néhány fideszes is csőcselék volt? Valamint az irányító szerepet betöltő titkosrendőrök? S Balo felgyújtásra odavitt öreg tragacsa miatt kapott börtönbüntetést Balogh Péter? Feriék azt a cirkuszt jobban elrontották, mint Bush a WTC lerombolását. Az ujdondász szerint "csak" két ember szemét lőtték ki, nem kell ebből nagy ügyet csinálni! Azt pedig a TV kamera is mutatta, amikor az azonosító nélküli fogdmegek letepernek egy utcai járókelőt, s még a földön fekvő, védekezésre képtelen embert is megrugdossák. Feriék nagyon szerettek volna kiprovokálni egy népfelkelést. Csakúgy, mint a cigánygyilkosságok idején. Amikor a legtisztességesebb, dolgos cigányokat kezdték el leölni.. Utána aztán Feri is nyakába tette a táblát: "Én is cigány vagyok!" felirattal. S ezt sokan elhitték neki..

A csavargóknak most nincs védangyala?
Persze, lehet, hogy nem neoliberális "közbűntényes" hajléktalan, csak néhány részeg állat cselekedte.

Dobrev Klára Kössétek fel..
Nézem ezt a címet a hírkeresőn, s azt hittem, feltámadt a nagypapa, s megint jogállam lett Magyarország.



Politika
Nyitólap